22 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα ήταν η τυχερή μέρα του Άδωνι… έχει πλέον τη στήριξη και της Έλλης

Η Έλλη Παπαγγελή, η γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα που κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, η κ. Παπαγγελή, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας τα εξής «ζεστά» λόγια:

ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ! Το Καραμανλικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ ξεκινά το νέο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Άλλα 1,8-2 δισ. ευρώ καταθέσεις «έφυγαν» σήμερα από τα γκισέ

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι ισχυρές πιέσεις στα τραπεζικά γκισέ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις έγκυρων τραπεζικών πηγών η εκροή σήμερα ήταν της τάξης του 1,8-2 δισ. ευρώ, ενώ ορισμένες τραπεζικές πηγές κάνουν λόγο ακόμα και για 2 δισ. ευρώ.

Γελάει το Bloomberg με την κατάντια μας: Ο Ντράγκι «στρίμωξε στη γωνία» τον Τσίπρα

Η απόφαση της ΕΚΤ αυξάνει την πίεση σε οποιοδήποτε κόμμα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, παρατηρεί το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων

Για απόφαση που θέτει εκτός του προγράμματος ποσοτικής ελάφρυνσης την Ελλάδα μέχρι να λυθούν τα θέματα που έχουν τεθεί σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθηθεί μετά τις εκλογές, ζήτημα που αφορά πρωτίστως τον Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο το Bloomberg σχολίαζοντας τις ανακοινώσεις Ντράγκι σχετικά με την Ελλάδα για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Επιμένει η Λεπέν: Θέλουμε να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για να τα κάνουμε πο@τάνα όλα

«Δεν είμαστε πολιτικά φίλοι με το κόμμα», αλλά «εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εκπροσωπεί το συμφέρον του ελληνικού λαού» δήλωσε η Γαλλίδα ευρωβουλευτής

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές δήλωσε ότι επιθυμεί η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» Μαρίν Λεπέν διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι «δεν είμαστε πολιτικά φίλοι με το κόμμα».

ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΥΤΟ! Στρατούλης: Τα πρώτα 8 νομοσχέδια μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο και συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα ανατροπής, αλλαγής και ελπίδας και είναι αποφασισμένος με την στήριξη και την ενεργοποίηση του λαού να το προωθήσει χωρίς πισωγυρίσματα. Θα προωθήσει την ακύρωση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τους, την αντικατάστασή τους από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης» είπε ο αστείος τύπος.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ακύρωσαν ομιλία του Βορίδη στην Παλλήνη... και ακόμα δεν είδαμε τίποτα

Φυσικά το σύνθημα που τσίριζαν οι φασίστες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την οποία θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το εμφυλιοΕΙΡΗΝΙΚΟ «Και τώρα και πάντα όπως το 40’, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα»... αυτά για τη Δημοκρατία τους και περαστικά στους ηλίθιους που σκοπεύουν να φέρουν στην εξουσία ότι πιο βρώμικο έχει αναδείξει η ελληνική αριστερά

Διαβλαστε τι γράφουν οι γραφικοί:

Ακυρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η προγραμματισμένη ομιλία του Μάκη Βορίδη στην Παλλήνη, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έπειτα από πρωτοβουλία της συλλογικότητας «Ρωγμές» και μελών της Νεολαίας της ANT.AΡ.ΣΥ.Α

Δημοσκόπηση GPO: Άρχισε το γλύψιμο στον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύοντας στο 6% τη διαφορά

Οχτακομματική η Βουλή καθώς στο όριο του 3% βρίσκεται το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου

Προβάδισμα 6% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης.

Φοβούνται το «ντου» και στις τοπικές ΕΡΤ

Το πληροφορήθηκαν στην Κουμουνδούρου και τρέχουν να το αποτρέψουν. Οι απολυμένοι της ΕΡΤ, προφανώς και οι κατά τόπους σε Λάρισα, Τρίκαλα, και Βόλο, ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο το βράδυ των εκλογών, στις παλιές εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα!

ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Καβγάς για το σφυροδρέπανο στον Τύρναβο

Μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό Καφέ στον Τύρναβο, η οποία τοιχοκολλήθηκε με αφορμή μια προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο κατάστημα, στάθηκε η αφορμή για μια πρωτόγνωρη επίθεση του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία ένα σφυροδρέπανο που εικονίζονταν στην αφίσα γεγονός που θεωρήθηκε από το ΚΚΕ ως …γελοιοποίηση των συμβόλων του.

Ο Σαμαράς για τον ΣΥΡΙΖΑ: Συνομιλούν με το χθες

Στην απόφαση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στα εγκαίνια του έργου επέκτασης του προβλήτα 3 της Cosco στον Πειραιά.

Η τρολιά της ημέρας! Οι τζιχαντιστές έχουν και ποινή για τρομοκρατία-Αυτή είναι η λίστα με τις ποινές που επιβάλλουν οι τζιχαντιστές στους «άπιστους»

Με σταύρωση, λιθοβολισμό και ακρωτηριασμό τιμωρούνται ομοφυλόφιλοι, κλέφτες και μοιχοί

Δεκάδες είναι τα περιστατικά εκτελέσεων, βασανισμών και σταυρώσεων πολιτών από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επειδή κατηγορήθηκαν για εγκλήματα δίχως να έχει διαπιστωθεί η ενοχή των θυμάτων.

Ο Σαμαράς γίνεται... Σαουδάραβας [εικόνες]

Η Αλ Χιλάλ έχει συμφωνήσει με την Γουέστ Μπρομ ώστε να αποκτήσει τον Γιώργο Σαμαρά.

Η καριέρα του Ελληνα επιθετικού στην Premier League δεν κύλησε όπως θα περίμενε ο ίδιος, με...

Υπόθεση Βλαστού: Όλοι εναντίον της Λίτσας

Τι λένε στις απολογίες τους οι συλληφθένες του κυκλώματος - Προσπάθεια να αποδομήσουν την ξαδέλφη για γλυτώσουν τη φυλακή - Εκδίδονται νέα εντάλματα σύλληψης για το κύκλωμα των «μπράβων»

ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ; Οι ΣΥΡΙΖΑίοι πανηγυρίζουν επειδή η ΕΚΤ λέει ότι πρέπει να'μαστε σε μνημόνιο για να συμμετέχουμε!

[Αυτό δεν υπάρχει με τους άσχετους που πάνε να κυβερνήσουν την Ελλάδα! Πανηγύριζαν πριν διαβάσουν την απόφαση η οποία στο Παράρτημα λέει ότι για να συμμετέχει η Ελλάδα στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων από τηνΕΚΤ πρέπει να είναι σε πρόγραμμα και η τρόικα να έχει δώσει το ΟΚ!!]

ΝΔ: Στην Κουμουνδούρου, δεν διάβασαν καν το συνοδευτικό έγγραφο τη ΕΚΤ

Αμεση ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου στις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του υποστηρίζει πως διαψεύδονται όσοι έσπειραν τον φόβο και τον πανικό. Χαρακτηρίζει την απόφαση σημαντική και τονίζει πως θα την αξιοποιήσει η επόμενη ελληνική κυβέρνηση προς όφελος της χώρας.

Παπαμιμίκος: Για να «κυλήσει» το Ποτάμι, πρώτη η Νέα Δημοκρατία


Με άρθρο του-παρέμβαση στην Huffington Post o γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, προτρέπει τους πολίτες του μεταρρυθμιστικού κέντρου να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, για να συνεργαστεί με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και να μην ξοδέψουν τη δύναμή τους σε μια «ανέξοδη» ψήφο που θα ενδυναμώσει όσους θέλουν τη χώρα απομονωμένη και την οδηγούν σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ άλλων τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα. Και θα είναι. Για να μπορέσουμε μαζί να τα αλλάξουμε όλα, να κάνουμε ανατροπές παντού, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.  Για να φτιάξουμε τη σύγχρονη Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών. Της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της δίκαιης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Των ανθρώπων της παραγωγής, της δυναμικής μεσαίας τάξης και της δημιουργίας. 



 http://www.huffingtonpost.gr/andreas-papamimikos/story_b_6523390.html?utm_hp_ref=greece

Η Γερμανία... εκτοξεύεται: Εσοδα ρεκόρ στην Bundesliga

Για ακόμη μια φορά το γερμανικό ποδόσφαιρο αποδεικνύει ότι γνωρίζει τον τρόπο να διαθέτει το πιο ισχυρό πρωτάθλημα στην Ευρώπη σε όλους τους τομείς. Δυνατές ομάδες, σούπερ σταρ και οικονομικά το πιο σταθερό και με συνεχείς αυξήσεις στα έσοδα του χρόνο με τον χρόνο.

ΕΓΓΡΑΦΟ! Ντράγκι: «Όχι» σε αγορά ομολόγων, αν η Ελλάδα δεν είναι σε πρόγραμμα και μόνο απ'τον Ιούλιο

Χωρίς ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής βοήθειας, μια χώρα της Ευρωζώνης δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα-μαμούθ ύψους 1,1 τρισ. ευρώ για αγορά κρατικών ομολόγων από τη δευτερογενή αγορά

«Αστερίσκοι» οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν σε εξαίρεση της Ελλάδας από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, που προβλέπει την παροχή οικονομικής βοήθειας-μαμούθ συνολικού ύψους 1,1 τρισ.ευρώ το δεκαοκτάμηνο από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, περιλαμβάνονται στα «ψιλά γράμματα» της απόφασης για το λεγόμενο QE (Quantitative Easing).

Οι ΠτΦ σκόπευαν να δολοφονήσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό - Η Αγγελική θα ήταν η εκτελέστρια - Θα αιματοκύλιζαν τον Κορυδαλλό

- Οι Πυρήνες της Φωτιάς εκτιμάται πως σχεδίαζαν επιχείρηση κατά του Χριστόδουλου Ξηρού
- Του χρέωναν τις αποτυχημένες απόπειρες στη ΔΟΥ Κορυδαλλού και στο αστυνομικό τμήμα στην Ιτέα
- Η επιχείρηση κατά του Χριστόδουλου Ξηρού είχε την κωδική ονομασία "απόλυση"
- Εντοπίστηκε στις γιάφκες DNA άγνωστης γυναίκας - Πρόκειται για μιά ξανθιά εύσωμη που αναζητά η Αντιτρομοκρατική
- Ποιό ήταν το σχέδιο απόδρασης απο τις φυλακές Κορυδαλλού - Θα έκαναν κυριολεκτικά πόλεμο

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ: Ο Μεϊμαράκης «αδειάζει» το επικοινωνιακό team της Ν.Δ.

Αιχμηρός απέναντι στο επικοινωνιακό επιτελείο που διαχειρίζεται την προεκλογική καμπάνια τη γαλάζιας παράταξης  εμφανίστηκε σε συνέντευξη του, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Δημοσκόπηση METRISI: Στις δυο μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ έναντι του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ από τους Αναποφάσιστους ψηφοφόρους και η αδυναμία των ΑΝΕΛ και του Γιώργου Παπανδρέου, φαίνεται να καθορίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τα ευρήματα τηςπανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της METRISI που πραγματοποιήθηκε από το διάστημα 19 έως 21 Ιανουαρίου, σε δείγμα 1008 ατόμων.

Δημοσκόπηση Palmos Analysis-ΣΥΡΙΖΑ: Στο 139% σύμφωνα με τον Κούλογλου... άντε και Διευθυντής στην ΕΡΤ όπως με τον Γιωργάκη

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 9,9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου εμφανίζει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας tvxs.gr.

Δημοσκόπηση Rass: 4,8% η διαφορά

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, με 4,8 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου έναντι της ΝΔ δείχνει η δημοσκόπηση της Rass, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στην εφημερίδα «Επένδυση». Σημειώνεται ότι χθεσινή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας έδινε προβάδισμα...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 4,4% η διαφορά

Σύμφωνα με την Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά (κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Παρασκευή) η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ανέρχεται στις 4,4 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου και...

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Αποκλεισμένη η Ελλάδα αν δεν κλείσει η αξιολόγηση-Μη χάσουμε τις ευκαιρίες που έρχονται

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την απόφαση της ΕΚΤ δήλωσε:

"Η ιστορική απόφαση της Ευρώπης που ανακοίνωσε ο κ. Ντράγκι και που προσφέρει ρευστότητα πάνω από 1 τρις. εκατομμύριο ευρώ θα δώσει μεγάλες ανάσες σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Οι 50 μεγαλύτερες εν ζωή ιδιοφυΐες -Ανάμεσά τους και ένας Ελληνας

Πώς μετριέται μία ιδιοφυΐα; Σαφώς υπάρχουν οι σχετικοί δείκτες, αλλά ίσως ακόμη και αυτοί να μην είναι το απόλυτο μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά, σε τομείς που δεν έχουν καμία ομοιότητα μεταξύ τους.

ΨΙΤ ΠΑΝΟ! JeSuiSCharlie ΡΕ! Φασιστική επίθεση Σκουρλέτη σε ΑΝΤ1 και Πρώτο Θέμα για τις τράπεζες!

Επίθεση σε ΑΝΤ1 και Πρώτο Θέμα εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δίνοντας μια γεύση από την ελευθερία του τύπου με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λίγες μόνο μέρες αφότου ο υποκριτής και το κόμμα του έσκιζαν τα ρούχα τους για την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου... στη Γαλλία όμως, γιατί εδώ απειλεί τον τύπο που αποκαλύπτει όσα θέλουν να μείνουν κρυφά (τα νούμερα των καθημερινών εκροών καταθέσεων που τις τελευταίες μέρες είναι πάνω από 4 δις) λέγοντας:

ΒΙΝΤΕΟ- Οι Ράδιο αρβύλα για ΣΥΡΙΖAίους

Τα θέλει ο κώλος σας Έλληνες.... Δείτε το βίντεο:

BINTEO-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Βιντεάκι από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009.

Παράφρονες ,μέθυσοι,κοπρόσκυλα ,βολεμένοι,χαρτοπαίχτες,κοκότες, αγράμματοι, τεμπέληδες, γύφτοι και λοιπά ζώα.

Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Κάπως έτσι θα πανηγυρίζουν τη Κυριακή το βράδυ,έτσι και κερδίσουν.Όπου υπάρχουν πράσινες σημαίες,αυτές θα αντικατασταθούν με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και με μερικά σφυροδρέπανα.
Εσύ δεξιέ όμως τι δουλειά έχεις ΜΑΖΙ τους ?

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Έκανε τον Αυγεία... "Αυγέα" ο Τσίπρας

Κάτω από τη βάση θα έπαιρνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο μάθημα της μυθολογίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κατάμεστο γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, υπέπεσε σε ένα λαθάκι... Συγκεκριμένα ανέφερε:

ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Γνωστή σε όλους η αγάπη του Νίκου για την πατρίδα, λέει το περιβάλλον Μακρόπουλου

«Δημοσιογράφοι» κατασκευάζουν ειδήσεις και δημιουργούν εντυπώσεις, υποστηρίζει μεταξύ άλλων το περιβάλλον του καλλιτέχνη

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις του Νίκου Μακρόπουλου σε κανάλι της Αλβανίας όπου χαρακτήρισε «τεμπέληδες» τους Έλληνες και από το πρωί δέχεται σκληρή κριτική για τα όσα υποστήριξε σε ψυχαγωγική εκπομπή της γειτονικής χώρας.

Eurostat: Στο 176% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας λόγω συνεχούς πτώσης του ΑΕΠ

Στο 176% του ΑΕΠ έφτασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το τρίτο τρίμηνο του 2014, έναντι 171% του ΑΕΠ ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Κινήσεις απελπισίας από το Μαδούρο στο συνάλλαγμα

Ο πρόεδρος Μαδούρο δίνει τη δυνατότητα για ανταλλαγή μπολιβάρ με δολάρια μέσω ιδιωτών broker. Για "καλυμμένη υποτίμηση" κάνουν λόγο οι αναλυτές παρά τη σύγχυση που επικρατεί με το πολύπλοκο σύστημα της χώρας.

Ο Μιχελάκης “στρίμωξε” τον Λαφαζάνη για τα εθνικά θέματα

Ο υποψήφιος βουλευτής Β` Αθηνών της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης συμμετέχοντας σε συζήτηση με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ανέδειξε την κρισιμότητα των ανοιχτών εθνικών μας θεμάτων.

Stern: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα διασπασμένο κόμμα -Ο συμβιβασμός με την ΕΕ θα το διχάσει

Εκτενές ρεπορτάζ για τις ελληνικές εκλογές φιλοξενεί σήμερα και το περιοδικό Stern, το οποίο σημειώνει μεταξύ άλλων: «(…) Οι πιστωτές της Ελλάδας ανέμεναν εδώ και καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει κάποια μέρα την εξουσία. ‘Το ερώτημα δεν ήταν ποτέ εάν, αλλά πότε’, λέει ένας Γερμανός διπλωμάτης προς το περιοδικό.

Η καμπάνια του Μητσοτάκη στο Youtube – ΒΙΝΤΕΟ

Την πορεία και το μεταρρυθμιστικό του έργο από τη θέση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης παρουσιάζει με ένα προεκλογικό βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλα σικέ!

Η διαχρονική γοητεία των απατεώνων της Αριστεράς. Από το κούρεμα του Χρέους στο χτένισμα του Χρέους

«Πρόεδρε, εσύ λες θα τα βάλεις με τη Μέρκελ και δεν μπορείς να κάνεις καλά τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας;»

Στέλιος Μανωλάς στον Αλέξη Τσίπρα

Τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70, κατά τη θερινή ανάπαυλα του πρωταθλήματος, στα γήπεδα ανά την Επικράτεια γινόντουσαν αγώνες ελευθέρας πάλης, το λεγόμενο «κατς».

Αναμένεται διάγγελμα-δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

Λίγες ώρες πριν από τις εκλογές

 
Σε διάγγελμα-δήλωση αναμένεται να προχωρήσει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγες ώρες πριν στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ; Ο Τσαούλας ντυμένος Ιντιάν Τζόουνς στο επίσημο προεκλογικό φυλλάδιο του

Τελικά το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν σε αυτές τις εκλογές. Τρανταχτή απόδειξη είναι ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας ο οποίος κυκλοφόρησε το πιο απίστευτο προεκλογικό φυλλάδιο -τόσο που κάποιοι στην αρχή πίστεψαν ότι είναι τρολ.

Πατείς με, πατώ σε στην προεκλογική ομιλία του Πλεύρη (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με ποστάρισμα ,του κυρίου Πλεύρη, στο twitter, παραβρέθηκε πολύς κόσμος στην προεκλογική του ομιλία κατά το βράδυ της Τετάρτης.

Τα δίνει όλα για τον ΣΥΡΙΖΑ το Mega -Τι δείχνει η αποψινή δημοσκόπησή του για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της εταιρείας GPO παρουσιάζουν απόψε η Ολγα Τρέμη και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναμένονται εκπλήξεις.

Πήγε για … βουτιές ο Θόδωρος Πάγκαλος

Χαλαρός και χωρίς το άγχος των εκλογών
 
Ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν είναι υποψήφιος, δεν έχει το άγχος των εκλογών και προτίμησε να απολαύσει την σημερινή ημέρα κάνοντας μια βουτιά στην λίμνη της Βουλιαγμένης.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαρά στο κουράγιο της Ντόρας που καθόταν και άκουγε τις βλακείες του Σκουρλέτη

Πυρά αντάλλαξαν στον «αέρα» πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης.

Αδύνατη η αυτοδυναμία – Κυβέρνηση συνεργασίας την Δευτέρα (κάρτα)

Επειδή πάλι έχουν βγει… παγανιά διάφορα παπαγαλάκια σε τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο και αναπαραγάγουν σενάρια για πιθανή αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος στις εκλογές της Κυριακής!

Θεσσαλία: Δημοσκόπηση... εκπλήξεων για τη Λάρισα - Το ντέρμπι και τα στοιχεία που προκάλεσαν αίσθηση στους αναλυτές (Φωτό)!

Παραδοσιακά το κόμμα που κερδίζει τις εκλογές έρχεται πρώτο και στη Λάρισα - Το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων θα κρίνει πολλά...

Εξακομματική βουλή» με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 25% έναντι 21,3% της ΝΔ, δηλαδή έχοντας μια διαφορά της τάξης του 3,7% «δίνει» η δημοσκόπηση που διενήργησε η VPRC για λογαριασμό της larissanet.gr, για τον νόμο.

Μητσοτάκης: Έχουμε πέσει σε μία παγίδα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την προεκλογική τακτική της ΝΔ, και την επόμενη μέρα.

Independent με αλήθειες για Τσίπρα: Αθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, ανύπαντρος...

Η βρετανική Independent σε αφιέρωμά της στον Αλέξη Τσίπρα και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά που παραβλέπουν όσοι τον ψηφίζουν τελευταία με χαρακτηρισμούς, όπως άθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, και τονίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά.

WSJ: Πώς Σαμαράς και Μέρκελ... χάθηκαν στη μετάφραση

Τα "παιχνίδια" μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών της φέρνουν την Ευρώπη και πάλι στο χείλος της κρίσης. Μνημόνια, λιτότητα, εκλογές και η απειλή των πολιτικών εκρήξεων στις αδύναμες χώρες της ευρωζώνης.

Κομματική δημοσκόπιση Prorata: Μόνο 8% η διαφορά

Μεγάλο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 8 μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με μερική αναγωγή αδιευκρίνιστης ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Prorata για το Κόκκινο.

Νέα σύλληψη συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού

Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού προχώρησε η Αντιτρομοκρατική.

Πρόκειται για 23χρονο που φέρεται ως συνεργός του τρομοκράτη και κατηγορείται ότι είχε κλέψει το βαν που βρήκαν οι αστυνομικοί στο Αιγάλεω και εκτιμάται ότι θα αποτελούσε το μέσο διαφυγής μετά το χτύπημα στον Κορυδαλλό.

Σύστημα ΗΛΙΟΣ (ο Βρούτσης τι φτιαξε κι αυτό): Στα 2,3 δισ. ευρώ η συνταξιοδοτική δαπάνη τον Ιανουάριο

Κύρια αιτία η αύξηση των νέων συνταξιούχων και τους 12 μήνες του 2014 και η καταβολή των συντάξεων αναδρομικά 

Αυξημένη ( περίπου στα 2,3 δισ. ευρώ) εμφανίζεται η συνταξιοδοτική δαπάνη σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» για τον Ιανουάριο του 2015 κυρίως εξαιτίας της αύξησης των νέων συνταξιούχων και τους 12 μήνες του 2014 και της καταβολής των συντάξεων αναδρομικά. Η πρόβλεψη για αύξηση της δαπάνης κατά 1,7 δισ. ευρώ μέχρι το 2018 ,σημαίνει ότι τα επόμενα 3 χρόνια θα βγουν στη σύνταξη επιπλέον 189.176 νέοι συνταξιούχοι ,όπως υπολογίζουν οι ειδικοί στην ασφάλιση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ 'ΠΕ ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Μακρόπουλος σε αλβανικό κανάλι: «Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος σε κανάλι της Αλβανίας αφού μίλησε για την δουλειά του αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στους Έλληνες τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας.

Πατριώτες του κ@λου ΧΑυγίτες τραγουδούν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας [βίντεο]

Ενα νέο βίντεο-ντοκουμέντο φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών» από μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, όπου ξεδιπλώνονται τα «πιστεύω» του σκληρού πυρήνα της ναζιστικής οργάνωσης.

Για ποιους εκδόθηκαν τα νέα μειωμένα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ

Του Σπύρου Δημητρέλη

Μια νέα, η τελευταία μαζική παρτίδα, εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ φορτώθηκε χθες στο taxisnet από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για περίπου 54.000 εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΝΦΙΑ με τα οποία κατά κύριο λόγο μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ που είχε βεβαιωθεί στους φορολογούμενους με παλαιότερο εκκαθαριστικό.

"Πόρτα" του Αντώνη Σαμαρά στο Mega

Ο λόγος της σύγκρουσης

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Megaλο κανάλι μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ακυρώσει την σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη που θα έδινε. Το σχέδιο ήταν να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το γκελ που θα έκανε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την ίδια ώρα στην Ομόνοια και θα έπαιζαν τα υπόλοιπα κανάλια.