12 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιες βουλευτίνες που…μαγνητίζουν τα βλέμματα! (ΦΩΤΟ)

Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια και κομματικά επιτελεία κατέβασαν τα…δυνατά τους όπλα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρώην μοντέλα, ηθοποιοί αλλά και ωραίες πολιτικοί ανέβασαν το…θερμόμετρο στην κάλπη! Το «Π» σας παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον φωτορεπορτάζ με τις πιο καυτές παρουσίες που θέλουν να μπουν στην βουλή!

Αυτά είναι τα δύο νέα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας [βίντεο]

Τα δύο νέα τηλεοπτικά σποτ παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο της προεκλογικής της καμπάνιας.

Τα δύο νέα σποτ έχουν τίτλο «Η Ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη» και «Ψηφίζουμε για να Χτίσουμε».

Η «Χρυσή Μπάλα» στον Κριστιάνο Ρονάλντο-Η καλύτερη ενδεκάδα που ψήφισαν οι παίκτες της Ευρώπης

Ο Κριστιάνο Ροναλντο κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» για το 2014, όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση της FIFA που έλαβε χώρα στην Ζυρίχη.

Crash test των επικρατείας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ από τον Μουρούτη!


Τα  ψηφοδέλτια επικρατείας της  Νέας Δημοκρατίας και του  ΣΥΡΙΖΑ συνέκρινε ο  Γιώργος Μουρούτης με ανάρτηση του στο Twitter.

Ολοι οι δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές

Η κλασική φράση «η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού, αρκεί να τη εγκαταλείψεις νωρίς» όπως και ότι «δημοσιογραφία και πολιτική είναι συγκοινωνούντα δοχεία» έχει δικαιωθεί πολλάκις στο παρελθόν και φυσικά, βρίσκει την εφαρμογή της και σε αυτές τις εκλογές.

Η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ διακινούσε πλαστό tweet της Ασημακοπούλου

Ενα Tweet έκανε τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις, καθώς, απέδιδε στην πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βαρύτατες εκφράσεις κατά του διευθυντή του «Κόκκινου».

Η στιγμή που η σύντροφος του Κουλιμπαλί φτάνει στην Τουρκία -Πώς ξέφυγε η γυναίκα που έψαχνε όλη η Γαλλία [εικόνες & βίντεο]

Η γυναίκα που αναζητά όλη η Γαλλία, μετά από τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, κατάφερε να ξεφύγει από το «ραντάρ» των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και θεωρείται πως βρίσκεται πλέον στη Συρία, μαζί με τους συντρόφους της, του Ισλαμικού Κράτους.

BNP Paribas: Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβάλει κούρεμα χρέους

Την άποψη πως η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να επιβάλλει νέο κούρεμα του χρέους της στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης διατυπώνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της BNP Paribas, Πέτερ Ντε Κίζερ, ο οποίος καταγράφει και τους πέντε βασικούς λόγους αυτής της αποτυχίας.

Η αλήθεια για τα ομόλογα: Όπως δείχνουν τα μειωμένα έσοδα τον Μάρτιο θα έχουμε ή συμφωνία με τρόικα ή στάση πληρωμών

Τι λέει η κυβέρνηση, τι επισημαίνουν οι τραπεζίτες, τι υποστηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι δείχνουν και τι κρύβουν οι ανακοινώσεις υπουργείου Οικονομικών - ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τίθεται θέμα επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων (ακόμα) αλλά ζήτημα «πολιτικής βούλησης» για την πληρωμή ή μη των ομολόγων του Μαρτίου,όπως προκύπτει από τον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και ΣΥΡΙΖΑ.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Επικεφαλής θα είναι όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ημέρες ο Γιώργος Φλωρίδης, ενώ, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Δημοσκόπηση Interview: Για πρώτη φορά προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ μόνο με 1,9% έναντι της ΝΔ

Μικρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Interview, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Οι εικόνες δεν θα φύγουν από τα δημόσια κτίρια

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να απομακρυνθούν οι εικόνες από δημόσια κτίρια και χώρους, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, από το Δημαρχείο των Φιλιατών, με αφορμή μία εικόνα της Παναγίας που είδε στη βιβλιοθήκη του δημάρχου.

Χωρίς τον Θανάση Καρτερό (ακόμη) το νέο κεντρικό δελτίο του Mega (video)

Ξεκίνησε το νέο δελτίο του Mega απόψε το βράδυ με την ολική επαναφορά της Όλγας Τρέμη, την προσθήκη στο πάνελ του Νίκου Ευαγγελάτου και τον Γιάννη Πρετεντέρη ακλόνητο στην θέση του βασικού σχολιαστή των πολιτικών εξελίξεων.

«Σεισμός» στο Instagram από αδημοσίευτες φωτογραφίες διασήμων: Μενεγάκη, Μπαλατσινού, Μακρυπούλια [εικόνες]

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο Instagram τις τελευταίες ώρες, καθώς, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ανέβασε στο λογαριασμό της αδημοσίευτες φωτογραφίες από διάσημες ελληνίδες καλλονές.

ΝΔ:Ξεκινά... παρατηρητήριο με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεα Δημοκρατία ξεκινά την αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων σε καθημερινή βάση με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα παραθέτει δηλώσεις των Λαπαβίτσα, Τόλιου, Ξυδάκη και Βαρεμέονυ.

Γυναίκα-έκπληξη σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας της Ν.Δ.; Ποια είναι (photo

Θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που μένει να επιβεβαιωθούν άμεσα, υποψήφια στο συνδυασμό Επικρατείας της Ν.Δ. και πιθανότατα στην 3η και εκλόγιμη (σε κάθε περίπτωση) θέση, κάτω από τον πρύτανη Θόδωρο Φορτσάκη, τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και πάνω από τον εκ μετεγγραφής Βασίλη Οικονόμου.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα δώσουν εφάπαξ 45% της περιουσίας τους στον Τσίπρα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις θέσεις της Κουμουνδούρου για αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ με αναδρομικό φόρο 45% για περιουσίες που αποκτήθηκαν από το 2000 και μετά, με βάση την αντικειμενική αξία.

Ψηφίζουμε για να χτίσουμε -το νέο spot της Νέας Δημοκρατίας

Για… κλάματα το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ: Από συνεργάτες του Άκη μέχρι και Οικολόγους έχει ο μπαξές

Για… κλάματα αποδεικνύεται το πολυθρύλητο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αποτέλεσμα ισορροπιών και συσχετισμών που συνθέτουν αυτή τη… Βαβυλωνία της πολιτικής σκηνής.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Στάση πληρωμών από τους πολίτες λόγω των εκλογών – Κατέρρευσαν τα δημόσια έσοδα

Εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού συνεπεία του εκλογικού κύκλου και της αβεβαιότητας που προκαλεί στους φορολογουμένους η επόμενη μέρα.

ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ! Λαπαβίτσας: Είναι τιμή του ΣΥΡΙΖΑ που με έχει στο ψηφοδέλτιό του

[Μπροστά στην προοπτική να πάρει θεσούλα βουλευτή έκανε γαργάρα τη θέση του για επιστροφή στη δραχμή σαν τη μόνη λύση και ξαφνικά μιλάει μόνο για άρση λιτότητας... που θα γίνει με επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος...]

Απάντηση στη σκληρή επίθεση που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στα όσα είπε τη Δευτέρα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος,- «ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβλέπει τις πηγές χρηματοδότησης, ενώ οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεπάγονται την έξοδο της χώρας από το ευρώ», έδωσε ο οικονομολόγος και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Η Σώτη Τριανταφύλλου λέει το αυτονόητο: Οχι τζαμί στην Αθήνα! Το Ισλάμ είναι οπισθοδρόμηση!

Με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο από τις εκδόσεις Πατάκη, με τίτλο «Μηχανικοί Καταρράκτες», η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου επανέρχεται στην κριτική της στην Αριστερά, μιλάει για τη ζωή και το θάνατο και εξηγεί γιατί τα τζαμιά έκαναν κακό στη Δύση.

Βίντεο: Δείτε το μαστίγωμα του Σαουδάραβα μπλόγκερ που «προσέβαλε» το Ισλάμ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ραίφ Μπαντάουι θα τιμωρηθεί με 50 μαστιγώματα για 19 εβδομάδες ακόμα – Επειδή τόλμησε να σχολιάσει στο φόρουμ του το ρόλο της θρησκείας

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης… δόσης από τα 50 μαστιγώματα επειδή προσέβαλε το Ισλάμ, βίντεο με τη σκληρή τιμωρία του Σαουδάραβα μπλόγκερ, Ραίφ Μπαντάουι, δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: «Επιστράτευσαν βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα για να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά μου»

Είναι πασιφανές ότι ο χαζός εννοούσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τον Κουβέλη και μετά τον πέταξε στα σκουπίδια... απλά οι Βαξεβάνηδες και η ΑΥΓΗ βρήκαν θέμα να φωνάζουν...

Πως παρεξηγήθηκαν τα λόγια του υποστηρίζει ο Αργύρης Ντινόπουλος αναφορικά με βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να λέει «καλά αυτός πληρώθηκε καλά» για τον Φώτη Κουβέλη.

ΣΥΡΙΖΑ. Ο ορισμός της συντήρησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί τον ορισμό του λαϊκισμού. Αποτελώντας μία κακή απομίμηση, μια καρικατούρα, ένα «ανακάτεμα» ανάμεσα σε Παπανδρέου και Σημίτη, από τις κινήσεις και τις χειρονομίες, μέχρι την προφορά και τις υποσχέσεις, υπόσχεται στο λαό περισσότερα και από τις προσφορές του Βασιλόπουλου.
Μετά το σημιτικό «το μέλλον ξεκίνησε» τώρα βάζει και τον Σύμβουλο του Σημίτη κ. Τσουκαλά επικεφαλής του Επικρατείας.

ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΕΛ! Στέλλα Καλατζή:H μελαχρινή τραγουδίστρια που κολάζει τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ

Μέχρι τώρα έβαζε «φωτιά» στις πίστες, αυτές τις μέρες όμως κάνει κάνει… «στάχτη και μπούρμπερη» τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κολάζοντας τους ψηφοφόρους του κόμματος και όχι μόνο! Ο λόγος για την λαϊκή αοιδό Στέλλα Καλατζή, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος του Πάνου Καμμένου, στα Τρίκαλα.

Εκτιμήσεις ΣΥΡΙΖΑ από 162 γκάλοπ

Μια από τις βασικές παραμέτρους για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι εκτιμήσεις για την εκλογική επιρροή των κομμάτων δύο εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Η επίσκεψη του Γκέμπελς στην Αθήνα το 1936 και οι δηλώσεις του για τους κομμουνιστές

Όταν ο "μάγος της προπαγάνδας" στη ναζιστική Γερμανία, Γιόζεφ Γκέμπελς ήρθε στην Ελλάδα για τους Βαλκανικούς Αγώνες

Ο Γιόζεφ Γκέμπελς ήταν ο μάγος της προπαγάνδας στη ναζιστική Γερμανία. Πριν από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, ήταν ένας από αυτούς που βοήθησαν αποφασιστικά το κόμμα των εθνικοσοσιαλιστών, να αυξήσει την εκπροσώπησή του στο Ράιχσταγκ.

Μιράντα Καραμανλή: Η άγνωστη γυναίκα του Κωστάκη Καραμανλή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Λένε συχνά πως πίσω από κάθε έξυπνο, δυνατό, επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως η λαϊκή θυμοσοφία σπανίως λαθεύει. Στην προκειμένη μιλάμε για ένα διπλό στοίχημα που μένει να αποτιμηθεί πολλές φορές στο μέλλον. Το ταμείο για πρώτη φορά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου.

Κλαίω ρε φίλε!!!Το πραγματικό spot του ΣΥΡΙΖΑ με wannabe βολεμένες ξύστρες!!!!

BINTEO-Με κλεμμένη ατάκα Σαμαρά το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

"Η Ελλάδα προχωράει" είναι το βασικό σύνθημα του πρώτου τηλεοπτικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ... κλεμμένο από το σπότ της ΝΔ το 2012 όταν...

ΒΙΝΤΕΟ-Άνοιξε το πουκάμισο της Φαίης Σκορδά!

Ποια ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Με ένα σέξι ατύχημα ξεκίνησε η εβδομάδα στο Πρωινό Αντ1. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά λίγο πριν καθίσει στο τραπέζι της παρέας "επισκέφτηκε" την Ελεάννα Τρυφίδου για να καλημερίσει από εκεί το τηλεοπτικό κοινό.

Η απάντηση του Δ. Μελισσανίδη στον Ν. Φίλη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαντά με επιστολή του στον διευθυντή της εφημερίδας "Αυγή" Νίκο Φίλη, ο οποίος αναφέρθηκε στο όνομά του στην εκπομπή "Στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

H επιστολή είναι η ακόλουθη:

Δημοσκόπηση DATA RC: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 4,5 μονάδων έναντι της ΝΔ, δίνει η πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας DATA RC, που διενεργήθηκε για την εφημερίδα «Πελοπόννησος» της Πάτρας. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο χρονικό διάστημα από 7 έως 9 Ιανουαρίου 2015 σε δείγμα 1.025 ψηφοφόρων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

Σαμαράς: Εμείς δε θα γονατίσουμε - ΦΩΤΟ

«Εμείς δε θα γονατίσουμε. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο της πόλης των Φιλιατών Θεσπρωτίας, απ' όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο.

Αντζελα Γκερέκου: Ας λένε ό,τι θέλουν

Εξηγήσεις γιατί πήρε την απόφαση να είναι υποψήφια με τη ΝΔ και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να δώσει στα Παραπολιτικά 90,1 η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Αντζελα Γκερέκου.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι σεκιουριτάδες του Αλέξη πέταξαν έξω τους ΑΕΚτζήδες που διαμαρτύρονταν

Το δικό τους τρόπο, για να ζητήσουν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επέλεξαν περίπου 10 μέλη της “Original Καλαμάτας”.

Γεωργιάδης: Αν εκβιάσουμε τους Ευρωπαίους θα μας διαλύσουν

«Αν η Νέα Δημοκρατία  βγει δεύτερη, η χώρα θα βρεθεί σε τρομακτικά μεγάλη περιπέτεια αν ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόσει αυτά που λέει». Αυτό τόνισε το πρωί της Δευτέρας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι «υποχώρηση των Ευρωπαίων χωρίς αξιολόγηση από την τρόικα, δεν γίνεται».

ΦΤΩΧΕΙΑ ΡΕ! Μεγάλη η αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων

Αύξηση 30,2% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα στο σύνολο του 2014, μετά και από τη μεγάλη άνοδο κατά 69,3% που καταγράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΛΑΪΑ!Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ [λίστα]

Τα ονόματα των υποψηφίων στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσαν». Στη θέση του επικεφαλής βρίσκεται ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, όπως ήταν αναμενόμενο εξάλλου.

Σφοδρή επίθεση Σ.Θεοδωράκη σε Ψυχάρη και Καρακούση: “Θέλουν να το παίζουν προστάτες…”

Σφοδρή επίθεση στον ΔΟΛ τον Ψυχάρη και τον Καρακούση εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Βήματος με τίτλο «Η ευκαιρία της Αριστεράς»….

ΚΙ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΥΡΩ; ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Επαναφέρουν το δημοψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ-Τι είπε ο Ξυδάκης για το deal με τους εταίρους

[Προσέξτε πως το θέτει ο σαλτιμπάγκος: "Θα ρωτήσουμε το λαό αν επιθυμεί συνέχιση της λιτότητας"... δηλ το ερώτημα θα είναι τι προτιμάτε; ΛΙΤΟΤΗΤΑ Ή ΠΑΡΤΥ και ο λαός θα απαντήσει λιτότητα;]

"Το οικονομικό πρόγραμμα εκφράζεται από Τσίπρα και Δραγασάκη, όχι από Βαρουφάκη"

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄Αθήνας, Νίκος Ξυδάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος με πιθανό ερώτημα εάν οι Έλληνες επιθυμούν να παραμείνουν στη λιτότητα, στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΛΥΦΕΙΣ! Χάρρυ Κλύνν για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φυλάω κατουρημένες ποδιές

"Η Κουμουνδούρου δεν τήρησε συμφωνία κυρίων-Τους επιφυλάσσω έκπληξη"

​Ενοχλημένος με την στάση της Κουμουνδούρου απέναντι στο πρόσωπο του όσον αφορά τις εκλογές του Ιανουαρίου εμφανίστηκε ο Χάρρυ Κλυνν, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «μη τήρηση συμφωνίας κυρίων».

Η νεαρή φαρμακοποιός που εκτόπισε τον Παραστατίδη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι μυστικό ότι οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καζάνι που έβραζε εδώ και πολύ καιρό. Αυτό επειδή θεωρούν γενικότερα ότι με την περίφημη «διεύρυνση» ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοπίζει στην ουσία τοπικά στελέχη που δουλεύουν για το κόμμα εδώ και χρόνια, καπελώνοντάς τους με υποψηφίους από άλλους χώρους, όπως για παράδειγμα-εκτός της Ραχήλ Μακρή-ο Θόδωρος Παραστατίδης και η Θεοδώρα Τζακρή.

BINTEO-Με εκπλήξεις το Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Εκτός οι Χρ. Λαζαρίδης, Στ. Παπασταύρου, Ανδ. Παπαμιμίκος

Εκπλήξεις της τελευταίας, κυριολεκτικά, στιγμής επιφυλάσσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών. Μετά από κυοφορία ημερών και ενώ ήταν σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή σε εκλόγιμη θέση του Χρύσανθου Λαζαρίδη, υπό την πίεση και των έντονων εσωκομματικών αντιδράσεων, ο στενός πρωθυπουργικός σύμβουλος...

ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ντινόπουλος για Κουβέλη: "Αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά"

Είναι πασιφανές ότι ο βλάκας προσπάθησε να μιλήσει ειρωνικά και το "πληρώθηκε" αναφερόταν στο φτύσιμο που έφαγε ο Κουβέλης απ'τον ΣΥΡΙΖΑ... βέβαια είναι γνωστό ότι πρέπει να εισαι προσεκτικός στο τι λες αφού οι δημοσιοκάφροι καραδοκούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά σου... Εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση ο συγκεκριμένος είναι βλάκας όχι μόνο για το πληρώθηκε αλλά και για την άλλη ανοησία που λένε ότι είπε για το τηλέφωνο του Σαμαρά (δείτε παρακάτω)...

«Σάλος» από δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ σε συγκέντρωση σε σπίτι - «Κατέβηκε» το βίντεο από το YouTube

Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, πραγματοποίησε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη στάση που τήρησε ο πρώτος στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σάλος από τους υποκριτές με το tweet του Μέρντοχ: Φταίνε όλοι οι μουσουλμάνοι για το Charlie Hebdo

[Αντιδράσεις απ' όλους τους υποκριτές που κάνουν ότι δεν βλέπουν πως το πρόβλημα είναι όλο το ισλάμ και  πιπιλάνε συνεχώς την καραμέλα περί Σταυροφοριών και τι έκαναν οι χριστιανοί πριν 1000 χρόνια... το θέμα είναι ότι εμείς σήμερα έχουμε μια αλφα κοινωνία με την οποία διαφωνούν και δεν θέλουν να προσαρμοστούν και για να μην πάμε στο τζιχάντ και τους εξτρεμιστές, οι αριστεροί και οι προοδευτικοί πρέπει να μας πουν με ποιον είναι:

Βάλε λίγο ακόμη Λαπαβίτσα να δω κάτι


Στο Κουβέιτ έκανε Πρωτοχρονιά ο Θόδωρος Πάγκαλος... που δεν έχει λέει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

Για να γλιτώσει το κράξιμο όμως λέει πως ήταν καλεσμένος της Κυβέρνησης...

Τι διαπιστώσεις έκανε ο πρώην υπουργός από «πρώτο χέρι» για την αραβική χώρα - Πώς μπορεί να επωφεληθεί και η Ελλάδα από την «κρίση» στις τιμές του πετρελαίου και την απειλή των τζιχαντιστών που ταλανίζει τη χώρα

ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ; Το “Βήμα” θέλει debate Σαμαρά με Τσίπρα

Φυσικά και δεν μπορείς να μιλάς με ανθρώπους που δεν καταδικάζουν τους αισχρούς υβριστές υπαλλήλους τους.... αλλά η πλάκα είναι ότι το ΒΗΜΑ θέλει ντιμπέϊτ για να αναβαθμίσει τον Τσίπρα αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα βγει και θα μας πει "νικητής, ο Τσίπρας, πιο μάγκας, πιο έτσι πιο αλλιώς"... εδώ μας λέγαν ότι ήταν πιο πειστικός ο δυσλεκτικός Γιωργάκης, δν θα το πούνε για τον Τσίπρα; Σιγά μην κάτσει ο Σαμαράς δίπλα με τον Τσίπρα να κάνει ο καθένας τον μονόλογό του και να απαντάει άλλα αντί άλλων... τίποτα δεν θα βγει από το ντιμπέιτ αφού στη σίγουρη ερώτηση στον Τσίπρα "τι θα κάνεις αν σου πούνε όχι οι ευρωπαίοι" ο αστείος θα απαντήσει περί συμμαχιάς του νότου και Ποντέμος και κανείς δεν θα μπορεί να του πει τι αρλούμπες λες ρε φίλε ή έστω δεν απαντήσατε στην ερώτησή μου;

Με άρθρο που υπογράφει ο κάποιος ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δημοσιογράφος Άρης Ραβανός, που κάνει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, το “Βήμα” κάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχεται το debate με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανακοινώθηκε το Επικρατείας του Ποταμιού... με καθηγητές σαν τον Φορτσάκη ;)

Πριν μερικές μέρες ο Σταύρακας έβγαλε και ανακοίνωση εναντίον της ΝΔ επειδή θα έβαζε τον Φορτσάκη στο Επικρατείας... τώρα που αυτός βάζει καθηγητές όλα καλά...

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος ανακοίνωσε το Ποτάμι.

Reuters: Πιθανό ενδεχόμενο στην Ελλάδα η μαζική εκροή καταθέσεων – Όλα τα σενάρια

Το ενδεχόμενο της μαζικής εκροής καταθέσεων είναι η Αχίλλειος πτέρνα της Ελλάδας, αναφέρει σε άρθρο του ο αναλυτής του Reuters, Ούγκο Ντίξον.

Η χώρα πιθανότατα δεν θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο και να συμβεί.

Ο Τόλιος ξαναχτυπάει: Δεν αποκλείει μονομερείς ενέργειες και μιλάει για δημοψήφισμα

Ο Γιάννης Τόλιος, γνωστός για τις απόψεις του που πολλές φορές γίνονται αντικείμενο έντονου σχολιασμού, επανέρχεται με συνέντευξή του σε θέματα που αποτελούν -εν πολλοίς- ταμπού.