04 Ιανουαρίου 2015

BINTEO best of ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι λένε τα ίδια.... μα όλοι λέμε!

Αυτό που δείχνει το βίντεο, αυτό είναι η αριστερά στην Ελλάδα:

Σαμαράς: Πάση θυσία να κερδίσουμε αυτή τη μάχη - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Ελλάδα είναι ένα κέρμα στον αέρα και για αυτό θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρχει ο αγρότης, όπως τον ξέρουμε σήμερα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα Τηλεόραση, αμέσως μετά το πέρας της χθεσινής του ομιλίας στη Λάρισα.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του “λεφτά υπάρχουν”»

«Μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις της χώρας και δεν θα παραβιάσει τις ευρωπαϊκές συμφωνίες» τόνισε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, απαντώντας έτσι στους ισχυρισμούς του Γιάννη Μήλιου, υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για «συμφωνία με τους δανειστές χωρίς πιστωτικό γεγονός».

Εικόνα που σοκάρει: Βρετανός χειρουργός παιδιών κάνει χρήση ναρκωτικών πριν πάει στο νοσοκομείο

Ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς εγκεφάλου παιδιών της Βρετανίας εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών, λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο.

ΝΔ: Αυτά είναι τα 4 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,μάρτυρες υπεράσπισης Ξηρού-Το καταστατικό τους λέει ότι απαρτίζονται από «αγωνιστές του επαναστατικού χώρου»

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Χρ. Ξηρού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βίντεο: Το κατακαμμένο εσωτερικό του Norman Atlantic

Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντικρίζουν τα κλιμάκια ειδικών που προσπαθούν να ερευνήσουν το κουφάρι του πλοίου που παρέσυρε στο θάνατο εννιά ανθρώπους

ΒΙΝΤΕΟ-Σήμερα θα χτυπούσε τις φυλακές ο μπουχέσας-Τα γνωστά για Μέρκελ-μνημόνιο είπε στον εισαγγελέα-Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ

Σε χτύπημα-κόλαση με τεράστιες ποσότητες εκρηκτικών, αλλά και βροχή από σφαίρες φαίνεται πως προσανατολιζόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός με βασικό στόχο να απελευθερώσει τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Βίντεο ντοκουμέντο του ΣΥΡΙΖΑίου μπουχέσα λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του

Βίντεο με τον Χριστόδουλο Ξηρό έρχεται αποκλειστικά στη δημοσιότητα από την τηλεόραση του Alfa. Το βίντεο είναι τραβηγμένο μια μέρα πριν τη σύλληψή του, την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωι, έξω από κατάστημα της Αναβύσσου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για τη σύλληψη Ξηρού... αλλά για να κατηγορήσει τη ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις κατηγορίες σχετικά με το ότι δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και σχολίασε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο ΠΑΣΟΚος Τσιόδρας του ΕΘΝΟΥΣ

Είχε διατελέσει διευθυντής Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επί Λουκά Παπαδήμου

Την απόφασή του να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική και να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές ανακοίνωσε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας.

Τι δηλώνει η κάτοχος της ταυτότητας που βρέθηκε στη γιάφκα - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία, είναι κάποια άλλη, έχουν αλλάξει φωτογραφία», δήλωσε στον ΑLPHA η κάτοχος της ταυτότητας της οποίας τα στοιχεία είχαν υποκλαπεί και χρησιμοποιήθηκαν στην πλαστή ταυτότητα, που βρέθηκε στη γιάφκα στην Ανάβυσσο, που διέμενε το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός.

«Το μέλλον έχει όνομα»: Αυτό είναι το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Κυριακής, ενώ, το περιεχόμενό του προέρχεται εξ ολοκλήρου από την σαββατιάτικη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος.

Θα σας πέσουν τα σαγόνια - Η κόρη του «μαρξιστή» Μηλιού, ρεβεγιόν στο Γκστάαντ με εφοπλιστές σε πεντάστερο των 2.000 ευρώ - «Κομμουνιστική» Maserati, χαβιάρι, σαμπάνιες και απερίγραπτη χλιδή

Η Ελιάνα Μηλιού στο πιο κοσµικό θέρετρο της Ελβετίας µαζί µε τους 400 πιο πλούσιους Ελληνες

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ από τη χριστουγεννιάτικη εξόρμηση της κόρης του Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ στο πιο κοσμικό θέρετρο της Ελβετίας

ΒΙΝΤΕΟ-Πριμικήρης ΣΥΡΙΖΑ: «Μεταξύ κωλοτούμπας και χρεοκοπίας θα διαλέξουμε χρεοκοπία»-Με νέες του δηλώσεις δεν ανασκευάζει

Νέα ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του υποψηφίου του Β. Πριμικήρη πως καλύτερα χρεοκοπία και μονομερείς ενέργειες παρά να θυσιαστεί ο ελληνικός λαός για τον Σόιμπλε.Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής Β. Πριμηκήρης δήλωσε στο Extra:

Κάμερες τον «έβλεπαν» να κινείται στην περιοχή κι ο ηλίθιος τους χαμογέλαγε

Συναλλαγές και επαφές που διατηρούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, ερευνά το Αντιτρομοκρατικο επιτελείο. Κάμερες από την περιοχή έχουν καταγράψει τις κινήσεις του και συναλλαγές σε καταστήματα της περιοχής.

Η Κορίνα από τη σειρά «Πάτερ Ημών» κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ [εικόνες]

Τη δεκαετία του 1990 έγινε γνωστή σε πολύ τρυφερή ηλικία μέσα από το σίριαλ «Πάτερ Ημών» στο πλευρό του Κώστα Καρρά.

Το μικρό εκείνο κοριτσάκι μεγάλωσε και ακολούθησε τα βήματα του αξέχαστου ηθοποιού όχι μόνο στις τέχνες, αλλά και στην πολιτική.

ΦΩΤΟ-Το σχεδιάγραμμα της επίθεσης στον Κορυδαλλό και τα όπλα που βρήκε η ΕΛΑΣ στη γιάφκα του μπουχέσα

Οι φυλακές του Κορυδαλλού ήταν ο στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού και των συνεργατών του οι οποίοι ετοίμαζαν δυνατό χτύπημα μέσα στην προεκλογική περίοδο, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

ΦΩΤΟ-Αυτή τη συνεργό του μπουχέσα Ξηρού αναζητεί η αστυνομία-Δώστε πληροφορίες να τη μπαγλαρώσουν

Την μυστηριώδη γυναίκα-συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού αναζητεί πλέον η ΕΛ.ΑΣ μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου το απόγευμα του Σαββάτου.

Στη γιάφκα της Αναβύσσου βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας το φέρει το όνομα Ελένη Μελανή, ενώ, η φωτογραφία δεν είναι εκείνη της πραγματικής κατόχου της ταυτότητας, αλλά της συνεργού του «Μανώλη» της 17Ν.

Η κρίσιμη επιλογή των εκλογών

Το επόμενο διάστημα θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την μελλοντική διακυβέρνηση της χώρας: Ποιος θα διαπραγματευτεί την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς οικονομικής στήριξης και την ελάφρυνση του χρέους. Πέρα από προσωπικές και ιδεολογικές προτιμήσεις υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Η συνέχεια για το χρέος με νούμερα στον αριθμολάγνο imperatorlex

Τα ζόμπι του Αλέξη ή με ποιους θα κυβερνήσει

Αυτοί θα μας σώσουν...

Το κυβερνητικό του πρόγραμμα ξετυλίγει ο Αλέξης Τσίπρας στις ομιλίες του κι αν κατάλαβε κανείς τι εννοεί τότε ας μας το εξηγήσει κι εμάς. Διότι ενώ καλεί τους δανειστές να διαπραγματευτούν βάζει ταυτόχρονα και όρους ότι το πρόγραμμά του είναι αδιαπραγμάτευτο. Όμως, αυτό είναι ίσως το ελάχιστο που θα αντιμετωπίσουμε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, αν ψηφιστεί από το λαό.

ΒΙΝΤΕΟ-Σιδεροδέσμιος στον εισαγγελέα ο Μπουχέσας-Ετοιμαζόταν να χτυπήσει τις φυλακές Κορυδαλλού

- "Δε μιλάω με νενέκους της τρόικας" είπε ο Ξηρός κατά την μεταγωγή του
- Το σχέδιο για τρομοκρατικό χτύπημα - Τι λέει η Αντιτρομοκρατική για το πρόσωπο - στόχο
- Από τον Ιούλιο του 2014 κυκλοφορούσε στην Ανάβυσσο
- Μεταγωγή των μελών της “Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς” στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για να μεταφερθεί στην Α' πτέρυγα των ανδρικών φυλακών ο Χριστόδουλος Ξηρός

Deutsche Welle: Λαϊκισμοί Τσίπρα για κούρεμα στο ελληνικό χρέος

Λίγο πριν τις εκλογές στην Ελλάδα η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung σε άρθρο με τίτλο «Το ελληνικό χρέος είναι σχετικά φθηνό», επιδιώκει να καταρρίψει το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για δεύτερο κούρεμα και ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΣΙΠΡΑ! Προβάδισμα για τον Ραχόι στην Ισπανία, στην τρίτη θέση το Podemos

Προεκλογικό είναι το 2015 και για την Ισπανία με την πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση να δίνει προβάδισμα στο Λαϊκό Κόμμα του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE), ενώ σε απόσταση αναπνοής -αλλά πλέον στην τρίτη θέση- βρίσκεται το Podemos.

Σταμάτης: Πριν τελειώσει ο Τσίπρας συνεργάτης του μιλούσε για χρεοκοπία

Ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης δήλωσε ότι ο Α. Τσίπρας πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του στο συνέδριο ενόψει εκλογών, πήρε απάντηση από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πριμικήρη σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν δύο δρόμοι:

Μπουχέσας σε ΣΥΡΙΖΑίους συντρόφους: Συνεχίστε εσείς την επανάστα γιατί εγώ ήμουν μαλ@κας-Ραγκούσης: Ο Ξηρός δεν ήθελε συμπλοκή με αστυνομικούς

Η δήλωση του Χριστόδουλου Ξηρού

Μέσα από τη ΓΑΔΑ ο τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός προχώρησε σε δήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα».

ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ ΑΦΟΥ!Μηλιός: Θα συμφωνήσουμε τους δανειστές χωρίς να προκαλέσουμε πιστωτικό γεγονός

Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές χωρίς πιστωτικό γεγονός, όμως «κάποια τεχνικά ζητήματα» της διαπραγμάτευσης δεν είναι δυνατό να αποκαλυφθούν στα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ο Γιάννης Μηλιός.

Όλοι οι γαλανομάτηδες «απόγονοι του ίδιου ανθρώπου»

Τα πρώτα γαλάζια μάτια πρέπει να εμφανίστηκαν πριν από έξι με δέκα χιλιάδες χρόνια, όταν μια μετάλλαξη αραίωσε τις καφετί χρωστικές του ματιού, αναφέρουν ερευνητές στη Δανία. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι όλοι οι σημερινοί γαλανομάτηδες είναι μακρινοί απόγονοι του ανθρώπου στον οποίο πρωτοεμφανίστηκε αυτή η γενετική ιδιαιτερότητα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ! Η ΝΔ εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για σιωπή στη σύλληψη Ξηρού

Μα πως να βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και να χαρεί με τη σύλληψη Ξηρού όταν τα στελέχη του ήταν μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορουμένων στη δίκη της 17 Νοέμβρη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ για τη σιωπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

O Τσίπρας μελετά τα ψηφοδέλτια...υπό τον φόβο του Λαφαζάνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει πρόβλημα να τοποθετήσει έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων που δεν ανήκουν στον κομματικό μηχανισμό, αλλά εντάσσονται στη στρατηγική του για κατάκτηση της αυτοδυναμίας

Ο Σαμαράς παίρνει πάνω του την μάχη των εκλογών – Τι δείχνουν οι μυστικές μετρήσεις

O κ. Σαμαράς ως πρόσωπο μπορεί να εκφράσει και τα βασικά συνθήματα της ΝΔ

Στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εστιάζεται το σύνολο της προεκλογικής στρατηγικής της ΝΔ, οι βασικοί άξονες της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιοποιούνται.

ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΛΕΜΕ! Οι απαγορεύσεις για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ

Προσέχουν για να έχουν στην Κουμουνδούρου, καθώς μετά την περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διατήρησε την έδρα του ως ανεξάρτητος βουλευτής, ο κώδικας δεοντολογίας ξεκαθαρίζει το τοπίο για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Το ρεβεγιόν του Ξηρού με τους Πυρήνες

Μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς ποζάρουν με το Χριστόδουλο Ξηρό κατά το ρεβεγιόν που έγινε στην Α' πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού την Πρωτοχρονιά του 2014. Αποκαλύψεις για τα πήγαινέ έλα στις πτέρυγες και βαριές "καμπάνες" για 11 σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Δημοσκόπηση Palmos δηλ. Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ: Η μόνη που δείχνει τη διαφορά να αυξάνεται...

Διαφορά 7,4% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ (πριν μερικές μέρες είχε πέσει στο 6,κάτι% αλλά βαριέμαι να ψάχνω το ακριβές ποσοστό αφού η δημοσκόπηση είναι του κ@λου) καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis, που δημοσιεύτηκε στο site tvxs του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου.

Κατάντια : Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα!

Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και απ΄ ότι λένε οι πληροφορίες αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο νομό αλλά και σε άλλες περιοχές.

Οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικά Δικαστήρια και τηλεοπτικές άδειες

Στην πολιτική, όπως και στη ζωή υπάρχει το δίπολο… άρτον και θεάματα. Στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης και του Μνημονίου, μια αυριανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να… μοιράσει άρτον. Επομένως, επενδύει στα θεάματα.

Τι φοβεγό,τι τΓομεγό να μην μπογώ να πω ευγώ

Ανεξήγητο το γιατί τους πωρώνει τόσο αυτό που καταφανώς τόσο τους πληγώνει

Από μια άποψη, είναι ευτύχημα ότι βρέθηκε ένας τουλάχιστον να εγγυάται τις καταθέσεις των Ελλήνων... έστω κι αν αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ή, μάλλον, διπλό το ευτύχημα, ακριβώς επειδή ως εγγυητής εμφανίζεται με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο τα ΜΜΕ όλου του κόσμου παρουσιάζουν ως επικίνδυνο για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη.

Αυτές είναι οι χώρες που δεν έχουν στρατό - ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως υπάρχουν άοπλες χώρες στον πλανήτη και μάλιστα είναι δέκα. Ποιες είναι και γιατί δεν διαθέτουν στρατό;

Δείτε το βίντεο

Άδωνις-Μουρούτης γελάνε με τη μούγγα ΣΥΡΙΖΑ για τη σύλληψη του μπουχέσα ψηφοφόρου τους

Την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα να μην αναφερθεί κατά τη σημερινή του προεκλογική ομιλία στην σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού, σχολιάζουν ειρωνικά τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης.

Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ

Aς μη μιλήσουμε άλλο για τη ΔΗΜΑΡ, έχουν ειπωθεί όλα. Η σταθερά αυτοκαταστροφική πορεία της την τελευταία διετία προδιέγραφε ένα άδοξο τέλος για το κόμμα που είχε γεννήσει ελπίδες σε πολλούς. Ας μιλήσουμε για το κυριότερο, που θα το βρούμε και μπροστά μας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έδωσε ένα απογοητευτικό δείγμα τόσο της πολιτικής εντιμότητάς του όσο και της κουλτούρας συνεργασιών που διαθέτει.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα του 2014

Aπό την πρώτη στιγμή που απέδρασε ο Χριστόδουλος Ξηρός οι αρχές φοβόντουσαν ότι θα πραγματοποιηθεί κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα ενώ πιστεύουν ότι σε κάποιες τρομοκρατικές ενέργειες που έγιναν το 2014 ο Χριστόδουλος Ξηρός λειτούργησε ως καθοδηγητής.

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Επαναστάτησαν οι απλοί σύνεδροι για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ! Σηκώθηκαν και έφυγαν οι κομμουνιστογενείς!!!

Ψυχρολουσία μεγατόνων επιφύλαξαν οι σύνεδροι του «Εκτακτου Διαρκούς Συνεδρίου» του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα και τα μέλη της ηγετικής ομάδας το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίτερα όμως η ηγεσία του κόμματος είχε επιφυλάξει την χειρότερη έκπληξη στους απλούς συνέδρους: τους κάλεσαν άρον άρον στην Αθήνα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως το «όπλο» στην φαρέτρα του Προέδρου εναντίον όσων αντιδρούν στις πολύχρωμες μεταγραφές στα ψηφοδέλτια του κόμματος! Το «όπλο» όμως γύρισε μπούμερανγκ…
Με εκφράσεις όπως «δεν είμαστε μέλη-ρεζέρβα» και «αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι» περίπου 20 σύνεδροι «κάρφωσαν» -κατά τον Μανόλη Αναγνωστάκη- με τις λέξεις τους απευθείας τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του κόμματος, μην πιστεύοντας και οι ίδιοι αυτό που τους συνέβη.

Ο Λαφαζάνης τούς άλλαξε... τον Φώτη

Γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες για την καημένη τη ΔΗΜΑΡ. Χρησιμοποιώ συνειδητά το επίθετο «καημένη», διότι έχοντας καλύψει δημοσιογραφικά όλη την πορεία της, ειλικρινά λυπάμαι για το πόσο ατιμωτικό είναι το τέλος του κόμματος του κ. Φ. Κουβέλη. Ενός κόμματος που μόλις πριν από δύο χρόνια όχι μόνον ψηφίστηκε από 400.000 πολίτες, αλλά και σε πολλούς ακόμη απ’ όσους δεν την ψήφισαν φάνταζε ως πραγματική ελπίδα να επιβληθεί, επιτέλους, μια νέα νοοτροπία στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ και να μη συνεχίσουν να κυβερνούν με τις πελατειακές μεθόδους τους.

Ενοχλήθηκαν οι αριστεροφασίστες από την κάπα του τσολιά.. που να δούνε και την πο@τσα του

Χαμός στο διαδίκτυο από την δημοσίευση της είδησης ότι λόγω του κρύου ακόμη και οι τσολιάδες της προεδρικής φρουράς κάνουν με κάπα τη βάρδια τους στον Άγνωστο Στρατιώτη και στην Ηρώδου Αττικού. (Αριστεροφασίστες) Αναγνώστες, σαν έτοιμοι από καιρό βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη χρησιμότητα του θεσμού, αλλά και της στράτευσης γενικότερα, και να βγάλουν απωθημένα.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με το μαλλί του μπουχέσα ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του Ξηρού ο οποίος έκατσε σαν την κότα και τον φωτογράφησαν κάνοντας τον άλλο επαναστάτη του κ@λου Σταμπούλο να φαίνεται ακόμα πιο γελοίος όταν προσπαθούσε να ανατρέψει το σύστημα κλείνοντας τα μάτια του στις φώτο της ασφάλειας... αυτά ο μπουχέσας τα έχει ξεπεράσει... 

Όπως κάθε γεγονός έτσι και η σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού εκτός από την πολύ σοβαρή πλευρά της που αφορά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είχε και τη χιουμοριστική της πλευρά.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, χιλιάδες «μαϊμού» δηλώσεις με εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες

Γέμισε αγρότες το Κολωνάκι και άλλες αστικές περιοχές; Λογικά όχι και στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων το γνωρίζουν καλά. Για αυτό η προσοχή για τους φορολογικούς ελέγχους στρέφεται πλέον σε αυτή τη νέα κατηγορία «αγροτών».

Κωνσταντοπούλου: Έρευνες για Μνημόνιο, Siemens και ΕΡΤ (<-κορυφαία εξεταστική)

Προφανώς θα ερευνήσει και πως ήταν δυνατόν να παίρνει ο σύντροφος Καλφαγιάννης επί χρόνια τα επιδόματα παιδιών εις διπλούν...

Προτεραιότητά μας θα είναι να ρίξουμε άπλετο φως στις υποθέσεις από τις οποίες θυματοποιήθηκε ο ελληνικός λαός και υπονομεύθηκε το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζ.Κωνσταντοπούλου.

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ!Ο Τσίπρας αν "κέρδαγε" θα πρότεινε Αβραμόπουλο για Πρόεδρο ώστε να χώσει Παπαδημούλη Επίτροπο

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και σχηματίσει κυβέρνηση.

Τη γυναίκα που έκρυψε τον Ξηρό ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. -Το απίστευτο οπλοστάσιο και το τηλεφώνημα που τον αποκάλυψε

Μία γυναίκα, η οποία βοήθησε και έκρυψε τον Χριστόδουλο Ξηρό τους προηγούμενους μήνες αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που οι έρευνες στο σπίτι που έμενε ο τρομοκράτης στην Ανάβυσσο αποκαλύπτουν το τεράστιο οπλοστάσιο που είχε στη διάθεσή του.

Ελληνες πρωθυπουργοί που πέθαναν στην ψάθα -Εζησαν λιτά, χάρισαν περιουσίες, «έφυγαν» πάμφτωχοι

Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το... χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.

Κιμ Γιονγκ Τσίπρας: Ο Αλέξης θα έχει υπό τον έλεγχό του τις ανεξάρτητες αρχές


της Νίκης Ζορμπά

Ο Αλέξης Τσίπρας απόψε ξεδίπλωσε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οψέποτε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Περιέγραψε αρκούντως γλαφυρά το όραμά του για τη Δημόσια Διοίκηση, δηλώνοντας ρητώς και έμπλεος υπερηφάνειας πως θα καταργήσει την αξιολόγηση, θα ξηλώσει το θεσμό της διαθεσιμότητας, θα πατάξει το "βρώμικο" πολιτικό χρήμα, θα φέρει διαφάνεια στα πολιτικά πράγματα γενικώς.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ!Spiegel: Η Μέρκελ έτοιμη να αφήσει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Der Spiegel, “η Άνγκελα Μέρκελ είναι έτοιμη να αφήσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, εάν η ριζοσπαστική αριστερά θέσει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική πολιτική λιτότητας”!

Δημοσκόπηση Rass: Μειώνεται συνεχώς η διαφορά

Σε κλίμα πόλωσης και με το ψαλίδισμα της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. να εξελίσσεται σε τάση οδεύει η χώρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Στη δημοσκόπηση της εταιρίας Rass που δημοσιεύει ο «Ε.Τ.» το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προηγείται της Ν.Δ. κατά...