15 Ιανουαρίου 2015

Με ...Φορτσάκη ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία!!!

Τον επικεφαλής του Επικρατείας Φορτσάκη ως βασικό ομιλητή στην εκδήλωσή του, φέρνει ο υποψήφιος Αρκαδίας Γιάννης Παναγιωτόπουλος.
Ο νέος βουλευτής, έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην Πρύτανη, εξαιτίας και της ακαδημαϊκής τους διαδρομής.

Βόμβα Γκιουλέκα με ντοκουμέντα: Πώς Μηλιός και Τσακαλώτος σαμποτάριζαν το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια

Επικίνδυνο χαρακτηρίζει το αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Κώστας Γκιουλέκας.

Αποκαλύπτει παράλληλα ντοκουμέντα για την ανθελληνική όπως τη χαρακτηρίζει, στάση πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ασκήσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Μη σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος…

Άρθρο της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ στη Β΄Αθηνών
κ. Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της ωριμότητας είναι να μπορείς να διακρίνεις τις καταστάσεις και τη στάση που αρμόζει σε κάθε περίπτωση. Και η ωριμότητα, η συναίσθηση των πραγμάτων είναι αυτονόητη προϋπόθεση, όταν ασκείς διοίκηση, πολύ περισσότερο όταν ζητάς τη διακυβέρνηση.

Για μεγάλη πρωτιά πάει η ΝΔ στην Πρέβεζα με τον Στέργιο Γιαννάκη



Συνεχίζει τις περιοδείες στις πόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς του Νομού Πρέβεζας, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Στέργιος Γιαννάκης.
Επιλογή που δεν είναι μόνο των τελευταίων προεκλογικών ημερών, αλλά μια τακτική που έχει ο ίδιος υιοθετήσει τα τελευταία  2 τουλάχιστον χρόνια, αμέσως μετά τις εκλογές του 2012.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ! Αυτό είναι το όνομα κ' το πρόγραμμα του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ

Το νέο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ θα λέγεται советского ТВ 1 και θα εκπέμπει καθημερινά από τις 4 το απόγευμα αφού ως γνωστόν η εργατική τάξη το πρωί και το μεσημέρι εργάζεται οπότε δεν χρειάζεται ψυχαγωγία, ενώ οι αναρχικοί δεν έχουν ακόμα ξυπνήσει. Το καθημερινό πρόγραμμά του θα είναι ως εξής:

16:00-16:45 Μαθήματα σοβιετικής γλώσσας για να είναι πιο εύκολη η παρακολούθηση των ταινιών και των ντοκιμαντέρ

16:45-17:00 Βιβλιοπαρουσίαση: Παρουσιάζονται προλεκαλτ βιβλιαράκια όπως πχ. «навсегда CCCP» («Για πάντα ΕΣΣΔ» για τους αμόρφωτους που δεν ξέρουν ακόμα ρώσικα), που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κomsomol.

17:00-18:00

Τρελό γέλιο στο twitter με τα 100 δις της Ραχήλ

Τα social media έκριναν ότι πρόκειται μάλλον για την πιο τρελή δήλωση της προεκλογικής περιόδου αυτή που έκανε η Ραχήλ Μακρή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κόψει 100 δις αν κοπεί η χρηματοδότηση». Τα σχόλια είναι ξεκαρδιστικά.

ΦΩΤΟ-Ξέρει κανείς σε ποιο πόλεμο η ΠΟΣΠΕΡΤ θρήνησε 17 νεκρούς;

Η γνωστή ΠΟΣΠΕΡτ του υπόδικου Καλφαγιάννη (εισέπραττε τόσο αυτό όσο και η γυναίκα του επιδόματα για τα παιδιά τους) έβγαλε μια ανακοίνωση για την είδηση ότι ετοιμάζουν κατάληψη του ραδιομεγάρου της ΝΕΡΙΤ το βράδυ των εκλογών αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση επιτίθονται, έτσι για ξεκάρφωμα στην Αντωνιάδου (την όμηρο της Κατσίμη και του Τρίμη) αλλά κάπου γράφουν και το εξής απίστευτο:

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδιο στην ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο-Έβγαλαν με τις κλωτσιές έξω ΑΕΚτζή που διαμαρτυρήθηκε

Ακόμη ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί την Πέμπτη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συναγερμός στο Βέλγιο: 3 νεκροί από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Πυροβολισμοί, εκρήξεις και χάος [εικόνες]

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια επιδρομή ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου στην πόλη Βερβιέ, στα ανατολικά της χώρας, μετέδωσε μέσω του ιστοτόπου της η δημόσια βελγική τηλεόραση RTBF.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Στη Βρετανία ζητούν παιδικά βιβλία χωρίς γουρούνια και λουκάνικα για να μην προσβάλλονται μουσουλμάνοι και Εβραίοι

Η σύσταση του εκδοτικού οίκου Oxford University Press (OUP) προς τους συγγραφείς να αποφεύγουν να αναφέρονται σε χοίρους, λουκάνικα ή άλλες λέξεις που μπορεί να σχετίζονται με αυτά στα παιδικά βιβλία, ώστε να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλούς Βρετανούς βουλευτές.

ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ! ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ! Ραχήλ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει 100 δισ ευρώ-ΝΔ-Γιατί δεν κόβεις 300 να ξεχρεώσουμε κιόλας

Η ιδέα της Ραχήλ είναι μεγαλειώδης και απορώ πως δεν τη σκέφτηκε κανείς τους ως τώρα! Θα τυπώσουμε πλαστά και θα πλημμυρίσουμε την Ευρώπη στο τάληρο!

- «Αν μας διακόψουν την χρηματοδότηση θα δώσουμε εντολή να κόψουμε έως 100 δισ ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η Ραχήλ Μακρή
- Αμηχανία στην Κουμουνδούρου από την τοποθέτηση της υποψήφιάς του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή επίσκεψη Σαμαρά στο Περιστέρι: Δύο μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έστησαν σκηνικό έντασης – Φώναζαν «ήρθες στην πόλη της ανεργίας»

Ενταση επικράτησε κατά την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο δημαρχείο Περιστερίου όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Δύο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον πρωθυπουργό. Η γυναίκα, φώναζε «Ηρθες στην πόλη της ανεργίας, σα δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή».

Reuters: Εκροή καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες αλλά δεν υπάρχει συναγερμός

Οι Έλληνες ενέτειναν τις εκταμιεύσεις καταθέσεων τον τελευταίο μήνα, μεγάλωσε η απειλή κατάρρευσης της κυβέρνησης, αλλά τα λεφτά έχουν παραμείνει (σε μεγάλο βαθμό) στη χώρα, με καμία ένδειξη μέχρι στιγμής για μια μαζική φυγή καταθέσεων όπως το 2012, αναφέρουν τρεις τραπεζίτες στο Reuters.

ΚΛΑΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΑΦΙΣΑ


Υπόθεση Ξηρού: Η «Άννα» και τα νέα πρόσωπα που αναζητά η αστυνομία

Εναν άντρα «ηλικίας 55 με 60 ετών» που προσπαθούσε να νοικιάσει αποθήκη στον Ασπρόπυργο, αναζητά τώρα η ΕΛΑΣ με βάση καταθέσεις μαρτύρων - Είναι σεσημασμένος και τον αναγνωρίζει μάρτυρας - Τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρναν οι συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού - Ποια είναι η «Αννα» και ποιος ο νεαρός άντρας που αναγνωρίζουν ταξιτζήδες στο Λουτράκι

Ο Σαμαράς συναντήθηκε με τους κυνηγούς τους οποίους προσπάθησε να κοροϊδέψει ο Τσίπρας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Νίκο Παπαδόδημα, είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΡΑ! Είμαι ο Ζέρβας, ο Τσίπρας ο Βελουχιώτης και θα συνεργαστούμε

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά παρακάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να του επιτρέψει να γίνει ουρά του και να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί του, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Γοργοπόταμου... το οποίο βέβαια δεν δεχόταν τόσο καιρό για τη συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Στο ίδιο θέμα ο Τσίπρας διαφωνεί με τον...εαυτό του!




«Λαϊκιστής φανφάρας ο Τσίπρας»

Επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ για τις κατά καιρούς δηλώσεις του αναφορικά με την πληρωμή των φόρων. «Τον Οκτώβρη του 2011 δήλωνε 'δεν πληρώνω το χαράτσι' και εχθές τόνισε ότι θα πρέπει να πληρώνονται οι φόροι», σημειώνει μεταξύ άλλων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ-Το καταστροφικό πέρασμα της Μπόκο Χαράμ δείχνουν εικόνες από δορυφόρο

Την κλίμακα της καταστροφής που έφεραν οι ισλαμιστές ένοπλοι της Μπόκο Χαράμ στην Μπάγκα της Νιγηρίας -όπου εκτιμάται ότι έσφαξαν μέχρι και 2.000 άτομα- δείχνει η αντιπαραβολή δορυφορικών φωτογραφιών πριν και μετά την επίθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-Φαήλος: Σε όποιον αρέσει το ζην επικινδύνως να πάει στην Καμπούλ ή… να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!

Άναψαν τα αίματα στην πρωινή εκπομπή του Mega, όπου ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Πειραιά, Φαήλος Κρανιδιώτης συνομίλησε σε έντονο τόνο με τον ομόλογό του στη Β’ Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ήσυχο.

Χαρδούβελης στους FT: H Αθήνα κινδυνεύει να ξεμείνει από ρευστότητα, αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προειδοποίησε για μια «βρώμικη» έξοδο», αν δεν είμαστε σε πρόγραμμα την 1η Μαρτίου - Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να εργαστεί με τους εταίρους και να συμφωνήσει σε εξάμηνη παράταση του προγράμματος

Σταμάτης: «Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο Σκουρλέτης»

«Το πρόβλημα με τον κ. Σκουρλέτη, είναι ότι αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος είπε ότι μπορούμε να βρούμε 120 δις από έντοκα!

Εκλογές 2015: Κλείσιμο της ψαλίδας δείχνει νέα δημοσκόπηση!

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 2,2% έναντι της ΝΔ αλλά κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στα δυο κόμματα δίνει δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από την εταιρεία METRISI για λογαριασμό του ιστότοπου Provocateur.gr.

Κυρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: "Όσο ψηλώνουν οι φράχτες βελτιώνονται οι άλτες"... ε θα τους δίνετε εσείς και καμιά σκάλα...

Στην εκπομπή “Γιάφκα” του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha μίλησε την Πέμπτη ο Γιώργος Κυρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα debate με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει τη χώρα γρήγορα

Η μόρφωση είναι μεγάλο πράγμα. Εκτός των άλλων έχω ανακαλύψει πως συχνά σε βοηθάει και ψυχολογικά αφού το μυαλό σου βρίσκει διεξόδους χαλάρωσης ακόμη και μπροστά στα μεγαλύτερα εμπόδια.

Δείτε το απίστευτο σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α! Αυτοί πρέπει να μπουν Βουλή αφού θα λείπει Καμμένος να γελάμε

Ο επικεφαλής του κινήματος οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα

Το τηλεοπτικό σποτάκι του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) είναι ίσως το καλύτερο, μεταξύ εκείνων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΚΚΕ, που προβάλλονται σε τηλεόραση και Διαδίκτυο.

ΦΩΤΟ-Μην τσιμπάτε στην είδηση «3ο παγκόσμιο trend o Tσίπρας στο Twitter»

Οι δημοσιοκάφροι προσπάθησαν χθες να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι όλος ο πλανήτης ασχολούνταν με τον Τσίπρα και τις ερωτήσεις που του κάνανε στο twitter... παραβλέποντας ότι το 80% των ερωτήσεων ήταν για να γελάσουμε δείτε και ποιοι του έκαναν retweet και fav προκειμένου να ανέβει στην σχετική κατάταξη:

Ψιτ! Αγόρια του Μαξίμου: Καλά σας κάνει και σας δείχνει τον πούλο τώρα!

Αντιγράφω μόνο το παρακάτω τμήμα από άρθρο του γελοίου Ραβανού από το ΒΗΜΑ, γιατί τα υπόλοιπα είναι δικές του ερμηνείες όπως βολεύουν τη ΣΥΡΙΖίλα τους (ο Μεϊμαράκης είπε αυτό άρα διαφωνεί, η Ντόρα είπε το άλλο άρα δεν στηρίζει και λοιπές παπαριές του). Το συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρεται στον Αβραμόπουλο και τη δυσφορία για το πρόσωπό του στο Μαξίμου. Καλά σας κάνει λοιπόν αφού το αναγάγατε σε ισότιμο συνομιλητή σας αντί να τον ισιώσετε μετά τα παιχνίδια που έπαιζε το Νοέμβριο του 2012 όταν το ΒΗΜΑ τον πρότεινε για μεταβατικό Πρωθυπουργό:

Με έκπληξη στο πρωθυπουργικό γραφείο πληροφορήθηκαν, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση του επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης της Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Κολέγιο των Επιτρόπων.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με το #asktsipras και τους θαυμαστές του στην Καλκούτα

Eξακολουθεί και σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης να ασχολείται με τη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγω για απάτη με πληρωμένα boots.

Τι έχει τάξει μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Τα πάντα και έχουμε άλλες 2 βδομάδες για να τάξουν και Ρωσίδες

Παροχολογία χωρίς τέλος από τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθείται μόλις δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές, η οποία εντείνεται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης.

Απελύθη ο δημοσιογράφος Παν-Παν από το «Εθνος» -Του χρεώνουν το «όχι» του Κουβέλη στον Πρόεδρο Δημοκρατίας

Αποχώρησε από την εφημερίδα «Εθνος» ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου (γνωστός ως Παν-Παν), στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, μετά από απόφαση του εκδότη του ομίλου Πήγασος, Φώτη Μπόμπολα.

ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Σοκ σε 65.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο!

Η κίνηση της Τράπεζας της Ελβετίας να άρει τη στήριξη της ισοτιμίας του φράγκου έναντι του ευρώ στα 1,20 ευρώ προκαλεί σοκ και ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους περίπου 65.000 εγκλωβισμένους δανειολήπτες που πήραν στεγαστικό δάνειο με το ελβετικό νόμισμα. Η ισοτιμία ευρώ - φράγκου έχει υποχωρήσει σχεδόν στο 1 προς 1 λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση με το ελβετικό νόμισμα να ενισχύεται κατά 14%.

Πάπας για το Charlie Hebdo: «Υπάρχουν όρια στην ελευθερία του λόγου»

«Στην ελευθερία του λόγου υπάρχουν όρια, ειδικά εάν προσβάλλεται ή γελοιοποιείται η θρησκεία κάποιου», υποστήριξε την Πέμπτη ο Πάπας Φραγκίσκος σχολιάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία του γαλλικού σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, στο Παρίσι.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!Ο Αλέξης ο Πορθητής και το «άσ' τα, μην τα ρωτάς»

Δεν ήταν ακριβώς μια συνέντευξη μέσω Τwitter, ήταν όμως μια συνέντευξη που έκανε το Τwitter να ιδρώσει. Και πολλούς να αναρωτιούνται: Άραγε, ο Τσίπρας κέρδισε περισσότερους δεξιούς ψηφοφόρους από τους αριστερούς που έχασε;

Τατσόπουλος: Ο προπαγανδιστής Λαζόπουλος θα πεθάνει πολύ σύντομα

Μετά τη Μαρία Σπυράκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, σφοδρή επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπολύει και ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στη Β' Αθήνας Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ».

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η συνέντευξη Τσίπρα στο Twitter ήταν ψυχρολουσία για τους αριστερούς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει σε σημείο «να προσβάλει την Αριστερά και βασικές διαχρονικές της αρχές και θέσεις (...) χρειαζόμαστε μια Αριστερά που να μη μοιάζει με τη Δεξιά»

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Νοβότνι: Η ΕΚΤ δεν γίνεται να πει «ναι» σε διαγραφή του ελληνικού χρέους

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν μπορεί να συμφωνήσει σε καμιά περίπτωση σε διαγραφή χρέους για την Ελλάδα, διότι από νομική άποψη αυτό θα ήταν απαγορευμένη κρατική χρηματοδότηση, τονίζει ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ Έβαλντ Νοβότνι.

Σπυράκη: Ερχεται νέο Μνημόνιο με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Οι υποσχέσεις του Τσίπρα θα καταστρέψουν τη μεσαία τάξη», λέει η Νέα Δημοκρατία - «Το θράσος και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια, η ώρα της κρίσης πλησιάζει», απαντά η Κουμουνδούρου

Νέα σύγκρουση ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε τις τελευταίες ώρες με αφορμή δήλωση του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ο οποίος προανήγγειλε χθες ότι αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία.

VIDEO Φωτίου: Ο Αδωνις Προκάλεσε!!!!Για αυτό έφαγε γκαζάκια!!!

BINTEO«ΕΛΠΙΖΩ»: Το τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες... χωρίς μούτζες αυτή τη φορά

Στον αέρα βρίσκεται άλλο ένα προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με  επίκεντρο θεματολογίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες.

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας προσβάλει τη νοημοσύνη μας

Από τα περιφερειακά μέσα (portal Elefsina Info) συνέχισε σήμερα τον αγώνα του κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «ένα πρόσωπο που προσβάλλει βαρύτατα τη νοημοσύνη μας».

Οι 12 λέξεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη

Με μια λιτή ανακοίνωση 12 λέξεων ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

BINTEO-ΚΛΑΜΑ ΛΕΜΕ! Μούτζες από περαστικό τρώει στο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ η πιτσιρίκα όταν λέει «ψηφίζω για να πάρω θέση (στο δημόσιο;)»

Επικό fail στο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ όπου περαστικός περνάει δίπλα από την ΣΥΡΙΖΑία ακούγωντάς τη να λέει "ψηφίζω για να πάρω θέση" (στο δημόσιο εννοεί) και ενώ την έχει προσπεράσει και την έχει πλάτη...

Έλα να σφίγγουν....στο 2,2 η διαφορά με τους "άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ. Με διαφορά καλύτερος ο Σαμαράς.

Τα βασικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα είναι τα εξής:
 

  • Πρώτον: σχεδόν 7 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η χώρα κινδυνεύει να βγει από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Δεύτερον: 6 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι με κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ η χώρα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ.
  • Τρίτον: το 52,3% θέλει μια Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενώ το 42,5% επιθυμεί να προκύψει μια Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
  • Τέταρτον: το 64,6% πιστεύει ότι μόνον μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διασφαλίζει την παραμονή μας στο ευρώ ενώ μόλις το 32,3 πιστεύει το ίδιο για την Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κλασσικιές Πασοκιές. Τσίπρας μία θέλει Ρωσία μία δε θέλει. Μη λέτε μετά μόνο πως δεν ξέρατε

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ! Ανοίγει κανάλι ο ΣΥΡΙΖΑ για να μη μείνουμε μόνο με ΕΡΤ, αφού θα κλείσει τους υπόλοιπους σταθμούς

Λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας απαντήσει -μέσω Twitter- στις ερωτήσεις πολιτών το βράδυ της Τρίτης, το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο σταθμός Στο Κόκκινο 105.5, ανακοίνωνε τη δημοσιογραφική συνεργασία του με το The Press Project, για την παραγωγή τηλεοπτικού σήματος μέσω Διαδικτύου αλλά και συνεργαζόμενων τηλεοπτικών περιφερειακών σταθμών.

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΗ-ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ! Ομάδα κομάντο του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών

Την εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της κρατικής τηλεόρασης θα θελήσουν να μεταδώσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΟΣΠΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών, γράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ! «Αρη, σου ζητώ συγγνώμη» -Το τηλεφώνημα του Αρβανίτη στον Πορτοσάλτε

Βγήκε ο αριστεροφασίστας που μόλις είχε αποκαλέσει τον Σαμαρά "μαλ@κα" να πει ότι οι Πορτοσαλτε τον φιμώνουν!! 

Μετά την επιστολή που έστειλε ο Αρης Πορτοσάλτε στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας προστασίας από την συκοφαντική επίθεση που λέει πως δέχθηκε από τον Κώστα Αρβανίτη, ο διευθυντής του «Στο Κόκκινο» τον πήρε τηλέφωνο.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΛΕΜΕ! Τεράστια αύξηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων! Ποια εταιρία πούλησε τα περισσότερα;

Η κατρακύλα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σταμάτησε το 2014. Τα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων και Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) δείχνουν άνοδο...

Αδωνις: Ο Βαρβιτσιώτης με υπερασπίστηκε καλύτερα από ότι θα έκανα εγώ για μένα!

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου είπε πως ο Γεωργιάδης έχει προκαλέσει πολύ γεγονός που προκάλεσε αντιδράσειςΤις ευχαριστίες του στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξέφρασε μέσω twitter o Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στο πολιτικό του γραφείο.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ! Ακόμα και στα 50 πρόωρη σύνταξη για 100.000 ασφαλισμένους

Ποιοι κερδίζουν έως και πέντε χρόνια - Ποια τα κριτήρια, τι κερδίζουν και τι χάνουν...

Μέχρι και πέντε χρόνια ταχύτερα θα ανοίξουν την πόρτα εξόδου 100.000 ασφαλισμένοι που θα επιλέξουν τη λύση της πρόωρης συνταξιοδότησης.