05 Φεβρουαρίου 2015

Η topless θαυμάστρια του Αλέξη! (ΦΩΤΟ)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο «ασθενές» φύλλο στην Ιταλία ο Αλέξης Τσίπρας , αφού, όπως φαίνεται, απέκτησε φανατικές θαυμάστριες!

Αυτό, γιατί, τρεις Ιταλίδες εξέφρασαν δημόσια τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού με πρώτη την καλλονή Λάουρα Ραβέτο, η οποία, μάλιστα, είναι βουλευτής με το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Ο Παππάς του Τσίπρα πήγε στην Κύπρο για να επισκεφθεί φίλο του έγκλειστο στις φυλακές!

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκεπτόταν τα Φυλακισμένα Μνήματα, ο πλέον στενός του συνεργάτης και δεξί του χέρι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δεν βρισκόταν ως συνήθως δίπλα του.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με τις κ2λοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ για ΕΚΤ: Τότε «αποτυχία» τώρα «κανένα πρόβλημα»;

Με σχόλιο για την απόφαση της ΕΚΤ ως προς τα ελληνικά ομόλογα επανήλθε στο  Twitter ο   Γιώργος Μουρούτης.

Ο  στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά αναπαράγοντας σχετικό μήνυμα σχολιάζει πως πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, στις 20/1, ο τότε βουλευτής και νυν υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης είχε...

Νεκρή η νύφη και οι δύο μάρτυρες στην Εγνατία οδό (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά το γάμο τους

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη το απόγευμα στην Εγνατία οδό! Το αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφε από τον πολιτικό γάμο του ένα ζευγάρι μαζί με τους μάρτυρες, καρφώθηκε κάτω από νταλίκα! Σώθηκε μόνο ο γαμπρός.. Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες, για το τροχαίο που έγινε το απόγευμα, στην είσοδο της σήραγγας Σ13 στην Εγνατία οδό, στον Πολύμυλο Κοζάνης.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟ@ΤΑΝΑ ΟΛΑ! Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ολομέτωπη σύγκρουση, μονομερείς ενέργειες και στάση πληρωμών!

«Πολεμικό σάλπισμα» σημαίνουν οι συνιστώσες της Αριστερής Πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δραματικές εξελίξεις στο θέμα της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους μας, προτείνοντας μετωπική σύγκρουση και «στάση πληρωμών»!

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ! Αμβρόσιος: Γεια σου Τσίπρα λεβέντη! Με έκανες περήφανο!

Ενθερμος θαυμαστής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύεται ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ζητώντας του να μην κάνει πίσω στη διαμάχη με την Ευρώπη.

Μάλιστα δήλωσε ότι τον κάνει περήφανο, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν που τον είχε κατακεραυνώσει με τις δηλώσεις του.

Ο Βαρουφάκης συμφώνησε με το 60-70% των μεταρρυθμίσεων της ΝΔ!

Ο εκπρόσωποςΤύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ανταπαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Σακελλαρίδη στο ύφος των δηλώσεών του.

Για να μην σας παραμυθιάζουν: Ο χρόνος για την Ελλάδα – δυστυχώς – μετρά αντίστροφα

Σήμερα επικυρώθηκε το απύθμενο χάος που χωρίζει Ελλάδα και Γερμανία.

Λοιπόν για να μην σας παραμυθιάζουν, οι άσχετοι αλλά και οι διάφοροι “Γεωργαλάδες” του Μαξίμου, η συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη εξελίχθηκε σε ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ.

Σαμαράς-Καραμανλής μίλησαν τηλεφωνικά. Τι είπαν

Στο τηλέφωνο κάλεσε προ ημερών, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, τον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος Κώστα Καραμανλή.

ΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ 1000 ΣΥΡΙΖΑίοι! «Τέλος ο εκβιασμός». Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο μετά τη σκληρή στάση της Γερμανίας (ΦΩΤΟ)

Μερικές χιλιάδες στερημένοι μαζεύτηκαν στην Αθήνα μιας τώρα κυβερνάνε και δεν θα έχουν εναντίον ποιου να διαδηλώνουν

Συγκέντρωση κατά του «εκβιασμού» που διοργανώνθηκε μέσω των social media βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο Λευκό Πύργο με αφορμή τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ! Χρυσή Αυγή: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 10 μέρες έχει κάνει δύο κωλοτούμπες

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΧΑ. Κατηγορεί την κυβέρνηση πως εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και θα κουρέψει το χρέος, μέσα σε 10 μόλις μέρες έκανε δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους, απορρίπτοντας την διαγραφή του χρέους και επικυρώνοντας το Μνημόνιο.

ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά για το «παρέλαβα χάος»

Από σύμμαχοι στην κυβέρνηση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ξανά αντίπαλοι, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης πλέον. 

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε στην ΚΟ της ΝΔ ότι παρέλαβε χάος το 2012, εννοώντας την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και η Χ. Τρικούπη αντέδρασε έντονα, θυμίζοντας ότι η ΝΔ μετέχει στην κυβέρνηση από τον Νοέμβριο του 2011.

“Την Κυριακή θα ισχύσει ο νόμος της Τούμπας”

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ :))

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, “Θύρα 4” προτρέπει τους παίκτες της ομάδας “... να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή” ενόψει Ολυμπιακού και να πωρώσει τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων, τονίζοντας πως “... όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος”.

Πεντάγωνο: Ο Πούτιν πάσχει από το αυτιστικό σύνδρομο Ασπεργκερ

Μια απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου, το 2008, που φέρνει στη δημοσιότητα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ισχυρίζεται ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από το σύνδρομο Ασπεργκερ.

ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

Συζητάμε με φίλους τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και έχω βαρεθεί να ακούω το εξής:

«Επιτέλους μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται και όχι σαν τους προηγούμενους, τις κότες!  Ότι έλεγε η τρόικα, μάλιστα έλεγαν, στήνονταν και στα τέσσερα και γινόταν το πάρτι του Στρος Καν! Έτσι ρε Αλέξη, να κάνουμε ότι μπορούμε, να το παλέψουμε! Αν δηλαδή είχαμε τον Σαμαρά στην αρχαιότητα και το 1821, σήμερα θα μιλάγαμε περσικά και θα είχαμε γίνει σουνίτες!»

Νέα Δημοκρατία: Να αφήσει τα ψέματα ο Τσίπρας

Στα όσα είπε στην ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος σχολιάζοντας, δήλωσε:

Απόλυτος αρχηγός και εντολοδόχος για τις εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ ο Μιχαλολιάκος

Ποιοι παραπέμπονται και με ποιο σκεπτικό - Εκτός φυλακής από τον Μάρτιο οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες βουλευτές - Οι πρώτες αντιδράσεις των χρυσαυγιτών: «Ολοκληρώθηκε το δικαστικό έγκλημα σε βάρος των δικαστών, αν και βρέθηκε ένας δικαστής που τίμησε τον όρκο του»

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ->Τσίπρας: Δυστυχώς δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο από την Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Για όσους δεν το πρόσεξαν (μπορεί και να μην μεταφράστηκε): Ο Σόμπλε είπε "εκκρεμεί η τελευταία αξιολόγηση του προγράμματος που κανονικά θα είχε λήξει αλλά παρατάθηκε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου για να γίνει η αξιολόγηση και σήμερα έχουμε 5 Φεβρουαρίου χωρίς να έχει γίνει η αξιολόγηση". Πόσο πιο ξεκάθαρα να σου πει ρε Αλεξάκη ότι έχεις υποχρεώσεις που δεν έχεις εκπληρώσει; Κάθε τρεις και λίγο θα σου επαναλαμβάνουν τι πρέπει να κάνεις; 

«Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και τις προτάσεις της Γερμανίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μηλιός κάνει αντιπολίτευση στον …ΣΥΡΙΖΑ – «Η αξιοπρέπεια δεν παίρνει κούρεμα»

Δεν έχουν τέλος τα πυρά του Γιάννη Μηλιού στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως φαίνεται ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πιστεύει πως το κόμμα χρειάζεται κάποιον να «χτυπήσει» καμπανάκι για τις επιλογές της οικονομικής πολιτικής του.

Καραγκούνης: Η έκθεση της Κομισιόν επιβεβαιώνει τα όσα έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την έκθεση της Κομισιόν.

Το "ΛΙΤΟ" εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα [εικόνες]

Στην Αίγινα βρίσκεται το εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του, Δανάης Στράτου. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού έχουν δημοσιευτεί στα social media του ίδιου του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και της συζύγου του, Δανάης Στράτου.

Σοβαρό τροχαίο μέσα σε σήραγγα στην Εγνατία: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Τραγωδία εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Εγνατία οδό, όπου, ένα ΙΧ προσέκρουσε στο πίσω μέρος νταλίκας, μέσα σε σήραγγα, ενώ, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και έναν τραυματία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ! Σηκώθηκε δύο φορές για τον πολιτικό όρκο και ο Καμμένος τον ξανάκατσε κάτω

Αίσθηση προκάλεσε ένα περιστατικό που συνέβη στα έδρανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Σε μια τελετή που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, πραγματοποιήθηκαν τρεις όρκοι, ο Κώστας Ζουράρις ήταν εκείνος που γνώρισε την «κομματική γραμμή».

Απολογία Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη στροφή 180 μοιρών

Σε απολογητικούς τόνους κινήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη –μετεκλογικά- συνάντηση μαζί τους.

Αφήνοντας τα ακραία συνθήματα του (πολύ) προσφάτου παρελθόντος, ουσιαστικά τα προϊδέασε για την κυβερνητική στροφή στο ζήτημα του χρέους.

Τραγωδια F-16 στην Ισπανία: Πρόσληψη για τις συζύγους των πιλότων-Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις

Ούτε το ΝΑΤΟ θα αποζημιώσει την Ελλάδα για τις ζημίες της από το δυστύχημα με το F-16 στην άσκηση της Συμμαχίας στην Ισπανία (TLP) ούτε  η Γαλλία και η Ιταλία θα αξιώσει αποζημίωση από την Ελλάδα για τα 5 αεροσκάφη τους που κατεστράφησαν από την πτώση του ελληνικού μαχητικού.Το ίδιο ισχύει και με την Ισπανία για τις καταστροφές σε υπόστεγα και σέλτερ.Ιδια είναι η αντιμετώπιση  και για τις απώλειες προσωπικού- Ελλήνων και Γάλλων, συνολικά 11 στρατιωτικούς.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Σκέφτονται να αναβάλλουν τις προγραμματικές δηλώσεις για να προετοιμάσουν τις κ@λοτούμπες

- Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση φαίνεται να προσανατολίζεται να ξεκινήσουν οι προγραμματικές την Κυριακή
- Επισήμως διαρρέει το Μαξίμου πως επιθυμούν να δώσουν χρόνο προετοιμασίας στους υπουργούς
- Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να συμβουλεύσει τους υπουργούς για αυτά που θα δεσμευτούν
- Όλοι οι αξιωματούχοι στην Ευρώπη θα παρακολουθούν τις προγραμματικές των υπουργών, κάτι που μπορεί να δυσχεράνει τις διαπραγματεύσεις

Φάπα κι από Ρέντσι: Θεμιτή και προσήκουσα η απόφαση της ΕΚΤ

Και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, μετά τον Γάλλο Ολάντ, εκτίμησε σήμερα ότι η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να στερήσει από τις ελληνικές τράπεζες μία από τις πηγές χρηματοδότησής τους είναι «θεμιτή και προσήκουσα».

Καρέ-καρέ ο Καραμανλής αγκαλιάζει, τραβάει κοντά του και φιλάει την ξανθιά βουλευτή Αραμπατζή

Δεν έχουμε ξαναδεί τον Κώστα Καραμανλή τόσο διαχυτικό και μάλιστα μέσα στη Βουλή. Ο πρώην πρωθυπουργός προσέγγισε δυναμικά την καλλονή βουλευτή Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή για ένα φιλί που ήταν κάτι παραπάνω από θερμό.

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ: Grexit

Θεόδωρος Π. Λιανός

Το πιο δυσάρεστο συναίσθημα, για  όποιον κάνει προβλέψεις, είναι να εύχεται οι προβλέψεις του να είναι εσφαλμένες. Αυτό είναι το συναίσθημα που με διακατέχει αυτή την στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα και ειλικρινά να κάνω λάθος.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ Η ΡΕΝΑ! Απόφαση Δούρου για υπερωρίες στο γραφείο δημοσίων σχέσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Το μήνυμα πως «τώρα τρέχουμε» θέλει όπως φαίνεται να περάσει σε όλους η Περιφερειάρχης Αττικής  Ρένα Δούρου και απο τις υπερωρίες δεν γλιτώνει ούτε το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας.

Die Welt: Ο Βαρουφάκης έρχεται στη Γερμανία για σκυλοκαβγά -Δεν θα τα κάνουμε πάνω μας

Με ένα αρκετά σκληρό δημοσίευμα υποδέχθηκε η συντηρητική εφημερίδα της Γερμανίας Die Welt την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Βερολίνο για συζητήσεις με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες της καγκελαρίας.

O Ολάντ αδειάζει τον Τσίπρα μία ημέρα μετά τη συνάντησή τους στο Παρίσι: Η απόφαση της ΕΚΤ είναι νόμιμη

Ο ρόλος της Γαλλίας είναι να συμβάλει στο να επιτευχθεί μια ευρωπαϊκή συμφωνία με την Ελλάδα μέσα στο πλαίσιο του σεβασμού των δεσμεύσεων που έχει κάνει στο παρελθόν η Ελλάδα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

ΗΛΙΘΙΟΣ! Η Βουλή ορκιζόταν και ο Αμυράς έβγαζε selfie

Είναι η πρώτη του φορά στην ελληνική Βουλή και η χαρά του προφανώς είναι μεγάλη.

Ο λόγος για τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά, ο οποίος δεν σταμάτησε να βγάζει selfie μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής -και μόνος του αλλά και με...

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ! Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Πούτιν στις 2 το μεσημέρι -Καλεσμένος στη Μόσχα στις 9 Μαΐου

Στις 9 Μαϊου όταν θα έχουν κριθεί τα πάντα... και ο Πούτιν θα έχει πλακωθεί με τη Μέρκελ για χάρη της Ελλάδας... και μετά οι ηλίθιοι ξύπνησαν 

Λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ όλοι ανέμεναν τις δηλώσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη, ο πρωθυπουργός μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ξύλο κι από Σόιμπλε: «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε» - Βαρουφάκης: «Θέλουμε χρόνο»... ε και καν μετρητό δε θα μας χάλαγε!

Φυσικά τα δύο σημαντικότερα που είπαν είναι:
Σόιμπλε; Ανησυχώ για μερικές εξαγγελίες υπουργών αλλά ο κ. Βαρουφάκης με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι ειλημμένες αποφάσεις
Βαρουφάκης "δεν θέσαμε το θέμα του χρέους"... ενώ έβαζε συνεχώς και το ΔΝΤ στην εξίσωση.... ξέρετε αυτό που δεν ήθελαν...

Πάνω από μιάμιση ώρα κράτησε η δραματική συνάντηση Σόιμπλε-Βαρουφάκη στο Βερολίνο, η οποία πραγματοποιήθηκε στη σκιά των απειλών του Βερολίνου και της απόφασης της ΕΚΤ να κλείσει την στρόφιγγα στα ελληνικά ομόλογα και να περιορίσει τη ρευστότητα του ELA στις ελληνικές τράπεζες.

ΠΑΝΟ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ! Σκληρή απάντηση του Π.Καμμένου στη γερμανίδα υπουργό Άμυνας

«Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είναι, όχι μόνο ανεπίτρεπτες, αλλά και εκβιαστικές» απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την εκτίμηση της γερμανίδας ομολόγου του Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι η Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο τη θέση της στο ΝΑΤΟ με την προσέγγιση προς τη Ρωσία.

Σαμαράς: Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα h opo;ia p;ali kindyne;yei-H απόφαση της ΕΚΤ είναι ανησυχητική

«Παραλάβαμε χάος και παραδώσαμε χώρα» είπε σήμερα, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.

«Βγάλαμε τη χώρα από την κρίση και ας μην το αναγνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» τόνισε.

Οι χρεοκοπημένοι Νταβατζήδες των ΜΜΕ που κρύβουν την Αλήθεια και παραμυθιάζουν το λαό με τα πουκάμισα του Μπαρουφάκη

Η εμετική εικόνα των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης τις τελευταίες δέκα μέρες, με τους τόνους… σάλιου που έχουν καταναλώσει για να γλύφουν το κάθε κυβερνητικό στέλεχος είναι πρωτοφανής.

Ακόμη και σε μια χώρα, που η παράδοση στο γλύψιμο της (εκάστοτε) εξουσίας αποτελεί χαρακτηριστικό της, κουτοπόνηρης, βαλκάνιας ράτσας μας: Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με το γκουβέρνο.

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΜΠΡΙΖΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ-Liberation: Οι ελπίδες του Τσίπρα εξανεμίζονται

Σε άρθρο της Γαλλικής εφημερίδας Liberation, o Ζαν Κατρεμέρ, άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, διαπιστώνει ότι τα περιθώρια ελιγμών για την Ελλάδα στενεύουν και ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε ένα συμβιβασμό.

Γελάει ο κόσμος με τον Μπαρουφάκη που πούλαγε μαγκιά στο twitter ενώ τώρα έχει χάσει το χρώμα του με την απόφαση της ΕΚΤ

Μόλις λίγες ώρες μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να μην δέχεται ως ενέχυρο τα ελληνικά ομόλογα αρχής γενομένης από τις 11 Φεβρουαρίου και διεθνή ΜΜΕ και social media έχουν πάρει... φωτιά.

Θίχτηκε το παχύδερμο της δραχμής επειδή ο Πάσχος του θύμισε τι μάσησε με τις ΜΚΟ

Μια πρωινή ανάρτηση του γνωστού συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη περί δραχμής προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη που την αναδημοσιεύει, κάνοντας ένα δικό του σχόλιο περί αμαρτωλής θεατρικής ΜΚΟ.

Μια χαρά στο -6% το Χρηματιστήριο γιατί σε λίγο που θα κάνει δηλώσεις ο Σόιμπλε κλαύτα Χαράλαμπε

Με μεγάλη πτώση άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Στις 10.34 ο Γενικός Δείκτης Τιμών σημείωνε απώλειες της τάξης του 9,32%!

Άτσα της η Ουρανία με συνολάκι, χρυσό ρολογάκι και τσάντα DKNY... ενώ χιλιάδες αυτοκτονούν!

Αφωνοι έμειναν όσοι είδαν από κοντά την Ουρανία Μιχαλολιάκου στη Βουλή σήμερα. Κομψή, με άσπρο σακάκι και εβαζέ μπλε φούστα, με επώνυμη τσάντα, χρυσό ρολόι και καλοχτενισμένη, ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Ορκωμοσία: Η χειραψία Τσίπρα- Σαμαρά και όλα τα παραλειπόμενα

Ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό, που δεν σηκώθηκε από την καρέκλα – Με γραβάτα ο Σταύρος Θεοδωράκης, άνευ ο Καραμανλής – Με Skoda έφτασε ο Ευ. Βενιζέλος - Ποιοι έκλεψαν την παράσταση

Με τους φακούς των φωτογράφων να εστιάζουν στα νέα πρόσωπα του κοινοβουλίου, σε εκείνους που προτίμησαν τις γραβάτες και σε όσους έδωσαν πολιτικό όρκο ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,5% στην Ελλάδα «βλέπει» για το 2015 η Κομισιόν, αλλά... με στάνταρντ ΝΔ

Οι προβλέψεις προετοιμάστηκαν επί τη βάσει της πλήρους εφαρμογής των δεσμεύσεων του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής

Στο 2,5% αναμένεται να φτάσει το 2015 η ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο 3,6% το 2016, σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Φρίκη: Έκαψαν τον Ιορδανό πιλότο μετά από «διαγωνισμό» μέσω Twitter

Ανάμεσα στις «επιλογές» ήταν να τον ρίξουν στους κροκόδειλους, να τον διαμελίσουμε με αλυσοπρίονο, να τον παλουκώσουν ή να τον παραμορφώσουν με οξύ πριν τον αποκεφαλίσουν

Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η απόφαση να εκτελέσουν τον Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ ήρθε μετά από... διαγωνισμό μέσω Twitter!

Κατρούγκαλος: Έχουμε εξασφαλίσει τη ρευστότητα της χώρας... θα βάψουμε αυγά με πορδ@ς

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η κυβέρνηση στις μνημονιακές πολιτικές έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Κουτσούκος στον Βίτσα: Σε 15 μέρες η χώρα θα είναι ξεκρέμαστη - ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν τα αίματα στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του Δημήτρη Βίτσα και του Γιάννη Κουτσούκου.

Ο κ. Κουτσούκος ανέφερε, απευθυνόμενος στον κ. Βίτσα:

Τι σημαίνει "Δομικές Μεταρρυθμίσεις";

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα η οικονομική κρίση ήταν ο καταλύτης έναρξης δομικών μεταρρυθμίσεων (structural reforms). Η μεταρρυθμιστική ορμή που επιβλήθηκε στις χώρες που ζήτησαν διάσωση από τους μηχανισμούς στήριξης απέδωσε καρπούς στην Ιρλανδία και Πορτογαλία, και ως ένα βαθμό στην Ελλάδα.

Η συνέχεια στο imperatorlex

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗ ΓΟΒΑ! Βαλαβάνη: Τώρα ζητά τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ να μείνουν στις θέσεις τους... πριν μερικές μέρες είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους

Αφού ανακοίνωσε πως θα καταργήσει το ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου του ΔΣ

Αφού ανακοίνωσε πως θα καταργήσει το ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, Εμμανουήλ Κονδύλη, καθώς και του διευθύνοντος συμβούλου, Πασχάλη Μπουχώρη, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, βάζει «φρένο» στις αποφάσεις της.

Κορίτσια…ο Τσίπρας

Όλα παίζουν ρόλο στην πολιτική και πολύ περισσότερο η εμφάνιση.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύει αυτό που λέει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Η καλλονή βουλευτής του κόμματος Μπερλουσκόνι Λάουρα Ραβέτο, είναι ενθουσιασμένη από τον κ. Τσίπρα και δεν… κρατιόταν.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Πιράνχας ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ 6χρονη μπροστά στη μητέρα και τους παππούδες της

Αναποδογύρισε το κανό στο οποίο επέβαινε κατά τη διάρκεια καταιγίδας
​Τραγικό θάνατο βρήκε μια 6χρονη ενώ έκανε διακοπές μαζί με τους παππούδες της, στην Βραζιλία.

FT: Ο Σόιμπλε αναμένεται να είναι σήμερα σκληρός με τον Βαρουφάκη

Τι προβλέπουν οι παρατηρητές για το κρίσιμο τετ-α-τετ της νέας ελληνικής κυβέρνησης - Τι θα ζητήσει ο Σόιμπλε από τον Βαρουφάκη; - Ο γερμανός ΥΠΟΙΚ θα εμμείνει στη θέση του η Ελλάδα να παραμείνει στο υπάρχον πρόγραμμα διάσωσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ξένο μέσο