01 Φεβρουαρίου 2015

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ! Γελάνε οι Γερμανοί και διαψεύδουν πρόσκληση Βαρουφάκη στο Βερολίνο

«Δεν υπάρχει κανένα επίσημο αίτημα» δηλώνει το Γερμανικό υπουργείο

Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν σε μεγάλη μερίδα του ευρωπαϊκού τύπου σχετικά με την απόφασή του να επισκεφθεί όλες τις πρωτεύουσες των μεγάλων οικονομιών της Ε.Ε, πλην της μεγαλύτερης, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε τη συνάντησή του με τον Μισέλ Σαπέν.

Φαήλος εναντίον Σταμάτη: Κανείς δεν απειλεί τον Σαμαρά αλλά ας απαλλαγεί κι απ'τα βαρίδια

Υπάρχουν δυο καθήκοντα στην παράταξη. Το ένα είναι η σκληρή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδιόρρυθμο εταίρο του, βασισμένη στην αλήθεια και στις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης, που απέδειξε πως δεν είναι ΠΑΣΟΚ, παραμένοντας σταθερά μεγάλο κόμμα εξουσίας. Παρακαλώ δε να σημειωθεί στα πρακτικά, μέσα στην δυσάρεστη αίσθηση της ήττας, κι ένα καλό.

Απο τους δήθεν "γερμανοτσολιάδες" στους πραγματικούς Ρωσόδουλους

Ας αφήσουμε για λίγο τα νταούλια που έπαιξαν οι αγορές στην Ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα (-10% το ΧΑΑ την προηγούμενη βδομάδα, limit down για τράπεζες και εκτόξευση στα yields των ελληνικών ομολόγων).

Η είδηση της βδομάδας ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση διέρρεε ότι θα θέσει βέτο στις κυρώσεις της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας!. Σε όλους μας προκάλεσε έκπληξη το ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ετοιμάζεται εκτός απο την ΕΕ να συγκρουστεί και με τις ΗΠΑ για το θέμα της Ρωσίας. Όταν όμως το ψάξαμε λίγο παραπάνω, όλα ξεδιάλυναν.

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέχεια στον imperatorlex

ΦΩΤΟ-Sunday Times: Η Ελλάδα είναι ο Δούρειος Ιππος του Πούτιν

Τι ακριβώς κάνει ο ημίγυμνος Βλαντιμίρ Πούτιν πάνω σε ένα τεράστιο ξύλινο άλογο και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας το σπρώχνει κρατώντας τα γκέμια;

Οι Sunday Times «φωτογραφίζουν» κατά το δοκούν την πολιτική της νέας κυβέρνησης και την προσέγγισή της προς τη Ρωσία. Κατά τη βρετανική εφημερίδα η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως Δούρειος Ίππος για να εισχωρήσει στην Ευρώπη.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα φέρει;

Συνέπεια των διασώσεων τους την περίοδο 2010-2013 η μία μετά την άλλη, οι χώρες της περιφέρειας της ευρωζώνης έπρεπε να προχωρήσουν σε επώδυνες μεταρρυθμίσεις και να βάλλουν σε τάξη τους προυπολογισμούς τους (λιτότητα). Σε γενικές γραμμές παρά το πικρό φάρμακο, σε Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και Κύπρο δεν επικράτησαν λαικιστικά κόμματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον imperatorlex

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚος ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ-Δείτε τη ζεμπεκιά της Ραχήλ Μακρή - ΒΙΝΤΕΟ

Με την ψυχή της γλέντησε στο χορό του Μακεδονικού Κοζάνης η Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χόρεψε το γνωστό ζεϊμπέκικο Πριγκηπέσα.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΡΤ! Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ

Στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αναμένεται να συζητηθεί αύριο, Δεύτερα, 02 Φεβρουαρίου η αίτηση ασφαλτικών μέτρων για το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΡΤ.

Σωρεία ερωτήσεων από Τσίπρα και Λαφαζάνη εναντίον της Lazard που επέλεξε (και) ο Βαρουφάκης... αλλά κανείς δεν προβληματίζεται

Μεταξύ μας τώρα να πούμε και ότι αυτή την περίοδο όλα, ΜΑ ΟΛΑ, τα ΜΜΕ είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε ότι και να πεις μπορεί στο τέλος να χαρακτηριστείς γραφικός... όταν βλέπεις ιστοσελίδα που προεκλογικά μας ενημέρωνε 2-3 φορές τη μέρα τι έκανε και τι δεν έκανε πολιτικός της ΝΔ και τώρα για να γλύψει τον ΣΥΡΙΖΑ γράφει "μόνο αν η Μέρκελ συμβιβαστεί με τον Τσίπρα θα γλιτώσει άνοδο της Λεπέν στην εξουσία" (!!), καταλαβαίνεις τι γλύψιμο πέφτει στην εξουσία για να πέσει το παραδάκι που τρέφει τους δημοσιοκάφρους... απ' την άλλη ξαναλέμε άλλη μια φορά ένα μεγαλοπρεπές ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚ@ΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... όλα θα τα χετε δει όταν θα γίνονται πορείες στήριξης στον Αλέξη που αντιστάθηκε αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει τρελό κούρεμα συντάξεων και μισθών... επειδή φταίει η ΝΔ...

Σχεδόν λακωνικά το υπουργείο Οικονομικών και ο Γιάννης Βαρουφάκης ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία LAZARD ανέλαβε να συμβουλεύει το ΥΠΟΙΚ και την ελληνική κυβέρνηση για θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης. Κι όμως, μερικά μόλις χρόνια πριν, ο σημερινός Πρωθυπουργός και τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατέθετε γραπτές ερωτήσεις στη Βουλή, ζητώντας εξηγήσεις γιατί επελέγη και με ποια κριτήρια η εν λόγω εταιρεία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΣ ΝΕΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ"... ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ: Οι Γάλλοι μας δίνουν χρόνο και στήριξη, όχι «κούρεμα»

Σαπέν: Ο γαλλογερμανικός άξονας θα πάρει τις αποφάσεις για την Ελλάδα - Βαρουφάκης: Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά της αν δεν πάρει ανάσα -Έχουμε αρχίσει επαφές και με το ΔΝΤ - Προσδοκώ να επισκεφτώ και το Βερολίνο αλλά και την Φραγκφούρτη για επαφές με την ΕΚΤ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ! Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις των συντάξεων των δικαστών

Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου  έκρινε αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) τις αναδρομικές, από 1η Αυγούστου 2012, μειώσεις των συντάξεων των δικαστών

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! Παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Ελλάδας- Όχι άλλη πίεση

Στην κατάσταση στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο CNN ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων, αλλά υπό συνθήκες ανάπτυξης.

Σουλτς: Να τελειώνει με τις επιθέσεις στη Μέρκελ ο Τσίπρας

Να «αφοπλιστεί» λεκτικά εναντίον της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και προειδοποιεί την Αθήνα να αποφύγει μονομερή καταγγελία των κανόνων, καθώς, όπως σημειώνει, σε αυτή την περίπτωση δεν θα τα έβαζε μόνο με την Γερμανία, αλλά με ολόκληρη την Ευρώπη.

«Κανένα επεισόδιο στην Μηχανιώνα»!

Στον ισχυρισμό ότι δεν έγιναν επεισόδια το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Μηχανιώνας, προχωρούν οι άνθρωποι των Ακαδημιών της περιοχής που είχαν και την ευθύνη για το φιλικό με ομάδα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Συζήτηση όση θέλετε αλλά όχι διαγραφή, λέει για το ελληνικό χρέος ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ

H Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον εκτός της Ευρωζώνης, είναι, ωστόσο, θεμιτό για τη χώρα να θέλει να διαπραγματευτεί τους τρόπους προκειμένου να ελαφρύνει το χρέος της, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του στο Παρίσι με τον Έλληνα ομόλογό του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ->Γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε το 2012, ότι κάνει σήμερα ο Τσίπρας;

Η κυβέρνηση Τσίπρα, μπορεί και υιοθετεί αυτήν την αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στους δανειστές γιατί παρέλαβε μια χώρα που στέκεται στα πόδια της. Θυμάται κανένας πως ήταν η κατάσταση τον Ιούνιο του 2012;

«Αιχμές» Μπουτάρη για τις απόψεις του Καμμένου για τους Εβραίους

Η Θεσσαλονίκη τίμησε τους χιλιάδες Εβραίους της πόλης που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα
           
Φόρο τιμής στα θύματα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, τονίζοντας παράλληλα την κοινή δέσμευση όλων για ειρηνική συνύπαρξη και επαγρύπνηση, προκειμένου να μην επαναληφθούν «Ποτέ ξανά» αντίστοιχες απάνθρωπες βιαιότητες στον πλανήτη, απέτισαν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη σύσσωμη η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της που συμμετείχαν στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Τελικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης νέος γραμματέας ΚΟ της ΝΔ - Γιατί αρνήθηκε η Ασημακοπούλου τη θέση

Τελικά ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα ορισθεί γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ μετά την άρνηση της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου θα δεχθεί την συγκεκριμένη θέση την οποία της πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΦΩΤΟ-Υβρίδιο χωρίς ματσέτα η Ζωή

Δείτε από τι προήλθε το είδος Ζωή Κωνσταντοπούλου:

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΕΡΙ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. ΡΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

    Άρχισε η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, που ως τελευταίο ΣΟΒΙΕΤ της Ευρώπης, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει μεθόδους του προηγούμενου αιώνα.
    Βάζουμε και ολίγο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ και προχωράμε.
    Κυρίες και κύριοι προσδεθείτε. Προχωράμε γοργά στο μέλλον με μεθόδους του 1981.
 

    Πάλι διακινούν τη γελοιότητα ότι ο Σαμαράς είναι στη λίστα Λαγκάρντ ενώ είναι γνωστό...

Ποιος βουλευτής δεν θα ξανακοιμηθεί με τη γυναίκα του για να οργανώσει τον ΣΥΡΙΖΑ της κεντροδεξιάς;

Ο ΣΥΡΙΖΑ της κεντροδεξιάς και ο Καραμανλής

Έκανε την διαφορά  βουλευτής των ΑΝΕΛ με τα όσα είπε σε συναδέλφους του λίγο πριν αναλάβει τα οργανωτικά καθήκοντα του κόμματος των  Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο λόγος για τον...

ΦΩΤΟ-Καλά ρε μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι αυτόν έχετε για όλες τις δουλειές;

Αρχικά τον γνωρίσαμε σαν φοιτητή του Φυσικού...

Αφιερωμένο στους πατριώτες Καμμένο και Κουίκ! Πατήρ Βαρουφάκης: «Παντοτινή ειρήνη στο Αιγαίο με συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους»

Τώρα όμως που πήραν τις καρέκλες τα γατάκια μούγγα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Τι έπαθε η Κύπρος όταν είπε (πρώτη) ''όχι''στην Τρόϊκα;

Εχει πράγματι plan b η Κυβέρνηση Τσίπρα ή παίζει με τις αντοχές των δανειστών;

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, που τάραξε συθέμελα τα θεμέλια της οικονομικής ζωής στην Κύπρο, η Ελλάδα λέει «όχι» στην σαθρά δομημένη Τρόϊκα, όπως την χαρακτηρίζει και αρνείται την δόση των 7 δις ευρώ, γιατί όπως ισχυρίζεται κάτι τέτοιο θα σήμαινε αποδοχή του προγράμματος των δανειστών και παράταση του σχεδιασμού δανεισμού.

ΦΩΤΟ-Μετά ψάχνει κι ο ΓΑΠ "εξωτερικούς εχθρούς" που τον έριξαν

Πως να μείνεις στην εξουσία ρε Γιωργάκη με τέτοια σούργελα συμβούλους;

ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Άρτα του γκαντέμη– Κατέρρευσε το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας

Μια βδομάδα κυβέρνηση και ήδη έχουμε την πρώτη μεγάλη καταστροφή επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ... στα χωριά του Τσίπρα, στα Τζουμέρκα... άντε να ήταν ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, τι θα ακούγαμε!

Στην εκκένωση χωριών στα πεδινά προχωρούν οι Αρχές στην Αρτα, καθώς ο Άραχθος, ο Αχέροντας και ο Λούρος έχουν υπερχειλίσει εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Άρτας και Νικολάου Σκουφά.

Υπουργοί, ιδανικοί αυτόχειρες

Κάποιος να τους σταματήσει. Τους νέους υπουργούς που άρχισαν από εκεί που δεν έπρεπε: από τις μονομερείς ενέργειες.

Μονομερείς έναντι των εταίρων, των δανειστών και όσων εμπλέκονται στη διαχείριση του ελληνικού προβλήματος τα τελευταία χρόνια.

ΚΛΑΙΩ! ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: Πολύ καλή επιλογή η Lazard - Καιρός ο κ. Τσίπρας να παραδεχθεί τη σημασία του PSI

Είναι τώρα καιρός να αντιληφθεί και να παραδεχθεί ο κ. Τσίπρας και όλα τα στελέχη της κυβέρνησης του την σημασία που είχε η δραστική παρέμβαση στο χρέος που συντελέστηκε στις 9 Μαρτίου 2012 με το δραστικό κούρεμα και τη ριζική αναδιάρθρωση του, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

Η κρυφή αλληλογραφία του Ξηρού με την Αγγελική

Η κρυφή αλληλογραφία του Ξηρού με την Αγγελική

Ως γυναίκα-αράχνη της νεοτρομοκρατίας που λάμβανε τις καθοριστικές αποφάσεις για λογαριασμό των φυλακισμένων μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» περιγράφουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής την 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου.

Υπ. Παιδείας: Ο κόλπος είναι σύριγγα χωρίς έμβολο που καλεί τον φαλλό να τρυπηθούν μαζί

Ο υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης είναι πολυσχιδής φυσιογνωμία και παρότι είναι γιατρός δηλώνει λογοτέχνης. Εχει εκδώσει τρεις συλλογές με ποιήματα και ορισμένα από αυτά, ιδιαίτερα ευφάνταστα και τολμηρά, κάνουν ήδη τον γύρο των ΜΜΕ.

ΜΙΣΗ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Βαρουφάκης: Δεν σκίζω το μνημόνιο, δεν κάνω δήλωση μετάνοιας ζητώντας παράτασή του

Για δεύτερη φορά, μετά από τη συνάντησή του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Γιάννης Βαρουφάκης επανέλαβε ότι η Τρόικα τελείωσε, δηλώνοντας ότι δεν σκίζει μεν το μνημόνιο, αλλά δεν υπογράφει και δήλωση μετάνοιας ζητώντας την παράτασή του.

Τους κράζει μέχρι κι ο Καζάκης: Όταν ο Τσίπρας έκανε ερωτήσεις για την LAZARD

Ο Καζάκης είναι ο μόνος από την πλατεία των αγανακτισμένων που δεν έγινε υπουργός μετά την υπουργοποίηση των Κατρούγκαλου, Βαρουφάκη που έκαναν ομιλίες στις πλατείες...

Δείτε την ερώτηση που είχε κάνει ο Τσίπρας το 2011, στον Σαμαρά, εναντίον της Λαζάρντ:

Η στάση Καραμανλή, ο κ. Αβραμόπουλος και οι «βαρώνοι»

Σημείο των καιρών αλλά τα γαλάζια στελέχη διεκδίκησαν εξίσου με τους νέους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τα πρωτοσέλιδα κατά την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές. Αλλωστε, η απόφαση του κ. Αλέξη Τσίπρα να προτείνει εν ενεργεία κεντροδεξιό πολιτικό για την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και οι εν εξελίξει ζυμώσεις στο γαλάζιο παρασκήνιο έφεραν πολλούς από τους γαλάζιους ψηλά στους τίτλους.

Άδωνις: Ο Βαρουφάκης θα φύγει πρώτος…

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις εξελίξεις, με τις διαβεβαιώσεισ Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας, και τη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Πρόταση Στρος Καν στον ΓΑΠ ήταν η Λαζάρντ ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι φεντεραλιστής... όπως ο Καμμένος δηλ.

Τάσος Τέλλογλου

Εμείς και η Lazard

Τον ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης, παίρνει μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων. Πρόκειται για την εταιρεία Lazard, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ! Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στηρίζει δημόσια Τσίπρα

"Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέστρεψε από την εξορία και βλέπει ελπίδα στις πολιτικές κατά της λιτότητας" αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "TheTimes", που φιλοξενεί δηλώσεις στήριξης του τέως στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.  

Παρά τις «διαφωνίες» και τη «σύγκρουση», διαφαίνονται «ενδείξεις» ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ, αναφέρεται σε δημοσίευμα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας Γουόλ Στριτ Τζέρναλ.

Ελενα Ακρίτα: Η καλύτερη Πρώτη Κυρία της Μεταπολίτευσης ήταν η Γεωργία Σαμαρά

Σε ένα άρθρο κριτικής των Πρώτων Κυριών που πέρασαν από τη Μεταπολίτευση και μετά προχώρησε το Σάββατο μέσα από τη στήλη της στα Νέα η Ελενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος παραθέτοντας μια σειρά επιχειρημάτων καταλήγει στο συμπέρασμα πως την καλύτερη στάση όλων την είχε η τελευταία Πρώτη Κυρία, η σύζυγος του Αντώνη Σαμαράς, Γεωργία Κρητικού-Σαμαρά.

Έγραψαν εμφυλιοΕΙΡΗΝΙΚΑ συνθήματα στις κλούβες στην πρώτη πορεία επί κυβέρνησης Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Πάντα οι αναρχοκομμουνιστές γράφουν δημοκρατικά συνθήματα... μόνο αν κάποιος δεξιός γράψει για του Μακρυγιάννη είναι φασίστας με εμφυλιοδιχαστικό λόγο... Αλήτες δημοσικάφροι

Χωρίς να σημειωθούν επεισόδια (πως να είχαμε επεισόδια άλλωστε όταν οι αναρχοκομμουνιστές είναι στην εξουσία;) ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η συγκέντρωση των αντιφασιστών ξεκίνησε στην Ομόνοια, για να ακολουθήσει πορεία μέχρι την πλατεία Συντάγματος, η οποία σημαδεύτηκε από την σχεδόν "αόρατη" αστυνομική παρουσία.

H LAZARD που "έτρεξε" το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη

H Lazard για την οποία ακούσαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα οι ψεκασμένοι την έκαναν γαργάρα...

Στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD αναθέτει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης το ρόλο του συμβούλου του υπουργείου σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ο "αντικειμενικός" Μιχόπουλος κεντρικό “γρανάζι” στο νέο Μέγαρο Μαξίμου

Ο ξεφτίλας έβγαινε ένα χρόνο στον Ευαγγελάτο και από κάτω έγραφε "δημοσιογράφος" αντί να γράφει "παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ"

Ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος θα έχει κεντρικό ρόλο στο νέο σύστημα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, και ήδη η υποδοχή του από τους ανθρώπους των ΜΜΕ είναι εξαιρετικά θετική.

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Πολύδωρας: Συστρατεύομαι με τον Τσίπρα για την διαπραγμάτευση

O Βύρων Πολύδωρας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και ξεκαθαρίζει πως συστρατεύεται με την κυβέρνηση στο θέμα της διαπραγμάτευσης.

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο

Νέο βίντεο φρίκης από το Ισλαμικό Κράτος - Ο Ιάπωνας δημοσιογράφος φορά τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή ενώ δίπλα του βρίσκεται ο εκτελεστής Τζιχάντι Τζον

Τη φρίκη σκόρπισαν για άλλη μια φορά οι τζιχαντιστές οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και επτά δευτερολέπτων στο οποίο εκτελείται δι' αποκεφαλισμού ο Ιάπωνας όμηρος Κέντζι Γκότο.