19 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ

Το αν έχει αδικηθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τα τελευταία χρόνια δεν συζητείται καν και το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.

Κακές επιλογές, εύκολος στόχος (επειδή δεν υπάρχει συνδικαλισμός) και ανύπαρκτη ηγεσία έφεραν σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους,που ήταν από τους τελευταίους σε μισθολογικές απολαβές.

Το θέμα είναι ότι...

Η νέα σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο στη μετά-Ιρίνα Σάικ εποχή [εικόνες & βίντεο]

Η Ιρίνα Σάικ είναι το... παρελθόν, η Λουθία Βιγιαλόν το... μέλλον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χωρισμό του με την Ρωσίδα καλλονή (φήμες οργιάζουν ότι πλέον η Ιρίνα έχει σχέση με τον ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον), πλέον φέρεται να έχει σχέση με την 26χρονη δημοσιογράφο.

Προφανώς και ο Σαμαράς πη#%@# !!!Υποκλοπή το Video-backstage από το 2012

Και το έδωσε η διαφημιστική που τότε είχε τη ΝΔ και τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από συμβουλή του Λαλιώτη που νόμιζε ότι θα χτυπήσει έτσι τον Σαμαρά...

ΒΙΝΤΕΟ-Τα δυο νέα σποτ της ΝΔ... με πρόγευση από μέλλον ΣΥΡΙΖΑ

Το πως θα γραφτεί η Ιστορία είναι στο χέρι μας

Έτσι θα την γράψει ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΦΩΤΟ-Ο δωδεκάλογος του Αλέξης για τα Ταμεία: Χαράτσι ακόμα και στις καταθέσεις μισθοδοσίας

Επειδή οι δημοσιοκάφροι που δημοσιεύουν ειδήσεις με τίτλους "διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βάλει χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές και στα λαχεία" ή λένε στην ΤιΒι σε ΣΥΡΙΖΑίους "η ΝΔ σας κατηγορεί ότι θα βάλετε φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές", είναι για κλάματα, ας μάθουν ότι δεν τα λέει η ΝΔ, αλλά η ίδια η...

Ντόροθι Κινγκ: Ο ετεροθαλής αδερφός του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι θαμμένος στην Αμφίπολη

Δεν διστάζει να... τρολάρει λέγοντας ότι τα καμμένα κόκκαλα στον τάφο ανήκουν στην... Παναγία - Αρκετά παράδοξο το γεγονός πως πρόκειται για οικογενειακό τάφο - Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της για τον Ηφαιστίωνα

Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης μακροσκοπικής μελέτης του οστεϊκού υλικού από το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά, την οποία είχε αναλάβει διεπιστημονική ομάδα των Πανεπιστημίων Αριστοτελείου και Δημοκριτείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Μάκη κι εσύ άλλη φορά ρώτα τον Χατζηνικολάου τι επιτρέπεται να πεις!

Αντιδράσεις ΜΕΣΑ στη ΝΔ είδε ο Χατζηνικολάου από τη δήλωση Βορίδη ότι θα παλέψουμε με την ΨΗΦΟ μας να μην πέσει η πατρίδα στα χέρια της αριστεράς... το μόνο όνομα που ανέφερε ήταν του Αντώναρου και εκεί κάπου γέλασαν και οι κάμερες με τις βλακείες του.

ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"!Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτίθεται στον Ανδριανό

Βαγγέλα νομίζω ότι πρέπει να βγάλεις ανακοίνωση που να λέει "ο γνήσιος επιστήμονας Ολυμπιακός ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ", γιατί έχουν κι ένα πρόβλημα με την κατανόηση οι "επιστήμονες"

Μετωπική επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό αλλά και τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, Παναγιώτη Τζοβάρα εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο λόγος έχει να κάνει με...

Ο Καμμένος δεν χαιρέτισε τον Γιοβανόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ο Κώστας Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Βέροια.

Όταν μπήκε στον Ιερό Ναό ο κ. Γιοβανόπουλος, ο κ. Καμμένος ήταν ήδη εκεί μαζί με υποψήφιους και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Σαμαράς: Μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξουν μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

«Σημειώθηκε κάμψη της ανεργίας, μειώθηκε το δημόσιο χρέος και τώρα βγαίνουμε από τα μνημόνια», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στο ΕΒΕΑ, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι «χωρίς μνημόνια δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ και μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξουν μνημόνια».

Το νέο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με την συνέχεια της... πτήσης του Αλέξη [βίντεο]

Αίσθηση είχε δημιουργήσει το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με την «πρώτη πτήση» και τις φοβίες που δημιουργεί στους επιβάτες του αεροπλάνου, με σαφείς αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

O Γκλέτσος κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα από την Εκκλησία: Εν Χριστώ αδελφοί ψηφίστε με [βίντεο]

Το δικό του... κήρυγμα θέλησε να κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος μέσα από την Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου της Στυλίδας.

Ο επικεφαλής του κόμματος «Τελεία» παραβρέθηκε στην κυριακάτικη λειτουργία για τον πολιούχο της Στυλίδας και θέλησε να πει δύο λόγια στους πιστούς.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΤΕ! Εχουν φύγει 7 δισ. ευρώ από τις τράπεζες, από τις αρχές Δεκεμβρίου

Σε 7 δις συνολικά ανέρχονται οι εκροές καταθέσεων από τις τράπεζες από την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό το φόντο των πρόωρων εκλογών.

Η απολογία της εξαδέλφης του Βλαστού

Αποκαλυπτική ειναι η Ευαγγελία Βλαστού, γνωςτη πλέον ως "Λίτσα", η πρώτη ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία μέσα απο τις καταθέσεις και τις προανακριτικές απολογιες της στην Ασφάλεια ξεδιπλώνει όλη τη δράση του κυκλώματος.

Παναγιωτόπουλος: Καταπολεμούμε τις παλαιές πρακτικές



Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε μια δυναμική παρουσία σήμερα 19/01/15 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Αντ1. 

Ο Αρκάς πολιτευτής παρότρυνε τους πολίτες της Χώρας να παραμερίσουν το θυμικό και να αποφασίσουν για το μέλλον των νέων γενεών αλλά και τις πατρίδας με γνώμονα τη λογική. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός της Χώρας ,Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει  χαρακτηριστικά, δείχνουν τον πραγματικό και ρεαλιστικό δρόμο για να τελειώσουμε με τα μνημόνια και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη με σκοπό την καταπολέμηση του μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος, αυτό της ανεργίας. Μια ανάπτυξη που ήδη θα είχε αρχίσει να πραγματοποιείται από το τελευταίο τρίμηνο του 2014 αν η αντιπολίτευση έβαζε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και δεν έσερνε εκβιαστικά τη χώρα σε εκλογές για να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά συμφέροντα της.



 Ο δραστήριος πολιτικός ανέβασε τους τόνους υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για ισότητα και δικαιοσύνη σε όλους του τομείς και δηλώνοντας πολέμιος παλαιών πρακτικών και συστημάτων που εξυπηρετούσαν τοπικά συμφέροντα αλλά ακόμα και τοπικούς Βουλευτές. 

Κλείνοντας την συνέντευξη του είπε χαρακτηριστικά «Ανήκω στους ανθρώπους που τα τελευταία δυόμιση χρόνια δουλέψαμε σκληρά και εντατικά για να αλλάξουμε το κράτος και τα καταφέραμε, αλλάξαμε δομές και λειτουργίες, εκσυγχρονίσαμε το κράτος τη δημόσια διοίκηση με σκοπό να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις μακροπρόθεσμες ανάγκες τον πολιτών, και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς καμία καθυστέρηση για το καλό του τόπου μας και το κοινό μας συμφέρον. Στηρίζοντας την Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε την Ελλάδα του Αύριο και της Προοπτικής »

Δημοσκόπηση metrisi: Διαφορά 2,2% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-Ενισχυμένος ο Σαμαράς στους αναποφάσιστους

Η ρευστότητα είναι το βασικό εύρημα και χαρακτηριστικό του πολιτικού κλίματος μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών, με τον Αντώνη Σαμαρά σαφώς ενισχυμένο στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους , τον ΣΥΡΙΖΑ να διατηρεί μικρό προβάδισμα και την πιθανότητα αυτοδυναμίας του να δημιουργεί αντισυσπειρώσεις στην συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώμενων.

Δημοσκόπηση ALCO: Διευρυμένο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και επτακομματική Βουλή

Αλώβητο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο 4,4% - Καθοριστικής σημασίας για την αυτοδυναμία η τύχη των ΑΝ.ΕΛ. που περνούν το 3% -Συνεχίζεται το θρίλερ για την τρίτη θέση που διεκδικούν Το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή. - Οι γυναίκες κυριαρχούν στη «δεξαμενή» των αναποφάσιστων που φθάνει στο 11%. - Στο 35% η ανησυχία για τις καταθέσεις και την έξοδο από το ευρώ

Πόσο δεξιός είναι ο κ. Εντελώς Καμμένος;

Ο κ. Καμμένος πόσο δεξιός και πόσο πατριώτης είναι όταν υποκύπτει στον Τσίπρα και την παρέα του για ένα υπουργείο; Πόσο δηλαδή θα αντέχει ο ελληνικός λαός τα πολιτικά παρτάλια που διεκδικούν μερίδιο από τη νομή της εξουσίας;

Ξεκινά η ανάκριση για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης “τρέχει” την πολύκροτη υπόθεση για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απέστειλε ήδη κλήσεις στους πρώτους μάρτυρες

Δ. Σταμάτης: "Ποτέ, ποτέ, ποτέ"

Στην… επόμενη ημέρα έφτασαν οι συζητήσεις των επιτελείων, με αφορμή το νέο κύκλο ψηφοφοριών στη νέα Βουλή για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Φωτεινή Πιπιλή συστήνεται σαν... κουκουβάγια

Αντί για το πρόσωπό της η βουλευτής της ΝΔ επέλεξε μια κουκουβάγια - «Δεν έχω πολιτικό γραφείο, δεν κάνω ρουσφέτια, και επιπλέον... κατάφερα να σταματήσω την κοπή αυτιών σε κυνηγόσκυλα και ζώα συντροφιάς»

Βίντεο σοκ: Μεταλλική ράβδος καρφώθηκε στο κεφάλι του!

Ανατριχίλα και σοκ προκαλεί η εικόνα ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος μπήκε σε ένα βενζινάδικο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, έχοντας καρφωμένη στο κεφάλι του μία μεταλλική ράβδο!

Η Κίνα έκλεψε τα σχέδια για το F-35!

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τις διαρροές Σνόουντεν συνεχίζονται. Αυστραλιανά ΜΜΕ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οτι κινέζοι χάκερς έχουν κλέψει απόρρητα σχέδια του μαχητικού F-35.

Τοποθέτηση προκήρυξης «ανάληψης ευθύνης» έξω από τη «Ναυτεμπορική»

Προκήρυξη «ανάληψης ευθύνης» από οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστορ Μάχνο» τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την έδρα της «Ναυτεμπορικής», η οποία ενημερώθηκε με σχετικό τηλεφώνημα.

Οι δυσαρεστημένοι της ΝΔ θα φέρουν την Αριστερά στην εξουσία;

Αν ο κόσμος λοιπόν φεύγει απογοητευμένος από τη ΝΔ για τον παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ ας το κάνει αφού πρώτα δει τι πραγματικά τον συμφέρει. Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει, τα χειρότερα έπονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Ολυμπιάδα δείχνουν τα νέα ευρήματα στην Αμφίπολη

Νέος κύκλος ερμηνειών ανοίγει με τα συμπεράσματα της μελέτης των σκελετικών καταλοίπων του ταφικού μνημείου στο λόφο Καστά της Αμφίπολης. Από τους πέντε σκελετούς που ερευνήθηκαν προέκυψε ότι ανήκουν σε μια γυναίκα άνω των 60 ετών, δυο άντρες (35 με 45 ετών), ένα βρέφος και μια ανδρική καύση από την οποία σώζονται λίγα στοιχεία.

Πως θα ήταν ο Πρίσλεϊ, ο Κομπέιν και ο Λένον αν ζούσαν σήμερα; - ΦΩΤΟ

Ένα εξαιρετικά ευφάνταστο πρότζεκτ προσπαθεί να …μαντέψει ποια θα ήταν η όψη των διάσημων stars που έφυγαν από τον κόσμο μας πρόωρα αφού πρώτα κατάφεραν να χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές να τους λατρέψουν

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακης ελπίζει σε Δούρου και Κότσακα για να την γλυτώσει!!!


Απλά Πράγματα. Αν το Ποτάμι δε θέλει αν γίνει ΔΗΜΑΡ πρέπει να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα.

Το Ποτάμι πάει για Τρίτο.
Το μεγάλο στοίχημα είναι ποιος θα είναι πρώτος.

Αν είναι η Νέα Δημοκρατία πρώτη τότε το Ποτάμι θα έχει ρόλο και θέση στην επόμενη κυβέρνηση. Τότε το Ποτάμι, μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις που εγγυώνται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα συγκροτήσουν άμεσα τη νέα διακυβέρνηση.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος τότε το Ποτάμι θα "πνιγεί" στον εγωισμό της εμμονής του προγράμματος Θεσσαλονίκης, στην αλαζονεία του "δεν συνεργάζομαι" και στον λαικισμό των αντιφάσεών του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ματ κάνουν άψογα τη δουλειά τους και χτυπούν ταραξίες μετανάστες... τι δεν καταλαβαίνουν οι αριστεράντζες;

Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό που ακολουθεί, το οποίο αποτελείται από τέσσερα επί μέρους βίντεο, καταγράφεται επέμβαση των ΜΑΤ στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο με σκοπό την αντιμετώπιση μιας απόπειρας αυτοκτονίας (απόπειρα της π@υτσας δηλ.) ενός μετανάστη, ο οποίος έχει ανέβει στην ταράτσα, αλλά και της καταστολής αναταραχής στο κέντρο.

Η φωτογραφία που έβαλε φωτιά στα Μις Υφήλιος -Παραλίγο να αφαιρέσουν τίτλο από καλλονή [εικόνες]

Μια, φαινομενικά ανώδυνη ,φωτογραφία που τραβήχτηκε στα παρασκήνια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος έχει προκαλέσει σάλο στο Λίβανο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Σάλυ Γκρέιτζ, Μις Λίβανος, να χαμογελά αμήχανα στο πλευρό της...

Ακόμα δύο πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα

Δύο ακόμη πλανήτες-νάνοι είναι «κρυμμένοι» στο ηλιακό μας σύστημα και, παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν γίνει άμεσα ορατοί, «προδίδουν» την παρουσία τους λόγω της βαρυτικής τους επίδρασης στις τροχιές και την κατανομή των ουράνιων αντικειμένων πέρα από τον Ποσειδώνα.

Ποτάμι… ο Λαϊκισμός

Το έκανε πάλι ο Σταύρος το θαύμα του και «τάραξε» τα νερά. Ο λόγος; Το προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του Ποταμιού. Μετά από το περσινό διαφημιστικό «Πρώτη μου φορά», ο Σταύρος Θεοδωράκης ξαναχτυπά, βάζοντας αυτή τη φορά ως θεματολογία την ανεργία και το θέμα των συσσιτίων. Με βασική φράση «εγώ θέλω δουλειές, όχι συσσίτια και ελεημοσύνες», ο ποταμίσιος ηγέτης καλεί τον κόσμο να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Και έρχομαι να αναρωτηθώ: Πρότεινε κανένα από τα κόμματα συσσίτια αντί θέσεων εργασίας και εμφανίστηκε ο «σωτήρας» Σταύρος, των φτωχών και των αδικημένων, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει λύση;
Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς πίσω από τις ιλουστρασιόν συνεντεύξεις, και τους Celebrities του απολίτικου βυθού του Ποταμιού, θα διαπιστώσει πλείστες λαϊκίστικές κορώνες.

Σ. Κασιμάτης: Θα ψηφίσω ΝΔ για να υπάρχει κάποια Δεξιά που θα ξαναφτιάξει τη χώρα

​Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι –πότε άτσαλα, πότε επιδέξια, μα πάντα αυτοσχεδιάζοντας– ο ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ) έχει μεταβάλει τις θέσεις του επί το λογικότερο, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Δεν απειλεί με φυγή από την Ευρώπη, ούτε λέει πια ότι θα «σκίσει το Μνημόνιο» (σ.σ.: η φράση χρησιμοποιείται μεταφορικώς). Λέει ότι θα πάει για πολιτική διαπραγμάτευση, και πιστεύει ότι θα την κερδίσει.

Οι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία «μπλοκάρουν» την αγορά ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ

Ο... «γερμανικός ΣΥΡΙΖΑ» έχει ζητήσει ακύρωση της απόφασης που επιτρέπει απεριόριστες αγορές ομολόγων από ΕΚΤ - «Παζάρια» μέχρι την Πέμπτη, Ντράγκι-Μέρκελ κρατούν σκληρή στάση

ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!Συνελήφθη να οδηγεί ενώ έπαιρνε επίδομα...τυφλότητας!

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 είχε λάβει επίδομα χρηματικού ποσού άνω των 36.000 ευρώ

Μια ακόμη απίστευτη υπόθεση «μαϊμού» επιδομάτων έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβε, σε περιοχή της Αττικής, έναν 78χρονο Ελληνας, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς λάμβανε παράνομα επίδομα τυφλότητας από Δήμο της Δυτικής Αττικής.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΟΜΩΣ-Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ για καταστροφή προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ

Σε βάρος του 52χρονου το 2013 είχε σχηματιστεί δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων, που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις

Για καταστροφή προεκλογικού υλικού το απόγευμα της Κυριακής στο Καμετερό καταγγέλλει το ΚΚΕ τη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με την καταγγελία, μάλιστα, επικεφαλής της ομάδας ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ ενώ ορισμένοι από τους δράστες είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού. Όπως έγινε γνωστό ο υποψήφιος βουλευτής συνελήφθη.

"Το απόλαυσα" λέει ο Morissey σε τραυματισμένη ταυρομάχο - ΒΙΝΤΕΟ

«Serial killer», δηλαδή "κατά συρροή δολοφόνο" ονομάζει ο διάσημος τραγουδιστής Morissey μια γυναίκα ταυρομάχο που τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν το τέλος του 2014 σε μια ταυρομαχία.

ΦΩΤΟ-Άπλυτοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Πλεύρη ξανά!

Για μια ακόμα φορά μέσα σε ένα μήνα το αυτοκίνητο του βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ Θάνου Πλεύρη γίνεται στόχος αγνώστων.

Πόσο Παππα-τζής είσαι ρε φίλε;


O Ψυχάρης στο στοιχείο του-Αφησε την πολιτική και ζει στιγμές μποέμ [εικόνα]

Με μούσι, φουλάρι στον λαιμό, t-shirt, μοντέρνα κουμπωμένη ζακέτα και αγκαλιά με την Τόσκα φωτογραφήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης, δείχνοντας πως οι μέρες των κοστουμιών και του clean cut προσώπου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Reuters: Τι μας λέει για την ταλαιπωρημένη (μακάρι να είχαμε γίνει) Αργεντινή η έλλειψη... ταμπόν

Οι ελλείψεις σε αγαθά που παρατηρούνται στην Αργεντινή είναι σαφώς λιγότερες από τις αντίστοιχες σε Βενεζουέλα και Κούβα, υπογραμμίζει το Reuters - Πάρα ταύτα, παρατηρούνται ελλείψεις, δεδομένου ότι «οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 11% τους πρώτους έντεκα μήνες του 2014»

Αμφίπολη: Πέντε οι νεκροί του τάφου - Δείτε φωτογραφίες

Τέσσερις ενταφιάστηκαν (μία γυναίκα, δύο άντρες και ένα μωρό), ένας είχε καεί – Βρέθηκαν συνολικά 550 οστά

Επιβεβαιώθηκαν και από το υπουργείο Πολιτισμού οι πληροφορίες που πρώτο το protothema.gr μετέδωσε ότι είναι πέντε οι νεκροί της Αμφίπολης. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

ΣΠΟΤ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! Δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να πάρει λεφτά από τη λίστα Λαγκάρντ [βίντεο]

Φυσικά και δεν λένε το σημαντικότερο: ποια θα είναι η φορολογική κλίμακα... όλα τ'άλλα για φοροφυγάδες, λίστες Λαγκάρντ είναι παπαριές

Με ένα νέο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει γνωστές τις δεσμεύσεις του για τη φορολογία και τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

OI ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ->FAZ: «Όχι» σε νέο κούρεμα, «ναι» σε ελαφρύνσεις λένε οι οικονομολόγοι

Λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές στην Ελλάδα οικονομολόγοι προειδοποιούν για τις συνέπειες ενός νέου «βεβιασμένου» κουρέματος του ελληνικού χρέους, επισημαίνοντας ότι η χώρα χρειάζεται πρωτίστως μεταρρυθμίσεις

ΦΩΤΟ-Αμερικανιές! Δασκάλες έκαναν σ@ξ με μαντράχαλους

Εντάξει είπαμε ότι η σχέση δασκάλου-μαθητή πρέπει να διέπεται από σεβασμό ή ξέρω γω τι αλλά το να δίνει ονόματα, φώτο και να τις χώνεις και φυλακή παραπάει.

Δύο δασκάλες από την Καλιφόρνια έκαναν σεξ με μαθητές τους στην παραλία Σαν Κλεμέντε.

Η Μέλοντι Λίπερτ, 38 ετών και η Μισέλ Γκιρέλι, 30 ετών, διδάσκουν και οι δυο στο λύκειο South Hills High School.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γυρίζει η Ραχήλ και μιλάει για «πίστωση» ευρώ που μπορεί να την κάνει μόνη της... για ΒΕΤΟ της ΕΚΤ δεν έχει ακούσει τίποτα;

Και βέβαια μπορεί να πιστώσει με χρήμα η ΤτΕ τις Τράπεζες (άσχετα αν η ίδια είπε "να τυπώσουμε ως 100 δις" και όχι να πιστώσουμε στα χαρτιά τις Τράπεζες με 100 άυλα δις) ώστε να αγοράσουν ομόλογα του δημοσίου και βέβαια υπάρχει ο ELA στον οποίο προσέφυγαν τώρα οι τράπεζές μας και ο οποίος δεν είναι σούπερ μάρκετ να ψωνίζει ο καθένας ότι θέλει (δείτε στο τέλος)... αυτό όμως που κρύβει η Ραχήλ είναι ότι άμα δεν θα σου δίνει η ΕΚΤ χρήμα για να σε πιέσει πως θα σε αφήσει να κόψεις δικό σου από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να ασκήσει βέτο και να απαγορεύσει στην ΤτΕ την πίστωση όπως τη λέει η Ραχήλ;

H Ραχήλ Μακρή έδωσε διευκρινίσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega  για την δήλωσή της περί τυπώματος χρήματος σε περίπτωση που σταματήσει η χρηματοδότηση της χώρας. Η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε:

TI NA ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ; ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ; Μανιάτης: Αλέξη καταδίκασε τις δηλώσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει και θα επαναπροκηρύξει όλους τους διαγωνισμούς για την έρευνα και εκμετάτελλευση  σε Ιόνιο, Κρήτη και Δυτική Μακεδονία. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής και υποψήφιος πάλι στην δεύτερη περιφέρεια Αθηνών Απόστολος Αλεξόπουλος , που είναι  επικεφαλής της Επιτροπής  Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΥΠΕΚΑ.

Morgan Stanley: Αδύνατον για τον ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει αυτά που λέει

Αντίστροφη μέτρηση πριν από τις εκλογές, είναι ο τίτλος σημερινής ανάλυσης της Morgan Stanley για τις εκλογές στην Ελλάδα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Κατά την άποψη της Morgan Stanley, η παραμονή στο ευρώ, η ανάληψη της εξουσίας και η αναίρεση του προγράμματος διάσωσης, είναι μια «αδύνατη τριάδα» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο είναι ασυνεπές, επομένως ένα από τα τρία θα πρέπει να φύγει.

Πάμε μωρή Αρρώστια!!!Να βολευτούμε όλοι στο Δημόσιο. Αριστερά να την Φτύνεις!


Ανατροπές στην Αμφίπολη: Πέντε και όχι ένας οι σκελετοί στον Τύμβο Καστά!

Οχι έναν, αλλά πέντε σκελετούς βρήκαν τελικά οι ερευνητές στην Αμφίπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τάφος στο Λόφο Καστά ήταν οικογενειακός και μέσα βρέθηκαν:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΛΕΜΕ! ΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώνουμε άμεσα τους διαγωνισμούς για πετρέλαια για να γίνουν σαν τη Βενεζουέλα... ε, ενοχλούνται και οι φάλαινες

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Κατά καιρούς οι παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τα θέματα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων, είχαν δώσει μια σαφή εικόνα για τις απόψεις γύρω από τα ζητήματα για τους υδρογονάνθρακες. Ωστόσο οι δηλώσεις στην ΕΦΣΥΝ του συντονιστή της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού έργου του ΥΠΕΚΑ του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν ίσως για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρο το περίγραμμα του κυβερνητικού προγράμματος για το ευαίσθητο θέμα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταργούν το ΑΣΕΠ για να βολέψουν άπλυτους που δεν έχουν μόρια από μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες κλπ

Τάδε έφη η υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Καλαμαρά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει εαν το ΑΣΕΠ θα αντικατασταθεί

«Βόμβα» σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τον διορισμό των εκπαιδευτικών βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προαναγγέλλει την κατάργηση του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Παππάς: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή

«Επί μια εβδομάδα ασχολούμαστε με τη δήλωση κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ Ραχήλ Μακρή)» τόνισε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα

«Θα ήταν ανεύθυνο να ανακοινώσουμε τώρα φορολογική κλίμακα» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και γέλασαν κι οι κάμερες στο στούντιο με την έκπληξη που μας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.