24 Ιανουαρίου 2015

Video Ποια Ελλάδα θέλουμε για το αύριο των παιδιών μας

ΦΩΤΟ-Στα δίχτυα του Ραφίκ Τζεμπούρ σ@ξι παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Ένα ταξιδάκι στη Ρώμη με φίλους, δυο-τρεις φωτογραφίες στα social media και... αυτό ήταν.

Ο λόγος για τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζεμπούρ, που σύμφωνα με τη Real News ζει έναν δυνατό έρωτα με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Άννα Ζηρδέλη.

Φαήλος: Η Δεξιά ή θα είναι λαϊκή, ή… δεν θα υπάρχει

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά

Τι θα γίνει την Κυριακή, αδέρφια; Δεν ξέρω, δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Ξέρω μόνο αυτό που βλέπω κι ακούω, έχοντας μιλήσει με χιλιάδες ανθρώπους αυτό τον καιρό και μπορώ να αποτυπώσω την εικόνα. Ακούω συνεχώς διάφορους που λένε πως θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/Καπετάν Τόλιος, διότι έτσι άκουσαν στην τηλεόραση κι έτσι λένε οι δημοσκόποι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! "Τηλεμεταφορά" αντικειμένου από Γερμανούς επιστήμονες

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Η τηλεμεταφορά, ή αλλιώς «διακτινισμός», όπως έγινε γνωστή από το «Star Trek», αποτελεί ένα από τα πιο παλιά όνειρα της επιστημονικής φαντασίας, και κατ'επέκτασιν της επιστήμης και τεχνολογίας γενικότερα (ακόμα και αν σε κάποιες περιπτώσεις η χρήση της δεν είχε και τόσο ευχάριστες επιπτώσεις, αν κρίνει κανείς από την κινηματογραφική «Μύγα» - «The Fly» του 1986).

Φουντώνουν τα σενάρια για τον "ένοικο" της Αμφίπολης - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα σενάρια για την ταυτότητα του νεκρού της Αμφίπολης έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη των πέντε σκελετών στον Τύμβο Καστά. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πολύ πιθανό το ταφικό μνημείο να ανήκει στον Φίλιππο Ε΄. Δείτε το βίντεο του STAR.

ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ! Σόιμπλε: Η αναδιάρθρωση του χρέους δεν αποτελεί καν θέμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμμένει στη σκληρή γραμμή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα.

Αυτός χτύπησε τον Ξηρό – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Χριστόδουλος ξηρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών Δομοκού, ενώ, δράστης φέρεται να είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που βρίσκονται έγκλειστοι.

Σύμφωνα με το Mega ο ισοβίτης που χτύπησε τον Χριστόδουλο Ξηρό είναι ο...

Επίθεση και στη Μαριούπολη ξεκινούν οι φιλορώσοι, τουλάχιστον 30 νεκροί-Προειδοποιεί η ΕΕ

Σάλπιγγα επίθεσης και στη Μαριούπολη από τους φιλορώσους στην ανατολική Ουκρανία: Ο αρχηγός των ενόπλων στο Ντονέτσκ χαρακτήρισε την επίθεση με ρουκέτες στη Μαριούπολη, με τουλάχιστον 30 νεκρούς, «το καλύτερο μνημείο στους νεκρούς μας», εντείνοντας τους φόβους για επέκταση των μετώπων. Το λιμάνι της Αζοφικής είχε μείνει μέχρι πρότινος σχετικά μακριά από το σπιράλ συγκρούσεων, το οποίο όμως πλέον κλιμακώνεται ραγδαία.

Το “ευχαριστώ” του Μιχελάκη στο Facebook

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Γιάννης Μιχελάκης απηύθυνε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς όλους εκείνους που τον στήριξαν στην προεκλογική περίοδο, και την κοινωνία που τον άκουσε.

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραφε για τον Βαρουφάκη –«Ο καθηγητής με τη μηχανή, το ξυρισμένο κεφάλι και το δερμάτινο»

Πόσους γύρους έχει η ζωή! Ως δημοσιογράφος ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε το 2011 ένα εγκωμιαστικό κείμενο για τον Γιάννη Βαρουφάκη με τον οποίο σήμερα βρίσκονται σε αντίπαλα κόμματα και στρατόπεδα.

ΦΩΤΟ-Ποιες είναι οι κυρίες των πολιτικών αρχηγών;

Είναι οι σύζυγοι ή εκτός γάμου σύντροφοι των πολιτικών αρχηγών, δεν έχει καμία σημασία, οι γυναίκες που στέκονται και στηρίζουν τους άνδρες τους, που αύριο θα διεκδικήσουν την ψήφο μας. Από την low profile, Γεωργία Σαμαρά μέχρι την προκλητική και αυθάδη, Ελένη Ζαρούλια που έχει δώσει -ουκ ολίγα show- μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες...

Σύρος: Ομολογιούχος ζήτησε να κρατηθεί για να μην πλακώσει στο ξύλο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Απίστευτα πράγματα στην επίσκεψη του Παναγιώτη Ρήγα!

Αυτή τη φορά δεν συνελήφθη ο πρόεδρος των oμολογιούχων του νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας, αλλά ζήτησε να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα για όσο χρειαστεί...

Αιτία η παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Σύρο στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών.

Τα Πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

Κλειδώστε τη γιαγιά στην κρεβατοκάμαρα, πείτε στο θείο με την ψηλή πίεση να πάει μια βόλτα τα παιδιά στις κούνιες, αν πιστεύετε ότι θα βοηθήσει βάλτε ένα ποτηράκι από το δηλητήριο που προτιμάτε κι απολαύστε υπέυθυνα.

Η επόμενη μέρα της κάλπης για τη Ν.Δ. έχει πάλι Σαμαρά με στήριξη Καραμανλή... όλοι οι άλλοι είναι σαπουνόφουσκες

ΕΛΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Στη Συγγρού είναι σαφές ότι κάποιοι τουλάχιστον από τους κορυφαίους της Ν.Δ., στην αντίστροφη μέτρηση προς τις κάλπες, φρόντισαν να κρατήσουν απόσταση... ασφαλείας από την τακτική του κόμματος.

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑ! Όταν το «Βήμα» βάφτηκε κόκκινο…

Μετά το πρωτοσέλιδο της 11ης Ιανουαρίου με τον αβανταδόρικο προς τον ΣΥΡΙΖΑ τίτλο «Η ευκαιρία της Αριστεράς», το Βήμα έβαψε σήμερα κόκκινο το εξώφυλλό του  για να φιλοξενήσει τον πολιτικό που προαλείφεται για επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Τι σχολίασε η Βίσση για Σαμαρά, Τσίπρα και εκλογές γενικά

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση και μεταξύ άλλων απαντά στο πώς θα ψηφίσεις στις φετινές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μιλά για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα...

Βόλος: Σπρωξιές, βρισιές και απειλές μεταξύ στελεχών της ΝΔ - Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου!

Πρωτοφανείς καταστάσεις και μάλιστα σε δύο δόσεις, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των εκλογών...
Απίθανα τα όσα συμβαίνουν στο Βόλο τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνιστή περιφερειακό σύμβουλο, ο οποίος σε ρόλο "κομματάρχη" συγκεκριμένου υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ., το βράδυ της Παρασκευής προπηλάκισε συνάδελφό του, επίσης περιφερειακό σύμβουλο και μάλιστα της ίδιας υποστηριζόμενης από τη Ν.Δ. παράταξης, επειδή δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα της αρεσκείας του.

Αμφίπολη: Επί τάπητος μελέτες και εργασίες για να γίνει το μνημείο επισκέψιμο – Τα επόμενα βήματα

Η ανασκαφή τέλειωσε, ζήτω η «ανασκαφή». Η ανασκαφή ως αρχαιολογικό μνημείο υπό ανάδειξιν, δηλαδή. Διότι, η πιο επίπονη δουλειά κάθε αρχαιολόγου, μηχανικού, συντηρητή και ειδικού επιστήμονα να συντηρήσει, να αναδείξει και να καταστήσει επισκέψιμο το μνημείο που μόλις ανέδειξε, για την Αμφίπολη ξεκινά μόλις τώρα.

Ανώγεια: Το ρεπορτάζ του BBC για τις εκλογές και το στοιχείο που έδωσε το έναυσμα για το αφιέρωμα (Φωτό)!

Η βαρύτητα και η σημασία των αυριανών εκλογών είναι τεράστια όπως και το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Αυτό δείχνει και η παρουσία του BBC στα Ανώγεια με τρεις δημοσιογράφους και τρεις τεχνικούς.

Τρίπολη: Ο οπαδός του ΠΑΣΟΚ που έγινε θέμα στα social media - Έντονη η κίνηση στην εθνική οδό (Φωτό)!

Έντονη είναι η κίνηση στην Πελοπόννησο, τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά, αφού ήδη από χθες πολλοί είναι αυτοί, που έχουν μετακινηθεί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν έναν από τους δύο Ιάπωνες ομήρους!

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, ο δεύτερος όμηρος φέρεται να μιλάει on camera για την εκτέλεση του πρώτου, κρατώντας μια φωτογραφία από την εκτέλεση.

Η αριστερή Liberation εξηγεί στους Γάλλους την la colotoumba Τσίπρα

Aρθρα επί άρθρων γράφει τις τελευταίες ημέρες η γαλλική εφημερίδα Liberation για τις ελληνικές εκλογές και για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ο Τσίπρας είναι και εξώφυλλο.

Εγιναν σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ και οι Financial Times!

Πόσους σταυρούς βάζουν οι ψηφοφοόροι

Σε ό,τι αφορά τους σταυρούς προτίμησης, στις εκλογικές Περιφέρειες με 1-3 έδρες οι εκλογείς βάζουν 1 σταυρό, στις εκλογικές Περιφέρειες με 4-7 έδρες οι εκλογείς βάζουν...

Μακεδονία: Πλάκωσαν στο ξύλο υποψήφιους βουλευτές μέσα σε καφετέρια - Οι χειραψίες που ήθελαν τους βγήκαν ξινές!

Σκηνές απείρου κάλλους σε καφετέρια του δήμου Νέας Προποντίδας, με τους αστυνομικούς να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! Ιγνατίου: Ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι οι δανειστές δεν θα αλλάξουν στάση

Την… προειδοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα, εφόσον είναι ο αυριανός πρωθυπουργός της χώρας, ότι οι δανειστές της Ελλάδας δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση, εκπέμπει ο Μιχάλης Ιγνατίου με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Κλάμα ρεεεεε!!!Η σύγκριση που σαρώνει στο διαδίκτυο. ΚΚΕ vs ΣΥΝ




Ανέτρεψε τα δεδομένα την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συσπείρωσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και ανέκοψε τη διαρροή με την κεντρική ομιλία του

Την μεγάλη ανατροπή φαίνεται ότι έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη χθεσινοβραδινή κεντρική του ομιλία στο Τάε κβο ντο. Ο Πρωθυπουργός συσπείρωσε τους αναποφάσιστους των τελευταίων ημερών και κατόρθωσε να συγκρατήσει τη διαφυγή ψήφων προς άλλα κόμματα.

Επιστροφή στο 2010. Χάσαμε 5 χρόνια δραματικών θυσιών, έρχονται θύελλες

Η μεσαία τάξη, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν ξανά το τίμημα της επιλογής της κάλπης. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, όμως, φοβόμαστε πολύ για την πατρίδα.
Λίγες ώρες απέμειναν από την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει. Είχε όλο το χρόνο να διαλέξει ανάμεσα σε δύο κόσμους, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και επομένως, ό,τι κι αν πούμε εμείς τώρα δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη.

Ο Τσίπρας αποκάλυψε πότε θα φορέσει γραβάτα... του Αγίου Πο@τσου!

Οι …ενδυματολογικές του συνήθειες βρέθηκαν στο επίκεντρο της χαλαρής συζήτησης του Αλέξη Τσίπρα με δημοσιογράφους σε εστιατόριο της Αθήνας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Οι ερωτήσεις που έκαναν έξαλλο τον Πάρι

Την οργισμένη αντίδραση του Πάρι Κουκουλόπουλου, προκάλεσαν οι ερωτήσεις δημοσιογράφου του Top Channel το βράδυ της Παρασκευής, στην τελευταία προεκλογική εκπομπή του σταθμού.

Amber Alert για τον Γιάννη Πρετεντέρη…

Η εμβληματική φιγούρα του Γιάννη Πρετεντέρη, έχει κυριαρχήσει στην ελληνική τηλεόραση από το 1989 και την ίδρυση του Mega.

Του Μεγάλου Καναλιού. Του καναλιού των εκδοτών, που επηρέασε όσο κανένα άλλο ΜΜΕ τη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Ο μπουχέσας δεν πιστεύει πως οι Πυρήνες σκόπευαν να τον δολοφονήσουν όπως λέει η ΕΛΑΣ και δεν πρόκειται να ζητήσει προστασία

- Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρεί πως όσα διαρρέονται για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του είναι κατασκευασμένα από την αστυνομία
- Δεν πιστεύει πως οι Πυρήνες της Φωτιάς σχεδίαζαν μαζί με την Αγγελική να τον "βγάλουν από τη μέση"
- Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει ο "Μανώλης της 17Ν" την επίθεση που δέχτηκε στις φυλακές Δομοκού
- Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο ιατρείο όπου του έγιναν ράμματα
- Γιατί δεν θέλησε να προχωρήσει σε οποιαδήποτε καταγγελία
- Συνάντησε μετά από ένα χρόνο τους υπερήλικες γονείς του

Οι "εχθροπραξίες" Δένδια -ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται παραμονή των εκλογών!

Οι “εχθροπραξίες” μεταξύ του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια και των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίων Βούτση και Δρίτσα συνεχίζονται. Ο κ.Δένδιας απάντησε και στην δεύτερη δήλωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε τον μηχανισμό του ΥΠΕΘΑ ως “προεκλογικό όπλο”.

TΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ! Πολωνική ντρίμπλα σε Πούτιν, Μόσχα

Ποιος να το ’λεγε. Οτι εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση του μεγαλύτερου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Αουσβιτς, από τον Κόκκινο Στρατό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα ήταν «ανεπιθύμητο πρόσωπο» στις φετινές επετειακές λαμπρές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή προέδρων, πρωθυπουργών και βασιλιάδων απ’ όλο τον κόσμο!

Οι δεξιοί που ψηφίζουν Ποτάμι, ξέρουν πως ειρωνεύεται τον Εθνάρχη;


Η «μάχη» του ΑΤΜ πριν από την κάλπη

Η εντολή των κεντρικών τραπεζικών διοικήσεων, προς τα δίκτυά τους, αυτές τις μέρες είναι μία και μοναδική: «Τα ΑΤΜ και τα μάτια σας». Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οτι δεν πρέπει να μείνει κανένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών χωρίς λεφτά. Η «μάχη» που δίνεται είναι κρίσιμη, γιατί, όπως έχει αποδείξει και η εμπειρία του 2012, τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας.

Ρυθμιστές του εκλογικού αποτελέσματος οι αναποφάσιστοι

Παραμένουν σε υψηλό ποσοστό 36 ώρες μετά τις κάλπες
 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι 36ωρες πριν τις κάλπες οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 14%.

ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΔΙΑ! Συμπληρωματικό προϋπολoγισμό πρέπει να καταθέσει η νέα κυβέρνηση: Πόσα έσοδα απαιτούνται

Από το μέτωπο των εσόδων προέρχεται το πρώτο κρίσιμο τεστ που θα κληθεί να ξεπεράσει η κυβέρνηση, προκειμένου να καταφέρει να βάλει σε λειτουργία το κράτος για να εξυπηρετήσει μισθούς, συντάξεις και υποχρεώσεις του Δημοσίου, περιορίζοντας τη μαύρη τρύπα, που ήδη έχει διευρυνθεί λόγω της πολιτικής βεβαιότητας, σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

BINTEO-Ο Σαμαράς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ: “Πάμε γερά. Δικό μας το 14% των αναποφάσιστων”

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο της Ντόρας στον Σκουρλέτη

Ένας από τους λόγους που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κρατήσει τον Πάνο Σκουρλέτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν για να δώσει στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος τη δυνατότητα να εμφανίζεται… παντού στα ΜΜΕ, ειδικά τις τελευταίες μέρες.

Η ανατροπή είναι στο χέρι μας

Όπως είναι γνωστό, στο πόλεμο δεν πας για να ηττηθείς. Αν πας με τα χέρια κατεβασμένα τότε σίγουρα ο αντίπαλος θα σε σαρώσει. Έτσι και στις εκλογές, οι μάχες δίνονται στο πεδίο κι όχι στα γκάλοπ των νταβατζήδων που μόλις είδαν τον Αλέξη… ανακάλυψαν τον μεγάλο ηγέτη της Ελλάδας.
Λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες η Νέα Δημοκρατία αλλά και γενικότερα οι δυνάμεις της ευθύνης, της ευρωπαϊκής προοπτικής και της αναγέννησης της χώρας, πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν τον άκρατο λαϊκισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έδωσε όλα, υποσχέθηκε τα πάντα και χάιδεψε τα αυτιά όλης της κοινωνίας. Αν και γνωρίζει πως δεν μπορεί να υλοποιήσει τίποτε από αυτά, εντούτοις η εύκολη υποσχεσιολογία πέρασε στον κόσμο, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.
Όμως, δεν πρέπει ο ελληνικός λαός να πέσει ξανά στην τρύπα των υποσχέσεων. Το πάθημα των προηγούμενων ετών πρέπει να γίνει μάθημα. Είναι αδιανόητο να ξαναπιστέψουμε το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» όταν ακόμη και στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη κι έγινε δραματική με την προκήρυξη των εκλογών.

Στα όρια του στατιστικού λάθος με το κάζο που έχουν πάθει οι δημοσκοπήσεις

Τρείς νέες δημοσκοπήσεις που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, αλλάζουν τα δεδομένα και δείχνουν αφενός πόσο ρευστό είναι το πολιτικό σώμα αφετέρου την αλλαγή ψυχολόγίας των πολιτών μετά και τις ανακοίνωσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Εξάλλου, όπως λένε αναλυτές κανείς δε ξεχνάει το φιάσκο των προηγούμενων ετών των δημοσκοπικών εταιρειών που έπεσαν έξω, ενώ την ίδια στιγμή η συσπείρωση των Νεοδημοκρατών ανεβαίνει.
Συγκεκριμένα:-E-Voice για την ιστοσελίδα "newpost.gr"
ΣΥΡΙΖΑ-26,1, ΝΔ-23.2. H διαφορά είναι 2,9% και σύμφωνα με τους δημοσκόπους κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.
Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» και η Χρυσή Αυγή με 4,8%. Και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,7%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,3%, «'Αλλο Κόμμα» 5%. Κανένα 3,9%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν ένα 15,2% των ερωτηθέντων, ενώ, ένα 2,6% δεν απάντησε.
Η έρευνα έχει πανελλαδική κάλυψη και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου 2015.

-Έρευνα Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς- για τον τηλεοπτικό σταθμό 'Ε"

Στην πιο μεγάλη δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 5.593 ατόμων από 17 έως 22 Ιανουαρίου, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, πέφτει στις 2,8 ποσοστιαίες μονάδων, με αύξηση της συσπείρωσης των νεοδημοκρατών
Στο ερώτημα, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, το 32,1% του δείγματος απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 29,3% απάντησε ΝΔ.
Ακολουθούν: ΧΑ 5,8%, ΠΑΣΟΚ 5,7%, Ποτάμι 5,5%, ΚΚΕ 4,7%, ΑΝΕΛ 4,1%, Κίνημα 2,8%, ΛΑΟΣ 1,3%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,8%, Πράσινοι/ΔΗΜΑΡ 0,6%, άλλο κόμμα 1,8%, λευκό/άκυρο 1,0%, αναποφάσιστοι δήλωσαν το 3,8% ενώ δεν απάντησε το 0,6%.
.
-Κάπα Research για το site “tovima.gr” o ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα έναντι της ΝΔ με 2,9 μονάδες στην πρόθεση ψήφου, σαφώς μειωμένη από την προηγούμενη φορά.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 31,8% και ακολουθεί η ΝΔ με 28,9%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 5,5% και ακολουθούν το Ποτάμι με 4,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,7% και το ΚΚΕ με 4,5%. Οι ΑΝΕΛ βρίσκονται στο 2,6% ενώ το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου στο 2,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,1% ενώ οι αναποφάσιστοι προσδιορίζονται στο 10,5%.


Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 22-23 Ιανουαρίου σε πανελλαδικό δείγμα 1019 ατόμων.

BINTEO-Μην τα ξεχνάμε αυτά! Οι Πακιστανοί ευχαριστούν το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!

"Αν χρειαστεί και πόλεμο θα κάνουμε" λέει ο πακιστανός ινστρούχτορας:

ΦΩΤΟ-Ακόμα γελάει ο Μουρούτης με τον Βαρεμένο που είχε σηκώσει λεφτά απ' την Τράπεζα φοβούμενος Bank run

Στο περιστατικό κλοπής με θύμα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο αναφέρθηκε ο Γιώργος Μουρούτης με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-Να τα λέμε κι αυτά->ΣΥΡΙΖΑ: Να φορολογηθούν οι Χριστιανοί!

Να εδώ ο Κουράκης αναπτύσσει τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ για την εκκλησία και μεταξύ άλλων λέει να μπει χαράτσι σε όσους είναι χριστιανοί... υποθέτω για να μην του ξεφύγει κανείς θα τους ράβει κι ένα σταυρό στο πέτο... όπως γίνεται στις "Δημοκρατίες"...

Κλείνει η ψαλίδα: Στις 2,8 και 2,9 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2,9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η E-Voice, για την ιστοσελίδα «newpost.gr».
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 26,1% και η ΝΔ 23,2%. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται «Το Ποτάμι» και η Χρυσή Αυγή με 4,8%. Και ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,7%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,3%.
«'Αλλο Κόμμα» 5%. Κανένα 3,9%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν ένα 15,2% των ερωτηθέντων, ενώ, ένα 2,6% δεν απάντησε.
Η έρευνα έχει πανελλαδική κάλυψη και πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20 Ιανουαρίου 2015.
Διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, 2,8 ποσοστιαίων μονάδων, εμφανίζει έρευνα του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδα Πανά, η οποία δημοσιοποιήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!Τσίπρας προς Ειρηναίο: «Ήρθα να πάρω την ευχή σας»!

Ο άνθρωπος είναι ο νέος Αντρέας... και περαστικά στα κομμούνια που τον ψηφίζουν για την Επανάσταση...

Πριν από την ομιλία του στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Αρχιεπισκοπή όπου...

BINTEO-Ρουσόπουλος: Μου έγινε πρόταση από στενό συνεργάτη του Σαμαρά να είμαι υποψήφιος

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς»

Σε πολλές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του. Μιλώντας, στο Action 24, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως του έγινε πρόταση από πολύ στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά να είναι εκ νέου υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2015, πρόταση όμως που ο ίδιος απέρριψε, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

Πώς ψηφίζουν οι Ελληνες από το 1974 έως σήμερα: Ψήφος λογικής ή τιμωρίας;

«Πώς ψηφίζει τελικά ο Έλληνας; Ποιο είναι το κριτήριό του; Μπορεί να βγει ένα διαχρονικό συμπέρασμα για τις συμπεριφορές του εκλογικού σώματος; Δεν ισχυρίζομαι ότι υπάρχει απάντηση, αλλά οι μέρες που διάγουμε με βάζουν στον πειρασμό να το επιχειρήσω», γράφει ο Court Central.

Η «Βίκυ» που εξαπάτησε το γίδι τον Βλαστό-Αυτός πλήρωνε κι ο πατέρας του την πηδούσε...

Οι νέες αποκαλύψεις τον φέρνουν στο επίκεντρο της λεγόμενης greek mafia, αλλά υπήρξε στιγμή που και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βλαστός είχε πέσει θύμα απάτης και μάλιστα γένους θηλυκού, από τη «Βίκυ», η οποία δεν δίστασε να πλησιάσει ερωτικά ακόμη και τον πατέρα του βαρυποινίτη.

ψΗΦΊΣΤΕ ΖΩΑ! τον Κρατικοδίαιτο Θοδωράκη!!!


ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ; Αβραμόπουλος: Αν μου προταθεί η Προεδρία, δεν μπορώ να αρνηθώ…

Το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, σύμφωνα με σχετικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Real News”.

ψΗΦΊΣΤΕ ΖΩΑ!!! Τσίπρας: Θα τελειώσουμε με τη Διαπλοκή.Στο ΔΟΛ!!!


Ο Πάμπλο Γκαρσία ψαρεύει με φόρμα ΠΑΟΚ και κολυμπάει σε ποτάμι στη Ουρουγουάη – ΦΩΤΟ

Υπήρξε από τους πιο «σκληρούς» των ελληνικών γηπέδων και συνεχίζει να ζει «επικίνδυνα» μακριά από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο Πάμπλο Γκαρσία ταξίδεψε στην Ουρουγουάη για να περάσει μερικές ημέρες κοντά στη φύση.

Το... ατύχημα του Παπανδρέου στην Πάτρα: Το «γούρι» και το ποτήρι που έγινε κομμάτια

Την ώρα που στην ομιλία του έκανε αναφορά στην ανάγκη να «σπάσει το πέπλο της σιωπής και της συνωμοσιολογίας» έσπασε και το ποτήρι με το νερό που είχε μπροστά του