23 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΡΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΦ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! Δημοσκόπηση Πανά: Εντυπωσιακή μείωση διαφοράς!!

Οκτακομματική Βουλή ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο το βράδυ της Κυριακής βγάζει και η μεγάλη Πανελλαδική δημοσκόπηση του γνωστού καθηγητή Πανά για την ιστοσελίδα makeleio.gr.
Σύμφωνα με την μέτρηση, σε δείγμα 5.593 ψηφοφόρων, η οποία δεν περιλαμβάνει την απόφαση Ντράγκι ότι η ΕΚΤ δεν θα αγοράσει ελληνικά ομόλογα αν η χώρα δεν είναι σε πρόγραμμα, η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ από το 4,5% που ήταν πριν 3 μέρες έπεσε εντυπωσιακά στο...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΣόφος!! Ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις σάπισε στο ξύλο τον μπουχέσα Ξηρό!

Πίσω από την επίθεση φέρεται να βρίσκεται ο βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, ο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές

Επίθεση από ποινικό κρατούμενο δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μόνο 7% διαφορά ρε παιδιά κι εσείς....

Μ%ε 7% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΝΕΡΙΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!Δημοσκόπηση ALCO: 6,6% διαφορά

Προβάδισμα 6,6% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, δίνει η δημοσκόπηση της ALCO για τη ΝΕΡΙΤ. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

ΑΙΣΧΟΣ! Το Eurogroup και όχι ο Στρατούλης, θα αποφασίσει το χρόνο που θα δοθεί στη νέα κυβέρνηση για να διαπραγματευθεί

Στο Eurogroup της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης θα αξιολογήσουν πόσος χρόνος πρέπει να δοθεί στη νέα κυβέρνηση της χώρας ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί με ηρεμία το πρόγραμμα στήριξης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ελπίδα, είναι ΛΕΠΙΔΑ!Το ατύχημα Τσίπρα δεν θα συμβεί, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι»

«Το ατύχημα Τσίπρα δεν θα συμβεί, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, δεν θα τους το επιτρέψουμε να συμβεί», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Δημοσκόπηση MRB: Στο 5,25 η διαφορά

Προβάδισμα 5,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της MRB για το STAR.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,2%, έναντι...

ΚΛΑΙΩ! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά απο τους πολίτες να μην σταυρώσουν Τσίπρα

Είναι μια απο τις πιο δραστήριες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια εκ νέου υποψήφια ενώ ο τηλεοπτικός φακός συχνά την «συλλαμβάνει» στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, σε περιοδείες και συναντήσεις που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και όμως με ανάρτηση της στο facebook ζητά να μην του δώσουν σταυρό προτίμησης!

Το ΠΑΣΟΚ έκανε σπότ τη Ναόμι Κάμπελ, τον Στρατούλη, τη Ραχήλ, τους "υδατάνθρακες" και... το σούργελο Βούλτεψη που ήθελε επανάσταση

Η καμπάνια οργανώθηκε από φίλους του κόμματος

Μια έξυπνη καμπάνια ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες από φίλους του ΠΑΣΟΚ και «τρέχει» στο διαδίκτυο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσκόπηση GPO: Δίνει τα ρέστα του το MEGA και αυξάνει το ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ 1% μέσα σε μια μέρα

Προβάδισμα 6,7 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το MEGA στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

Καραμανλής, Μπακογιάννη, και όλα τα στελέχη της Ν.Δ στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Πριν από λίγο τέλειωσε η ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά - Όλα τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης άλλα και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέφθασαν για να στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο λίγο πριν τις κάλπες. Πυρετώδεις όμως ήταν από το πρωί οι προετοιμασίες για την κεντρική αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο με την οποία κλείνει η προεκλογική περίοδος.

Ποια είναι η 35χρονη υποψήφια Αννα Ευθυμίου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α 'Θεσσαλονίκης

Μία από τις νέες παρουσίες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου που συζητείται έντονα είναι αυτή της Άννας Ευθυμίου που συμμετέχει για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης.

ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;Σόιμπλε: Χωρίς πρόγραμμα η ΕΚΤ δεν θα αγοράζει ελληνικά ομόλογα

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ωφεληθεί από το QE αν αρνηθεί τα προγράμματα»

Ξεκάθαρος ως προς τις ερμηνείες που έχουν δοθεί από την Πέμπτη σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζες ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ωφεληθεί από το QE αν αρνηθεί τα προγράμματα (σ.σ βοήθειας)» δήλωσε από το Νταβός.

Σαμαράς: «Δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι και περικοπές - ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το ατύχημα»

«Οι θυσίες πιάνουν τόπο», δηλώνει, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι το χρέος θα ρυθμιστεί και ότι η χώρα βγαίνει σταδιακά από τα μνημόνια.

Δημοσκόπηση Interview: 5,5% διαφορά

Προβάδισμα 5,5% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30,1% έναντι της ΝΔ που συγκεντρώνει 24,6% . Ακολουθούν ...

Ποιο κόμμα έχει ιερέα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;

Βοήθεια …εξ ουρανού αναζητά στις εκλογές το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α καθώς ο Πάτερ Νεκτάριος «Ο Πατέρας των Αγανακτισμένων του Συντάγματος» είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας.

ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;ΣΥΡΙΖΑ: Θα παραλάβουμε «καμένη γη» αλλά εμείς το λέμε αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκάλεσε η  υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την ειλικρινή τοποθέτηση της σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο λόγος για την υποψήφια βουλευτή  Σάμου,  Αγνή Καλογέρη, που ερωτήθηκε από δημοσιογράφο αν ο  ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει ότι παρέλαβε «καμένη γη» όταν τα βρει… «σκούρα».

Σπυράκη: Αποφασισμένος ο κ. Τσίπρας να οδηγήσει τη χώρα στην απομόνωση και τη χρεοκοπία

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, για τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη διακαναλική του συνέντευξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πόλος έλξης ο Κώστας Καραμανλής (ΦΩΤΟ)

Πόλος έλξης ήταν για τους «γαλάζιους» υποψήφιους, στελέχη και ψηφοφόρους ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής που στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της ΝΔ «βαρέθηκε» να… κάνει χειραψίες.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Βαρεμένος φοβάται επιστροφή Τσίπρα στη δραχμή και είχε 10.000 ευρώ σπίτι του... και του τα 'κλεψαν!

Τον πούλο κι ο ΣΥΡΙΖΑίος τσόγλανος που ειρωνευόταν τη γιαγιά όπως ειρωνευόταν τους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ....

Απίστευτο όμως! Οι μισοί βουλευτές Τσίπρα τα έχουν στο εξωτερικό σε τράπεζες ή επενδυμένα σε κοράκια και οι άλλοι μισοί τα πήραν σπίτι τους και μετά μας λένε εμάς να μη μιλάμε για bank run!

Ποσό περίπου 10.000 ευρώ τα οποία ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχε φυλάξει σε ντουλάπι μέσα στο σπίτι του αφαίρεσαν οι δράστες

Παπαμιμίκος: Χαμένη η ψήφος προς το Ποτάμι

«Οι πολίτες του μεταρρυθμιστικού κέντρου να μην παίξουν τη χώρα στα ζάρια. Οποιαδήποτε «ανέξοδη», τρίτη και ουδέτερη ψήφος ουσιαστικά ενδυναμώνει αυτούς που θέλουν τη χώρα απομονωμένη, σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την οδηγούν σε χρεοκοπία».

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Στο 3,4% το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σταθερό προβάδισμα 3,4 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες πριν από τις εκλογές. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kάπα Research για tovima.gr, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ παραμένει σταθερή παρά την επικοινωνιακή αντεπίθεση που επιχειρεί η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κυρίως τις αντιφάσεις κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μεγαλοπρεπές σχέδιο Σόιμπλε για να τσακίσει Τσίπρα και υπόλοιπους γελοίους

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Δεν μπορεί να έχουν αφήσει στην τύχη τους όλο το οικοδόμημα που έφτιαξαν για χάρη ενός… Τσίπρα. Οι Γερμανοί δεν είναι τόσο ηλίθιοι να ρισκάρουν το «σπιτάκι» τους επειδή υπάρχει ο Αλέξης, ο Podemos, ο Γκρίλο και ο Φάραντζ.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ! Associated Press-Goldman Sachs-Independent-Les Echos-Le Monde μιλάνε για επικείμενη καταστροφή

Associated Press: Στην Ελλάδα παραμονεύει ο… ανεμοστρόβιλος
Goldman Sachs: Η συμφωνία με την τρόικα είναι αναγκαία για να αποφύγει η Ελλάδα τη χρεοκοπία
Independent: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική έξοδο από το ευρώ
Les Echos: Οι Έλληνες πιστεύουν σε θαύματα με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία
Le Monde: ΣΥΡΙΖΑ, το γαλαντόμο κόμμα που υπόσχεται ένα πρόγραμμα που δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει

Σε αντίθεση με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, ο κρίσιμος παράγοντας για τη μείωση του κόστους δανεισμού του ελληνικού δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα της χώρας δεν είναι το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ανακοίνωσε η ΕΚΤ, αλλά η συμφωνία με την τρόικα μετά τις εκλογές, αναφέρει σημερινή έκθεση της Goldman Sachs με τίτλο «Ελλάδα: Η αβεβαιότητα θα διατηρηθεί και θα κορυφωθεί αρκετά μετά τις εκλογές».

500 χιλιάδες ξεκούραστα και εύκολα...

Οι ώρες του Γκαετάν Μπονγκ στον Ολυμπιακό είναι μετρημένες και ο Καμερουνέζος θα περάσει στην ιστορία ως μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις είτε είναι είτε ΔΕΝ είναι στην Ευρωζώνη

Πάντως, είτε είναι είτε δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης, η Ελλάδα πρέπει να κάνει εκτεταμένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για να γίνει ανταγωνιστική. Αλλιώς ποτέ δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες για τις οποίες μιλούν οι πολιτικοί στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου...

Γέλαγε ο Άδωνις με τη διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα

Τη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Παρασκευής, σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο 16χρονος Εντεγκααρντ θα παίρνει περισσότερα και από τον Πίρλο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ντύσει στα λευκά τον Μάρτιν Εντεγκααρντ, έπειτα από σκληρή μάχη με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον 16χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα χρήματα και από τον Αντρέα Πίρλο!

Τον πιστεύουν και τον τελειώνουν...

Βίοι αντίθετοι για τους Γκαζαριάν και Ολαϊτάν που από ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται παρέα στην ομάδα του Ολυμπιακού!

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΡΙΞ'ΤΗ ΝΑΠΑΛΜ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Τσίπρας: Tην επόμενη ημέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα - ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλουμε έναν ιστορικό θρίαμβο για τον λαό», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόμενος τη θέση του για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτοδύναμος στη Βουλή, κάτι που, όπως είπε, δεν έχει επιτευχθεί ακόμη.

Αποκάλυψη: Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει ήδη για νέο μνημόνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Τσίπρας αν γίνει πρωθυπουργός, έχει διαμηνύσει στους δανειστές ότι θα υπογράψει νέο μνημόνιο που θα έχει άλλο όνομα, γιατί το... μνημόνιο πρέπει να το σκίσουν με φιέστα στο Σύνταγμα.

ΦΩΤΟ-Άδωνις το ισχυρότερο στάνταρτ… ακολουθούν Κασιδιάρης, Ζωή (ΦΩΤΟ)

Μόλις δύο ημέρες έμειναν για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη! Εκτός της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, τη μάχη για την τρίτη θέση, αλλά και αυτήν για την είσοδο στη Βουλή μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη των υποψηφίων για τις περισσότερες ψήφους.

Μια σκουληκότρυπα στον Γαλαξία μας για χωροχρονικά ταξίδια;

Συνδυάζοντας παρατηρησιακά δεδομένα και τη γενική θεωρία της σχετικότητας, μια διεθνής ομάδα αστροφυσικών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανόν ο Γαλαξίας μας «φιλοξενεί» μια σκουληκότρυπα. Η ομάδα, η οποία αποτελείται από επιστήμονες από την Ινδία, τις ΗΠΑ και τη Διεθνή Σχολή Προηγμένων Μελετών (SISSA) στην Ιταλία, δημοσίευσε τη μελέτη της στο περιοδικό Annals of Physics, στην οποία μάλιστα αναφέρει πως οι υπολογισμοί της δείχνουν πως η σκουληκότρυπα θα μπορούσε να είναι «σταθερή», επιτρέποντας έτσι τα χωροχρονικά ταξίδια.

Άγης Βερούτης: Ένας θυμωμένος λαός



Τα ψέμματα πουλάνε. Πουλάνε πολύ στην αρχή, και μετά όταν φτάσει η στιγμή της αλήθειας τα ψέμματα πονάνε. Πολύ.

Φαήλος: Την Κυριακή των εκλογών αθώοι δεν θα υπάρχουν

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Υποψ. βουλευτής Β΄ Πειραιά με τη Ν.Δ.

Πόσο δεξιός, αληθινός κεντρώος, εν γένει μετέχων της εθνικής αστικής ιδεολογίας, ασχέτως επιμέρους διαφορών, μπορεί να είναι κάποιος που την ερχόμενη Κυριακή θα λειτουργήσει ως «χρήσιμος ηλίθιος» των Εξαρχείων;

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!«Χουριέτ»: Αν ο Τσίπρας πάει στη δραχμή, θα χρειαστεί δύο ελικόπτερα για να διαφύγει... θα είναι δώρο του Πούτιν

O B., ιδιοκτήτης ταβέρνας, με μια οργισμένη κίνηση πετάει χαρτιά στο τραπέζι. Ο ένας είναι λογαριασμός της ΔΕΗ, ύψους 2.888 ευρώ. Το άλλο είναι ένα πρόστιμο 623 ευρώ για το γεγονός ότι είχε στο μαγαζί του φέτα δίχως τιμολόγιο. Και ένα τρίτο για αντίστοιχο λόγο που του έβαζε πρόστιμο 500 ευρώ.

ΚΟΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! «Είμαστε καταδικασμένοι να συμφωνήσουμε» με τους Ευρωπαίους, λέει συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα

Ο οικονομολόγος Θεόδωρος Παρασκευόπουλος εκτιμά ότι στη νέα κυβέρνηση θα δοθεί και πίστωση χρόνου, για να παρουσιάσει το πρόγραμμά της

Tην πεποίθηση ότι θα δοθεί πίστωση χρόνου σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ο oικονομολόγος Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, εκ των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για την κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος.

Στέλιος Ράμφος: Πάμε σε εκλογές με ένα εκλογικό σώμα που ζητάει παραμύθια

Στο πνεύμα των ημερών, ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος κατέθεσε την προσωπική του άποψη για τις εκλογές της Κυριακής, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι θα εξαρτήσουν την ψήφο τους από την πεποίθησή τους ότι λένε ψέματα οι δύο πρωταγωνιστές, ενώ βασίζουν τη επιλογή τους στο ότι λένε ψέματα.

Σπυράκη: Ο Βαρουφάκης μας είπε ότι τον Ιούνιο θα χρεοκοπήσουμε ή πάλι τον παρεξηγήσαμε;

Στη σημερινή συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Η δήλωση της κ. Σπυράκη:

«Με σημερινή συνέντευξή του, ο βασικός οικονομικός σύμβουλος του κ. Τσίπρα και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Βαρουφάκης (ΤΑ ΝΕΑ) δηλώνει ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πληρώσει στην ΕΚΤ τα ομόλογα ύψους 7,5 δισ. ευρώ που λήγουν το καλοκαίρι.

Βαρουφάκης: Μέχρι τον Ιούνιο θα κάνουμε μαγκιές... μετά κωλοτούμπες

«Εμείς δεν πάμε να εκβιάσουμε και είναι λάθος να σκεφτόμαστε στη λογική του τσαμπουκά και της μπλόφας», τόνισε  - Τι είπε για την ΕΚΤ και τα ομόλογα - Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει αυτοδύναμος

Spiegel: To παραμύθι της πανοδύναμης Γερμανίας-Κακώς οι Έλληνες πιστεύουν ότι φταίμε για όλα

Οι εικασίες ότι η Ελλάδα υποτάχθηκε στη λιτότητα που επιβλήθηκε από τη Γερμανία μόνο ως μια ανοησία μπορούν να χαρακτηριστούν, αναφέρει το άρθρο

«Όταν οι Έλληνες θα προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες θα συντονιστούν στις δύο δημοφιλείς ερμηνείες της συνεχιζόμενης κρίσης τους, τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι η χώρα τόσο κακή και έζησε πέραν των δυνατοτήτων της και εξακολουθεί να εξοικονομεί πολύ λίγα; Ή μήπως οδηγήθηκε στη φτώχεια από τις ξένες δυνάμεις, με επικεφαλής τη Γερμανία που υπαγορεύει τις πολιτικές της υπόλοιπης Ευρώπης;», διερωτάται σε σημερινό του άρθρο το περιοδικό Spiegel σε μια προσπάθεια να... αποποιηθεί των ευθυνών του για την ελληνική κρίση.

ΚΑΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΟΦΙΑ OI NAZI! Οι Γερμανοί μας επέστρεψαν 2.607 αρχαία νομίσματα... που έβγαλε Έλληνας έξω

Βάλτε ρε γίδια ψεκασμένοι εκείνη τη φώτο που 2 ναζί μεταφέρουν σε σεντούκια το χρυσό της ΤτΕ λες και είναι βαμβάκι...

Επαναπατρίστηκαν από τη Γερμανία 2.607 αρχαία νομίσματα, που είχαν κατασχεθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στις αποσκευές Έλληνα πολίτη που ταξίδευε οδικώς προς το Μόναχο.

Μπακογιάννη: «Μας χωρίζει άβυσσος με τον ΣΥΡΙΖΑ… εκτός αν έρθουν στη σφαίρα του ρεαλισμού»

Γιατί τώρα δεν έχει κεντρώους η ΝΔ; Ο κυριάκος τι είναι ρε Ντόρα;

«Όποτε η ΝΔ ανοίχτηκε προς το Κέντρο πέτυχε μεγάλες νίκες.Όποτε περιορίστηκε στα Δεξιά της, απώλεσε μεγάλο μέρος κεντροδεξιών ψηφοφόρων»

Wall Street Journal: Αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει “όμηρο” την Ελλάδα

Όπως γράφει σήμερα, Wall Street Journal, η Ελλάδα είναι έτοιμη να βυθίσει ολόκληρη την Ευρωζώνη σε άλλη μία κρίση εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι η Ευρωζώνη είναι τόσο απεγνωσμένη να κρατήσει την Ελλάδα στους κόλπους της, που τελικά οι πιστωτές θα δεχθούν την διαγραφή του χρέους της.

Μέχρι και η φιλοΣΥΡΙΖΑΐκη SΖ: Η Ελλάδα δεν θα λάβει βοήθεια δωρεάν

«Καμπανάκι» στην Ελλάδα χτύπα η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung!

Το δημοσίευμα είναι σαφές:«Μετά τις 28 Φεβρουαρίου, οπότε τερματίζεται το πρόγραμμα δανειακής στήριξης της ΕΕ, η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ευρωπαϊκή βοήθεια και αυτή η βοήθεια δεν πρόκειται να δοθεί δωρεάν, δεν πρόκειται να δοθεί χωρίς όρους για την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, τις οποίες τελευταία ο Σαμαράς αρνούνταν, σχεδόν σε μόνιμη βάση.

Το μήνυμα της Ευρώπης στα γίδια: Πρώτα Τρόικα και νέο Μνημόνιο και μετά χρήμα στις Τράπεζες

Τη ρευστότητα θα χρησιμοποιήσει ως μοχλό άσκησης πίεσης προς την Αθήνα η Ευρωζώνη στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, όπως φάνηκε από δύο αποφάσεις της ΕΚΤ το προηγούμενο 48ωρο.

Απόψε στις 6μμ από το Τάε Κβο Ντο κλείνει ο Σαμαράς την προεκλογική περίοδο

Την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων που παραδοσιακά στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία και στις προ του 2012 εκλογικές αναμετρήσεις, επιδιώκει το Μαξίμου, λίγες ώρες πριν από την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

S&P:Κινδυνεύει με υποβάθμιση η Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

O Οργανισμός αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Standard and Poor’s προειδοποίησε σήμερα ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωπες με υποβαθμίσεις σε περίπτωση που ανέβουν στην εξουσία ευρωσκεπτικιστικά κόμματα.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ; Βρυξέλλες προς ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η παράταση του Μνημονίου

Αν θέλετε να ξεκινήσει συζήτηση για το χρέος, τότε πρέπει πρώτα να "κλείσετε" την αξιολόγηση είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Βρυξέλλες στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό και ότι η νέα παράταση του προγράμματος και μετά τον Φεβρουάριο είναι κάτι που δύσκολα θα αποφευχθεί.

Οριακή αύξηση στο εισόδημα του 2014 τα ελληνικά νοικοκυριά

Διατήρηση ή και οριακή αύξηση κατά 0,3% είδαν στο διαθέσιμο εισόδημά τους τα ελληνικά νοικοκυριά το 2014, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.