03 Φεβρουαρίου 2015

Η δημοσιογράφος του BBC που ενόχλησε τον Μπαρουφάκη, σε σ@ξι πόζες (ΦΩΤΟ)

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν δυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Emily Maitlis, της 43χρονης δημοσιογράφου από το BBC που εξόργισε τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Φουντώνει το παρασκήνιο μεταξύ καραμανλικών - Ποιοι βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο

Ρε συ Τόλη ωραίος και καλός αλλά τι δουλειά έχεις κι εσύ με τον αστείο;

Ένα ιδιαίτερο πολιτικό δίδυμο με καραμανλικές αναφορές εθεάθη να γευματίζει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton!

O λόγος για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρο με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΓΙΑΝΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Μπλόκο από ΕΚΤ στα σχέδια Βαρουφάκη για επιπλέον 10 δις έντοκα

Η κεντρική τράπεζα δεν είναι διατεθειμένη να αυξήσει κατά 10 δισ. ευρώ το όριο έκδοσης εντόκων γραμματίων, όπως ζητά η κυβέρνηση. «Το σχέδιο της Αθήνας βασίζεται αποκλειστικά στην ΕΚΤ», λένε πηγές. Αρνητικοί και στην πληρωμή του 1,9 δισ. ευρώ.

Η γελοία απάντηση του Βενιζέλου για τη "λιμουζίνα" των 750.000 ευρώ- ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτό το αυτοκίνητο το είχε πάρει το δημόσιο πολύ πριν εμφανιστώ εγώ", απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκπομπή "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την αλεξίσφαιρη λιμουζίνα με την οποία κυκλοφορούσε και πρόσθεσε:

ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!Επίθεση στην σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Επίθεση στην σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ εξαπέλυσε με συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ζητώντας παράλληλα να ανοίξει άμεσα η συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματος για τα αίτια που οδήγησαν την Νέα Δημοκρατία σε μια βαριά πολιτική ήττα.

ΝΕΑ ΦΑΠΑ! Τσίπρας παρακαλητός: Δώστε μου χρόνο - Ρέντσι: Να σέβεσαι τους κανόνες

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την Ρώμη, μετά την συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του Ματέο Ρέντσι, έδωσε δημόσια τις πρώτες διαβεβαιώσεις προς τους εταίρους μας οι οποίες συνίστανται σε σαρωτικές μεταρρυθμίσεις και μη ελλειμματικούς προϋπολογισμούς. Ωστόσο, αν και ο Ιταλός δήλωσε οπαδός της ελληνικής προσπάθειες, υπενθύμισε στον Ελληνα πρωθυπουργό ότι όλοι πρέπει να σέβονται τους κανόνες.

Παγκόσμιο σοκ - Τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό αιχμάλωτο (ΦΩΤΟ)

Αποτροπιασμός και κτηνωδία. Οι τζιχαντιστές ξεπερνούν κάθε όριο. Έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο, Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ, που κρατούσαν αιχμάλωτο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Ο Έλληνας θέλει την… κωλοτούμπα του. Ζει γι’ αυτήν. Της δίνει και… μετάλλιο

Είναι να απορεί κανείς με την επιμονή της Νέας Δημοκρατίας μετεκλογικά, να ομιλεί περί “κωλοτούμπας” της κυβέρνησης Τσίπρα, επιχειρώντας έτσι να εξηγήσει την αλλαγή στάσης του Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με όσα έλεγε προεκλογικά.

BINTEO-Λύθηκε το κορδόνι από το μπικίνι και έμεινε γυμνή πάνω στη σκηνή

Αμήχανα ένοιωσε η υποψήφια του Beverly Hills στα καλλιστεία για την ανάδειξη της "Μις Καλιφόρνια" όταν έσπασε το κορδόνι του μπικίνι με αποτέλεσμα να φανερωθεί το στήθος της.

Ε ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Χ.Α. καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ για κωλοτούμπες

Για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και κωλοτούμπες κατηγορεί η Χ.Α. την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.

ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Οι Λαφαζάνηδες θα περιμένουν την επέτειο της συμφωνίας της Βάρκιζας για να σκίσουν τα καλσόν τους

Δήθεν δεν τους αρέσουν όσα κάνει και λέει ο Βαρουφάκης μέχρι τώρα... αφού κάποιος πρέπει να κρατάει τα αριστερά γίδια και να τα παραμυθιάζει με εμφυλιοπολεμικούς συνειρμούς, οι οποίοι εννοείται δεν ενοχλούν τους δημοσιοκάφρους...

ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ

ΠΕΡΙ ΔΙΗΝΕΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

Του ΠEΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ανακούφιση, ακόμη και ευφορία προκάλεσαν σε μεγάλο τμήμα του κόσμου που βλέπει με ελπίδα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι φωνές υποστήριξης ή συμβιβασμού από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού: απροσδόκητα ισχυρή παρέμβαση Ομπάμα, φιλική κατανόηση από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, αναγνώριση από πλευράς Γιούνκερ ότι η τρόικα είναι «τελειωμένη» (ότι ο Γιούνκερ διέψευσε τέτοια δήλωση δεν κάνει να το πούνε στα αριστερά γίδια...).

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ την Τέταρτη 11/2

Συλλαλητήριο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή οργανώνουν την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 5.30μμ η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Συντονισμός, αποσκοπώντας να ξαναλειτουργήσει την ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΡΑ! ΘΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Αγκυρα: Δεν θα αποσύρουμε το «Μπαρμπαρός» επειδή το ζήτησε ο Τσίπρας

Απέρριψε η Άγκυρατο αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, περί αποχώρησης του «Μπαρμπαρός» από την κυπριακή ΑΟΖ, προκειμένου να μπορέσουν να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΥΡΙΖΑ: Καμία κωλοτούμπα για το χρέος-Η ΕΕ αποδέχεται ότι η τρόικα τελείωσε

Το ότι τελείωσε η τρόικα το ξέρουμε εδώ και μήνες αφού είχε ημερομηνία λήξης και δεν την λήξατε εσείς...

«Διαγραφή χρέους μπορεί να γίνει με πολλούς τεχνικούς τρόπους. Ένας από αυτούς τους τρόπους -υπάρχουν και άλλοι- είναι τα όσα παρουσίασε ο κ. Βαρουφάκης σε βρετανούς επενδυτές. Καμιά κωλοτούμπα, λοιπόν», υπογραμμίζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πυρήνες της Φωτιάς: Ρουφιάνος, ηλίθιος και προδότης ο Χριστόδουλος Ξηρός

Προδότη και ρουφιάνο αποκαλούν τα φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» το Χριστόδουλο Ξηρό με τον οποίο διατηρούσαν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού στενές σχέσεις μέχρι και το τέλος του 2013.

Η Nomura βλέπει νέες εκλογές ή κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

H ελληνική κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε μια σειρά επαφών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με στόχο να αποκλιμακώσει τις εντάσεις, τονίζει η Nomura, σημειώνοντας ότι οι πρόσφατες εξελίξεις και συναντήσεις οδηγούν σε ένα πιο διαλλακτικό αποτέλεσμα.

Ο Ρέντσι έκανε δώρο…γραβάτα στον Τσίπρα!

Άγνωσται αι βουλαί του… Ματέο Ρέντσι που επιδεικτικά χάρισε στον, (χωρίς γραβάτα) Αλέξη Τσίπρα μια γραβάτα.

ΔΗΛ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ; Η Κατσέλη πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας

Μα τόσο καιρό οι ΣΥΡΙΖαίοι μας έλεγαν ότι τα 50 δις δόθηκαν για να διασωθούν οι τραπεζίτες... τώρα δηλ. αποδεικνύεται ότι δεν πήγαν στις τσέπες τους αλλά σε μετοχές που αγόρασε το κράτος για να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να διορίζει την Κατσέλη Πρόεδρο; Μπερδεύτηκα ρε παιδιά...

Ο “κύβος ερρίφθη”! Η Λούκα Κατσέλη θα είναι τελικά η νέα πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας στη θέση του Γιώργου Ζαννιά.

Κακλαμάνης: Λαϊκό προσκύνημα στο γραφείο Καραμανλή

«Γίνεται λαϊκό προσκύνημα κάθε μέρα στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή» τόνισε  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Νικήτας Κακλαμάνης εκτιμώντας πως «πηγαίνουν γιατί εξακολουθεί να είναι ο άνθρωπος που ενσαρκώνει την φωνή της παράταξης και την ενότητα της λαϊκής μας βάσης».

Μηλιός: Μου'κλεψε τη δόξα ο Βαρουφάκης! Από τον Ιούνιο του 2014 μιλούσα για την ανταλλαγή των ομολόγων

Δικαιωμένος αισθάνεται ο "ξεχασμένος" Μηλιός και το θυμίζει σε όλους

Η διαλλακτικότερη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της  διαγραφής χρέους όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις Βαρουφάκη (στους FT) και Παπαδημούλη (σε ραδιοφωνικό σταθμό) είναι αποτέλεσμα της διαφωνίας των εταίρων μας.

Ξαναχτύπησε ο Παπασούρας

Ξανά προς τη δόξα τραβά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο «προοδευτικός» που είχε κλείσει ραντεβού στα γουναράδικα, ξαναχτυπά με δήλωσή του στο Facebook. Με αφορμή την καταστροφή μέρους του φράχτη του Έβρου από τις πλημμύρες ο βουλευτής έγραψε:

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ->Θεοχάρης σε Σούρλα: Αν εφαρμοζόταν ο νόμος, θα έκλειναν τα δύο διυλιστήρια της χώρας

Με άλλα λόγια μας λέει: "Ο Νόμος ήταν λάθος και εγώ τον διόρθωσα... για να μπορούν οι Βαρδινογιάννηδες να κάνουν τριγωνικές συναλλαγές με off shore...Δεν υπήρχε πρόβλημα με τις τριγωνικές συναλλαγές γιατί οι τιμές ήταν γνωστές" ... λες και το Jumbo που αγοράζει σε φουσκωμένες τιμές από το Jumbo Κύπρου δεν γράφει τιμή στο τιμολόγιο... και τέλος πάντων ρε μεγάλε γιατί αυτοί έπρεπε να κάνουν τριγωνικές συναλλαγές με off shore και να εμπλέκουν και μετοχές;

«Ο χρόνος όλων μας θα ήταν παραγωγικότερος αν είχαμε τεκμηριωμένες μελέτες για το λαθρεμπόριο ή τη φοροδιαφυγή, αντί για αυθαίρετα νούμερα που λαμβάνονται άκριτα ως δεδομένα», υποστηρίζει ο νεοεκλεγείς βουλευτής του Ποταμιού - Τι απαντά για τις off shore στο χώρο των πετρελαιοειδών

Φάπα και από τον Ιταλό υπΟικ: Τα προβλήματα λύνονται στο Eurogroup και το Ecofin

Ο χρονικός ορίζοντα για την ισχύ της ενδιάμεσης συμφωνίας που επιδιώκει η ελληνική πλευρά είναι μέχρι τον Ιούνιο, είπε ο Γ.Βαρουφάκης που δήλωσε ότι τον χαροποιεί η επικείμενη συνάντηση με τον Σόιμπλε

Αισιόδοξος ότι η συζήτηση για την απομείωση του ελληνικού χρέους και την εξεύρεση μιας συμφωνίας με Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του με την οποία ουσιαστικά προετοιμάστηκε η συνάντηση των πρωθυπουργών των δύο χωρών.

Καραμανλής σε στελέχη: "Να μην διαλυθεί η παράταξη" (ΦΩΤΟ)

Δείπνο χθες το βράδυ στην Ραφήνα

Δείπνο με μία μεγάλη ομάδα πρώην βουλευτών έκανε χθες το βράδυ στην Ραφήνα , ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στο δείπνο ήταν ο...

ΚΕΛΑΪΔΑΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ! Η Μέρκελ θα μας αφήσει άφραγκους και μετά θα δράσει-Τι αποκαλύπτει το Bloomberg

Η Ευρώπη δεν θα υποχωρήσει έναντι των ελληνικών απαιτήσεων» υποστηρίζει σε άρθρο στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Το άρθρο του Bloomberg υποστηρίζει ότι, «παρά τη σημαντική πτώση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχουν επωφεληθεί τα μέγιστα από την ένταξή τους στο ευρώ, ενώ μετά το ξέσπασμα της κρίσης πραγματοποιήθηκε τεράστιο κούρεμα του χρέους, με ταυτόχρονη διοχέτευση στη χώρα υπέρογκων κεφαλαίων από τα χρήματα των φορολογουμένων της βόρειας Ευρώπης».

Η ΕΚΤ γελάει με τις προτάσεις Βαρουφάκη για χρέος και ομόλογα

Αρνητική είναι η πρώτη αντίδραση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις προτάσεις του Γιάννη Βαρουφάκη για το χρέος και την ανταλλαγή ομολόγων, καθώς, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, κύκλοι της ΕΚΤ σχολιάζουν μάλλον απορριπτικά τις θέσεις του υπουργού Οικονομικών.

Daily Mail: Τέλος για την κυρία Κλούνεϊ; Η κυβέρνηση Τσίπρα αλλάζει στρατηγική για τα Μάρμαρα

«Αυλαία για τη νέα κυρία Κλούνεϊ; Η δικηγορική εταιρεία της Αμάλ μπορεί να απομακρυνθεί από σύμβουλος αναφορικά με τα Ελγίνεια από τη στιγμή που η αριστερή νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αναθεωρεί τις συμφωνίες».

ΝΔ: Αδιανόητη η απόφαση της κυβέρνησης για τους υδρογονάνθρακες

Καυστικά σχολιάζει η ΝΔ την πρόθεση της κυβέρνησης να επανεξετάσει τους διαγωνισμούς για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σε δήλωσή του καλεί την κυβέρνηση «να ανακαλέσει την απόφαση αυτή και να χτίσει πάνω στα θετικά που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Κανονικά ο διαγωνισμός για υδρογονάνθρακες στη Δ.Ελλάδα -Θα επανεξεταστούν σε Ιόνιο και Κρήτη

Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών περιοχών της δυτικής Ελλάδας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων ('Αρτα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησος). Ωστόσο, είναι πιθανό να επανεξεταστούν οι όροι του διαγωνισμού για την παραχώρηση 20 θαλάσσιων περιοχών στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Ο πεθερός του Βαρουφάκη "τα χώνει" στον Τσίπρα!

Ο Φαίδων Στράτος, πατέρας της συζύγου του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, επιτίθεται με επιστολή του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή του να ορκιστεί με πολιτικό όρκο, αλλά και την επίσκεψη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Έκαναν σ@ξ στο γραφείο αλλά δεν ήξεραν πως τους έβλεπαν... όλοι! (VIDEO)

Το σ@ξ στο γραφείο είναι μια φαντασίωση για πολλούς αλλά ένα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία μετανιώνει πικρά που την έζησε. Γιατί μαζί του, την... έζησαν και εκατομμύρια άλλοι!


Η ιστορία μας έρχεται από το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Ρίγκαν και το... χαρέμι με τις 50 σταρ του Χόλιγουντ

«Πώς μπορεί ένας ηθοποιός να είναι πρόεδρος» είχαν ρωτήσει τον Ρόναλντ Ρίγκαν,ο οποίος απάντησε: «Πώς μπορεί ένα πρόεδρος να μην είναι ηθοποιός;».

Κοφτερή ανατολή ή sharp east (Σαρπίστ), δηλαδή... Τσίπρας

Του Νίκου Γ. Σακελλαρόπουλου

Η αλλαγή(;) στάσης των Ευρωπαίων εταίρων κι η παρέμβαση του Ομπάμα, επιβεβαιώνει τους πιστούς του προέδρου Πάνου Καμένου, συγκυβερνήτη της χώρας και υπουργού Άμυνας, που πίστευαν την προφητεία του νέου Αγίου Παΐσιου, που έλεγε ότι «οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούν την «κοφτερή ανατολή» που θ’ ανατείλει στην πατρίδα μας.

ΦΩΤΟ-Ο Βαρουφάκης ρε παπαγαλάκια ποτέ δε ζητούσε διαγραφή χρέους

Να πάντα μιλούσε για επιμήκυνση ο άνθρωπος:

Σούρλας προς Θεοχάρη: Μετά από πίεση εξέδωσες εγκύκλιο για να μην εισπραχθούν πρόστιμα για off shore;

Ο Γ.Γ. Διαφάνειας «καρφώνει» τον βουλευτή του Ποταμιού μετά τις καταγγελίες που έκανε ότι δεχόταν απειλές κατά τη θητεία του ως ΓΓ Εσόδων

Ερωτήματα για εγκύκλιο που εξέδωσε ο πρώην ΓΓ Εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης διατυπώνει ο ΓΓ Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας μετά τις καταγγελίες του πρώτου ότι δέχθηκε απειλές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Μπουφόν και η φίλη του "ενοχλούν" τους γείτονες!

Οι “καυτές” βραδιές του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τη νέα του σύντροφο έχουν αναστατώσει τους γείτονες του Ιταλού τερματοφύλακα, που έχουν χάσει τον ύπνο τους!

Χαιρετίζει την ελληνική κ@λοτούμπα για παραίτηση από το «κούρεμα», ο γερμανός υφ. Εξωτερικών

Οι νέες προτάσεις του Έλληνα υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη καθιστούν σαφές, τόνισε, ότι «η συνεργασία είναι καλύτερη από τη σύγκρουση»

Την «προθυμία της Ελλάδας να παραιτηθεί από την απαίτηση για κούρεμα χρέους» χαιρέτισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Μίκαελ Ροτ, επισημαίνοντας ότι ένα κούρεμα χρέους δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη συναίνεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΝΔ: Άλλα λέει ο Βαρουφάκης, άλλα ο Στρατούλης και άλλα ο Σακελλαρίδης για το χρέος

Να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το δημόσιο χρέος κάλεσε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Γιούνκερ: Δεν θα ανατρέψουμε τα πάντα επειδή είχαμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα

Την εκτίμηση ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την έκφραση της δημοκρατικής θέλησης του ελληνικού λαού, "τον οποίο συγχαίρω για το θάρρος του", εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ: Και στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ και στον «Τύμβο» Μακεδονίτισσα και με συγγενείς αγνοουμένων ο Τσίπρας

Τόσο στη ΝΔ που νόμιζε ότι θα εφαρμόσει όσα έλεγε όσο και στους αριστερούς που περίμεναν επανάσταση
           
Με επίσκεψη στο στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Λευκωσία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Γεωργιάδης: Μακάρι να πετύχει η πρόταση Βαρουφάκη μετά τη στροφή στον ρεαλισμό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ενδιάμεση πρόταση του Γ. Βαρουφάκη σε ότι αφορά το χρέος, αλλά και για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

Αιχμές Μιχελάκη για την ΚΟ της ΝΔ

Ένα «αιχμηρό» μήνυμα για τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε ο Γιάννης Μιχελάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ξέσπασμα Πάγκαλου κατά Βαρουφάκη: "Θέλει ψυχίατρο!"

"Άθλιο να μην βάζει το πουκάμισο μέσα. Όταν όλοι φοράνε γραβάτες, δεν πας με τις παντόφλες" είπε ο πρώην υπουργός

Ο Θόδωρος Πάγκαλος σχολίασε με το δικό του... τρόπο τον νέο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, τονίζοντας πως χρειάζεται ψυχίατρο!

Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας: Τι μας είπε ο Βαρουφάκης στο Λονδίνο

Η παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη στο City μόνο άνευ αντικειμένου δεν ήταν. Η συνάντηση με τον Βρετανό ΥΠΟΙΚ Τζόρτζ Όσμπορν, αλλά και οι συναντήσεις που είχε με 100 επενδυτές στο Λονδίνο έβγαλαν ειδήσεις και άφησαν μια αίσθηση πως η συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους δεν είναι μακριά.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο Φαήλος: Αν υποχωρήσουν οι δανειστές με ένα πουκάμισο μπλε ελεκτρίκ και τσαμπουκά, τότε πρέπει να απολογηθεί η ΝΔ

Στη θέση που εξέφρασε χθες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, σύμφωνα με την οποία εφόσον η Γερμανία υποχωρήσει στις απαιτήσεις της ελληνικής πλευράς, τότε η ΝΔ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, εμμένει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως είπε, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star και στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΜΕ 70% ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ!Κατρούγκαλος: Μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορούν να βελτιωθούν οι μισθοί στο Δημόσιο

Ούτως ή άλλως τον Έλληνα δεν τον ενδιέφερε τι θα κάνει ο επόμενος, αρκεί να έφευγαν οι προηγούμενοι... 

Σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς θα γίνουν 15.000 προσλήψεις, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.

JP Morgan: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή στο ρεαλισμό

Ο διεθνής οίκος JP Morgan υποστηρίζει πως η νέα ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται διαλλακτικότερη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει κάνει στροφή στο ρεαλισμό, ωστόσο εκτιμά πως οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές θα είναι δύσκολες.

ΝΕΑ ΦΑΠΑ! Προειδοποίηση Σαπέν σε ΣΥΡΙΖΑίους: Μην προσπαθείτε να φέρετε τη Γαλλία απέναντι στη Γερμανία

Με αυστηρό τόνο ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν προειδοποίησε την Αθήνα να μην παίζει «παιχνίδι» χρησιμοποιώντας τη Γαλλία εις βάρος της Γερμανίας, σημειώνοντας πως μόνο η Γαλλο-γερμανική συμφωνία θα ήταν το «κλειδί» για να υπάρχει επωφελής διαπραγμάτευση για την Ελλάδα με την προϋπόθεση πως θα αποδεχθεί τις δεσμεύσεις της.

Εκτόξευση στο Χρηματιστήριο μετά την κ@λοτούμπα Βαρουφάκη! -Πάνω από 8% η άνοδος, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2012

Μετά τη χθεσινή βαθιά «ανάσα» (+4,64%), για δεύτερη ημέρα σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών σημειώνει εκρηκτική άνοδο.

Χάκερ διέγραψε τους λογαριασμούς ύδρευσης στη Μάνδρα Αττικής -Δεν ξέρουν ποιος χρωστάει

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε Δήμο της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στη Μάνδρα, καθώς ένας χάκερ κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμούς ύδρευσης και στη συνεχεια να τους εξαφανίσει!

«Σαμπάχ»: Τώρα που η Ελλάδα έχει πρόβλημα, η ΕΕ ας πλησιάσει την Τουρκία

Στην αναμπουμπούλα, η Τουρκία χαίρεται. Η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ με κεντρικό άρθρο που προσπαθεί να ορθοτομήσει, κατά το δοκούν, πάνω στο πρόβλημα χρέους της Ελλάδας, σημειώνει πως η Ευρώπη, τώρα που η Ελλάδα έχει πρόβλημα, πρέπει να πλησιάσει την Τουρκία.

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ: Χτίζονται «γέφυρες» μεταξύ εφοπλιστών και ΣΥΡΙΖΑ

Ένα modus vivendi προσπαθούν να βρουν η νέα κυβέρνηση με την ναυτιλιακή κοινότητα σε μία προσπάθεια να συμπορευθούν προς όφελος όλων και κυρίως της χώρας. Από τη θέση της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ευθέως κατά της ελληνικής ναυτιλίας και βασικά κατά των εφοπλιστών με αιχμή του δόρατος το φορολογικό πλαίσιο.