27 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΠΑ: «Άτακτη» μαμά συνελήφθη να κάνει σ@ξ με 17χρονο μαντράχαλο φίλο της κόρης της

Μόνο στην Αμερική... τους δίνουν δίπλωμα στα 16, σε λίγο θα τους επιτρέπουν να ψηφίζουν... αλλά τους απαγορεύουν να πηδάνε μεγαλύτερες...

Γνώρισε το νεαρό στο γυμνάσιο Pottsgrove στην Πενσιλβάνια, ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω Twitter και εκείνη άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της

Δεν κρατιόταν μια 42χρονη από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ που της «γυάλισε» ένας 17χρονος μαθητής, φίλος της κόρης της!

Πασίγνωστη Ελληνίδα δηλώνει: «Γείτονας πηδούσε στον κήπο και έπαιρνε τα εσώρουχα μου»!

«Φοιτήτρια στην Αθήνα, έμενα σε μια μονοκατοικία και παρατήρησα ότι κατά διαστήματα εξαφανιζόντουσαν τα εσώρουχα μου. Παραξενεύτηκα. Ζήτησα τη βοήθεια ενός φίλου μου αστυνομικού για να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε.

Χαρδούβελης: Η ΕΚΤ μπορεί να στραγγαλίσει την ελληνική οικονομία σε χρόνο dt

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, επεσήμανε ο Γκίκας Χαρδούβελης.

«Προετοιμαζόμαστε για να αντέξουμε τυχόν κλυδωνισμούς....

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το γνωστό υβρεολόγιο

Για «παραλήρημα» του ΣΥΡΙΖΑ, που «και δεν κατάλαβε όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του και συνεχίζει το γνωστό υβρεολόγιο» κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχόλιο της Κουμουνδούρου για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήριζε σαν τυχοδιώκτη που ψάχνει τις ψήφους της ΧΑ... τη στιγμή που οι ψήφοι της ΧΑ πάνε χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τρελή πρόταση των Τουρκοκυπρίων για αγορά του 50% των Κυπριακών Αερογραμμών - Το προκλητικό πλάνο Ντενκτάς στη Μιλιέτ

- Νέα πρόκληση από τα κετεχόμενα με δηλώσεις του Σέρντάρ Ντενκτάς στη Μιλιέτ
- «Ελάτε να πετάξουμε μαζί τις Κυπριακές Αερογραμμές» το μήνυμα προς την κυπριακή Κυβέρνηση
- Εισηγήθηκε την αγορά από το ψευδοκράτος του 50% των Κυπριακών Αερογραμμών για να μην χρεοκοπήσουν.

Οι Αγίες Τριάδες της ΝΔ!

Με πολύ προσοχή παρατηρεί έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας της ΝΔ τις συμμαχίες που διαμορφώνονται στο εσωτερικό του κόμματος.

Δημοσκόπηση Kapa Research: Μόνο 2,5% η διαφορά... οπότε μόλις προκηρυχθούν εκλογές...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research για λογαριασμό του Βήματος η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μειώθηκε ακόμη περισσότερο, στις 2,5 ποσοστιαίες μονάδες (27,4% ΣΥΡΙΖΑ έναντι 25,7% η ΝΔ), όντας η μικρότερη που έχει καταγραφεί από τον περασμένο Μάιο και μικρότερη κατά 0,3% που εμφάνιζαν τα δύο κόμματα μόλις πριν 15 ημέρες!

Δημοσκόπηση ALCO: Μειώθηκε ελαφρά η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Στο 3,3% βρίσκεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, ενώ πριν 2 εβδομάδες ήταν στο 3,6%.

Ειδικότερα...

Γαμπρός ντύθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος -Γλέντι με γουρουνοπούλες και ψησταριές [εικόνες]Φωτογραφίες: fouit.gr

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Νατάσα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Βόρεια Κορέα: Με ιντερνετικό μπλακ άουτ απάντησαν οι ΗΠΑ για το «μαϊμού» στον Ομπάμα;

Αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο «πίθηκο» γιατί ενθάρρυνε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλλουν την ταινία «The Interview»

Νέο μπλακ άουτ στο διαδίκτυο σημειώθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες, το Σάββατο, στη Βόρεια Κορέα, όπως μεταδίδουν κινεζικά μέσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου με τις ψήφους της ΧΑ οδηγούν την Ελλάδα εκτός ευρώ-Αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσουμε

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνο μονομερείς ενέργειες και όσα λέει είναι ο ορισμός του πιστωτικού γεγονότος-Αξιοπρέπεια σημαίνει να μην ζητάς νέα δάνεια

Με συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθύνει νέο κάλεσμα για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, ενώ έστειλε και αυστηρότατο μήνυμα προς τους βουλευτές που επιλέξουν και οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. «Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Τέρενς διαψεύδει ότι ο Βύρων θα του φάει τη θέση

Ο Τέρενς Κουίκ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα οποία έκαναν λόγο για συμφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Βύρωνα Πολυδώρα προκειμένου να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις επερχόμενες εκλογές.

Κάφροι έκλεψαν την αναπαράσταση του Θείου Βρέφους από τη φάτνη της Ομόνοιας

Ήταν μόλις δύο ημερών, μέσα στη φάτνη που είχε στηθεί στην Ομόνοια. Υπάλληλοι του Δήμου και όσοι βρέθηκαν στο κέντρο διαπίστωσαν την «απουσία» μέσα από την ξυλινη κούνια την αναπαράστασης του Θείου βρέφους.

ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δεν είχαν αξονικό ούτε για την Φερνάντεζ!

Ακόμη ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί την Κριστίνα Φερνάντεζ. H 62χρονη πρόεδρος της Αργεντινής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες με κάταγμα στο αριστερό αστράγαλο.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει υποψηφίους... κάνε κι εσύ μια αίτηση!

Βιογραφικά μαζεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταρτιστούν τα ψηφοδέλτια, καθώς θεωρούν βέβαιο πως δεν θα βρεθούν οι 180 ψήφοι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Ο άτυχος διαρρήκτης στο σπίτι του αλεξιπτωτιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Χειμώνας με χιόνι στην αμερικανική πόλη και ένας διαρρήκτης είχε την ατυχή έμπνευση να εισβάλει στο σπίτι ενός αλεξιπτωτιστή. Κατάλαβε από κοντά, γιατί λένε πως οι συγκεκριμένοι στρατιωτικοί, είναι εξαιρετικά ικανοί στη μάχη σώμα με σώμα.

Το πρωί δασκάλα, το βράδυ πορνοστάρ

Έχασε τη δουλειά της ως δασκάλα, μιας και οι συνάδελφοί της καταγγέλουν ότι δεν μπορεί να «προωθήσει τις χριστιανικές αξίες» στους μαθητές της

Κάνει διπλή ζωή: το πρωί ήταν δασκάλα και το βράδυ πορνοστάρ. Και κάπως έτσι έχασε την πρωινή δουλειά όταν την ανακάλυψαν οι συνάδελφοί της. Ωστόσο τώρα η 38χρονη Julia Pink (αυτό είναι το καλλιτεχνικό της... βραδινό όνομα) κάνει έφεση στη συναδελφική, αλλά και δικαστική «καταδίκη» εναντίον της που λέει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει την πρωινή δουλειά της γιατί πλέον δεν προωθεί τις «χριστιανικές αξίες».

"Χρήσιμο ηλίθιο" θεωρεί τον Τέρενς ο Πανάρας και βάζει Πολύδωρα επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Συμφωνήθηκε, σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του iefimerida.gr, πως ο Βύρων Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κούδας: Ανώτερος του Μέσι ο Χατζηπαναγής

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, ενώ κατέθεσε την αποψή του για τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Aναλυτικά είπε:

H απορία του Άδωνι για όσα τάζει ο Σταθάκης

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης διατύπωσε μια αιχμηρή απορία για τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Σταθάκη.

Ε ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Λυκούδης σε Παπαδημούλη: Έχω τη δυνατότητα να σε κάνω ρεζίλι

Πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα κι όχι προσωπικές επιθέσεις ζητάει ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και στελέχη της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

Tagesspiegel: Ο Τσίπρας δεν έχει αποκαλύψει πώς θα χρηματοδοτήσει τα «δώρα» που υπόσχεται

Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιούν πολλούς Ελληνες, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκαλύψει πώς θα χρηματοδοτήσει τα «δώρα» που υπόσχεται, αναφέρει η εφημερίδα Der Tagesspiegel.

Νέο διάγγελμα και νέο μήνυμα Σαμαρά με συνέντευξή του στις 18:30 στη ΝΕΡΙΤ

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην κρίσιμη ψηφοφορία και στην ανάγκη ανάδειξης Προέδρου για να αποφευχθούν εθνικές περιπέτειες - 48 ώρες μέχρι την ψηφοφορία της Δευτέρας - Ποιοι βουλευτές ενδέχεται να προστεθούν στους 168 που ψήφισαν «Σταύρο Δήμα» την προηγούμενη Τρίτη

Ουζουνίδης: Δεν θα ψηφίσω τον Δήμα

Την απόφασή του να μην ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν δεν συμβεί κάτι σε επίπεδο αρχηγών, ανακοίνωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, στον RealFM, 97.8.

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! Τσίπρας προς δανειστές: Το πρόγραμμα της ΔΕΘ δεν είναι προς διαπραγμάτευση

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν είναι προς διαπραγμάτευση» διαμηνύει προς τους δανειστές ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην Αυγή της Κυριακής.

Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗ ΝΙΚΗ-Νίκος Παππάς: Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει νέο ιστορικό κεφάλαιο

Τα σενάρια της “αριστερής παρένθεσης”, που προσεγγίζονται ως… αφελή ακόμη και μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ξορκίζει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αγγλία ο Κιάσσος!

Δεν εγκατέλειψε την ενεργό δράση ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος αν και είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Παναχαϊκή, αποφάσισε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Οι φαλακροί της Ελλάδας θέλουν να μάθουν το μυστικό του Κανάκη για το πως έβγαλε μαλλιά

Ο Αντώνης Κανάκης εδώ και πολλά χρόνια αντιμετώπιζε το πρόβλημα των αντρών που είναι η φαλάκρα.

Μέχρι κι ο Τάκης απηύδησε με τους "επιστήμονες" του γαύρου! ""Άσε ρε πήγες στην έκτη Γυμνασίου και βατά και βατή"

Ένας τηλεθεατής έκανε τον Τάκη Τσουκαλά να... βγει για μια ακόμη φορά από τα ρούχα του. Αφορμή στάθηκε η λέξη "βατή" που χρησιμοποίησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Ντνίπρο για τους "32" του Europa League.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ! Αυστραλία: Κόβουν ρεύμα-φυσικό αέριο σε όσους δεν πληρώνουν

Μόνο στην Ελλάδα γίνεται είδηση το αυτονόητο!

Στην ευημερούσα Αυστραλία, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ρεύματος και φυσικού αερίου αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και ήρθαν αντιμέτωπoι με διακοπή της παροχής τους το 2014.

Σταλινικός στρατός ο ΣΥΡΙΖΑ! Η ΚΕ αποφάσισε 70% κομμουνιστές 30% βιτρίνα-Γιατί φοβούνται τον ΓΑΠ

- Η πτέρυγα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δημιουργεί εμπόδια σε στελέχη που προέρχονται από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ και κατάφερε το 70% να προέρχεται απ' τον σταλινικό ΣΥΡΙΖΑ του 4%... έτσι τα γίδια που μετανάστευσαν στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι το 25% θα εκπροσωπούνται από το 1/3
- Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιοι πως τη Δευτέρα δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα πάμε σε εκλογές
- Θα υποστηριξουν πως η κυβέρνηση θέλει τις εκλογές για να ξεφορτωθεί την "καυτά πατάτα" με την τρόικα
- Σε περίπτωση εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείουν κάθε σενάριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου

ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!! Μέλος του πειθαρχικού ο γυναικολόγος που πιάστηκε για φακελάκι και έκανε Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Αυτός θα τιμωρούσε τις παρανομίες των άλλων γιατρών!! Τι ζούμε θεέ μου!

Μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα ήταν ο 64χρονος γιατρός-μαιευτήρας, ο οποίος συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων από τους άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. γιατί ζητούσε φακελάκι ύψους 900 ευρώ για γυναικολογική επέμβαση.

Πιπιλή: Αθλιότητα η μοιρασιά θέσεων στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ -Και η... κουτσή Μαρία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Φώτη Κουβέλη, αλλά και εκείνους που δεν ψηφίζουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας έκανε η Φωτεινή Πιπιλή. «Κάποιοι ολίγοι γενικώς, και ως πολιτικά όντα, βουλευτές μας οδηγούν  από εκεί που ξεκινήσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παλιά Αθήνα ζωντανεύει σε 3D απεικονίσεις

Μία σειρά από φωτογραφίες – ντοκουμέντα χαρτογραφούν την εξέλιξη της Αθήνας στο πέρασμα των δεκαετιών. Εκείνες οι οποίες αποτελούν αντίδοτο στη λήθη και ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας που χάνεται, καθώς η Αθήνα αλλάζει.

Σόιμπλε: «Οι νέες εκλογές δεν αλλάζουν το ελληνικό χρέος»

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάλεσε την Ελλάδα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα Bild ότι «κάθε νέα κυβέρνηση» πρέπει να «σεβαστεί» τις δεσμεύσεις των προκατόχων της.

"Κάτοικος" Αθηνών ο Μέγας Αλέξανδρος

Τέλος ύστερα από 21 χρόνια στην «Οδύσσεια» του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που φιλοτέχνησε ο γλύπτης, Γιάννης Παπάς, δίνει σύμφωνα με πληροφορίες το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο ανάβει το «πράσινο φως» στον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να το τοποθετήσει στην πόλη.

Οι δύο τρόποι προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο ακόμη και να χάσουν την πρώτη κατοικία θα βρεθούν από το νέο χρόνο εκατοντάδες πολίτες με «κόκκινα» δάνεια. Από την 1η Ιανουαρίου του 2015 η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται πλέον, καθώς η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην δοθεί παράταση στη μεταβατική διάταξη για την αναστολή πλειστηριασμών.

Ο Τατσόπουλος συστήνει τον… «φταίει ο άλλος»!

Με το γνωστό αιχμηρό του τρόπο σχολιάζει το πολιτικό σκηνικό ο  ανεξάρτητος βουλευτής,  Πέτρος Τατσόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο  Facebook ο κ. Τατσόπουλος σημειώνει:

To Google Earth «κάρφωσε» 16.650 πισίνες που «ξεχάστηκαν» να δηλωθούν

Την όγδοη θέση των εγκλημάτων που διαλευκάνθηκαν μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, Google Earth, είναι οι αποκάλυψη των Ελλήνων φοροφυγάδων που... “ξέχασαν” να δηλώσουν τις πισίνες τους.

Bloomberg: Η Ελλάδα βρίσκεται ελέω ΣΥΡΙΖΑ στο «χάρτη της Κόλασης» για το 2015 [εικόνα]

Με το 2014 να μας αποχαιρετάει με κάμποσες εστίες «φωτιάς» (πολιτικές, πολεμικές, οικονομικές) στο παγκόσμιο «χωριό», αρχίζουν οι αναλύσεις για τα δεινά που μας περιμένουν το 2015. Μέσα σε αυτά υπάρχει και η Ελλάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Bloomberg.

Αναλυτές… χρεώνουν στη Ρωσία και όχι τη Βόρεια Κορέα το Sony Hack

Πριν από λίγες ημέρες το FBI απέδωσε στη Βόρεια Κορέα την επίθεση που δέχθηκαν από hackers τα αρχεία της Sony, με αφορμή την ταινία “The Interview”.

Αναμένεται νέα παρέμβαση Σαμαρά ενόψει της καθοριστικής ψηφοφορίας τη Δευτέρα

Ζυμώσεις ενόψει της τρίτης και καθοριστικής ψηφοφορίας για Πρόεδρο

Πυρετός διεργασιών επικρατεί στα κομματικά επιτελεία καθώς λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το μεσημέρι της Δευτέρας, από το αποτέλεσμα της οποίας θα καθοριστεί αν η χώρα θα οδεύσει προς εκλογές ή όχι.

Ισραήλ: «Ντόμινο» εξελίξεων με το κοίτασμα «Λεβιάθαν»… αγγίζει και Κύπρο-Ελλάδα

Για σοβαρές γεωπολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις στο Ισραήλ προειδοποιεί το υπουργείο Ενέργειας της χώρας, σε περίπτωση που «παγώσει» η ανάπτυξη των κοιτασμάτων του «Λεβιάθαν».

Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι έλληνες ομογενείς του Καναδά

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε η Γέννηση του Χριστού από την ελληνική ομογένεια του Καναδά. Οι πιστοί παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία στους Ελληνορθόδοξους ναούς των μητροπόλεων του Ελληνισμού, ακολουθώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα της πατρίδας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουνιές και κλωτσιές στη Βουλή της Γεωργίας από φάτσες που μοιάζουν από μπράβους και μαφιόζους

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος! Επεισοδιακά εξελίχθηκε μια συνεδρίαση στο γεωργιανό κοινοβούλιο, με τους βουλευτές να έρχονται στα χέρια.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΓΓΛΟΙ! The Times: Πρόσωπο της χρονιάς η Άνγκελα Μέρκελ-«Αξίζει το χειροκρότημα μας»

Για τη συμβολή της στην ασφάλεια στην Ευρώπη - «Είναι η γυναίκα που χρειαζόμαστε σε ένα κόσμο γεμάτο από επικίνδυνους άντρες και αξίζει το χειροκρότημα μας» γράφει η βρετανική εφημερίδα

Πρόσωπο της χρονιάς ανακήρυξε τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, η βρετανική εφημερίδα «Times», για τη συμβολή της στην ασφάλεια στην Ευρώπη.