07 Ιανουαρίου 2015

Τα πιο… σ@ξι κορίτσια της Θεσσαλονίκης μας εύχονται καλή χρονιά!(ΦΩΤΟ)

Της Βίκυς Δέτσικα

Στο 2014 λέμε αντίο… Μία δύσκολη χρονιά για όλους. Μία δύσκολη χρονιά και για τη νύχτα της Θεσσαλονίκης, στην οποία βέβαια, βρίσκαμε συχνά καταφύγιο για να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας. Το χαμόγελα και η θετική ενέργεια των κοριτσιών που μας εξυπηρετούσαν σε κάθε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, ήταν αυτά που αναμφίβολα ανέβαζαν τη διάθεσή μας σε κάθε μας έξοδο.

ΚΛΑΙΩ! Ραχήλ:«Πήρα τον πούλο από ΣΥΡΙΖΑ και πάω ΑΝΤΑΡΣΥΑ»-Μεγάλη πίκρα που η Γκερέκου θα είναι βουλευτής κι αυτή στο χωρίο της

Η συνεργασία της Ραχήλ Μακρή με τον ΣΥΡΙΖΑ «ναυάγησε» και όπως είπε η ανεξάρτητη βουλευτής στο enikos. gr θα συναντηθεί με τα στελέχη της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Διαψεύδει το Υπουργείο ότι συνελήφθησαν οι τρεις ύποπτοι για το μακελειό στο Charlie Hebdo

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το μακελειό στο Παρίσι, καθώς, σύμφωνα με γαλλικά μέσα οι τρεις ύποπτοι για την αιματηρή επίθεση ταυτοποιήθηκαν από την γαλλική αστυνομία και έχουν συλληφθεί. Λίγο αργότερα το Υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι ύποπτοι έχουν μεν ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχουν συλληφθει

Αυτές είναι οι δέκα ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών!

Μια νέα έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απέδειξε πως οι νέες stars δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τη φήμη και τη λάμψη των διαχρονικών συμβόλων θηλυκότητας! Η λίστα με τις δέκα ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών είναι η παρακάτω:

«Κλειδώνουν» τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Οι γνωστοί, οι Πασοκογενείς και η έκπληξη απ'τα σκουπίδια

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για την ολοκλήρωση των συζητήσεων και το «κλείσιμο» των ψηφοδελτίων τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες.

Η Μέρκελ παίρνει θέση: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ τηρήσει τις δεσμεύσεις θα μείνετε στο ευρώ, αλλιώς τον πούλο

Διέψευσε η ίδια η Ανγκελα Μέρκελ ότι επιθυμεί την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά διεμήνυσε ότι προϋπόθεση είναι να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Παπάς... μπουγελώνει πιστούς

Χθες, Τρίτη, γιορτάστηκαν με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια σε όλη της χώρα. Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή των Αχαρνών τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν με πάθος.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 3,5% από 4% το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 καταγράφει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με διαφορά 3,5% στην εκτίμηση ψήφου, έναντι 4% που κατέγραφε η προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας που δημοσιοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2014.

Ξεκινά διεθνή καριέρα ο Τσίπρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ερχόμενες εκλογές ανέβασε στο Twitter του ο Αλέξης Τσίπρας. Η διαφορά; Οι αγγλικοί υπότιτλοι!

Δημοσκόπηση GPO: Έπεσε 1,7% η διαφορά


Προβάδισμα 3,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA όταν πριν 3 εβδομάδες η διαφορά ήταν στο 4,9%.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

ΒΙΝΤΕΟ-Φώναζαν τα θύματα με το όνομά τους-Τις ταυτότητες των τριών εκτελεστών έχει η γαλλική αστυνομία

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τρομοκρατικό χτύπημα τριών μασκοφόρων εναντίον της γαλλικής εφημερίδας Charlie Hebdo, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ατόμων. Οι δράστες φώναζαν με το όνομά τους τα θύματα πριν τα εκτελέσουν.

Κύπελλο Ελλάδος: Η φάση που θα μείνει στην ιστορία – ΒΙΝΤΕΟ

Μια φάση που πιθανότατα δεν έχει σημειωθεί ξανά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έγινε στον αγώνα της Βέροιας και του Απόλλωνα για το κύπελλο Ελλάδος.

Σαμαράς: Επικίνδυνα τα ψευτονταηλίκια του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκίδα, επιτιθέμενος ταυτόχρονα στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση Alco: Όλα ανοιχτά για τις εκλογές! Έπεσε κι άλλο η διαφορά στο 3%

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κινείται πέριξ του 3% – 3,5%.

Μια διαφορά που μέσα στο κλίμα άγριας πόλωσης των επόμενων δύο εβδομάδων, αλλά και των ΚΑΘΑΡΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ που θα τεθούν-υπό κάποιες προυποθέσεις- μπορεί και να ανατραπεί.

Μενδώνη: Έως τις 20 Ιανουαρίου το πόρισμα για τα οστά της Αμφίπολης

Πρόκειται για τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής μελέτης του οστεολογικού υλικού από τον τέταρτο χώρο, εξήγησε η ΓΓ του υπ. Πολιτισμού

«Ως τις 20 Ιανουαρίου θα δοθούν τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής μελέτης του οστεολογικού υλικού από τον τέταρτο χώρο του ταφικού συγκροτήματος στην Αμφίπολη, καθώς και...

ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! «Ξεκαρδιστικές» οι πολιτικές προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, γράφει στο Brookings ο καθηγητής Πελαγίδης

Η ελληνική μοναδικότητα - Τα δραματικά σενάρια για την οικονομία - Οι ευθύνες των Ελλήνων «ολιγαρχών»

Ο Θεόδωρος Κ. Πελαγίδης, καθηγητής οικονομικής ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, σε άρθρο-«καταπέλτη», που δημοσιεύει η κορυφαία αμερικανική «δεξαμενή σκέψης», το Ινστιτούτο Brookings, τονίζει:

ΚΛΑΙΩ! Ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες κατά του Γιώργου Καραταζαφέρη, προχώρησαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές μετά την παραγγελία της Βουλής που ήλεγξε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΤΗ ΣΠΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝΔΙΑ: Η Γκερέκου υποψήφια με τη ΝΔ στην Κέρκυρα

Θα τρελαθούμε τελείως; Όχι τόσο με τη μεταγραφή Γκερέκου (μια χαρά είναι, ούτε προκαλούσε, ούτε απσχόλησε) όσο με το ότι ο Δένδιας προσπαθεί να κάνει μαντρί εντός της ΝΔ και φαίνεται να έχει πιστέψει ότι όποτε φύγει ο Σαμαράς θα διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ!! Τι πίνουν μερικοί και τη βλέπουν σωτήρες;

Η  Αντζελα Γκερέκου έκανε τη μεταγραφή-έκπληξη, αφήνοντας άφωνους όλους τους συντρόφους της στο ΠΑΣΟΚ.

Η σημερινή υφυπουργός Πολιτισμού δεν μπήκε στο δίλημμα να διαλέξει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Σταμάτης: Θα νικήσει η ΝΔ. Στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά 3-6,2%πριν τις εκλογές του 2012

«Αν ανατρέξετε στις δημοσκοπήσεις του 2012, θα δείτε ότι 15 μέρες πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν από 6,2% έως 3% πιο πάνω. Ασχέτως αποτελέσματος, ακόμη και αν αποδεχθώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται 2-3 μονάδες πιο πάνω από εμάς, είναι μια διαφορά την οποία στο παρελθόν ανατρέψαμε. Και τώρα, οι όροι για την ανατροπή της είναι ακόμη καλύτεροι».

Nεκροί τέσσερις σκιτσογράφοι της εφημερίδας Charlie Hebdo. Oι Charb, Cabu, Wolinski & Tignous

Ένοπλοι έκαναν έφοδο το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι και άνοιξαν πυρ, σκορπώντας το θάνατο!
Το Γαλλικό Πρακτορείο, όμως, σε νεότερη ενημέρωση σημειώνει πως οι νεκροί είναι συνολικά 12, εκ των οποίων οι δύο είναι αστυνομικοί.

ΦΩΤΟ-Καλλονή Ελληνίδα σελέμπριτι κυλίστηκε με το μαγιό της στα χιόνια

Eχουμε δει πολλές σταρ και σελέμπριτις του εξωτερικού να κάνουν κάτι ανάλογο και τώρα που ο χιονιάς έφθασε και στην Αττική δεν έλειψαν και οι εγχώριες εκπρόσωποι της σόουμπιζ που θέλησαν να το κάνουν.

BINTEO NTOKOYMENTO! Δείτε τα αποτελέσματα του εξορκισμού σε πασίγνωστο Έλληνα!!

Δεν θα το πιστεύετε!

Βίντεο σοκ: Πυροτεχνουργός σκοτώνεται καθώς εκρήγνυται στα χέρια του η βόμβα που προσπαθεί να απενεργοποιήσει

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που καταγράφει την προσπάθεια ενός πυροτεχνουργού να απενεργοποιήσει μια βόμβα, χωρίς, όμως, επιτυχία, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιώργος Κράτσας στο Αλ Τζαζίρα για τις εκλογές που έσυρε τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσυρε τη χώρα σε εκλογές που μας πάνε πίσω εξήγησε στους τηλεθεατές του γνωστού AlJazeera ο τακτικός σχολιαστής, Γιώργος Κράτσας (δικηγόρος και ειδικός στο Ευρωπαϊκό δίκαιο)...Τι κρίμα που η ΣΥΡΙΖΑία δεν βγήκε στο ίδιο παράθυρο μαζί του να της εξηγήσει το ποίημα αν και η Αναστασία Γιάμαλη που μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι από τις συμπάθειές μας ;)

Ο στρατιώτης που δεν σκοτωνόταν -Εχασε χέρι, μάτι και αφτί, αλλά βγήκε ζωντανός από τρεις πολέμους [εικόνες]

Θα μπορούσε να απολαύσει την αριστοκρατική ζωή, όμως αυτός ζούσε και ανέπνεε για τον πόλεμο. Ηθελε να είναι μονίμως στην πρώτη γραμμή του πυρός. Και παρότι έχασε χέρι, μάτι και αφτί, κατάφερε να βγει ζωντανός από τρεις πολέμους.

Πάλι τους έκανε ρόμπα ο Άδωνις! Ξέθαψε επιστολή Δρίτσα που εξηγούσε γιατί δεν πάνε στα Θεοφάνεια οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Επιστολή με την οποία ο κ. Δρίτσας αρνούνταν να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων «ανέσυρε» από το αρχείο του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναδεικνύοντας την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια συλλογής ψήφων της Εκκλησίας ενόψει εκλογών.

Αδ. Γεωργιάδης: Η επίθεση στο Παρίσι σημαίνει το τέλος της «αθωότητας του Ισλάμ» που θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα

Με ανάρτηση του στο  Twitter ο  Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην πολύνεκρη επίθεση στα γραφεία σατυρικής εφημερίδας στο  Παρίσι.

Μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές. Φεύγουν οι υπόλοιποι στο Κιλκίς αν μπει ο Παραστατίδης

Στον αέρα βρίσκονται τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μερικές ώρες πριν από την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας. Η αρμόδια επιτροπή του κόμματος, «σήκωσε τα χέρια» αργά το βράδυ της Τρίτης και αναμένει σήμερα την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για να προχωρήσει σε αποφάσεις.

ΠΠΡΩΕΔΡΕ ΠΡΩΔΟΣΗΑ! Μαριάς: Δεν έχω καμιά σχέση με τους ΑΝΕΛ

Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος ANTIMNHMONIAKOI ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς δήλωσε ότι...

ΠΟΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ! Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Ρεπούση

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε η Μαρία Ρεπουσή

Εξηγώντας τους λόγους, η βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η αριστερά δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να υπερβεί τον κατακερματισμό της και να επιχειρήσει συγκλίσεις που υπερβαίνουν τις εσωκομματικές της ισορροπίες για το καλό του τόπου».

Απάντηση Χατζηδάκη στη συνέντευξη Σταθάκη

Ανακοίνωση - απάντηση σε συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη στους Financial Times εξέδωσε σήμερα ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Παρίσι που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ανθρώπων

Βίντεο από τη στιγμή του τραγικού συμβάντος με αποτέλεσμα το θάνατο 12 ατόμων είδε το φως της δημοσιότητας. Οι δράστες του μακελειού στα γραφεία της γαλλικής εφημερίδας πυροβολούν αδιακρίτως και φεύγουν από το σημείο επιβιβαζόμενοι σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Απειλές κατά δημοσιογράφων από τους Πυρήνες της Φωτιάς

«Πολεμικό ανακοινωθέν», όπως το ονόμασαν, εξέδωσε ο πυρήνας των φυλακισμένων της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, με αφορμή την εμπλοκή τους σε σχέδιο απόδρασης από τον Κορυδαλλό, αλλά και τη σχέση της «Αγγελικής» με το Χριστόδουλο Ξηρό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ-Δείτε ποιες χώρες πλήττονται περισσότερο από πιθανό GREXIT


Και όμως οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν πρόκειται να δεχθούν το μεγαλύτερο πλήγμα σε σχέση με άλλους Ευρωπαίους στην περίπτωση που η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών, σχολιάζει σε ειδική του ανάλυση το Bloomberg.

Τι θα συμβεί στην Ελλάδα την επομένη του Grexit

Μοιάζει με την οικονομική εκδοχή του κινηματογραφικού «The Day After». Ένα σενάριο καταστροφής όπου τίποτα δεν έχει μείνει ανέπαφο και όλα έχουν αλλάξει επί τα χείρω. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ρώτησε αυτούς που... ξέρουν, τους οικονομολόγους, τι σημαίνει Grexit και τι θα συμβεί στην Ελλάδα την επόμενη ημέρα.

ΦΩΤΟ-12 νεκροί στο Παρίσι! Ενοπλοι γάζωσαν τα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι καθώς δύο ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo και γάζωσαν εργαζόμενους.

Το Γαλλικό Πρακτορείο κάνει λόγο για 12 νεκρούς, ανάμεσα τους και 2 αστυνομικοί.

ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ! «Ναι θα είμαι υποψήφιος στη Β' Αθήνας με το Ποτάμι»

Στο Ποτάμι γνώρισε ανθρώπους με αξίες και αρχές λέει ο Χάρης Θεοχάρης που επικαλούμενος την εμπειρία του στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και το δείγμα γραφής που άφησε, ανακοινώνει και επισήμως, μέσω facebook πως θα είναι υποψήφιος στη Β Αθήνας.

Ινστιτούτο Bruegel: Γιατί το Grexit δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα

Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι! Η Ευρώπη συζητάει ξανά την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρώπη. Κι αν αυτό δεν συνιστά σωτηρία για την Ελλάδα; Το φημισμένο Ινστιτούτο Bruegel, ένα από τα σημαντικότερα think tanks της Ευρώπης, προσπαθεί με αριθμούς να αποδομήσει τη σωτηριολογική διάσταση του εν λόγω σεναρίου.

Εργαστήριο παρασκευής βομβών η γιάφκα του Ξηρού στο Λουτράκι – Ολα όσα βρήκαν οι Αρχές [εικόνες]

Νέα ευρύματα και στην γιάφκα στην Ανάβυσσο

Ενα σπίτι γεμάτο υλικά για την κατασκευή βομβών που θα χρησιμοποιούσαν σε επιθέσεις της η ομάδα Ξηρού, βρήκε η Αντιτρομοκρατική στην γιάφκα στη Περαχώρα Λουτρακίου.

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημέρωσε για όσα βρήκε στο σπίτι, καθώς και για την κατάσχεση των αυτοκινήτων που ήταν απέξω.

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ! 1,5 εκατ. ευρώ το σύνολο της εκλογικής αποζημίωσης για δημόσιους υπαλλήλους και λειτουργούς

Πληρώνονται έξτρα δωράκι για να κάνουν τη δουλειά τους...

Με απόφαση του το Υπουργείο Εσωτερικών προβλέπει την χορήγηση ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για τους δημόσιους υπαλλήλους  που θα ασχοληθούν με την προπαρασκευή και την διεξαγωγή των επερχόμενων Βουλευτικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΤΩΣΗ! Ελλάδα: Πτώση 2,3% στην ανεργία τον Νοέμβριο

Αν βγει ΣΥΡΙΖΑ και αυξήσει τον κατώτατο μισθό θα έχουμε το 35% που πέρσι έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι θα φτάσει φέτος....

Σταθερό στο 11,5% παρέμεινε το ποσοστό της ανεργία στην Ευρωζώνη τον Νοέμβριο του 2014, με την Ελλάδα να βρίσκεται ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση μεταξύ των κρατών-μελών με ποσοστό ανεργίας στο...

Αυτή η βρωμόφατσα είναι ο Ρουμάνος "φίλος" του Κουμανατρέα που τον σκότωσε και αναζητούν οι αρχές

Ο δεύτερος δράστης φαίνεται πως έχει τα 150.000 ευρώ που πήρε ο συγγραφέας από την πώληση σπιτιού στην Κηφισιά Νέα πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα καθώς και τα στοιχεία του δεύτερου δράστη, του 29χρονου Ρουμάνου που μαζί με τον συλληφθέντα Στεφάν, δολοφόνησαν τον συγγραφέα, είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Τετάρτη.

Σάλος για τηλεοπτική εκπομπή που δείχνει «γκέι» Μορμόνους

Το επεισόδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις πριν ακόμα προβληθεί στην τηλεόραση

Γίνεται να έλκεσαι ερωτικά από άλλους άντρες και ταυτόχρονα να υποστηρίζεις πως δεν είσαι γκέι; Κι όμως αυτό υποστηρίζει μια μερίδα παντρεμένων Μορμόνων. Αυτή τους την άποψη, κλήθηκαν να εκφράσουν, σε εκπομπή του αμερικανικού καναλιού TLC, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, πριν ακόμα προβληθεί το επίμαχο επεισόδιο.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ-Σταθάκης στους FT: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντρίψει τους “ολιγάρχες” των media... και θα τα ελέγξει προφανώς

Σταθάκης στους FT: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντρίψει τους “ολιγάρχες” της ελληνικής οικονομίας
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε τις μετοχές του στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό τρία χρόνια πριν όταν άνοιξε τον πόλεμο ενάντια στους διεθνείς δανειστές και τώρα που βρίσκεται μια ανάσα από την εξουσία, φωτογραφίζει έναν νέο δημόσιο κίνδυνο: τους ολιγάρχες που ασκούν μια δυσανάλογα μεγάλη επιρροή στην ελληνική οικονομία. Αυτό σημειώνουν οι Financial Times που φιλοξενούν συνέντευξη του σκιώδους υπουργού Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας-Βρέθηκε η ουρά του AirAsia στη θάλασσα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα οι πρώτες φωτογραφίες από τα απομεινάρια του αεροπλάνου της AirAsia στον βυθό της Θάλασσας της Ιάβας.

ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΟΥΓΓΑ Ε; Απαλλάσσονται από το ΦΠΑ 450.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες


Ενεργοποιείται από την 1η Ιανουαρίου η ρύθμιση που δίνει την ευκαιρία για απαλλαγή από το καθεστώς ΦΠΑ σε 450.000 μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που είχαν το 2014 καθαρά έσοδα έως 10.000 ευρώ.

KΟΙΝΩΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! Reuters: Η Μέρκελ και ο Ολάντ πιστεύουν πως μπορούν να ζήσουν και χωρίς την Ελλάδα

Τη Δευτέρα ο Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε δημοσίως την άποψη ότι η μοίρα του ελληνικού λαού βρίσκεται στα χέρια του και μόνο η δική του απόφαση θα είναι αυτή που θα μετρήσει στο τέλος. Τυχαίο; Το Reuters σημειώνει πως δεν είναι...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΙΛΟΥΣΕ; Διαιτητής μιλούσε στο τηλέφωνο την ώρα του αγώνα [βίντεο]

Σε έναν αγώνα οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά στις ΗΠΑ ο διαιτητής... έκλεψε την παράσταση.

Αναζητώντας νέα Γη: Η NASA εντόπισε 8 δυνητικά κατοικήσιμους πλανήτες

Ο ακούραστος κυνηγός πλανητών, το διαστημικό σκάφος Kepler, STI σαρώνει τον ουρανό και την Τρίτη η NASA ανακοίνωσε οκτώ νέους δυνητικά κατοικήσιμους κόσμους πέρα από το ηλιακό μας σύστημα.

ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ! Ψωμιάδης: Για το καλό της πατρίδας δεν θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές

Το όνομα του Παναγιώτη Ψωμιάδη δεν θα δουν γραμμένο σε κανένα ψηφοδέλτιο οι ψηφοφόροι στις 25 Ιανουαρίου που θα πάνε στις κάλπες.

Ο έκπτωτος περιφερειάρχης με δήλωσή του ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος γιατί πάνω από όλα βάζει το συμφέρον της πατρίδας.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ->Στο 9,88% και πάλι η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου-Δείτε πόσα σήκωσαν απ'τις Τράπεζες τη Δευτέρα!

Στο 9,88% διαμορφώνεται η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου, με την διαφορά απόδοσης (spread) έναντι του γερμανικού ομολόγου αναφοράς να διαμορφώνεται στις 943 μονάδες βάσης.

ΑΨΟΓΑ!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΜΕ!Bild: Το Βερολίνο προετοιμάζεται για Grexit και ουρές καταθετών στις τράπεζες

Σχέδια για ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη -στα οποία περιλαμβάνονται και οι επιπτώσεις από ουρές των καταθετών για να αποσύρουν τα χρήματά τους από τράπεζες- καταστρώνει το Βερολίνο υποστηρίζει σήμερα (Τετάρτη) η Bild. H γερμανική εφημερίδα μάλιστα επικαλείται κυβερνητικές πηγές που δεν κατονομάζει.