30 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Οι οκτώ 50άρες της σόουμπιζ που βάζουν κάτω 20άρες

Θέμα γονιδίων, καλής ζωής ή περιποίησης; Όπως και να ΄χει, αυτές είναι οι γυναίκες που μοιάζουν να έχουν κάνει συμφωνία με τον χρόνο!

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; Αντιπεριφερειάρχης κάνει το γραφείο της γιάφκα ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι οι ελληνικές αρχές έδιωξαν το φλεγόμενο Norman Atlantic...

Το ότι η ΣΥΡΙΖΑία αντιπεριφερειάρχης Ιονίων νήσων και ο ΣΥΡΙΖαίος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έχουν μετατρέψει το γραφείο κρατικού λειτουργού σε γιάφκα ΣΥΡΙΖΑ δεν προκαλεί έκπληξη αφού όλοι ξέρουμε τι θα γίνει στο κράτος που το πληρώνουν όλοι οι πολίτες, αμα κερδίσουν αυτοί εκλογές

Ότι όμως διαδίδει και προσπαθεί να πείσει...

ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕ ΛΕΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ-Την Παρασκευή ανακοινώνει το κόμμα ο Παπανδρέου

Έχετε υπόψη σας πως όποιοι ΠΑΣΟΚοι  πέφτουν πάνω στον ΓΑΠ να μην κάνει κόμμα (Λαλιώτης κλπ) το κάνουν γιατί γλυκοκοιτάζουν συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά ;) και φυσικά ξέρουν ότι ο ΓΑΠ έχει προσωπολάτρες που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή αντιπαθούν Μπένυ και μπορεί να κόψει από τον ΣΥΡΙΖΑ κρίσιμο ποσοστό στέλνοντάς τους στη δεύτερη θέση και τον πούλο...

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται την Παρασκευή να ανακοινώσει τη δημιουργία του νέου του κόμματος.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΣΥΡΙΖΑ: Θα καταργήσουμε τις φυλακές τύπου Γ-Απάντηση Βούλτεψη

«Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού αυτούς που για άλλη μια φορά επιλέγουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των θυτών και όχι των θυμάτων», τονίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόλυτο κομφούζιο: Στους 499 ανεβάζουν τους επιβαίνοντες τώρα οι Ιταλοί! Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 35 Ελληνες

Στους 236 ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων που σώθηκαν - Συνολικά στο πλοίο επέβαναν 266

Άλλοι 35 Έλληνες επιβαίνοντες του πλοίου «Norman Atlantic» ταυτοποιήθηκαν, ανεβάζοντας έτσι συνολικά τον αριθμό των διασωθέντων στους 236.

Μουρούτης για ΣΥΡΙΖΑ: Δείξε μου τον …φίλο σου

Nέα παρέμβαση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μέσω Twitter ο Γιώργος Μουρούτης θέλοντας να αναδείξει το αντιευρωπαϊκό πρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πώς ο Οδυσσέας Ανδρούτσος βρέθηκε στο Χόλιγουντ -Διάσημοι με σωσίες από το παρελθόν [εικόνες]

Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Οδυσσέας Ανδρούτσος στο Χόλιγουντ. Κατά τα φαινόμενα, ο ήρωας του 1821 πρωταγωνιστεί σε κωμωδίες. Οχι ο ίδιος βέβαια, αλλά ο σωσίας του.

Τα 20 καταραμένα δισ. ευρώ που απειλούν τη χώρα και στοιχειώνουν το ΣΥΡΙΖΑ

Ρε φίλε εσύ που γράφεις το άρθρο, σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει που θα βρει τα 20 δίς ή το ρωτάς για πλάκα... γιατί το μόνο ποίημα που επαναλαμβάνουν μόλις τους πεις για λεφτά που λείπουν είναι "θα διαπραγματευτούμε, θα αναγκάσουμε την μαντάμ Μέρκελ να χαλαρώσει τη λιτότητα, θα αλλάξουμε τις ανθρωποκτόνες πολιτικές των μνημονείων" και άλλες τέτοιες μπαρούφες... α λένε και ότι θα εισπράξουν τα χρωστούμενα και θα φορολογήσουν τον πλούτο... ο οποίος περιμένει με σταυρωμένα χέρια να φορολογηθεί...

Θανάσης Λυρτσογιάννης

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό και μετριοπαθές αλλά απουσιάζει η ασφαλής χρηματοδότηση. Η Ελλάδα χρειάζεται επίσης βοήθεια για να εξυπηρετεί τα χρέη της για το 2015, που ίσως φτάνουν τα 20 δις. ευρώ».

Τάδε έφη Λαπαβίτσας οικονομολόγος, σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχεις τέτοιους κομματικούς φίλους, συμβούλους, και ειδικούς τι να τους κάνεις τους εχθρούς, τους αντιπάλους και την τρόικα.

Βίντεο: Το ΑΤΜ... εξερράγη στο πρόσωπο του κλέφτη!

Το σχέδιο του υπόπτου να διαρρήξει το μηχάνημα δεν πήγε καθόλου καλά

Κάμερες ασφαλείας στο Ντάργουιν της Αυστραλίας κατέγραψαν την πλήρως αποτυχημένη απόπειρα ενός επίδοξου κλέφτη να διαρρήξει ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Η κούκλα αδερφή του Νειμαρ που καίει καρδιές! -(φωτο)

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, είχε να μας κάνει μια αποκάλυψη! Μια σέξι αδερφή που αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό!

Η Ραφαέλα ξεχωρίζει για την εξωτερική της εμφάνιση! Η ίδια έχει δημιουργήσει δικό της κοινό μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που έχει! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η μικρή αδερφή του Νειμάρ δεν μοιάζει ιδιαίτερα στον αδερφό της!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΖΩΟ! Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 42χρονου που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά

Ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Βούλτεψη: Τσίπρας και Καμμένος θα πληρώσουν ακριβά τις πρόωρες κάλπες

«Ο Τσίπρας και οι σύμμαχοί του, ο Καμμένος, δεν φαντάζονται πόσο ακριβά θα πληρώσουν τις πρόωρες εκλογές», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και συνέχισε λέγοντας ότι «ο κόσμος είναι οργισμένος με αυτήν τη βουλιμία του για εξουσία.

Νότια Κορέα: Συνελήφθη η κληρονόμος για το «σκάνδαλο των φυστικιών»

Η Τσο Χιουν-Α είχε αναγκάσει τον πιλότο μιας πτήσης της εταιρίας όπου εργαζόταν και η οποία ανήκει στον πατέρα της, να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, μια ώρα μετά την απογείωση, ώστε εκείνη να μπορέσει να απολύσει αμέσως έναν αεροσυνοδό!

Γιατί οι Ιταλοί αφαίρεσαν τα κινητά από τους διασωθέντες στο San Giorgio-Νέο βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού στο Norman Atlantic

Θέλουν να σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το Norman Atlantic - Ισχυρίζονται πως το υλικό που κατέγραψαν οι επιβάτες αποτελεί στοιχείο της έρευνας

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται λόγω πρωτοκόλλου να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στους διασωθέντες από το Norman Atlantic στο San Giorgio του ιταλικού πολεμικού Ναυτικού...

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Προκαλεί αποστροφή η απίστευτη αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ - Μέρα με τη μέρα το κλίμα γυρίζει σε βάρος τους

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άγνοια και αλαζονεία. Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εκλογές με όπλα την αλήθεια και την ευθύνη.

Ο Άδωνις θυμίζει το κράξιμο που είχε φάει γιαυτά που τώρα λένε και οι ξένοι για χρεοκοπία και ευρώ

Υπάρχει κίνδυνος Grexit;

Τα ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν πως αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας Berensberg τους οποίους και επικαλείται το γερμανικό κρατικό δίκτυο ARD δίνουν 30% πιθανότητα να μην παραμείνει στο Ευρώ η Ελλάδα, επικαλείται ο Άδωνις Γεωργιάδης για να θυμίσει πως...

Λήξη συναγερμού για το φορτηγό πλοίο Blue Sky

Λήξη συναγερμού για το φορτηγό πλοίο, BLUE SKY, με σημαία Μολδαβίας, που σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε περίπου 700 μετανάστες και εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ έπλεε 3 μίλια νοτιοδυτικά των Οθωνών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΙΓΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΥΡΙΖΑίοι επιτέθηκαν στον Γκλέτσο επειδή τους είπε ότι ο Τσίπρας κάνει μόνο για Πρόεδρος 15μελούς

'Οποιος έχει αντίθετη άποψη θα τις τρώει για να το βουλώνει... αυτή είναι η λογική που θα επικρατήσει στη χώρα, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα, έκανε ο επικεφαλής του κόμματος Τελείας Απόστολος Γκλέτσος η οποία παραλίγο να πάρει διαστάσεις σύρραξης.

Στη συνάντηση με την αντιπεριφεριάρχη  Νικολέτα Πανδή (ΣΥΡΙΖΑ) και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου (ΣΥΡΙΖΑ) η συζήτηση στράφηκε στις εκλογές:

ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ!! Μηλιός στο CNBC: Δεν είμαστε κομμουνιστές αυτή τη βδομάδα... την προηγούμενη ήμασταν όμως

Μόλις πριν μια βδομάδα το ίδιο άτομο δήλωνε στον Guardian πως είναι μαρξιστής όπως και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ... ο ορισμός της ψυχοπάθειας δηλαδή

«Θέλουμε να δείξουμε στους ευρωπαίους εταίρους μας ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί» δηλώνει ο εκ των οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις σε όσα ακούγονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τον κομμουνισμό έδωσε ο Γιάννης Μηλιός σε συνέντευξή του στο CNBC κάνοντας λόγο για «κυβερνητική προπαγάνδα».

Kηπουρός: Κάνουμε κόμμα. Δεν θα κάνουμε το χατήρι σε Γιακουμάτο, Λιάνη, Κανέλλη και… Iskra!

Και ο εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησής του (κι ακόμα στενός του συνεργάτης) Γιώργος Πεταλωτής, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχωρά στην ίδρυση νέου κόμματος.

Αποχαρακτηρίστηκαν έγραφα για το παρασκήνιο των κυπριακών διαπραγματεύσεων το 1985

Τα έγγραφα ρίχνουν φως και στη συνάντηση Κυπριανού- Θάτσερ στο Λονδίνο, τις υποδείξεις του Λονδίνου στη Λευκωσία για την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσει για την επίλυση του Κυπριακού

Το παρασκήνιο των κυπριακών διαπραγματεύσεων το 1985 αποκαλύπτουν διαβαθμισμένα έγγραφα του Φόρειν Οφις που αποχαρακτηρίστηκαν σήμερα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ! Ρωσία: Συνελήφθη και κρατείται αντίπαλος του Πούτιν

Ο Αλεξέι Ναβάλνι παρέβη τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί

Συνελήφθη από τις ρωσικές αρχές ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, καθώς νωρίτερα είχε παραβιάσει τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί.

Ιατρίδη: Δεν ανέχομαι εκβιασμούς από κανέναν - BINTEO

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ.Σαμαρά να είμαι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα» είπε η κα Ιατρίδη μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την επισημοποίηση της προσχώρησής της στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ Τ'ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ!Κορυφαίος υπουργός δηλώνει: Ο κόσμος «σηκώνει» τις καταθέσεις του (BINTEO)

«Υπάρχει εκροή τραπεζικών καταθέσεων» που οφείλεται στην ανησυχία των Ελλήνων για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δήλωσε την Τρίτη το πρωί στο STAR ο υπουργός...

Στη ΝΔ Ιατρίδη, Κασαπίδης, Γιοβανόπουλος και Νταβρής

Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου εντάχθηκαν την Τρίτη τέσσερις ανεξάρτητοι, μέχρι πρότινος, βουλευτές.

Φρικτό βίντεο: Η στιγμή που μαθητής, θύμα εκφοβισμού, πεθαίνει από ασφυξία ενώ οι βασανιστές του γελούν

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και αποδεικνύει το πιο φρικτό πρόσωπο του εκφοβισμού που ζουν μαθητές σε όλο τον κόσμο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το θύμα έχασε τη ζωή του, μπροστά σε συμμαθητές του που τον έβλεπαν και γελούσαν, αλλά και ενώπιον της δασκάλας του που δεν έκανε τίποτα.

Μεγάλα γλέντια! Ποιαν ετοιμάζει ο Βενιζέλος για… εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης βρίσκεται ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο άνθρωπος που κατάφερε να παραλάβει ένα μεγάλο κεντροαριστερό κόμμα του 44% και να το παραδώσει ως μια μικρή κι εξωκοινοβουλευτική (κατά τα φαινόμενα) κεντροδεξιά συνιστώσα.

ΣΟΚ! ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ! Μετά τον Πάκη ούτε ο Ευάγγελος θα είναι υποψήφιος

Κι εμένα με παρακαλάει η ΝΑΣΑ για αστροναύτη αλλά δεν σκοπεύω να πάω... 

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου γνωστοποίησε μέσω Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Πιάτο starter -> Μειώθηκαν 200 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις τον Νοέμβριο

Οριακή πτώση σημείωσαν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το Νοέμβριο οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, μεταδίδει το Reuters.

Κι αυτό ο Βρούτσης! Στο ΕΡΓΑΝΗ πλέον και τα στοιχεία των ετήσιων αδειών: Ποιους αφορά, ποιοι εξαιρούνται

Μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, οι εργοδότες υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, εντός του Ιανουαρίου, τα στοιχεία των εργαζομένων που έλαβαν ετήσια άδεια και το επίδομα αδείας που έχουν καταβάλει κατά τον προηγούμενο χρόνο, όπως οφείλει να έχει καταγραφεί στο ειδικό βιβλίο αδειών.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ! Τσίπρας: Να προσέχουμε τι κάνουμε και τι λέμε στα ΜΜΕ – Δεν μπαίνουμε στη λογική των παζαριών... με τον μπάρμπα Φώτη

Του κλέψαν την ψήφο του Κουβέλη και τώρα τον ψήνουν...

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης επί των οργανωτικών, πολιτικών και στρατηγικών εκτιμήσεων πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Οι πιο εμπορικές ταινίες του 2014 και αυτές με τα περισσότερα downloads

Υπάρχει ένα πράγμα που έχουν κοινό ο ‘Λύκος της Wall Street’ και το ‘Frozen’ και αυτό είναι το ότι αποτελούν τις δυο ταινίες που αντιγράφηκαν παράνομα περισσότερες φορές μέσα στη χρονιά που φεύγει.

Ποιοι ήταν οι 15 ισχυρότεροι στρατοί του κόσμου το 2014 -ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι ήταν οι 15 πιο ισχυροί στρατοί του πλανήτη το 2014; Θα τους δείτε στο βίντεο και θα διαπιστώσετε ότι η γειτονική Τουρκία έχει την 11η θέση στην σχετική λίστα.

Η «κυρία Αλ Κάιντα» -Πώς μία γυναίκα έγινε από πανέξυπνη φοιτήτρια του ΜΙΤ, μία τρομοκράτισσα [εικόνες]

Οταν το 1993 δήλωσε ότι θα ήταν υπερήφανη αν έμπαινε στη λίστα των πλέον καταζητούμενων του FBI, οι φίλοι της στο ΜΙΤ γέλασαν. Κι όμως, η Αάφια Σιντίκουι όχι μόνο υλοποίησε αυτή την περίεργη επιθυμία της, αλλά μέσα σε περίπου μία δεκαετία μετατράπηκε από μία πανέξυπνη φοιτήτρια βιολογίας στις ΗΠΑ, σε μία τρομοκράτισσα που μισεί τους Αμερικανούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστό σούργελο δημοσιοκάφρος κάνει τον κλακαδόρο του Τσίπρα στις συγκεντρώσεις του

Άιντε Κωστάκη το έχεις εξασφαλισμένο το εκατομμυριάκι από την "ΕΡΤ" πάλι, όπως παλιά επί ΠΑΣΟΚ και Καραμανλή. Γερά! Μόνο 30 μέρες μείνανε! Δώστα όλα στον αγώνα να σκίσουμε τα μνημόνια να ρέει στην τσέπη σου το δανεικό από τις καταθέσεις μας...

Απολαύστε τον αντικειμενικό δημοσιογράφο να χειροκροτάει και να καμαρώνει τον Τσίπρα ο οποίος σπεύδει να τον χαιρετήσει πρώτο και φανταστείτε τι θα ακούγαμε για αντίστοιχη σκηνή με Σαμαρά και Πρετεντέρη ας πούμε:

Απολαύστε την καυτή κόρη του Bruce Willis

Τον μπελά του με τις γυναίκες του έχει βρει ο Bruce Willis και δεν μιλάμε για οποιεσδήποτε γυναίκες, αλλά για τις δύο κόρες του που έχουν βαλθεί να του φέρουν δώρο ένα καρδιακό επεισόδιο.

Telegraph: Οι απελπισμένοι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ

Το πιθανότερο αποτέλεσμα της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη καταστροφή για την Ελλάδα, καθώς η μπλόφα πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί, αλλά μια χαοτική ελληνική έξοδος από το ευρώ θα προκαλέσει μετάδοση της κρίσης στην Ευρωζώνη, αναφέρει η Telegraph.

Έδωσαν τα χέρια Παπαμιμίκος – Τατούλη

Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή της Εύης Τατούλη, κόρης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Κατεπείγουσα έρευνα για την τραγωδία του NORMAN ATLANTIC διέταξε η Κουτζαμάνη

Κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στο οχηματαγωγό πλοίο NORMAN ATLANTIC διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Fitch: Κινδυνεύει η Ελλάδα να μην μπορεί να πληρώνει τα χρέη της λόγω εκλογών

Αυξημένοι είναι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα να μην μπορεί να ανταποκρίνεται στις δανειακές της υποχρεώσεις εξ αιτίας των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Ratings.

ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΣΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ Η ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ--Ανάλυση: Αυτές είναι οι 100 κορυφαίες αγορές για τις ελληνικές εξαγωγές

Οι παραδοσιακοί κλάδοι της οικονομίας αντέχουν, ενώ οι τάσεις απορρόφησης των πιέσεων είναι αξιοσημείωτες. Η ανάλυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εισαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), δίνει μια εικόνα για τις ελληνικές εξαγωγές εντός του 9μηνου του 2014.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πίνει καφέ σε «κλούβα» των ΜΑΤ!

Μέσα σε «κλούβα» των ΜΑΤ βρέθηκε να πίνει καφέ σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ συνομιλώντας με τους αστυνομικούς, εκλήθη από τους ίδιους για ένα καφέ - έβρεχε και είχε πολύ κρύο - μέσα στο όχημα.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ! Επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Χρυσούλα Γιαταγάνα

Στα γραφεία της Κουμουνδούρου εθέαθη η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία όταν ερωτήθηκε στο ισόγειο του κτιρίου αν έχει ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα αρκέστηκε στο να απαντήσει πως "ήρθα για να πω χρόνια πολλά".

«Σαρκοφάγος εξωγήινων» εντοπίστηκε στον Άρη... περιέχει τον πραγματικό Καμμένο γιατί ο εδώ είναι σαύρα που έχει πάρει τη μορφή του

Σαύρες, σκίουροι, ακόμα και το κεφάλι του Μπαράκ Ομπάμα έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στις εικόνες του ρομπότ Curiosity στον Άρη. Η συλλογή των περίεργων εμπλουτίζεται τώρα με μια ορθογώνια κατασκευή που δεν μπορεί παρά να είναι σαρκοφάγος «γκρίζων εξωγήινων».

Της ξέφυγε της Φωτίου και αποκάλυψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ-ΝΔ: «Να μας το πούνε όμως πριν τις εκλογές»

Μια μέρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, η πολιτική αντιπαράθεση χτυπάει κόκκινο με αφορμή μια δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου περί δημοψηφίσματος.

Επέστρεψε στη ΝΔ η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη και θα είναι υποψήφια

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Μίκας Ιατρίδη με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η χήρα του Παντελή Σφηνιά, 14 χρόνια μετά την αυτοκτονία, βρίσκει διέξοδο στην φιλανθρωπία [εικόνες]

Η χήρα του εφοπλιστή Παντελή Σφηνιά, Γιούλη Σφηνιά-Κλωνιζάκη, ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά. Δεκατέσσερα χρόνια μοναξιάς και πένθους και χιλιάδες αναπάντητα «γιατί».

Σήκωσε στους ώμους της το βάρος μιας τραγωδίας που δεν της αναλογούσε και ο χαμός του συζύγου της τη βύθισε σε βαθιά θλίψη.

Οι «σταθμοί» από τη διάλυση της Βουλής μέχρι τη νέα κυβέρνηση

Μια από τις πιο σύντομες προεκλογικές μάχες είναι αυτή που πρόκειται να διανύσουμε, καθώς από σήμερα που γίνεται η θυροκόλληση για τη διάλυσή της Βουλής, απομένουν μόνον 26 ημέρες ώς τις εκλογές. Γεγονός που πιέζει τα κόμματα να ανακοινώσουν τάχιστα τα ψηφοδέλτιά τους, αλλά και τους υποψηφίους, και να οργανώσουν σε ασφυκτικές συνθήκες την καμπάνια τους.

Γελάει ο Μουρούτης με την «απειλή» Τσίπρα

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, σχολίασε την “απειλή-προειδοποίηση” του Αλέξη Τσίπρα, για τη… μη καταστροφή εγγράφων από τα υπουργεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ! New Europe: Η Μαρίν Λεπέν όπως και η ΧΑ,πανηγυρίζει και ελπίζει σε νίκη ΣΥΡΙΖΑ...

Την εξήγηση της κοινής πορείας ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει δώσει ο γίγας Σαρκοζί

Όταν ακούς διθυραμβικές δηλώσεις του στυλ «ένας φρέσκος άνεμος δημοκρατίας φυσάει στην Ελλάδα» ή «ήταν μια νίκη του λαού ενάντια στους ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης», ακόμη και «ήταν μια σφαλιάρα στον υποψήφιο πρόεδρο των δανειστών», τότε περιμένεις να έχουν βγει από το στόμα κάποιου που κείται στο αριστερό φάσμα της πολιτικής. Κι όμως, οι δηλώσεις ανήκουν στην επικεφαλής του γαλλικού Front National, Μαρίν Λεπέν.

Σοκαριστικές εικόνες: Πτώμα επιπλέει στη θάλασσα της Ιάβας - Εχουν ήδη περισυλλεγεί 40 νεκροί της AirAsia [βίντεο]

Εκπρόσωπος του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι οι Αρχές της χώρας έχουν ήδη ανασύρει 40 νεκρούς από τη θαλάσσια περιοχή της Ιάβας, ενώ σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού TvOne της χώρας που δείχνει έναν νεκρό να επιπλέει στη θάλασσα.