30 Ιανουαρίου 2015

Αυτή είναι η σ@ξι βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού [εικόνες]

Η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2015 καθώς επελέγη ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Δραγασάκης σπρώχνει τον Πανάρα για να μην υπάρχει φώτο με Τσίπρα-Καμμένο δίπλα-δίπλα!

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Τσίπρα την Τετάρτη, οι υπουργοί κατέβηκαν στο προαύλιο της Βουλής για να βγάλουν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Ομάιρα Γκιλ: Η όμορφη δημοσιογράφος που πέφτει στα γόνατα του Βαρουφάκη για μία συνέντευξη

«Γιάννη Βαρουφάκη, εάν μου εξασφαλίσεις μία συνέντευξη, θα πληρωθώ. Μετά θα ξοδεύσω αυτά τα χρήματα στην ελληνική οικονομία. Είναι για καλό σκοπό!», του έγραψε

Αναμφίβολα ο νέος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ετσι, πολλοί είναι οι Ελληνες και ξένοι δημοσιογράφοι που ζητούν μία συνέντευξή του. Μία από αυτούς είναι και η freelance δημοσιογράφος, Ομάιρα Γκιλ.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ Τ'ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Στο "σφυρί" η BMW του Μπένυ

Πωλητήριο βάζει η κυβέρνηση στα υπουργικά αυτοκίνητα με απόφαση του Γιώργου Κατρούγκαλου με την πανάκριβη BWM που χρησιμοποιούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος να βγαίνει «στο σφυρί», όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Είναι ακόμα νωρίς για γιαούρτια οπότε ο νέος υπουργός είναι large και δίωχνει ΜΑΤ και κάγκελα

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο κ. Κατρούγκαλος είναι ένας παρα φύση υπουργός, αφού αρνείται (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) να έχει ασφάλεια σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ.

Την Πέμπτη το πρωί μάλιστα έδωσε εντολή να απομακρυνθεί και...

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Απολαυστικές photos (Μπ)αρουφάκη – Ντάισεμπλουμ

Πολλές φορές μόνο οι εικόνες αρκούν για να καταλάβετε προς τα που οδεύουν ταπράγματα.

Και αυτές τέσσερις – πέντε εικόνες, μετά την “πατάτα” Βαρουφάκη για την Τρόικα αρκούν για να καταλάβετε πόσο οργισμένοι αισθάνονται αυτοί που μας δάνεισαν 200 δις ευρώ.

Ο Τσίπρας “παραποίησε” τη συνομιλία του με τον Ομπάμα, λένε οι ΗΠΑ

Σαφέστατα ενοχλημένη εμφανίζεται η Αμερικανική πλευρά από την “παραποίηση” των όσων διεμήφθησαν στην τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα και διέρρευσαν από την Ελληνική πλευρά, όπως αναφέρει ο πάντα καλά πληροφορημένος Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του http://mignatiou.com

Ποινική δίωξη σε βάρος 11 υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης

Περισσότεροι από 10 υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πράξη που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ στα ταμεία του δήμου.

CNBC: Ο Τσίπρας μπορεί να καταλήξει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο

Εκτενή αναφορά στο θρίλερ των διαπραγματεύσεων της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές κάνει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, CNBC με τίτλο "Ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι δανειστές θα κάνουν πίσω".

Καραγκούνης: Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν ξέρει που βρίσκεται

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν κατά την επίσκεψη του Προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

ΒΙΝΤΕΟ-H xειραψία-λαβή του Ντάισελμπλουμ που πάγωσε τον Βαρουφάκη -Τι του ψιθύρισε στο αυτί [εικόνες & βίντεο]

Ηταν η πιο επεισοδιακή λήξη συνέντευξης τύπου, μια στιγμή που παραμένει αινιγματική και που θα αποτελέσει μέρος της ιστορίας που γράφεται αυτές τις μέρες, όταν αποκαλυφθεί τι ακριβώς ψιθύρισε έξαλλος ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του χαμογελαστού Γιάνη Βαρουφάκη ενώ του έσφιγγε το χέρι, γερμένος μπροστά, με ένταση, πριν τραβήξει με δύναμη το χέρι του και φύγει σχεδόν τρέχοντας.

O Μαντούρο Λαφαζάνης ακυρώνει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις στην Ενέργεια

Η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του στο Reuters, ενώ αναφέρθηκε και στην επένδυση της Eldorado Gold στην Χαλκιδική.

Δραματική περιγραφή της ανταποκρίτριας του Guardian στην Αθήνα: Τι είπαν στο υπουργείο Οικονομικών όταν έφυγε ο Ντάισελμπλουμ [εικόνα]

Πώς είδε η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στην Αθήνα τη συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup με τον υπουργό Οικονομικών - Τι μεταδίδει το Reuters

Ισπανία και Πορτογαλία δεν θα στηρίξουν την Ελλάδα σε διάσκεψη για το χρέος

Να ξεχάσει κάθε ενδεχόμενο για ευρωπαϊκό συνέδριο για το χρέος, και να μην έρθει σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλούν την Αθήνα Μαδρίτη και Λισαβόνα.

BINTEO-Nτάισελμπλουμ: «Όχι» σε διάσκεψη για το χρέος - Βαρουφάκης: «Όχι» στην Τρόικα

«Με μια τέτοια σαθρά δομημένη επιτροπή εμείς δεν πρόκειται να συνεργαστούμε» είπε ο νέος ΥΠΟΙΚ - Ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε: «Είναι σημαντικό να μην πάει χαμένη η πρόοδος των τελευταίων ετών»

Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά και τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ.

Που τις είδατε τις Cayenne κε Υπουργέ;

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο… ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Ένα αυτοκίνητο που κάποιοι κατάφεραν να το συνδέσουν με τις νεοπλουτίστικες συμπεριφορές κάποιων συμπατριωτών μας, τις εποχές των παχιών αγελάδων. Ενα αυτοκίνητο που έγινε έρμαιο στο στόμα κάθε πολιτικού εξουσίας, που θέλησε να λαϊκίσει και να κουνήσει το δάκτυλο του σε όλους αυτούς που ζούσαν μία… άσωτη ζωή με δανεικά. Ακόμα και για Cayennοχώρι, έκαναν λόγο, αναφερόμενοι στις «πάμπολλες» Porsche Cayenne που είχαν πουληθεί στην περιοχή της Θεσσαλίας.

National Geographic: Οι 10 πόλεις για το καλύτερο ξενύχτι -Η ελληνική που μαγεύει την υφήλιο [λίστα]

Οσο όμορφα κι αν είναι τα αξιοθέατα μιας πόλης, ο καλύτερος τρόπος για να τη γνωρίσεις και να μάθεις για τη ζωή σε αυτή είναι μια κατάδυση στη νυχτερινή της ζωή.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! Λιτός βίος για το προλεταριάτο και ΜΟΕΤ για τον Βαρουφάκη

Ο πλούτος δεν είναι ποινικά κολάσιμος. Οι συμβολισμοί όμως μπορούν να κολάσουν.

Ο Βηματοδότης μας ενημερώνει ότι αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Ελληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου «Ράτκα».

ΚΛ@ΣΑΜΕ ΜΕΝΤΕΣ ΠΑΝΟ;Τουρκικά F-16 στα Ίμια ενώ ο Καμμένος έριχνε στεφάνι!

Γιατί δεν έβγαλε το μπαζούκας να τα καταρρίψει; 

Τα δύο τουρκικά F-16 πετούσαν σε τουρκικό FIR δίπλα στα Ίμια - Σηκώθηκαν δύο ελληνικά μαχητικά, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς δεν υπήρξε παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η γενναιοδωρία της Γερμανίας έφτασε στα όριά της με την Ελλάδα

Στενεύει τα περιθώρια για την Ελλάδα ο Σόιμπλε - Αντίθετος με την παράταση του προγράμματος

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου είπε πως επέκταση του προγράμματος θα υπάρξει μόνο αν η χώρα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις

Το ντοκιμαντέρ της νίκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κάμερες

Η δημοσιογράφος του BBC και του Channel 4, Θεόπη Σκαρλάτου, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ με εικόνες που κατεγράφησαν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και για 22 ημέρες μέχρι τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής, 25ης Ιανουαρίου.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Εστειλαν στον Ντέμη Ρούσσο στεφάνι με κορδέλα «Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα αυτοπαρουσιάζεται ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου;Στα πρόθυρα θερμού κοινοβουλευτικού επεισοδίου μεταξύ Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου οδήγησε ολέθριο σφάλμα γραφείου κηδειών.

Διχασμένοι οι Γερμανοί για το ελληνικό χρέος: 16% κάργα μαλ@κες και 33% ντεμί μαλ@κες... 43% οι "Ελληναράδες μόνο για την πάρτη τους"

Διχασμένοι εμφανίζονται οι Γερμανοί πολίτες στο ερώτημα περί περαιτέρω ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το δημοσκοπικό ινστιτούτο Emnid για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Ν24, μόλις το 16 % των ερωτηθέντων συμφωνεί με ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΥΛ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ! Τ.Μπαλτάκος για ΝΔ: «Πιο Κέντρο, πεθαίνεις»

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα αληθινό δεξιό κόμμα. Η ΝΔ δεν μπορεί να στρέφεται στο Κέντρο» τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας για την εκλογική της ήττα και την επόμενη ημέρα της ΝΔ.

«Αν η ΝΔ θέλει να στραφεί στο Κέντρο, δεν μπορεί. Πιο Κέντρο, δεν γίνεται. Πεθαίνεις. Αν η ΝΔ θέλει να στραφεί προς το Κέντρο – στο οποίο ήδη βρίσκεται – θα καταδικαστεί μονίμως, όχι πρόσκαιρα. Θα παίζει στη Β’ πολιτική εθνική» είπε στον Βήμα 99,5.

ΝΔ: Αλλάζει το καταστατικό για να οριστεί γραμματέας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η κυρία Ασημακοπούλου δεν έχει συμπληρωμένα έξι χρόνια κοινοβουλευτική θητεία όπως ορίζει η υπάρχουσα διάταξη, αφού εξελέγη πρώτη φορά το 2012

Αλλάζει το καταστατικό λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ προκειμένου να οριστεί γραμματέας της η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ Η Bild: Θα αγοράσει η Ρωσία το χρέος της Ελλάδας;

«Αν η Ελλάδα μας ζητούσε θα μπορούσαμε να της προσφέρουμε οικονομική βοήθεια», είπε στο CNN o υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ

«Θα αγοράσει η Ρωσία το χρέος της Ελλάδας;», αναρωτιέται στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild» απεικονίζοντας τους ηγέτες της Ελλάδας και της Ρωσίας, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, στο δίκτυο CNBC.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!Αν δεν τα βρούμε στη διαπραγμάτευση να πάμε σε εκλογές ή δημοψήφισμα, λέει ευρωβουλευτής του ΣΥΡIZA

Την άποψη ότι θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα εάν δεν προκύψει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της στη διαπραγμάτευση εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega».

ΒΙΝΤΕΟ-Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ALERT! Ρωμανιάς: Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου απάυτόν -> Υπουργός: Ατυχής η δήλωση Ρωμανιά

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, με αφορμή το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για τις συντάξεις.

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ->Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Χωρίς συμφωνία θα χαθούν 50 δισ. ευρώ

Οι συντάκτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καλώντας σε συμφωνία με τους εταίρους το ταχύτερο δυνατόν - Να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και να διορθωθεί το πρόγραμμα της Τρόικας ζητά το Γραφείο Προϋπολογισμού

Γελάει μέχρι κι ο Ερντογάν με Τσίπρα: Χαλάρωσε με τις εξαγγελίες σου-Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στον λαϊκισμό

«Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στον λαϊκισμό» υποστηρίζει ο Τούρκος πρόεδρος

«Οι διμερείς σχέσεις μας ήταν καλές και με τους προηγούμενους ηγέτες της Ελλάδας. Ελπίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον κ. Τσίπρα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης  στην τουρκική κρατική τηλεόραση.

Μισή ώρα τα 'ψαλε στο γατάκι ο Ντάισελμπλουμ

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον επικεφαλής του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ.

Ο Γερμανός ρεπόρτερ της... δραχμής «ξαναχτυπά»

Ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρτιν Σουλτς χθες και ο ρεπόρτερ της Bild, Πάουλ Ροντσχάιμερ - Συνεχώς βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από τον έλληνα πρωθυπουργό και τον ευρωπαίο αξιωματούχο, κάνοντας αρκετούς να πιστεύουν ότι ο 30χρονος δημοσιογράφος αποτελούσε ένα από τα μέλη της αποστολής του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο Γερμανός ρεπόρτερ της... δραχμής που κατά καιρούς έχει γράψει αρνητικά άρθρα για την Ελλάδα και για την οικονομική πορεία της χώρας, κατάφερε να «διεισδύσει» στο Μέγαρο Μαξίμου και να είναι παρών στην πρώτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς.

ΝΔ: Να μας πει η κυβέρνηση πού θα βρει τα 7 δισ. ευρώ που δεν θέλει από το πρόγραμμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης, απάντησε στον κ. Βαρουφάκη μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στους New York Times ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει τα επτά δισεκατομμύρια της τελευταίας δόσης του προγράμματος.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Πανούσης: Δεν έδωσα εντολή εγώ να φύγουν τα κάγκελα από τον Αγνωστο Στρατιώτη

Μια ευχάριστη έκπληξη δοκίμασε ο νέος αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης βλέποντας ότι κάποιος γλύφτης έτρεξε να απομακρύνει τα κάγκελα από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ! Οι Τούρκοι διεκδικούν την καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα

«Είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», γράφει η Sabah

Γελάει και το ΚΚΕ: Τρεις μέρες κράτησαν οι λεονταρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τη Ρωσία

Πώς σχολιάζει ο Περισσός την ελληνική στάση στο χθεσινό συμβούλιο των ευρωπαίων ΥΠΕΞ

«Τρεις ημέρες κράτησαν οι λεονταρισμοί της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του νέου υπ. Εξωτερικών απέναντι στην ΕΕ στο θέμα της Ουκρανίας, καθώς την τέταρτη ημέρα η κυβέρνηση συντάχθηκε με την ΕΕ και ψήφισε τις ίδιες κυρώσεις προς τη Ρωσία μ΄αυτές που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν σύντομα κι άλλες».

Μπλόκο από τον Σόιμπλε στα γατάκια: Είμαι αντίθετος με την παράταση του προγράμματος

Η επίσκεψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα, την Παρασκευή, υποσημειώνεται από όλους τους αναλυτές ως το πρώτο «face to face» ραντεβού της ελληνικής πλευράς με την Ευρωζώνη. Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από τη Γερμανία δεν είναι και τα πλέον ευνοϊκά.

Βαρουφάκης στους New York Times: Δεν θέλουμε τη δόση των 7 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα θέλει να διαπραγματευτεί με τους πιστωτές της, χωρίς όμως να επιθυμεί μια ρήξη είτε με τη Φρανκφούρτη, είτε με τις Βρυξέλλες, είτε με τη Wall Street, υποστήριξε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην εφημερίδα The New York Times.

Γιατί ακυρώθηκε ο ορισμός της Άννας Μισέλ ως Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ

Με βάση το καταστατικό του κόμματος, για να καταλάβει κανείς την θέση πρέπει να έχει συμπληρώσει έξι χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας, ενώ η κα Ασημακοπούλου εξελέγη πρώτη φορά το 2012

Δήμαρχος Λονδίνου: Οι τζιχαντιστές είναι μ...κες που τη «βρίσκουν» με πορνό!

Ο Μπόρις Τζόνσον προκαλεί για μια ακόμη φορά χαρακτηρίζοντας τους ισλαμιστές του ISIS αυνανιστές που δεν τα καταφέρνουν με τα κορίτσια λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε πάνω του για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος του Λονδίνου για δηλώσεις του.

ΜΠΑΑΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-Παρακαλάνε για πληρωμές ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ-Σήμερα λήγει η προθεσμία

Άσε που δεν πληρώνουμε αντισυνταγματικά χαράτσια ;)

Στα γκισέ των τραπεζών πρέπει να σπεύσουν σήμερα όσοι φορολογούμενοι έχουν να πληρώσουν την πέμπτη δόση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και το ΦΠΑ για το τρίτο τρίμηνο του 2014.

Το Bloomberg εξηγεί τι σημαίνει «kolotoumba» του Τσίπρα, την οποία περιμένουν επενδυτές και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

Την επομένη των εκλογών στην Ελλάδα, ο σκεπτικισμός για το τι θέλει πραγματικά να κάνει ο Τσίπρας εντάθηκε από τη στιγμή που συμφώνησε με τους συντηρητικούς ΑΝΕΛ, αναφέρει το πρακτορείο

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ! «Δεν καταργείται το υποχρεωτικό των θρησκευτικών» λέει ο «λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου»

Διαβεβαίωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αλλάξει ο υποχρεωτικός χαρακτήρας του μαθήματος των Θρησκευτικών

Νέα βιβλία και το μάθημα των θρησκευτικών από τα πρώτα θέματα που βάζει στο τραπέζι του διαλόγου ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης.

FT: Ο Τσίπρας θα κάνει οικονομικό «βουντού» και όταν καταρρεύσουν τα πάντα θα φταίει η Μέρκελ κι οι τοκογλύφοι

Ο αρθρογράφος των Financial Times, Gideon Rachman ταυτίζει τον Αλέξη Τσίπρα με την επαναστάτρια Ρόζα Λούξενμπουργκ και με τον πρώτο Μαρξιστή Πρόεδρο της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε. Κάπου εκεί, όμως, εμπλέκει και το δόγμα Ρέιγκαν περί «οικονομικού βουντού» για να δέσει το γλυκό.

Τι συζήτησαν Ντόρα - Καραμανλής

Τα εσωκομματικά θέματα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

Τα εσωκομματικά θέματα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη και με τον Κώστα Καραμανλή, όπως η ίδια η κυρία Μπακογιάννη αποκάλυψε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ-Telegraph: Το παιχνίδι τελείωσε -Είναι καιρός η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ και να χρεοκοπήσει

Προσωπικές απόψεις ή, μήπως, η πεσιμιστική εκδοχή μελλοντικών εξελίξεων; Ο αρθρογράφος της Telegraph Άλιστερ Χελθ γράφει πως το παιχνίδι έχει τελειώσει. Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ, να χρεοκοπήσει και να προχωρήσει.

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ! Πανούσης: Ο φράχτης στον Εβρο δεν θα αφαιρεθεί

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η άποψη που διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης σχετικά με τον φράχτη του Έβρου, δηλώνοντας ότι δεν θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Υπουργός Παιδείας: Προτζέκτορες, επιδιασκόπια και λοιπά υποκατάστατα αποστειρώνουν τη διδακτική σχέση. Την εξαϋλώνουν τείνοντας τελικά να την καταργήσουν

Άρθρο του αριστερού με το Lacoste, Αριστείδη Μπαλτά στην Αυγή... δεν πρόκειται να καταλάβετε και πολλά αφού πρόκειται για συνονθύλευμα απίστευτης αρλουμπολογίας από τον νέο (δυστυχώς) υπ. Παιδείας...

Τούτον τον καιρό οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων αγωνίζονται σε πολλά μέτωπα. Διαθεσιμότητες, απολύσεις, μειώσεις, ελλείμματα, ψευδο-αξιολογήσεις, γραφειοκρατική ασφυξία, το άγχος να καλυφθεί η περιβόητη διδακτέα ύλη. Και μαζί ο καθημερινός αγώνας στην τάξη. Μέσα στη διδακτική σχέση και για τη διδακτική σχέση. Όπου αρχίζουν όλα.

Άδωνις για τις πρώτες ώρες ΣΥΡΙΖΑ: Εντυπωσιακότερη κ@λοτούμπα όλων, αυτή του Βαρουφάκη

Του Αδώνιδος Γεωργιάδη

Ο λαός μας στις 25 Ιανουαρίου έλαβε μία καθαρή απόφαση, θέλει να τον κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας και να διαπιστώσουμε όλοι μας εάν τελικά υπήρχε αυτός ο άλλος δρόμος, για τον οποίο μίλαγαν εδώ και 4 χρόνια  στις πλατείες, στα καφενεία στα πρωινάδικα και αλλού. Το αν το τίμημα αυτής της δοκιμής, διότι δωρεάν στη ζωή δεν υπάρχει τίποτε, θα είναι δυσβάστακτο ή εντελώς καταστροφικό μένει να φανεί. Ας δούμε όμως τι ζήσαμε αυτές τις πρώτες ώρες και τι δείχνουν αυτά για την συνέχεια.

Ο Α. Τσίπρας και δύο υπουργοί δεν θέλουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γιατί είναι νωρίς ακόμα για γιαούρτια

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ προκαλεί η άρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και δυο υπουργών της κυβέρνησης να έχουν τα μέτρα φύλαξης που προβλέπει το πρωτόκολλο.

Τσίπρας...

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Του φλωράκου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ του φταίει ο Άδωνις και όχι ότι η αριστερά τους πάει κωλοφεράντζα στις νέες ηλικίες

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης μιλώντας στην εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ χαρακτήρισε «καθαρή» την ήττα του κόμματος και επιτέθηκε κατά πρώην κυβερνητικών στελεχών που εκθείαζαν την τρόικα φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.