06 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κουμουτσάκος ζητάει τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης εναντίον του κι ο Βαρβιτσιώτης περιγράφει πως τη γλίτωσε από κάφρους του Καζάκη

Την άμεση σύλληψη όσων του επιτέθηκαν χθες απαιτεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ απ' τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης» έγραψε ο κ. Κουμουτσάκος σήμερα το πρωί στο Twitter.



Ο ίδιος σε χθεσινό tweet του τόνισε: «Για το γεγονός δεν θα κάνω δήλωση σε τηλεοράσεις ή άλλα ΜΜΕ. Ισχύει ό,τι είπα στη Βουλή, που, παρά τα προβλήματά της, είναι η ψυχή της Δημοκρατίας».



Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης περιγράφει πώς γλίτωσε από την επίθεση στο Σύνταγμα: Πρόλαβα και μπήκα στο αυτοκίνητο

Παρ' ολίγον να πέσει θύμα ξυλοδαρμού και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ χθες στο Σύνταγμα.

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή να μπει στο αυτοκίνητό του και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Μιλώντας στο Mega, περιέγραψε τι έγινε χθες. «Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Όταν τα πράγματα πήγαν να σκουρύνουν, πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα, εμφανίστηκαν και κάνα-δυο κρανιοφόροι».