26 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί η Σάλμα Χάγιεκ δεν δείχνει πια το στήθος της [εικόνες]

Η εκρηκτική λατίνα ηθοποιός, η σταρ που ενσάρκωσε την ζωγράφο Φρίντα Κάλο με μοναδικό τρόπο, έγινε μεγαλοαστή και νοικοκυρεύτηκε.

Η πανέμορφη Τσέχα που σώθηκε από το τσουνάμι –Αφηγείται τι έζησε και συγκλονίζει [εικόνες]

Ηταν ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, αλλά η καριέρα της Πέτρα Νέμκοβα παραλίγο να τελειώσει τραγικά τον Δεκέμβριο του 2004 στην Ταϊλάνδη. Είναι ένα από τα θύματα του μεγάλου τσουνάμι που έπληξε τον Ινδικό ωκεανό παρασύροντας στον θάνατο πάνω από 200 χιλιάδες ανθρώπους και μαζί τους τον αρραβωνιαστικό της, τον Βρετανό φωτογράφο Σίμον Ατλι.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση – παρέμβαση, ενόψει της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Πρόκληση : Γυμνόστηθη ακτιβίστρια άρπαξε τον μικρό Χριστό από την φάτνη του Βατικανού[εικόνες& βίντεο]

Αφωνους άφησε τους παρευρισκόμενους στην πλατεία του Αγλίου Πέτρου στο Βατικανό μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen.

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 15 βλαμμένα μετά από πάρτι σε μπαρ

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν οι μαθητές ενός λυκείου της πόλης διοργάνωσαν ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν την έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων.

Ποτάμι: Υπερήφανοι για τον Σπ. Λυκούδη, να ντρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ για Χαϊκάλη - Καμμένο

Απάντηση στον Δ. Παπαδημούλη

Υπερήφανο δηλώνει το Ποτάμι για τη σύμπραξή του με τον Σπύρο Λυκούδη και την πορεία του τελευταίου στο χώρο της ελληνικής Αριστεράς, επιτιθέμενο στον ΣΥΡΙΖΑ για σχετικά αρνητικά σχόλια του ευρωβουλευτή του, Δ. Παπαδημούλη.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Πήγαν να κλέψουν εκκλησία και βρέθηκαν να ασπάζονται την εικόνα της Παναγίας [βίντεο]

Συμβαίνουν και αυτά! Τρεις ληστές μπήκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, με σκοπό να κλέψουν και τελικά βρέθηκαν να φιλάνε την εικόνα της Παναγίας και να φεύγουν άπραγοι.

Απολυμένοι Μετρό: Ο Ρακιντζής τους έδιωξε, η Βουλή ΟΜΟΦΩΝΑ τους... δικαιώνει

Την δυνατότητα να επιστρέψουν σε θέσεις της εταιρείες Σταθερές Συγκοινωνίες, ανάλογες με την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, θα έχουν 287 εργαζόμενοι στο Μετρό που είχαν απολυθεί το 2010. Οι απολύσεις έγιναν μετά από πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Formula 1: Οι χορηγοί παραμένουν «πιστοί» στον Σουμάχερ

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το απίστευτο ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα για να επανέλθει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, μετά την παρ΄ ολίγον μοιραία πρόσκρουση σε βράχο, στις πλαγιές των γαλλικών Άλπεων.

ΑΙΣΧΟΣ! "Κόντυναν" τον κολοσό Πάκη από τη Νέα Δημοκρατία

O αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, και όχι ο Προκόπης Παυλόπουλος, είναι τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Το ανακοίνωσε επισήμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ νωρίτερα το είχε ξεφουρνίσει ο Πρ. Παυλόπουλος σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει τελικά ρόλο κεντρικού εισηγητή της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ! Αρχισαν τα... όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης!

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις διεργασίες για την επιλογή υποψηφίων με φόντο τις πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, στις 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε...

Πλεύρης: Ο Άγιος Βασίλης προβληματίζεται λόγω... Τσίπρα

Με ένα καυστικό tweet σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood;

Η λίστα του περιοδικού Forbes μιλά με αριθμούς...

Πιθανότατα ο ηθοποιός Adam Sandler δεν είναι και ιδιαιτέρως χαρούμενος που κερδίζει τον τίτλο αυτό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ξεκαρδιστική Μπουντεσλίγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ή Μπουντεσλίγκα, έχει πολλά γκολ, μερικά από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, λαμπερά ονόματα του football, αλλά και στιγμές γέλιου, άφθονου γέλιου.

Oριστική πλέον η ρήξη στο ΠΑΣΟΚ – Λάδι στην φωτιά από τον Βενιζέλο

Η ρήξη πλέον ανάμεσα στους δύο παίρνει διαστάσεις με τον κ.Βενιζέλο να κάνει λόγο πως ο Γιώργος Παπανδρέου υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ που τον έκανε πρωθυπουργό.

Νέο επίθεση Άδωνι στον εξαφανισμένο ΣΥΡΙΖΑίο Λαζόπουλο

Ακόμα και λάθος να είναι η πληροφορία ότι έβγαλε 3 εκ στο εξωτερικό, η μη απάντησή του και η απαξίωση να βγάλει μια ανακοίνωση διάψευσης, αποδεικνύει που γράφει τον κόσμο που τον πληρώνει...

Ούτε τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει ανακωχή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο με τον «γαλάζιο» κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο να εξαπολύει επίθεση κατά του ηθοποιού μέσω twitter κάνοντας λόγο για άνθρωπο που...

Τα Χριστούγεννα στη μοναδική ελληνορθόδοξη εκκλησία της Ουαλίας [εικόνες]

Για τον αμύητο επισκέπτη οι επιχρυσωμένες εικόνες του Ιησού και της Παναγίας στην είσοδο και το ξυλόγλυπτο τέμπλο στην οροφή της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Κάρντιφ, είναι μια ευχάριστη έκπληξη που δεν περιμένει να τη συναντήσει στη μακρινή Ουαλία.

Αττικό Μετρό: Έτσι φτάσαμε σε αδιέξοδο στο μετρό Θεσσαλονίκης

Οι καθυστερήσεις λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων και πρόσθετων απαλλοτριώσεων, τα πισωγυρίσματα λόγω δικαστικών εμπλοκών  αλλά και τα προβλήματα ρευστότητας που εξαρχής αντιμετώπιζε από την έναρξη του έργου η ανάδοχος ΑΕΓΕΚ-Impregilo-Ansaldo-Seli-Ansaldobreda ήταν οι βασικές αιτίες για το σημερινό αδιέξοδο του μετρό Θεσσαλονίκης, με αποκορύφωμα το αίτημα της διάλυσης της σύμβασης από την κοινοπραξία την περασμένη εδομάδα.

Μυστήριο με την εξαφάνιση του μοιραίου παιδότοπου στο Ελληνικό - ΦΩΤΟ

Μέσα σε ένα βράδυ, το λούνα παρκ του Ελληνικού εξαφανίστηκε και στη θέση των τεράστιων παιχνιδιών βρίσκει κανείς πλέον άδειες σακούλες και απορρίμματα.

ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ: Συνελήφθησαν δύο γυναικολόγοι για «φακελάκι»

Απαιτούσαν εκβιαστικά από ασθενή με οικονομικό πρόβλημα 900 ευρώ για γυναικολογική επέμβαση - Ένας εκ των δύο διατηρούσε και παράνομο ιατρείο - Συνελήφθησαν άλλοι δύο για παρακώλυση του ανακριτικού έργου

Ανοιξαν πυρ σε μαγαζι και αποπειράθηκαν να βιάσουν τη σερβιτόρα

Δύο άτομα, ηλικίας 39 και 44 ετών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δοξάτου Δράμας με την κατηγορία ότι αποπειράθηκαν να βιάσουν 26χρονη Νιγηριανή που εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφέ μπαρ.

Επίθεση απίστευτης αγριότητας στα Πατήσια -Ληστές μαχαίρωσαν έγκυο γυναίκα για να την κλέψουν

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε 1:30 μετά τα μεσάνυχτα στα Πατήσια, όταν ληστές δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έγκυο γυναίκα για να της αρπάξουν τα κοσμήματα που φορούσε και τα χρήματα που είχε πάνω της.

Τι θα πει ο Σαμαράς στο διάγγελμα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά αναμένεται, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία τη Δευτέρα στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μειώνονται τα πρόστιμα σε συνταξιούχους που εργάζονται... για να μπορούν να τα πληρώνουν και να συνεχίζουν να παρανομούν

Σε μείωση κατά 50% των προστίμων που επιβάλλονται στους συνταξιούχους οι οποίοι εργάζονται ως μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς να το έχουν δηλώσει στα ταμεία τους προχωρεί το Υπουργείο Εργασίας.

Ο Παύλος Γερουλάνος διαφωνεί με το νέο κόμμα Παπανδρέου

Αποστασιοποιημένος από τον Γιώργο Παπανδρέου και το νέο πολιτικό εγχείρημά του, είναι ένας από τους διαχρονικά στενότερους συνεργάτες του.

Ο πραγματικός Σκρουτζ είχε τεράστια περιουσία, αλλά έτρωγε χαλασμένο κρέας και ψόφια πουλιά

Ο Κάρολος Ντίκενς, ο σημαντικότερος Βρετανός συγγραφέας της Βικτωριανής εποχής μέσα από τα βιβλία του δημιούργησε χαρακτήρες που άντεξαν στον χρόνο.

Ένας από αυτούς είναι ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο τσιγκούνης και γεροξεκούτης πλούσιος που στα τελευταία χρόνια της ζωής του άφησε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να τον συνεπάρει και να μάθει έννοιες όπως συμπόνια και γενναιοδωρία.

Όλο το σύμπαν σε 209 δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι στιγμές που αναρωτιέσαι ποιος ο ρόλος σου σε τούτη τη ζωή;

Δες το παρακάτω βίντεο, το οποίο πραγματικά θα σε πάει... αλλού και θα σε κάνει να προβληματιστείς έντονα!

ΦΩΤΟ-Μετά τα νταούλια και τις λύρες ο Αλέξης πέρασε και στα κλαρίνα

Τέλεια! Οπως βλέπετε, πάμε ολοένα και καλύτερα. Εκτός από τους ζουρνάδες, τα νταούλια και τις λύρες, να σου και τα κλαρίνα του ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ). Υποθέτω ότι το παγερό βλέμμα της κυρίας αριστερά ίσως οφείλεται στο ότι...

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Οταν τα αστεία γίνονται πραγματικότητα

Ν​​όμιζα ειλικρινά ότι ήταν, ας το πούμε έτσι, ένα «αστείο» και μάλιστα κρύο: κουβέντες του αέρα, που ελέχθησαν ελαφρά τη καρδία από τον άνθρωπο, ο οποίος, ως πρωθυπουργός εν μέσω κρίσης, έκανε τρίωρες διαλέξεις στο υπουργικό συμβούλιο για κάποιον Ινδό που κατάφερε να χτίσει μόνος ένα σπίτι. Τελικά όμως, ο Γιώργος (το κακορίζικο...) κάνει κόμμα. Κυκλοφορούν μάλιστα και ιδέες για ονόματα, οπότε ας προσθέσω κι εγώ τη δική μου ιδέα: «Λεφτά Υπάρχουν»! Γιατί όχι; Σε αυτές τις κουβέντες οφείλει τη μεγαλύτερη επιτυχία του: να ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ στην ταράτσα και από εκεί να πηδήξουν μαζί στο κενό.

ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Ο Χίτλερ και η προσπάθειά του να αλλάξει τα Χριστούγεννα, για να μη γιορτάζει την γέννηση Εβραίου

[Επειδή απ' όταν μπήκαν στη Βουλή, αυτοί που φωτογραφίζονταν με πορτρέτα του και στολές του, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν και το παίζουν θεούσες...]

Τα Χριστούγεννα ήταν ένας από τους πρώτους στόχους των Ναζί, όταν ανέλαβαν την εξουσία, το 1933 και από την προπαγάνδα τους δε γλίτωσε ούτε ο Άγιος Βασίλης!

Τον Δεκέμβριο του 1941, ο Αδόλφος Χίτλερ οργάνωσε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι, για τα κορυφαία στελέχη του ναζιστικού κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Ορατή από το διάστημα η λάμψη των χριστουγεννιάτικων φώτων

Σε νυχτερινές δορυφορικές λήψεις πυκνοκατοικημένων περιοχών του πλανήτη φαίνεται η διαφορά

Κάποιες περιοχές του πλανήτη είναι έως και 50 φορές ποιο φωτεινές στη διάρκεια των Χριστουγέννων, ως αποτέλεσμα της εορταστικής φωταγώγησης δρόμων, κτιρίων και σπιτιών, σύμφωνα με μελέτη επιστημόνων της NASA.

Και πως να έρθει ο Ροζίτσκι;

Για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο ο Τσέχος παικταράς ντύνεται στα ερυθρόλευκα σαν άλλος Άγιος Βασίλης, σε ένα σενάριο βέβαια που απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Λαός που δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του

Αντώνης Πανούτσος

Αν κάποιος νιώθει ότι όποτε πάει στην κάλπη τον κοροϊδεύουν, δεν είναι ντροπή. Υπάρχει και το ψάρεμα

Δυσαρμονία ανάμεσα στη λαϊκή θέληση και τη Βουλή δεν είναι όταν 500 κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι κλείνουν τη λεωφόρο Αμαλίας, αλλά όταν το 60% των Ελλήνων βουλευτών θέλει να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Φώτης ο Κουβέλης σκέφτεται αν συμφέρει να κάνει τη ΔΗΜ.ΑΡ. συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ή να πάει για ΠτΔ και να στείλει τα στελέχη στον Καιάδα.

Χριστούγεννα στη Νυρεμβέργη: Η ωραιότερη πόλη για τις γιορτές [εικόνες]

Ποια εντυπωσιακή εκδήλωση περιλαμβάνει καλό φαγητό, πλούσιες διακοσμήσεις, χειροποίητα στολίδια και ένα θηλυκό άγγελο που ονομάζεται Christ Kind; Η χριστουγεννιάτικη αγορά, της Νυρεμβέργης, το Christkindlesmarkt είναι ένας καλός λόγος να περάσετε τις γιορτές σε αυτή τη γραφική γερμανική πόλη.

«Πυρετός» στο Μαξίμου εν όψει της τρίτης ψηφοφορίας για εκλογή ΠτΔ

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, μιας και πλησιάζει η Δευτέρα, μέρα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που θα κριθεί αν θα βγει Πρόεδρος ή θα πάμε σε πρόωρες εκλογές.  «Ατομική ευθύνη», είναι η φράση που ακούγεται όλο και πιο έντονα τα τελευταία 24ωρα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έχει ο πρωθυπουργός με στενούς του συνεργάτες.

ΞΥΔΑΚΙ! Ο Παπαδημούλης θύμωσε που ο Λυκούδης πήγε στο Ποτάμι

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω twitter στον Σταύρο Θεοδωράκη με αφορμή την προσχώρηση στο Ποτάμι του Σπύρου Λυκούδη.

Προετοιμασίες στο ΥΠΟΙΚ ενόψει πολιτικών εξελίξεων και έλλειψης ρευστότητας

Προετοιμάζεται το υπουργείο Οικονομικών για το ενδεχόμενο η εκταμίευση των δόσεων των 7,6 δις να καθυστερήσει, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Το Barbaros εγκαταλείπει την κυπριακή ΑΟΖ

Την αποχώρηση του ερευνητικού πλοίου Barbaros από την κυπριακή ΑΟΖ γνωστοποίησε ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής Εργκιούν Ολγκούν.

Γελάει ο Τσίπρας με την υποκρισία Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑίων που μοιράζουν Χριστουγεννιάτικες ευχές και ακούνε κάλαντα

Το κλίμα των Χριστουγέννων έχει να κάνει πάνω απο όλα με το θρησκευτικό συναίσθημα όσο και αν η γιορτή έχει εμπορευματοποιηθεί. Θρησκευτικό συναίσθημα που βέβαια το έχουν όσοι αισθάνονται πιστοί. Αυτό τουλάχιστον νιώθει ο Θανάσης Πλεύρης που μέρες που είναι έκανε μια ευχή.

ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! Απειλείται η Ελλάδα από ιντερνετικό μπλακ άουτ;

Χώρες με λιγότερους από 10 ISPs αντιμετωπίζουν θεωρητικά αυξημένο κίνδυνο να βρεθούν διαδικτυακά αποκλεισμένες

Το πρόσφατο περιστατικό διακοπής της σύνδεσης της Βορείου Κορέας με το παγκόσμιο δίκτυο, για διάστημα περίπου δέκα ωρών, επανέφερε στη δημοσιότητα μελέτη της Dyn Research, η οποία σκιαγραφεί στον παγκόσμιο χάρτη τις χώρες που θεωρητικά κινδυνεύουν από ένα διαδικτυακό μπλακ άουτ.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Αν πάμε σε εκλογές και γίνουμε Κούβα της Μεσογείου θα χουμε προσφέρει πάλι στην Ευρώπη...

Η ​​δικαίωση του Ιωάννη Τραγάκη, του Μεγάλου Τραγικάκη του Ελληνικού Κοινοβουλευτισμού, είναι γεγονός: όλα πια θα κριθούν στην τρίτη ψηφοφορία, όπως εκείνος μόνον τόλμησε πρώτος να πει, για να αντιμετωπίσει τη χλεύη και τη λοιδορία του χύδην όχλου. Πέντε ημέρες απομένουν μετά τη δεύτερη ψηφοφορία και θα ξέρουμε αν πάμε σε εκλογές ή όχι. Θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθούν οι δώδεκα ψήφοι που χρειάζονται ακόμη για την πλειοψηφία των 180.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΤΟ Η ΤΡΟΙΚΑ! ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σύνταξη στα δεκαοκτώ!

Π​​ιθανότατα οι αναρχικοί της Μεταπολίτευσης αστειεύονταν με το σύνθημα «Σύνταξη στα δεκαοκτώ, στράτευση στα εκατό». Σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η «ουτοπία» τους θα γινόταν πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2014. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής» (20.12.2014) από το σύστημα «Ηλιος» προκύπτει ότι το 3,3% των 10.722 νέων συνταξιούχων –που έλαβαν κύρια σύνταξη για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο– ήταν ηλικίας κάτω των 25 ετών!

«Σκόρπισαν» χαμόγελα οι "μπάτσοι" στη Θεσσαλονίκη

Τρόφιμα, είδη ρουχισμού και παιχνίδια συγκέντρωσε και παρέδωσε τις προηγούμενες μέρες σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενο, με τον τρόπο αυτό, στην πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για εθελοντική στήριξη ευπαθών ομάδων.