26 Ιανουαρίου 2015

Υπάρχει απόδειξη ότι τα λαμόγια και οι κλέφτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ με 80%! Δείτε τη!

Πρώτη εκλογική δύναμη, με ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά, αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των κρατουμένων της χώρας.

Στις προτιμήσεις των κρατουμένων ακολουθούν η ΝΔ με μονοψήφια ποσοστά στην συντριπτική πλειοψηφία και η ΧΑ, ενώ σε μια φυλακή η πλειονότητα των κρατουμένων ψήφισε ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά, που αγγίζουν το 89% από τους κρατούμενους των φυλακών.

Ποιοι εκλέγονται σε όλη την Επικράτεια

Ποσοστό 36,34% που ισοδυναμεί σε 149 έδρες εξασφαλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων. Ακολουθεί δεύτερο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 27,81% και 76 έδρες και τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,28% και 17 έδρες.

Αναλυτικά το επίσημο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών 2015 διαμορφώνεται ως εξής:

ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΘΕΟΣ! Τα πρόσωπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καταλήξει για το σύνολο των υπουργείων, αυτά μοιράζονται ως εξής:

Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης με αρμοδιότητες στα θέματα οικονομίας ο Γιάννης Δραγασάκης

Υπουργός Οικονομικών:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΥ; «Επίθεση» από θαυμάστρια στον… Αλέξη Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

​Ίσα που πρόλαβε να ορκιστεί ο νέος πρωθυπουργός της χώρας και δέχτηκε «επίθεση» αγάπης από θαυμάστρια.Την στιγμή που έφευγε από το Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τους συνεργάτες του, μια γυναίκα του όρμηξε για να τον αγκαλιάσει!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... εκτός τουν ότι την γάμσαν οι δημοσιοκάφροι και οι εκδότες που μπούκωσε στο φαΐ

[Βέβαια ο φίλος ξεχνάει το σημαντικότερο... η ΝΔ έχασε γιατί είχε εναντίον της όλους όσους μπούκωσε στο φαΐ (με κρατική διαφήμιση) και στα κεράσματα (δάνεια κ.λπ) τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δεν δίστασε να κάνει και τα παιδιά τους υπουργούς... αρκεί το πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑΤΟΣ του Σαββάτου για να καταλάβετε...]

Χθες το βράδυ είχα μια τέτοια συζήτηση με έναν φίλο που εκτιμώ την άποψη του και μοιράζομαι τα συμπεράσματα μας.

Η ΝΔ έχασε γιατί είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις κάποιον που σε χαλεπούς καιρούς υπόσχεται σε όλους τα πάντα.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Εν μέσω «εμφυλιοΕΝΩΤΙΚΩΝ» συνθημάτων ο Τσίπρας στην Καισαριανή

"ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ ο δρόμος των λαών" και "Λαέ θυμήσου το αίμα που κυλά το έσφαξαν ο Άρης και το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ" φώναζαν τα 100 κομμούνια που τον περίμεναν... Δημοσιοκάφρε που το βάφτισες "συνθήματα εθνικής αντίστασης" φαντάσου...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ ΜΟΥ!! Σε απίστευτη τραγωδία εξελίσσεται η συντριβή ελληνικού F-16 στην Ισπανία -Νεκροί οι Ελληνες πιλότοι και άλλοι 8 [εικόνες & βίντεο]

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίσσεται στην Αλμπαθέτε της Ισπανίας, με τη συντριβή ενός ελληνικού F-16, κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ. Οι νεκροί από το δυστύχημα είναι τουλάχιστον δέκα και ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν, με πληροφορίες από το υπουργείο Αμυνας της χώρας, ότι ανάμεσά τους είναι οι δύο πιλότοι του ελληνικού μαχητικού. Ακόμη 13 άτομα έχουν τραυματιστεί, και οι 6 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ! Τζανακόπουλος: Ο 33χρονος ανεπάγγελτος νέος επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Αλέξη

Εντάξει μωρέ το παιδί δεν έχει παράξει τίποτε, δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού στη ζωή του εκτός απ' τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ... παρόλα αυτά το βιογραφικό είναι κατεβατό γεμάτο με συμμετοχές σε "αγώνες"... Τουλάχιστον ζιβάγκο να'χει άραγε; 

Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορίστηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Είναι της γενιάς του Τσίπρα, 40άρης, με σπουδές στη νομική και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο. Είχε διοριστεί νομικός σύμβουλος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μέχρι χθες) Αλέξη Τσίπρα.

Piece of Cake για τον Τσακαλώτο: Τα πρώτα «αγκάθια» για τη νέα κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο

Έτοιμες απαντήσεις θα πρέπει να έχει το νέο οικονομικό επιτελείο, για να αφοπλίσει εγκαίρως τις νάρκες που μπορούν να τινάξουν στον αέρα τον Προϋπολογισμό του 2015.

Focus:Σιγά τον νικητή ρε μαλ@κες! Ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης λέγεται πλέον Α. Τσίπρας

«Σιγά τον μεγάλο νικητή: Ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης λέγεται πλέον Αλέξης Τσίπρας» είναι το σχόλιο του γερμανικού περιοδικού Focus για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ! Πλεόνασμα ύψους 1.872 εκ παραδίδει η ΝΔ

Στα 3,697 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 12μηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2014 έναντι ελλείμματος 5.441 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 και του επικαιροποιημένου στόχου που είχε περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2015 για έλλειμμα 761 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού.

ΑΛΕΞΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ! Ατόπημα η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, λέει τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Μια μικρή μερίδα στελεχών, η  Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την έντονη διαφωνία της  κάνοντας λόγο για σοβαρό πολιτικό ατόπημα και χαρακτηρίζει τους ΑΝΕΛ ένα δεξιό αστικό κόμμα.

Το λες και τρολιά! Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν τήρησε την παράδοση-Τι λέει η ΝΔ για την παράδοση-παραλαβή στον λαθροπρωθυπουργό;

Ο γενικός γραμματέας του απερχόμενου πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παπά,

Ο Λεβέντης τρέλανε τους δημοσκόπους στις εκλογές - Κατακεραυνώνει Τσίπρα και Καμμένο

Η Ένωση Κεντρώων πήρε υψηλότερο ποσοστό από το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης στις εκλογές και τρέλανε τους δημοσκόπους. "Επικίνδυνος ο γάμος Τσίπρα - Καμμένου. Ανησυχώ για το μέλλον της Ελλάδος" λέει ο Βασίλης Λεβέντης.

ΕΤΣΙ! ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ! Δείτε την αφίσα που κόλλησαν οι απολυμένοι της ΕΡΤ3 στα γραφεία της ΝΕΡΙΤ στην Θεσσαλονίκη

[Εμάς στα παπάρια μας! Ούτως ή άλλως ΠΑΣΟΚοφωλιά την έκαναν τη ΝΕΡΙΤ οι Βενιζέλος-Καψής... και μην ακούσω κανέναν να μιλάει για ρεβανσισμό! Δεν τα κάνει αυτά η αριστερά...]
Δεν έχασαν χρόνο οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 και λίγο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ανάρτησαν πανό έξω από τα γραφεία της ΝΕΡΙΤ.

Oρκίστηκε εκεί και κάποιος λαθροπρωθυπουργός

- Εμφανής η αμηχανία του νέου πρωθυπουργού τη στιγμή της ορκωμοσίας του με πολιτικό όρκο
- Πλήθος δημοσιογράφων παρόντες στο Προεδρικό Μέγαρο
- Όλος ο διάλογος Παπούλια - Τσίπρα μπροστά στις κάμερες λίγο πριν πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
- Λίγα λεπτά πριν τις 15.30 έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας
- Στην Ηρωδου Αττικού λίγοι οπαδοί του τον χειροκρότησαν
- "Βουβή" τελετή παράδοσης παραλαβής στο Μαξίμου

VENCEREMOS ΡΕ! Τσίπρας σε Ιερώνυμο: Ήρθα να πάρω την ευχή σας (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν ορκιστεί πρωθυπουργός.

Κατά τη συνάντηση που διήρκησε σχεδόν μισή ώρα, συζητήθηκαν οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, με τον νέο πρωθυπουργό να τονίζει ότι ότι “ο ρόλος της Εκκλησίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και μέλημα της νέας κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί στενά με την Εκκλησία”.

Ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από τη ΝΔ, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος καθώς...

BINTEO-Ελληνικό F-16 συνετρίβη στην Ισπανία - Δύο πιλότοι νεκροί - ΦΩΤΟ

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν όταν ένα ελληνικό F-16 συνετρίβη σε αεροπορική βάση στην Ισπανία, μεταδίδει ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ! Ο Λαπαβίτσας μετά την εκλογή του τραγούδησε τον ύμνο του ΕΑΜ!

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο οικονομολόγος  και καθηγητής πανεπιστημίου στo Λονδίνο Κώστας Λαπαβίτσας που βγήκε μάλιστα πρώτος σε σταυρούς.

Χαρούμενος και συγκινημένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του, μίλησε χθες σε συγκεντρωμένους στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάουσα και στο τέλος τραγούδησε τον ύμνο του ΕΑΜ. Με φορτισμένη φωνή και έντονο βιμπράτο ενώ οι παρευρισκόμενοι τον συνόδευαν με δυνατή φωνή.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ! Δεν τους πείραξε η παράδοση που έσπασε ο Τσίπρας, αλλά τους πείραξε ο Σαμαράς

Δεν παρέδωσε λέει ο Σαμαράς στο Τσίπρα και έσπασε λέει μια παράδοση από το 1974,που υπήρχε παράδοση -παραλαβή των εκάστοτε πρωθυπουργών.

Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο που έγινε αυτό ,αλλά αν δεν παρέδωσε στο Τσίπρα με το αιτιολογικό ότι δεν έδωσε θρησκευτικό όρκο,ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

ΦΩΤΟ-Η εντολή του τούρκικου προξενείου ήταν σαφής: Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ...

Ξεφτίλα στα μούτρα των πατριωτών του κ@λου που έριξαν την ψήφο τους στους γελοίους

Οι πράκτορες του Προξενείου κατάφεραν να εκλεγούν 3 μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και να εκπροσωπούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στην ελληνική Βουλή, αφού το τούρκικο Προξενείο έδωσε εντολή για δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ όπως δείχνουν και τα ποσοστά στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕΣ; Tweet του προπονητή του Ολυμπιακού για την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ

Φοβερό tweet από τον Βίτορ Περέιρα, που συνδύασε την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με τις νίκες του Ολυμπιακού απ' όταν ανέλαβε αυτός την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΨΕΙ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: «Ναι» στην επέκταση, «όχι» στο κούρεμα

ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΟ 1,5%... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! Ο ΤΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η γερμανική κυβέρνηση δεν φαίνεται να αλλάζει τις απόψεις της για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, παρά την αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης.

Η Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα ψήφισε (ξανά) ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

Μπορεί οι αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ να είναι έντονες και συχνά-πυκνά να διαδηλώνουν υπέρ του νέου γηπέδου της ομάδας, ωστόσο φαίνεται τελικά ότι οι πολίτες της περιοχής έχουν άλλη άποψη.

Επιτυχής τοποθέτηση βηματοδότη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Συμπτωματική βραδυκαρδία παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς είχε λιποθυμικά επεισόδια μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στα Χανιά.

Financial Times: Γιατί ο Τσίπρας δεν είναι Ανδρέας -Πόσο θα αντέξει η κυβέρνηση

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συγκρίνεται με τον Ανδρέα Παπανδρέου καίτοι οι πολιτικές, κοινωνικές και ιστορικές συνθήκες δεν ομοιάζουν. Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο αναλυτής των Financial Times, Τόνι Μπάρμπερ σημειώνοντας πως πλέον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο δρόμους να επιλέξει.

Τζάμπα μαγκιές Λαγκάρντ! Να τα πει στον Λαφαζάνη αυτά: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζητά ειδική μεταχείριση για το χρέος λόγω ΣΥΡΙΖΑ"

Η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην Le Monde υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες της ευρωζώνης και δεν μπορεί να ζητήσει ειδική μεταχείριση για το χρέος της, λόγω της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις, λέει ο Θεοδωράκης –Μιλά για κακούς οιωνούς στην κυβέρνηση

Δεν έκρυψε τον προβληματισμό και τη δυσφορία του ο Σταύρος Θεοδωράκης για την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Telegraph: Πάνος Καμμένος, θρήσκος, συνωμοσιολόγος και αντισημίτης

Με τον χαρακτηρισμό «συμμαχία έκπληξη» υποδέχεται η βρετανική εφημερίδα Telegraph τη συμφωνία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΕΛ για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Κάτι πoυ όπως επισημαίνει έκανε τις αγορές να τεθούν σε κατάσταση ανησυχίας.

ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ! Στον Ιερώνυμο και ο Καμμένος

Ο ένας πάει και του ζητάει πολιτικό όρκο, κι ο άλλος θα πάει να του ζητήσει θρησκευτικό όρκο ή άφεση αμαρτιών που δεν θα ορκιστεί θρησκευτικά;

Τον Μητροπολίτη Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο θα συναντήσει μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! Για πρώτη φορά μετά από 92 χρόνια δεν θα πληρώνουμε Παπανδρέου

Κατόρθωσε να ροκανίσει το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος έμεινε εκτός βουλής. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μοιραίος άνθρωπος αυτής της εκλογικής αναμέτρησης για το ΠΑΣΟΚ, ενώ για πρώτη φορά μετά από 92 χρόνια δεν θα υπάρχει το όνομα «Παπανδρέου» στη Βουλή.

ΓΑΤΑΚΙΑ1 ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; JP Morgan: Οι τέσσερις λόγοι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβιβαστεί

Η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει το σχηματισμό κυβέρνησης, αλλά κατά την JP Morgan πιο σημαντική θα είναι η στιγμή που θα κληθεί να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

ΚΡΙΜΑ! ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΕΛΙΟ! Αποσύρεται από την πολιτική η αυτοαποκαλούμενη «Ψωλή του Βουκεφάλα»

Θα μας λείψουν οι ατάκες του όπως «να μου απευθύνεστε ως Ψ@λή του Βουκεφάλα» ή «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα»...

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την πολιτική αφού πέρασε από το ΠΑΣΟΚ (διορίστηκε από τον Γερουλάνο το 2010, αντιπρόεδρος στο ΕΚΕΒΙ), στον ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει απ'το ΠΟΤΑΜΙ στο σπίτι του... επική θα μείνει και η παγαποντιά του να λέει στο βιογραφικό του ότι...

(ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) Στους 18 οι νεκροί από τη γρίπη και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τον όρκο!

Γατάκια από δω και πέρα μόνο θα την ακούτε...

Στην πρώτη φάση έξαρσης της γρίπης βρίσκεται η Ελλάδα, που, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις επιπλοκές της.

Ζάιμπερτ: Οι δεσμεύσεις της Ελλάδας πρέπει να τηρηθούν

Έτοιμη να συνεργαστεί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μέσω του εκπροσώπου της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ο Αντώνης Σαμαράς κρατά την έδρα στη Μεσσηνία

Ο Αντώνης Σαμαράς θα κρατήσει την έδρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεσσηνία, σύμφωνα με πηγές της Συγγρού.

Η πικρία του Ντέμη Ρούσσου από την ελληνική πολιτεία: Τα «όχι» που άκουσε όταν προσφέρθηκε να βοηθήσει

Ο Ντέμης Ρούσσος που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου, υπήρξε ένας πραγματικά σπουδαίος, διεθνούς εκτοπίσματος και επιρροής καλλιτέχνης. Κι όμως, στην Ελλάδα, όταν προσφέρθηκε να βοηθήσει για την προβολή της χώρας μέσω της φήμης του και του διεθνούς δικτύου γνωριμιών του εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι».

Αυτός είναι ο 49χρονος γύφτος (δεν το φωνάζουμε όμως) που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικα στις Σέρρες [εικόνες]

Ο Γεώργιος Τσίκος του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, γεννημένος στις Φέρρες Εβρου, είναι ο 49χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Ετσι θα είναι η νέα Βουλή – Σε ποια έδρανα θα κάθονται τα κόμματα [εικόνα]

Η κατανομή εδρών μετά τις βουλευτικές εκλογές «κλείδωσε» με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 149 και τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 76.

Χρυσή Αυγή και Ποτάμι έχουν από 17 βουλευτές στη νέα Βουλή, ενώ το ΚΚΕ έχει 15. Τέλος, Ανεξάρτητοι Ελληνες και ΠΑΣΟΚ θα έχουν από 13 εκπροσώπους.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Αστέρια της δημοσιογραφίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, της τέχνης και του αθλητισμού με το ΠΟΤΑΜΙ

[Εκτός του Μαυρωτά ο οποίος φαίνεται σοβαρός άνθρωπος. όλοι οι άλλοι για τα μπάζα...]

Απολύτως αναγνωρίσιμοι αλλά χωρίς την παραμικρή σχέση με τον κοινοβουλευτικό βίο: Πέντε δημοσιογράφοι, δύο αθλητές και ένας ηθοποιός θα αναζητήσουν θέση στα έδρανα και σίγουρα θα ιντριγκάρουν τους πρώην συναδέλφους τους.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ!Σπυράκη: Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας

Μόνο η Σπυράκη και η ΝΔ ασχολούνται ακόμα με το Έθνος, την Ορθοδοξία, την παράδοση και τρίχες... ρε πάρτε το χαμπάρι: Όσο η Μέρκελ χώνει φράγκα οι Έλληνες πατριώτες του κώλ@υ θα πουλάνε και τη μάνα τους για 100 ευρώ, τι Ορθοδοξίες και παπαριές λέτε; Άμα σταματήσει η Μέρκελ να χώνει, το ξαναβλέπουμε... εξάλλου εμείς θέλουμε ο Τσίπρας να υλοποιήσει το πρόγραμμά του... και το πρόγραμμά του λέει ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ... το οποίο σημειωτέον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αφού έχει φεσώσει όλες τις Τράπεζες και ελπίζει σε διαγραφή χρεών

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, με δήλωση της έδειξε την αντίθεση της για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει πολιτική ορκωμοσία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

H Λεπέν πανηγυρίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ηχηρό δημοκρατικό χαστούκι από την Ελλάδα

Η γαλλική ριζοσπαστική αριστερά και το Εθνικό Μέτωπο, ένα από τα ισχυρότερα ακροδεξιά κόμματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, χαιρέτισαν σήμερα τη νίκη του του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντάς την ως ήττα των πολιτικών λιτότητας.

Οι εκλογές τέλειωσαν μαρή βλαμμένη κι εσύ έχεις το θράσος να συνεχίσει να σου μιλάει ο Αλέξης;

Ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει για πρώτη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στηνΚουμουνδούρου ως πρόεδρος του κόμματος που έχει κερδίσει τις εκλογές. Καθώς κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του δέχεται την... επίθεση μιας γυναίκας. Είχε καλό σκοπό η ταλαίπωρη κυρία: να χαιρετίσει τον νέο πρωθυπουργό ήθελε... αλλά ο Αλέξης του "εβρι μπάντι ντάουν" δεν δέχεται πλέον χαιρετούρες από λαϊκούρες... αυτά τέλος!

Η γυναίκα πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και θέλησε κάτι να του πει. Αλλά...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στην Ντόρα για να μάθει νέα της υγείας του Μητσοτάκη

Ενα τηλεφώνημα-έκπληξη δέχτηκε σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη από τον νέο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές, το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα επικοινώνησε με την Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε να μιλήσει μαζί της ο νέος πρωθυπουργός.

Η νέα κυβέρνηση πρέπει κάπως να ορκιστεί κι ο Τσίπρας πάει στον Ιερώνυμο να τον προειδοποιήσει

Όπως ανακοινώθηκε από την Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στις 14:30, πριν μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να του ζητήσει...

Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ντέμης Ρούσσος o οποίος έκανε γνωστή την Ελληνική μουσική στη Γαλλία αλλά και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσω Twitter ο...

ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ! Καμμένος: «Η χώρα έχει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη... και 3 βουλευτές πράκτορες των Τούρκων»

- "Οι ΑΝΕΛ δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα", είπε ο Πάνος Καμμένος βγαίνοντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
- Το μεσημέρι στον Κάρολο Παπούλια ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
- Κλείδωσε η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στην Κουμουνδούρου οι οποίοι μέσα σε 5 λεπτά συμφώνησαν για όσα θα κάνουν τα επόμενα 4 χρόνια ενώ συμφώνησαν και στις κόκκινες γραμμές του Πανάρα... με 3 βουλευτές του τούρκικου προξενείου...
- Αύριο πιθανότητα η ορκωμοσία της κυβέρνησης - Θα ακολουθήσουν προγραμματικές δηλώσεις, ψήφος εμπιστοσύνης και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

ΦΩΤΟ-Προπαγάνδα για γίδια από το ΒΗΜΑ!

Το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου είναι, όπως βλέπετε και στη φώτο στο 8,70 από το 8,39 που άνοιξε παρουσιάζοντας άνοδο 3,5%....

Δείτε τώρα και τι γράφει το ΒΗΜΑ:

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ! Αξημέρωτα έξω από την Κουμουνδούρου ο Πάνος

Νωρίτερα απ' ότι είχε προγραμματισθεί έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβέρνηση που θα προκύψει από την συμφωνία Τσίπρα - Καμμένου - Τα ονόματα φαβορί για να φορέσουν υπουργικά κοστούμια

- ΤΩΡΑ: Δίνουν τα χέρια για κυβέρνηση 162 βουλευτών ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος
- Ποιά υπουργεία έχει ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ
- Το οικονομικό επιτελείο και τα κρίσιμα υπουργεία - Ποιοί είναι οι υπουργίσιμοι
- Πρωθυπουργός θα ορκιστεί ακόμα και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας
- Την Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη το πρωί ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Σταυροί: Ποιοι εκλέγονται στις μεγάλες περιφέρειες-Ποιοι μένουν εκτός Βουλής

Η πρώτη μέρα στην ιστορία της Ελλάδας με αριστερή... κυβέρνηση ξημέρωσε αλλά για την ώρα το ενδιαφέρον είναι στο ποιοι συγκεντρώνουν τους απαραίτητους σταυρούς που θα τους στείλουν στη νέα Βουλή.