01 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Ηθοποιός πόζαρε topless μέσα στο τζακούζι της!

Αναστάτωσε τα social media...

Πρωταγωνίστρια σε μία από τις μακροβιότερες βρετανικές σειρές, το "EastEnders" η ηθοποιός Luisa Bradshaw-White υποδέχτηκε με τον δικό της προκλητικό τρόπο τον νέο χρόνο. Χωρίς ρούχα, αλλά με ένα μπουκάλι λευκό κρασί στο χέρι, η Luisa αποφάνθηκε πως αυτό είναι το μόνο που αξίζει να κάνει κανείς το 2015 είναι.

ΒΙΝΤΕΟ-Και ανεπάγγελτος και αγράμματος

Απολαύστε τον και διαβάστε τι κοροϊδία του ρίχνει ο Κασιμάτης στην Καθημερινη:

Βίντεο ντοκουμέντο: Εικόνες μέσα από το Norman Atlantic λίγο μετά τη φωτιά

Ξεκίνησε η ρυμούλκηση του Norman Atlantic. Πότε αναμένεται να φτάσει στο Πρίντιζι. Στη δημοσιότητα πλάνα από όσα άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο πλοίο

Ποιος έμπιστος της Μέρκελ συζητάει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προετοιμαζόταν εδώ και εβδομάδες για μια νέα ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση στην Αθήνα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Stampa."

Οι FT επιβεβαιώνουν: Κρίσμο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ο ΓΑΠ

Ρυθμιστή των εκλογών αναγάγουν τον Γιώργο Παπανδρέου οι Financial Times με άρθρο τους την πρωτοχρονιά λίγες μέρες πριν την ανακήρυξη του κόμματος όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η επίθεση κοντά στο γραφείο του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ένοπλος συνελήφθη σήμερα αφού πέταξε δύο χειροβομβίδες εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν ένα παλάτι της Οθωμανικής εποχής στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα παράρτημα του οποίου στεγάζονται τα γραφεία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της μεγαλούπολης, ο Σελαμί Αλτινόκ.

Κλείνει το παράθυρο για τον «Internet Explorer»;

Επί σειρά ετών ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος μεταξύ των φυλλομετρητών, το κατεξοχήν «όχημα» με το οποίο εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο πλοηγούνταν στον κυβερνοχώρο.

Τήρησαν την παράδοση οι Βρετανοί: Μεθυσμένοι στους δρόμους την Πρωτοχρονιά

Ξέφυγαν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ-90 συλλήψεις και πάνω από 100 κλήσεις στα νοσοκομεία το πρώτο τέταρτο του 2015

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους. Όλοι φόρεσαν τα καλά τους, βρέθηκαν με αγαπημένα τους πρόσωπα, για να αποχαιρετήσουν το 2014 και να καλωσορίσουν το 2015.

ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ! Die Welt: Οι Έλληνες «σήκωσαν» 2,5 δισ. ευρώ από τις τράπεζες

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες πριν από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι αυξανόμενες ανησυχίες πολλών Ελλήνων από τη νέα κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης και του δημόσιου χρέους το Δεκέμβριο οδήγησαν πολλούς αποταμιευτές και εταιρείες να αντλήσουν συνολικά 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, αναφέρει η Die Welt με άρθρο στην πρωτοχρονιάτικη online έκδοση της.

Εκπληκτική ανακάλυψη στην Καππαδοκία: Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη που βρέθηκε ποτέ

Εντυπωσιάζει η ανακάλυψη στην Καππαδοκία. Ερευνητές βρήκαν μια τεράστια υπόγεια πόλη, 5.000 ετών η οποία σύμφωνα με τους επικεφαλής είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Αναστάτωσε το Facebook. Playmate είπε καλή χρονιά με καυτές selfies 01 - Ιαν - 2015 16:55

Στα 24 της χρόνια διανύει την πιο καυτή περίοδο της ζωής της. Όλα στα κόκκινα. Πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι διαφέρει από πολλές συναδέλφους της . Είναι μελαχρινη όσο μπορεί λιγότερο πλαστική και έχει βλέμμα που θές δε θές…

Η συνέχεια του κράτους ΣΥΡΙΖΑ θα είναι να ξεσαλώσει το ΠΑΣΟΚ μέσα τους

Με τόσα που μας έχουν βρει («Norman Atlantic», πρόωρες εκλογές και δεν συμμαζεύεται), πού να δώσεις σημασία στο γεγονός ότι, μόλις την περασμένη Δευτέρα, ο ΕΔΣΝΑ, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ρένας Δούρου, ακύρωσε τον διαγωνισμό για την κατασκευή στην Αττική τεσσάρων ΟΕΔΑ με ΣΔΙΤ, επειδή η κατασκευή τους θα ήταν ασύμβατη με την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ.

Το ανήθικο tweet του Μάικλ Οουεν στη Mrs O-Τι του απάντησε η γυναίκα του [εικόνες]

Αίσθηση προκάλεσε στον κόσμο των social media ένα tweet του παλαίμαχου Αγγλου ποδοσφαιριστή Μάικλ Οουεν.

Στο εν λόγω tweet ο Οουεν έχει ανεβάσει μια φωτογραφία που απεικονίζει το ένα από τα δύο σκυλιά του να είναι ξαπλωμένο δίπλα στα γεννητικά όργανα του άλλου, με το σχόλιο...

Όχι άλλο (… κάρβουνο) Καμίνη

Αν είχε… φωνή η ιστορική συνείδηση της Αθήνας (μας), θα είχε προ πολλού ξεσπάσει. Δεν θα περίμενε δηλαδή ακόμη μια Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην οποία ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη τον οποίο επέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου στον δημόσιο βίο ως Δήμαρχο, θα έχανε και πάλι… το μέτρημα στην αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του νέου έτους.

Σίγουρος ότι θα κυβερνήσει με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ο "δεξιός" Κουίκ: Οι ΑΝ.ΕΛ θα είναι οι θεματοφύλακες αξιών στην νέα κυβέρνηση

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα των ΑΝ.ΕΛ απηύθυνε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, μετά την δοξολογία στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

«O εραστής της Νταϊάνα είναι ο πραγματικός πατέρας του Πρίγκιπα Χάρι»

Στην επιφάνεια επανέρχεται και πάλι ο προβληματισμός στην Αγγλία για το αν ο πρίγκιπας Χάρι είναι γιος του Καρόλου ή του μυστικού εραστή της Νταϊάνα, Τζέιμς Χιούιτ.

ARD: «Τραγικός ήρωας ο Σουμάχερ»

Το πρώτο γερμανικό κανάλι πρόβαλε την Πρωτοχρονιά ένα ντοκιμαντέρ, που προσεγγίζει τον άνθρωπο Σουμάχερ και ερμηνεύει την παγκόσμια αλληλεγγύη προς αυτόν!

Μ. Κεφαλογιάννης: Δε θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το νέο κανάλι της ΝΕΡΙΤ

Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, η ΝΕΡΙΤ plus, το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, κάνει «ποδαρικό» στις οθόνες μας.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού σε όλη την Ελλάδα, στις συχνότητες που έβλεπαν μέχρι σήμερα τη ΝΕΡΙΤ sports.

Η φώτο με την οποία τελειώνει την πολιτική του καριέρα ο "δεξιός" της πο@τσας

Καθισμένος ανάμεσα στον Παναγούλη που ετοιμάζεται να στήσει κρεμάλες και την Ραχήλ που πανηγυρίζει με στυλ χουλιγκάνου κάθεται μειδιώντας, την τελευταία μέρα παρουσίας του στη Βουλή, ο αμπελοφιλόσοφος...

ΒΙΝΤΕΟ-Το TOP 5 του PAOK TV για το 2014

Το τέλος του χρόνου είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για ανασκοπήσεις και αφιερώματα. Το paokfc.gr σας θυμίζει τα πέντε καλύτερα και πιο προβεβλημένα βίντεο του PAOK TV για το 2014. Τις τέσσερις από τις πέντε θέσεις καταλαμβάνουν βίντεο από τις δύο εντός έδρας νικηφόρες αναμετρήσεις με...

Αδωνις: Γιατί δεν ήρθε στην εκκλησία η κυρία Δούρου και ήρθαν οι "προσκεκλημένοι" της;

«Εξευτελισμός» έγραψε στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, γιατί η Περιφερειάρχης Αττικής δεν παρέστη στην εορταστική Λειτουργία στη οποία υποτίθεται ότι η ίδια προσκαλεί τους υπόλοιπους "επίσημους"

Λάβρος κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που το πρωί της Πρωτοχρονιάς αντί... ευχών, καταφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια εναντίον της.

Εκπληκτικό: Τι θα συνέβαινε εάν άλλοι πλανήτες έπαιρναν τη θέση της Σελήνης [βίντεο]

Πως θα ήταν η... θέα εάν στη θέση της Σελήνης βρισκόταν κάποιος άλλος μεγαλύτερος και διαφορετικός πλανήτης;

Ενας χρήστης του youtube αποφάσισε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα και δημιούργησε ένα βίντεο που δείχνει πόσο διαφορετική αλλά εκπληκτική θα ήταν η θέα.

DW: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πληρώνει, η ΕΚΤ θα κλείσει λίγες ημέρες τις τράπεζες για σφίξουν οι κ@λοι!

Το επενδυτικό πρόγραμμα 315 δισεκατομμυρίων ευρώ για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και η καταπολέμηση της ανεργίας στην ΕΕ, αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2015 αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.

Σαγκάη: Τουλάχιστον 36 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν από φάρσα με ψεύτικα χαρτονομίσματα

Από την φάρσα στην τραγωδία... Τουλάχιστον 36 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους, και 48 τραυματίστηκαν, από τον συνωστισμό που δημιουργήθηκε στην πλατεία Τσεν Γι της Σαγκάης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την έλευση του νέου έτους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό περιστατικό πιθανότατα προκλήθηκε όταν οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να μαζέψουν χαρτονομίσματα, που αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικα, τα οποία έπεφταν από ένα κτίριο.

Πρωτοχρονιά με βομβαρδισμό σεναρίων για δραχμή

Παρά τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά οι φόβοι του Grexit επέστρεψαν και θα κορυφωθούν μέχρι τις εκλογές τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει το ευρωπαϊκό think tank με την επωνυμία ''open europe''.

Βίντεο: Πώς βάζει βενζίνη μια γυναίκα οδηγός

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο χρειάστηκε τρεις κύκλους γύρω από τις αντλίες προκειμένου να πετύχει το τελικό αποτέλεσμα

Κάθε ρεκόρ έσπασε η γυναίκα οδηγός που πρωταγωνιστεί σε ένα από τα επικότερα βίντεο για τις τεράστιες... δυσκολίες που υπάρχουν όταν επιχειρεί να βάλει κανείς βενζίνη στο αυτοκίνητό του.

Επίδοξος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ έχει πιαστεί πολιτικός μηχανικός της Βέροιας, ο οποίος ελέγχεται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, για περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Norman Atlantic:4ος Έλληνας νεκρός-9 οι Έλληνες αγνοούμενοι-Στην Πάτρα οι Έλληνες - μέλη του πληρώματος ΒΙΝΤΕΟ

Θρίλερ με τέταρτο Έλληνα νεκρό στο Norman Atlantic 

Μεγαλώνει δυστυχώς ο θλιβερός κατάλογος με τα θύματα από το Norman Atlantic καθώς πριν από λίγο οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν ότι οι Ιταλοί ταυτοποίησαν έναν τέταρτο Έλληνα νεκρό.

2014: Το έτος της διαφθοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Το 2014, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του, ήταν ένα έτος ταραγμένο για το ποδόσφαιρο και χαρακτηρίστηκε από ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, καταγγελίες για επηρεασμό ως προς τον ορισμό διαιτητών, από τον θάνατο φιλάθλου λόγω επεισοδίων και από επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Aνοιξε η εφαμοργή για δωρεάν laptop, tablet και internet. Ποιοι είναι δκαιούχοι

Παραμονή Πρωτοχρονιάς άνοιξε σύμφωνα με ανάρτηση του dikaiologitika.gr η ειδική ιστοσελίδα e-inclusion.gr όπου τον πρώτο μήνα του νέου έτους θα αναρτηθούν τα voucher με τα οποία 289.300 δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος θα λάβουν δωρεάν laptop, tablet ή internet για 12 μήνες.

Να πώς κορόιδεψε ο Τσίπρας τον Κουβέλη και ποιος ήταν ο μόνος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που είχε προβλέψει την καταστροφή

Στην πολιτική επιλογή να δοκιμαστεί μόνη της στις κάλπες και να μη συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται η ΔΗΜΑΡ, γνωρίζοντας βέβαια ότι έχει ελάχιστες ελπίδες να διαψεύσει τις προβλέψεις που την θέλουν εδώ και καιρό να κινείται στο 1%.

Nomura: Οι πιθανές επιπτώσεις ελληνικής κρίσης στην υπόλοιπη Ευρωζώνη φαίνεται να είναι περιορισμένες

Σε αντίθεση με την περίοδο 2010-2012 οι πιθανές επιπτώσεις στην υπόλοιπη Ευρωζώνη φαίνεται να είναι περιορισμένες

Τους τέσσερις καταλύτες που θα καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας μέσα στον Ιανουάριο καταγράφουν οι αναλυτές της Nomura, οι οποίοι εκτιμούν ότι ο βασικός κίνδυνος για τη χώρα είναι να υπάρξει σύγκρουση της νέας ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα.

Μπουτάρης: «Είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά τώρα γουστάρω Ποτάμι»

Τα πήρε όλα κι έφυγε πάλι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όπερ σημαίνει ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που εκφράζεται και τις σκέψεις που διατυπώνει,

''Χτύπησαν'' την Πρωτοχρονιά οι ληστές με τη βαριοπούλα – Την ξέχασαν φεύγοντας

Η πρώτη διάρρηξη για το 2015 έγινε λίγα λεπτά μετά την Πρωτοχρονιά, όταν κακοποιοί μπούκαραν με βαριοπούλα σε μονοκατοικία στη Ν. Μάκρη, την οποία όμως παράτησαν και πολύ πιθανόν να τους προδώσει.

Έτοιμοι να τον λιντσάρουν τον μπάρμπα Φώτη οι ΔΗΜΑΡίτες αφού έχασαν τις καρέκλες

Οι σκέψεις για συνεργασία με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου και οι αιχμές στελεχών κατά ΣΥΡΙΖΑ. Ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ για το αδιέξοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εβαλαν τις κάπες οι τσολιάδες: Το τσουχτερό κρύο «άγγιξε» και την Προεδρική Φρουρά [εικόνες]

Η Αθήνα βρίσκεται σχεδόν υπό το μηδέν τις τελευταίες δύο ημέρες και οι περισσότεροι έπρεπε να καταφύγουν σε... ειδικά μέτρα για να προστατευθούν από το τσουχτερό κρύο.

Στα χέρια των τζιχαντιστών: Έκκληση για βοήθεια από δυο 20χρονες Ιταλίδες (video)

Δραματική έκκληση για βοήθεια απευθύνουν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube η 20χρονη Γκρέτα Ραμέλι και 21χρονη Βανέσα Μαρτζούλο, οι δύο Ιταλίδες εθελόντριες σε μη κυβερνητική οργάνωση που απήχθησαν στα τέλη Ιουλίου στο Χαλέπι της Συρίας.

Ο Πούτιν θυμήθηκε τον… σύμμαχό του Χίτλερ, στο μήνυμά του προς τον Ομπάμα-Στο 11,4% ανήλθε ο πληθωρισμός στη Ρωσία το 2014

Ένα μήνυμα ευχών… γεμάτο νόημα για το 2015, έστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα.

Στο βυθό και αναποδογυρισμένο βρέθηκε το αεροσκάφος της AirAsia -Γιατί η άτρακτος είναι σχεδόν άθικτη

Μία υποβρύχια εικόνα που κατέγραψε σόναρ δείχνει ένα μεγάλο σκούρο αντικείμενο στη θάλασσα, το οποίο εικάζεται ότι είναι το αγνοούμενο αεροσκάφος της AirAsia, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχους της ινδονησιακής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης. «Βρίσκεται σε βάθος 30 έως 50 μέτρων», προσέθεσε.

Συγκλονιστικές εικόνες -Δείτε τα κύματα θηρία που χτυπούσαν το φλεγόμενο Normal Atlantic [βίντεο]

Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τις στιγμές απόλυτου τρόμου και τις ώρες αγωνίας που έζησαν οι επιβάτες του μοιραίου Normal Atlantic μέχρι τα ελικόπτερα διάσωσης να τους μεταφέρουν από το φλεγόμενο πλοίο στα παραπλέοντα.

Οι "Βρώμικοι 13" που συγκρότησαν ειδική ομάδα δολιοφθοράς και μάχονταν πίσω από τις γραμμές του εχθρού

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ταινία Dirty Dozen (και οι 12 ήταν καθάρματα) θα εντυπωσιαστούν από την πληροφορία πως το σενάριο βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα με τη διαφορά πως τα... καθάρματα ήταν 13

ΦΩΤΟ-Όσο τα γίδια ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ η κόρη του Μηλιού γλεντάει στο Γκστάντ στην Ελβετία

Ο μαρξιστής, κατά δήλωσή του, Γιάννης Μηλιός, σπούδασε το καμάρι του στην Αγγλία και μετά το αποκατέστησε σε ξένη δικηγορική εταιρία στην Αθήνα, η οποία μάλιστα είχε και ρόλο συμβούλου στην αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας

Όσο λοιπόν ο ίδιος πουλάει παραμύθια στα γίδια και...

Πόσο πραγματικά ισχυρή ειναι η Τουρκία;

Η Τουρκία έχει προσπαθήσει και, εν μέρει, έχει καταφέρει να πείσει πολλούς, των εκάστοτε Ελλήνων κυβερνόντων, περιλαμβανομένων ότι είναι μια περιφερειακή υπερδύναμη. Επίσης το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν έχει καταφέρει να πείσει τους πρόθυμους, ούτως ή άλλως, Τούρκους, περί της «ισχύος και της μεγαλοσύνης  του μεγάλου και μοναδικού τουρκικού έθνους».
Έχει όμως, τελικά, βάση, η θεώρηση αυτή ;

Τσακίστε τον λαϊκισμό!

Όχι άλλους ηθοποιούς. Όχι άλλες μοντέλες και χαζογκόμενες. Όχι άλλα κομματόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.

Η κάλπη είναι σαν την γκαστρωμένη γυναίκα πριν βγουν τα υπερηχογραφήματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει, ποιοι θα είναι δηλαδή οι αντιπρόσωποι του λαού.

Ο κόσμος υποδέχθηκε το 2015

Με πυροτεχνήματα και φαντασμαγορικά σόου γιορτάζει η υφήλιος την Πρωτοχρονιά - Κοινή ευχή για ειρήνη, υγεία και αγάπη το νέο έτος - Δείτε βίντεο από την Αυστραλία, το Ντουμπάι, την Ταϊβάν και την Νέα Ζηλανδία - Φωτογραφίες από τις χώρες της γης

Με γιορτές και φαντασμαγορικά σόου υποδέχονται το 2015 οι χώρες του κόσμου!

Τραγωδία στη Σανγκάη: 35 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου στην αλλαγή του χρόνου

Τουλάχιστον άλλοι 42 τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία - Άγνωστα τα αίτια της τραγωδίας

Με αίμα βάφτηκε η πρωτοχρονιά στη Σανγκάη καθώς λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου τουλάχιστον 35 άνθρωποι, όπως μεταδίδουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης.