28 Δεκεμβρίου 2014

Στους 190 οι διασωθέντες-ΒΙΝΤΕΟ-Ετσι ξέσπασε φωτιά στο «Norman Atlantic»-Δυσκολίες στη ρυμούλκηση (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ)

Στους 287 οι επιβάτες που παραμένουν ακόμη πάνω στο πλοίο

Θέμα σε όλα τα ευρωπαϊκά (και όχι μόνο) ΜΜΕ έχει γίνει το φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic», που έπλεε κοντά στην Κέρκυρα.

Μάλιστα το «Reuters» με μια αποκαλυπτική γραφικιστική αναπαράσταση σε βίντεο δείχνει ακριβώς την πορεία του πλοίου, αλλά και που ακριβώς ξέσπασε φωτιά σε αυτό.

Εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή ζητούν 100 προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης

Την προσδοκία και τη θέληση να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας η παρούσα Βουλή, ώστε να δοθεί ομαλό τέλος σε μια περίοδο θυσιών, εκφράζουν με κοινή ανοιχτή επιστολή, προς τους 300 βουλευτές, εκατό προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι δηλώνουν «υποστηρικτές της κοινής λογικής», που ελπίζουν ότι οι πολιτικοί μας μπορούν να είναι πρώτα Έλληνες και έπειτα «γαλάζιοι», «πράσινοι» ή «κόκκινοι».

Ιανός: Η απάντηση του βιβλιοπωλείου για τα καφριλίκια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΜΕ

Απάντηση σε όσα συνέβησαν το πρωί έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός και οδήγησαν στην προσαγωγή 4 άπλυτων, έδωσε η ιδιοκτησία της επιχείρησης. Ο Ιανός αναφέρει ότι «ο ΣΥΒΧΑ, απολύτως επιλεκτικά και με τσαμπουκά, διεκδίκησε μόνον ο ΙΑΝΟS, από καταστήματα και τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, να παραμείνει κλειστός».

ΦΩΤΟ-Για διακοπές είχε έρθει το ζευγάρι Δούλη στην Ελλάδα

Νέα στοιχεία στο φως για τον άντρα που έχασε τη ζωή του - Σε νοσοκομείο του Μπρίντιζι η τραυματισμένη σύζυγός του

Με την ανιψιά του Γιώργου και της Θεοδώρας Δούλη επικοινώνησε το protothema.gr, η οποία είναι σοκαρισμένη με το γεγονός πως ο θείος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στη σκάλα διαφυγής.

Οι Ιταλοί ρυμουλκούν 50 μίλια μακριά το κουφάρι του πλοίου με 310 επιβαίνοντες αντί για την Αλβανία!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι Αλβανοί δήλωσαν αδυναμία να υποδεχθούν το πλοίο αφού στο Δυρράχιο ή την Αυλώνα δεν διαθέτουν υποδομές φιλοξενίας του πλοίου...

Ούτε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για την πρωτοβουλία των Ιταλών να ρυμουλκήσουν το πληγωμένο Norman Atlantic στο Μπρίντιζι, το οποίο απέχει 50 ναυτικά μίλια αντί για το Δυρράχιο της Αλβανίας που βρίσκεται λιγότερο από 10 μίλια μακριά.

Διασώθηκαν190 επιβάτες-Βαρβιτσιώτης: Ερχεται δύσκολη νύχτα -Ευελπιστούμε να σώσουμε όλους τους επιβάτες

Μέχρι στιγμής έχουμε έναν Έλληνα νεκρό, 4 επιβάτες τραυματίες και συνολικά 190 διασωθέντες και 287 επιβαίνοντες στο πλοίο

Καθώς το σκοτάδι έχει δυσχεράνει ακόμη περισσότερο την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών, οι άνθρωποι που παραμένουν στο πλοίο ζουν εφιαλτικές ώρες, εκτεθειμένοι στις κακές καιρικές συνθήκες, το κρύο, την έλλειψη τροφής.  

Ελληνας ο νεκρός στο «Norman Atlantic»

Επιβεβαιώνεται η δυσάρεστη είδηση που μετέφερε πρώτα η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere de la serra», ότι στο φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic» υπάρχει ένας νεκρός. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, ενώ το ίδιο έκανε και το Λιμενικό Σώμα.

Ντοκουμέντο:Ο καπετάνιος εκπέμπει SOS – Πλάνα μέσα απ' το πλοίο στις φλόγες

Στη δημοσιότητα έδωσε η «Repubblica» ηχητικό ντοκουμέντο με τη στιγμή κατά την οποία ο καπετάνιος στο Norman Atlantic εκπέμπει SOS.

Πώς είναι ο Σουμάχερ έναν χρόνο μετά το ατύχημα

Σε θέση να αναγνωρίσει τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, είναι ο θρυλικός πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, όπως αποκάλυψε ένας φίλος του. Ο ίδιος ωστόσο είπε ότι ο Σούμι δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκαψαν αυτοκίνητο οι ΣΥΡΙΖαίοι στις Σκουριές και μετά παραπονιούνται που τους άρχισαν τα ΜΑΤ στις μπούφλες!

Με χημικά και δακρυγόνα αναγκάστηκαν να «υποδέχθούν» για άλλη μία φορά οι αστυνομικές δυνάμεις τους αναρχοάπλυτους διαδηλωτές που αυτή τη φορά είχαν και την επίσημη προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία διαμαρτυρίας στις Σκουριές έξω από τις εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός».

Χωρίς παρωπίδες!

1
Τις τελευταίες μέρες έχω έρθει αντιμέτωπος με διάφορες καταστάσεις. Καταστάσεις πολιτικές, που δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχω ξαναβρεθεί…

Πιθανόν να φταίει το γεγονός ότι ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα πολιτικοποιημένο άτομο, γιατί είχα σαν πιστεύω μου το:

τα χέρια μου να είναι καλά, να μπορώ να δουλεύω και όποιος θέλει ας είναι «επάνω»!

Η Ασημακοπούλου για τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ της ΕΣΗΕΑ: Α λα καρτ ευαισθησία τους

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου έκανε την παρακάτω δήλωση για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ:

Τι πίνει ο Πρόεδρος της μιας μέρας με τη διορισμένη κόρη στη Βουλή και βρίζει τον Σαμαρά «Φασίστα, τρελό, αναίσχυντο και Εφιάλτη»;

Έχει χαθεί η μπάλα στη χώρα όπου δεξιός της πάρτης του, Πολύδωρας, σαν Πρόεδρος για μία και μόνο μέρα, διόρισε την κόρη του στη Βουλή και στο τέλος θα μας κρεμάσει κιόλας επειδή δεν του εξασφαλίζουμε κι άλλα δανεικά... όταν τέτοιοι τύποι έχουν τέτοιο θράσος να κατηγορούν άλλους, δεν υπάρχει σωτηρία
 
Με ένα άρθρο του που θα δημοσιευτεί στην αυριανή Kontranews ο Βύρων Πολύδωρας κάνει σφοδρή και προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τα λεγόμενα του στη χθεσινή συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ.

Ρέντσι σε Σαμαρά: Πάμε καλύτερα-Να ξέρεις ότι δεν έχει πάρει κλίση το καράβι

Δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι είχε ο Αντώνης Σαμαράς για την επιχείρηση διάσωσης του φλεγόμενοιυ πλοίου «Norman Atlantic», που πλέει ανοιχτά της Κέρκυρας.

Θρίλερ στο Ζεφύρι - Βρέθηκαν δύο πτώματα ανδρών - Ήταν γαζωμένοι από καραμπίνα

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Ζεφυρίου, όταν κάτοικοι είδαν έντρομοι μπροστά στα μάτια τους, τα πτώματα των δύο ανδρών.

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο έτσι και πάμε σε εκλογές

Πέρα από τη μάχη ενάντια στο κακό, πιο σκληρός είναι ο πόλεμος με το Χαζό.

Ή βγάζουμε Πρόεδρο ή βγάζουμε τα μάτια μας! 

Μη λέμε μετά... ότι δεν το ξέραμε!

ΒΙΝΤΕΟ-Με ελικόπτερα εκκενώνουν το πλοίο-Σώοι 156 επιβάτες-Πληροφορίες για 1 νεκρό

Ιταλικά ελικόπτερα και ελληνικό Super Puma σώζουν τον κόσμο - Ιταλικά ρυμουλκά καταβρέχουν το κατάστρωμα του Norman Atlantic, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι επιβάτες - Έχει περιοριστεί η φωτιά - Φόβοι για εγκλωβισμένους επιβάτες στο γκαράζ του πλοίου - Διαψεύδουν η εταιρεία και το υπ. Ναυτιλίας

Μυστική συνάντηση χθες Μητσοτάκη

Ποιον είδε χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτακης; Ποιον λέτε;

Υπερδημοσκόπηση-Ο μέσος όρος των τελευταίων δημοσκοπήσεων

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το πολιτικό προσωπικό της χώρας κινείται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς, αφού το ενδεχόμενο να βγει λευκός καπνός από τη Βουλή αύριο το μεσημέρι φαντάζει και είναι μακρινό.

Οι 10 χάκερ που έγραψαν ιστορία στο ίντερνετ (φωτο)

Πέρα από τους σκοπούς η ίδια η πράξη του hacking παραμένει εντυπωσιακή όταν αγγίζει μεγέθη διεισδυτικότητας που μόνο να τα ονειρευτούν μπορούν οι ερασιτέχνες συνάδελφοί τους.

Ας δούμε λοιπόν 10 φοβερούς και τρομερούς κυβερνοπειρατές που έχουν ήδη περάσει στο πάνθεο του ίντερνετ, τόσο για το μέγεθος της επίθεσης όσο και για τον σκοπό…

O κεκλιμένος πύργος της Σεβαστούπολης -Το κτίριο που αρνείται να πέσει [βίντεο]

Ενα περίεργο αξιοθέατο απέκτησε η Σεβαστούπολη, όταν μία ελεγχόμενη κατεδάφιση πήγε εντελώς στραβά.

Το κτίριο των 16 ορόφων έπρεπε να κατεδαφιστεί την Παρασκευή, καθώς είχε χτιστεί χωρίς την απαραίτητη άδεια.

"Μονοκομματικό" το 53,1% των Ελλήνων...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ηλικιακή σύνθεση εκείνων που δηλώνουν κοντά σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: Μέχρι την ηλικία των 64 ετών οι μονοκομματικά ταυτισμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% και είναι διπλάσιοι από εκείνους της ΝΔ, ενώ η εικόνα αντιστρέφεται πλήρως...

Δημοσκόπηση Interview: Μόνο 2,4% η διαφορά-Το 60% δεν θέλει εκλογές και το 55% συμφωνεί με την πρόταση Σαμαρά για εκλογή ΠτΔ

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 40% έναντι 26% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Μειώνεται στις 2,4 μονάδες η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

ΦΩΤΟ του φλεγόμενου Norman Atlantic-ΒΙΝΤΕΟ με δηλώσεις επιβατών

Το πλοίο που βλέπετε είναι το φλεγόμενο Norman Atlantic ανοιχτά της Κέρκυρας, με 478 επιβαίνοντες και 268 Έλληνες ανάμεσά τους.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!Περισσότεροι από 200 Ε/κ ημερησίως στα Κατεχόμενα για τζόγο

Τρομάζουν τα νούμερα που παρουσιάζει η «24» μετά από αποκαλυπτική έρευνα, η οποία στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία.

Έντονο το... ελληνικό στοιχείο στα καζίνο των Κατεχομένων, καθώς οι πελάτες τους είναι κυρίως Ελληνοκύπριοι και Τούρκοι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί για να τζογάρουν.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΕΣΗΕΑ για τη «συνέντευξη»-ξυλοδαρμό του Τσίπρα στην ΕΡΤ!

Μετά από 2,5 χρόνια τα ξεφτιλισμένα λαμόγια της ΕΣΗΕΑ επιτέλους έβγαλαν ανακοίνωση για τη συνέντευξη του Τσίπρα από τους κομμουνιστές (ξέρετε τα κομματόσκυλά της που διόριζε η ΝΔ στην ΕΡΤ... και μετά αποκαταστάθηκαν σε κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ) Κατσίμη και Αρβανίτη, που έκαναν τον άτυχο Αλέξη με τα κρεμμυδάκια!! Εντάξει οι δημοσιοκάφροι της ΕΣΗΕΑ μπερδεύτηκαν λίγο και αντί για...

Τα τρία μηνύματα Σαμαρά πριν την 3η ψηφοφορία

Γιατί ο πρωθυπουργός επέλεξε να δώσει έντονο άρωμα εκλογών στη συνέντευξή του. Η ύστατη προσπάθεια για εκλογή ΠτΔ και τα μηνύματα σε πολλαπλά ακροατήρια. Η στρατηγική των διλημμάτων και η απαίτηση για «καθαρές λύσεις».

Η Β.ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ! Η πολιτική αβεβαιότητα προκαλεί πτώση 50% των κρατήσεων στον τουρισμό

Ντόμινο αρνητικών δεδομένων για τους κλάδους του τουριστικού τομέα προκαλούν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την αβεβαιότητα που δημιουργούν για την οικονομία και την πορεία της χώρας γενικότερα.

Οι ελληνικές startups που "έλαμψαν" το 2014

Αν το 2013 ήταν το έτος «έκρηξης» των startup εταιρειών στο προσκήνιο της ελληνικής πραγματικότητας, τότε το 2014 μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν το έτος «ωρίμανσης» πολλών από αυτές τις τεχνολογικές εταιρείες, καθώς και του οικοσυστήματος που οικοδομείται γύρω τους

ΧA: Ποιες μετοχές έπνιξε το «τσουνάμι» του τέταρτου τριμήνου

Στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου η αγορά μετοχών βρισκόταν στις 1.200 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 3% για το έτος, έχοντας ήδη προσπεράσει με επιτυχία τον κάβο του Αυγούστου και τα τότε χαμηλά επίπεδα έτους στις 1.040 μονάδες.

BINTEO-Καίγεται πλοίο με 466 επιβαίνοντες ανοιχτά της Κέρκυρας-Super Puma και παραπλέοντα πλοια συμμετέχουν στην εκκένωσή του

Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο λέει η πλοιοκτήτρια εταιρία και 150 άτομα έχουν ήδη μετεπιβιβαστεί σε άλλο πλοίο

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές από την εκδήλωση πυρκαγιάς σε πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο γκαράζ του πλοίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο από το Κοτρώνι που σπεύδει στο σημείο ενώ σε αναμονή βρίσκονται δύο πλωτά μέσα του λιμενικού σώματος.

Χάθηκε από τα ραντάρ αεροπλάνο της AirAsia – Το αίτημα πριν χαθεί η επικοινωνία

- Η πτήση QZ8501 της AirAsia εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Σαραμπίγια προς τηΣιγκαπούρη 
- Η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου χάθηκε στις 07:24 το πρωί (τοπική) ενώ τοαεροπλάνο βρισκόταν ανάμεσα στην Ινδονησία και τη Σιγκαπούρη 
- Είχε περισσότερους από 160 επιβαίνοντες
- Σε εξέλιξη έρευνες εντοπισμού και διάσωσης 
- Η AirAsia έχει καλή φήμη στην περιοχή και ποτέ δεν έχει χάσει αεροπλάνο

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 28-12-2014

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Γιατί ο Σαμαράς είπε ότι τον βολεύουν οι εκλογές;

Η φράση του πρωθυπουργού που έβαλε φωτιές
 
Την βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει νικήτρια από μια ενδεχόμενη εκλογική μάχη εξέφρασε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ, ωστόσο υπογράμμισε ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα βάλει τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες.

Ποιοι ηθοποιοί πέθαναν τις περισσότερες φορές στις ταινίες τους;(φωτό)

Ο Σον Μπιν αποτελεί ένα κινητό σπόιλερ. Και αυτό γιατί ξέρεις πάντα πώς θα καταλήξει. Κάνει τον καλό; Πεθαίνει. Κάνει τον κακό; Πεθαίνει. Παίζει σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά;

Πεθαίνει - αν και με τον ρόλο του στη σειρά “Legends” έκανε την υπέρτατη έκπληξη και κατάφερε να μείνει ζωντανός σε ολόκληρο τον πρώτο κύκλο. Είναι όμως ο Σον Μπιν ο ηθοποιός που έχει ακολουθήσει το λευκό φως τις περισσότερες φορές στις ταινίες του; 

ΧΑ:Οι βουλευτές μας θα ρίξουν το καθεστώς Σαμαρά για να φέρουν τον κομμουνισμό του ΣΥΡΙΖΑ

«Η θλιβερή εικόνα Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ ήταν το κύκνειο άσμα της ξενόδουλης κυβέρνησης του μνημονίου και της υποταγής», σημειώνει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της.

Στην Κυρά των Μαρασίων ο Γεροντόπουλος

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος, επισκέφθηκε το χωριό Μαράσια που βρίσκεται ακριβώς πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους κατοίκους. Παράλληλα, συζήτησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα αιτήματα τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Μεταδίδουν τα κατοικίδια Εμπολα;

Ο σκύλος της Ισπανίδας νοσηλεύτριας που μολύνθηκε με Εμπολα θανατώθηκε δίχως δεύτερη κουβέντα.

Ο σκύλος της Αμερικάνας από το Τέξας όμως κρατήθηκε σε καραντίνα. Και τελικά είναι υγιέστατος.

Επιμένει ο λεβεντομαλ@κας ότι θα ψηφίσει ΠΑΡΩΝ και μπινελικώνει όσους λένε ότι μπορεί να είναι ο 180ος

Με μία σκληρή ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε πως επιμένει στο “παρών” και στην τρίτη ψηφοφορία.

Ο κ. Τατσόπουλος έριξε τις βολές τους σε πολιτικούς, κόμματα, αλλά και δημοσιογράφους.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή που διάσημος ηθοποιός μαχαιρώνει με σουγιά θαμώνα μπαρ!

Εγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη κωμική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», που παιζόταν τη δεκαετία του '90.

O γνωστός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ, που είχε κλέψει την παράσταση με την ερμηνεία του ως...

Στεναχωρήθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι επειδή οι δημοσιογράφοι δεν έβρισαν τον ΣΑΜΑΡΑ... όπως Αρβανίτης-Κατσίμη τον Τσίπρα-Τι τους απάντησε ο Μουρούτης

Στημένη η συνέντευξη Σαμαρά... μόνο η επιστολή του Αλέξη στην ΑΥΓΗ ήταν αυθόρμητη επιστολή αναγνώστη που άνοιξαν στην ΑΥΓΗ και προς έκπληξή τους είδαν ότι είναι του Αλέξη... ναι ναι ξέρω: Η ΑΥΓΗ είναι κομματικό έντυπο και όχι σαν την ΝΕΡΙΤ ή την πρώην ΕΡΤ όπου η Κατσίμη κι ο ΣΥΡΙΖΑίος Αρβανίτης του "στο Κόκκινο" είχαν τσακίσει τον Αλέξη το 2012... δείτε το βίντεο στο τέλος

Την τιμητική του είχε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός και στα social media, καθώς όπως φάνηκε στα timeline οι περισσότεροι χρήστες είδαν αλλά και σχολίασαν τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ. 

Συνελήφθη για χρέη 2 εκατ. ευρώ ο Μπάμπης Βωβός

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας όπου και κρατείται - Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Για χρέη που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ συνελήφθη ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβος.

Άρχισαν να ράβουν υπουργικά κοστούμια στην Κουμουνδούρου

Αλέξης – Πάνος και Φώτης. Αυτή είναι η κυβέρνηση ευρύτερων συμμαχιών που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άρχισαν να ράβουν υπουργικά κοστούμια και να μοιράζουν καρέκλες στην Κουμουνδούρου, σε αγαστή συνεργασία με τα συνεταιράκια τους τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Παρά το γεγονός ότι ο Καμμένος και η παρέα του θα ψάχνουν και τις ψήφους τους, ειδικά μετά το φιάσκο Χαϊκάλη, οι μεγάλοι… ηγέτες Αλέξης και Πάνος έχουν αρχίσει να σκέφτονται ποιοι θα κυβερνήσουν και σε ποιες θέσεις.