13 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΔΙΑ!Σποτ ΣΥΡΙΖΑίου με νταούλια και «γ@μω το Νόμο σας Παλιομαλ@κες»

Μουσικά επενδεδυμένο με νταούλια και ζουρνάδες απο τους αγανακτισμένους τους πλατείας Συντάγματος είναι το σποτάκι υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄Αθηνών...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ! Το τρενάκι του Αλέξη άρεσε στην Αυγή

Δεν πέρασε ασχολίαστο το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου από την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή, η οποία στο σημερινό της φύλλο  σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι είναι «εμφανής παραπομπή στην προσπάθεια των ΑΝΕΛ να αποτελέσουν εγγυητές της παραμονής της χώρας “στις ράγες” στο ενδεχόμενο κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Κουράκης για το βιβλίο της Γ' Λυκείου: Γράφει ότι τα Ελγίνεια «μεταφέρθηκαν» και δεν «κλάπηκαν»

Ο συντονιστής της επιτροπής ελέγχου του κυβερνητικού έργου παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, σε μια ανακοίνωση του με αυστηρό ύφος, κατήγγειλε το περιεχόμενο σχολικού βιβλίου, που αναφέρει την κλοπή των γλυπτών του Παρθενώνα ως «μεταφορά».

Με... ζεϊμπεκιά το προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ

Ένα επιθετικό βίντεο που αναδεικνύει τις αντιφάσεις των δύο πρωτοπόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κομμάτων, υπό τους ήχους του λαϊκού τραγουδιού του Άκη Πάνου, "Ήταν Ψεύτικα" αποτελεί το ολοκαίνουριο σποτ του ΚΚΕ, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Κατεπείγον σήμα της Europol και στην Αθήνα - 7 τζιχαντιστές απειλούν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, η Europol έστειλε κατεπείγον σήμα για σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης σε ευρωπαϊκή χώρα, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Χαρδούβελης: Πιθανή η επιστροφή των 11,4 δισ. του ΤΧΣ, εάν δεν κλείσει άμεσα η αξιολόγηση της τρόικας

Στην εκτίμηση ότι χωρίς την ολοκλήρωση του Προγράμματος για την Ελλάδα μέσα σε ένα αποδεκτό χρονικό διάστημα, το κόστος για τη χώρα μεγεθύνεται υπέρμετρα, προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Μάλιστα, προσδιόρισε τους ενδεχόμενους κινδύνους από τη μη ολοκλήρωση του Προγράμματος, στους εξής:

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ "ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ" ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Συστάσεις από το ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για παραβιάσεις του κώδικα δεοντολογίας μέσω Facebook!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωση που διανεμήθηκε στα μέλη του, κατάγγειλε «με αφορμή πρόσφατο περιστατικό ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Οι Μουσουλμάνοι της Ευρώπης -Πόσοι είναι, πού ζουν [χάρτης]

Οταν πέρασε το πρώτο σοκ- όσο αυτό είναι δυνατόν- από το μακελειό στο Charlie Hebdo και τις επιθέσεις που ακολούθησαν στο Παρίσι, οι ψύχραιμες «φωνές» άρχισαν να εκφράζουν το φόβο για αυτό που θα ακολουθήσει, καθώς υπάρχει η ανησυχία για στοχοποίηση των Μουσουλμάνων.

Σαμαράς: Στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν οι συνδικαλιστάδες και όσοι θέλουν τη δραχμή-Δεν ξεχνάμε ότι η ορθοδοξία αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας

Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε το απόγευμα στο Αγρίνιο και επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στο ΣΥΡΙΖΑ που θέτει εν αμφιβόλω την ευρωπαϊκή πορεία και την ανάπτυξη της χώρας, τονίζοντας πως η χώρα βρίσκεται κοντά στο καλύτερο, αλλά και στο χειρότερο ταυτόχρονα.

Ομιλία Τσίπρα στην Καβάλα με διαμαρτυρίες ΑΕΚτζήδων!

Μετά την Καλαμάτα, οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν και σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα, αναφορικά με το γηπεδικό θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα για την Ένωση.

Τσίπρας σε γραμμή ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω διαβάσει πόσα μέλη είναι στην Ευρωζώνη. (ούτε καν στην Ε.Ε.) Καλά για ΝΑΤΟ δεν το συζητάμε!!!

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα ψηφίσουν οι 18άρηδες γιατί απέφυγε να καταθέσει σχετική τροπολογία

Τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου αναφερθείς στο θέμα της ψήφου των γεννηθέντων του 1997 στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Κι ο Βουλγαράκης γελάει με τις «δεσμεύσεις» Τσίπρα

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο, για την χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα,  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρώην υπουργός   Γιώργος Βουλγαράκης. Σύμφωνα με αυτό ο κ. Βουλγαράκης απάντησε στη γυναίκα του, σε διάλογο που είχαν, πως «θα κάνει ο Τσίπρας όσα υποσχέθηκε χθες…

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκάρει τους ηλίθιους το βίντεο που δείχνει 12χρονο παιδί να εκτελεί ομήρους

Ένα 12χρονο παιδί εμφανίζεται σε βίντεο του χαλιφάτου να εκτελεί δύο Ρώσους ομήρους -«κατασκόπους», σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος-

Το βίντεο έχει διάρκεια 7,5 λεπτών και αποτελεί όπως αναφέρει το CBS News μία από τις «παραγωγές» της αλ Χαγιάτ:

Γιατί η σύντροφος του εκδότη του Charlie Hebdo δεν πήγε στην κηδεία του;

Η δικηγόρος Ζανέτ Μπουγκράμπ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μετά τη σφαγή στα γραφεία του Charlie Hebdo. Με δάκρυα στα μάτια είπε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι ο σύντροφός της, Στεφάν Σαρμπονιέ, ο διευθυντής του σατιρικού περιοδικού, «σκοτώθηκε, επειδή έφτιαχνε σκίτσα σε ένα έντυπο».

ΒΙΝΤΕΟ-Αθώοι οι δημοσιοκάφροι για τη μήνυση Κασιδιάρη-Κλάψα Παναγιώταρου για τον κανιβαλισμό της προσωπικής ζωής... του Μπαλτάκου εννοει;

Και βέβαια η δικαστής αθώωσε τους δημοσιοκάφρους χρησιμοποιώντας όλα εκείνα τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν οι ΧΑυγίτες όταν έβγαλαν το βίντεο όπου υπέκλεψαν τον Μπαλτάκο... είπε ότι καλώς δημοσιεύθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος... έτσι δεν είπε κι ο Ηλίας όταν έβγαλε το βίντεο Μπαλτάκου... περαστικά λοιπόν και με τις πρακτικές σας κάνατε μάγκες τους Ψαράδες...

Αθώοι κρίθηκαν ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς και ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικ. Βουλέλης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας μετά την εκδίκαση της μήνυσης που είχε υποβάλει εναντίον τους ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης.

ΝΔ: Οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα στη Βενεζουέλα δείχνουν τι πρέπει να αποφύγουν οι Έλληνες

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση για την κατάσταση στη Βενεζουέλα και κάνει λόγο για “εκλεκτικές συγγένειες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με την κυβέρνηση στη χώρα της λατινικής Αμερικής.

Δείτε τι συμβαίνει όταν αποτεφρώνεται το σώμα του νεκρού (VIDEO)

Μόνο για γερά στομάχια..
 
Σύμφωνα με έρευνες, μέχρι το 2025 περίπου το 56% των Αμερικανών θα επιλέγουν την λύση της αποτέφρωσης έναντι της παραδοσιακής ταφής των νεκρών ανθρώπων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΩΣΤΟΣ!Δήμαρχος Ρότερνταμ σε μουσουλμάνους: Αν δε σας αρέσει η σάτιρα να πάτε να γαμ…

Ο μουσουλμάνος δήμαρχος Αχμέντ Αμπουταλέμπ στέλνει ηχηρό μήνυμα στους φανατικούς που υποστηρίζουν το μακελειό στην εφημερίδα Charlie Hebdo

Τι αποκαλύπτουν 14 δημοσκοπήσεις – Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και η αυτοδυναμία (κάρτες, ανάλυση)

Σύμφωνα με τις παρακάτω δημοσκοπήσεις το εύρος (υψηλότερο – χαμηλότερο) γιαΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το εξής:

Σύζυγος Βρετανού βουλευτή προκαλεί πάλι: Κάνει σπαγγάτο σε μπαρ [εικόνες]

Μπορεί να είναι σύζυγος βουλευτή, αλλά αυτό ποτέ δεν εμπόδισε την Κάρεν Ντάντσουκ να κάνει τις... τρέλες της δημόσια και μάλιστα να τις μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 31χρονη έκανε πάλι το θαύμα της, αφού έπεσε στα πατώματα μπαρ και έκανε γυμναστικές επιδείξεις μεθυσμένη.

Νέα πρόκληση από τα Σκόπια - Άλλαξαν την ονομασία κτιρίου σε Μέγας Αλέξανδρος

Το συνεδριακό κέντρο των Σκοπίων «Univerzalna Sala», το οποίο υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού της ΠΓΔΜ, μετονομάστηκε, πριν από μερικές ημέρες, σε συνεδριακό κέντρο «Μέγας Αλέξανδρος», σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Τον ξεβρακώνουν οι κυνηγοί! «Ο Τσίπρας δεν δέχθηκε καμία αλλαγή στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Αρνήθηκε τα πάντα!»

- Οργισμένη ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κατά του Αλέξη Τσίπρα
- Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχθηκε με κανένα τρόπο να τροποποιήσει, τις γνωστές θέσεις του Προγράμματός του για το κυνήγι
- Θα καταργήσουν την Θηροφυλακή των Κυνηγετικών Οργανώσεων, θα αυξήσουν τις περιοχές απαγόρευσης του κυνηγίου και θα μειώσουν τις κυνηγετικές περιόδους

«Ο Τσίπρας είναι πατριάρχης του ψεύδους»

Απαντώντας σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τσακωμένος πια με την αλήθεια και έφτασε στο σημείο να διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του οικονομικού αναλυτή Μινχάου.

ΦΩΤΟ-Αφίσα έγινε η ασχετίλα του:Αλέξη, πόσα μέλη έχει η Ευρωζώνη ρε φίλε;

Για 17 χώρες της Ευρωζώνης μίλησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Νίκο Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα σήμερα να γίνεται όχι μόνο αντικείμενο σχολιασμών αλλά και σχετικής αφίσας.

Κορυφαίοι Φιλιππίδης και Στεφανίδη για το 2014 στον στίβο

Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι οι κορυφαίοι αθλητές του 2014, με βάση την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο site της ομοσπονδίας και στην οποία μετείχαν οι φίλοι του στίβου.

Ανακηρύχθηκε Άγιος ο Γέρων Παΐσιος

Στην Αγιοκατάταξη του Οσίου Γέροντος Παϊσίου προχώρησε η  Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Θρόνου που συνεδρίασε το πρωί, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στο Φανάρι.

Ο Μασέλης επιστρέφει τα 450.000 μάρκα της Siemens για να μην μπει φυλακή

Ο πρώην υπουργός καταθέτει τα 230.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό επειδή στοχεύει στη μείωση της ποινής του η οποία υπολογίζεται από 10 έως 20 έτη

Το ποσό των 450.000 μάρκων (230.000 ευρώ), χρήματα που κατηγορείται ότι έλαβε από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens προτίθεται να καταθέσει στον ειδικό λογαριασμό που έγινε γνωστός ως «λογαγιασμός επιστροφής κλεμμένων» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης που αυτό το διάστημα δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Με την κίνηση του αυτή ο πρώην υπουργός στοχεύει προφανώς σε μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση και στη μείωση της ποινής του η οποία κινείται από 10 έως 20 έτη.

Απίστευτο: Ισραηλινή εφημερίδα «έσβησε» την Μέρκελ και τη δήμαρχο του Παρισιού από την πορεία [εικόνες]

Η υπερ-συντηρητική ισραηλινή εφημερίδα Hamevasser έσβησε τις δύο γυναίκες της πορείας του Παρισιού γιατί η αναπαράσταση της γυναίκας είναι ασέβεια.

Ποιες χώρες θα «επιβιώσουν» από την κλιματική αλλαγή -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα [χάρτες]

Νέους, ενημερωμένους χάρτες που απεικονίζουν ποιες χώρες θα επηρεαστούν περισσότερο ή λιγότερο από την κλιματική αλλαγή εκπόνησαν οι ειδικοί που ασχολούνται με το φλέγον αυτό ζήτημα.

BINTEO-Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τα πελώρια κύματα για να δέσει στην Τήνο, το Blue Star Paros

Μάχη με τα πελώρια κύμματα έδωσε ο καπετάνιος του Blue Star Paros.

Η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν στάθηκε εμπόδιο για τον καπετάνιο, που κατάφερε να δέσει το Blue Star Paros παρά τα μεγάλα κύματα στο λιμάνι της Τήνου χάρη στις δεξιότητες του αλλά και στη συντονισμένη προσπάθεια του πληρώματος.

Αυτό είναι το τροχόσπιτο του 1 εκατ. δολ. των Μπραντζελίνα -Η χλιδή σε όλο της το μεγαλείο [εικόνες & βίντεο]

Ο Μπραντ Πιτ έχει μια μεγάλη οικογένεια, οπότε το να διατηρεί ένα μέρος για να φιλοξενεί τα έξι παιδιά του όταν τον επισκέπτονται στα γυρίσματα μιας ταινίας είναι... must.

Ο Αρβανίτης και ο Αυγιανισμός: H κρυφή γοητεία του φασισμού

ΦΩΤΟ-Τι χρήση θα έχουν τα λαπτοπ επί ΣΥΡΙΖΑ;

Άψογος γνώστης της τεχνολογίας ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί το λάπτοπ σαν...

Συσπείρωση στο 80% για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Αποδίδει καρπούς για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, η στρατηγική της πόλωσης. Οι δύο «μονομάχοι» βλέπουν τη συσπείρωση των ψηφοφόρων τους να αγγίζει το 80% και τα μικρότερα κόμματα να συνθλίβονται.

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ας μας πει ο κ. Τσίπρας για ποιον τρομοκράτη έκανε έρανο στο συνέδριό του

Μετά από δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή και μέλους της Πολιτικής τους Γραμματείας Στάθη Λεουτσάκου ότι ο τρομοκράτης δολοφόνος Ξηρός είναι «συνεργάτης του Πρωθυπουργού», η ΝΔ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της Κουμουνδούρου.

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ: Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των δημοσιοκάφρων

Ίδια ακριβώς περίπτωση... και τώρα ο Ηλίας θα λέει ότι υπάρχεουν αξιοι δικαστές και εισαγγελείς, άμα φάει όμως κανα καμπανίδι για το βίντεο Μπαλτάκου θα λέει ότι είναι πουλημένοι...

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρη Ψαρρά και του διευθυντή αυτής Νικόλα Βουλέλη για εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έχει υποβάλλει την σχετική μήνυση.

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες]

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ ακραίος μουσουλμάνος ιμάμης Ανουάρ Αλ-Αουλάκι, ο οποίος κατονομάστηκε από τους Γάλλους τρομοκράτες αδελφούς Κουασί ως ο πνευματικός τους καθοδηγητής, ξόδευε χιλιάδες δολάρια σε πόρνες.

Bloomberg: Η ΕΚΤ απειλεί να κόψει τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών

​Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) απειλεί να διακόψει την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειασθεί να τo κάνει. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο υπενθυμίζει την σαφή θέση της τράπεζας,δια στόματος Μάριο Ντράγκι, πως «χωρίς πρόγραμμα δεν εγγυόμαστε ρευστό από εμάς».

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Προσβλητικό να μας βάζει ο Τσίπρας μαζί με ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνδυασμού ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στελεχών της. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα πολιτικά διακυβεύματα των εκλογών και την πορεία που θα πρέπει να πάρει η χώρα μετεκλογικά.

Γιατί οι Αγγλοσάξονες στηρίζουν Τσίπρα

Με ένα πιθανό Grexit και ένα ντόμινο σε αδύναμες χώρες της ΕΕ. Θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων...

Ο ρόλος των ΜΜΕ, σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι γνωστό πόσο βρόμικος είναι. Τη μία ημέρα παίζουν έξοδο της χώρας από το ευρώ, την άλλη αποθεώνουν τις μεταρρυθμίσεις.

Αντίδραση Χολέβα για την αφίσα Τσίπρα με το «λευκό περιστέρι-Twitter» που ειρωνεύεται το περιστέρι των Θεοφανείων

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Κωνσταντίνου Χολέβα, για την «ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας»

Η αφίσα του κ. Τσίπρα για τη συνέντευξή του στο Twitter, η οποία εικόνα δημιουργεί συνειρμούς με το περιστέρι που απελευθέρωσε τα Φώτα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Χολέβα, ο οποίος έκανε λόγο για «ασέβεια του κ. Τσίπρα προς τα ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας».

Ντινόπουλε καλύτερα να μασάς….

Όλα δείχνουν ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην υπουργός, ρέπει στην υπερβολή.

Η πρώτη «καυτή πατάτα» του κυρίου Ντινόπουλου έλαβε χώρα λόγο της «συμμαχίας» του με την Ρένα Δούρου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τη Βίλα Αμαλίας... στη Βίλα Μαξίμου

Να μην ξεχάσουν τα είδη «οικιακής χρήσης» του Σκουρλέτη...

Καθώς στη νέα κυβέρνηση θα έχουμε την τιμή να μας υπηρετεί ο Πάνος Σκουρλέτης, θα πρέπει να θυμηθούμε μια όχι και τόσο παλιά ιστορία. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση κι επομένως θα μπει στη νέα Βουλή, γι’ αυτό ας μην ξεχάσουμε μια ιστορική στιγμή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Ποιοι εκλέγονται από τις λίστες Επικρατείας με βάση τα γκάλοπ

Δείτε πώς θα κατανεμηθούν οι έδρες, με βάση τον εκλογικό νόμο, και τα ποσοστά των έως τώρα δημοσκοπήσεων

Ψηφοδέλτια Επικρατείας με ισχυρούς συμβολισμούς παρουσίασαν τα πολιτικά κόμματα σε μια προσπάθεια να σηματοδοτήσουν άνοιγμα προς εκείνα τα τμήματα της κοινωνίας που θα τους εξασφαλίσουν την εκλογική επιτυχία.

Κυριάκος: Αυτή την Ελλάδα (του ΣΥΡΙΖΑ και των… σταλινιστών) ονειρευόμαστε;

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα, Τρίτη 13 Ιανουαρίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89» και στο δημοσιογράφο, Σπύρο Χαριτάτο.

Σπυράκη για Τσίπρα: Θα περιμέναμε να ξέρει πόσες είναι οι χώρες της Ευρωζώνης

Τι απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για "επικίνδυνη άγνοια"

Από τις 4 Φεβρουαρίου τα δωρεάν τάμπλετ, λάπτοπ και ίντερνετ στους δικαιούχους

Από τις 4 Φεβρουαρίου θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κουπόνι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» οι συνολικά  289.300 δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος στις 8 περιφέρειες που καλύπτει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» (Αν. Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι νήσοι, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).

Στο 2,6% εκτινάχθηκε ο αποπληθωρισμός το Δεκέμβριο

Η αρνητική επίπτωση της πολιτικής αβεβαιότητας στην αγοραστική διάθεση των καταναλωτών, αλλά και η μείωση των διεθνών τιμών του πετρελαίου, τροφοδότησαν τις αποπληθωριστικές πιέσεις στην ελληνική οικονομία το Δεκέμβριο, οδηγώντας σε μείωση του πληθωρισμού κατά 2,6%, στα χαμηλότερα επίπεδα από το Νοέμβριο του 2013.

Πάγκαλος: «Θα ψηφίσω Σαμαρά γιατί δεν πρέπει ποτέ να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ποτέ δεν πρέπει να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα για τη χώρα. Είναι απειλή καταστροφής». Με αυτά τα λόγια ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος κλιμάκωσε την Τρίτη, μέσω της συχνότητας του ΒΗΜΑ FM 99,5, τη συνήθη ρητορική του κατά της Κουμουνδούρου εν όψει και των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Οργισμένη απάντηση Κουτσούμπα σε Τσίπρα: «Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!»

Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νοιώθουν αριστεροί ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος τον κατηγορεί για μεγάλο θράσος.