27 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ

Το αντέγραψα από μια ανάρτηση στο FACEBOOK. Για να μη μας λένε παπαριές οι κομμουνιστές και όλοι οι άκαπνοι αριστερούληδες.

Δεν εκτελέστηκαν μόνο κομμουνιστές στην Καισαριανή κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας σε μια συμβολική πράξη κατά την ημέρα πρωθυπουργοποιησής του, κατέθεσε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Τα αριστερά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας ανασύρουν μνήμες από τους ένδοξους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσω στους αδιάβαστους Δεξιούς ότι στην Καισαριανή δεν εκτελέστηκαν μόνο αριστεροί, αλλά και πατριώτες Δεξιοί. Ας διαβάσουν λοιπόν λίγες μικρές ιστοριούλες Δεξιάς Αντίστασης, για να αισθάνονται υπερήφανοι και να μην αναρωτιούνται γιατί έχασαν από την αριστερά .

Ιστορία 1.

Καλά ρε παπαγαλάκι Πορτοσάλτε δεν ντρέπεσαι να τρυπώνεις στο Μαξίμου σαν μυστικοσύμβουλος του Σαμαρά;

Φανταστείτε σκηνικό... ο Πορτοσάλτε μπαίνει συνοδεύοντας τον Κεδίκογλου ξέρω γω, στο Μέγαρο Μαξίμου σαν μυστικοσύμβουλος του Σαμαρά... Φανταστείτε τι θα είχε ακούσει όταν χωρίς να το έχει κάνει ακούει να τον λένε παπαγαλάκι του Σαμαρά και των τοκογλύφων...

Σήμερα όμως που ο Θ. Μιχόπουλος μπήκε σαν ποντικός στο Μαξίμου, συνοδεύοντας το πουλέν του τον Σακελλαρίδη...

ΚΡΙΜΑ!Τα «π@@σταριά»... έφαγαν από υπουργό τον Νικόλα

«Φωτιά» στα social media, που φρόντισαν να θυμίσουν τι είχε πει ο κ. Νικολόπουλος για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

«Φωτιά» πήραν τα ελληνικά social media στο άκουσμα περί πιθανής υπουργοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκου Νικολοπουλου.

Αυτά δε μας τα λένε οι δημοσιοκάφροι: Συγχαρητήρια Χαμάς σε Αλέξη

Και φυσικά οι Ισραηλινοί έγιναν έξαλλοι... ενώ οι πατριώτες του κ@λου θα πανηγυρίζουν

Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς συνεχάρη τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική νίκη του κόμματός του, στις προχθεσινές εκλογές.

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ! Αγριεύει η Μέρκελ: Καμία μείωση του χρέους - Για τις εξελίξεις έχετε εσείς την ευθύνη

Σκληρή θα είναι η στάση που θα κρατήσει η Γερμανία απέναντι στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, όπως τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Κόντρα Βενιζέλου-Κοτζιά στην παράδοση-παραλαβή του ΥΠΕΞ (βίντεο)

Κόντρα εκδηλώθηκε μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής του υπ. Εξωτερικών.

Η δήλωση του Νίκου Κοτζιά:

«Απαράδεκτη η παρουσία της Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία»

«Απαράδεκτο και πρωτοφανές» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας το γεγονός της παρουσίας στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης της προτεινόμενης για την προεδρία της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Καραμανλής ξεφτιλίζει Καμμένο-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση, ούτε ενδιαφέρον

Καλά ρε παπαγαλάκια δεν βαρεθήκατε να λέτε μαλα@ίες για να κρατάτε μερικά γίδια που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και νομίζουν ότι είναι καραμανλικοί του κ@λου; Δεν βαρεθήκατε να σας διαψεύδουν από το γραφείο του Καραμανλή;

Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ρήξη στις σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθ' υπόδειξη του Καμμένου και κάτι γελοίων λαμόγιων που έχει δίπλα του διαρρέουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει πρόσωπο από ευρύτερη κεντροδεξιά και προσανατολίζεται στον Καραμανλή, ή τον νυν επίτροπο της χώρας στην Κομισιόν Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Τελικά μάθαμε αν ο υπ. Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ έχει «φαλλό λευκό μπαστούνι» ή «αιδοίο χωρίς εξοχή»;

Ο Τάσος Κουράκης  βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη περιφέρεια Θεσσαλονίκης, θα είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός στο υπερυπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο υπουργός είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ο κύριος Κουράκης, και εκτός του να παίρνει τηλέφωνα υπουργούς για να...

Παραιτήθηκε ο Β. Μιχαλολιάκος από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Τη θέση του αναλαμβάνει -έπειτα από πρότασή του η οποία έγινε αποδεκτή από τους άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του- ο πρώην αναπληρωτής δήμαρχος, Αναστάσιος Κάρλες.

Κι άλλος ΠΑΣΟΚος τρύπωσε στη λαθροκυβέρνηση

Στη νέα κυβέρνηση, ως αναπληρωτής υπουργός στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, θα συμμετέχει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΛΠΙΔΑ! Έλεγχος πόθεν έσχες για 17 υπαλλήλους της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων

Έλεγχος Πόθεν Έσχες είναι σε εξέλιξη για 17 υπαλλήλους που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και είχαν καταθέσεις στο εξωτερικό.

Πρόκειται για 15 εφοριακούς, έναν υπάλληλο της κτηματικής εταιρείας και έναν της χημικής εταιρείας.

Μουρούτης: Κατάργησαν τα αναπτυξιακά υπουργεία!

Με σχόλιο για το νέο  κυβερνητικό σχήμα επανήλθε στο  Twitter  Γιώργος Μουρούτης.

Ο  στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζει: «Τα δύο κατεξοχήν αναπτυξιακά υπουργεία τα Υπουργεία...

Zεύγος υπουργού- υφυπουργού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι η ανάθεση του υπουργείου  Ναυτιλίας και Μετανάστευσης. Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για το σχήμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε μια περίεργη σύμπτωση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Να πάρει, δεν εξελέγη ο…

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε τη διαφαινόμενη τοποθέτηση της  Ζωής Κωνσταντοπούλου στη θέση της Προέδρου της Βουλής, ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

Ένας εκσυγχρονιστής Σημίτη για τα έσοδα κι ένα “αμερικανάκι” κατά της ανεργίας

Η Ράνια Αντωνοπούλου αναλαμβάνει Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας στην νέα κυβέρνηση. Εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας έβαλε τον Κούλογλου στην Ευρωβουλή

Η υπουργοποίηση του καθηγητή Κατρούγκαλου (στον τομέα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης) σημαίνει, ταυτόχρονα, και την αποχώρησή του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επικοινωνία Σαμαρά με τις οικογένειες των δύο πιλότων-Ενός λεπτού σιγή από τον απερχόμενο και από τον νυν ΥΕΘΑ

Με τις οικογένειες των πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στην Ισπανία, επικοινώνησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Επιστρέφει στο υπ. Υγείας έπειτα από 21 χρόνια ο ΠΑΣΟΚος Κουρουπλής

Ο νέος υπουργός Υγείας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας επί υπουργίας Γείτονα κατά την περίοδο 1993-1996

Τρία πρόσωπα που θεωρούνται πολύ καλοί γνώστες των θεμάτων υγείας, περίθαλψης και κοινωνικής ασφάλισης τοποθετήθηκαν στο υπουργείο Υγείας.

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΑ! Αυτοί είναι οι νέοι εννέα υπουργοί που ορκίζονται με θρησκευτικό όρκο

Πρόκειται για όσους προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Γιάννη Πανούση, τον Παναγιώτη Νικολούδη και τον Δημήτρη Μάρδα

Στην τελετή ορκομωσίας της νέας κυβέρνησης που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 6 στο Προεδρικό Μέγαρο, ορκίστηκαν πρώτα τα μέλη που επέλεξαν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.

Γιατί κατέρρευσαν οι τράπεζες και «βούτηξε» το ΧΑ -Πτώση 3,63%

Οι απώλειες και για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες σήμερα ξεπέρασαν ενδοσυνεδριακά μέχρι και το 15%

Η σημερινή βουτιά έως και 6,43% - ενδοσυνεδριακά-  δεν  έγινε καθόλου τυχαία καθώς παρά το γεγονός ότι, η αγορά μάζεψε τις απώλειες της, η πορεία της είναι γνωστή από τώρα. Μέχρι να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές,  οι ξένοι επενδυτές αναμένουν υψηλή μεταβλητότητα εξ ου και οι έντονες ρευστοποιήσεις;  τόσο τις ελληνικές τράπεζες όσο και στα ελληνικά ομόλογα.

ΝΔ: Τελικά οι 10 υπουργοί έγιναν... 40

Για πρόσωπα που έχουν εκφράσει επικίνδυνες θέσεις κάνει λόγο ο Κώστας Καραγκούνης - Διαφωνούμε για την κατάργηση των υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού

Για κυβέρνηση χωρίς κατεύθυνση και με ισορροπίες εύθραυστες, ανάμεσα σε διαφορετικές συνιστώσες, εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης στο πρώτο σχόλιο της ΝΔ για τη στελέχωση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ-Ορκίστηκε ένα πράμα σαν τουρλουμπούκι...τέλος πάντων αυτοί που θα εφαρμόσουν το "Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης"

Με καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε η ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα - Εννέα υπουργοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο - Η ορκωμοσία καθυστέρησε επειδή ακόμη δεν είχαν διευθετηθεί οι λεπτομέρειες της θρησκευτικής ορκωμοσίας και του πολιτικού όρκου - Με μοτοσυκλέτα έφτασε ο οικολόγος υφυπουργός Γιάννης Τσιρώνης - Με παλτό σε έντονο κίτρινο χρώμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δερμάτινο φορούσε ο Γ.Βαρουφάκης

ΑΘΕΟΙ ΑΛΑ ΚΑΡΤ

  Πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε η Πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως φαίνεται από τη φώτο η κ. πρόεδρος ετέλεσε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.

Η αλήθεια για το κατοχικό δάνειο

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Πολλά έχουν γραφεί γύρω από τις ελληνικές διεκδικήσεις τόσο για το περίφημο κατοχικό δάνειο, όσο και για τις πολεμικές επανορθώσεις. Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι τα ποσά που μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα από τη Γερμανία για αποζημιώσεις είναι τεράστια και τα υπολογίζουν σε πολλές δεκάδες δισεκατομμυρίων. Ίσως.

Η χώρα φάντασμα που δεν υπάρχει για τον υπόλοιπο κόσμο -Η ζωή στην Υπερδνειστερία [εικόνες]

Εχει σημαία, εθνικό ύμνο, σύνορα, κυβέρνηση. Εχει τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να περιγράφει μία χώρα. Κι όμως, οι μοναδικοί που αναγνωρίζουν την Υπερδνειστερία, είναι οι κάτοικοί της. Για τον υπόλοιπο κόσμο δεν υπάρχει.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ! Ελεύθερος ο γιατρός, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα - ανακριτή

Άλλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σύλληψης του γιατρού του Νοσοκομείου και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει σκοπιμότητες

Αντώνη μου καλά σε κάνουν και σε σκίζουν! Μπας και αποφασίσεις και σουτάρεις κανα Σταμάτη

Αφού μπούκωσες στο φαΐ και τις διαρροές των Σταμάτηδων, τον Κουρτάκη και τους όμοιούς του, ήρθε η ώρα να στο ξεπληρώσουν και να σε χαρακτηρίσουν τη ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ, άσχετα αν όλοι οι απλοί ΝΔίτες συμφωνούν με την κίνησή σου να μην δεχθείς χαιρετούρες με τον λαθρο που σε χαρακτήριζε δωσίλογο... Δεν πειράζει όμως καλά σου κάνουν μπας και βάλεις μυαλό και σουτάρεις από δίπλα σου τον άνθρωπο που σε οδήγησε σε λάθος επιλογές... που δεν θα το κάνεις αλλά λέμε τώρα

Δες τα λοιπόν Αντώνη Σαμαρά για να τα θυμάσαι...

Μπα; Ενοχλήθηκε η ΝΔ από όσα διακινούν τα παπαγαλάκια του Τσίπρα που μέχρι τώρα τάϊζε ο Σταμάτης

[Εμφανής Photoshopιά η φώτο που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του υπαλλήλου του Μαρινάκη, του Κουρτάκη (που μέχρι προχθές τάϊζε με χρήμα και ειδήσεις ο Σταμάτης)... εκτός του εμφανούς, ότι το σκίσιμο είναι πλαστό, η απόδειξη είναι πως ο πίνακας παρουσιάζεται πίσω από ένα κωλογραφείο με πλαστική καρέκλα, ενώ ο πραγματικός πίνακας είναι πίσω από το μεγάλο ξύλινο γραφείο (με μεγάλη καρέκλα) του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου]

Το επιτελείο του προέδρου της ΝΔ αρνείται την εκδοχή του πρωθυπουργού και του κ. Παπά

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για το θέμα που προέκυψε με την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής του Μεγάρου Μαξίμου.

Αυτή είναι η νέα κάτι σαν κυβέρνηση που θα προσφέρει γέλιο

Την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου έκανε ο Νίκος Παππάς - Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του Αλ.Τσίπρα στις οικογένειες των πιλότων που σκοτώθηκαν στην Ισπανία

Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δραγασάκης

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουισμού:

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ "Κ@ΛΟΥ"ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ 100ΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ-Hürriyet: Τρεις Τούρκοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική βουλή

Η τουρκική εφημερίδα Hürriyet αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση την νίκη τριών βουλευτών τουρκικής καταγωγής στις ελληνικές εθνικές εκλογές - Και οι τρεις είχαν θέσει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η εφημερίδα τους χαρακτηρίζει ως υποψηφίους της τουρκικής μειονότητας

ΑΛΕΞΗ Γ@ΜΑΤΑ ΟΛΑ! Νέα εγκύκλιος: Απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών

Θα χορηγείται ύστερα από Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986,  του ίδιου του μαθητή (αν είναι ενήλικος) ή και των δύο γονέων του (αν είναι ανήλικος)

Με νέα εγκύκλιο που αποστέλλεται σε όλες τις αρμόδιες Διευθύνσεις ορίζονται οι προϋποθέσεις απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών.

ΤΑ'ΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ! Ο Μηλιός «αποθεώνει» Αβραμόπουλο για Πρόεδρο και θα πάρει τη θέση του σαν Επίτροπος

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το ότι ο Μηλιός που ήταν από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη τους όχι μόνο δεν έβαλε υποψηφιότητα αλλά δεν αναλαμβάνει ούτε κυβερνητική θέση... έτσι για άλλη μια φορά η ΝΔ θα κάτσει στον άξονα και η αριστερά θα ορίσει Επίτροπο...

Ταιριάζει το περίγραμμά του Έλληνα επιτρόπου σε αυτό που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ, «έχει συναινετικό προφίλ και  υψηλό κύρος», ανέφερε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Αμβρόσιος: Προκλητική προβολή της αθεΐας η πολιτική ορκωμοσία Τσίπρα

«Η χώρα προβάλλει σαν μία χώρα αθέων» αναφέρει στο μακροσκελές κείμενό του στο blog του ο μητροπολίτης Καλαβρύτων

Κείμενο στο προσωπικό του blog ανέβασε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος όπου για την πολιτική ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι προκλητική προβολή της αθεΐας.

ΦΩΤΟ-Από τον ζωγράφο του ΓΑΠ ψώνισε κι ο Αλέξης

Ο πίνακας «Ατέρμονα Πεδία – Σειρά Λευκάδας» (1979) βρίσκεται ήδη τοποθετημένος στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

ΑΛΕΞΗ ΣΚΙΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ! «Να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος» προτείνει ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

Δηλ. εσύ ρε μεγάλε μετά από τόσα χρόνια στη Μητρόπλη σήμερα θυμήθηκες να μας πεις ότι δεν θες να αμαρτάνουν όσοι ορκίζονται στο Ευαγγέλιο και παραβαίνουν τον όρκο τους... και να υποθέσω ότι πριν λίγους μήνες αρνήθηκες να ορκίσεις με θρησκευτικό όρκο τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμοαρχο κ.λπ και τους προέτρεψες να ορκισθούν πολιτικά ε; Τι όχι; Ρε άι παγενε από κει και βρες άλλο τρόπο να γλύψεις τον ΣΥΡΙΖΑ και να ελπίζετε σε διαγραφή χρεών που έχει το παπαδαριό στις Τράπεζες ή σε απαλλαγή της εκκλησιαστικής περιουσίας από τη φορολόγηση... Μακάρι να σας σκίσεις ρε μπαγλαμάδες...
           
Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου από τα δικαστήρια αλλά και την ανάληψη των καθηκόντων των αιρετών ή των υπαλλήλων προτείνει ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Thrakitoday.com.

Γ.Λαμπρόπουλος: Η παράταξη στη Μεσσηνία δεν θα έχει τον εκπρόσωπό σας

Η απόφαση του προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, να κρατήσει την έδρα της Μεσσηνίας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αν και ο πρώην πρωθυπουργός με επιστολή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ευχαριστεί τους Μεσσήνιους για τον αγώνα και τη στήριξη που του παρείχαν, ενώ εξάρει την προσφορά στον δημόσιο βίο, την παράταξη και τον νομό, του πρώτου σε ψήφους και πρώην υφυπουργού Γιάννη Λαμπρόπουλου, που όμως δεν εκλέγεται, αφού η ΝΔ στη Μεσσηνία καταλαμβάνει μόνο μια έδρα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ! Εν αναμονή της ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης, αυτοί ακούγονται

Σκουρλέτης στο Εργασίας, Κοτζιάς στο Εξωτερικών, Λαφαζάνης στο υπερυπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης - Βαρουφάκης στο Οικονομικών, μαζί του Σταθάκης, Τσακαλώτος, υψηλή εποπτεία από Δραγασάκη - Κουρουμπλής στο Υγείας - Καμμένος στο Άμυνας, αναπληρωτής ο Τόσκας και υφυπουργός ο Ησυχος - Σακελλαρίδης νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος- Υπερυπουργός Εσωτερικών ο Βούτσης - Πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ'ΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΑ, ΔΕΙΤΕ->Πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κρίμα που στη νέα Βουλή θα απουσιάζει ο Μαρκογιαννάκης
 
Καραμπόλα είχαμε πριν από λίγο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Βούτση, οι οποίοι όπως φαίνεται αλλάζουν τις θέσεις που μέχρι στιγμής τα σενάρια τους τοποθετούσαν.

4 βουλευτές έβγαλαν όλα τα ΠΑΣΟΚ μαζί στο Ηράκλειο

Ακόμα και αν άλλαξαν φανέλα συνεχίζουν να εκλέγονται
 
Η Κρήτη ήταν παραδοσιακά από τα ισχυρότερα «πράσινα» κάστρα. Τα χρόνια όμως πέρασαν, τα Μνημόνια ήρθαν και μαζί τους ήρθαν οι συγκλονιστικές αλλαγές στον πολιτικό χάρτη. Μαζί και η Κρήτη όπου πλέον άλλαξε τις ισορροπίες στον πολιτικό χάρτη, με ορισμένους βουλευτές να καταφέρνουν να συνεχίζουν να εκλέγονται με διαφορετική φανέλα από αυτή που τους είχαν συνηθίσει.

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΑΤΑΚΙ! Σόιμπλε: Χάσιμο χρόνου κάθε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκαγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξιολόγησε θετικά τις ως σήμερα παρεμβάσεις της τρόικας σε χώρες της ευρωζώνης και χαρακτήρισε «χάσιμο χρόνου» οποιαδήποτε απόπειρα επαναδιαπραγμάτευσης των όσων έχουν συμφωνηθεί.

ΚΛΑΙΩ! Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε μόνος του μέσω του blog του ότι είναι υπουργός Οικονομικών

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βαρουφάκης, επιβεβαίωση την είδηση ότι αναλαμβάνει τα ηνία του υπουργείου Οικονομικών.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου: Ποιες οι εναλλακτικές

Κρίσιμο ορόσημο για τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου χαρακτηρίζεται από υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών η «Καθαρά Δευτέρα» που φέτος εορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου 2015.

Άρχισαν οι γερμανικοί... ζουρνάδες! Τα 20 δισ. που έταξε ο Τσίπρας και το κόστος για τους Γερμανούς

Ξεκίνησαν την... αντιπολίτευση τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης που πριν καν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα ... κοστολογούν τις εξαγγελίες Τσίπρα και φυσικά αναφέρουν και το ποσό που θα “πληρώσουν” οι Γερμανοί πολίτες.

Με τίτλο «Αυτά πρέπει να πάρουν οι Ελληνες» και υπότιτλο «η προεκλογική υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρας κοστίζει σε μας 20 δισεκατομμύρια ευρώ», η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός της Ελλάδας από χθες, Δευτέρα, «έχει υποσχεθεί στους Έλληνες δώρα εκατομμυρίων κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του», ενώ η χώρα του βρίσκεται ξανά στο χείλος της χρεοκοπίας.

Διαταγή "καθήλωσης" ελληνικών F-16-To F-16 έπεσε στο «χειρότερο δυνατό σημείο»-Ποιοι είναι οι δύο Ελληνες που βρήκαν τραγικό θάνατο

Τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας με το ελληνικό F-16 που συνετρίβη κατά τη διάρκεια άσκησης στην αεροποριή βάση του Λος Γιάνος αναζητούν οι ισπανικές αρχές, ενώ οι Πολεμικές Αεροπορίες Ελλάδας και Γαλλίας θρηνούν τα συνολικά δέκα θύματα. Ιταλοί οι υπόλοιποι τραυματίες.

ΦΩΤΟ-Τα βόρεια Προάστια εκτός από τρομοκράτες βγάζουν πλέον και ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις σε τέσσερις περιοχές από τις συνολικά εννέα που απαρτίζουν τα βόρεια προάστια της Αττικής κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά η Νέα Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και στις περιοχές όπου παρέμεινε δεύτερη δύναμη, συγκέντρωσε καλύτερα ποσοστά από αυτά των εκλογών του 2012, ενώ η Νέα Δημοκρατία σημείωσε απώλειες στην πλειονότητα των δήμων, ακόμη και σε αυτούς όπου αναδείχθηκε πρώτη δύναμη.

ΦΩΤΟ-Αλλάζει τηλέφωνα στο Μαξίμου ο Τσίπρας... του Σαμαρά ήταν παλιά... εξάλλου λεφτά υπάρχουν

Με νέες τηλεφωνικές συσκευές εξοπλίζεται το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά από σήμερα νωρίς το πρωί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Τέρενς-Σπένσερ Κουίκ αυτοπροτάθηκε για υπουργός και τσακώθηκε και με την Ταχιάου

Σιγή ιχθύος τήρησε ο Τέρενς Κουίκ για το αν θα αναλάβει τη θέση υφυπουργού στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Στο Τwitter πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Σαμαράς -Το καυστικό σχόλιο του ανταποκριτή του BBC

Μην ανησυχείτε ρε παπάρες Εγγλέζοι και σήμερα θα πιάουν δουλειά τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖα και θα τ'αλλάξουν όλα

Tα πράγματα κινούνται αργά στην Ελλάδα, σχολιάζει σκωπτικά ο ανταποκριτής του ΒΒC σε Ελλάδα και Τουρκία. Ο Mark Lowen, για του λόγου το αληθές, δείχνει τη σελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού στο Τwitter.

Η γνωστή προπαγάνδα! Τη μια βρίσκουν Playstation την άλλη δεν βρίσκουν ούτε σαπούνι

Μόνο οι αριστεροί ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίοι κάνουν τέτοιου είδους προπαγάνδα και κατινιές. Το 2009 όταν ο μυστικοσύμβουλος του ΓΑΠ, Βαρουφάκης, και ο Γιωργάκης πήγαν στο Μαξίμου βρήκαν δήθεν το Playstation του Καραμανλή, τώρα που ο Βαρουφάκης ξαναπάει στο Μαξίμου με τον Τσίπρα, αυτή τη φορά, βρήκε άδεια χρηματοκιβώτια, κλειστά κομπιούτερ (λες και θα'πρεπε να τα είχαν αφήσει ανοιχτά!) ενώ δεν βρήκε ούτε σαπούνι.... Χάντρες για το πόπολο με τις οποίες θα προσπαθήσουν να το στολίσουν τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να του πασάρουν πιο ανώδυνα τις κωλοτούμπες που ετοιμάζουν... 

Διαβάστε να γελάσετε:

Το Μέγαρο ήταν σχεδόν άδειο, χωρίς προσωπικό

Λεβέντης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκουπιδοτενεκές του ΠΑΣΟΚ"-Το μήνυμα του Γκλέτσου στον Τσίπρα

Αδιαμφισβήτητα, ο Βασίλης Λεβέντης και ο Απόστολος Γκλέτσος, είναι οι δυο μεγάλες εκπλήξεις των φετινών εκλογών. Και αυτό γιατί τα δύο κόμματα που δεν εντοπίζονταν στις δημοσκοπήσεις έφθασαν... μια ανάσα από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, ενός πρώην πρωθυπουργού δηλαδή που έλαβε 2,49%. Ο μεν Βασίλης Λεβέντης πήρε 1,79% (100.826 ψήψους), ενώ ο  δε Γκλέτσος, 1,77% (100.000 ψήφους).

Επανέρχεται το όνομα Αβραμόπουλου, που γλύφεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Αμέσως μετά τη συγκρότηση του νέου Κοινοβουλευτικού σώματος το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και οι συνεργάτες του «τρέχουν» για να κλειδώσει το όνομα όσο πιο γρήγορα γίνεται.