05 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣ'ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ! Οι αντιπρόεδροι του Μεϊμαράκη – Ποιους θα έχει στο πλευρό του, αν κερδίσει

Οι δυο θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ, στο ενδεχόμενο που εκλεγεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης φαίνεται πως έχουν κλειδώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη θα μπορούσε να είναι μια εκ των αντιπροέδρων του κόμματος. Εξάλλου η ίδια προτάθηκε από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, άσχετα αν στο τέλος αποσύρθηκε από την κούρσα.


Την ίδια ώρα στελέχη του γραφείου της «τρέχουν» την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη με τον διευθυντή της Παναγιώτη Αντωνόπουλο να συμμετέχει και στις συσκέψεις του οργανωτικού του σημερινού προέδρου της ΝΔ.



Από την άλλη όμως ένα ακόμα όνομα που συζητιέται έντονα είναι και αυτό του Νίκου Δένδια που έκανε πίσω και δεν κατέβηκε στη γαλάζια κούρσα στηρίζοντας Μεϊμαράκη.





Από τη νεότερη γενιά ακούγεται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας ενώ και το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη έχει συζητηθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες της Συγγρού, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πιο κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Πάντως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Σάκη Ιωαννίδη. Η θητεία του σημερινού προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και ο ίδιος θα μπορούσε να κλειδώσει μια θέση αντιπροέδρου και να είναι ο συνδετικός κρίκος της γαλάζιας νεολαίας με τη Συγγρού. Άλλωστε ο ίδιος είναι υποστηρικτής της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη.



Σε κάθε περίπτωση πάντως ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αν εκλεγεί μια θέση θα την κρατήσει σίγουρα για κάποιον από τους συνυποψηφίους του ανεξάρτητα αν την αποδεχθούν ή όχι.

Εξάλλου ο ίδιος επισημαίνει πως την επομένη στη ΝΔ, θα είναι όλοι μαζί, δείχνοντας τις σκέψεις του. Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί είναι να προωθηθούν σε θέσεις αντιπρόεδρων η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για προφανείς λόγους.

Πηγή: 15minutes.gr