08 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας σε άτακτη υποχώρηση από πρόγραμμα Θεσσαλονίκης: Μόνο «καταργούμε, διαλύουμε, μειώνουμε, χαλάμε, ξεχαρβαλώνουμε» χωρίς σχέδιο ανάπτυξης

Φυσικά και δεν ακούστηκε τίποτα συγκεκριμένο πέρα από 3-4 ανέξοδα μέτρα που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες και αφορούν συγκεκριμένες μικρές ομάδες πολιτών... μέχρι και για τον νέο ΕΝΦΙΑ που θα μπορούσε να πει ένα νούμερο απέφυγε να δεσμευθεί για το ποσό πάνω από το οποίο θα πληρώνεται ο νέος φόρος και είχε το θράσος να ζητάει από εμάς να πληρώσουμε τις τελευταίες δόσεις του 2014, όταν πριν 3 χρόνια έλεγε ότι δεν θα τον πληρώσει ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ-Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΑΡΑΣ! Εξαφανίστηκε από το ΔΤ η επανίδρυση της ΜΟΜΑ...

Ένα πρώτο δείγμα γραφής του νέου ΥΠΕΘΑ Καμμένου (πέραν ου ότι ο ίδιος δεν υπηρέτησε ούτε μια μέρα από τη θητεία του στον Έβρο, καθότι επί 23 μήνες είχε την ειδικότητα του λουφαδόρου στην Αεροπορία-το 1987 επί σκληρής πασοκοκρατίας) δόθηκε κατά την επίσκεψή του στον Έβρο με τα φούμαρα περί επανίδρυσης των ΜΟΜΑ.

Η εξαγγελία του Πανάρα μετά από μερικές ώρες...

ΦΩΤΟ-Δεν παλεύεται το κουτόχορτο που ποτίζουν τους ηλίθιους!

Η αλήθεια εδώ και τα ψέμματα για τους ηλίθιους από τον Κουρτάκη και τον Ευαγγελάτο στις επόμενες φώτο:

Μπαίνοντας στο Chinook με φουσκωτό! Εντυπωσιακό βίντεο Ειδικών Δυνάμεων

Η διαφυγή από το σημείο που επιχείρησαν οι Ειδικές Δυνάμεις είναι σημαντική . Και η ταχύτητα παίζει μεγάλο ρόλο. Πόσο γρήγορη μπορεί να είναι η “αποχώρηση”; Κανείς δεν ξέρει αλλά όσο πιο αστραπιαία γίνει τόσο το καλύτερο.

ΑΥΤΟ είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραγούδι με τα 39 εκατομμύρια views στο YouTube!

Tι λέει ο δημιουργός του για το ρεκόρ;

​Τις 39 εκατομμύρια προβολές, αριθμός που σημειώνουν παγκόσμια σουξέ, έχει ξεπεράσει το «Mamacita Buena» που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια και ο Claydee, σχολιάζοντας το ότι γράφει ιστορία στο ελληνικό YouTube, μιλάει για την επιτυχία του!

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΑ; Η «Αυγή» παρουσιάζει τον Σόιμπλε ως Ες Ες [σκίτσο]

Ενα σκίτσο που παρουσιάζει τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως αξιωματούχο των Ναζί που εύχεται να δει τους Ελληνες στο κρεματόριο φιλοξενεί η online έκδοση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή».

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ-Ένταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Χωρίς ΜΑΤ έλεγε ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας ο υπ. δημόσιας τάξης Πανούσης... τελικά στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν κανονικά ΜΑΤ... ε λέει κι αυτός καμιά μαλ@κία να περνά η ώρα

Ένταση σημειώθηκε, μετά τις 5 το απόγευμα, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, δύο και πλέον ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Superleague.

Στο Βερολίνο λένε ότι δεν θ' αφήσουν να γκρεμιστεί η Ελλάδα!

Ραδιοφωνικός παραγωγός της Deutsche Welle αποκαλύπτει το μυστικό σχέδιο «υποχώρησης» των Γερμανών για ρήτρα «ελάφρυνσης» που, εάν συνδυαστεί με σαρωτικές μεταρρυθμίσεις και πάταξη της φοροδιαφυγής από την κυβέρνηση Τσίπρα, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε... διαγραφή του μισού χρέους!

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ! Σύγκληση των οργάνων της ΝΔ ζητά η ΟΝΝΕΔ και ασκεί σκληρή κριτική

Σα δεν ντρέπεστε ρε φλώροι που σας έχουν τρελάνει στη φάπα τα ΕΑΑΚ στα παν/μια...

Για πρώην υπουργούς “βασιλικότερους της τρόικας”, προεκλογική εμμονή σε φοβικά διλήμματα και απώλεια της ψυχικής επαφής με την κοινωνική βάση της Ν.Δ κάνει λόγο η γαλάζια νεολαία σε πόρισμα που ψηφίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση της τακτικής της επιτροπής

ΚΛΕΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Ο δημόσιος υπάλληλος που καταδικάζεται για διαφθορά δεν χάνει τη σύνταξή του

Δικαιώθηκε εφοριακός που δεν του χορηγούσαν τη σύνταξη λόγω καταδίκης του για δωροδοκία

Δεν χάνει το συνταξιοδοτικό του δικαίωμα ο δημόσιος υπάλληλος ο οποίος έχει καταδικαστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση. Αυτό έκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δικαίωσε εφοριακό που δεν του χορηγούσαν τη σύνταξη λόγω καταδίκης του για δωροδοκία.

Ευρωπαίος ηγέτης: Πρόσεξε τι θα πεις την Κυριακή σε ακούνε πολλοί

Σε οριακό σημείο βρίσκονται, πλέον, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους της και όλες οι πλευρές περιμένουν με αγωνία τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όπου και θα παρουσιάσει το σχέδιό του.

Economist: Μάγος ή... κλόουν ο Αλέξης Τσίπρας;

Στο σκίτσο του περιοδικού το ελληνικό χρέος παρουσιάζεται σαν ένα τέρας, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως άλλος... μάγοςΕπανήλθε με ένα σκίτσο που αφορά στην Ελλάδα ο Economist, θέλοντας να σχολιάσει την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Αμφίπολη: Παραπλανητική η ταφή στον τέταρτο θάλαμο;

Ενδιαφέρουσα είναι η προσέγγιση της αρχαιολόγου Χρυσούλας Παλιαδέλη γύρω από τους πέντε σκελετούς που βρέθηκαν στο τέταρτο θάλαμο της Αμφίπολης.

«Κόκκινη γραμμή» για τις Βρυξέλλες ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός

Από το περιεχόμενο των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα διαφανεί εάν υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης αμοιβαία αποδεκτής λύσης μεταξύ των εταίρων και δανειστών και της Ελλάδας, υποστηρίζουν στις Βρυξέλλες.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός…

Σε κείμενο με τίτλο "να ποιος είναι ο Ολυμπιακός", που φιλοξενεί στο επίσημο site της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει στην παρουσίαση για τον σημερινό αντίπαλο του δικεφάλου ότι: Σήμερα το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο με το καθεστώς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ευγενής μας τύφλωση

Το 1893 τα πράγματα στην Ελλάδα ήτανε σκούρα. Μετά από δεκαετίες συσσώρευσης υπέρογκων δανείων και σπατάλης, το κράτος βρισκόταν στα όρια της κατάρρευσης. Λεφτά στο ταμείο δεν υπήρχαν. Η μόνη ελπίδα ήταν ένα νέο, ιλιγγιώδες δάνειο από τους Άγγλους (με τοκογλυφικούς όρους) το οποίο ο βασιλιάς αρνήθηκε να υπογράψει. Έτσι, το Δεκέμβριο ο πρωθυπουργός Χαρίλαος Τρικούπης εμφανίστηκε στη Βουλή (όχι στο Καστελόριζο), και ανακοίνωσε στο έθνος ότι, δυστυχώς, επτωχεύσαμεν.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στηρίζει Τσίπρα: «Δώστε μία ευκαιρία στην Ελλάδα»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της κυρίας Αγγελοπούλου, με τίτλο «All we are saying, is Greece give a chance»

Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προστρέχει η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία με μία εντυπωσιακή παρέμβασή της, μέσω άρθρου της στην αμερικανική Huffington Post καλεί τους ευρωπαίους και τους ξένους ηγέτες να δώσουν μία ευκαιρία στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού: Θα φτάσουμε μέχρι και στον αποκλεισμό της Βουλής για να προστατεύσουμε τη ζωή και τη δουλειά μας

Αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην εργασία εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη Μεγάλη Παναγιά.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του έργου της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, ζητώντας από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της επί του ζητήματος. Προεκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για τερματισμό της επένδυσης και απορρόφηση των εργαζομένων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Σε σκληρή γραμμή ο Λαπαβίτσας: Δημοψήφισμα ή εκλογές

Τι λένε τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του Eurogroup της Τετάρτης και τις πιθανότητες συμφωνίας ή χάσματος με τους εταίρους

Ο Άδωνις για την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δεν μπορούμε να ψηφίσουμε, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά έχουμε δεσμευτεί ότι θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που θα πετύχουν με την Ευρώπη» δήλωσε στον real fm 97,8 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Άλαν Γκρίνσπαν: Αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

«Το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν υπάρχει κανείς τρόπος ώστε να αντιληφθώ, πώς θα συνεχιστεί το ευρώ, εκτός και αν όλα τα μέλη της ευρωζώνης ενοποιηθούν πολιτικά», σημείωσε 

Ο τέως διοικητής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Άλαν Γκρίνσπαν, προβλέπει ότι η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης.

ΦΩΤΟ-Economist: Μάγος ή... κλόουν ο Αλέξης Τσίπρας;

Στο σκίτσο του περιοδικού το ελληνικό χρέος παρουσιάζεται σαν ένα τέρας, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως άλλος... μάγος

Επανήλθε με ένα σκίτσο που αφορά στην Ελλάδα ο Economist, θέλοντας να σχολιάσει την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Μαζιώτης για τη συγκυβέρνηση: Η δίψα για εξουσία «πάντρεψε» την Αριστερά με την ακροδεξιά

«Ο χρόνος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι βραχύβιος και θα ακολουθήσει την τύχη των προηγούμενων κυβερνήσεων Σαμαρά και Παπανδρέου»

Για απαξίωση του πολιτικού συστήματος και για «δίψα για εξουσία», που οδήγησε στη μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ (τους οποίους χαρακτηρίζει «ακροδεξιά») κάνει λόγο ο προφυλακισμένος για συμμετοχή στον Επαναστικό Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, σε κείμενό του μέσα από τη φυλακή.

ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ Κ. ΤΙΠΟΤΑ! Η μυστική συνάντηση Καραμανλή – Αβραμόπουλου στο Λυκαβηττό

Μια μυστική συνάντηση είχαν ανήμερα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ!“Βήμα της Κυριακής”: Διεργασίες για επιστροφή Καραμανλή στην ηγεσία της Κεντροδεξιάς

Αφού βλέπει ότι με το αγαπημένο του σενάριο περί Αβραμόπουλου γελάει πια ο κόσμος, άρχισε τις παπαριές περί Καραμανλή...

“Ρουκέτα” περί διεργασιών επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Κεντροδεξιάς, εξαπολύει το “Βήμα της Κυριακής”, με ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει ο Άρης Ραβανός.

Πρώτες γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτες γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών σε… δόσεις αλλά και αντιπαραθέσεις στο Κυβερνητικό Συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μ@λάκα μου τι ζούμε!! Ο Τσακαλώτος ούτε τον όρκο δεν μπορεί να επαναλάβει!!

Αυτό το χάλι στείλαμε στην Ευρώπη να διαπραγματευθεί και οι διάφοροι Χατζηνικολάου πανηγυρίζουν γιατί βλέπουν λέει "επιτυχή διαπραγμάτευση". Δείτε τον Τσακαλώτο που δεν μπορεί να επαναλάβει τη φράση του όρκου "ότι θα είμαι πιστός στην πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα":

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!Στρατούλης: Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της θητείας

Τη δέσμευση ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο  αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

ΑΝΤΩΝΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ->"Ο Σαμαράς να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του και να στηρίξει Τσίπρα"

Τον άνθρωπο που γράφει τα παρακάτω, το 2010 ο Σαμαράς παρολίγο θα τον έβαζε εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ (τότε είχε πέσει πολύ κράξιμο από εδώ) αλλά τελικά έκανε πίσω αφού ο στεγνός ΠΑΣΟΚος ήταν από τους μεγαλύτερους υβριστές του Καραμανλή... αργότερα γράφτηκε ότι τον είχε άτυπο σύμβουλό του αφού είναι παλαιοί φίλοι (από το 1992 όταν ο Σαμαράς ήταν ΥΠΕΞ και ο πρασινοφρουρός δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ του ΥΠΕΞ) μας λέγανε τότε... σταδιακά ο παλιόφιλος βρήκε το δρόμο του ΠΑΣΟΚου προς τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα γράφει τον παρακάτω λίβελο εναντίον του Σαμαρά... Αντώνη καλά σουτ κάνει (και είναι η δεύτερη φορά που σου την κάνει αφού και την περίοδο της "πολιτικής ερήμου" σε "κάρφωνε") και να τον χαίρεσαι τον φίλο σου και τη φυλλάδα του, την οποία στηρίξατε και με χρήμα και διαφήμιση, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 

Ζημιά προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η αδυναμία του αρχηγού της να ξεπεράσει ψυχολογικά τη βαριά εκλογική ήττα που υπέστη από έναν αντίπαλο τον οποίο προφανώς είχε υποτιμήσει και εξακολουθεί να απαξιώνει.

Του Γιώργου Χαρβαλιά

ΦΩΤΟ-Ο Βαρουφάκης παραδέχεται ότι τάζει μεταρρυθμίσεις στους Ευρωπαίους και ο λαός δεν έχει ιδέα

Απαντώντας σε σχόλιο ότι δεν μπορείς να ζητάς πρόγραμμα-γέφυρα χωρίς να παρουσιάζεις μεταρρυθμίσεις στους Ευρωπαίους, ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι έχει παραδώσει στους δανειστές μια μεγάλη λίστα με βαθιές μεταρρυθμίσεις... επ'αυτού ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος τον ρώτησε έκπληκτος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΣΟΚ! Διέρρευσε η ομιλία Τσίπρα και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης

Σας μεταφέρουμε, κατ’ αποκλειστικότητα ένα μέρος, (αυτό μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε, τι να κάνουμε;) από τις προγραμματικές δηλώσεις που θα αναγνώσει ο Πρωθυπουργός στη Βουλή.

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

ο Ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε να κυβερνήσουμε τη χώρα σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας. Με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε να είμαστε οι νέοι διαχειριστές της ίδιας και απαράλλακτης εξουσίας, μας δέσμευσε να γυρίσουμε σελίδα. Και αυτό είναι που κάνουμε. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.

Όταν ο σούπερ Μπαρούφας σφάδαζε σαν αποκεφαλισμένο κοτόπουλο

Συνήθως, το αποκεφαλισμένο κοτόπουλο τινάζεται σπασμωδικά από δω κι από κει ώσπου μετά από λίγο πέφτει ξερό στο έδαφος. Χθες στο Βερολίνο, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν, κατά την αντίληψή μου, φανερά σοκαρισμένος όταν βγήκε από τη συνάντηση με τον Σόιμπλε για τις καθιερωμένες δηλώσεις.
Ομως ποτέ δεν θα τον παρομοίαζα με το αποκεφαλισμένο κοτόπουλο της εικόνας από την οποία ξεκίνησα.

Ξεκίνησε το πήδημα ο Αλέξης:Αυξήσεις φόρων-Αναβολή αφορολόγητου 12.000-Ότι δεν δηλώνεται, κατάσχεται

Ότι δεν δηλώνεται, κατάσχεται
- Εξετάζεται η σταδιακή αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, αλλά και η προσφυγή σε έκτακτα μέτρα
- "Πόθεν έσχες" για όλους από το 2016 με αναλυτική δήλωση της περιουσιακής κατάστασης
- ΦΑΠ 2.800 ευρώ το χρόνο για 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων
- Η φορολογική κλίμακα που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από 8-9 φορολογικά κλιμάκια και θα προβλέπει συντελεστές φόρου από 30% έως και 50% για εισοδήματα μεγαλύτερα των 20.000 ευρώ
-Προς αναβολή η αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, λόγω της δημοσιονομικής στενότητας, αλλά και της μη συμφωνίας με την ΕΕ

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ 1 € ΓΙΑ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ"! Πρωταθλητές Ευρώπης τα Ελληνόπουλα στον τζόγο

Πρωταθλητές Ευρώπης στον τζόγο αναδεικνύονται τα Ελληνόπουλα, που επιδίδονται μανιωδώς στα τυχερά παιχνίδια, στο διαδίκτυο και το φυσικό κόσμο, αναζητώντας τρόπους να αυξήσουν το χαρτζιλίκι τους ή να συνεισφέρουν στο οικογενειακό κομπόδεμα που έχει εξανεμιστεί από την οικονομική κρίση.

Καραγκούνης: Θα βάλουμε πλάτη, αλλά...

«Θα βάλουμε πλάτη, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά σε μια λογική που δεν θα οδηγήσουν τη χώρα σε αδιέξοδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ΔημοκρατίαςΚώστας Καραγκούνης στον Real fm 97.8.

ΔΝΤ: Μεγαλύτερο από 2,5 δις το δημοσιονομικό κενό στην Ελλάδα το 2015

Ανησυχία επικρατεί στο ΔΝΤ για την πορεία της οικονομίας και του ελληνικού προγράμματος, καθώς εδώ και δύο μήνες δεν έχουν ενημέρωση για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Νέα μέτρα και μνημόνιο για 4 χρόνια δίνει ο Αλέξης για να πει ότι έδιωξε την τρόικα!

Εννοείται ότι για να πει "έσκισα το μνημόνιο" (το οποίο λήγει ούτως ή άλλως) δεν θέλει και τα 7 δις με τόκο 1,5% αλλά προτιμά έντοκα με τόκο 6% το χρόνο

Προγραμματικές δηλώσεις σε δύο μέρη: α) Το πρώτο πεντάμηνο (μέχρι τέλος Ιουνίου) και το πρόγραμμα-«γέφυρα» και β) τα επόμενα 3,5 χρόνια - Διπλός ο στόχος: Να αποφευχθεί δημοσιονομικό «ατύχημα», αλλά και να ανοίξει ο δρόμος για συμφωνία με τους εταίρους

Πινγκ-πονγκ μεταξύ Merkel-Obama ο κατά τ'άλλα "εθνικά υπερήφανος" κ.Τσίπρας

Του Γιάννη Αγγέλη

Οι ερμηνείες για τα καλά και τα… κακά της επικείμενης συνάντησης Obama-Merkel στην Ουάσινγκτον δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα. Αλλά από όλες σχεδόν τις προσεγγίσεις της συνάντησης, ένα στοιχείο εκτιμήσεων παραμένει σχεδόν σταθερά στο περιθώριο: τα χρήματα.

Σουλτς: Ο Τσίπρας είναι λογικός, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι έγινε πρωθυπουργός

«Αν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, τότε οι δανειστές θα την στηρίξουν. Αν μια πλευρά αθετήσει τις συμφωνίες, θα το πράξει και η άλλη. Και αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει η Ελλάδα στην παρούσα φάση» προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ευρωβουλής

ΠΑΝΟ ΒΑΛΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ! «Με εντολή Καμμένου ξηλώθηκε το... γούνινο κάθισμα στο Πρωθυπουργικό αεροπλάνο»

Κατινίστικη διαρροή Καμμένου (του οποίου τα αγαπημένα είναι να ρουφάει κόκα κόλα και να παίζει μπιρίμπα) που προκαλεί γέλια αφού το αεροπλάνο ανήκει στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και συνεπώς δεν μπορεί να "έμειναν άναυδοι οι υπάλληλοι της πολεμικής αεροπορίας" και να μην ήξερα τι γίνεται! Αφού το αεροπλάνο είναι δικό τους, αυτοί το φυλάσσουν, αυτοί το καθαρίζουν και αυτοί το συντηρούν...

TON XAΡIZOYME! Γοητευμένες με τον Αλέξη οι Τουρκάλες! (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιασμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνουν οι Τούρκοι και ιδιαίτερα οι… Τουρκάλες!

«Μέσα από τα social media φαίνεται ότι στις νέες Τουρκάλες αρέσει πολύ ο Αλέξης Τσίπρας, ένα πρόσωπο που είναι έτσι κι αλλιώς στη μόδα, καθώς πολλοί πολιτικοί ερίζουν σε ποιου τις ιδέες είναι πιο κοντά.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός Πανούσης για gay υπουργούς: Βαρουφάκης-Τσακαλώτος είναι πεταλουδίτσες, ενώ ο Σακελαρίδης φεύγει σαν κοπέλα τελειωμένη, δεν μπορεί να συγκρατηθεί

Η πλάκα είναι ότι οι αριστεράντζες δεν έχουν και χιούμορ και θα τον σκίσουν γιαυτά που τους χώνει.... αυτοί καταλαβαίνουν μόνο το χιούμορ του Λαζόπουλου και της Ελληνοφρένειας που βρίζουν μόνο δεξιούς. Δείτε τον Πανούση στο βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Το άλλο με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ το ξέρετε;

Ε, δείτε τους! Αυτή δεν μπορεί άλλο στα 4 και τον βούρδουλα κι αυτός δεν πεινάει γιατί έχει μαξιλάρι αλλά θέλει δραχμή:

Bίντεο: Ψιλοένταση και μπινελίκια στο "Μακεδονία" εναντίον της αποστολής του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι προκλήθηκε ένταση κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ότι στόχος των περίπου 20 οπαδών ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΕΙ! "Εντολή Τσίπρα για έρευνα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ και όχι στην παραποιημένη..."

Το παρακάτω άρθρο από το newsbomb.gr του Δημητράκη Γιαννακόπουλου (προς το παρόν με 2 "νι" αλλά προσεχώς θα το γράφει κι αυτός με ένα) μπαίνει εν είδη ανεκδότου και σε καμία περίπτωση σαν πραγματική, αξιόπιστη είδηση... Πέραν της γελοιότητάς του και του κουτόχορτου για τα γίδια το "Εντολή Τσίπρα" είναι όλα τα λεφτά αφού το ακούγαμε και επί χούντας... Σαμαρά

Γελάστε:

Όταν ο Βασιλιάς της Ιορδανίας έπαιζε στο Star Trek (video)

O Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο, λόγω των πρωτοβουλιών του εναντίον της οργάνωσης ISIS. Κήρυξε τον πόλεμο στους τζιχαντιστές και παράλληλα πληροφορίες τον θέλουν να πήρε μαχητικό αεροσκάφος και να βομβάρδισε περιοχή της Συρίας που ελέγχουν οι μαχητές της ISIS.

Αλέξη από τους ξένους δεν χρειαζόμαστε προτάσεις αλλά τα λεφτά τους!

Δεν ξέρουμε αν και κατά πόσον η ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα ήταν για να κατευνάσει διάφορους νεραϊδοπαρμένους του ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη ελπίζουν σε κάποια νεομπολσεβίκικη επανάσταση, αλλά κάποιος πρέπει να πει στον κ. Αλέξη Τσίπρα ότι από τους ξένους δεν χρειαζόμαστε πρωτίστως τις προτάσεις, αλλά τα λεφτά τους. Επομένως, όποιος αντέγραψε το απόσπασμα στην ομιλία του πρωθυπουργού, που ανέφερε «η Ελλάδα έχει πλέον προτάσεις... Περιμένουμε προτάσεις και από τους εταίρους. Περιμένουμε ακόμα και τις προτάσεις της Γερμανίας. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει κάτι συγκεκριμένο», είναι εκτός της πραγματικότητας.

Ή ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ Ή ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ! FT: Όταν η Ελλάδα δημιουργούσε κουλτούρα, οι Σκανδιναβοί ήταν με τα ρόπαλα

Τη φήμη της Ελλάδας επιχειρεί να αποκαταστήσει ο Βρετανός Πίτερ Άσπντεν (προφανώς ψηφοφόρος του Καμμένου και του ), ο οποίος σε άρθρο του στους Financial Times επικρίνει τη μνησικακία που τα διεθνή μέσα έχουν δείξει για τη χώρα με αφορμή το οικονομικό της πρόβλημα.

Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν και τι πραγματικά ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και για τα νέα του καθήκοντα αυτά του υπουργού Οικονομικών μίλησε η εικαστικός Δανάη Στράτου. Η γυναίκα του πιο πολυσυζητημένου Ελληνα των τελευταίων ημερών αποκάλυψε ακόμη και τι τελικά ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του 54χρονου υπουργού.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Γιατί με θεωρούσαν δεξιό!»

Τι λέει για τον συμφοιτητή του Γιάννη Στουρνάρα

Σε κοινό δρόμο βάδισαν στα νεανικά τους χρόνια ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας αφού βρέθηκαν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η τρόικα μαζεύεται «αυτοπροσώπως» για να δει την κ@λοτούμπα του Γιάνη Μπαρούφα

Λαγκάρντ, Ντράγκι και φυσικά Νταϊσελμπλούμ την Τετάρτη στο έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα - Κλιμακώνεται το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκομένων για το ελληνικό ζήτημα - Ντάισελμπλουμ: Προθεσμία έως τις 16 Φεβρουαρίου έχει η Αθήνα για να πάρει αποφάσεις