29 Ιανουαρίου 2015

NTOKOYMENTA! Η αλληλογραφία του ΣΥΡΙΖΑίου Κοτζιά με τον Σταλινοναζί Ντούγκιν...

Χωρίς πολλά πολλά και τα συμπεράσματα δικά σας για τις σχέσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Ντούγκιν της ΧΑ... Τα παρακάτω μειλ τα υπέκλεψαν οι Anonymous και βρίσκονται εδώ http://www.fileshare.ro/e31053365

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κοτζιάς στέλνει με μέιλ σε Έλληνα συνεργάτη του Ντούγκιν, Georgy Gavrish, τη γνωστή φώτο που κυκλοφορεί στις 13.04.2013

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΟ ALERT!!! ZOYN ANAMEΣΑ ΜΑΣ

Πάνο για βάλε τα τσακάλια εκεί στο ΥΕΘΑ να το ψάξουν καλά.
Κοίτα τι θεάθηκε στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!Γάλλος ΥΠΟΙΚ:Επιμήκυνση χρέους ναι αλλά το κούρεμα ξεχάστε το-Ντάισελμπλουμ: Αν εφαρμόσετε ότι έχετε υποσχεθεί θα εκτροχιαστείτε

Η Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της, υπό την προϋπόθεση ότι θα κρατήσει τον προϋπολογισμό της ισοσκελισμένο και θα συνεχίσει την εφαρμογή των υπεσχημένων μεταρρυθμίσεων, επέμειναν σήμερα στελέχη της κυβέρνησης της Γαλλίας.

Τέλος για τον Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ: «Η θητεία μου τελειώνει στο Συνέδριο»

Iσχυρή αυτοκριτική έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δέχτηκε βαριά εκλογική ήττα και προσωπικά ο ίδιος. Ανακοίνωσε Συνέδριο ηγεσίας τον Μάιο και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Εχω προσωπικές ευθύνες»

ΕΧΟΥΝ Χ@ΣΤΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!Το εξώφυλλο του Economist με την Αφροδίτη της Μήλου να στρέφει το όπλο εναντίον της Μέρκελ- ΦΩΤΟ

Από ένα προκλητικό εξώφυλλο συνοδεύεται το άρθρο του Economist για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Στο εξώφυλλο του περιοδικού απεικονίζεται η Αφροδίτη της Μήλου να κρατά ένα όπλο, υπό τον τίτλο «Εμπρός Άνγκελα, φτιάξε μου τη μέρα», ελπίζοντας σε μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και τη διάλυση της Ευρωζώνης... παπάρια μάντολες δηλ.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς για την παράδοση-παραλαβή: Αυτοί που προεκλογικά με έλεγαν μαλ@κα και ότι θα μας πηδήξουν, δημιούργησαν εσκεμμένα το πρόβλημα

"Το προηγούμενο βράδυ του είχα ήδη τηλεφωνήσει για να τον συγχαρώ, άρα δεν είχα κανένα λόγο να μην πάω" είπε ο Σαμαράς αλλά κανένα γίδι δεν θα προβληματιστεί "αφού ρε μαλ@κα μου τον είχε πάρει μόνος του τηλέφωνο, γιατί να είχε πρόβλημα να του παραδώσει; μήπως για άλλη μια φορά έστησαν μια παγίδα στους βλάκες της ΝΔ κι αυτοί έπεσαν μέσα;"

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ομιλία Σαμαρά στην εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ

Δείτε το:

Η ζωή του Κουρουμπλή.Το ατύχημα και η απώλεια της όρασής του – ΒΙΝΤΕΟ

Τον ευαίσθητο τομέα της υγείας έχει αναλάβει πλέον ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στο παρελθόν έχει διατελέσει γενικός γραμματέας πρόνοιας στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Ενώ το 2011 προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Σταμάτης: Πληρώσαμε το τίμημα της επιτυχίας

Για άλλη μια μέρα ο Νικολάκης Χατζηνικολάου έβριζε Λαζαρίδη και Μουρούτη ενώ έδωσε βήμα στον άνθρωπο που τον τάισε πληροφορίες και διαφήμιση και παρεμπιπτόντως είναι αυτός που επέβαλε τους Νινόπουλους, τα σκ@τωσε με τον Τζιτζικώστα, στηρίζει τον Παπαμιμίκο που διέλυσε το κόμμα κ.λπ... έτσι είναι ο Χατζηνικολάου... πάντα εκτιμά και μπράβο του αυτούς που τον "ταϊζουν" πχ. δεν θα τον ακούσετε ποτέ να λέει κάτι εναντίον του Μυτιληναίου (θυμάσαι Νικολάκη τι σου είχε βγάλει ο εκβιαστής όταν τα είχατε σπάσει το 2008-09;) ή για τον Μελισσανίδη μετά που πήρε τη διαφήμιση αφού πριν την πάρει ούρλιαζε "μην τολμήσετε και πουλήσετε τον ΟΠΑΠ"...

Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά,  Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως η  Νέα Δημοκρατία πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα της επιτυχίας.

Το Μαξίμου τράβηξε το αυτί σε υπουργούς:Βουλώστε το γιατί πρέπει να κάνουμε κ@λοτούμπες αφού δεν είμαστε πια αντιπολίτευση

Εμπάργκο στις ενθουσιώδεις πρώτες δηλώσεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το Μαξίμου που διεμήνυσε ότι πρέπει να «αραιώσουν» ή να κόψουν τις συνεντεύξεις τουλάχιστον μέχρι τις προγραμματικές εξαγγελίες της κυβέρνησης στη Βουλή.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Τούρκος Υπουργός Ευρ.υποθέσεων: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει»

«Δεν έχεις την πολυτέλεια να λες εγώ δε θα καταβάλω το χρέος» προειδοποιεί την ελληνική κυβέρνηση η Άγκυρα εκτιμώντας πως «οι παγκόσμιες πραγματικότητες δεν επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που λέει».

Γαλλία: Το ελληνικό F-16 υπέστη βλάβη κατά την απογείωση και οι δύο πιλότοι προσπάθησαν να εκτιναχθούν

Το αεροσκάφος F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο συνετρίβη τη Δευτέρα στην ισπανική βάση Αλμπαθέτε, υπέστη βλάβη κατά την απογείωση και οι δύο πιλότοι προσπάθησαν να εκτιναχθούν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Το πρώτο ξύλο ΣΥΡΙΖΑ από τα ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤ του Βούτση

Ριξτε τους στο κεφάλι γιατί ξεχνάνε ποιους έσπευσαν να συγχαρούν για την εξωτερική πολιτική τους και την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων

Συναγερμό έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία και τον νέο αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση μια πρώτη δοκιμασία την οποία καλούνται να ξεπεράσουν.

«Πυρά» και από τον Μιχελάκη εναντίον των γελοίων που παραμένουν στις καρέκλες τους

Γενναία  αυτοκριτική, για την συντριπτική ήττα από τον  ΣΥΡΙΖΑ, ζητάει από το κόμμα του ο Γιάννης Μιχελάκης με μία πολύ αιχμηρή ανάρτηση του, στο  Facebook στην οποία κάνει λόγο για κάποιους που παραμένουν κολλημένοι στις καρέκλες τους. Η ανάρτηση του  πρώην υπουργού έχει ως εξής:

Γελάει ο Independent με τον Βούτση... που να ξεραν και για τον αντικαθεστωτικό ληστή γιό του

Ενα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Νίκο Βούτση, τον νέο υπερυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κάνει η βρετανική Independent.

Με τίτλο «Αυτός ο άνθρωπος είναι τώρα επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας» η βρετανική εφημερίδα έχει φωτογραφία από την σύγκρουση του με τα ΜΑΤ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τον Νοέμβριο του 2013, όπου είχε πάει ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

45 λεπτά τα έλεγαν Σαμαράς-Σουλτς για τον Τσίπρα

Μετά τις συνομιλίες του με τον πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ

Σε θερμό κλίμα, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς με τον Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού.

Τηλεφώνημα Σαμαρά-Αβραμόπουλου-Απολογισμός Σαμαρά: "Η ΝΔ κατάφερε να μείνει ουσιαστικά αλώβητη"

Δεν φταίω εγώ για το πρόβλημα πρωτοκόλλου με την παράδοση-παραλαβή στο Μαξίμου - Νέα γραμματέας της ΚΟ η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου - Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Κυρ. Μητσοτάκης, Α. Γεωργιάδης και Γ. Βρούτσης

Fitch: Απειλεί με υποβάθμιση αν δεν συμφωνήσει η Ελλάδα με τους πιστωτές έως τον Μάιο... αν δεν έχει χρεοκοπήσει πιο πριν

Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει μία υποβάθμιση του αξιόχρεου της από τον οίκο Fitch, εάν δεν καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της έως τον Μάιο που θα γίνει η επόμενη αξιολόγηση της χώρας από τον οίκο, δήλωσε ο Ντάγκλας Ρένγουικ, επικεφαλής του Fitch για τις αξιολογήσεις του αξιόχρεου των δυτικών χωρών.

Σουλτς: Διαπίστωσα ότι ο Τσίπρας είναι γατάκι και δεν θα κάνει μονομερείς κινήσεις, χαίρομαι

Στις 14:30 πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουτλς, ο πρώτος αξιωματούχος της ΕΕ με τον οποίο συναντάται ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Μια συνάντηση που γίνεται σε μια προσπάθεια η Ελλάδα να παρουσιάσει τις θέσεις της, όχι για να σκίσει το μνημόνιο όπως έλεγε ο Στρατούλης, αλλά για το πώς θα βγει από το αδιέξοδο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτύχει περισσότερη οικονομική ανάπτυξη.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ:Μώραλης υπέρ Δρίτσα για το δημόσιο χαρακτήρα του λιμανιού του Πειραιά

ΝΑ δούμε τι θα λέει ο Βαγγέλας όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάνουν την κ@λοτούμπα...

Τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του λιμανιού του Πειραιά προς όφελος της πόλης, ζητάει ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, σε συγχαρητήρια επιστολή του προς στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θόδωρο Δρίτσα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

ΕΔΩ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΙ ->Συνταξιούχοι δούλευαν ως μετακλητοί στο Μαξίμου!

του Κώστα Πουλακίδα (παπαγαλάκι δημοσιογράφος που γράφει ότι του λένε Παπάς και Gabriel)

Έκπληκτοι έμειναν στην κυβέρνηση με όσα βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Επιχειρώντας να ακτινογραφήσουν το προσωπικό που υπηρετούσε και συνεχίζει να υπηρετεί εκεί διαπίστωσαν την παρουσία συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων!

Οι αριστεράντζες της Λιμπερασιον του Αλέξη γελοιοποιούν τον Ν. Ρούσσο: "Κιτς και γιδοβοσκός"

Με τον τίτλο «Ο Ντέμης Ρούσσος στο πάνθεον του ψυχεδελισμού» δημοσιεύει το άρθρο που κράζει τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, μία μέρα μετά το θάνατό του, η γαλλική Liberation, με την υπογραφή του Γρέγκορι Σάιντερ.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ->Ο Σκουρλέτης φτάνει στο υπουργείο οδηγώντας μόνος ένα φθηνό αυτοκίνητο [βίντεο]

Δηλ. πως να είχε καλύτερο αμάξι; Έκτός από το κόμμα έχει δουλέψει πουθενά αλλού στη ζωή του; Εξάλλου του τρώει πολλά λεφτά το κολέγιο όπου στέλνει τον γιόκα του... Όσο για το ότι εμφανίστηκε χωρίς αστυνομικό... χθες διορίστηκε! Κάθίστε να αρχίσει τις κωλοτούμπες να τον κυνηγάνε στο δρόμο οι συνταξιούχοι και θα δούμε πόσους αστυνομικούς θα έχει...

Ο νέος υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης έφθασε στο γραφείο του οδηγώντας μόνος του το Ι.Χ του και παρκάροντας στην είσοδο του κτιρίου όπως τον κατέγραψαν και οι κάμερες.

Μπράβο κύριε Κουράκη μου: Τιμήσατε την αιώνια αγάπη μας για το πανεπιστήμιο!

Γράφει ο Κάλχας

Ευχαριστώ κύριε Κουράκη μου. Με έσωσες. Εκείνοι οι καταραμένοι οι προηγούμενοι δεν εκτίμησαν ότι 3.000 χρόνια τώρα παλεύω να πάρω το πτυχίο μου και με πέταξαν έξω από το πανεπιστήμιο.
Ντροπή τους. Ήμουν, είπαν, φοιτητής από τα χρόνια του Αγαμέμνονα. Γιατί, ντροπή είναι να μορφώνεσαι;

Γλώσσα νταή από τον ΠΑΣΟΚο Κοτζιά στις κατηγορίες Άδωνι ότι είναι πιόνι Ρώσων φασιστών... και εννοείται ότι δεν απάντησε

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του νέου υπουργού Εξωτερικών για την «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» - Να απαντήσει στις κατηγορίες περί εξαγορασμού του από τον Πούτιν τον κάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας του στον πληθυντικό ενώ ο κομμουνιστοπατριώτης του απάντησε στον ενικό με φράσεις "δεν μασάω" (πάνε στην ΕΕ να τα πεις αυτά να δεις τι "ξύλο" θα φας...) και όχι επί της ουσίας εννοείται... πάντως η υστερία του δείχνει άνθρωπο επικίνδυνο να διαχειριστεί λεπτές καταστάσεις εξωτερικής πολιτικής που απαιτούν σύνεση και προσοχή στις λέξεις...

Άγριος καυγάς μέσω Twitter ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!FT: Οι σχέσεις Καμμένου – Κοτζιά με Ρώσους και τον ναζί της ΧΑ Ντούγκιν

Στη φώτο βλέπετε τον εν λόγω νεοναζί σύμβουλο του Πούτιν ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ(!!), καλεσμένο του Κοτζιά το 2013 στο παν/μιο Πειραιά και το 2014 με τον ΧΑυγίτη Ματθαιόπουλο στη Μόσχα

Πολύ σύντομα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος της Ελλάδας στην εξουσία, οι συναγερμοί άρχισαν να χτυπάνε στις πρωτεύουσες της Ευρώπης. Δεν ήταν όμως οι οικονομικοί αξιωματούχοι που ταράχτηκαν, αλλά οι επικεφαλής των υπηρεσιών άμυνας και ασφάλειας.

ΚΛΑΙΩ! Δικηγόρος της σύμβασης με την Cosco ο Γ. Γ. της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς (έγγραφο)

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Πολύ περισσότερο όταν διαθέτεις ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο με πολλούς συνεγάτες και πρέπει να το «τρέξεις».

Από εκεί και πέρα όμως, δημιουργείται ένα τεράστιο ζήτημα από τη στιγμή που γίνεται γνωστό ότι ο γενικός γραμματέας της νέας κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς είναι εκείνος που...

Bloomberg: Οι αγορές αποφάσισαν για Τσίπρα -Ξεπουλάνε και φεύγουν

Οι επενδυτές έδωσαν την ετυμηγορία τους στη νέα ελληνική κυβέρνηση πουλώντας τις μετοχές και τα ομόλογα που διαθέτουν και ταυτόχρονα στέλνοντας μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα για το τίμημα που θα πληρώσει εμμένοντας στις υποσχέσεις του για τερματισμό της λιτότητα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ-Η ΝΔ θα ψηφίσει τον Αβραμόπουλο

Αν η ΝΔ έκανε το λάθος να μην ψηφίσει τον κ. Τίποτα θα έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να αποπροσανατολίσει από τις κ@λοτούμπες του και δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν οι δημοσιοκάφροι κουβέντα γιατί δεν ψήφισε η ΝΔ ή σφαγή στη ΝΔ ή ξερωγω τι....

Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αν προταθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.

VENCEREMOS! Εκτίναξη των ομολόγων -Στο 19% η απόδοση των 3ετών

Συνεχίζεται και σήμερα η δραματική κατάσταση στα ελληνικά ομόλογα. Οι επενδυτές προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις, ειδικά στα 3ετή, εκτοξεύοντας τις αποδόσεις.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! Η κυβέρνηση «τα μαζεύει» για τη Ρωσία: Έπρεπε κάτι να πούμε στα γίδια, όχι ότι διαφωνούμε με τις κυρώσεις

Μετά και την οργισμένη απάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά της ελληνικής κυβέρνησης για την απόφαση να διαφοροποιηθεί από την ανακοίνωση της ΕΕ για τη Ρωσία, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να «τα μαζέψει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ! ΙΟΒΕ: Στο 1% ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το 2014

Δε σας άρεσε γίδια και κοροϊδεύατε... "ήρθε η ανάπτυξη" λέγατε όπως σας είχαν πιπιλίσει το μυαλό οι ΣΥΡΙΖΑίοι... τον Μάιο που θα βγούνε τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο τα ξαναλέμε... 

Την εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 1% το 2014 διατυπώνει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΕ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κουντουρά: «Καμία ενέργεια εις βάρος των ξενοδοχείων all-inclusive»

Περαστικά στα γίδια τους μαγαζάτορες ή τους ταβεριάρηδες που τους πίστεψαν και τους ψήφισαν για να καταργήσει τα all-inclusive και να έχουν περισσότερη δουλειά...
           
Στη διαβεβαίωση ότι «δεν θα υπάρξει καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive», προχώρησε την Πέμπτη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

Ανευ προηγουμένου επίθεση της «Εφημερίδας των ΣΥΡΙΖΑίων» στον Ηλία Κανέλλη για μια ανάρτησή του στο Facebook

Ενα άκρως επιθετικό σχόλιο για μια προσωπική ανάρτηση του Ηλία Κανέλλη στο facebook κάνει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών καταλήγοντας πως «Το πιθανότερο είναι ότι έχει αδειάσει η θέση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής!»

Βαλαβάνη σε καθαρίστριες: Αδειάστε μας τη γωνιά τώρα και τα λέμε σ'ένα μήνα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν τους είπε θα σας προσλάβω σε ένα μήνα!

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη από τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ μόλις έφτασε στο υπουργείο.

ΤΙ; ΔΗΛ.ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ; «Αυγή»: Μας βαράνε το ευρωπαϊκό κατεστημένο και η εγχώρια διαπλοκή που ευθύνονται για τον πανικό στις αγορές

Η εφημερίδα «Αυγή», το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει σήμερα τον δικό της απολογισμό για τον χθεσινό πανικό στις αγορές και την ιστορική πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙΣ! Κυριάκος: Χάσαμε το κέντρο-Δεν υπάρχει θέμα Σαμαρά

Παραβλέπουμε ότι είσαι μια βασική αιτία που το χάσαμε αφού δεν απέλυσες κηφήνες του δημοσίου και οι κεντρώοι πήγαν σε ΠΟΤΑΜΙ ή ΣΥΡΙΖΑ αφού προτίμησαν τους ορίτζιναλ κρατιστές από εσάς τους ιμιτασιόν... δουλειά σου όμως είναι να ξανακερδίσεις τους κεντρώους και να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με τον Βορίδη και τον Άδωνι που προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο απ'τα δεξιά... κάντε το επιτέλους όπως οι ΣΥΡΙΖΑίοι όπου ο Λαφαζάνης δεν διανοείται να πει "ο Σταθάκης πάει το κόμμα προς το κέντρο και είναι λάθος"... αντίθετα ο Σταθάκης μιλάει στους κεντρώους και ο Λαφαζάνης στα κομμούνια και τους έχουν όλους ευχαριστημένους... εσείς γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε έτσι από τη στιγμή που η πατρίδα, το έθνος, η θρησκεία και η οικογένεια δεν έχουν σχέση με την οικονομία και το μικρό κράτος που θέλουμε όλοι! Τι σε νοιάζει εσένα ρε γμτ όταν εμείς θέλουμε να μνημονεύουμε το Σύνταγμα Μακρυγιάννη και σου λέμε φτιάξει μικρότερο κράτος; Τι να πω ρε σεις; Ακατανόητο γιατί θέλετε να περιορίζεστε σε στενά όρια και δεν απλώνετε το κόμμα...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ υπογράμμισε ότι κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια, ανέφερε χαρακτηριστικά, και έκανε λόγο για πρωτοφανή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα του Αστέρα Εξαρχείων στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο]

Απίστευτος ο μπλέ με το 9... τον κυνήγαγαν όλοι οι μαύροι και δεν μπορούσαν να τον πιάσουν!!

Τρομερά επεισόδια και πολύ ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο κέντρο της Αθήνας έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα του Αστέρα Εξαρχείων με τον Ηρακλή Περιστερίου.

Στο σφυρί η χλιδάτη βίλα του Ντέμη Ρούσσου στη Βούλα: Θέα στον Σαρωνικό που κόβει την ανάσα και απίστευτη πολυτέλεια [εικόνες]

Βύθισε στο πένθος την παγκόσμια μουσική κοινότητα, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Σήμερα, η εφημερίδα Espresso παραθέτει φωτογραφίες από τη βίλα του στη Βούλα, η οποία πωλείται έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Το καυστικό σχόλιο του Τατσόπουλου για τη νέα κυβέρνηση και την... ευτυχία

Με αφορμή δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και του Γιάννη Πανούση, ο Πέτρος Τατσόπουλος γράφει ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook για τη νέα κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ! Ρωμανιάς: Το Μάρτιο σφίγγουν τα πράγματα για τις συντάξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρωμανιάς είπε ότι έχει 24 νέες πηγές χρηματοδότησης αλλά δεν αποκάλυψε καμία επαναλαμβάνοντας μονότονα "έχουμε σχέδιο τα έχω πει σε συνέντευξή μου"... ξέρετε μωρέ... εννοούσε αυτά που λέγαμε προεκλογικά και τα διέψευδαν: χαράτσι σε ΟΛΕΣ τις τραπεζικές συναλλαγές ακόμα και στις πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ

Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία επεσήμανε ο Γιώργος Ρωμανιάς με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega τονίζοντας πως το Μάρτιο θα υπάρξει πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚ@Σ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ!"Αν πάμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ όπως η Ελλάδα θα καταστραφούμε"

Η είδηση ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα θα κυμανθεί πλέον στα 751 ευρώ, έπειτα από δέσμευση της νέας κυβέρνησης έφτασε ως την Πορτογαλία.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! Οι τράπεζες έχασαν 7,5 δισ. και το Δημόσιο 19 δισ. τις τρεις πρώτες μέρες ΣΥΡΙΖΑ

«Με τον χειρότερο τρόπο μεταφράστηκαν χθες στο χρηματιστήριο οι φόβοι για την εξέλιξη των «ανοικτών» μετώπων των τραπεζών στο πλαίσιο των χειρισμών της νέας κυβέρνησης με τους δανειστές για το χρέος», γράφει το capital.gr στην ανάλυσή του για το κραχ στο ελληνικό χρηματιστήριο τις δύο τελευταίες ημέρες.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!Τσίπρας: Θέλω να δω τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα [εικόνα]

Λάτρης του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας με το νέο Πρωθυπουργό μάλιστα να εξομολογείται την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα και μεγάλος φαν του Λιονέλ Μέσι.

ΦΩΤΟ-Διαψεύδουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι ο Τσίπρας μετακομίζει στο Ψυχικό με την ειδικότητά τους... μια photoshopιά

Φυσικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι του left.gr χθες διακινούσαν πειραγμένη φώτο με τη Βούλτεψη να επικρίνει το ντύσιμο των νέων υπουργών και μετά από λίγο ζήτησαν συγγνώμη, οπότε υπάρχει ένα μικρό θεματάκι αξιοπιστίας... όπως και με τον αρχηγό τους που έλεγε ότι θα χαρίσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ και αποδείχθηκε ότι μένει στο ενοίκιο και το χαράτσι το πληρώνει άλλος

Οι ειδήσεις που κυκλοφόρησαν πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μετακομίσει από την Κυψέλη στο Ψυχικό διαψεύστηκε με χιούμορ και φαντασία από το left.gr που κατασκεύασε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως εικόνα.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ-Τα αυστραλιανά ΜΜΕ θεωρούν «δικό» τους τον Βαρουφάκη [εικόνες]

Με τίτλο «Μπορεί αυτός ο Αυστραλός να σώσει την Ελλάδα» στην πρώτη της σελίδα, η οικονομική εφημερίδα The Australian Financial Review παρουσιάζει την Πέμπτη το πορτρέτο του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΤΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΑΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΗ; Στρατούλης: Εγγυόμαστε τις συντάξεις για όλο το χρόνο, όλα τα χρόνια, όλους τους αιώνες...αμήν

Τις δηλώσεις Στρατούλη τις κρατάμε γιατί ο κωλοτούμπας λέει τώρα ότι εγγυάται τις συντάξεις αλλά τον Μάρτιο που δεν θα μπορεί να πληρώσεις θα λέει "δε φταίω εγώ αλλά οι προηγούμενοι που άφησαν άδεια ταμεία"...
 
«Σας διαβεβαιώνω ότι εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τις δηλώσεις του Ρωμανιά που έκανε λόγο για δυσκολία καταβολής των συντάξεων.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ! Σουλτς: «Είδα με φρίκη ότι η Ελλάδα εγκατέλειψε την κοινή γραμμή της ΕΕ για την Ρωσία»

«Δεν μπορείς από τη μια πλευρά να απαιτείς από την Ευρώπη να δείξει ενότητα όταν πρόκειται για τη χώρα σου, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας και μετά, ως πρώτη επίσημη ενέργεια, να σπας την κοινή ευρωπαϊκή γραμμή.

ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ:Οι δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ για μισθούς και συντάξεις [λίστα]

Ασφαλιστικό και εργασιακά είναι δύο κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τους Ελληνες πολίτες οι οποίοι περιμένουν να από τις νέες ηγεσίες των υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων την επαναφορά του κατώτατου μισθού και τις 13ης σύνταξης.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του

Τα χαρτιά του, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές, θα ανοίξει σήμερα ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στις 6 το απόγευμα.

ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ->Προανήγγειλε παραιτήσεις ο νέος υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής

Όχι σαν αυτούς που όποτε αναλαμβάνουν το κράτος κάνουν μήνες να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους

Απολογιστικά στοιχεία αλλά και ...παραιτήσεις ζητεί από τις διοικήσεις φορέων και μονάδων της Υγείας η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Οπως ανέφερε χθες ο νέος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου, απέστειλε αίτημα προς τις διοικήσεις νοσοκομείων και άλλων φορέων της Υγείας με το οποίο ζητεί απολογισμό έργου και καταγραφή των αναγκών τους. Σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει και παραιτήσεις, η απάντηση του κ. Κουρουμπλή ήταν: «Πολλές».