27 Ιουνίου 2015

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΒΕΤΟ! Πέταξαν τον Βαρουφάκη έξω από το Eurogroup! Νέα συνεδρίαση για Grexit χωρίς ελληνική παρουσία

Τι βέτο τσαμπουνά ρε ηλίθιε που θα σε πετάξουν κλοτσηδόν έξω και δεν θα σου δώσουν και λογαριασμό όπως έκαναν με τον Μπαρούφα

Πρωτοφανές αυτό που γίνεται στο Eurogroup.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έβγαλαν από τη συνεδρίαση τον Γιάνη Βαρουφάκη και συνεχίζουν μόνοι τους για το PLAN B. Αυτή την ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομιλεί με ΕΚΤ και η Λαγκάρντ με Σόιμπλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπουργοί Οικονομικών λένε όχι στην παράταση του ελληνικού προγράμματος που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε από τους ομολόγους του παράταση ενός μήνα μετά το δημοψήφισμα.

Μετά όλοι, πλην Βαρουφάκη θα συνεχίσουν το Eurogroup για να συζητήσουν το PLAN B!

Με αντίποινα απειλεί τους Ευρωπαίους ο Κοτζιάς: «Διαθέτουμε βέτο»

Δείτε τι έγραψε στα social media ο υπουργός ΕξωτερικώνΑπειλές κατά Ευρωπαίων εκτόξευσε μέσω Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καθώς μίλησε ευθέως για αντίποινα. Οπως έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter: «Να μην ξεχνούν, όσοι πανηγυρίζουν για τα "κόλπα" σε βάρος της Ελλάδας στο Γιούρογκρουπ, οτι στον πυρήνα της ΕΕ διαθέτουμε βέτο».