06 Νοεμβρίου 2015

Η “επιστροφή” του Αντώνη Σαμαρά


Και φυσικά η λύση δεν είναι να επιστρέψει ο Σαμαράς, ο οποίος έκανε τιτάνια προσπάθεια, έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία και βελτίωσε τα νούμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση ο κομπλεξικός Έλληνας να ξαναψηφίσει Σαμαρά παραδεχόμενος το λάθος του να τον διώξει τον Ιανουάριο. Άρα το θέμα είναι να προχωρήσουμε μπροστά με κάποιον άλλο αρχηγό...

Όπως ο ίδιος είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, “είναι ακόμη εδώ”… Η “επιστροφή” του Αντώνη Σαμαρά στο προσκήνιο λοιπόν, συνεχίζεται… σε δόσεις, και όπως καταγράφει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, στις 25 Νοεμβρίου θα μιλήσει σε εκδήλωση για το Κυπριακό.

Ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει για το βιβλίο του Κώστα Χατζηκωστή “Έξι Προεδρικά Πορτραίτα”, στο οποίο καταγράφονται βιώματα με τους Κύπριους Προέδρους των τελευταίων 50 ετών, από τον Εθνάρχη Μακάριο μέχρι τον Δημήτρη Χριστόφια.

Όπως σημειώνει και ο “Μικροπολιτικός”, η ομιλία Σαμαρά έρχεται τρεις μέρες μετά την 22α Νοεμβρίου και την ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση λοιπόν που υπάρχει δεύτερος γύρος, προφανώς και η παρέμβασή του θα έχει πρόσθετη αξία.