17 Ιανουαρίου 2015

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ! Πέστε απ'τα σύννεφα! Στο κύκλωμα εκβιαστών ο Άκης!Έδινε εντολές κι έβαζαν βόμβες στον Σμπώκο! Κατηγορούμενοι και το λαμόγιο ο Ραγκούσης και ο Εμμανουήλ των Ναυπηγείων!

-Τι απαντάει το λαμόγιο ο Ραγκούσης
-Αυτοί είναι οι 37 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση
-Κικίλιας: Αποδεικνύεται η σχέση τρομοκρατών και ποινικών
-Ετσι δρούσε το κύκλωμα εντός και εκτός φυλακών [σχεδιάγραμμα]

Στο κύκλωμα των 37 προσώπων που εκβίαζαν και έκαναν βομβιστικές επιθέσεις ο πρώην υπουργός Άμυνας Τσοχατζόπουλος και μία δικηγόρος που ήδη συνελήφθη - Συνταρακτικές οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς υπόθεσης - Συνελήφθησαν ήδη 16 άτομα

ΒΙΝΤΕΟ-«Μας έβγαλαν σηκωτούς οι φρουροί του Τσίπρα»... ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ «μπάτσοι» δηλ

[Ο φαλάκρας που δέρνει τον ΑΕΚτζή επειδή τόλμησε να φωνάξει "γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια" είναι ο ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ "μπάτσος" του Τσίπρα... πάλι καλά που δεν πυροβόλησε τον άτυχο οπαδό!]

Ο γιος του παλαίμαχου της ΑΕΚ Γιώργου Τανίδη, αποκαλύπτει την εμπειρία του από τον προπηλακισμό του, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ρόδο

Την Πέμπτη (15/1) οι φρουροί του Αλέξη Τσίπρα κατηγορήθηκαν για προπηλακισμό του παλαίμαχου της ΑΕΚ, Γιώργου Τανίδη. Ο γιος του, Γιάννης αποκάλυψε στο gazzetta.gr την εμπειρία του και το πως έζησε εκείνες τις στιγμές δίπλα στον πατέρα του.

Πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 18-01-2015

Δείτε τα:

JE SUIS MOURLIE: Τρολάρουν τη Ραχήλ Μακρή στα Social Media

Μέχρι και στάση στο μετρό, «Ραχήλ Μακρή (Νομισματοκοπείο)» έγινε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις της για τύπωμα χρημάτων

Λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή έχει καταφέρει να είναι το πλέον... τιμώμενο πρόσωπο στα Social Media, καθώς όλοι ασχολούνται με την περιβόητη φράση της: «Θα κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».

Τι ζήτησε ο Μουρούτης στη διακομματική όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να ακυρώσει ομιλία του ΚΚΕ

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Μουρούτης στο Facebook κατά την παρουσία του στη χθεσινή συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής ενόψει των προσεχών εκλογών κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για 3 πράγματα ενώ η συζήτηση αναλώθηκε από την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποφύγει τη σύγκριση με το ΚΚΕ προσπαθώντας να απαγορεύσει την ταυτόχρονη προεκλογική συγκέντρωση των δύο κομμάτων

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος ξαναψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ να υποθέσω...

Όπως λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2012 όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου μας έδινε γραμμή να τη χέσουμε την Ευρωζώνη αν είναι να λιποθυμούν παιδιά από την πείνα κ.λπ ή σαν άλλος Καμμένος έλεγε στους γέρους να ρωτήσουν τα 15χρονα τι να ψηφίσουν....

Σαμαράς: Αν κερδίσουμε θα κυβερνήσουμε εύκολα με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα παραχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση νίκης θα σχηματίσει εύκολα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

ΒΙΝΤΕΟ-Προφητικό σποτ ΠΑΣΟΚ με τρόμο για την «πρώτη πτήση» του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνεται με τη σημερινή βλάβη στο αεροπλάνο Τσίπρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φαβορί με βάση τις δημοσκοπήσεις για να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί με το νέο προεκλογικό σποτ του να... προειδοποιήσει για τους κινδύνους της «πρώτης πτήσης».

Ο Κουτσούμπας για τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή: Πρόκειται για γελοιότητα

«Πρόκειται για αστείο πράγμα, για γελοιότητα αν δεν ήταν δραματικό και τραγωδία», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή,  ότι «θα κόψουμε μόνοι μας ευρώ, αν χρειαστεί»

Γελάει ο Βουλγαράκης με Μπουτάρη

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε στο twitter τις… εκλογικές προτιμήσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

ΕΛΑΣ: Τέσσερις προσαγωγές σε έρευνα για βέλγους τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Σε τέσσερις προσαγωγές στην Αττική για βέλγους τζιχαντιστές στην Ελλάδα έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι έλληνες αστυνομικοί που συνεργάζονται στενά με τις βελγικές μυστικές υπηρεσίες στον απόηχο της διάλυσης του πυρήνα των τζιχαντιστών στο Βέλγιο.

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,1 %

Μπορεί στη ΝΔ να θεωρούν πως το παιχνίδι θα γυρίσει μέχρι την 25η Ιανουαρίου, ωστόσο, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

ΦΑΠ (Α) Μηλιού στη Μεσαία Τάξη. Αυτό είναι σοβαρό σύντροφοι!!!


Μανιάτης: Να ξεκαθαρίσει η στάση ΣΥΡΙΖΑ για υδρογονάνθρακες -Επιστολή σε Τσίπρα

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιάννη Μανιάτη για τους υδρογονάνθρακες. Το μοντέλο ερευνών που προτείνει ο Απ. Αλεξόπουλος αποτρέπει τους επενδυτές και οδηγεί σε απομόνωση της Ελλάδας, σημειώνει. Ρωτά αν αποτελεί επίσημη θέση του κόμματος.

Το σκίτσο που άρεσε στον Άδωνη για Μέρκελ και Τσίπρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter ένα σκίτσο που δείχνουν την Μέρκελ και τον Τσίπρα να παίζουν πόκερ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΔΙΑ! Μηλιός: Πλούσιοι οι πάνω από 200.000 ευρώ ακίνητη περιουσία και θα τα σκάσουν παραπάνω

Και όσοι είναι πάνω από 200.000 ευρώ εννοείται ότι θα πληρώσουν παραπάνω απ'ότι τώρα αφού θα πρέπει να πληρώσουν και μέρος όσων δεν πληρώνουν οι κάτω των 200.000 €....

Και όχι 450.000 ευρώ όπως είχε προαναγγείλει ο Δημ.Στρατούλης πριν λίγες μέρες - «Για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι αυτή που υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Αυτό ουσιαστικά είναι δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης» απαντά ο Δημ. Σταμάτης

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για την φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Μετά τη δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεσπίσει όριο τις 450.000 ευρώ για την φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μήλιος, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προσδιόρισε το όριο για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας στις 200.000 ευρώ.

Το greek kamaki ζει και βασιλεύει: Δύο βίντεο με τις χειρότερες, αλλά και τις πιο έξυπνες ατάκες για φλερτ

Εχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά για τον... ελληνικό τρόπο φλερτ, το λεγόμενο greek kamaki.

Τις περασμένες δεκαετίες, μάλιστα, είχε φτάσει σε σημεία... μυθολογικά και, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ιστορίες ήταν μάλλον ψεύτικες, το greek kamaki εξακολουθεί να αποτελεί σταθερά.

Ρύθμιση στα ασφαλιστικά ταμεία: Εντάχθηκαν πάνω από 62.000 άτομα με οφειλές άνω του 1 δις

Μείωση του συνολικού αριθμού των οφειλετών οι οποίοι είναι ενταγμένοι στα μητρώα του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) προς τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με α ανακοίνωση του ΙΚΑ για το μήνα Δεκέμβριο του 2014 (16 Γενάρη 2015).

Εκνευρισμός στην Κουμουνδούρου για τη στάση Στουρνάρα

Καπνούς βγάζουν στην Κουμουνδούρου με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, καθώς όπως εκτιμούν κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να «αβαντάρει» τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.

Μιχελάκης: Μπορούμε και οφείλουμε να αποτρέψουμε το δράμα ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Κομφούζιο με τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Για το φόρο στα ακίνητα και την αύξηση των φορολογικών συντελεστών. Βαβέλ υποσχέσεων για τα πάντα στους πάντες. Που οι δικοί τους λένε πως δεν γίνονται.

Όποιον συναντά ο μπάρμπα Γιάννης του λέει ότι θα τον ψηφίσει... το 'πε και στον μπάρμπα Φώτη

«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ», δήλωσε το Σάββατο ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος «Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ» στη συμπρωτεύουσα.

Απίστευτο: Κροκόδειλος δάγκωσε τον Ρόμπεν της Μπάγερν Μονάχου στην προπόνηση [εικόνες]

Στο Κατάρ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου για προετοιμασία, ωστόσο αυτή είχε ένα δυσάρεστο περιστατικό.

Ο Αριεν Ρόμπεν κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Bild, πήγε να πιάσει μια μπάλα που έπεσε σε διπλανή λίμνη.

Βέλγικα ΜΜΕ: Σε Ελλάδα ή Τουρκία οργανώθηκε η επιχείριση των Βέλγων τζιχαντιστών-Εντόπισαν τηλεφωνήματα από Ελλάδα

Στο «κάδρο» των ερευνών για τον πυρήνα των τζιχαντιστών που οργάνωναν τις επιθέσεις στο Βέλγιο, μπαίνει και η χώρα μας, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, που αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος του πυρήνα που διαλύθηκε την Πέμπτη με αιματηρή επέμβαση της αστυνομίας, φέρεται να οργάνωσε την επιχείρηση στην Ελλάδα ή την Τουρκία.

Μπακογιάννη: “Τόση μπουρδολογία δεν έχω ξανακούσει”

“Τόση συμπυκνωμένη μπουρδολογία δεν έχω ακούσει σε καμία εκλογή… από το θα τυπώσουμε χρήματα που μόνο αν το έλεγε ένα παιδί του δημοτικού. Και το κόμμα που την έχει υποψήφια δεν έβγαλε μια ανακοίνωση» είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη για τις δηλώσεις της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Ο μύθος ΣΥΡΙΖΑ ότι η αύξηση ζήτησης οδηγεί σε ανάκαμψη

Σε ορισμένους πολιτικούς κύκλους επικρατεί η εσφαλμένη άποψη, ότι για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της ανάκαμψης/επανεκκίνησης  της Ελληνικής οικονομίας αρκεί μια Κεϊνσιανού τύπου αύξηση της συνολικής ενεργού ζήτησης.. Σύμφωνα με την άποψη αυτή μια τυφλή «οριζόντια» αύξηση εισοδημάτων με «πολιτική» απόφαση και χωρίς καμία διεύρυνση  της  παραγωγικής βάσης στον ιδιωτικό τομέα  αρκεί για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει κι ο δολοφόνος Κουφοντίνας: "Η σιωπηλή οργή αποκτά εκλογική φωνή-Ο Ξηρός τα έκανε μούσκεμα σε όλα τα επίπεδα"

Τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί ισχυρίζεται ότι η σιωπηλή φωνή της κοινωνίας αποκτά τώρα εκλογική φωνή αλλά «αυτό δεν αρκεί»

«Κατ' αρχάς δεν ήταν απόδραση, αλλά μια παραβίαση άδειας, πράγμα πολύ διαφορετικό» λέει υπαινικτικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας για τον Χριστόδουλο Ξηρό σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η απάντηση του Mega στη Χρυσή Αυγή

Για κόψιμο του προεκλογικού της δεκαλέπτου κατηγόρησε η Χρυσή Αυγή το Mega, με την ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου να μιλάει για "φαινόμενο λογοκρισίας σταλινικού τύπου".

Άμεση ήταν η απάντηση του Mega που τονίζει ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος, ενώ το σποτ έπαιξε ολόκληρο μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Η Αγγελική "δραπετεύει" από το Λουτράκι την ημέρα σύλληψης του Ξηρού! - Φωτογραφίες της 22χρονης και του Αλβανού "Θεοχάρη"

- Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Αγγελικής, που φέρεται να είναι το “δεξί χέρι” του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς και του Αλβανού "Θεοχάρη"
- Η 22χρονη εγκατέλειψε τη γιάφκα στο Λουτράκι στις 3 Ιανουαρίου, ημέρα σύλληψης του τρομοκράτη
- Τον Δεκέμβριο είχε βρεθεί σε κατάστημα στη Μεταμόρφωση, όπου είχε πάει να αγοράσει νιτρομεθανόλη
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ

Σε εφαρμογή το σχέδιο Τσίπρα για έξοδο από το ευρώ

Θα μάθουμε, άραγε ποτέ ποια είναι εκείνα τα συμφέροντα που στηρίζουν τον Τσίπρα στο σχέδιο εξόδου από το ευρώ; Και τι θα κερδίσουν; Μήπως είναι αυτοί που έχουν βγάλει δισεκατομμύρια στο εξωτερικό και με τη δραχμή θα τα πολλαπλασιάσουν;

Σταμάτης: Ο Τσίπρας δεν τόλμησε να αναφέρει ποια θεωρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία-Σπυράκη: Ο Τσίπρας θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του με φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας αλλά «δεν τόλμησε να αναφέρει ποια θεωρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία ώστε να το ακούσουν με τα αυτιά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Άοπλες δυνάμεις Ασφαλείας; (Φώτο Αστυνόμου όπως τους θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ)

Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΕΛ.ΑΣ και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο ρόλος, η λειτουργία και η οργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ειδικών Σωμάτων Ασφαλείας δεν απασχολεί μόνο τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών. Αυτό το τελευταίο φάνηκε ιδιαίτερα στη διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε τις προάλλες ο Αλέξης Τσίπρας στο twitter, όπου από τις αγαπημένες ερωτήσεις του κοινού ήταν τι θα γίνει τελικά με τα σώματα ασφαλείας και αν θα καταργηθούν τα ΜΑΤ.
Ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε απρόσεκτος στις δηλώσεις του. Υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας και θέλει να υπάρχει αστυνόμευση αλλά όχι αστυνομοκρατία.

ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ-Χάλασε το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Τσίπρα στα Ιωάννινα

Παρουσιάστηκε ένδειξη για βλάβη και το αεροσκάφος δεν απογειώθηκε από το Ελ.Βενιζέλος για τα Ιωάννινα - Προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με άλλο αεροσκάφος

Πρωινό θρίλερ στον αέρα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επέβαινε σε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

ΤΟΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙ! Σαμαράς: Μείωση ΕΝΦΙΑ 7% το 2015 πέρα από τη μείωση 30% των προηγούμενων 2 χρόνων και φοροελαφρύνσεις

[Τόσα τον παίρνει να κάνει τόσα κάνει ο Σαμαράς, αλλά τα γίδια μετά το 2009 θα την πατήσουν σα μαλ@κες και θα ψηφίσουν το λεφτά υπάρχουν του Τσίπρα, όπως τότε του Γιωργάκη... δηλ. ρε ζώα βλάκας είναι ο Σαμαράς και δε σας λέει θα καταργήσω όλους τους φόρους όπως λέει ο Αλέξης; Δεν θέλει αυτός να ξαναβγεί Πρωθυπουργός μοιράζοντας λεφτά; Δεν σκέφτεστε ότι κάποιος δεν θέλει να σας κοροϊδεύει άλλο; Δεν προβληματίζεστε που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο Καραμνλής το 2009 όταν σας έλεγε να παγώσουμε μισθούς, συντάξεις επειδή δεν υπάρχουν λεφτά; Πόσο γίδια πια;]

Σπυράκη: Μειώνουμε το φόρο στα φυσικά πρόσωπα με ανώτερο συντελεστή το 33% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον πάει στο 60%

Νέα μείωση στον ΕΝΦΙΑ, της τάξεως του 7%, προαναγγέλλει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην εφημερίδα Αγορά.

«Μειώσαμε το "χαράτσι" 15% το 2013 για όλους. Και ακόμα 15% περίπου μεσοσταθμικά για το 2014. Και έτσι όλοι...

Νεαρός αστυνομικός κατέγραψε τη δολοφονία του σε βίντεο!

Ο αστυνομικός Τάιλερ Στιουαρτ κάνει περιπολία. Τον παρακολουθούμε να έχει μια ήμερη συνομιλία με το νεαρό που έχει το χέρι του στην τσέπη.

Ο αστυνομικός τον ρωτάει αν οπλοφορεί. Όχι κύριε, απλά κρυώνω, λέει ο νεαρός.

Στο Νομισματοκοπίο κόβουν φλέβες…

Στα ‘λεγα… Να πεις ότι δε στα ΄λεγα… Το έκανε πάλι το θαύμα της η Rachel. Ναι παιδί μου, αυτή η υποψήφια βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ. Είδε και απόειδε το κορίτσι. Είδε ότι στα τηλεοπτικά παράθυρα και πάνελ «παίζουν» συγκεκριμένα ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Στρατούλη, Λαφαζάνη, Μπαλάφα) και αυτή δεν την καλούν ούτε για «γλάστρα». Είδε ότι και εκεί στα βόρεια κινδυνεύει να της φάει τη δόξα η έταιρη ξανθιά, Θεοδώρα Τζάκρη, και σου λέει τώρα είναι η ώρα να δράσω.

Δημοσκόπηση e-voice: Μειωμένη διαφορά

Προβάδισμα 2,5% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., στην «πρόθεση ψήφου», καταγράφει δημοσκόπηση της e-voice, που δημοσιεύεται, σήμερα, στην εφημερίδα "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ", μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, ενώ πριν 12 μέρες το προβάδισμα ήταν...

"Κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ή χάνει η ΝΔ;"

Σταθερά στη γραμμή της εκτίμησης περί επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, κινούνται τα “Νέα”, και με σημερινά ρεπορτάζ τους.

Αλλαγή φαροφύλακα σε τρικυμία! Δεν θα το πιστεύετε πως γίνεται - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας φάρος στην μέση του πουθενά. Μια θύελλα απίστευτη.Η αλλαγή βάρδιας του φαροφύλακα όμως πρέπει να γίνει. Και όπως θα δείτε στο βίντεο δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Είναι μια πραγματική περιπέτεια με πολύ αγωνία και ρίσκο.

Το κόστος ζωής σε κάθε σημείο του κόσμου -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα [εικόνες]

Οι περισσότεροι- όχι μόνο Ελληνες, αλλά σχεδόν σε όλο τον κόσμο- προβληματίζονται καθημερινά για το κόστος της ζωής τους και πώς αυτό αλλάζει. Ποιοι είναι όμως σε καλύτερη μοίρα;

BINTEO-ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ»!Τσίπρας: Πληρώστε κανονικά τον ΕΝΦΙΑ και μην ακούτε τις μαλ@κίες που λέμε

Γελάει ο κόσμος με το σούργελο που ξαφνικά θυμήθηκε τους νόμους και το ότι πρέπει να πληρώνουμε τους ψηφισμένους φόρους, ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες έλεγε τον ΕΝΦΙΑ "αντισυνταγματικό" και μιλούσε για "αντίσταση και ανατροπή"

Τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ μέσα στο 2015 και την αντικατάστασή του με φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει Κύπρος.

«Διαπιστώνω ότι όποιος μιλάει ελληνικά χρωστάει. Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Θα αντικατασταθεί από φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Η πρώτη κατοικία δεν θα φορολογείται. Ο ΕΝΦΙΑ προέβλεπε...

Mουσικός από τον Βόλο «φλερτάρει» με το Όσκαρ!

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Λαδόπουλος που διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο

​Με ρίζες από… τον Βόλο ενδέχεται να είναι ένα από τα φετινά βραβεία Όσκαρ, καθώς ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά είναι υποψήφιος στην κατηγορία της μουσικής!

ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ; Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: Θα πληρώσουμε τα πρώτα ομόλογα σε ένδειξη καλής θέλησης

Παράλληλα, ο κ. Λάσκος κάλεσε τον Βόλγκανγκ Σόιμπλε, «αντί να συμβουλεύει την Ελλάδα να μείνει εκτός εκλογικής διαμάχης» ώστε να μπορούν να λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι αρλούμπα θέλουν.... και ο Σόιμπλε να μας κάνει έκπληξη στις 26

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη

Για σχέδιο «αφανισμού» της μεσαίας τάξης από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο...

Αυτός «έδωσε» στην αστυνομία τον Ξηρό

Από τον χώρο του κοινού Ποινικού Δικαίου προέρχεται ο άνθρωπος που έδωσε τις πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στα ίχνη του Χριστόδουλου Ξηρού και στον εντοπισμό της γιάφκας στην Ανάβυσσο.

Δημοσιοποίηση στοιχείων για την Αγγελική Σπυροπούλου, και το «Θεοχάρη Χρυσακη» Αλβανό, Hari KOKA για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Δημοσιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, για την Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και τον Αλβανό Hari KOKA, ο οποίος συνελήφθη για υπόθαλψη του κατάδικου τρομοκράτη ΧριστόδουλουΞηρού.

Μπακογιάννη: «Με ανησυχεί η αστάθεια, το αλαλούμ το οποίο ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Το ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθη παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ-Πήγε να στηρίξει τον ξάδερφό του και αποθεώθηκε ο Καραμανλής!

Σε προεκλογική εκδήλωση του ξαδέρφου του, Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη πήγε το βράδυ της Παρασκευή ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Φίλης 5/01 «ούτε φράγκο για γήπεδο ΑΕΚ»-Φίλης χθες «Έτοιμα τα 20 εκ για ΑΕΚ»!

Τέτοια διαπραγμάτευση θα κάνουν και με τη Μέρκελ....

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να έλεγε πως "… δεν θα δοθεί φράγκο για το γήπεδο της ΑΕΚ", αλλά με νέες του δηλώσεις ο διευθυντής της «Αυγής» και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ισχύει κανονικά η επιχορήγηση από την Περιφέρεια

ΒΙΝΤΕΟ-Τόλιος: «Προσωπική δέσμευση Τσίπρα ότι δεν θα πληρωθούν οι 2 τελευταίες δόσεις ΕΝΦΙΑ»

Αυτή είναι η δήλωσή του που προσπάθησαν να διαψεύσουν... και ψιτ: Οι νοικοκυραίοι δεν θα πληρώσουμε ούτως ή άλλως αν βγείτε κυβέρνηση... είπαμε οι ρόλοι θα αλλάξουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Δυο νέα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ για Ραχήλ και Τσακαλώτο

Αυτά είναι τα δυο νέα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Το πρώτο με τον τίτλο «Θα τους εμπιστευτούμε την Ελλάδα;» και το δεύτερο με τον τίτλο «Οι υποσχέσεις τους καταστρέφουν τη μεσαία τάξη».

ΒΙΝΤΕΟ-Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, με γνωστά λαμόγια

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας μάλιστα ότι τον έχουν στελεχώσει «γνωστά λαμόγια» που έχουν ψηφίσει δύο και τρία μνημόνια, συνδικαλιστές που έπαιξαν υπονομευτικό ρόλο στο κίνημα και στελέχη που θήτευσαν δίπλα στην κυβέρνηση Σημίτη.

Ο ΜΠΑΝΕ ΠΟΤΕ; Ο Νίκος Γκάλης έγινε... Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής

Στα 57 του και έχοντας σταματήσει το μπάσκετ μια 20ετια, απενεμήθη στον Νίκο Γκάλη την Παρασκευή μια μεγάλη τιμή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τρίωρη στάση εργασίας στην ΕΛΣΤΑΤ ..λόγω Γεωργίου

Με απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα τρίωρη στάση εργασίας στην ΕΛΣΤΑΤ. Αιτία   η  ”αυταρχική συμπεριφορά” του προέδρου της Αρχής.

Επιστροφή ανεκτίμητης αξίας Βυζαντινού Χειρογράφου στην Ελλάδα

Μισό αιώνα μετά την αφαίρεσή του από την Ιερά Μονή Διονυσίου του Αγίου ‘Ορους, ένα ακόμη ανεκτίμητης αξίας, εξαιρετικής ομορφιάς και τεχνικής βυζαντινό χειρόγραφο βρίσκεται καθοδόν προς την Πατρίδα του.