02 Φεβρουαρίου 2015

Η κόρη του Πούτιν δεν μπορεί πια να κρύψει τα μυστικά της [εικόνες]

O Αλεξέι Ναβάλνι αποκάλυψε το όνομα που χρησιμοποιεί η μία από τις δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ενα μυστικό που ο Ρώσος πρόεδρος κρατούσε καλά φυλαγμένο για πολλά χρόνια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μιλάει ποτέ για την ιδιωτική του ζωή.

ΠΟΙΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ. Η ΟΛΓΑ ΚΟΡΜΠΟΥΤ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Μόλις έσκασε ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.

Ο Βαρουφάκης δήλωσε στους FINANCIAL TIMES

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT!Επετεύχθη συμφωνία!Ιστορική χειραψία Βαρουφάκη... με Λουκά αφού συμφώνησαν στο «οι Γερμανοί raus»

Περίμενε καρτερικά τον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από το Υπουργείο και κατάφερε να δώσουν τα χέρια

Γι' ακόμα μία φορά η Ελένη Λουκά έκανε το... κομμάτι της, δίνοντας ακόμα ένα «απολαυστικό» σόου, αυτή τη φορά για χάρη...

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακαλώτος-Χατζηνικολάου τυλιγμένοι με ροζ κορδέλες: Επιμήκυνση σημαίνει κούρεμα... λένε τώρα

Σήμερα στο star ο κ. Χατζηνικολάου βγήκε τυλιγμένος με ροζ κορδέλες και μας είπε ότι θα είναι τεράστια επιτυχία ΣΥΡΙΖΑ "αν οι Ευρωπαίοι δεχθούν ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ να μη μας ελέγχει η τρόικα αλλά η ΕΕ και αν αντί για κούρεμα μας επιμηκύνουν το χρέος μιας και η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί πλέον τη λέξη κούρεμα"... 

Την ίδια ώρα ο Τσακαλώτος στο MEGA δικαίωνε τον Σαμαρά και έλεγε πως...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Ο Σόιμπλε πυροβολεί ασταμάτητα: Δεν μας αρέσει ούτε η προσέγγιση της ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία

Στο Βερολίνο δεν αρέσει η εγγύτητα της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Reuters, προσθέτοντας πως η βοήθεια από τη Μόσχα δεν αποτελεί βιώσιμο υποκατάστατο της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Αθήνα.

Ο ιταλικός Τύπος για τον ΠΑΣΟΚο νέο επικεφαλής της ΕΥΠ

Από τον Ανδρέα Παπανδρέου στον Αλέξη Τσίπρα - Η διαδρομή, το βιογραφικό και οι γνώσεις του νέου διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας ΠληροφοριώνΜετά την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, κι έπειτα από το ενδιαφέρον του εγχώριου Τύπου για το πλούσιο βιογραφικό του, ακόμα και ο ιταλικός Τύπος ασχολείται με το πρόσωπό του.

«Βόμβα» Λαγκάρντ – Η Ελλάδα να μιλήσει με τον απεσταλμένο μας λέει

Η επικεφαλής του ΔΝΤ , Κριστίν Λαγκάρντ δεν θα συζητήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα , όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Η Ντόρα στην Επιτροπή Σοφών για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια

Πρόταση να συμμετέχει στην Επιτροπή Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων για την Ευρωπαϊκή Ασφάλεια δέχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από την ηγεσία του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

«Παγώνει» κάθε μεταβολή στην ΕΡΤ μετά από δικαστική απόφαση-Διορίζεται νέα διοίκηση

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται κάθε αλλαγή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της κρατικής τηλεόρασης. Η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μετρά αναβλήθηκε για την 18η Φεβρουαρίου.

ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ! Μπέος: Με την κυβέρνηση Τσίπρα αισθάνομαι αξιοπρεπής

Στη νέα κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο ως πρώτος πολίτης καλωσόρισε στο Βόλο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος...,

Mιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." o κ. Μπέος, επανέλαβε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει το λιμάνι του Βόλου,

Άρχισαν τις κωλοτούμπες...

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που περίμεναν ρήξεις με τους δανειστές πώς θα αντιδράσουν; Ο Λαφαζάνης και η παρέα του πώς θα πορευτούν όταν θα πρέπει να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από νόμους και σκληρά μέτρα;

Guardian: Με στάση πορτιέρη και παλτό εμπόρου ναρκωτικών ο Βαρουφάκης-Κράξιμο κι απ'τον κόσμο

Η εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, έχει απασχολήσει τον εγχώριο και διεθνή Τύπο, με δεκάδες δημοσιεύματα να αναλύουν τον τρόπο που περπατάει, να σχολιάζουν το αρρενωπό του στυλ και κυρίως να ερμηνεύουν τις ενδυματολογικές επιλογές του ειδικά όταν πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ό,τι έλεγε η προηγούμενη κυβέρνηση τα υιοθετεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ τα παρουσιάζουν ως τεράστια επιτυχία

Και η ΝΔ τι κάνει; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αντί να τους σαρώσει επικοινωνιακά με τα χαρτιά που έχει στα χέρια της;
Οι Συριζαίοι είναι μετρ στην επικοινωνία. Δεν ξέρουμε αν έχουν το χάρισμα των Πασόκων ή αν οι ίδιοι οι Πασόκοι τους έχουν εμβολιάσει με το εμβόλιο που σε κάνει επικοινωνιακά έξυπνο, όμως, είναι σίγουρα μάστορες.

Πάλι γελάει ο κόσμος! 26 πρόεδροι ΝΟΔΕ διαψεύδουν τον δημοσιογράφο που τάιζε η ΝΔ και τώρα τη σκίζει

Όλη η επιστολή τους στα parapolitika.gr - «Βρώμικο πολιτικό πόλεμο» καταγγέλλει η Ν.Δ. και γελάει ο κόσμος αφού καταγγέλλουν αυτόν που τάισαν με χρήμα και πληροφορίες και τώρα τους έχει ξεσκίσει... παιδιά περαστικά σας...

Την οργισμένη αντίδραση της Ν.Δ. έχει προκαλέσει δημοσίευμα σε  ιστοσελίδα που έχει ήδη διαψευστεί απο 26 προέδρους ΝΟΔΕ.

Ιταλική εφημερίδα: «νταήδες του Τσίπρα» και «golden boys χωρίς γραβάτα»

«Οι νταήδες του Τσίπρα στην Ευρώπη – Σόου στα συντρίμμια» είναι ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας «Il Giornale» χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη το «νέο ζευγάρι των golden boys που κάθονται πάνω σε ένα ηφαίστειο».

Σκοτώνονται! Βαρουφάκης κατά Δρίτσα, Λαφαζάνη για ιδιωτικοποιήσεις

Έχοντας προφανώς και τις «πλάτες» του Τσίπρα ο Βαρουφάκης, κόβει, από το εξωτερικό, τις διαθέσεις των Λαφαζάνη, Δρίτσα και λοιπών για αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ! Τι του απάντησε ο ΠΑΟΚ για την επιθεση στον Αναστασιάδη για την "Παναγιά"

Επίθεση κατά Άγγελου Αναστασιάδη, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος με αφορμή τις συνεχείς αναφορές του προπονητή του ΠΑΟΚ στην «Παναγιά».

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Τζήμερου:

Πού θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ: Από δύο πηγές που ακούγονται πρώτη φορά....


Φυσικά από τη μία πηγή τα έσοδα θα είναι εφάπαξ δηλ. μια φορά θα πάρουν από πρόστιμα 2,5 δις ... το πως με μια εφάπαξ είσπραξη 2,5 δις θα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο τις δεσμεύσεις τους (αυξήσεις μισθών, συντέξεων, τζάμπα ρεύμα κ.λπ) δεν απασχολεί τα γίδια....

Τη στιγμή που έχει... ανάψει για τα καλά η διαπραγμάτευση στην Ευρώπη και οι πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών πραγματοποιούν περιοδείες για να αναλύσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα έπειτα από μια εκρηκτική εβδομάδα το βασικό ερώτημα παραμένει το ίδιο.

Ο Τσίπρας το ξανασκέφτεται για Πρόεδρο Αβραμόπουλο -Το σενάριο του Κώστα Γαβρά

Δεύτερες σκέψεις επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επιτελείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πρόσωπο που πρέπει να προταθεί για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

ΚΑΝΤΗ ΔΕΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ! Λαφαζάνης: Η ΓΕΝΟΠ δεν είναι συντεχνία, είναι η ψυχή της ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ δεν είναι συντεχνία, είναι η ψυχή της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, και τονίζω τη λέξη «Δημόσιας», δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Υπέρ των tattoo στους ενστόλους τάσσεται το ΣτΕ

Την απενοχοποίηση των τατουάζ προωθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας, που με μια σειρά αποφάσεων του αποδέχεται πως οι ένστολοι μπορεί να "χτυπούν" ό,τι σχέδιο θέλουν, αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημεία και η απεικόνιση του να μην προκαλεί αλλά και να είναι συμβατή με την ουδετερότητα που το Σύνταγμα επιβάλλει.

Τelegraph: «Ο Βαρουφάκης οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή»

Κόλαφος για τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είναι άρθρο της Telegraph με τον καυστικό τίτλο «Ο ειδικός της Ελλάδας στη θεωρία παιγνίων, οδηγεί τη χώρα του στην καταστροφή»

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! «Όχι» σε Αβραμόπουλο για Πρόεδρο λένε δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, σε ανάρτησή του στο facebook γράφει: «Καλό είναι η συζήτηση περί Αβραμόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας να τελειώνει!» -«Όχι σε Πρόεδρο της Δεξιάς ή της κεντροδεξιάς» λέει και η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Ιωάννα Γαϊτάνη

Αντιδράσεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση περί επικείμενης προτεινόμενης, από το κόμμα, υποψηφιότητας του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

O αλευροβιομήχανος Λούλης αναλαμβάνει μέρος της αποκατάστασης του γεφυριού στην Πλάκα

Την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει τμήμα του έργου αποκατάστασης του Ιστορικού Γεφυριού της Πλάκας, μετέφερε στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Νίκος Λούλης, μέτοχος της γνωστής αλευροβιομηχανίας.

Τα ''θηλυκά μυαλά'' της κυβέρνησης-Οι σύζυγοι των υπουργών του Αλέξη Τσίπρα

Πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα, συνηθίζεται να λέγεται. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη αν η νεοσύστατη συγκυβέρνηση αποτελείται από ικανούς άνδρες, σίγουρα όμως οι σύζυγοι αυτών κλέβουν την παράσταση. Αλλες περισσότερο γνωστές, άλλες στη σκιά των συντρόφων τους, άλλες με έντονες πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες και άλλες ακολουθώντας τη δική τους, διαφορετική επαγγελματική πορεία. Ολες μαζί και η κάθε μία ξεχωριστά, όμως, στηρίζουν και χειροκροτούν τη νέα κυβέρνηση και την -ομολογουμένως χωρίς πολλά κοινά- συνεργασία, με βασικό στόχο το κοινό συμφέρον.

Βρετανός, ο πιο επιτυχημένος ελεύθερος σκοπευτής στον κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές ο ελεύθερος σκοπευτής με τα περισσότερα θύματα ανήκει στους Royal Marines. Ο Βρετανός, ο οποίος δεν εχει κατονομαστεί, ειχε υπηρετήσει στην επίλεκτη μονάδα του Βασιλικού Ναυτικού για πάνω απο μια δεκαετία και όπως αναφέρουν οι πηγές του βρετανικού τύπoυ έχει 173 επιβεβαιωμένα θύματα.

Drone πάνω από το Άουσβιτς: Από τις γραμμές του τρένου στο "μπλοκ του θανάτου"

Το BBC με αφορμή την 70η επέτειο από το κλείσιμο και την απελευθέρωση των κρατουμένων από το στρατόπεδο του Άουσβιτς γύρισε ένα βίντεο με εναέρια πλάνα από την περιοχή (vid)

ΦΩΤΟ-Νέα Μπαρουφιά...

Βαρουφάκης 9.12.2014: Να κλείσει ο Τσίπρας το τηλέφωνο στον Ντράγκι αν αυτός απειλήσει...

Τους διαψεύδει ο «σύμμαχος» Ομπάμα: «Ο Λευκός Οίκος δεν τοποθετείται στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, όπως ζητά ο κ. Τσίπρας»

Αυτά που είπε στον Τσίπρα ο Ομπάμα ( 'ναι' στην ανάπτυξη, 'όχι' στη λιτότητα) εννοείται ότι τα έχει πει και στον Σαμαρά και τα λέει εδώ και χρόνια... αλλά η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοσιοκάφροι ανακάλυψαν χθες "σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ"....

"Οι δυο ηγέτες συζήτησαν θέματα οικονομίας και ευημερίας, αντιτρομοκρατίας και ασφάλειας στην Ευρώπη" όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, σχετικά με το τηλεφώνημα Ομπάμα - Τσίπρα, επικαλούμενος επίσημες και δημόσιες αναφορές του Λευκού Οίκου.

«Σε περίπτωση δραχμής ο πληθωρισμός θα σκαρφαλώσει πάνω από 25% τον 1ο μήνα»

Ο Μιχάλης Φέκκας, χρηματοοικονομικός αναλυτής και ειδικευμένος στην αγορά μετοχών και αγοράς μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sport24 Radio 103.3 "Χύμα και ... Τσουβελάτα", με τους Αλέξανδρο Τσουβέλα, Στέφανο Νικήτα και Ιωάννα Μαμάη.

Απανωτές φάπες από Ρέντσι, ισπανικό ΥΠΟΙΚ και Κομισιον... αλλά ας μην το κάνουμε θέμα

Ρέντσι σε Μέρκελ: Δεν θα αναλάβει η Ιταλία την ηγεσία μιας μεσογειακής συμμαχίας

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι έκανε λόγο για «σοβαρότητα, σύνεση και υπευθυνότητα» στις οικονομικές συνομιλίες με την Ελλάδα, μία ημέρα πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, στη Ρώμη.

Κίνηση-ματ από τον Απόστολο Τζιτζικώστα με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα της ΝΔ

Κίνηση-ματ χαρακτήρισαν ουκ ολίγα στελέχη της Ν.Δ. το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, επέλεξε να υπενθυμίσει τις κομματικές καταβολές του μέσω...

Ολοι οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε ρόλο-κλειδί ο 70χρονος οικογενειακός φίλος του Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης - Δημήτρης Τζανακόπουλος: Από τη Νεολαία του Συνασπισμού ως τα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας - Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ενας survivor σε δύσκολη αποστολή

Ο 70χρονος οικογενειακός φίλος του Αλ. Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης θα είναι μαζί με τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Νίκο Παππά η τριανδρία που θα τον πλαισιώνει στο έργο της διακυβέρνησης της χώρας

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ! ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΕΛΟΣ!Στους δρόμους για ελέγχους επιστρέφει το ΣΔΟΕ

Την επιστράτευση και του ΣΔΟΕ, παράλληλα με τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό της ΓΓΔΕ, στη μάχη για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την είσπραξη του ΦΠΑ στην αγορά, που έχει ατονήσει τους τελευταίους μήνες, περιλαμβάνει το έκτακτο σχέδιο ενίσχυσης των εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών.

FT: H ΕΚΤ είναι πολύ πιο πρόθυμη σήμερα να τραβήξει την “πρίζα” του ELA από την Ελλάδα

Το τι σημαίνει πρακτικά το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας, επιχειρεί να αξιολογήσει ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, με άρθρο του που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ομαδικά πυρά κατά Σαμαρά από 22 στελέχη της ΝΔ

Την αγωνία τους για το μέλλον της Ν.Δ και της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης εκφράζουν στα ''Παραπολιτικά'' κορυφαία ''γαλάζια'' στελέχη κάνοντας λόγο για λάθη που στοίχισαν σε εκλογικό επίπεδο.

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΛΕΕΙ "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!«Κόκκινος» συναγερμός στο ΥΠΟΙΚ για τα έσοδα

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών για την πορεία των φορολογικών εσόδων τα οποία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το οικονομικό επιτελείο, κινήθηκαν και τον Ιανουάριο κάτω των προβλέψεων του προϋπολογισμού.

Φαήλος: Αν υποχωρήσουν οι Γερμανοί τότε η ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για το 2011

«Aν δεν υποχωρήσουν τότε θα μπούμε σε μεγάλη περιπέτεια με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ» εκτιμά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔΕξηγήσεις για τη «στροφή» του 2011 θα ζητήσει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου Φαήλος Κρανιδιώτης σε περίπτωση που υποχωρήσουν «αυτοί που δίνουν το χρήμα, δηλαδή κυρίως οι Γερμανοί».

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ:Ενδεχόμενο εισφοράς 1‰ στις τραπεζικές συναλλαγές

Την ανάγκη επιστροφής στα ασφαλιστικά ταμεία μέρους των χρημάτων που χάθηκαν από το PSI και εύρεσης πηγών  χρηματοδότησης του ασφαλιστικού πέραν του κρατικού προϋπολογισμού τόνισε μιλώντας στoν ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984" ο οικονομικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Παρασκευόπουλος.

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Δεσμευτική και νόμιμη η συμφωνία για την Τρόικα

Το Βερολίνο λέει ότι δεν βλέπει γιατί θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ο ρόλος της τριμερούς ως παρατηρητή του ελληνικού προγράμματος - Το πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν προβλέπει μόνο λιτότητα, «απαντά» στον Ομπάμα - Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για ραντεβού Σόιμπλε με Βαρουφάκη

Ελλάδα - Βραζιλία: Τα προϊόντα που εισήγαγε η μια χώρα από την άλλη το 2014

Από επιβατικά σκάφη μέχρι γλυκά του κουταλιού εισήγαγε η Βραζιλία ενώ η Ελλάδα από καφέ και καπνό μέχρι καλλυντικά και ταινίες αλουμινίου

Επιβατικά σκάφη (δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στα στοιχεία της Eurostat), τσιμέντα, μάρμαρα, λεπίδες ξυριστικών μηχανών...

Mαλλιοτραβήγματα στα καλλιστεία "Μις Αμαζόνα 2015" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Αμαζόνα 2015 στη Βραζιλία κατέληξε επεισοδιακός.

Την στιγμή που στέφθηκε Μις Αμαζόνα η Καρολίνα Τολέδο, η Σεισλάνε Χαγιάλα όρμηξε κατά πάνω της και της πήρε το στέμμα.

ΠΙΚΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΙ "ΧΘΕΣΙΝΟΙ":«Καρφιά» Μπαλάφα για το ντύσιμο Βαρουφάκη-Τσακαλώτου

Την άποψη ότι ο ίδιος δεν θα φορέσει κίτρινο φουλάρι, εάν χρειαστεί να εκπροσωπήσει τη χώρα σε θεσμικές συναντήσεις εξέφρασε μιλώντας στον real fm ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Πάγκαλος: Το πανηγύρι με την κυβέρνηση μόλις άρχισε

Στις πολιτικές εξελίξεις μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης αναφέρεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος με νέο άρθρο του στο site που διατηρεί.

Με τίτλο «Τα μυαλά στα κάγεκελα», γράφει συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός:

ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! Πανούσης: Τέλος τα χημικά στις διαδηλώσεις -Τι είπε για τον φράχτη στον Εβρο

Μετά τον... μερικό αφοπλισμό των αστυνομικών σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που αποφάσισε η κυβέρνηση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης προχωράει και σε ένα ακόμη μέτρο που αλλάζει τη στρατηγική της αστυνομίας στις διαδηλώσεις.

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι: Συνεχίζονται οι πιέσεις στους ελληνικούς τίτλους: Πάνω από το 19% το 3ετές ομόλογο

Πίσω απ' τα σόου στις τηλεοράσεις και τις μαγκιές Βαρουφάκη, υπάρχουν και οι αγορές που πρέπει να χρηματοδοτήσουν την "ανάπτυξη" ΣΥΡΙΖΑ... και οι αγορές δεν πείθονται από τις φωτογραφίες και τις μαγκιές... εκτός αν υπογράψουμε μνημόνιο και δεν χρειαζόμαστε τις αγορές αλλά πάρουμε όλα τα μέτρα που θα προτείνει η Μέρκελ για να μας δανείσει

Κλίμα έντονης ανησυχίας εξακολουθεί να αποτυπώνεται στην αγορά ελληνικών ομολόγων τη Δευτέρα μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα που έκλεισε με την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ! Γιακουμάτος για Άδωνι: Δεν με εκφράζει ο χθεσινός

Επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-Υδατάνθρακες είπε τους υδρογονάνθρακες και ο πρόεδρος της Κύπρου!

Δείτε το απίστευτο σαρδάμ του Νίκου Αναστασιάδη - Ο «ιός» Καμμένου χτύπησε και τον πρόεδρο της Κύπρου κατά τη διάρκεια των κοινών του δηλώσεων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Λευκωσία

Πιπιλή: Αν ήμουν ο Σαμαράς θα είχα απολύσει όλους όσους έκαναν αυτή την κακορίζικη καμπάνια

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ εξηγεί γιατί η ΝΔ έχασε τις εκλογές αλλά και τα λάθη που έγιναν από πλευράς ηγεσίας

Για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στην εκλογική ήττα μίλησε το BHMA fm η Φωτεινή Πιπιλή επισημαίνοντας ότι έχει ευθύνες η ηγεσία της Ν.Δ. για την ήττα και ότι αν εκείνη ήταν ο Αντώνης Σαμαράς θα είχε απολύσει όλους όσους έκαναν αυτή την κακορίζικη καμπάνια.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Αθώοι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης

Απαλλακτική είναι η απόφαση και του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την υποθεση που αφορά στην επίσκεψη των προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη και του αντιπροέδρου Σ. Θεοδωρίδη εν μέσω αγώνα δτα αποδυτήρια των διαιτητών.

Γ. Κατρούγκαλος – ΑΔΕΔΥ ξηλώνουν τις αλλαγές και επαναφέρουν τους 3.500 που απέλυσε ο Κυριάκος

Ρε φίλε Κυριάκο, απέλυσες 3.500 χιλιάδες όταν η τρόικα και ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ζητούσαν να απολύσεις πολλούς περισσότερους για να μειώσεις το κράτος και να μην μας βάζετε φόρους και κόντρα φόρους, δηλ. ρε φίλε μας κορόιδευες κατάμουτρα μιλώντας για 10 και 15.000 απολύσεις και τώρα μας λές ότι ο Κατρούγκαλος ξηλώνει όλα τα καλά που έκανες... ρε άντε από κει

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Tίτλους τέλους στις αλλαγές που προώθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον Ιούνιο του 2013 έως και το Δεκέμβριο του 2014, επιχειρεί να βάλει ο διάδοχος του, Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΜΑΤΑ:«Καλός υπουργός ο Βαρουφάκης, επικεφαλής είναι ο Δραγασάκης»

Ηρθε ο χθεσινός ο Βαρουφάκης και τους έχει κλέψει τη δόξα... οπότε λογικό ο Μήτσος να τον κονταίνει...

Στα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής η κινητοποίηση του Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλης.

Φυλακή για καταστηματάρχες που «ενοχλούσαν» το λαό στη Βενεζουέλα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι ιδιοκτήτες αλυσίδας καταστημάτων της Βενεζουέλας που κατηγορούνται, ότι εσκεμμένα δημιούργησαν ουρές καταναλωτών, προκειμένου να προκαλέσουν λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Νίκολας Μαδούρο.

"Εμφύλιος" για τις θέσεις μετακλητών υπαλλήλων

Περιζήτητες οι καρέκλες των επιστημονικών συνεργατών ενώ κάποιοι βάζουν μέσο για να παραμείνουν
 
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και, δευτερευόντως, στη Ν.Δ. γίνεται «σκοτωμός» προκειμένου να προχωρήσουν οι προσλήψεις μετακλητών και οι αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων που δικαιούνται τα δύο κόμματα.