02 Ιανουαρίου 2015

Διάσημη ηθοποιός εύχεται για τη νέα χρονιά με μία... γυμνή φωτογραφία!

Τη γνωρίσαμε σαν πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών American Pie, αλλά η ξανθιά ηθοποιός έχει απασχολήσει περισσότερο με την προσωπική της ζωή και το αδύνατο κορμί της ( φημολογείται πως πάσχει από νευρική ανορεξία), παρά για το υποκριτικό της ταλέντο. Η Tara Reid συχνά αναρτά στα social media φωτογραφίες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της.

Σέξι αθλητριες... γδύθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Όποιο ημερολόγιο κι αν κυκλοφορήσει με αθλήτριες που έχουν πετάξει... λίγο ή πολύ τα ρούχα τους, κάνει θραύση!

Έτσι και η γυναικεία ομάδα ράγκμπι του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ ακολούθησε τη γνωστή συνταγή.

Αυτό ήταν το πιο διαβασμένο άρθρο στο ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ το 2014

... με 11.601 κλικ....Δείτε το:

Business Insider: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ

Με την Ελλάδα να απέχει μόλις τρεις εβδομάδες από τις γενικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αυτό που απασχολεί πλέον όλη την Ευρώπη είναι αν θα καταφέρει να παραμείνει η χώρα στο ευρώ σχολιάζει σε δημοσίευμά του το Business Insider.

Ιταλός εισαγγελέας: Η Ελλάδα ευθύνεται για το χάος με τις λίστες του Norman Atlantic

Αιχμές κατά της Ελλάδας για τις λίστες του Norman Atlantic άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο Ιταλός εισαγγελέας Έτορε Καρντινάλι ο οποίος μπήκε στο μοιραίο πλοίο, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν κατάφερε να φτάσει στο γκαράζ, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Δεν κάνω ντιμπέιτ με υβριστές-Έχουν κρυφή ατζέντα που οδηγεί στην χρεοκοπία

«Όχι» την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιτ - Δεν συνομιλώ με συκοφάντες και υβριστές λέει ο Α. Σαμαράς

Αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο καταλόγισε ψέματα και κρυφή ατζέντα.

ΔΕΗ: Απενεργοποίησε τους μετρητές της Αλουμίνιον

Η ΔΕΗ απέστειλε σήμερα, με εξώδικο εντολή προς τον Διαχειριστή του δικτύου Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για απενεργοποίηση των μετρητών της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Χάκερ «έκλεψε» το δαχτυλικό αποτύπωμα της Γερμανίδας υπ. Άμυνας

Με μία απλή φωτογραφική μηχανή και ένα ειδικό πρόγραμμα, ένας χάκερ έδειξε πως μπορεί κάποιος να “κλέψει” το δακτυλικό αποτύπωμα κάποιου…

ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΕΜΠΕΛΣ! Ο Κύρτσος λέει τι ζητάει η τρόικα και η μονταζιέρα ΣΥΡΙΖΑ τα αποδίδει στην κυβέρνηση

Με δηλώσεις του γαλάζιου Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου στον ΣΚΑΪ όπου εξηγεί τι ζητάει η τρόϊκα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, για διατήρηση του πρωτογενούς πλεονάσματος "απαντάει" ο ΣΥΡΙΖΑ στα απανωτά ξεβρακώματα με τις δηλώσεις Τόλιου. 

Η El Pais για το Grexit: Θα προκαλέσει χρεοκοπία, ανεργία και φτώχεια

«Grexit: Επεισόδιο ΧΧΙV» είναι ο τίτλος άρθρου της ισπανικής εφημερίδας El Pais, που υπογράφεται από τον José Carlos Diez και αναφέρεται στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας σε σχέση με το 2011, τονίζοντας πως το δημόσιο χρέος είναι πιο μεγάλο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την ανεργία και τη φτώχεια.

Τι είπαν οι Αρχηγοί σε Δένδια - Βενιζέλο πίσω από τις κλειστές πόρτες του ΥΠΕΞ

Στην σύσκεψη που έγινε στο ΥΠΕΞ με την συμμετοχή των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα μέσω των οποίων μπορεί να εκδηλωθεί ενδεχόμενη τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο και στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Όπως συνήθως συμβαίνει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις και παρά την αντίθετη άποψη που έχει κυριαρχήσει στην κοινή γνώμη, οι στρατιωτικοί ήταν πιο ψύχραιμοι από τους πολιτικούς.

ΚΑΦΕΣ ΛΕΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Δημοσκόπηση δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι η κύρια δεξαμενή ψήφων για τον ΓΑΠ! Φρίκη στο ΠΑΣΟΚ για το νέο κόμμα!

Η βασική δεξαμενή ψήφων για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που θα ιδρυθεί αύριο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με...

ΔΗΛ. ΜΑΛ@ΚΑΣ! Ταπεινωμένος και εξευτελισμένος δηλώνει ο Τσούκαλης για το ναυάγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρές δηλώσεις του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκου Τσούκαλη για το ναυάγιο της συνεργασίας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Τσούκαλης δήλωσε πως νιώθει ταπεινωμένος, υποβαθμισμένος, απαξιωμένος και εντελώς...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο κιθαρίστας Θόδωρος Κατσανέβας τραγουδά τα πατριωτικά του κάλαντα

Στην προσωπική σελίδα του στο Facebook δημοσίευσε πριν από 22 ώρες ο Θεόδωρος Κατσανέβας την δική του εκδοχή στα πατροπαράδοτα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Απλά ντυμένος με μια φόρμα κι ένα πουκάμισο, ο κος Κατσανέβας πρωην βουλευτής και Ιδρυτής της «Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης Πέντε Αστέρων Δραχμή» προλογίζει...

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο με 17χρονη

Σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Φλόριντα φέρεται να την πήρε ως «δώρο» από αμερικανό τραπεζίτη - Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Οσμή σεξουαλικού σκανδάλου με την εμπλοκή του Πρίγκιπα Άντριου, Δούκα του Γιόρκ, καλύπτει τις τελευταίες ώρες το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ 10ΧΡΟΝΟΙ; Διάβημα ΣΥΡΙΖΑ: Να ψηφίσουν ακόμη και όσοι γίνουν 18 μετά τις εκλογές

Σε διάβημα προς τον Υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου όσοι συμπληρώνουν τα 18 εντός του 2015, ακόμη και μετά από την ημερομηνία εκλογών.

9 μήνες μέσα σε 90 δεύτερα: To time lapse φιλμ που «έλιωσε» το YouTube [βίντεο & gif]

Ανέβηκε στο YouTube ανήμερα των Χριστουγέννων και από τότε έχει κάνει πάνω από 1.235.000 views.

Πρόκειται για ένα time lapse βίντεο μιας εγκύου που έβγαζε τον εαυτό της κάθε μέρα φωτογραφία από τότε που έμαθε πως είναι έγκυος μέχρι την ώρα που κράτησε στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

ΚΛΑΙΩ! ΣΥΡΙΖΑ: Μένει εκτός ψηφοδελτίων και η Ραχήλ; Δεν θέλουν «ΠΑΣΟΚους» και Μνημονιακούς

Ενημέρωση πιο κάτω: «Πράσινο φως» για Πασοκογενείς – Ζόρια για Ραχήλ και Γιαταγάνα για τους οποίους δεν έκανε θετική εισήγηση ο Τσίπρας και είναι δύσκολο να τους προτείνει αύριο η Κεντρική επιτροπή


Σε άλυτος γρίφο αναδεικνύεται η υπόθεση των πολιτικών συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ και το πως αυτές θα αποτυπωθούν στα ψηφοδέλτια, καθώς η πρόθεση Τσίπρα να ανοίξει το κόμμα σκοντάφτει στις αντιδράσεις πολλών πλευρών στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο πλοίαρχος του Norman Atlantic καθυστέρησε 3 ώρες να ενημερώσει και του φταίει η Ελλάδα!

Η Ελλάδα δεν απάντησε στις εκκλήσεις για βοήθεια, η ANEK Lines επέτρεψε να ανέβουν στο πλοίο περισσότεροι επιβάτες και οχήματα από το επιτρεπτό - «Όποιος ακολούθησε τις οδηγίες που δώσαμε για την εκκένωση του πλοίου, σώθηκε», δήλωσε ο Τζακομάτζι

Διαψεύδει το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύματα για τα “μπλοκάκια”

Σε σχέση με δημοσιεύματα για φορολογική επιβάρυνση όσων αμείβονται με «μπλοκάκι», το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει τα εξής:

Σύνταξη 100 ευρώ, μισθός 185 ευρώ - Ονειρεύονται ...Βουλγαρίες στο ΣΥΡΙΖΑ!

Στα 360 λέβα (περίπου 185 ευρώ) διαμορφώνεται από χθες ο κατώτατος μηνιαίος μισθός στη Βουλγαρία, αυξημένος κατά περίπου 20 λέβα, και από την 1η Ιουλίου αναμένεται να ανέλθει στα 380 λέβα.

Υπάρχει, επίσης, πρόβλεψη για μικρή αύξηση της κατώτατης σύνταξης βάσει του κανόνα για την τιμαριθμική αναπροσαρμογή.

Ο «έγκριτος» αριστεροφασίστας που θέλει να λογοκρίνει τις ερωτήσεις του Άδωνι

Σε νέα μονομαχία προχώρησαν σήμερα στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Βαξεβάνης, με αιχμές για τον… Όμιλο Μπόμπολα και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις γιατί οι βουλευτές του δεν φέρνουν τα εκατομύρια που έχουν έξω;

Προχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να καθησυχάσει προφανώς την υφέρπουσα ανησυχία έκανε την εξής δήλωση: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του θα εγγυηθεί χωρίς καμιά υποσημείωση και κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους Ευρωπαίους εταίρους. Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου».

Σταμάτης: Κάθε 15μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ θα «τραβάει» από τις καταθέσεις των Ελλήνων-ΣΥΡΙΖΑ: Διαστρεβλώνεις τις απόψεις μας

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, με αφορμή δηλώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αγοράς εντόκων γραμματίων του Δημοσίου από τους Έλληνες καταθέτες, απάντησε.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ο Αθηναίος!

Τελικά, ορισμένοι υπουργοί πήραν πράγματι στα σοβαρά την παραίνεση που τους έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο να συνεχίσουν να δουλεύουν παρά το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο.

Πανικός στην Κουμουνδούρου από τις δηλώσεις Τόλιου τις οποίες δεν τολμούν να διαψεύσουν

Τζάμπα φαίνεται πως πήγαν οι νουθεσίες του Αλέξη Τσίπρα τις προηγούμενες ημέρες, όταν έβαζε στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων στα όργανα το θέμα της πολυφωνίας των στελεχών στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

ΚΛΑΙΩ! Ο έγκριτος που έσβησε το ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ από τη λίστα Λαγκάρντ, επιβεβαίωνει ότι ο Λαζόπουλος έβγαλε 3 εκ στο εξωτερικό

Και ξαφνικά ο έγκριτος Κώστας Βαξεβάνης, που αυτοδιαφημίζεται για την "ερευνητική" δημοσιογραφία... μας λέει ότι δεν ξέρει αν ο Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκ στο εξωτερικό... αλλά και να έχει βγάλει λέει, δεν τρέχει τίποτα... θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι τελικά ο Λαζόπουλος τα έχει βγάλει έξω;

Γιατί η ελληνική σημαία είναι κυανόλευκη και έχει 9 λωρίδες;

Η ιστορία της ελληνικής σημαίας. Πότε καθιερώθηκε ως επίσημη τους ελληνικού κράτους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας δεν έλειψαν τα επαναστατικά κινήματα των υπόδουλων Ελλήνων. Σε όλες αυτές τις εξεγέρσεις υψωνόταν και από μια σημαία, «εν πανίον», αυτοσχέδια επινόηση του κάθε αρχηγού, γεγονός φυσιολογικό εφόσον δεν υπήρχε ενιαία κρατική υπόσταση να επιβάλλει ένα κοινό έμβλημα.

Πότε θα ''μιλήσει'' ο νεκρός της Αμφίπολης

Εντός του Ιανουαρίου περιμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης του οστεολογικού υλικού που βρέθηκε στον τέταρτο χώρο του ταφικού μνημείου, στο λόφο Καστά. Την έρευνα κάνει διεπιστημονική ομάδα, που συγκροτείται από ειδικούς επιστήμονες των Πανεπιστημίων Αριστοτελείου και Δημοκριτείου.

ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΣΗΕΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! Οι δημοσιοκάφροι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Σχεδόν 20 μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι άνθρωποι τουΣΥΡΙΖΑ εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με την Κεντρική Επιτροπή μάλιστα, να παίρνει αύριο, Σάββατο, κρίσιμες αποφάσεις- ενώ η σύνθεσή τους θα είναι κατά περίπου 70% με στελέχη του κόμματος και 30% συνεργαζόμενους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βαράει... μύγες στο Οβάλ γραφείο, κυριολεκτικά [εικόνες]

Θεωρείται ελαφρώς απίθανο να μην έχει τι να κάνει- άλλωστε είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ- όμως υπάρχουν και ημέρες που ο Μπαράκ Ομπάμα βαράει μύγες στο Λευκό Οίκο. Κυριολεκτικά όμως.

ΒΙΝΤΕΟ-«Πέθανε ο θείος (Φώτης)» και στην Κουμουνδούρου το γιόρτασαν!

Το απόσπασμα της ελληνικής ταινίας «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», στο οποίο η Ρένα Βλαχοπούλου και τα αδέρφια της φώναζαν «πέθανε ο θείος», το θυμάστε;

Ποιος είναι ο ρόλος της νεαρής Μαργαρίτας στο νέο κόμμα Παπανδρέου [εικόνες]

Πρωταγωνιστικό ρόλο και από τα ιδρυτικά στελέχη του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου είναι η γοητευτική κόρη του Μαργαρίτα, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υμνοι της Telegraph στα ελληνικά φαράγγια: Βίκος και Σαμαριά στα καλύτερα της Ευρώπης [εικόνες]

Εναν εναλλακτικό ταξιδιωτικό οδηγό στα καλύτερα φαράγγια και χαράδρες της Ευρώπης δημοσιεύει η βρετανική Telegraph, στον οποίο εκθειάζονται δύο ελληνικά: αυτό του Βίκου και αυτό της Σαμαριάς.

Κράξιμο και από τον Κον-Μπεντίτ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται πολλά πράγματα, αλλά τα ταμεία είναι άδεια


Την άποψη του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν πάω κάπου που είμαι ανεπιθύμητη»... ποιους γνωστούς δημοσιογράφους εννοεί

«Δεν θα ήθελα να πάω στο Όλα Μπιπ και να πέσουν τα νούμερα εξαιτίας μου»...

Για τη συνέντευξη διάρκειας 35 λεπτών που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και δεν προβλήθηκε ποτέ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Σε απόγνωση ο Βενιζέλος για το κόμμα του Γιώργου, στέλνει non paper στα στελέχη (κείμενο)

Σε κατάσταση «αν με πιάσεις από τη μύτη, σκάω», βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βλέποντας ότι το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου του εκμηδενίζει τις πιθανότητες παρουσίας του στη νέα Βουλή.

Φωτο - βίντεο που σοκάρουν: Η φρίκη του πολέμου στο Κομπανί

Το 2014 έφυγε. Ο πόλεμος κατα του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται στα σύνορα της Συρίας και στην περιοχή του Κομπάνι.
Την τελευταια βδομάδα στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης εχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που δείχνουν την καθημερινή φρίκη αυτου του πολέμου.

ΜΑΝΙΑΚΟΣ!Τους έσφαξε έναν έναν! - Νέα στοιχεία για το μακελειό στο Ωραιόκαστρο - Δεν λυπήθηκε ούτε το ανιψάκι του που προσπάθησε να του ξεφύγει

- Το 12χρονο παιδάκι τα είδε όλα γιατί το σκότωσε τελευταίο! Μάταια προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία του θείου του...
- Τους σκότωσε όλους με μαχαίρι λένε νεότερες πληροφορίες
- Τα στοιχεία "δείχνουν" οικονομικές διαφορές του δράστη με τον γαμπρό του
- Ο δράστης νοσηλεύεται τραυματισμένος από την προσπάθειά του να ξεφύγει όταν είδε τους αστυνομικούς

ΚΟΨΙΜΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Παπανδρέου: Αύριο δεν θα ιδρύσω ένα ακόμα κόμμα αλλά το κόμμα!- Αύριο στις 17.30 οι ανακοινώσεις!

Με μια μακροσκελή δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος την οποία θα επισημοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.30 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

AirAsia: Ο πιλότος προσθαλάσσωσε το αεροσκάφος αλλά βυθίστηκε πριν προλάβουν να βγουν οι επιβαίνοντες;

Νέα στοιχεία για τη μοιραία πτήση της AirAsia δίνουν ακόμα πιο τραγική διάσταση στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 162 ανθρώπους.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως πιθανότατα ο έμειρος πιλότος προσγείωσε με επιτυχία το αεροσκάφος στη θάλασσα αλλά τα κύματα βύθισαν το αεροσκάφος προτού προλάβουν να βγουν οι επιβάτες.

Πόσο ισχυρός είναι ο Αλέξης Τσίπρας εντός του ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν τολμάει να διαψεύσει τον Τόλιο;

Πόσο ισχυρός είναι ο Αλέξης Τσίπρας εντός του ΣΥΡΙΖΑ; Το ερώτημα μπορεί να φαντάζει προβοκατόρικο, ιδίως για τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το δικαίωμα να τεθεί το έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός, ενώ τίθεται και από την απαίτηση του λαού έχει πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αν σχηματίσει κυβέρνηση.

FAZ: Σύντομα η απομυθοποίηση του Αλ. Τσίπρα-Οι πολίτες θα τον υποβιβάσουν στην κατηγορία "σκουπίδια"

Αν και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται βέβαιη, αβέβαιο αν θα κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση, σημειώνεται

Για επικείμενη «απομυθοποίηση του Αλέξη Τσίπρα» κάνει λόγο σε εκτενές άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ανεδαφικές τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΚΛΑΙΩ-Ο Κουβέλης νιώθει εξαπατημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ-Πανικός στους βουλευτές που ψάχνουν μόνοι τους πολιτική στέγη-Πανούσης: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψηφίσαμε Πρόεδρο Δημοκρατίας

Εξαπατημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνομιλία του με συντάκτη του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

Σάββατο στη Θεσσαλία ο Σαμαράς

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θ’ αναλώνονται στα εσωκομματικά τους προβλήματα (στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριό τους) για το αν θα βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους την…

ΑΛΕΞΗ ΒΑΡΑ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ! Στο 9,5% η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου – Στις 900 μονάδες βάσης το spread

Η μοναδική χώρα της ζώνης του ευρώ, τα 10ετή ομόλογα της οποίας καταγράφουν αποδόσεις μεγαλύτερες σε σχέση με τις αντίστοιχες περυσινές, είναι η Ελλάδα.

Η πιο καταπιεσμένη χώρα του κόσμου: 10 άγνωστες όψεις της Βόρειας Κορέας

Η πολυσυζητημένη πρόσφατη κωμωδία «The Interview» παρουσιάζει με έναν ξεκαρδιστικά σουρεαλιστικό τρόπο τη σκληρή πραγματικότητα στη Βόρεια Κορέα.

Η αυστηρή λογοκρισία της χώρας είναι παγκοσμίως γνωστή, με τους Δυτικούς σε όλο τον κόσμο να κάνουν λόγο για ένα ολοκληρωτικό κράτος, με νόμους που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας.

Ο Βενιζέλος κρατάει τη σφραγίδα και τα… βαρίδια

Ο Γιώργος κάνει το νέο κόμμα του, οι ζυμώσεις στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς κορυφώνονται, και το ερώτημα είναι… τι κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ;Έχουν ξεφύγει! Εκβιάζουν το… λαό με το χάος των απανωτών εκλογών (video)

Πρόκειται για κατάντια!

Χρησιμοποιώντας την ξεπερασμένη φρασεολογία μιας άλλης εποχής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής του ΣΥΡΙΖΑ (άλλοτε του ΠΑΣΟΚ) απειλεί τον ελληνικό λαό όταν αν δεν δώσει αυτοδυναμία στο κόμμα του και το φέρει απλά πρώτο στις κάλπες, εκείνο θα σύρει τον τόπο σε νέες εκλογές, με ότι καταστροφικό συνεπάγεται αυτό για την οικονομία της χώρας.

Υποστολή σημαίας στη Λίβερπουλ: Φεύγει ο Στήβεν Τζέραρντ!

Μετά από 15 χρόνια, η «σημαία των reds» αποφάσισε να αποχωρήσει από το λιμάνι

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση πως ο Στίβεν Τζέραρντ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Το συμβόλαιο του 34χρονου μέσου δεν ανανεώθηκε, παρά την πρόταση που του έγινε από το Νοέμβριο, ενώ ο ίδιος έχει αποφασίσει-όπως μεταδίδουν όλα τα έγκυρα βρετανικά ΜΜΕ-να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, αλλά εκτός Αγγλίας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ! Ο Καπερνάρος πρόεδρος κόμματος

Για τη νέα του πολιτική «στέγη», τις ‘’Ρίζες’’ του Τάκη Μπαλτάκου, μίλησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής και δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος τοποθετήθηκε  πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής στο νέο κόμμα του πρώην Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης.