29 Δεκεμβρίου 2014

Heidi Klum: Την έπιασαν οι φωτογράφοι τόπλες

Οι παπαράτσι εντόπισαν τόπλες τη Heidi Klum σε μια γωνία της παραλίας όπου πήγε να αλλάξει για να φύγει. Στη συνέχεια την εντόπισαν εκ νέου και πάλι τόπλες στη βεράντα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διαμένει

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ! ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ! Σύλβια Κλιμάκη: Η τηλεπερσόνα που προσλήφθηκε στην Εθνική τράπεζα με 7.000 ευρώ μισθό [εικόνες]

Η πρώην τηλεοπτική περσόνα του ΣΚΑΪ, Σύλβια Κλιμάκη, γνωστή από την εκπομπή της «Στην πράξη», με τον αέρα και τη δροσιά της ηλικίας της κάνει τα θεμέλια του ιστορικού κτιρίου της Αιόλου, που στεγάζει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, να τρίζουν.

Στους δέκα οι νεκροί στο Norman Atlantic-Βρήκαν ακόμα δύο σορούς-Βαρβιτσιώτης: Αμφιβάλλω ότι η λίστα των επιβατών είναι σωστή

Εντοπίστηκαν δύο ακόμα σοροί επιβαινόντων του Norman Atlantic σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, το οποίο επικαλείται την ιταλική ακτοφυλακή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Καβγάς Γιαταγάνας-Γιακουμάτου έξω απ'τη βουλή με... σφαλιάρα σε δημοσιογράφο

Μπροστά στο σούργελο τη Γιαταγάνα ο Γιακουμάτος φαντάζει έτοιμος για Πρωθυπουργός!

Τηλεοπτικός σταθμός σε ζωντανή σύνδεση έξω από τη Βουλή φιλοξενούσε την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο, οι οποίο δεν συμφωνούσαν σε τίποτα και επιδόθηκαν σε τηλεοπτικό καβγά.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Spiegel ΓΕΛΑΕΙ: Λοιπόν, καλή τύχη κύριε Τσίπρα!

Το γερμανικό περιοδικό χαρακτηρίζει οικονομική αυτοκτονία την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

Με τον σκωπττικό τίτλο «Λοιπόν, καλή τύχη κύριε Τσίπρα» υποδέχεται το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση την διεξαγωγή προώρων εκλογών στην Ελλάδα μετά την αποτυχία στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ! Διάλεξε ΠΑΣΟΚ αντί για ΣΥΡΙΖΑ ο Χατζημαρκάκης

Αρχίζουν τα «ανοίγματα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών, ενώ την Τρίτη θα έχει ραντεβού με τον πρώην ευρωβουλευτή, Γιώργο Χατζημαρκάκη, που έγινε γνωστός όταν τον ξεβράκωσαν οι Γερμανοί με το μαϊμού διδακτορικό.

Μέρες 1939 ζουν οι ΧΑυγίτες κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Τα κατάφεραν να μην βγάλουν πρόεδρο της Δημοκρατίας και σέρνουν τη χώρα ,στο αγαπημένο εθνικό σπορ,τις πρόωρες εθνικές εκλογές.
Τα δύο πολιτικά εκτρώματα που γέννησε η κοινωνικοπολιτική σήψη ,Χρυσή Αυγή και Σύριζα συνεργάστηκαν άψογα για μη εκλογή ΠΤΔ και τώρα πανηγυρίζουν από κοινού.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Λαπαβίτσας: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό αλλά του λείπουν 20 δισ. ευρώ

«Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα βρεθεί ταχύτατα σε καθεστώς ασφυξίας αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σταματήσει να παρέχει ρευστότητα» ομολογεί ο εκ των οικονομολόγων της Κουμουνδούρου

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ=ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΓΕΛΙΟ-Ο Μάτα και η... μαριχουάνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιζόταν στην έδρα της Τότεναμ την Κυριακή, ωστόσο εκτός... γηπέδου έγινε το πιο αστείο γεγονός του ματς που δεν είχε γκολ.

ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας εγγυάται τις καταθέσεις μας... με τι; Με τις δραχμές του Λαφαζάνη ή τα μύρια των βουλευτών του;!

Ο τύπος έχει ξασαλώσει και απειλεί τους πάντες και τα πάντα μέσα σε ένα ντελίριο αλαζονείας... πιστεύω ότι τελικά η ΝΔ θα κερδίσει χαλαρά τις εκλογές αφού ο κόσμος τιμωρεί τους αλαζόνες

«Μην τολμήσετε να πάρετε δημόσια έγγραφα φεύγοντας» απείλησε την κυβέρνηση, αναφερόμενος κυρίως στην αλληλογραφία με την Τρόικα - Επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε «παρελθόν»

Μαξίμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Θα δούμε τελικά ποιοι θα την κοπανήσουν με ελικόπτερο…»

Αγριεύει το πολιτικό σκηνικό αφού μετά την σημερινή εξέλιξη που οδηγεί σε πρόωρες εκλογές, θα πάρουν (κυριολεκτικά) φωτιά τα τέλια.

Ο Αντώνης Σαμαράς, χρησιμοποιώντας τη φράση “είμαι εδώ” την όποια επανέλαβε τρεις φορες,  έσπευσε άμεσα να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου ενώ έδωσε και το στίγμα της προεκλογικής ρητορικής της ΝΔ η οποία θα βασιστεί στο μότο “Αλήθεια – Ευθύνη”.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕ ΡΕ!«Φωτιά» στο πορτοφόλι της νέας κυβέρνησης από το ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές και στους Πανεπιστημιακούς

«Φωτιά» στο πορτοφόλι της κυβέρνησης που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου βάζει η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών και των επιδομάτων των καθηγητών Πανεπιστημίων και των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ.

Ο Σόιμπλε ξεκαθαρίζει ότι δεν σηκώνει μαγκιές: Οι εκλογές δεν αλλάζουν τις συμφωνίες και τις υπογραφές

Συνεχίζει στη σκληρή γραμμή το Βερολίνο, καθώς, δια στόματος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η Γερμανία επισημαίνει ότι οι εκλογές στην Ελλάδα δεν αλλάζουν τα συμφωνηθέντα.

ΒΟΥΡΚΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Βασίλης δεν θα είναι υποψήφιος!

Ρε Βασιλάκη σε φίλησε κανείς και σκουπίζεσαι; δηλ. τι λες ότι δεν σε ενδιαφέρει η παρούσα βουλή; Σου πρότεινε κανείς να σε βάλει και του είπες όχι; Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει να γίνω αστρονα΄θτης αλλά δεν το φωνάζω...

«Δεν με ενδιαφέρει η παρούσα Βουλή, με τη σημερινή της μορφή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του πρόσφατα ιδρυθέντος πολιτικού σχηματισμού «Ρίζες».

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Επίκειται συνομιλία Σαμαρά - Καραμανλή...

Έλα ρε πληρωμένα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ... πείτε στους ηλίθιους ψεκασμένους που δεν σας έχουν καταλάβει ακόμα, πόσο πολύ εκτιμάει ο Καραμανλής τον Τσίπρα...

Με θέμα τη διαμόρφωση της προεκλογικής ατζέντας...
 
Δύσθυμος εισήλθε στη Βουλή σήμερα ο Κώστας Καραμανλής λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας και κατευθύνθηκε αμέσως στην Ολομέλεια.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ->Τους πρώτους που θα κρεμάσει στο Σύνταγμα ο Τσίπρας, είναι τους Νονούς που ξαφνικά τον «αγάπησαν»

Γελάει ο κόσμος με την στροφή 180 μοιρών, των γνωστών σεσημασμένων επιχειρηματιών – κακοποιών του εκδοτικού-επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ως μετανοούσες Μαγδαληνές, γλύφουν εμετικά τον Τσίπρα.

Οι "πράκτορες" του ΣΥΡΙΖΑ στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και η Υποκρισία της ΕΣΗΕΑ

Γίναμε μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες σε μία σειρά ενεργειών από την "εύθικτη" Ένωση Συντακτών για θέματα όπως το "ειπα-ξείπα" της Γιαταγάνα μέχρι τη διαγραφή του δημοσιογράφου Μιχάλη Κεφαλογιάννη επειδή πέρασε για δευτερόλεπτα το προσωπό του και χωρίς την συγκαταθεσή του ασφαλώς σε διαφήμιση μάρκας γιαουρτιού ...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ... ΜΕ ΤΑ 2-3 ΚΙΝΗΤΑ -> Φτηνότερη η χρήση του κινητού τηλεφώνου από την Πρωτοχρονιά

ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone και Wind ανακοίνωσαν μειώσεις στα τέλη τερματισμού των κλήσεων

Νέες μειωμένες χρεώσεις στα τέλη τερματισμού τηλεφωνικών κλήσεων θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά, τόσο προς σταθερά όσο και προς κινητά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.

Mία θέση στον ''ήλιο'' του Επικρατείας

Οι στενοί συνεργάτες του Σαμαρά, τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και οι εκπλήξεις των κομματικών επιτελείων

Σε προεκλογικό αναβρασμό βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία, εν μέσω της εορταστικής περιόδου, καθώς το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία φαντάζει ως το πλέον πιθανό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στον αέρα η Συνταγματική Αναθεώρηση... και η αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών

Το χειρότερο σενάριο που κανείς δεν θέλει να φαντάζεται
 
Πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την Συνταγματική Αναθεώρηση και ακόμη περισσότερες εκείνες οι φορές που χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα ώστε να μην προχωρήσει η χώρα σε εκλογές.

Συσπείρωση της βάσης της κεντροδεξιάς στόχος της ΝΔ-«Αλήθεια και ευθύνη» το σύνθημα

Η…πολιτική εξουδετέρωση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί βασικό στόχο της Ν.Δ. στην πορεία προς τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ενώ στόχος είναι η συσπείρωση της κομματικής και κοινωνικής βάσης της κεντροδεξιάς.

Πάγκαλος speaking: Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ


Την άποψη να συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και την αναταραχή στην Χαριλάου Τρικούπη, λόγω του πρώην πρωθυπουργού.

ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ->Εκτοξεύονται τα spreads μετά την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Διευρύνεται το περιθώριο των ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και της συνακόλουθης προσφυγής της χώρας σε πρόωρες εκλογές.

Η στιγμή της έκρηξης του αυτοκινήτου στην Αττική Οδό! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε σε δυο βίντεο την στιγμή της  έκρηξης στο αυτοκίνητο το πρωί στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Smart οι πυροτεχνουργοί εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό τύπου “χελώνας”.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της έκρηξης στο ΙΧ αυτοκίνητο Smarτ, μέσα στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο 35χρονος Αλβανός οδηγός του, ενώ υπέστη σοβαρά εγκαύματα η ομοεθνής φίλη του.

Σε… μαύρο χάλι ο Βενιζέλος “ξέθαψε” μέχρι και τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου!

Στα πολιτικά αζήτητα προσέφυγε ο έντρομος από την επικείμενη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος, στην προσπάθειά του να μεταπείσει τον Γιώργο Παπανδρέου για να μην ιδρύσει το κόμμα που θα τον στείλει οριστικά στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο Τσίπρας παίρνει το νταούλι και κάνει τα Μνημόνια παρελθόν... επιβεβαιώνοντας τις μονομερείς ενέργειες

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Πρόεδρος δεν εξελέγη, habemus πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

Ποια ήταν η πρώτη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επίδοξου πρωθυπουργού;

Το ΔΝΤ αναστέλλει την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα

Μέχρι το σχηματισμό νέας κυβέρνησης - Η χώρα δεν αντιμετωπίζει άμεσες οικονομικές ανάγκες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ταμείου Τζέρι Ράις

Στις 25 Φεβρουαρίου η δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Τον πρώην υπουργό Οικονομικών βαραίνουν δύο κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και αντιμετωπίζει την ποινή της κάθειρξης από δέκα έως 20 χρόνια

Πολυετείς καθείρξεις για την υπόθεση των Πυρήνων της Φωτιάς-16 χρόνια στο προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ τον Σακκά

Η μεγαλύτερη κάθειρξη που επιβλήθηκε ήταν τα 24 έτη και η μικρότερη τα πέντε χρόνια φυλακή - Σε μερικούς κατηγορούμενους επιβλήθηκαν και χρηματικά πρόστιμα

Πολυετείς καθείρξεις επέβαλε το δικαστήριο που δίκασε την υπόθεση για την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε 14 κατηγορούμενους.

Σε ναυτική τραγωδία εξελίσσεται το Norman Atlantic: 8 οι νεκροί και 38 οι αγνοούμενοι

Απομακρύνθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα από το πλοίο «Norman Atlantic», που τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! Μπαμπούλας… και ζωή σε σας!

Μπορεί ο Οίκος Τελετών Φάνης Μπαμπούλας να απολαμβάνει… πανελλήνιας αναγνώρισης μέσω της προβολής του από πολλά μέσα ενημέρωσης, όμως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οίκου τελετών αποφάσισε να προωθήσει και μέσω διαφήμισης τη δουλειά του!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ του ΣΕΦ

Μετά από παρέμβαση του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών και πολλών αθλητικών σωματείων του Πειραιά βρίσκει ανταπόκριση. Ο. Πειραιώτης βουλευτής παρουσίασε την κατάσταση και τις ανάγκες της περιοχής για αθλητικούς χώρους και πέτυχε να συμπεριληφθεί το ΣΕΦ στο σχεδιασμό του Υπουργείου.


Τα 100 καλύτερα γκολ του 2014... ένα ελληνικό ανάμεσά τους [βίντεο]

To 2014 θα αποτελεί σε λίγες μέρες παρελθόν όμως αφήνει σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους έντονες εικόνες βγαλμένες από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και όχι μόνο. Απολαύστε τα 100 καλύτερα γκολ της χρονιάς απ'όσα σημειώθηκαν σε όλα τα μέρη του κόσμου!

Μάλιστα το βίντεο περιέχει και ένα εκπληκτικό ελληνικό γκόλ του...

Τι σημαίνει η μυστική επιγραφή Α113 που κρύβεται σε αμέτρητες ταινίες κινούμενων σχεδίων! (ΦΩΤΟ)

Κάτι κρύβεται σε αμέτρητες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την Disney και την Pixar. Πιθανότατα το έχετε δει ξανά και ξανά, χωρίς ποτέ να το καταλάβετε: Το Α113. Αυτός ο συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών εμφανίζεται σε ταινίες κινουμένων σχεδίων για χρόνια. Δεν το πιστεύετε;

Την αισιοδοξία του Μαξίμου μετέφερε ο Χρύσανθος

Την αισιοδοξία της ηγεσίας της ΝΔ εξέφρασε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης μετά την ολοκληρωση της τρίτης άκαρπης ψηφοφορίας στην Βουλή. Σύμφωνα με την ανάλυση του ηγετικού επιτελείου της ΝΔ οι δημοσκοπήσεις...

Ξένοι τραπεζίτες: Με ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα κινδυνεύει κατά 30% να πέσει σε πολύ βαθιά κρίση

Ο αρθρογράφος του Bloomberg Πολ Γκόρντον κάνει λόγο για μνήμες κρίσης που ξυπνούν εκ νέου στην Ελλάδα. Δύο κεντρικοί οικονομικού αναλυτές μεγάλων τραπεζών κρούουν καμπάνες και πλέον η αβεβαιότητα επέστρεψε για τα καλά.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ! Ο Λαφαζάνης έσκισε από σήμερα το μνημόνιο

Τη σιγουριά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ! O Γλέζος βιάζεται να φέρει τον κομμουνισμό και να καταργήσει τις εκλογές: Να φύγει από τώρα ο Σαμαράς

Η θέση πως η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, διατυπώνεται μέσα από ανάρτηση στην ιστοσελίδα της κίνησης των ενεργών πολιτών, η οποία και απηχεί τις απόψεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου.

ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΚΗ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! Παυλόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Ότι και να γίνει, θα ξεκαθαρίσουμε από κοπρίτες! Είτε εντός ΝΔ είτε εκτός...

Αποφασισμένος να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές φέρεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -και επικεφαλής της επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος της παρούσας Βουλής- Προκόπης Παυλόπουλος.

Παπαμιμίκος: Είναι η ώρα της αλήθειας και με αυτή θα κερδίσουμε τις εκλογές

Η προεκλογική περίοδος ουσιαστικά άνοιξε και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του σε Facebook και Twitter.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης του φλεγόμενου Norman Atlantic

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εκκένωσης του φλεγόμενου πλοίου Norman Atlantic στο οποίο ξέσπασε φωτιά στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

CNN: Ετοιμαστείτε για ένα νέο ελληνικό δράμα

Η αδυναμία της παρούσας κυβέρνησης να εκλέξει νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας και η... οδός των πρόωρων εκλογών, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την Ελλάδα και προκαλέσουν δυσάρεστες επιπτώσεις στην έτσι και αλλιώς εύθραυστη οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Στις 25 Ιανουαρίου εκλογές και στι 5 Φεβρουαρίου η σύγκληση της νέας Βουλής για εκλογή Προέδρου

Την ίδια ημέρα θα εκλεγεί και Προεδρείο της Βουλής ώστε την επόμενη να διεξαχθεί η πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Στις 5 Φεβρουαρίου θα συγκληθεί η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Φοβάμαι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο αμπάρι, λέει οδηγός νταλίκας

«Περάσαμε 32 ώρες μέσα στο κρύο, χωρίς φαγητό και νερό», δηλώνει ο Χαράλαμπος Μπούρμπος- «Ευχαριστώ που ήταν Έλληνες διασώστες εκεί. Αυτοί ήταν που μας βοήθησαν», τονίζει, μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει ότι σώθηκε

ΦΩΤΟ-Τα φιλιά Καραμανλή στην Μαρία Σόδη κι οι πανηγυρισμοί της Ραχήλ

Εκτός από αθλιότητες από την πλευρά των χρυσαυγιτών κατά τη διαδικασία αποχώρησής τους από την αίθουσα και επιστροφής τους στα κελιά τους στις φυλακές, η σημερινή, τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχε και κάποια άλλα στιγμιότυπα που έκανε τα φλας να ανάψουν:

«Kαμία χαλάρωση, η χώρα έχει κυβέρνηση»- Τι λέει αυτή την ώρα ο Σαμαράς στο υπουργικό συμβούλιο

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ξεκίνησε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων που οδήγησαν στην προκήρυξη εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου.

Ολα όσα έγιναν στη Βουλή με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές υπό τις επευφημίες ΣΥΡΙΖΑίων

Με ύβρεις και ασεβείς χειρονομίες υποδέχτηκαν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μερικοί δε από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά ακόμα και προς τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια.

Bloomberg: Οι εκλογές θα είναι μια μάχη ανάμεσα στο Grexit και το θυμό της λιτότητας

Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα θέτουν πλέον νέα δεδομένα για όλους. Για τα ελληνικά κόμματα, τους ψηφοφόρους, αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους. Όσο για τα χρηματιστήρια (το ελληνικό, αλλά και τα διεθνή) η πρώτη αντίδραση ήταν άκρως οδυνηρή.

Διασωθείσα απότο φλεγόμενο πλοίο: Μας πλάκωσαν στο ξύλο Τούρκοι και Ιρανοί [βίντεο]

«Ταξίδευα μόνη μου. Είχα το αυτοκίνητό μου στο αμπάρι. Τα έχασα όλα! Δεν έχω ούτε εσώρουχα! Δεν υπήρχε ούτε συναγερμός, ούτε μας χτύπησαν τις πόρτες, ούτε μας ειδοποίησαν».

Norman Atlantic – Στους 407 οι διασωθέντες - ΤΩΡΑ

Στους 407 ανέρχεται έως τώρα ο αριθμός των διασωθέντων από το πλοίο Norman Atlantic, σύμφωνα με το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA), που επικαλείται το υπουργείο Ναυτιλίας.