08 Ιανουαρίου 2015

Έκραξαν τραγουδίστρια επειδή έβγαλε το στήθος της φάτσα φόρα… σε εκπομπή! (ΦΩΤΟ)

Έξαλλοι έγιναν μαζί της οι συντηρητικοί Βρετανοί τηλεθεατές με την Ρίτα Όρα η οποία έβγαλε το στήθος …φάτσα φόρα στην εκπομπή του BBC «Τhe One Show» όπου ήταν καλεσμένη. Ο λόγος; Επειδή η εκπομπή προβάλλεται ώρα που...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με την αστραπιαία κ@λοτούμπα Σταθάκη

Μόλις το πρωί ο Άδωνις διάβασε ότι ο Σταθάκης δήλωσε στη DW πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του αναρωτήθηκε αν είχε την έγκριση του δραχμολάγνου Τόλιου για να πει ότι είπε:

Μελισσανίδης: Το γήπεδο θα γίνει κι ας μας πολεμούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε σχέση με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ παρά τις όποιες αντιδράσεις έχουν βρει απέναντί τους οι άνθρωποι της ομάδας.

ΚΛΑΨΤΕ!Μπουτάρης: Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους - Ηρωας ο Βενιζέλος, τον στηρίζω

Σε εξομολογήσεις σχετικά με τις κομματικές του προτιμήσεις, προέβη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Έχω δηλώσει ότι είμαι πιο Πασόκος από τους Πασόκους κι αυτό...

Συγκέντρωση του Μιχελάκη μετά τον Σαμαρά στο Μαρούσι

Οργώνει την Β’ Αθηνών ο πρώην υπουργός
 
Συγκέντρωση στο Μαρούσι κάνει απόψε το βράδυ ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης , αμέσως μετά την συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά.

Η ΟΝΝΕΔ φώναξε "Je suis Charlie"

Τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στο δολοφονικό χτύπημα στο Παρίσι, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που παρακολουθούσαν την ομιλία του στο Μαρούσι ύψωσαν πλακάτ που έγραφαν "Je suis Charlie" και "Δεν φοβόμαστε".

Ο Μίκης καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ: Εκμεταλλεύτηκαν εμένα και τον Μανώλη Γλέζο

Mία επιστολή-βόμβα του Μίκη Θεοδωράκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναρτήθηκε στο blog http://theodorakism.blogspot.gr. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης με το κείμενό αποκαλύπτει το παρασκήνιο της «στήριξής» του στον ΣΥΡΙΖΑ και απαντά στον φίλο του Δ.Α. που τον ρωτά κατά πόσον ο όρος που έθεσε για να στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εφικτός.

Οι δαπάνες των κομμάτων για τις ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξόδεψε τα περισσότερα

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο έλεγχος επί των οικονομικών δαπανών των πολιτικών κομμάτων, που συμμετείχαν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου του 2014.
Σύμφωνα λοιπόν, με το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ δαπάνησε τα περισσότερα χρήματα, καθώς οι προεκλογικές του ανάγκες ανήλθαν στα 1,3 εκ. ευρώ.

Αντώνης Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το λόμπυ της δραχμής και λέει ψέμματα σε Έλληνες και ξένους»

Aισιόδοξος ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές εμφανίστηκε μιλώντας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο στην ομιλία του έκανε λόγο για «βολεμένους και πρώην συνδικαλιστάδες», ο οποίοι όλοι μαζί «αποτελούν το λόμπι της δραχμής».

Τα νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 11:00 η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται στη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας που πιθανότατα να γίνει την Κυριακή.

Νέος δανεισμός Γλυπτών του Παρθενώνα εντός του έτους από το Βρετανικό Μουσείο

To Βρετανικό Μουσείο φέρεται να θεωρεί πως 20 από τα 87 γλυπτά της συλλογής πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας για μετακίνησή τους σε άλλες χώρες. Μεταξύ αυτών η κεφαλή αλόγου από το άρμα της θεάς Σελήνης από το ανατολικό αέτωμα του ναού και η ξαπλωμένη ανδρική φιγούρα από το ίδιο αέτωμα που πιθανότατα απεικονίζει τον Διόνυσο.

Nova Makedonija: «Η μόνη χώρα που θα ωφεληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η “Μακεδονία”»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα των ΜΜΕ της ΠΓΔΜ σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεκριμένα αναφέρει:

Σερίφ Κουασί: Από ράπερ πιτσαδώρος, Νο1 καταζητούμενος εξτρεμιστής στη Γαλλία

Το πώς ο Σερίφ, «η κότα» όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο συνήγορός του στη δίκη για στρατολόγηση μαχητών για το Ιράκ το 2005, στράφηκε στον εξτρεμισμό είναι μια συνηθισμένη ιστορία τόσο στη Γαλλία όσο και σε άλλες χώρες της Δύσης.

Παραπομπή του Διώτη σε δίκη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Την παραπομπή του αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Αυτό είναι το φορολογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μέρος Α’

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι δύο υπεύθυνοι οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης και Τσακαλώτος, συμφωνούν ότι η φορολογία συνολικά πρέπει να αυξηθεί κατά  5-6% του ΑΕΠ. Κάτι τέτοιο όμως θα έφερνε νέα φορολογική επιβάρυνση...

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η Νόνη Δούνια

Στην εκλογική μάχη και η Νόνη Δούνια, στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας. Δείτε πού θα κατέβει

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο Μπαλτατζής που είχε σχεδόν ένα αιώνα φυλακή και 43 εναντίον του εντάλματα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, ο 62χρονος Παναγιώτης Μπαλτατζής, πρώην ιδιοκτήτης των χρηματιστηριακών εταιρειών «Roubicon» και «Genecis», που τίναξε τις οικονομίες χιλιάδων εντολέων του στον αέρα το 2005. Σε βάρος του εκκρεμούσε πλήθος διωκτικών εγγράφων, ενώ φέρεται επί σειρά ετών να είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες του μακελειού στο Charlie Hebdo

Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο φερόμενων ως δραστών της αιματηρής επίθεσης στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo που κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους έχει στήσει η γαλλική αστυνομία.

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ Η ΡΑΧΗΛ! "Για να φας πόρτα πρέπει να την χτυπήσεις"

Η εκνευρισμένη λόγω του πανικού της επιστροφής στο χωριό της, Ραχήλ Μακρή απάντησε μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, μετά τα δημοσιεύματα για την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με την ανεξάρτητη βουλευτή.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΑΛΕΞΗ; Τσίπρας: Η ΑΕΚ ανήκει στον λαό της και όχι στον Μελισσανίδη

Επίθεση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο ΑΕΚ

Συνάντηση με τους παλαίμαχους παίχτες της ΑΕΚ είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για το ζήτημα του γηπέδου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά "η ΑΕΚ κατεξοχήν ομάδα της προσφυγιάς και των λαϊκών στρωμάτων, δεν ανήκει στον εκάστοτε επιχειρηματία που διοικεί τη ΠΑΕ. Ανήκει στο λαό που την υποστηρίζει".

ΠΑΕ ΑΕΚ: Συνεχίζει να προκαλεί ο μπουχέσας της Αυγής!

Στα... άκρα έχει φτάσει η κόντρα της ΑΕΚ με τον διευθυντή της Αυγής, Νίκο Φίλη.
Η ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook απάντησε με σκληρό τρόπο στον Νίκο Φίλη ο οποίος πριν λίγες μέρες δήλωσε "ούτε δεκάρα τσακιστή για την ΑΕΚ":

Δείτε το βυθισμένο αεροσκάφος της AirAsia (VIDEO)

Ακόμη τρία πτώματα ανέσυραν οι δύτες
 
Ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις προσπάθειες των δυτών να εντοπίσουν το μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσεις της AirAsia, έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας.

Τζήμερος: Η Δημιουργία Ξανά δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Με μακροσκελή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως η “Δημιουργία Ξανά” δεν θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Τζήμερος αφήνει αιχμές για...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προτίμησε… τον Αλαβάνο από τη Ραχήλ

Ναυάγησε η συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για την ακρίβεια δε ναυάγησε ακριβώς αφού ένα τμήμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ διασπάστηκε και θα συνεργαστεί τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ) να επιλέγει τελικά την συμπόρευση με τον Αλέκο Αλαβάνο

ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΝΗΣΤΙΑ->Χειροπέδες σε υπάλληλο της Πολεοδομίας Κατερίνης γιατί ήθελε το "λάδι" του από ψητοπωλείο

Συνελήφθησαν στην Κατερίνη από άντρες του Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., ένας 60χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου και ένας 53χρονος ιδιώτης, πολιτικός μηχανικός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της συνέργειας σε αυτή, αντίστοιχα.

«Μαραζώνει» η Τράπεζα Θεμάτων, λιγότερα θέματα για Α' και Β' Λυκείου

Μειώνονται τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων στην Α' και Β' Λυκείου, καθώς το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να σταματήσει στις 21 Ιανουαρίου την τροφοδότησή της και μάλιστα μέχρι τα τέλη Μαρτίου να «κόψει» θέματα.

Προφυλάκιση στην Ελβετία λόγω Τσοχατζόπουλου

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει δημοσίευμα ελβετικής εφημερίδας την πρώτη προφυλάκιση στο εξωτερικό για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Δημοσίευμα της ελβετικής Tagesanzeiger αναφέρει ότι παραμονές Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύλληψη στο εξωτερικό για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Σε αποκλειστικότητα το Νέο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που (θα θελε) να έρχεται...


ΣΟΚ! Υποψήφια με το ΚΚΕ η Ελένη Μενεγάκη...

Υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β’ Αθήνας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι η Ελένη Μενεγάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ανίκανος ζογκλέρ παραλίγο να σκοτώσει το βοηθό του!

Δείτε τι κάνει ο ανίκανος ζογκλέρ στο 1.17, 1.30 και στο 3.15:

Παίκτης βγάζει νοκ-άουτ οπαδό που επιτέθηκε σε συμπαίκτη μέσα στο παρκέ [βίντεο]

Μια απίστευτη σκηνή παρακολούθησαν οι θεατές στην αναμέτρηση της Μπούντουσνοστ με την Μπάνβιτ όταν 2:17 πριν το τέλος του ματς, οπαδός των γηπεδούχον «μπούκαρε» στο παρκέ και επιτέθηκε σε παίκτη τον Τούρκων.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Όλα τα λεφτά οι οδηγίες του Νικόλα στον παππά που πήγε για αγιασμό στο γραφείο του

Με αφορμή την νέα χρονιά, ο Πατρινιός, που χάνει την έδρα που κατήχει επί χρόνια, έφερε έναν ιερέα στο γραφείο του για να κάνει τον αγιασμό, μπας και γίνει κανα θαύμα. Ένας αγιασμός στον οποίον συμμετέχει ο Νίκος Νικολόπουλος δεν μπορεί να είναι συνηθισμένος.

Και ο Άγης Βερούτης με τη Νέα Δημοκρατία! Υποψήφιος στη Β΄Αθηνών


Το ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Νέα υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται για ποινικά αδικήματα

Η υπό τον Τσίπρα αρμόδια επιτροπή του κόμματος ενέκρινε την υποψηφιότητα σε εκλογική περιφέρεια της Πελοποννήσου μιας γυναίκας-στελέχους του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2012, η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας της σε πολύ μεγάλο Δήμο της χώρας, ελεγχόταν για οικονομικές ατασθαλίες.

Έρχεται «μεταγραφική βόμβα» στη Ν.Δ.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη πηγή της Συγγρού τις επόμενες ώρες και μέχρι την ανακοίνωση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων θα υπάρξει κι’ άλλη μεταγραφική «βόμβα».

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΗ ΡΑΧΗΛ! Ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη θέλει

Δεν βρίσκει πολιτική στέγη και κλαίει όλη η Ελλάδα!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαψεύδοντας τα δημιοσευματα που ήθελαν την Ραχήλ Μακρή να είναι υποψήφια όπως είχε δηλώσει η ίδια. Δείτε την ανακοίνωση:

Αποδίδει το “άνοιγμα” της ΝΔ

Δε θέλω όμως οουυυυ άμνα έχουμε και καμιά διεύρυνση προς τα δεξιά...

Καρπούς φέρεται να αποδίδει η προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να προσελκύσει στελέχη από το Μεταρρυθμιστικό κέντρο.

Αυτός είναι ο Στεφάν, ο δολοφόνος του Κουμανταρέα (φωτογραφίες)

Ανέμελος και ξένοιαστος πόζαρε στον φακό ο 25χρονος Ρουμάνος που μαζί με άλλον έναν δράστη δολοφόνησαν τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Σε φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μετά την δολοφονία του άτυχου συγγραφέα o 25χρονος Στεφάν Μ. φαίνεται ευτυχισμένος, καθώς απολαμβάνει την ελευθερία του, αφού σε εκείνο το σημείο οι Αρχές δεν είχαν φτάσει ακόμα στα ίχνη του.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Εκτός εκλογών ο Πολύδωρας... αλλά μόνο αυτή τη φορά

«Δεν θα μετέχω αυτήν τη φορά στις εκλογές», σημείωσε ο Βύρων Πολύδωρας σε στενούς του συνεργάτες, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, αναφερόμενος στα σενάρια που τον έφεραν να πολιτεύεται.

Δίκασε Τσοχατζόπουλο, θ’ ανακρίνει Καρατζαφέρη

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Ολομέλεια Εφετών, ο πρόεδρος του δικαστηρίου που είχε δικάσει την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου σε πρώτο βαθμό Χρήστος Κατσιάνης θα αναλάβει να διενεργήσει την ανάκριση για την υπόθεση του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σοκ στη Γερμανία: Νοσηλευτής σκότωσε 30 ασθενείς

Ένας νοσηλευτής στη Γερμανία παραδέχθηκε πως σκότωσε περίπου 30 σοβαρά άρρωστους οι οποίοι νοσηλεύονταν στην εντατική, σύμφωνα με έναν ειδικό που κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο.

Βρέθηκε βαν στο όρος Αιγάλεω που σχετίζεται με τον Ξηρό

Εντοπίστηκε στο όρος Αιγάλεω βαν το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού.

ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ 4%! Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός και ο Μπόλαρης

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Οι περισσότεροι απερχόμενοι βουλευτές που συμπορεύτηκαν με την Κουμουνδούρου και ήλπιζαν να ενταχθούν τα ψηφοδέλτια, μένουν εκτός ο ένας μετά τον άλλο...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ «ΘΕΣΗ»: Δεν πήρε θέση ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε για το γήπεδο της ΑΕΚ

Αντιπροσωπεία παλαιμάχων της ΑΕΚ μετέβη σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην  Κουμουνδούρου για να συναντηθεί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα. Αντικείμενο συζήτησης ήταν το νέο γήπεδο της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά».

Η επίσκεψη του Άδωνη στα ΜΑΤ

Επίσκεψη στα ΜΑΤ πραγματοποίησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία ο Άγης Βερούτης

Την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών αποδέχτηκε ο Αγης Βερούτης. Το ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Εντοπίστηκαν οι δράστες του μακελειού στο περιοδικό Charlie Hebdo. Επιστρέφουν στο Παρίσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν στην Βόρεια Γαλλία οι δράστες της επίθεσης στο περιοδικό Charlie Hebdo.

Χτυπήματα σε όλη τη Γαλλία - Νεκρή μία αστυνομικός από πισώπλατα πυρά

Στο Παρίσι, άγνωστος πυροβόλησε με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών, μία γυναίκα νεκρή - Έκρηξη σε εστιατόριο με κεμπάπ σε προάστιο της Λιόν - Χειροβομβίδες σε τέμενος κοντά στο Παρίσι - Πυρά σε μουσουλμανική αίθουσα προσευχής στο Πορ-λα-Νουβέλ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από χθες η Γαλλία καθώς η μια επίθεση διαδέχεται την άλλη, σκορπίζοντας τον θάνατο, τον τρόμο και τον πανικό στους πολίτες.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ!Υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ο Βαρουφάκης

Στην  ίδια περιφέρεια με τον Αλέξη Τσίπρα, Β’ Αθηνών, θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο αδίστακτος Τσίπρας θα τηρήσει τις υποσχέσεις του στο λαό ενώ “εκτελεί” τους μέχρι χθες συμμάχους του για τη μη εκλογή Προέδρου

«Ρουθούνι» δεν θα μείνει ζωντανό από εκείνους που πίστεψαν στον Αλέξη Τσίπρα και ακολούθησαν το αδιέξοδο στο οποίο τους οδήγησε με την καταψήφιση του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σαμαράς: Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις ενώ θα μειωθεί φορολογία και ΕΝΦΙΑ

Το πρόγραμμά του για την οικονομία και την επόμενη ημέρα της χώρας θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο.

Ήδη χθες από τη Χαλκίδα ο κ. Σαμαράς δεσμεύθηκε ότι δεν θα μειωθούν άλλο οι συντάξεις, ότι αντίθετα θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ από το 2015 και θα αποδίδεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και επαναφορά των συντάξεων σε ηλικιωμένους ομογενείς, Βορειοηπειρώτες και Ποντίους. Παράλληλα ο κ. Σαμαράς συγκεκριμενοποιεί σταδιακά το σχέδιό του για μείωση της φορολογίας.