24 Δεκεμβρίου 2014

Τρελαίνει κόσμο! Χωρίς σουτιέν η Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει τον κόσμο με τις βραδινές της εμφανίσεις και από πολλούς θεωρείται μια από τις πιο sexy παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης…

Η...

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! Πως χρηματοδότησε ο ΛΕΝΙΝ τη χώρα του, μετά την άρνηση πληρωμών;

Με προσοχή άκουσα τον Γ.Γ. του ΚΚΕ να υποστηρίζει την μονομερή διαγραφή του χρέους. Κάτι αντίστοιχο ψελλίζουν διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, βάζοντας στο ίδιο κάδρο και τον κ. Καμμένο και την Χρυσή Αυγή.

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δύο διαφημιστικά μηνύματα έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της εκστρατείας πληροφόρησης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων για την προστασία τους από τις παγίδες του διαδικτύου.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα που εξάγει η Ελλάδα

Πτώση 4,4% κατέγραψαν οι ελληνικές εξαγωγές το εννεάμηνο του 2014, σύμφωνα με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για τις εμπορευματικές συναλλαγές στην Eυρωζώνη, όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο ΣΕΒΕ.

Μετανάστες τα παιδιά νυν υπουργού!

Υπουργός της σημερινής κυβέρνησης με τρία παιδιά! Τα οποία όλα είναι οικονομικοί μετανάστες, αφού ζουν και εργάζονται οι δυο στη Νορβηγία και η τρίτη στο Λονδίνο. Μάλιστα τους περιμένει πως και πως στις γιορτές!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ! Η Ελληνική εταιρία των Γερμανών που καθιέρωσε κατώτατο μισθό για νεοπροσλαμβανόμενους τα… 755 ευρώ!

Η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπεγράφη χθες μεταξύ της διοίκησης της εταιρίας και εκπροσώπων των εργαζομένων, με την οποία καθιερώνεται νέο μισθολόγιο για τους νεοπροσλαμβανόμενους, με τον κατώτατο να διαμορφώνεται στα 755 ευρώ.

Βούλτεψη: Προσδοκούμε την ψήφο όλων των βουλευτών

«Η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές. Αυτή είναι η τελευταία ψηφοφορία, η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Προσδοκούμε πάντα σε μια θετική ψήφο των βουλευτών ώστε να ολοκληρωθεί η πορεία της χώρας προς την έξοδο από το μνημόνιο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΌΣΟ ΠΙΟ ΤΥΦΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥΤΙΝ... γιαυτό κι αυτός βάζει πλαφόν για να είναι φτηνή

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε σήμερα να μπει πλαφόν στην τιμή της βότκας, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά δημοτικότητάς του εν μέσω της επιδεινούμενης οικονομικής κρίσης στη χώρα.

Αυτός είναι ο «Μπάμπης ο Φλου» που τραγούδησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος

Αποτελεί τον ήρωα ενός εκ των πιο δημοφιλών τραγουδιών του βασιλιά της εγχώριας ροκ σκηνής, Παύλου Σιδηρόπουλου.

Ο «Μπάμπης ο Φλου» όχι μόνο είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ζει και μάλιστα ως μοναχός στο Άγιο Όρος.

ΠΡΩΕΔΡΕ ΜΗΡΥΖΗ ΠΡΩΔΟΣΗΑ! Μια χαρά η Κόλλια-Τσαρουχά, που κόβει βόλτες... ενώ χθες ήταν κρεβατωμένη

Χέρι τελικά άκρας υγεία η Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μαρία Κόλλια η οποία χθες απουσίαζε από την ψηφοφορία δημιουργώντας ψιθύρους. Σήμερα πάντως εθεάθη...

Έθνος: Τσεκουριές και άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ – Oλο το παρασκήνιο

Νέος διευθυντής από χθες στο «Έθνος» και στο «Έθνος της Κυριακής», καθώς μετά την αποχώρηση – απόλυση του διευθυντή Θανάση Τσεκούρα ο Μπάμπης Παπαδάκης ανέλαβε να «τρέξει» το μαγαζί της Μεταμόρφωσης.

Ανακούφιση στον ΣΥΡΙΖΑ από την εξασφάλιση των ψήφων της Χρυσής Αυγής: Θετική υποδοχή απο τον ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις βουλευτών της Ν.Δ.

Ο Παπαδημούλης βλέπει και «μήνυμα» σε Σαμαρά

Το μπαράζ δηλώσεων «γαλάζιων» πρωτοκλασάτων Στελεχών, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που τόνισαν πως δεν θα δώσουν θετική ψήφο στον Σταύρο Δήμα αν υπερψηφιστεί και απο βουλευτές της Χ.Α. και η ανακοίνωση του ίδιου του Σταύρου Δήμα πως αρνείται να εκλεγεί αν τον στηρίξουν Χρυσαυγίτες έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η βόλτα του Αντώνη Σαμαρά με την σύζυγο του Γεωργία στο Κολωνάκι

Οι στιγμές χαλάρωσης του πρωθυπουργού

Λίγες στιγμές χαλάρωσης έχει ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγο του Γεωργία αυτή την ώρα στο Κολωνάκι.

"Μυρίστηκαν κουτάλα και τρέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ οι σαπίλες" λέει ο Γκλέτσος

Πολιτικό μήνυμα στον ελληνικό λαό στέλνει παραμονή Χριστουγέννων ο επικεφαλής της "Τελείας" Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή και τις εξελίξεις για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

«The Interview»: Ξεκινάει η προβολή της ταινίας που ενδεχομένως θα προβληθεί κι απ'το Youtube

Μόλις μία ημέρα μετά την εξουσιοδότηση της Sony για προβολή της ταινίας «The Interview» σε περιορισμένο αριθμό θεάτρων, ανακοινώθηκε ότι η ταινία μπορεί επίσης να απελευθερωθεί στο κοινό μέσω βίντεο on-demand.

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατιωτικό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου επισκέφθηκε ο Νταβούτογλου

Αντάλλαξε δώρα με τους αξιωματικούς - Προηγήθηκε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Τουρκίας στον Αντώνη Σαμαρά

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τούρκου πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην τουρκική παραμεθόριο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά για τις εορτές των Χριστουγέννων και για το νέο έτος.

ΦΩΤΟ: ΣΑΛΟΣ με τον 14χρονο γιο του Ρονάλντο: Φιλιέται με 27χρονη νηπιαγωγό!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία, εξαιτίας κάποιων φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον 14χρονο γιο του παλαίμαχου επιθετικού Ρονάλντο, να φιλιέται με μια 27χρονη νηπιαγωγό.

H selfie των υπουργών

Καλά Χριστούγεννα με μια selfie εύχονται τρεις υπουργοί της κυβέρνησης. Ο λόγος για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την υπουργού ΤουρισμούΌλγα Κεφαλογιάννη.

Μουρούτης για όσους εύχονται «χρόνια πολλά» αλλά δεν ψηφίζουν Δήμα

Οι « twitter-ικές εμφανίσεις» του  Γ. Μουρούτη έχουν περιοριστεί δραματικά αλλά όποτε γίνονται αφορούν τα τρέχοντα και «φλέγοντα» ζητήματα.

Πως να ψηφίσετε στην Ελλάδα: Το χιουμοριστικό γράφημα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου [εικόνα]

Ενα ξεκαρδιστικό γράφημα έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και «αναλύει» τον τρόπο με τον οποίο διαλέγουν το κόμμα της αρεσκείας τους οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα.

Μειώνονται οι τιμές σε διόδια της Πελοπονήσου αλλά οι δημοσιοκάφροι βάζουν τίτλο: Νέες τιμές στα διόδια της Πελοποννήσου

Από την 1η Ιανουαρίου αλλάζουν (sic) οι τιμές στα διόδια της Πελοποννήσου στον αυτοκινητόδρομο προς Καλαμάτα όπως ανακοινώσε η εταιρεία «Μορεας». Οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται για το έτος 2015 ως εξής.

ΦΩΤΟ! Και μην ξεχνιόμαστε!

Να θυμίσουμε και τι έλεγε η ΑΥΓΗ για τον μπάρμπα Φώτη Κουβέλη:

ΦΩΤΟ-Το «κήτος» πήγε να το παίξει δικηγόρος του Λαζόπουλου και τη στόλισε κανονικά

Τι κι αν το πνεύμα των Χριστουγέννων έρχεται... οι κόντρες δεν έχουν τελειωμό.

Άγριο διάλογο είχαν μέσω social media και πιο συγκεκριμένα μέσω facebook ο συγγραφέας και μέλος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς με την Ντέπυ Γκολεμά.

Βίντεο της NASA: Καρέ - καρέ ισχυρή έκρηξη στον Ήλιο

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας από την ηλιακή έκρηξη της 19ης Δεκεμβρίου.

Την ισχυρή ηλιακή έκρηξη που σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου κατέγραψαν τα τηλεσκόπια της NASA και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές!

Η φωτογραφία από τη Θεσσαλονίκη που αναρτήθηκε στο Ιnstagram και ξετρέλανε τον κόσμο -Στις καλύτερες 20 της χρονιάς [εικόνες]

Το ειδησεογραφικό παρκτορείο Reuters έχει ένα από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με 110.000 ακόλουθους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ! Την ίδια στιγμή σε διαφορετικό κανάλι ο ένας δε σκίζει κι ο άλλος σκίζει μνημόνια...

Απίστευτη διγλωσσία από Παπαδημούλη και Στρατούλη

Την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις και ενδεχόμενες εκλογές θα τον φέρουν πολύ κοντά στην εξουσία τα στελέχη του και οι βουλευτές του φαίνεται ότι δεν έχουν κοινή γραμμή για το τι θα πράξουν σε περίπτωση που ανέβουν όντως στην εξουσία.

ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ! «Δεν το περίμενα» δηλώνει ο Π. Καμμένος για την στάση του Σ. Δήμα

Απογοητευμένος από την τοποθέτηση του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Σταύρου Δήμα, εμφανίστηκε μέσω ανάρτησης του στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Και ο Πλεύρης ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑίο Λαζόπουλο και τη μονταζιέρα του

Αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω είναι ο βουλευτής της Ν.Δ.  Θανάσης Πλεύρης που κατέθεσε μέσα στα Χριστούγεννα ερώτηση ζητώντας να μάθει ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να αξιολογηθεί δικαστικά  η συμμετοχή του Λάκη Λαζόπουλου στην υπόθεση των καταγγελιών Χαικάλη, με βάση τα όσα έχουν δηλωθεί δημόσια.

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; Πρώτος των πρώτων ο Καραμανλής!

Συνεπέστερος όλων ήταν ο  Κώστας Καραμανλής στη δεύτερη ψηφοφορία για την  εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η ΕΕ ετοιμάζει σιωπηλά plan B εν μέσω

Η ΕΕ ετοιμάζει σιωπηλά plan B εν μέσω φόβων για πρόωρες εκλογές

Η Τρόικα θα επιμείνει σε περαιτέρω διαρθρωτικά μέτρα, ακόμη και αν υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης αναφέρει σε ανάλυση του Euro Insight σε δημοσίευμα του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη ντύθηκαν... Αγιοβασίληδες! (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινούνται και οι δικυκλιστές της ΕΛΑΣ όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες.

Αυτά είναι τα 12 προαπαιτούμενα για να κλείσει ο έλεγχος από την τρόικα

Στον «αέρα» βρίσκονται τα 12 πιο σημαντικά από τα «διαρθρωτικά ορόσημα» που είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα και τα οποία αποτελούν τις προαπαιτούμενες δράσεις για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Διοίκηση ΣΥΡΙΖΑίου Σαρρή στην ΕΠΟ: 27 μήνες λάθη, κόντρες και υπόδικος για την παράγκα

Αρχές Οκτώβρη του 2012 ο Γιώργος Σαρρής μπήκε στην... ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου από το κορυφαίο θεσμικό αξίωμα. Διαδέχθηκε τον Σοφοκλή Πιλάβιο στην προεδρία και κατάφερε σε 27 μήνες να τα κάνει... θάλασσα στα πιο κομβικά ζητήματα του χώρου.

Μαζί με τα μνημόνια θα σκίσει και τους Τούρκους ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς, πολύ αμφιβάλλουμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αμύνεται περί πάτρις αλλά περί… πάρτης.
Χθες ο πρωθυπουργός μίλησε έξω από τη Βουλή για εθνικό κίνδυνο. Κάποιοι είπαν ότι κινδυνολογεί. Άλλοι ότι παίζει τα ρέστα του καθώς φεύγει από την εξουσία. Και άλλοι ότι θέλει να ανακόψει την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ! Οι πέντε φορολογικές «ανάσες» του 2015

Πέντε φορολογικές ελαφρύνσεις φέρνει το 2015 για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα:

1) Μειώνεται από 25% σε 10% το ποσοστό...

Και ο Κουίκ στα γεράματα συμμάχησε με τους κομμουνιστές: Στις 29 Δεκεμβρίου θα αναστηθεί η Ελλάδα

Δυσαρμονία στο εσωτερικό της κυβέρνησης, και επί της ουσίας «γκρέμισμα» της συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, «και κυρίως από τα προβλήματα τα εσωτερικά τα οποία έχει το ΠΑΣΟΚ», ακόμα και προσδιορισμού πολιτικών της, διαπίστωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Χρυσή Αυγή: Μαζί με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξουμε την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά – Βενιζέλου

Ανακοίνωση με τίτλο «Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου» εξέδωσε το κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» με αφορμή σενάρια για θετική ψήφο της Χρυσής Αυγής στον Σταύρο Δήμα, στην τρίτη ψηφοφορία την Δευτέρα.... μόνο που ξέχασαν να γράψουν...

Εντολή σύλληψης της κληρονόμου της Korean Air για το «σκάνδαλο των φυστικιών»

Η εισαγγελία της Νότιας Κορέας έδωσε σήμερα εντολή για τη σύλληψη της κληρονόμου της αεροπορικής εταιρείας Korean Air (KAL), μετά το επεισόδιο που προκάλεσε στο αεροπλάνο της εταιρείας που ανήκει στον πατέρα της για μία υπόθεση φυστικιών και απεριτίφ.

Το Κίεβο διέκοψε προσωρινά την ηλεκτροδότηση της Κριμαίας

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Γιατσενιούκ προειδοποιεί ότι οι διακοπές θα αυξηθούν αν ο καιρός επιδεινωθεί.

Η Ουκρανία διέκοψε σήμερα προσωρινά την ηλεκτροδότηση της Κριμαίας αφού η ελεγχόμενη από τους Ρώσους χερσόνησος δεν μείωσε την κατανάλωσή της, όπως...

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Περίεργη δήλωση βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για τρίτη ψηφοφορία και Χαϊκάλη

Πολλαπλές ερμηνείες επιδέχονται οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνου Ουζουνίδη για την τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας

Γελάνε κι οι Τούρκοι μαζί του: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα «σούπερ μάρκετ» -Τάζει σε όλους τα πάντα

Με τον όρο «power vacuum», που στην πολιτική επιστήμη είναι συνώνυμο του κενού που δημιουργείται όταν κάποιος χάνει την εξουσία και ουδείς βρίσκεται να τον αντικαταστήσει, το τουρκικό πρακτορείο Ανατόλια χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Ελλάδα.

Έως τις 29/12 θα τεθεί σε εφαρμογή το ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό

Έως τις 29 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε εφαρμογή το ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Άτλας».Κατά την παρουσίαση του νέου συστήματος ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, ανέφερε ότι ήδη έχει ψηφιοποιηθεί το ασφαλιστικό ιστορικό των εργαζομένων για τα τελευταία 21 χρόνια, ενώ έως το τέλος του 2015  θα έχει ολοκληρωθεί το 100% της καταγραφής και για τα έτη πριν το 1994.

Δήμας: Δεν δέχομαι να βγω Πρόεδρος με ψήφους βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Αμεση ήταν η αντίδραση του υποψηφίου Προέδρου Σταύρου Δήμα στα σενάρια περί θετικής ψήφου της Χρυσής Αυγής στην τρίτη ψηφοφορία.

Σε γραπτή δήλωση,  υπογραμμίζει ότι δεν δέχεται να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! Κάλαντα με …Μεταξά και εθνική αντίσταση για το ΚΚΕ

Ρε μαλ@κες τι τα θέλετε τα κάλαντα αφού δεν είστε χριστιανοί;; 

Κάλαντα του ΕΑΜ για το ΚΚΕ

Με κάλαντα της Εθνικής Αντίστασης γιόρτασε το ΚΚΕ τα Χριστούγεννα. Στα κάλαντα που τραγούδησαν ποντιακά σωματεία στον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Σήκω, σήκω Μεταξά και βγες απο τον τάφο σου. Σήκω και δες την ΕΟΝ πώς έγινε ΕΠΟΝ…Μα το Θεό, μα τον Χριστό, μα τον ένα ακόμη Άγιο. Όρκο κάνω στο ΕΑΜ, κορώνα δεν θα βάλω»

Ετσι φτιάχνονται οι τσάντες από φίδι -Στα άδυτα των σφαγείων όπου φουσκώνουν σαν μπαλόνια τα ερπετά για να τα γδάρουν [εικόνες]

Τσάντες, παπούτσια, ζώνες και άλλα αξεσουάρ από δέρμα φιδιού αποτελούν για τους Δυτικούς πολυπόθητα αντικείμενα που προσδίδουν έναν αέρα γκλαμ στο στιλ τους και μια αίσθηση πολυτέλειας. Πόσα φίδια, όμως, χρειάζεται να θανατωθούν για να κατασκευαστούν;

BINTEO-Ρήγας εκτίθεται on camera: Με Σηφουνάκηδες και Μωραΐτηδες, η κυβέρνηση θα πέσει τους επόμενους μήνες. Καλύτερα να πάμε σε εκλογές

Βίντεο της Ελληνοφρένειας αποκαλύπτει τις κατά λάθος αποκαλύψεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, για την ΚΟ του κόμματος και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο βουλευτής μιλούσε στο τηλέφωνο, χωρίς να έχει καταλάβει ότι το μικρόφωνο μπροστά του ήταν ανοιχτό.

Ο ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά στον Κλάους

Τις ευχές του στον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος κλείνει τα 26 χρόνια ζωής έστειλε ο ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας παράλληλα την έως τώρα καριέρα του τόσο με τους Θεσσαλονικείς, όσο και με την Εθνική

Συνελήφθη ο εκδότης του «Αγγελιοφόρου», Βασίλης Μπακατσέλος

Συνελήφθη την Τρίτη ο εκδότης της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, Βασίλης Μπακατσέλος έπειτα από καταγγελία των εργαζομένων για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κινέζου πρωθυπουργού στον Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε σήμερα το πρωί τα χρόνια πολλά από τον Κινέζο πρωθυπουργό  Λι Κεγιάνκ, ο οποίος του τηλεφώνησε.  Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για την επένδυση της Cosco και το ενδιαφέρον του Πεκίνου για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους.

4,5 δις αναζητά το ΥΠΟΙΚ για το επόμενο 3μηνο

Σε έκτακτες εκδόσεις εντόκων γραμματίων προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρει το ελληνικό Δημόσιο περίπου 4,5 δισ. ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του για πληρωμή τόκων και τοκοχρεολυσίων το πρώτο τρίμηνο του 2015, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα και δεν καταβληθούν οι δόσεις του προγράμματος βοήθειας.

ΕΓΓΡΑΦΟ! Ερώτηση Αδωνι για τον Λαζόπουλο: Αν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει πίσω τα 3εκ που ακούγεται ότι έβγαλε έξω

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε το πρωί στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το εάν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βγάλει στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τζιχαντιστές κατέρριψαν αεροπλάνο της Ιορδανίας: Επιασαν τον πιλότο αιχμάλωτο και τον διαπομπεύουν στο Twitter [εικόνες]

Οι δυνάμεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κατέρριψαν την Τετάρτη πολεμικό αεροσκάφος του διεθνούς συνασπισμού στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.