16 Ιανουαρίου 2015

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: Στην αρχαία Ελλάδα θα ήμουν εταίρα

Σε μια κυνική εξομολόγηση προέβη μια πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός, η οποία δήλωσε πως αν ζούσε στην αρχαία Ελλάδα, θα ήταν σίγουρα εταίρα.

Δεν είναι άλλη από την....

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για Τσίπρα. Κουτσούμπας: Συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που διαγράφει το χρέος.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανδρουλάκης: Αν δεν κλείσει ο προϋπολογισμός του Τσίπρα, να βάλει τη Ραχήλ να τυπώσει χρήμα


" Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχίζει να σκίζει τα μνημόνια και να κάνει ακατάσχετη παροχολογία. Αν τώρα μετά από αυτά που τάζει δεν κλείνει ο προϋπολογισμός, θα ακούσει τις συμβουλές της κυρίας Ραχήλ Μακρή τυπώνοντας μερικά δις ευρώ για να μην έχουμε ελλείμματα.", τόνισε σε συνέντευξή του στον Αντέννα και τον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής.

ΦΩΤΟ-Απίστευτη αγραμματοσύνη στις απαντήσεις Τσίπρα στο Twitter

Αυτοί οι άνθρωποι θα μπούνε στο Μαξίμου και θα χειριστούν δημόσια έγγραφα.... Τράτζικ! Δείτε τους:

ΝΔ σε Σκουρλέτη: άλλη φορά θα σου στέλνουμε τις δηλώσεις σας να τις μοντάρεις όπως θες»

Απάντηση έδωσε η Νέα δημοκρατία στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, για τα περί μονταζιέρας που διαστρεβλώνει τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ... του θύμισε τις αντιθατικές δηλώσεις των στελεχών του μόνο για χθες και σήμερα:

Συνεργασία με Οικολόγους είπαμε;


ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! 700 εκατομμυριάκια εξαφανίστηκαν σήμερα από τις τράπεζες και δεν έχει γίνει ακόμα το μεγάλο ντου

Κρατείστε την εικόνα του ΑΤΜ που βγάζει λεφτά γιατί μπορεί να είναι καλή ανάμνηση μετά τις 25 Ιανουαρίου...

Στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου (μικροκαταθέτες) οι μεγαλύτερες εκροές - Οι τράπεζες εκτιμούν πως οι πελάτες τους φοβούνται ότι δεν θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ

Κομισιόν: Για να επιβιώσει ο Τσίπρας, θα πρέπει να γίνει ρεαλιστής

Μ'αρέσει που ο Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου είπε «ήδη το κλίμα αλλάζει στο εξωτερικό απ'όπου έρχονται πολλές θετικές ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ»... τι πίνει το άτομο;

«Δεν εξετάζουμε διαγραφή χρεών» ξεκαθαρίζει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις - «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ελπίζει μόνο σε επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων» δηλώνουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

Bloomberg: Βέβαιη η Μέρκελ ότι ο Τσίπρας θα υποχωρήσει

win-win κάτάσταση για τη Μέρκελ! Αν υποχωρήσει θα ξεμπερδέψει και με άπλυτους της Ισπανίας κ.λπ αν δεν υποχωρήσει μας πετάει έξω απ'το ευρώ και ησυχάζει... ψηφίστε τον γατάκια

Είναι «πεπεισμένη» ότι θα συνεργαστεί με τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, αν κερδίσει τις εκλογές Πεπεισμένη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα υποχωρήσει στα αιτήματά του και θα συνεργαστεί με τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της Ευρωζώνης, αν κερδίσει τις εκλογές την επόμενη εβδομάδα, είναι η Άνγκελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Δημοσκόπηση Interview: Μόνο 1,9% η διαφορά υπερ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό του Βεργίνα TV δείχνει μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με...

ΦΩΤΟ-Ναι ρε!!!Τυπώστε Χρήμα. Εμείς έξω τα έχουμε να πουμε

Να τα θυμόμαστε αυτά όταν πάμε στην κάλπη:

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Αυξημένη διαφορά υπέρ ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλα ποσοστά


Σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα, τα οποία θα παρουσιαστούν αύριο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 35,4% έναντι...

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με αυξημένη διαφορά

Στην έρευνα της Rass για λογιαριασμό της εφημερίδας «Επένδυση» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 29,6% έναντι 25,8% της ΝΔ (πριν τρεις μέρες η διαφορά ήταν στο 3%), ενώ το Ποτάμι έρχεται στην τρίτη θέση με 6,1%

Ο Γκουαρντιόλα σκοράρει με ψαλιδάκι– ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να έχει σταματήσει την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια, κρέμασε τα παπούτσια του το 2006 με τη φανέλα της μεξικανικής Ντοράδος, αλλά με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι  δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του με την μπάλα στα πόδια.

Ισλαμικό Νόμος ΣΥΡΙΖΑ: Αποκεφαλίστηκε δημοσίως γυναίκα από τις Αρχές στη Σαουδική Αραβία

Αν εγώ πω ότι όλοι αυτοί είναι υπανάπτυκτοι ο ΣΥΡΙΖΑ θα με πει ρατσιστή και φασίστα...

Στη μέση κεντρικού δρόμου στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας οι Αρχές της χώρας αποκεφάλισαν μια γυναίκα, με την κατηγορία του βιασμού και της δολοφονίας της 7χρονης κόρης της.

ΒΙΝΕΟ-Ο "φιλελέ" Μαρκουλάκης ανακάλυψε τον ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε πρωθυπουργό τον Τσίπρα

«Του προέδρου της Δημοκρατίας, της Τρόικας και του πρωθυπουργού μας του Αλέξη Τσίπρα».

Το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας τήρησαν οι συντελεστές θεατρικής παράστασης και μάλιστα on camera. Την έκπληξη όμως έκανε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αφού μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές «έβγαλε» πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!

Βρετανικό (γέλια) διαστημόπλοιο που είχε χαθεί πριν 12 χρόνια βρέθηκε προσεδαφισμένο στον Αρη

Το βρετανικό διαστημικό όχημα Beagle 2 (Ιχνηλάτης), το οποίο κάποτε χαρακτηρίστηκε «ηρωική αποτυχία» από τον Βασιλικό Αστρονόμο, βρέθηκε στον Άρη, 12 χρόνια αφότου χάθηκαν τα ίχνη του κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.

NYT: Οι απειλές και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρουν την καταστροφή-Η Αργεντινή είναι όντως παράδειγμα, αλλά προς αποφυγή

Την τελευταία φορά που οι Έλληνες ήρθαν αντιμέτωποι με γενικές εκλογές, πριν από δύο και κάτι χρόνια, η ζώνη του ευρώ αντιμετωπίζει υπαρξιακή κρίση. Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τραπεζικό πανικό στην Αθήνα, αλλά και κρίση που έφτασε μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο. Τώρα η Ελλάδα επιστρέφει στις εκλογές και οι τόνοι είναι παρόμοιοι με εκείνους του 2012.

Θα πιάσουν οι θυσίες τόπο;

Λιγότερη γραφειοκρατία και ευέλικτο κράτος ή Σοβιετικού τύπου κράτος;

Επιστρέφουν 103 εκατ. ευρώ οι κατηγορούμενοι της Energa - Hellas Power... που είναι ούτως ή άλλως δεσμευμένα

Δήλωση επιστροφής 103 εκατομμυρίων ευρώ στο δημόσιο και τους δήμους, από αυτά που ήδη έχουν δεσμευθεί από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος, έκαναν εγγράφως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Energa - Hellas Power. Ως εκ τούτου η δίκη των 19 κατηγορουμένων που ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετειο Κακουργημάτων, διεκόπη για τις 5 Φερβουαρίου.

Τόλιος καλεί τους πολίτες να μην πληρώσουν δόσεις ΕΝΦΙΑ-ΝΔ: Είστε ανεύθυνοι και τυχοδιώκτες

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη απάντησε στις δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τόλιου να μην πληρώσουν οι πολίτες τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

«Δεν είναι σίγουρη η νίκη ΣΥΡΙΖΑ-Το Grexit δεν θα επηρεάσει την ΕΕ και θα λειτουργήσει ως παράδειγμα για άλλες χώρες»

Στις οικονομικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η ελληνική πολιτική κρίση αναφέρεται το αμερικανικό think rank, Atlantic Council, εντάσσοντας τη χώρα στις αρνητικές προοπτικές του 2015.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Σόιμπλε: «Ξεχάστε το κούρεμα γατάκια-Αλέξη πρόσεξε τι υπόσχεσαι»-Δεν αγοράζει ομόλογα η ΕΚΤ

Κατηγορηματικά απορρίπτει ένα ενδεχόμενο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel.

Έτσι έφτασαν στη σύλληψη 15 νονών της νύχτας

Η σημερινή μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που αφορά τις 15 συλλήψεις νονών της νύχτας ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό μεγάλου αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι συγγενή γνωστού βαρυποινίτη.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Γκιόκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εμποδίσει την συγκέντρωση του ΚΚΕ

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας καταγγέλλει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με συκοφαντικές και γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα».

Η ΡΑΧΗΛ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ! Ραχήλ Μακρή: Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια

Με νέα δήλωσή της η Ραχήλ Μακρή κάνει λόγο για «ανηλεή επίθεση ψεύδους» που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια».

Σπυράκη: Ο Δραγασάκης αποκάλυψε σχέδιο χρεοκοπίας

«Ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, αποκάλυψε χωρίς περιστροφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη.

Ο πλουσιότερος βασιλιάς της Ευρώπης είναι... έκπληξη -Ο ηγέτης της μικροσκοπικής χώρας με την ιλιγγιώδη περιουσία [εικόνες]

Μπορεί το Μπάκινγχαμ, το πιο γνωστό ευρωπαϊκό παλάτι να εκτιμάται ότι αξίζει 295 εκατ. λίρες ωστόσο μοιάζει να... ωχριά μπροστά στην περιουσία άλλων πολύ πλουσιώτερων ηγεμόνων.

Πολύ μεγαλύτερη των ευρωπαϊκών είναι οι περιουσίες των πριγκιπικών οικογενειών του Ντουμπάι, του Μπρουνέι, του Αμπού Ντάμπι και της Σαουδικής Αραβίας.

Απίστευτο!Ορειβάτες στην Αμερική αναρριχήθηκαν με γυμνά χέρια!(ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ορειβάτες ολοκλήρωσαν χθες Τετάρτη μία ιστορική ανάβαση 19 ημερών στην κορυφή του Ελ Καπιτάν, του φημισμένου βράχου που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καθώς αναρριχήθηκαν σε ύψος 900 μέτρων χωρίς εξοπλισμό.

Κωστάκη σ'ευχαριστώ και για τη διαφήμιση ρε! «Τα ακροδεξιά διαδικτυακά trolls και blogs (εγώ είμαι αυτός) στην υπηρεσία της ΝΔ»

Τρελό γέλιο με τον "έγκριτο" Κώστα Βαξεβάνη και τις αποκαλύψεις του, τις οποίες δανείστηκε από τον άλλο στόκο τον Κουρτάκη που γράφει ότι παπαριές θέλει στη φυλλάδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Φυσικά όσοι με ξέρουν και όσοι ξέρουν τους υπόλοιπους "έμμισθους υπαλλήλους της ΝΔ" όπως λέει θα έχουν σκάσει στα γέλια και θα έχουν επιβεβαιωθεί στα όσα πιστεύουν για το πόσο "ερευνητής" δημοσιογράφος είναι αν δεν του παραδώσεις τον φάκελο στο χέρι (όπως τη λίστα Λαγκάρντ την οποία ερεύνησε προκειμένου να σβήσει το όνομα του Κοντομηνά)... Ρε συ από ενδιαφέρον στο λέω: Μας κατηγορείς σαν έμμισθους εσύ που κάνεις τον κλακαδόρο στην πρώτη γραμμή στις ομιλίες Τσίπρα... να το κοιτάξεις με ψυχίατρο!

Διαβάστε τι διαφήμιση μου κάνει πάλι:

Η σχέση της ακροδεξιάς Σαμαρικής ΝΔ_ με τα ακροδεξιά διαδικτυακά trolls και blogs είναι γνωστή σε όποιον έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με την πολιτική στο διαδίκτυο. Ειδικά στο twitter αρκεί να ασκήσεις καλόπιστη κριτική στον Σαμαρά και θα ξετρυπώσουν από το πουθενά κάτι περίεργοι λογαριασμοί να σε συνετίσουν.

Εντυπωσιακό βίντεο F-14 Tomcat!

Κάποιες φορές κάποια βίντεο αξίζει να τα βλέπουμε πολλές φορές. Αυτο ειναι ένα απο αυτα. Δεν υπάρχουν λέξεις για το 5λεπτο βίντεο του F-14.
Το F-14 έγινε γνωστό σε πολλούς απο την ταινία του Τομ Κρούζ "Top Gun" - Έρχεται το "Top Gun 2": Ο Τομ Κρουζ ''εξουδετερώνει'' UAV - UCAV!

Το καλαμπούρι του πρώην Πρωθυπουργού στον Σταύρο Καλαφάτη

Ευδιάθετος και με όρεξη για… πλάκες εμφανίστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μετά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη συνάντησή του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης στην Μητροπολίτου Ιωσήφ.

Με εντολή Δένδια στοιχεία Αφγανών στο ΥΠΕΞ για έκδοση βίζας

Ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας,  Νίκος Δένδιας, έκανε δεκτή της εισήγηση του  Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και με εντολή του στάλθηκαν από το ΓΕΕΘΑ στο Υπουργείο Εξωτερικών τα πλήρη στοιχεία των...

Με άρωμα τρομοκρατίας η έρευνα της Ασφάλειας για συμμορία νονών της νύχτας

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε Αθήνα και επαρχία για την εξάρθρωση κυκλώματος με όπλα και εκρηκτικά που φαίνεται να έχει "ρίζες" ακόμα και μέσα στις φυλακές.

Αρνείται τα πάντα ο απότακτος συνεργός του Ξηρού: "Δεν ήμασταν ποτέ μαζί στον Κορυδαλλό"

Ποτέ δεν κρατήθηκα στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού με τον Ξηρό και τους "Πυρήνες της Φωτιάς" υποστήριξε ο απότακτος αστυνομικός στον ανακριτή, ενώ ο 34χρονος συλληφθέντας παραδέχτηκε ότι βοήθησε τον "Μανώλη" της 17 Νοέμβρη όταν δραπέτευσε.

Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια!

Yπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που ορίζει το περιεχόμενο και την ειδικότερη μορφή της αίτησης, των βεβαιώσεων και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων επιχειρηματιών.

Σαμαράς: Θα καταθέσω νόμο αν επανεκλεγώ για όσους ζημιώθηκαν από τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο

‘Ένας από τους πρώτους νόμους που θα κατατεθεί στη Βουλή, αμέσως μετά τις εκλογές, θα είναι αυτός που θα ρυθμίζει το ζήτημα που προέκυψε από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες σε βάρος 70.000 δανειοληπτών, μετά τις εξελίξεις με το ελβετικό φράγκο." αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Goldman Sachs: Ο Σαμαράς μπορεί να μπερδέψει τους δημοσκόπους και να επανεκλεγεί

Αυτά είναι μοντέλα πρόγνωσης για σοβαρούς λαούς που βλέπουν και κρίνουν... όχι για τον Έλληνα που το 2009 ψήφισε "λεφτά υπάρχουν" και έφαγε τα μούτρα του ενώ τώρα ετοιμάζεται να ψηφίσει "όλα τζάμπα" και να ξαναφάει τα μούτρα του

Δίνει πιθανότητα κοντά στο 43% για τον Σαμαρά να ωφεληθεί στην εκλογική αναμέτρηση από την πρόσφατη μείωση της ανεργίας και του πληθωρισμού - Ο οικονομολόγος Λάσε Χολμποελ Νίλσεν εξηγεί πώς...

Επική δημοσκόπηση Palmos-Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ! Η πρώτη δημοσκόπιση παγκοσμίως που η διαφορά μικραίνει μετά την αναγωγή

Όλες ΜΑ ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγαλύτερη διαφορά αν γίνει αναγωγή των αναποφάσιστων και πρόσεθεσή τους στο αποτέλεσμα.... ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, του Κούλογλου... από κει και πέρα τι να σχολιάσεις; Μόνο διαβάζεις τα συμπεράσματά του και γελάς... 

Πρώτος στην πρόθεση ψήφου παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ψαλίδα της διαφοράς από τη ΝΔ να...

Αυτοί είναι οι Τζιχαντιστές του Βελγίου: Σχεδίαζαν να απαγάγουν αστυνομικό ή δικαστή και να τον αποκεφαλίσουν on camera [εικόνες]

Ο τρόμος στην Ευρώπη φαίνεται πως δεν έχει τέλος και με την απειλή των Τζιχαντιστών να περνάει από το Γαλλία στο Βέλγιο.

Την Πέμπτη δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε έπειτα από επιχείρηση ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίες του Βέλγιο στην πόλη Βερβιέ, στα ανατολικά της χώρας.

BINTEO-«Εγώ είμαι το Ποτάμι»: Δείτε τα οκτώ σποτ του κόμματος

Σε οκτώ σποτ περίπου 30 δευτερολέπτων άνθρωποι της διπλανής πόρτας εξηγούν γιατί θα ψηφίσουν «Ποτάμι»

Με πρωταγωνιστές απλούς, καθημερινούς πολίτες και τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει «ποιοι είναι το Ποτάμι» τα πρώτα προεκλογικά διαφημιστικά σποτ για την ιντερνετική καμπάνια του Ποταμιού, κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο με τίτλο:«Εγώ είμαι το Ποτάμι».

Γεωργιάδης: Αίσχος που την «πέφτουν» όλοι στη Μακρή και όχι σε αυτόν που την επέλεξε

«Ο Σαμαράς ήταν δύσκολο να κυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ, δεν ήλεγχε τους Βουλευτές ο Βενιζέλος», λέει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Με τη λέξη... «αίσχος» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την κριτική που δέχεται η Ραχήλ Μακρή για τα περί «τυπώματος χρημάτων», τονίζοντας ότι δεν φταίει εκείνη,αλλά ο Αλέξης Τσίπρας που τη διάλεξε.

ΒΙΝΤΕΟ-Τυροβολάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τα ΜΑΤ θα καταργηθούν

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών μίλησε για την ανάγκη εκδημοκρατισμού της ελληνικής Αστυνομία -  Δεν σχολίασε το ενδεχόμενο αφοπλισμού

Τα ΜΑΤ θα καταργηθούν δήλωσε χθες μιλώντας στο Channel 9 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών Στέφανος Τυροβολάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ! Κομματικό έντυπο, καμαρώνει επειδή κομματικοί υπάλληλοι πήραν συνέντευξη από τον αρχηγό του κόμματός τους

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΟΛΟΙ οι χρήστες που "φίλτραραν" τις ερωτήσεις είναι υμνητές του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter και η ΑΥΓΗ λέει ότι εκπροσωπούν όλο το φάσμα κομμάτων εκτός της ακροδεξιάς

«Αν κάποιοι πιστεύουν πως θα μπορούσαν να το κατορθώσουν καλύτερα, ας το επιχειρήσουν με κάποιον άλλο πολιτικό αρχηγό, με διαφανέστερο ακόμα τρόπο»

Έναν «πρώτο απολογισμό και μερικές διευκρινίσεις» διατυπώνει σήμερα η Αυγή σχετικά με την προχθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο twitter.

Επιμένει η Ραχήλ, συμφωνεί ο Χουντής και προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ: «Μπορούμε να τυπώσουμε λεφτά στην Ελλάδα»-Κάνουν τους τσατισμένους οι υπόλοιποι

Σαν κεραυνός έπεσε στην Κουμουνδούρου η είδηση της δήλωσης της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με την οποία υποστήριζε ότι αν η ΕΕ κόψει την ρευστότητα θα «κόψουμε» 100 δις ευρώ.

Αμέσως επικοινώνησαν μαζί της ζητώντας εξηγήσεις για την δήλωση αυτή και απαιτώντας να αποσαφήνισε τι ακριβώς εννοούσε.... και αυτή το αποσαφήνισε επιμένοντας στις αστειότητες που είπε, με τις οποίες συμφώνησε και ο Χουντής, κάτι που αποκαλύπτει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ευρέως διαδεδομένη και έχει γίνει κουβέντα γι'αυτή την αστειότητα. Σημειώστε δε ότι στις διαψεύσεις δεν λέει κανείς τους "αυτό δεν γίνεται" αλλά πχ. ο Στρατούλης λέει "δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ αυτό" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει θέση τους αργότερα...

Με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο το Ποτάμι θα γίνει ΔΗΜΑΡ

Μετά τις εκλογές δεν αναγνωρίζεται καμία επιστροφή ψήφου.
Το λέμε αυτό για τους ψηφοφόρους του Ποταμιού, που κατά βάση είναι υπέρμαχοι της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και αντίθετοι σε οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την κρίσιμη 5η δόση και την πιστοληπτική γραμμή στήριξης της χώρας.
Αυτοί οι άνθρωποι της κοινής λογικής και της δημιουργίας θέλουν να τα αλλάξουν όλα, χωρίς να γκρεμίσουν τίποτα.

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Αυτή η φώτο είναι οιωνός

Στο αποκορύφωμα βρίσκεται η πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στην αντιπαράθεση πρωτοστατεί ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χρησιμοποιεί όχι μόνο τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες για τις παρεμβάσεις του αλλά και τα social media.

Η "μετεγγραφή" της Ραχήλ ξεπέρασε αυτή του... Νομπόα

Μια απίθανη ατάκα άκουσε η Ραχήλ Μακρή από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνοντας την «μετεγγραφή» της με αυτή του Νομπόα στον «δικέφαλο του βορρά».

Νεκρός ο τζιχαντιστής από το σοκαριστικό βίντεο με τον 10χρονο εκτελεστή του ΙΚ

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ο αλ Νταγκιστάνι ήταν διοικητής Πληροφοριών του ISIS

Ο τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους που εμφανίστηκε στο βίντεο-προπαγάνδα με το 10χρονο παιδί να εκτελεί δύο άντρες ως Ρώσους πράκτορες, φέρεται να σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στο Κομπάνι της Συρίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικέ λαέ...Πλύσου!!!Ο Alexis είναι έτοιμος να (μας) σπρώξει...

Θαυμάστε επιπεδο επίδοξου Πρωθυπουργού:

«Είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας» αλλά χωρίς Αντώναρους, Πάκηδες κ.λπ

Υποδοχή ηγέτη επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή σήμερα το πρωί συγκεντρωμένοι έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη που είχαν ενημερωθεί για την επίσκεψή του.

Economist: Αν συμβεί το Grexit, η Ελλάδα θα είναι χειρότερα και από την Αργεντινή

Πίσω πάλι στο 2012. Τότε που η Ελλάδα, έπειτα από διαδοχικές εκλογικές μάχες, παραλίγο να βρεθεί εκτός ευρώ. Τώρα, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η πιθανότητα ενός Grexit εμφανίζεται εκ νέου στο προσκήνιο.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ!Γιακουμάτος: Το νέο σύνθημα της Κουμουνδούρου είναι: «Άσε τον θείο, ξέχνα το Τζόκερ, πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ!»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τους φόρους, μοιράζει σπίτια, "τρίζει" δόντια σε όλη την Ευρώπη και ετοιμάζεται για το πήδημα όπως είπε χθες το βράδυ από την Ρόδο ο κ. Τσίπρας...»

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΖΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ τώρα Ζώης και Κουράκος στηρίζουν Σαμαρά

Υπέρ της ΝΔ τάσσονται ο επικεφαλής της "Νέας Μέρας" και ο απερχόμενος βουλευτής

Τη στήριξή τους στον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία -παραπέμποντας στη δήλωση του Κώστα Καραμανλή- εξέφρασαν με δήλωσή τους ο επικεφαλής της "Νέας Μέρας", Χρήστος Ζώης και ο απερχόμενος βουλευτής Γιάννης Κουράκος.