10 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ!! Δημοσκόπηση Public Issue... ΑΥΓΗ: ΣΥΡΙΖΑ μόνο 38%... και σύνολο 101,5%

Στις Ευρωεκλογές που η ψήφος ήταν χαλαρή πήραν 26-27% και τώρα ονειρεύονται 38% και έχουν ακόμα μέρες να φτάσουν στο 45% :))... τι σημασία έχει αν το σύνολο της δημοσκόπησης βγαίνει 101,5%... σιγά μην ασχοληθεί κανα γίδι που τους διαβάζει...

Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης της Public Issue που δημοσιεύει η «Αυγή» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...

Υπάρχουν και κάποιοι αξιοπρεπείς στην ΕΣΗΕΑ... τους οποίους εννοείται πως δεν στήριξε η ΝΔ: Ανακοίνωση εναντίον του υβριστή Αρβανίτη από 2 μέλη του ΔΣ

Στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ η ΝΔ στήριξε το σούργελο του Ψυχάρη, Μαρία Αντωνιάδου, αυτή τα βρήκε από την πρώτη μέρα με την Κατσίμη και σήμερα τα πρόβατα της ΝΔ εξοργίζονται επειδή η ΕΣΗΕΑ δεν καταδικάζει και ενδεχομένως θα βραβεύσει τον Αρβανίτη για το "ο Σαμαράς είναι μαλ@κας"... βέβαια δεν είναι και όλοι σαλτιμπάγκοι εκεί μέσα και ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι σοβαροί άνθρωποι τους οποίους εννοείται δεν στήριξε η ΝΔ...

Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε...

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 11-01-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ 1 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΦΡΕΝΤΟ; Στα 11 δισ. ευρώ οι οφειλές της Γερμανίας από το κατοχικό δάνειο

Στα χέρια της κυβέρνησης βρίσκεται ήδη η απόρρητη έκθεση για «όσα μας χρωστούν οι Γερμανοί» από το αναγκαστικό-κατοχικό δάνειο, το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ και τις πολεμικές επανορθώσεις που ξεχάστηκαν.

Είναι σαφές. Τον ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΜΕ!!!!

Η (εμβληματική) στροφή του ΔΟΛ. “Η ευκαιρία της Αριστεράς- Ιστορικών διαστάσεων πολιτική ανατροπή με Τσίπρα”…

Θα έπρεπε κανείς να το περιμένει… Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αποδείξει σε βάθος δεκαετιών ότι κατανοεί τα υπόγεια ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας, και προσαρμόζει αντιστοίχως τη ρητορική και τη γραφίδα του, προσφέροντας στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων μεγάλων και παραδοσιακών Ομίλων ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Ξεφτίλισε τον καραγκιόζη Δημάδη ο Σ. Ιωαννίδης

Ένα βίντεο από την περσινή καμπάνια της ΟΝΝΕΔ "δούλεψε το" (όπου απεικονίζεται ένας νεαρός απόφοιτος ΑΕΙ να τυλίγει γύρους) ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ το γνωστό σούργελο που κάνει τον δημοσιογράφο και το έχουμε ξεφτιλίσει πολλές φορές εδώ στο blog, Θάνος Δημάδης, συνοδεύοντάς το από επικριτικά σχόλια για τα μηνύματά του..

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επιχείρηση εντοπισμού και απέλασης των Τούρκων ισλαμοναζί

Στην Πλατεία Συντάγματος εντοπίστηκαν και οι τελευταίοι τέσσερις Τούρκοι της "Επιτροπής Ταλάτ Πασά" που κατάφεραν να διαφύγουν των ελέγχων τα προηγούμενα 24ωρα, μέσω περιφερειακών αεροδρομίων

Η ΝΔ για την ξεφτίλα της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τον Αρβανίτη

Θυμίζουμε ότι τα σούργελα αυτά βγήκαν να καταγγείλουν τους συναδέλφους τους επειδή τόλμησαν να πάρουν συνέντευξη από τον Σαμαρά χωρίς να τον πούνε "μαλ@κα"....

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει το σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη εναντίον του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΓΑΠ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: Τι λέει για Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο – Με ποιόν θα συνεργαστεί

Γι όλους και για όλα μιλάει ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Βασίλη Μούρτη, την πρώτη που παραχωρεί σε ελληνικό μέσο, τρία χρόνια μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της χώρας.

Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ και του Mega προς τον ΣΥΡΙΖΑ: Παίρνουν ΣΥΡΙΖΑίο σχολιαστή που τους έβριζε

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη», δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός θα ενταχθεί ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.

Παπαμιμίκος για Τσίπρα: Αφου δεν αποπέμπει τον Αρβανίτη, είτε ασπάζεται τον χαρακτηρισμό, είτε υιοθετεί τον πολιτικό του λόγο!!

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα έκανε πριν από λίγο μέσα από κεντρικό δελτίο του Star o Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνομιλώντας με τον υποψήφιο βουλευτή Ξυδάκη.
Ο κ.Τσιπρας ακομη δεν εχει αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού του σταθμού.Είτε αποδέχεται τον χαρακτηρισμό πως ο πρωθυποθργος ειναι μαλακας. Είτε ταυτίζεται με αυτόν τον πολιτικό λόγο, με αυτό το ύφος. Πως θες να παρεις τα ηνία μιας χώρας, οταν δεν εχεις το θάρρος να "καθαρίσεις" την αυλή σου, το περιβαλλον σου απο τέτοιες αθλιότητες;"
Προφανώς και ο Ξυδάκης κατάπιε τη γλώσσα του
 

Δημοσκόπηση ΜETRISI: Μόνο 2,4% το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρείας ΜETRISI για λογαριασμό του Provocateur.gr .Σύμφωνα με την τηλεφωνική πανελλαδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 9 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων, ο ΣΥΡΙΖΑ....

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά και το δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα.

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπεροχή ΝΔ σε αναποφάσιστους

H δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 3,5 ποσοστιαίων μονάδων, αλλά και υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ...

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Μόνο 2,6% πλέον το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 2,6 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση που έγινε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...

Δημοσκόπηση Alco: Στα ίδια η διαφορά...

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει την έρευνα της Alco η οποία δείχνει τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων στο 3,4% (ενώ πριν 13 μέρες ήταν στο 3,3%). Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτιά με...

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει κι ο γελωτοποιός του λέει ότι δεν του επιτρέπουμε σχόλια... όπως «ο Σαμαράς είναι μαλ@κας»

Είδες τώρα Αντώνη γιατί τελικά είμαστε οι μαλ@κες όπως λένε; Γιατί εσύ μέσα σε μια ώρα τον έφαγες τον Στήλιο επειδή είπε στην Κανέλη ότι τον προκαλεί για να γίνει Κασιδιάρης και να τη δείρει για να γίνει ηρωίδα αλλά δεν θα της κάνει τη χάρη να απαντήσει στις προκλήσεις της... Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως στηρίζει τους δικούς του και παρόσα έχουν πει (για λιντσαρίσματα, για κουτσό Σόιμπλε κ.α) με αποκορύφωμα το «μαλ@κας Σαμαράς» δεν διώχνει κανέναν... ναι ναι ξέρω εμείς είμαστε large και political correct... μετά αναρωτηθείτε γιατί είναι συνεχώς από πάνω και όλοι μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου... 
Όσον αφορά το γελοίο υποκείμενο...

Δημοσκόπηση Papagalaki GAP: Προβάδισμα 10% στο ΣΥΡΙΖΑ και 5% στον ΓΑΠ

Πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Πεταλωτής αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό της JP Morgan στην οποία και εμφανίζεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που παρουσιάζουν ελληνικές εταιρίες.

Τι είναι το ισλάμ που στην Ευρώπη το μαθαίνουμε με αίμα! Οι έριδες και οι φατρίες

Το Ισλάμ είναι μία από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες του κόσμου. Μετά τον Εβραϊσμό και το Χριστιανισμό είναι η τελευταία χρονικά που εμφανίσθηκε στο προσκήνιο. Ιδρυτής της είναι ο Μωάμεθ, ο οποίος κατάφερε να ενώσει τις αραβικές ειδωλολατρικές φυλές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, κάτω από μια θρησκεία και να ανακηρυχτεί Προφήτης της.

BINTEO-Κατηγορούν τη Sia για «παιδοφιλία» στο νέο της βίντεοκλιπ

Το νέο βίντεο για το τραγούδι «Elastic Heart» της Sia έχει ξεσηκώσει θύελλα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η φιγούρα της μικρούλας Μάντι Ζίγκλερ που χορεύει σε ένα κλουβί με τον ημίγυμνο ηθοποιό Σάια Λα Μπεφ εγείρει θέματα ... παιδοφιλίας.

ΚΛΑΙΩ! Το άλλο με τον Πάκη το ακούσατε; "Ο Καραμανλής με πρότεινε στον Τσίπρα για Πρόεδρο"

Η στήλη “Ψίθυροι” που φέρουν την υπογραφή κάποιου δημοσιογράφου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου κάνουν την αποκάλυψη που έδωσε ο Πάκης ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με παπαγάλους του ΣΥΡΙΖΑ που μπριζώνουν γίδια για τον θαυμασμό του Καραμανλή στον Τσίπρα... αλλά ξεχνάνε να μας πούνε τι ψηφίζει κάθε φορά ο Καραμανλής... Γράφει λοιπόν η εν λόγω στήλη:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Κοριτσάκι 10 ετών σκόρπισε τον θάνατο σε επίθεση αυτοκτονίας!

Ένα κοριτσάκι περίπου 10 ετών(!) σκόρπισε τον θάνατο σε επίθεση αυτοκτονίας στην Νιγηρία.

Η… απόγνωση της Ντόρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Το κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς και υποψήφια στην Α’ Αθηνών, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Αγορά”, μίλησε για τη θέση της Ελλάδας στο νέο διεθνές περιβάλλον, και υπογράμμισε την ανάγκη να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΗΛΙΘΙΟΣ! Σκιτσογράφος του Charlie ειρωνεύεται ΟΛΟΥΣ όσους τους συμπαρίστανται: Θα κάνουμε εμετό σε όσους δηλώνουν ξαφνικά φίλοι

O oλλανδός σκιτσογράφος του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, Βίλεμ, δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο ότι νιώθει αηδία για εκείνους που «ξαφνικά, υποστηρίζουν ότι είναι φίλοι μας», στον απόηχο της επίθεσης εναντίον των γραφείων του σατιρικού εντύπου και καταφέρθηκε μεταξύ άλλων εναντίον της προέδρου του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν.

Τα 10 Tweets του υποψήφιου βουλευτή σε 15 λεπτά

Τα τελευταία χρόνια, τα λεγόμενα social media (Facebook, Twitter, Instagram κ.α) έχουν εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή μας και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πολιτική ζωή.

Σπυράκη στον Σκουρλέτη: Είχες έτοιμη από χθες την απάντηση; Είστε το ατύχημα που δεν θα μας συμβεί

Την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη προκάλεσε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη για την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο Άδωνις ρωτάει αν ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τις απόψεις του υποψηφίου του για τη δραχμή

Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει plan b τη δραχμή!
12/12/201411:24325
Όταν ο Λαπαβίτσας έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει σχέδιο Β για επιστροφή στη δραχμή οι ΣΥΡΙΖΑίοι έλεγαν ότι δεν τους αφορά αφού δεν είναι μέλος τους...

Κυβέρνηση: Να τον καταδικάσουν όλα τα κόμματα-ΝΔ: Ο Τσίπρας συνεχίζει να τον εμπιστεύεται

Ανακοίνωση με την οποία καλεί "όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την άθλια και κατάπτυστη αναφορά του Διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας", εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Αναγνώστου.

Ελληνίδα ορκίστηκε Γενική Εισαγγελέας σε περιοχή της Νέας Υόρκης

Η Μαγδαληνή Σίνγκα ορκίστηκε Γενική Εισαγγελέας στην περιοχή του Nassau County στη Νέα Υόρκη. Είναι η πρώτη Ελληνίδα, αλλά ταυτόχρονα και η δεύτερη γυναίκα ανεξαρτήτου καταγωγής που αναλαμβάνει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Η μέση δημοσκόπηση: Στο 2,92% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σήμερα (κάρτες και ανάλυση)

Πέντε δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας χθες και σήμερα και αυτή είναι η εικόνα των 5 αυτών δημοσιευμένων δημοσκοπήσεων με τον απλό μαθηματικό συλλογισμό του μέσου όρου.

Λεπέν: Εγώ δεν είμαι Σαρλί

«Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Σαρλί» δήλωσε σήμερα ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν- Μαρί Λεπέν, απορρίπτοντας το σύνθημα που έχει ευρέως διαδοθεί από την Τετάρτη μετά την επίθεση εναντίον των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo με αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ανθρώπων.

Το ΠΑΣΟΚ για το "λεξιλόγιο" του Αρβανίτη

«Το δημοκρατικό ήθος δοκιμάζεται όταν κάποιος νομίζει ότι είναι ισχυρός» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το «ύφος και το λεξιλόγιο του διευθυντή του Ρ/Σ ‘Στο κόκκινο’».

Ντόρα: Όσοι έφυγαν και ψήφισαν Χρυσή Αυγή να γυρίσουν, να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το μεταναστευτικό

Με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί όσους "έφυγαν" και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογές, να επιστρέψουν και να "στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού".

Σαμαράς: «Εγγυώμαι προσωπικά φορολογικές ελαφρύνσεις-Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει οικονομία Σοβιετικού τύπου»

Φορολογικές μειώσεις, σταδιακά και μεθοδευμένα, με ορίζοντα ορισμένων ετών και χωρίς να δημιουργούν τα ελλείμματα εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας το Σάββατο το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

ΜΠΑ! ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ;«Guardian» κατά ΣΥΡΙΖΑ: O Τσίπρας διαιωνίζει το δυσλειτουργικό σύστημα που έριξε την Ελλάδα στην κρίση

Όταν οι Έλληνες πάνε στις κάλπες στις 25 Ιανουαρίου, θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες σχετικά θεμελιώδεις επιλογές. Σε αντίθεση με ό,τι θα θέλανε να πιστέψετε πολλοί πολιτικοί και σχολιαστές, αυτές οι εκλογές δεν αφορούν το αν οι έλληνες θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ –η πλειοψηφία θέλει ξεκάθαρα να παραμείνει.

Πιπιλή στο Twitter: Ποιός εκστόμισε χυδαιότητες για τον Πρωθυπουργό; Α, καλά…

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Αρβανίτη και όσα είπε κατά του Πρωθυπουργού.

Ποιον βγάζουν πρωθυπουργό τα γραφεία στοιχημάτων

Τα «πονταρίσματα» και οι αποδόσεις όπως παίζονται στο Διαδίκτυο - Ακόμη και ο Γιώργος Καραγκούνης στη λίστα των εν δυνάμει πρωθυπουργών με απόδοση 801! - Πιο ψηλά ο Γιώργος Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο

O ξεφτίλας επικεφαλής της CIA έδινε απόρρητες πληροφορίες στη... γκόμενα!

Ο Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην επικεφαλής της CIA κατηγορείται ότι διοχέτευσε άκρως εμπιστευτικά έγγραφα στην ερωμένη του, με το FBI και τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να προτείνουν την ποινική δίωξή του, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Κλαίω ρε!!!Ο Σκουρλέτης έστειλε απάντηση στον Πρωθυπουργό πριν τελειώσει η ομιλία του!!!

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π Σκουρλέτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι προφανές πως ο κ. Σκουρλέτης είχε έτοιμη την ανακοίνωση από χθες και δεν είδε καν τον Πρωθυπουργό να παρουσιάζει το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα. Αλλιώς, δεν θα έθετε ερωτήματα που έχουν, ήδη, απαντηθεί.
Χθεσινή ανακοίνωση, χθεσινή πολιτική και παντοτινός λαϊκισμός. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ατύχημα που δεν θα συμβεί ποτέ στην Ελλάδα»

Ραντεβού σε καφενείο «έκλεισε» αρχηγός κόμματος

Οι εκλογές πλησιάζουν και το πολιτικό θερμόμετρο όσο οι μέρες θα κοντεύουν τόσο θα ανεβαίνει! Η λέξη «κούραση» στην προεκλογική εκστρατεία είναι… άγνωστη και αυτό αποδεικνύεται από το πρόγραμμα του κάθε κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Ελεονώρα Μελέτη: Δεν κάνω καλές πίτες, αλλά κάτι παρόμοιο…

Πάγωσε τους τηλεθεατές η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και έδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει τον τρόπο να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού με αυτά που λέει. Γι’ αυτό, άλλωστε τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB!

Ελλάδα 2020-2021. Ο αναπτυξιακός χάρτης για τη Μεταμνημονιακή Ελλάδα.


Με κατακλείδα την φράση: «εγγυώμαι προσωπικά ότι δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις σε συντάξεις και εισοδήματα, θα μειωθεί κι άλλο ο ΕΝΦΙΑ, θα μείνει προστατευμένη η πρώτη κατοικία», ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε σε διακαναλική σύνδεση το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ.

Χωρίς να αναφερθεί ούτε μία φορά ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα (όπως κάνει στις προεκλογικές του ομιλίες) παρουσίασε τη θεμελιώδη, όπως είπε, διαφορά ανάμεσα στα δύο προγράμματα: «όταν το κράτος δίνει κάτι χωρίς να δημιουργεί ελλείμματα, ο πολίτης το παίρνει για πάντα, αλλιώς το κράτος θα του το πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο».

Υπενθυμίζοντας ότι «ο λαός πίστεψε το 2009 το ‘λεφτά υπάρχουν’ και το πληρώσαμε».


Με «βοήθεια χρέους» εάν...

Στο πώς θα επιτευχθούν όλα αυτά, ο κ.Σαμαράς απάντησε: με τη βοήθεια χρέους που αναμένεται να πάρει η Ελλάδα στη συμφωνία για την μετα-Μνημόνιο εποχή, ως ανταμοιβή για την επίτευξη των στόχων «και χωρίς σύγκρουση με τους εταίρους».

Στο σημείο αυτό επιχείρησε, φυσικά, αντίστιξη με τις υποσχέσεις «άλλων» που «δεν θα βρουν να μοιράσουν ούτε ευρώ – αν είναι ευρώ», όπως είπε, υποννοώντας Grexit, αποφεύγοντας να αναφερθεί ευθέως σε αυτό.

Επενδύσεις

Οπως αναμενόταν, ο κ.Σαμαράς ανέδειξε εμφατικά το αναπτυξιακό μέρος του προγράμματος, σημειώνοντας ότι βασίσθηκε στις μετριοπαθείς εκτιμήσεις διεθνών οίκων.

Επαναφέροντας ως οριζοντα υλοποίησής του την επταετία 2015-2021, στη διάρκεια της οποίας η Ελλάδα θα ανακτήσει τα προ κρίσης επίπεδα ευημερίας (σε ΑΕΠ και θέσεις εργασίας), εξειδίκευσε τους επενδυτικούς στόχους ανά τομέα-προσδοκώμενο αποτέλεσμα-θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα:

- Αγροτικός τομέας: 13 δις 315.000 θέσεις
- Τουρισμός: 16,5 δις 225.000 θέσεις
- Ενέργεια: 9,5 δις 40.000 θέσεις
- Ερευνα-Τεχνολογία 2 δις 50.000 θέσεις
- Ναυτιλία 8,5 δις 70.000 θέσεις
- Διαμετακομιστικό εμπόριο 2,5 δις 65.000 θέσεις
- Βιομηχανία φαρμάκου 2 δις 25.000 θέσεις.

Ως συνολικό στόχο παρουσίασε 54 δις ευρώ προσθήκη στο ΑΕΠ και 770.000 θέσεις εργασίας, με την επισήμανση ότι στους παραπάνω τομείς θα προστεθούν έσοδα-θέσεις από το εμπόριο, την ιδιωτική ιατρική, τον κατασκευαστικό κλάδο και την αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Πάνω από όλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία εξόρυξης-επεξεργασίας υδρογοναναθράκων που θα κάνουν την Ελλάδα να πρωτοστατεί στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης.

Φόροι – ΕΝΦΙΑ

Ως προσωπικό του στοίχημα παρουσίασε τις δεσμεύσεις για «νοικοκυρεμένες, βήμα-βήμα» φοροελαφρύνσεις.

Οπως, καθιέρωση ενιαίου φόρου επιχειρήσεων στο 15% ή επέκταση απαλλαγής ΦΠΑ σε επιχειρήσεις με τζίρο μέχρι 20.000 ευρώ.

Επίσης, για μείωση συντελεστών για τα φυσικά πρόσωπα, για κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης και για κατάργηση του ΦΠΑ στην πρώτη κατοικία.

Οπως αναμενόταν, ο κ.Σαμαράς δεσμεύθηκε για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ από το 2015 ώστε τα έσοδα από αυτόν να πέσουν κάτω από το 1% του ΑΕΠ (έναντι 1,4%) και να διατεθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επίσης, εγγυήθηκε προσωπικά ότι δεν θα υπάρξει μείωση συντάξεων και εισοδημάτων.

Ενταση στις μεταρρυθμίσεις

Στο επίπεδο των μεταρρυθμίσεων, αφού αποτίμησε όσες έγιναν ή δρομολογήθηκαν στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησής του, διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν» για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στους τομείς: ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον, λειτουργία της αγοράς, αξιοποίηση ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

Να μη φοβάται ο δημόσιος υπάλληλος

Για τη Δημόσια Διοίκηση, αφού εμφάνισε τη σταθερή μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων (από 900.000 το 2009 στους 650.000 το 2014), ανέλυσε τους στόχους για καταπολέμηση της διαφθοράς, χτύπημα φοροδιαφυγής και έλεγχο του μεγάλου πλούτου.

Τόνισε δε, ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει να φοβάται την αξιολόγηση και τη μείωση του κράτους, η γιγάντωση του οποίου ευθύνεται για την κρίση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή:www.capital.gr

Βγάλτε ρε το Νέο μπροστά! Με τους αγρότες της Δυτικής Αχαϊας ο Ανδρέας Κατσανιώτης

 Με τους πληγέντες αγρότες της Δυτικής Αχαΐας συναντήθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας.
«Οι αγρότες της περιοχής μας προχωρούν μπροστά. Δημιουργούν νέες συνθήκες στις καλλιέργειές τους, προσπαθώντας να βρούνε ευκαιρίες στις αγορές του εξωτερικού και αξιοποιώντας στο έπακρο τις καιρικές συνθήκες της περιοχής για να παράγουν προϊόντα ιδιαίτερης αξίας. Δυστυχώς, αυτές τις μέρες ο καιρός ήταν εναντίον μας. 



Αρχικά, ο αέρας προκάλεσε ζημιές στα θερμοκήπια και στη συνέχεια ο πάγος κατέστρεψε τις καλλιέργειες. Η Περιφέρεια, ο Δήμος και ο ΕΛΓΑ πρέπει να κινηθούν άμεσα προχωρώντας στη λεπτομερή, έγκαιρη και έγκυρη καταγραφή των ζημιών των καλλιεργειών από τον πάγο στη Δυτική Αχαΐα, ούτως ώστε να αποζημιωθούν στο ύψος της ζημιάς όσο το δυνατόν ταχύτερα οι παραγωγοί που επλήγησαν.




 Επιτέλους, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο πρωτογενής τομέας της χώρας μας αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομικής ανάπτυξης και οι αγρότες εθνικό κεφάλαιο!», δήλωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

H ΝΔ ζητά απομάκρυνση του Αρβανίτη μετά από τα σχόλιά του για Σαμαρά

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Αντώνη Σαμαρά, με την Μαρία Σπυράκη να ζητά την απομάκρυνση του δημοσιογράφου από το ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

Η τελευταία πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών -Λουκέτο μετά από 69 χρόνια λειτουργίας

Στις 21.15 το βράδυ της Παρασκευής, προσγειώθηκε στη Λάρνακα η πτήση CY337 από την Αθήηνα, με εξαμελές πλήρωμα. Αυτή έμελε να είναι η τελευταία πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η γυναίκα που κυνηγά όλη η Γαλλία -Οπλισμένη και επικίνδυνη

Με τη Γαλλία να είναι σε σοκ και πένθος, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή 17 αστυνομικών και πολιτών, που έληξαν με αιματηρό τρόπο και το θάνατο τριών δραστών, οι αρχές πλέον στρέφουν όλη τους την προσοχή στον εντοπισμό και τη σύλληψη μίας γυναίκας.

Στο Παρίσι ο Σαμαράς την Κυριακή -Θα πάρει μέρος στη μεγάλη πορεία συμπαράστασης

Το παρών στη μεγάλη πορεία συμπαράστασης στο Παρίσι θα δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα είναι ανάμεσα στους ηγέτες που θα βρεθούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

"Μάχη" Σκρέκα-Παπαδημούλη - ΒΙΝΤΕΟ

Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Κώστας Σκρέκας στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Πέθανε ο Ρόι Τάρπλεϊ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του NBA και στους Έλληνες φίλους του μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Ρόι Τάρπλεϊ. Ο Αμερικάνος σταρ, που άφησε εποχή στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Άρη, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών νοσηλευόμενος στο «Arlington Health Memorial Hospital» του Ντάλλας με πρόβλημα στο συκώτι.

Ξεκινάει η αντεπίθεση της Νέας Δημοκρατίας. 12.30 απευθείας από όλα τα Μέσα ο Σαμαράς παρουσιάζει το πρόγραμμα της Νέας Κυβέρνησης

Σήμερα στις 12.30 ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει το Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων, που θα κινηθεί σε 4 άξονες. Φορολογικά, Ανάπτυξη, Μεταρρύθμισεις, Κοινωνικό Κράτος.
Στην ουσία πρόκειται για το σχέδιο της επόμενης διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αρβανίτης-ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς είναι μαλ@κ@ς

Αυτή είναι η αριστερή χούντα και τρομοκρατία που ζούμε... ο άλλος λέει δημοσίως τον Πρωθυπουργό μαλ@κα και όχι μόνο δεν κουνιέται φύλλο από τα σούργελα της ΕΣΗΕΑ κ.λπ αλλά ο ίδιος ο υβριστής μετά από 15" λέει ότι οι Πορτοσάλτε δεν του επιτρέπουν να μιλάει και τον φιμώνουν!!! Τώρα πως γίνεται να φιμώνουμε κάποιον και παρόλα αυτά να μας βρίζει αισχρά, μόνο τα γίδια που τους ψηφίζουν μπορεί να καταλάβουν... Αυτοί κυβερνάνε την Ελλάδα επί χρόνια και αυτοί τρομοκρατούν κυβερνήσεις επί 10ετίες... γιαυτό είμαστε ο πάτος της Ευρώπης 

Σάλος από τους χαρακτηρισμούς και τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L' Express