20 Ιανουαρίου 2015

Κλάμα!Αστυνομικοί φυλάνε το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Τρέχει ο Τσίπρας να τους αφοπλίσει!!!


Τα “γκάλοπ” των υποψηφίων στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες – Ποιοι προηγούνται (ονόματα -κάρτες)

Ετσι βάση των αποδόσεων στα Στοιχήματα και τα ειδικά “δίδυμα” που προτείνονται για ποντάρισμα., στην Β΄της Αθήνας για την Νέα Δημοκρατία ο Δένδιας δείχνει να προηγείται της...

Επικό ποιηματάκι Πάγκαλου απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑίου και Καμμένο

Πριν από λίγο ο Θ. Πάγκαλος έγραψε στο twitter:

«Ο παππούς δεν είν’ αρνί, να τον βάλεις στο παχνί.
Πουρνό-πουρνό...

Επίθεση σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Παγκράτι

Πριν από λίγο ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκε σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην οδό Φρύνης στο Παγκράτι και επιχείρησε να προκαλέσει φθορές.

Επιμένει ο Καργάκος για την Αμφίπολη: Μπορεί να είναι η Ολυμπιάδα ή... η Ευρυδίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις νέες αποκαλύψεις για την Αμφίπολη πυκνώνει το μυστήριο. Ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ υπογράμμισε ότι η γυναίκα που ενταφιάστηκε στο ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά μπορεί να είναι η Ολυμπιάδα ή, η Ευρυδίκη.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στα σποτάκια

Τα προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη στον «αέρα» και πίσω από αυτά «κρύβεται» μια πολύ γνωστή φωνή.

Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός με μεγάλη καριέρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Δημοσκόπηση Πανά: Οκτακομματική Βουλή

Οκτακομματική Βουλή ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο το βράδυ της Κυριακής βγάζει και η μεγάλη Πανελλαδική δημοσκόπηση του γνωστού καθηγητή Πανά για την ιστοσελίδα makeleio.gr.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΡΩ! Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: Υπό προϋποθέσεις μπορούμε να κόψουμε ευρώ [βίντεο]

Ακόμη μια βόμβα έρχεται από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, καθώς, μετά τη Ραχήλ Μακρή, ένας συνυποψήφιός της υποστηρίζει on camera ότι θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις η χώρα να κόψει ευρώ.

ΧΟΧΟΧΟ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ! Ο Παπανδρέου καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση αν θέλει δημοψήφισμα

Την πρότασή του για δημοψήφισμα μετά τις εκλογές ώστε να εγκρίνει ο ελληνικός λαός το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, επανέλαβε ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου από την προεκλογική του συγκέντρωση στα Γιάννενα καλώντας την Κουμουνδούρου να λάβει επίσημη θέση.

Σοκαριστικό βίντεο από ατύχημα στο Πέραμα: Κοντέινερ πέφτει πάνω σε κινούμενη νταλίκα εξαιτίας του αέρα

Ενα βίντεο-σοκ κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, καθώς, καταγράφει ένα άσχημο ατύχημα που συνέβη στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Περάματος.

Βαρουφάκης αποκαλύπτει το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ: Προτιμότερος ο ηρωικός θάνατος! Venceremos

[Τα λαμόγια έχουν βρει το μήνα που θρέφει τους 11... δηλ. τη μαλακ@α του Έλληνα ο οποίος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και του φταίει η ΝΔ την οποία θα καταψηφίσει χωρίς να ακούει καν τι λένε αυτοί που θα ψηφίσει.... τα κλασικά δηλ. που μας πάνε σε καταστροφές κάθε 20-30 χρόνια...]

Μαξίμου: Να το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Αστραψε και βρόντηξε» το μέγαρο Μαξίμου για την συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη με την οποία απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση που συζητείται μεθαύριο Πέμπτη.

Η ΝΔ για τη στήριξη Λεπέν στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση στήριξης της Μαρί Λεπέν εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «στην Ευρώπη οι πάντες γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας θα οδηγήσει την πατρίδα μας σε απομόνωση».

Διέρρευσε φωτογραφία της νεκρής Αmy Winehouse! (ΦΩΤΟ)

Προσοχή ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες

Η Amy Winehouse, μια από τις πιο συγκλονιστικές τραγουδίστριες που έχουν περάσει από την παγκόσμια μουσική σκηνή, άφησε την τελευταία της πνοή στα 27 της μόλις χρόνια, στις 23 Ιουλίου του 2011, στο διαμέρισμά της στο Camden Town του Λονδίνου.

ΟΛΑ ΤΑ ΛΜΑΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ! Κι ο Μίτσελ ψηφίζει Αλέξη... τον γνώρισε απ'τον Βαγγέλα

«Είναι μια εναλλακτική πρόταση, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για την Ελλάδα» δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά είναι τα... ελληνάκια "αστέρια" που σαρώνουν στο τένις! (ΦΩΤΟ)

“Διόσκουρους” δεν τους λες, αλλά είναι παιδικοί φίλοι και συγκροτούν ένα εξαιρετικό ντουέτο συχνά στο διπλό του τένις.

Οι Ελληνοαυστραλοί Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης άρχισαν με νίκες την παρουσία τους στο Αυστραλιανό Οπεν κι αγωνίζονται για “δυο σημαίες” όπως λένε. Την ελληνική κι αυτή της Αυστραλίας.

ΚΛΑΙΩ! Γκουσγκούνης: Ο Τσίπρας θα σκίσει στις εκλογές

Για ποιους λόγους στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί είχα πει «όχι» στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν to 1978 μου είχε προτείνει να πολιτευτώ με το ΠΑΣΟΚ

Η εποχή της δόξας και της αποθέωσης για τον Κώστα Γκουσγκούνη με τα τσιτάτα της λογικής «άξιος, άξιος», «δώσε και άλλο μεγάλε», «έμπαινε τσολιά μου», «πω ρε μάνα μου» και άλλα συναφή που εν πολλοίς προσδιόρισε τη δεκαετία του '70, αφού η κινηματογραφική παραγωγή εστίασε περισσότερο σε ερωτικές ταινίες, μπορεί να έχει περάσει ανεπιστρεπτί αλλά ο βασιλιάς εκείνης της εποχής, ο άρχοντας της ελληνικής τσόντας δεν φαίνεται να έχει χάσει την αίγλη και τη φήμη που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα που έχει μεγαλώσει πια.

Aπορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΠΙ για το μπλοκάρισμα της πρόσβασης σε υπηρεσίες torrent

Απορρίφθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλλει η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας(ΑΕΠΙ), με το οποίο απαιτούσε από τους παρόχους να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες torrent.

ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ; Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ: To ΥΠΕΣ δεν τους δίνει τα δημοτολόγια

Νομίζουν ότι το κράτος είναι σαν τα μούτρα του Κάστρο και του Χότζα που είναι και τα ινδάλματά τους και βλέπουν παντού φαντάσματα... εξάλλου σε λίγο θα τα πάρουν αν κυβερνήσουν, και θα μας μπαγλαρώσουν όλους...

​Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στην Κουμουνδούρου για το ενδεχόμενο αλλοίωσης των εκλογικών καταλόγων, μετά και  την άρνηση του υπουργείου Εσωτερικών να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τα δημοτολόγια.

ΒΙΝΤΕΟ-A. Σαμαράς: "Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός"

Με τα δημοσκοπικά ευρήματα να δείχνουν πως η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο μειώνεται, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλώνει, το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση του με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟ@ΤΑΝΑ ΟΛΑ! Επικοινωνία Σαμαρά – Ντράγκι για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ

Σειρά επαφών με αξιωματούχους στο εξωτερικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Μάριο Ντράγκι, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκε το θέμα της κρίσιμης συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του έκτακτου μηχανισμού παροχής ρευστότητας.

Κακά μαντάτα για τους 300 πρώην βουλευτές - Λογιστήριο της Βουλής: Επιστρέψτε σε 10 ημέρες τον μισθό του Ιανουαρίου

- Η αποζημίωση στους βουλευτές είχε καταβληθεί προκαταβολικά πριν την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Το λογιστήριο της Βουλής απέστειλε επιστολή με την οποία ζητά τα λεφτά πίσω
- Το συνολικό ποσό που πρέπει να επιστραφεί ανέρχεται στα 6.099,54 ευρώ
- Η Βουλή υποχρεώνει μέσα σε 10 ημέρες να επιστραφούν τα χρήματα με τραπεζική επιταγή σε οποιαδήποτε ΔΟΥ

ΕΧΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Μέτρα 5 δισ. θα ζητήσει από τη νέα κυβέρνηση η Τρόικα

Κάθε μέρα που περνά από τότε που «πάγωσαν» οι συνομιλίες, τα στοιχεία δείχνουν πως η οικονομική κατάσταση επιδεινώνεται

Έως και στα 5 δισ. ευρώ εκτιμούν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ότι μπορεί να εκτοξευτεί το δημοσιονομικό κενό για το 2015, μέχρι να επιστρέψει η Τρόικα.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αφοπλίσουμε τους αστυνομικούς, θα τους εξοπλίσουμε υλικοτεχνικά και θεσμικά

Έχουν ξεσκίσει τους Αστυνομικούς στις καταγγελίες και τώρα τους λένε ότι θα τους εξοπλίσουν θεσμικά

«Οι αστυνομικοί να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά», αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου για το περιεχόμενο χθεσινής συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο: Αυτό είναι το όραμα του Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε «όσα μπορούμε να κάνουμε ως έθνος» περιγράφοντας τις σκέψεις του για την παιδεία, τις επενδύσεις, τους νέους

Ένα νέο βίντεο στο οποίο περιγράφεται το όραμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Ελλάδα δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ->Ισπανία:Χαμηλό ρεκόρ όλων των εποχών στο κόστος 10ετούς ομολόγου

Όλες οι χώρες πάνε καλύτερα, εκτός απ'την Ελλάδα που ο μισός πληθυσμός την κρατάει καθηλωμένη σε mod bordelo

Η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού και η προοπτική έναρξης του QE της ΕΚΤ έχουν βοηθήσει τα ισπανικά ομόλογα να προσελκύσουν τους αγοραστές.

Δύο ημέρες πριν την τακτική συνεδρίαση της ΕΚΤ, που θα υλοποιήσει ή θα απογοητεύσει τις επενδυτικές προσδοκίες για αγορές κρατικών ομολόγων από την κεντρική τράπεζα της ευρωζώνης, η Ισπανία εξασφάλισε το χαμηλότερο κόστος δανεισμού για 10ετές ομόλογο στην ιστορία της.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ!Άλλο 1 δισ. ευρώ «έφυγε» σήμερα από τις τράπεζες

Συνεχίστηκαν και σήμερα σε υψηλά επίπεδα οι εκροές καταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τράπεζες, περίπου 1 δισ. ευρώ σήκωσαν οι καταθέτες σήμερα από τις τράπεζες, μπροστά στον φόβο που δημιουργούν οι πολιτικές εξελίξεις και το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ!ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! Δεν μου έχει μείνει φράγκο. Θέλω Γιάγκο! – Τα απίστευτα σποτ υποψηφίου των ΑΝΕΛ

Δείτε την ταινία για τη ζωή του ★ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ★

Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαΐα, Γιάγκος Ραυτόπουλος συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησαν τα σποτ των ΑΝΕΛ και χαρίζει άφθονο γέλιο.

Άδωνις: Η Μαρί Λεπέν ελπίζει στην νίκη ΣΥΡΙΖΑ γιατί

Τη δική του άποψη για τη στήριξη της ακροδεξιάς  Μαρί Λεπέν στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο πρώην υπουργός και  υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού δεν μπορεί ο Γκμοχ ο Γιώργαρος θέλει τον Μαρκαριάν στην Εθνική

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι σύμφωνα με πληροφορίες, το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Ο Γιώργος Καραγκούνης που έχει αναλάβει να χειριστεί το θέμα του νέου προπονητή έχει προκρίνει την περίπτωση του Ουρουγουανού!

Γελάει ο Μουρούτης με τη στήριξη Λεπέν στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τρία διαδοχικά tweet σχολίασε τη στήριξη της  Μαρίν Λεπέν ο  συνεργάτης του πρωθυπουργού,  Γιώργος Μουρούτης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μουρούτης γράφει:

Ντόροθι Κινγκ: Ποιος δολοφόνησε τους ενοίκους της Αμφίπολης και ποιοι ήταν

Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ σε κείμενο που έγραψε στο blog της ανέλυσε την θέση της για τους πέντε ενοίκους της Αμφίπολης, κάνοντας λόγο για δολοφονικά τραύματα και μαχαιρώματα. Στο ίδιο κείμενο ανέλυσε   τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το ελληνικό υπουργείο και απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι θαμμένη στον τάφο η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ολυμπιάδα.«Η γυναίκα στον κιβωτιόσχημο τάφο, στον οποίο φαίνεται ότι έχουν ταφεί κι άλλοι, ήταν πάνω από 60 ετών. Η Ολυμπιάδα γεννήθηκε το 370 π.Χ. και πέθανε το 316 π.Χ. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά», έγραψε.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Δρίτσας: Θα επανεξετάσουμε τη συμφωνία με Cosco – ΝΔ: Βάζετε βόμβα στις επενδύσεις!

Η αναφορά του υπουψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης έχει προκαλέσει η σημερινή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι θα επανεξετάσουν τη συμφωνία με την Cosco. Συγκεκριμένα ο κ. Δρίτσας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 δήλωσε ότι είναι «απαραίτητη προϋπόθεση ο δημόσιος έλεγχος των λιμανιών» και πως «χρειάζεται επανεξέταση και της συμφωνίας με Cosco».

ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: «Παγώνουν» 6 δισ. προς την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης

Για μετά τις εκλογές αναβάλει την απόφαση για τη δραστηριοποίησή της ή όχι στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

Η διοίκηση της τράπεζας ενημέρωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ότι «παγώνει» τις διαδικασίες που είχαν ξεκινήσει και βρίσκονταν στο στάδιο της τυπικής επικύρωσης.

Έγραψε ιστορία στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πραγματικά ιδιαίτερο επίτευγμα κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο χθεσινό αγώνα της ομάδας του, Milwaukee Bucks, κόντρα στους Toronto Raptors, όπου με το καλάθι που πέτυχε στην πρώτη περίοδο έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Bucks που φτάνει τους 1.000 πόντους!

«Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σ@ξ»*

Ναι, ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε «σ@ξ». Και στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας έπαθαν εγκεφαλικό. Ορθώς το έπαθαν. Μόνο που το έπαθαν για λάθος λόγο.

Τζιχαντιστές: Σκότωσαν παιδιά γιατί έβλεπαν ποδόσφαιρο!

Οι τζιχαντιστές χτύπησαν και πάλι, σκοτώνοντας 13 παιδιά διότι διέπραξαν την “αμαρτία” να παρακολουθούν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση! Η φρικτή ομαδική δολοφονία έγινε στη Μοσούλη, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα.

Λεπέν: Μακάρι να βγουν οι αντιευρωπαιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Την μονταζιέρα της Le Monde καταγγέλει ο Σκουρλέτης!!!!!


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο Τσίπρας εξαγγέλει χαράτσι σε ΟΛΕΣ τις τραπεζικές συναλλαγές

Και όταν λένε "πάσης φύσης" εννοούν ΟΛΕΣ από την ανάληψη μισθού ή σύνταξης, μέχρι την πληρωμή λογαριασμού νερού, ΔΕΗ και ΟΤΕ....

Επειδή το διέψευσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΔΙΑ! Βαλαβάνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει παράταση του Μνημονίου

Στη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να αιτηθεί την τεχνική επέκταση του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής του κόμματος στη Β' Aθηνών Nάντια Βαλαβάνη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Οι πραγματικές καταστροφές του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα από τα κακά της κινδυνολογίας σχετικά με την παραμονή μας στο ευρώ άμα τη αναλήψει της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν συζητάμε καθόλου τις άλλες, τις πραγματικές καταστροφές που θα φέρει μια κυβέρνηση ανθρώπων που σκέπτονται με όρους της δεκαετίας του ’80 κι ακόμη παραπίσω. Στα θέματα Παιδείας, για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται το όπισθεν ολοταχώς όχι μόνο στα ΑΕΙ, που τα θεωρεί χωράφι των μπάτε καταληψίες κι αλέστε, αλλά ακόμη και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου σύμφωνα με την υπεύθυνη του προγράμματος Παιδείας Εφη Καλαμάρα, στόχος του κόμματος είναι να ισοπεδώσει όλα τα μικρά βήματα εξορθολογισμού που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Και η Λεπέν ψηφίζει Τσίπρα: «Ελπίζουμε να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ»

Πρόκειται για μια τουλάχιστον παράδοξη στήριξη, γράφει η Le Monde. Η ακροδεξιά ηγέτης δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα ότι «ελπίζει σε μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΛΣΤΑΤ: Στα 315,5 δισ. € το δημόσιο χρέος το γ’ τρίμηνο

Για τους ηλίθιους που λένε ότι δεν μειώθηκε το χρέος απλά να θυμήσουμε ότι το 2009 ήτα 297 δις και πληρώναμε πάνω από 15 δις τόκους ετησίως...  με αυτούς τους ρυθμούς φέτος έπρεπε να είναι κοντά στα 400 δις

Στα 315,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος το τρίτο τρίμηνο του 2014 ή δυο δισεκατομμύρια μικρότερο έναντι του αμέσως προηγούμενου τριμήνου, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Βρισιές... πεζοδρομίου από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο]

Πολλές φορές έχουμε δει ποδοσφαιριστές να έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται ότι... ξέφυγε η κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!Στα 2,5 δισ. ευρώ αυξήθηκε το πλεόνασμα

Ο τουρισμός και οι εξαγωγές οδήγησαν σε αυξημένο πλεόνασμα κατά 2,5 δισ. ευρώ, στο ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014, στο Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, έναντι 1,3 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

FT: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει από τον ΕΝΦΙΑ

«Ο συγχωρεμένος ο άντρας μου θα πάθαινε σοκ που θα ψηφίσω έναν πρώην κομμουνιστή όπως ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά πιστεύω ότι είναι καιρός να ορθώσω ανάστημα», λέει μία χήρα στην εφημερίδα

Μια ανατομία της εκλογικής σκέψης του Έλληνα ψηφοφόρου από την απεσταλμένη των FT στην Αθήνα. Πώς ο φόρος ακινήτων έγινε ταμπού και έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ το προβάδισμα εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Βάζει λουκέτο στην αγορά το χαράτσι του ΣΥΡΙΖΑ

Φόρο σε κάθε επαφή μας με την τράπεζα; Είναι αυτό ή δεν είναι απίστευτο χαράτσι; Και σκεφτείτε και τα εκατομμύρια που διακινούνται μεταξύ επιχειρήσεων. Θα πληρώνουν κι αυτοί φόρο; Χαμός θα γίνει. Θα φύγουν όλες οι εταιρείες.

«Ο Βασιλάκης ο πλοίαρχος»: Το νέο προεκλογικό σποτ της ΟΝΝΕΔ

«O Βασιλάκης ο πλοίαρχος». Αυτός είναι ο τίτλος του προεκλογικού σποτ της ΟΝΝΕΔ, της οργάνωσης νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το σποτ κλείνει με την φράση ότι "για να φτάσουμε στο λιμάνι μας με ασφάλεια θέλουμε προορισμό, γνώση, σταθερά χέρια".

ΠΑΟΚ: Το life story του Κριστιάν Νομπόα

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του Κριστιάν Νομπόα.

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, είχε την απόλυτη στήριξη και...

Εισαγγελική παρέμβαση για τα δημοσιεύματα περί υποκλοπών σε κομματικά γραφεία

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλία Ζαγοραίου προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σύμφωνα με το οποίο καταγράφηκαν από ειδική συσκευή ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Τα hightech διαβατήρια που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο: Αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως [εικόνες]

Τα νέα καναδικά διαβατήρια έχουν τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου.

Μπορεί οι αρχές της χώρας να διαμηνύουν ότι είναι πιο ασφαλή από την προηγούμενη έκδοση, αλλά τους χρήστες άλλο είναι αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Πρόκειται για την ικανότητα των σελίδων να μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα «πινακάκια» όταν το διαβατήριο φωτιστεί με black light.

ΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ! Σόιμπλε: Η στήριξη από τον ESM προϋποθέτει την παρουσία της τρόικας

Στην αποσαφήνιση ότι οι χώρες που δέχονται χρηματοδοτική στήριξη από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) θα πρέπει να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της τρόικας προχώρησε σήμερα Τρίτη από το Νέο Δελχί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σαββίδης και Άγγελος στον Σάββα Αναστασιάδη

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση του κόσμου στην Κεντρική ομιλία του Σάββα Αναστασιάδη χθες το απόγευμα στο Ξενοδοχείο SUN BEACH (Αγία Τριάδα)!