09 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! Δείτε τη ζωγράφο που έκανε πινέλα τις...ρώγες της!

Με το στήθος της δίνει χρώμα στους καμβάδες!

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, Kira Ayn Varszegi, είπε να εκμεταλλευτεί το πληθωρικό στήθος της για καλλιτεχνικούς σκοπούς. Η εκκεντρική ζωγράφος, όπως θα δείτε, έκανε πινέλα τις θηλές της, δίνοντας αν μη τι άλλο, το κάτι διαφορετικό στους πίνακες της. Βουτώντας το στήθος της στα χρώματα, η ζωγράφος βρήκε τον τρόπο να εκφράζεται καλλιτεχνικά και δημιουργώντας πίνακες με ξεχωριστό ύφος.

Δημοσκόπηση Marc: Στο 3,2% η διαφορά

Προβάδισμα 3,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον ALPHA.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Υποψήφιος με τους ψεκασμένους ο Βαζέχα

Στη Β’ Αθηνών και τα Δωδεκάνησα υποψήφιος ο Πάνος Καμμένος

Υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πολιτευθεί στην Α' Αθηνών.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Η Κατσέλη αποσύρει όλους τους υποψήφιους της και θα χάσει 20 ψήφους

Την απόσυρση όλων των υποψηφίων της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η «Κοινωνική Συμφωνία» της Λούκας Κατσέλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι τρομοκράτες μιλούσαν με δημοσιογράφους – Κουλιμπαλί: Υπήρχαν νεκροί όμηροι πριν την επέμβαση στο παντοπωλείο [βίντεο]

Τα αδέρφια Κουασί και ο Κουλιμπαλί είναι νεκροί μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στη Γαλλία, ωστόσο νωρίτερα κατάφερε το γαλλικό κανάλι BFMTV να μιλήσει μαζί τους.

ΛΑΛΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ζαγόρι: 64χρονος ταμπουρώθηκε και άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - Συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από επιχείρηση στο χωριό Γρεβενίτι

Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του κι απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του... Ο λόγος για έναν 64χρονο στο Γρεβενίτι Ζαγορίου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Γεύση από... Fame Story στα ψηφοδέλτια του Γκλέτσου

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού υποψήφια με την «Τελεία» του Απ.Γκλέτσου στη Β' Αθηνών

Την ψήφο των Αθηναίων ετοιμάζεται να διεκδικήσει με το κόμμα της Τελείας η τραγουδίστρια Φωτεινή Τσιτσιγκού η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο talent show Fame Story και την έντονη κόντρα που είχε με την συμπαίκτριά της Άσπα Τσίνα.

Αυτή είναι η ενδεκάδα της χρονιάς από την UEFA... με 5 παίκτες της FC Bayern χοχοχο

Με τους Νόιερ, Ρονάλντο και Μέσι να είναι... μέσα, η UEFA ανακοίνωσε την καλύτερη «11» της χρονιάς που πέρασε! Πήραν μέρος στην ψηφοφορία περίπου 8,6 εκατομμύρια φίλαθλοι και ψήφισαν μέσω της ιστοσελίδας της UEFA!Ας δούμε τους παίκτες που πήραν τις περισσότερους ψήφους:

ΒΙΝΤΕΟ από την Αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι-Διέφυγε η 27χρονη βοηθός του τζιχαντιστή-Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στην Αλ Κάιντα

Δείτε την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο εβραϊκό παντοπωλείο, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις όμηροι.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΜΕ! Η Ρωσία απαγόρευσε την οδήγηση σε τρανσέξουαλ

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ
 
Οι νέοι κανονισμοί οδικής ασφαλείας στη Ρωσία προκαλούν οργή λόγω του αποκλεισμού ανθρώπων μόνο και μόνο για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις από την οδήγηση.

Χατζησοφιά-ΣΥΡΙΖΑ: Σεξιστές όσοι επικρίνουν Γκερέκου, Δούνια και Στανίση

Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β’Αθηνών χαρακτήρισε απαράδεκτη τη χρήση παλαιότερων ημίγυμνων φωτογραφιών των τριών για να καυτηριάσουν την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος ο γλέζος και καρφώνει τον Βουδούρη

Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Μανόλης Γλέζος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με σημερινή δήλωση διευκρινίζοντας ότι παραμένει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για «να βοηθήσω πιο ουσιαστικά την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΛΕΜΕ! Πρώην πρόεδρος ΤΕΙ απειλούσε οπλισμένος έξω από κέντρο προσφύγων

Ήθελε να παραπονεθεί καθώς πίστευε ότι ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο ασυνόδευτων προσφύγων του έκλεψε το... σκυλί

Ενα περίεργο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

ΦΩΤΟ-BINTEO-Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Νομπόα και η κούκλα Όλια

Σύμφωνα με το transfermarkt.com είναι από τους ακριβότερους ελεύθερους παίκτες που υπήρχαν στην αγορά και η αξία του εκτιμάται στα 10 εκ ευρώ, υψηλότερη δηλ από του Νάτχο που εκτιμάται στα 9 εκ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος αφού αρχικά πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως τις 30/6/2017.

Ελα να κλαίμε λέω!!!!Ψέμα στο Κόκκινο!!!!

BINTEO-Γιαυτό έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο λογοκλέφτης-Ποτέ δεν υπήρχε θέμα ενταξής του λένε από τη ΝΔ

Η υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας Γιώργου Χατζημαρκάκη στις φετινές γενικές εκλογές εξελίχθηκε σε πραγματικό δημοσιογραφικό θρίλερ. Οι πληροφορίες που διακινούνταν τις τελευταίες ώρες από δημοσιοκάφρους ήταν μούφα και στα πλαίσια προώθησης του συγκεκριμένου λογοκλέφτη.

www.mathetonsyriza.com : Ο Σύριζα παίρνει όμηρους τους υποψήφιους βουλευτές τους, δε θα πάρει όμηρο την ίδια την χώρα;

Στον κώδικα δεοντολογίας για τους υποψηφίους του, ο ΣΥΡΙΖΑ τους καλεί “να δεσμευτούν πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους/στις ίδιους/ες” και παρακάτω συμπληρώνει ότι “Η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος”. Με λίγα λόγια οι υποψήφιοι βουλευτές υπογράφουν «παραίτηση» από την  βουλευτική τους έδρα, η οποία ανήκει πλέον στο κόμμα. Λογικές άλλων εποχών και άλλων καθεστώτων.
Το Σύνταγμα ορίζει με απόλυτη σαφήνεια ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ότι η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή. Μπορεί, συνεπώς, να παραιτηθεί εάν ο ίδιος το κρίνει, μπορεί και όχι. Οι βουλευτές ούτε παραδίδουν, ούτε παραδίδονται.
Όποιος το κάνει έχει απεμπολήσει το ιερό δικαίωμα της εκπροσώπησης, το δικαίωμα του βουλευτή. Έχει δηλαδή παραιτηθεί πριν καν εκλεγεί.
Γιατί το κάνει αυτό ο Τσίπρας; Γνωρίζει  πως η  επόμενη μέρα θα είναι ζόρικη για αυτόν και  επιβάλλει στους υποψήφιους βουλευτές του να υπογράψουν την παραίτησή τους. Και να μην έχουν προσωπική συνείδηση, αλλά τυφλή κομματική υποταγή. Και θέλει από τώρα να τους έχει δεμένους. Αλήθεια όμως, δεν οφείλει ο Αλέξης Τσίπρας να παραιτηθεί την επόμενη μέρα σε περίπτωση ενός άσχημου αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ;
Προφανώς θα έχει αντιδράσεις και προφανώς θα έχει βουλευτές που θα τον αμφισβητήσουν. Για αυτό και θέλει από τώρα να τους δεσμεύσει.















https://www.facebook.com/mathetonsyriza

Δημοσκόπηση Rass: Έπεσε στο 2,7% η "ψαλίδα"

Στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Rass, η οποία διεξήχθη στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με μειωμένη ωστόσο διαφορά 2,7%, ενώ πριν 5 μέρες προηγούνταν με...

Σπυράκη: Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Βαρουφάκης εξαγγέλλει χρεοκοπία της χώρας

Επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη εξαπολύει η Μαρία Σπυράκη τονίζοντας ότι ο "εμπνευστής της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ" -όπως τον χαρακτηρίζει- εξαγγέλλει τη χρεοκοπία της χώρας.

Μαχαίρωσαν on air αθλητικό συντάκτη στη Λάρισα!

Ο δράστης ήθελε να κάνει παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά ο παραγωγός αρνήθηκε να διακόψει τη ροή της με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΩΜΙΚΟ!ΣΥΡΙΖΑ: Τον πούλο ο Χάρρυ Κλυν -Εντός ο Ηλίας Λιβάνης

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρρυ Κλυν, ενώ σε πρόσωπο έκπληξη των ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου αναδεικνύεται ο Ηλας Λιβάνη, γιος του γνωστού εκδότη, προσωπικού φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου.

Φάιμαν: Με τη δραχμή δεν θα μπορούν να πληρώσουν ούτε τα νοσοκομεία

Ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν θεωρεί πλήρως ακατανόητη την ανάμιξη σε εκλογές άλλων χωρών.

"Τι θα φέρει μια έξοδος των Ελλήνων από την Ευρωζώνη;", διερωτάται ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν σε συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα "Χόιτε", στην οποία επισημαίνει ότι με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ έχουν διαφορετικές γνώμες στο θέμα της Ελλάδας.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΥΠ για τον εντοπισμό και την απέλαση Τούρκων παραστρατιωτικών στην Αθήνα

Μία υπόθεση που θυμίζει θρίλερ κατασκοπείας με παραστρατιωτικές οργανώσεις και απόστρατους κομάντο των Τούρκων στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 48 ώρες, με τελευταία εξέλιξη την ...διακριτική περικύκλωση της τουρκικής Πρεσβείας από Έλληνες αξιωματικούς της ΕΥΠ και της Ασφάλειας για τη σύλληψη και την άμεση απέλαση τουλάχιστον τεσσάρων Τούρκων παραστρατιωτικών, που έχουν έρθει στην Αθήνα με σκοπό να προκαλέσουν τόσο το κοινό αίσθημα όσο και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ :Ρ Μαστίγωσαν δημόσια μπλόγκερ που "προσέβαλε το Ισλάμ"

Ο σαουδάραβας μπλόγκερ Ράιφ Μπαντάουι υποβλήθηκε σήμερα σε δημόσιο μαστίγωμα για προσβολή του Ισλάμ.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, ο Μπαντάουι υποβλήθηκε στις πρώτες 50 μαστιγώσεις δημοσίως μετά την προσευχή της Παρασκευής, μπροστά από το τέμενος αλ Τζαφάλι στη Τζέντα, ενώ για τις επόμενες 19 εβδομάδες θα υποβάλλεται σε 50 μαστιγώματα την εβδομάδα.

Δείτε πόσα χρήματα θα πάρουν οι Ελληνικές ομάδες από το Μουντιάλ

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων δημοσίευσε τη λίστα με τις ομάδες, αλλά και τα ποσά που θα καταβληθούν σε αυτές, λόγω της συμμετοχής παικτών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Reuters: Νεκροί 4 όμηροι στο εβραϊκό παντοπωλείο - ΤΩΡΑ

Reuters: Νεκροί 4 όμηροι στο εβραϊκό παντοπωλείο - ΤΩΡΑΌπως μετέδωσε πριν από λίγο το Reuters τουλάχιστον τέσσερις όμηροι έχασαν τη ζωή τους στο εβραϊκό παντοπωλείο.


Δίπλα στους αστυνομικούς ο Θάνος Πλεύρης

Μετά τις επισκέψεις του στα Αστυνομικά Τμήματα Κουκακίου, Νέου Κόσμου, Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλης και Παγκρατίου, ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ Θανάσης Πλεύρης, επισκέφθηκε σήμερα τα νευραλγικά ΑΤ της Ομονοίας και των Εξαρχείων, θέλοντας να εκφράσει με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή του στην διοίκηση και το αστυνομικό προσωπικό.

Η Ντόρα “με σιγουριά μπροστά”. Το κεντρικό μήνυμα στη μάχη για την Α’ Αθηνών

Η εποχή της βαθιάς, σύνθετης και πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνουμε, συνταξιδεύει εκ των πραγμάτων με συναισθήματα αβεβαιότητας, ανασφάλειας και αποπροσανατολισμού.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 3,3% η διαφορά

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει, ενόψει των εκλογών της 25 Ιανουαρίου, η δημοσκόπήση, της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και θα δημοσιευθεί αύριο.

Ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του το Ποτάμι (όλα τα ονόματα)

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού με ονόματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στην Α’ Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τους ειδικούς της χρεοκοπίας Βαρουφάκη, Λαπαβίτσα

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων. Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα φηφοδέλτια της Επικρατείας τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

'Ερχεται η ώρα του αρχηγού...

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι στο ακουστικό του για την επιστροφή και η περίπτωση του μοιάζει ως η ιδανικότερη επιλογή για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σαμαράς: Ο πρύτανης Θόδωρος Φορτσάκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Από τη Ρόδο όπου μίλησε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε πως ο πρύτανης, Θόδωρος Φορτσάκης, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκροί οι δράστες του μακελειού στο Charlie Hebdo-Νεκρός και ο δράστης της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το γαλλικό πρακτορείο, νεκροί είναι οι αδελφοί Κουασί μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στο τυπογραφείο, όπου είχαν ταμπουρωθεί οι δύο δράστες της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Το ιστορικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo για τη δικτατορία σε Ελλάδα και Χιλή

Με αυτό το εξώφυλο κυκλοφόρησε το Charlie Hebdo, στις 26 Νοεμβρίου του 1973, λίγες ημέρες μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟ-Απίστευτη αλητεία Χάρρυ Κλυνν

Ο γνωστός Χάρρυ Κλυνν που τάισε ο Καραμανλής έρχεται σήμερα να δείξει το πόσο αλήτης είναι δημοσιεύοντας την παρακάτω φώτο στο λογαριασμό του στο twitter:

Δημοσκόπηση Palmos δηλ. Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι κι αυτοί δείχνουν μείωση διαφοράς 2%...

Αν μέχρι και η εταιρεία Palmos, η οποία διενεργεί δημοσκοπήσεις για το “στρατευμένο” TVXS του “συντρόφου” Στέλιου Κούλογλου δίνει κλείσιμο της ψαλίδας σχεδόν 2% καταλαβαίνεται πως το παιχνίδι των εκλογών παραμένει ντέρμπι-και μην ακούτε κανένα παπαγαλάκι.

Ως την Δευτέρα η προθεσμία για την απαλλαγή ΦΠΑ

Προθεσμία έως την Δευτέρα έχουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι υπάγονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ προκειμένου να τύχουν απαλλαγής εφόσον κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο ο τζίρος τους δεν ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει τους “μπαχαλάκηδες” χωρίς τα ΜΑΤ»

Νικήτας Κακλαμάνης

Ασφάλεια. Μία από τις πιο βασικές αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στην Ελλάδα του 2015, παρά τα τόσα οικονομικά προβλήματα, η Αστυνομία έχει καταφέρει να ανταποκριθεί -σε μεγάλο ποσοστό- στις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας και το αίσθημα ασφάλειας συνεχίζει να επικρατεί.

Η ΠΑΣΟΚα της Θεσσαλονίκης που «κατεβαίνει» υποψήφια με τη ΝΔ!

Για τη «Γκερέκου της Θεσσαλονίκης» κάνουν λόγο στα τοπικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βενετίας Μυρώνη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τη Β’ Θεσσαλονίκης.

Κόπηκε ο Χατζημαρκάκης από τα γαλάζια ψηφοδέλτια!

Να περιμένουμε να δούμε και το Επικρατείας γιατί μερικοί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα αφού κάποιοι συμβουλάτορες νομίζουν πως ότι σαβούρα κι αν μας πετάξουν θα την αποδεχθούμε... εκτός αν όλα αυτά τα δημοσιεύματα περί τοποθέτησής του σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ ήταν ευχές των δημοσιογράφων και προσδοκίες κάποιων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρώην ευρωβουλευτής  Γιώργος Χατζημαρκάκης κόβεται οριστικά από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-Συμβαίνει τώρα: Ένοπλοι σε Εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι

Νέο περιστατικό στο Παρίσι!

Ένοπλοι έχουν εισβάλλει σε εβραϊκό σουπερμάρκετ στο Παρίσι και κρατούν όμηρο, ενώ, αναφέρονται και ανταλλαγή πυροβολισμών.

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! Τη ΝΔ θα στηρίξει ο Χατζημαρκάκης

Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει και να στηρίζει όποιον θέλει... άλλο πράμα η ψήφος κι άλλο η υποψηφιότητα... και οι κατάδικοι στον Κορυδαλλό ψηφίζουν αλλά δεν είναι υποψήφιοι

«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στην Β΄ Θεσσαλονίκης - Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ενέκρινε τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ανακοίνωσε ο ΛΑ.Ο.Σ-Επικεφαλής γνωστός γραφικός δημοσιογράφος

Επικεφαλής θα είναι ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκης

Στη δημοσιότητα έδωσε τα ονόματα που περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνάκη.

Τουρκοναζί στην Αθήνα σε προκλητική εκδήλωση κατάργησης νόμου που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων

Τεστ τουρκικής βαρβαρότητας στην Αθήνα

Του Σάββα Καλεντερίδη

Τη στιγμή που οι αναγνώστες της εφημερίδας μας διαβάζουν αυτές τις γραμμές, μια ομάδα Τούρκων παρακρατικών που σχετίζονται με οργανώσεις οι ρίζες των οποίων φθάνουν στα έγκατα των μηχανισμών του τουρκικού κράτους που τέλεσαν με δολοφονική ψυχρότητα τη γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, ήτοι των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, πραγματοποιεί στην Αθήνα μια άκρως ενδιαφέρουσα «εκδήλωση»!

Η ενδαφέρουσα συνέχεια στο infognomonpolitics

Ο παραγωγικός κόσμος του Πειραιά στην εκδήλωση του Αρβανιτόπουλου



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συζήτηση που πραγματοποίησε ο Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,  με τους κοινωνικούς εταίρους και τους παραγωγικούς φορείς της Πόλης με θέμα «Πολιτική και Οικονομία: Οι προοπτικές της μεταμνημονιακής Ελλάδας».


Την συζήτηση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, συντόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π και Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου κ. Βασίλης Κορκίδης, Επιχειρηματικότητας και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Π κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης,  ο  αντιπρόεδρος εφοδιασμού πλοίων κ. Νικόλαος Μαυρίκος, ο  πρόεδρος εφοδιασμού εστιατορίων κ. Γιάννης Τσάκος, ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Συρίγος Πασχάλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Κρουαζιερόπλοιων, ο εκδότης της Ημερήσιας Εφημερίδας Πειραιά «Κοινωνική», ο αντιρπόεδρος του «ΚΑΝΑΛΙ 1» κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Παύλος Πολιτάκης, ο αντιπρόεδρος του ΒΕΠ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ. Κορίνα Λαουλάκου, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Χάρις Ζηλάκου, ο Διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Κώστας Πεταλάς, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος καθώς και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πειραιά και πολλοί εκπρόσωποι  του επιχειρηματικού κόσμου.


ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ! Νέα αύξηση στις εξαγωγές τον Νοέμβριο

Η συνολική αξία των εξαγωγών, τον Νοέμβριο του 2014, ανήλθε στο ποσό των 2.318,6 εκατ. ευρώ (2.900,5 εκατ. δολάρια) έναντι 2.175,5 εκατ. ευρώ (2.944,3 εκατ. δολάρια) κατά τον ίδιο μήνα του 2013, καταγράφοντας άνοδο...

Δίλημμα της πλάκας από Βενιζέλο: Στις τριεδρικές ή το ΠΑΣΟΚ ή η Χρυσή Αυγή (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δείχνουν από την άλλη ότι η μάχη είναι ανάμεσα στα δύο κόμματα στις 9 από τις 11 μονοεδρικές

Τουλάχιστον εννιά έδρες από τις έντεκα των τριεδρικών περιφερειών που προορίζονται για το τρίτο κόμμα, βάζει στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ, θέτοντας ένα σκληρό δίλημμα: «ή εμείς ή η Χρυσή Αυγή».

ΒΙΝΤΕΟ-Δραματικές στιγμές στη Γαλλία - Γυναίκα η όμηρος-Εμφανίστηκε τάνκ στο χώρο ομηρίας-Έκλεισαν 2 από τους 4 αεροδιάδρομους στο Σαρλ ντε Γκωλ

Κλειστοί 2 από τους 4 αεροδιάδρομους στο Σαρλ ντε Γκωλ

Ένα θρίλερ σε live μετάδοση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία με πρωταγωνιστές τους δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo.

Μπένυ σε παράκρουση! Τώρα θυμήθηκε να κόψει την απόσπαση Καρχιμάκη...

Φαίνεται πως ο χοντρο-Βενιζέλος βάλθηκε να βγάλει τον Καρχιμάκη πρώτο βουλευτή στην Β΄ Αθηνών με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Αφού αντικειμενικά αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, το μένος με τον οποίο αντιμετωπίζει  ο κινούμενος στα όρια της πολιτικής παράκρουσης,  αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.... Χαρδούβελης: Δεν υπάρχει περίπτωση bank run

Η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα μπορεί να υπονομεύσει την πρόσφατη ανάκαμψη και να τρομάξει τους δανειστές, τονίζει ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal.