09 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πανούτσος έχει νέα για τους ΣΥΡΙΖΑίους: «Ο πόλεμος για την Ευρώπη τελείωσε το 1945-Σε λίγο θα τους ζητήσουμε ευθύνες που μας αφήνουν και ψηφίζουμε»

Αντώνης Πανούτσος

Η αναφορά του Γιάνη Βαρουφάκη σε ναζιστικό κόμμα στην ελληνική Βουλή προκάλεσε ένα μικρό σοκ. Οχι γιατί ήταν ψέμα, αλλά για λόγους ευγένειας η λέξη «ναζισμός» δεν αναφέρεται μπροστά σε Γερμανούς πολιτικούς

Εχω νέα. Ο Πόλεμος τελείωσε το 1945. Τον χάσανε οι Γερμανοί, άλλαξε το πολίτευμα, ξαναστήθηκε η βιομηχανία και η χώρα τους έγινε πρώτη ευρωπαϊκή δύναμη. Το γουστάρουμε δεν το γουστάρουμε, έτσι έγινε. Για την Ευρώπη λοιπόν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια αρχαία ιστορία.

Πάλι ρόμπα γίναν! Η Κομισιόν δηλώνει άγνοια για υποτιθέμενη επιστολή Γιούνκερ στον Βαρουφάκη

Τις προτάσεις του στην ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε, σύμφωνα με διαρροές του ΥΠΟΙΚ, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με επιστολή την οποία μετέφερε ο εκπρόσωπος της Ε.Ε. στην τρόικα Ντέκλαν Κοστέλο στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΙΣΟΥΝ: Βρετανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Να ποιος «κάρφωσε» τον Σαμαρά στον Τσίπρα για την δίμηνη παράταση

Με ένα... τιτίβισμα στο twitter γνωστός βρετανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ποιος είπε στον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά ζήτησε δίμηνη παράταση αντί για εξάμηνη στο πρόγραμμα.

ΑΙΣΧΟΣ! Η Ρεβιζιονιστική ηγετική φράξια ψήνει συνεργασία με χαρτογιακάδες του ΔΝΤ και εγκαταλείπει την επαναστατική ανατροπή του κεφαλαιοκρατικού καθεστώτος!

Aπεμπολείται η προοπτική ολικής ρήξης με τον Καπιταλισμό! Εν εξελίξει προσπάθεια σταδιακού και ομαλού σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας μέσα από τους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας και του ΔΝΤ των τεχνοκρατών! Σύντροφοι στις επάλξεις! VENCEREMOS!... Τι κάνει το iskra.gr και ο Λαφαζάνης γαμ@ την τρέλας μου!

Μόνο αρνητική δεν θεωρούν στην κυβέρνηση την παρουσία του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις, αφού εκτιμάται ότι ο αμερικανικός παράγοντας βλέπει πιο τεχνοκρατικά άρα και πιο ψύχραιμα το αδιέξοδο του προγράμματος που εκπνέει στο τέλος του μήνα. Παλιές... καραβάνες στο υπουργείο Οικονομικών υπενθυμίζουν, μάλιστα, με νόημα ότι το ΔΝΤ ήταν αυτό που έβαλε στο τραπέζι το θέμα του "κουρέματος" προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το Χρέος.

Ο Ερντογάν το πήρε απόφαση ότι δεν μπορεί να κλείσει το twitter... και έκανε το πρώτο του tweet

Γνωστός για τους λίβελους που εξαπολύει εναντίον του Twitter, αλλά και για την απαγόρευσή του προ μερικών μηνών, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε σήμερα το πρώτο του μήνυμα 140 χαρακτήρων, με θέμα το κάπνισμα.

Οι Ρώσοι ολιγάρχες που κατέκτησαν τον κόσμο -Κατέχουν κολοσσούς στη Δύση

Ρώσος, ολιγάρχης. Οι δύο λέξεις που συνδυάστηκαν την τελευταία δεκαετία και αναφέρονται ολοένα και πιο συχνά, όταν γίνεται λόγος για επιχειρηματίες που κατά κύριο λόγο πλούτισαν μετά από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης και στη συνέχεια ξεχύθηκαν στη Δύση για να την κατακτήσουν.

Ερώτηση: Πότε θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός; Σκουρλέτης: Α δεν μπορώ να σας πω! Μπορεί τέλος του χρόνου...

Ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος... όπως ήταν στο σχεδιασμό τους εξαρχής αλλά το έκρυβαν

Ορθάνοικτο άφησε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. Εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει Grexit, ενώ για τον κατώτατο μισθό υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει στα 751 ευρώ, στα τέλη του έτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Για ότι μας κατηγορούσαν πέρσι σαν "δωσίλογους"... τα κάνουν φέτος! Θα μας πάνε στα βράχια οι άσχετοι

«Θα μας πάνε τα βράχια γιατί είναι άσχετοι. Από άγνοια θα μας πάνε στα βράχια όχι από επιλογή» ανέφερε στην τηλεοπτική του εκπομπή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική της νέας Κυβέρνησης.

ΦΩΤΟ-Η άλλη ανέβηκε με προβιά στο βήμα της Βουλής!

Απίστευτες εμφανίσεις στη Βουλή

Συνεχίζονται τα νέα ήθη και έθιμα όσον αφορά την εμφάνιση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Με την νέα πλέον κυβέρνηση και με τον Γιάν(ν)η  Βαρουφάκη να εισάγει πρώτος...

Ο ευδιάθετος Κώστας Καραμανλής

Με μια ασυνήθιστα καλή διάθεση εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ίσως επειδή, υιοθετώντας κι εκείνος την κεντρική επιλογή του νυν πρωθυπουργού, έχει αποχωριστεί τη γραβάτα του.

Ο Βαρουφάκης δεν θα σκίσει το Μνημόνιο -«Το 70% των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει είναι θετικές»

Η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί να δηλώνει την αισιοδοξία της πως θα καταφέρει να πείσει στο Eurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής τους εταίρους της προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για μία συμφωνία-γέφυρα.

Αδωνις: Δεν πήγα για σπα με αστυνομικούς να με φυλάνε! Αν δεν ζητήσουν συγγνώμη θα φάνε μήνυση

Τελικά όπως έγραψα το μεσημέρι πρόκειται για λάσπη εκ μέρους αστυνομικών, στους προηγούμενους προκειμένου να γλύψουν τους τωρινούς

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο protothema.gr για όσα κυκλοφορούν περί χρησιμοποίησης αστυνομικής δύναμης για την προσωπική του φύλαξη ενώ ήταν σε resort με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου - Αν δεν ζητήσουν συγγνώμη, θα τους ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη και τα χρήματα θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, τονίζει

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΕΠΟΣ! Η Ζωή απάντησε από το Προεδρείο σε τοποθέτηση του Κυριάκου!

Αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ στο άρθρο 28 του Συντάγματος.

Πρωτοβουλίες- συναντήσεις Σαμαρά

Σειρά συναντήσεων με συναδέλφους του πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι από τη μια δεν στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση αλλά από την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και με το λεγόμενο αντί-Συνταγματικό τόξο, ετοιμάζει ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Γραφείο δίπλα στον Τσίπρα για τον Τέρενς Κουίκ... που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με ΣΥΡΙΖΑ

Προνομιακή θέση για τον υφυπουργό Επικρατείας

Στα ενδότερα του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή θα βρίσκεται τελικά η έδρα του υφυπουργού Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ. Πρόκειται για τον χώρο που φιλοξενούσε τον...

ΑΝΑΣΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!Νέο «χτύπημα» από τη Moody's: Υποβάθμισε 5 ελληνικές τράπεζες

Νέο «χτύπημα» από τον οίκο Moody's ο οποίος προχώρησε σε υποβάθμιση πιστοληπτικής αξιολόγησης πέντε ελληνικών τραπεζών.

Ειδικότερα, η Moody΄s υποβάθμισε την αξιολόγηση της...

ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Ομπάμα: Ελπίζουμε να συνεργαστεί η Ελλάδα με το ΔΝΤ και την ΕΕ – Μέρκελ: Είναι στο χέρι των Ελλήνων

Μήνυμα στήριξης, αλλά και συμβουλές για συνεργασία έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μετά τη συνάντηση που είχε στον Λευκό Οίκο με την Ανγκελα Μέρκελ.

Δεν τη παλεύει ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ! Η φώτο που λέει η Ραχήλ να δείξει ο Βαρουφάκης στο Eurogroup

Με… μπαρούφες συμβουλεύει μέσω των κοινωνικών δικτύων η Ραχήλ Μακρή τον… Μπαρουφάκη, συνεχίζοντας έτσι μια θαυμάσια (στο είδος της) καριέρα που ξεκίνησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ξεδιπλώνεται, πλέον, στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ!

Βερολίνο: Ούτε βήμα πίσω για την Ελλάδα-Σόιμπλε: "Ίσως ο Τσίπρας να ξέρει καλύτερα από μένα"

Η θέση της γερμανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης δεν έχει αλλάξει, τόνισε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κοτέ, αναφερόμενη στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σημείωσε ότι το πρόγραμμα απέτυχε.

Γκι Φερχόφστατ για κατοχικό δάνειο: Ο Τσίπρας κυνηγά φαντάσματα του παρελθόντος

Την εκτίμηση ότι οι διεκδικήσεις της Ελλάδας σχετικά με το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις είναι αντίθετες προς το ευρωπαϊκό πνεύμα, εξέφρασε ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκι Φερχόφστατ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ! Η Ζωή έκατσε 6 ώρες στο Προεδρείο και κατήγγειλε και ότι κυκλοφορούν αποφάσεις της χωρίς την έγκρισής της


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκατσε για έξι ώρες στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής
Δε σηκώθηκε στιγμή

Πραγματική διάθεση να ανταποκριθεί στον κρίσιμο θεσμικό ρόλο που της έχει ανατεθεί από τους βουλευτές, έδειξε σήμερα  η Πρόεδρος της Βουλής  Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν σηκώθηκε ούτε λεπτό από την καρέκλα της  κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων που διήρκησαν έξι ολόκληρες ώρες.

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ: Αυτή είναι η νεφελώδης πρόταση Βαρουφάκη στο Eurogroup: Εφαρμόζουμε 70% του μνημονίου και μας τα δίνετε όλα...

Τι κι αν οι Ευρωπαίοι λένε εδώ και μέρες "περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις την Τετάρτη"; Ο Βαρουφάκης θα πάει με νεφέλωμα (εφαρμόζουμε 70% μνημόνιο) και με 10 προτάσεις έκπληξη που θα επεξεργαστεί με τον προσωπικό του φίλο και νεοφιλελέ Γκουρία του ΟΟΣΑ που έφτιαξε τη γνωστή "εργαλειοθήκη" που καταριόταν ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε τέσσερα μέρη διακρίνεται η πρόταση που θα καταθέσει η ελληνική πλευρά στο Eurogroup της Τετάρτης με βασικό στόχο την εξασφάλιση μιας μεταβατικής περιόδου έως την 1η Σεπτεμβρίου, χρονικό ορίζοντα στον οποίο εκτιμάται ότι θα μπορέσει να οικοδομηθεί το νέο συμβόλαιο με τους εταίρους.

Enterprise Greece: Ο Οργανισμός που δίνει ενοίκιο 400.000 ευρώ ενώ έχει ιδιόκτητο κτίριο!

Την υπόθεση αποκάλυψε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ - Ο Οργανισμός εγκατέλειψε ιδιόκτητο κτήριο στην Ηλιούπολη με γραφεία και αποθήκες, στο οποίο μπορούσε να λειτουργεί και μετεγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας!

Γελάει μέχρι κι ο Χωμενίδης με τα δήθεν ζουμιά του Τσίπρα

Η συγκίνηση του Αλέξη Τσίπρα χθες στη Βουλή κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων -κάποιοι λένε ότι βούρκωσε, άλλοι ότι δάκρυσε (ε λένε και καμιά μαλ@κία οι δημοσιοκάφροι για να βγει το μεροκάματο)- δεν έμεινε ασχολίαστη από τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.

BINTEO-Φυσικά ο ευαγγελάτος τους έφαγε όλους λάχανο...

Τελικά ο Αλέξης συγκινήθηκε, βούρκωσε, έκλαψε ή έκλα(π)σε; Οι απόψεις διίστανται:

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ακόμη μια ιστορική εφημερίδα (photo)

Την αρχή έκανε, προεκλογικά, η επικεφαλής του Ακροδεξιού Γαλλικού κόμματος Λεπέν, η οποία μίλαγε για τον Τσίπρα και έσταζε μέλι.

Ακολούθησαν οι μετεκλογικές, επίσημες, ανακοινώσεις στήριξης του Τσίπρα απο την “Χρυσή Αυγή”.

ΦΩΤΟ-Ποια υπουργός ΣΥΡΙΖΑ έτρεξε να χαιρετίσει τον Καραμανλή;

Να μάθει από πρώτο χέρι τις επόμενες κινήσεις του οικονομικού επιτελείου φαίνεται πως θέλησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αφού μόλις τον αντιλήφθηκε δίπλα της η αναπληρώτρια υπουργός...

ΜΥΘΟΣ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-86 ονόματα έλειπαν από τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά είναι μικρά ψάρια-Η λίστα θα αποδειχθεί ότι

Το ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι ένας μεγάλος μύθος με τον οποίο οι δημοσιοκάφροι τάϊσαν τους ηλίθιους θα αποδειχθεί τους επόμενους μήνες που ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μαζέψει ότι υπόσχεται αφού: Οι συνολικές καταθέσεις των 2.000+ Ελλήνων είναι στο ευτελές ποσό των 2,6 δις εκ των οποίων ακόμα και όλα να είναι μαύρα, που δεν είναι αλλά λέμε, το κράτος μπορεί να επιβάλει πρόστιμα 1; 1,5; ακόμα και 2 δις να πάρει θα εξανεμιστούν σε αναδρομικά δικαστών, στρατιωτικών κ.λπ και άντε να περισσέψει κανα μύριο για τον επόμενο χρόνο... μετά πάει και η λίστα Λαγκάρντ... Αυτό που θέλω να πως είναι ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι ένα μιντιακό κατασκεύασμα το οποίο προσφέρει μόνο σε επίπεδο συμβολισμών (αρνητικούς πχ για τους προηγούμενους που δεν την έλεγξαν γρήγορα) και δεν προσφέρει τίποτα στην ουσία η οποία είναι αμίληκτη: Μας λείπουν λεφτά που πρέπει να παράγουμε συνεχώς και να έρθουν απ' έξω και δεν μπορεί να τα βρούμε δεσμεύοντας περιουσίες ή κατάσχοντας τα λεφτά του Λάτση όπως πιστεύει το γίδι που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ... αυτό
Α και λίγη τροφή για σκέψη: Η Ελλάδα των 10 εκ έχει 2148 πρόσωπα στη λίστα Λαγκάρντ με συνολικές καταθέσεις 2,6 δις... η Γερμανία των κοντά 90 εκ έχει 2106 άτομα με καταθέσεις 4,4 δις... ο ηλίθιος θα πει "να είδες λεφτά υπάρχουν στην Ελλάδα" ενώ αυτός που βλέπει την πραγματικότητα της κοινωνίας θα πει "η λαμογιά είναι χαραγμένη στο ελληνικό DNA" γιατί στη λίστα είναι γραμμένοι όσοι είχαν λεφτά... τα υπόλοιπα 10 εκ δεν είχαν λεφτά να βγάλουν έξω και γιαυτό δεν είναι...

Τα 86 ονόματα που έλειπαν από τη λίστα Λαγκάρντ

Με... ελληνικό ενδιαφέρον η έρευνα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων

Ογδόντα έξι εγγραφές προσώπων με ελληνικό ενδιαφέρον, εκτός από τις 2.062 της λίστας Λαγκάρντ που προήλθε από απόρρητα αρχεία της HSBC Γευνεύης και εστάλησαν από τη Γαλλία στην Ελλάδα, ύστερα από έρευνα SwissLeak.

Ρόμπα κάνουν αστυνομικοί πρώην υπουργό ΝΔ! Ήθελε προστασία την ώρα που έκανε spa

Εκτός αν η καταγγελία εντάσσεται στα πλαίσια γλύφω τους νέους πετώντας λάσπη στους παλιούς...

Σάλο έχει προκαλέσει το αίτημα πρώην υπουργού και νυν βουλευτή για την παροχή αυξημένης αστυνομικής φύλαξης την ώρα που απολάμβανε τις χειμερινές του διακοπές σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγόριανη Παρνασσού.

Αποκάλυψη-βόμβα Spiegel: Ο Βαρουφάκης απολύθηκε από ραδιόφωνο της Αυστραλίας λόγω αντισημιτισμού!

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά η σημερινή ηλεκτρονική έκδοση του ηλεκτρονικού Spiegel.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει η ανταποκρίτρια του Γερμανικού περιοδικού στην Αυστραλία πριν από δέκα χρόνια ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, απολύθηκε από ραδιόφωνο της Αυστραλίας, στο οποίο τότε εργαζόταν, λόγω αντισημιτικών σχολίων του!

ΒΙΝΤΕΟ-Η Λουκά φρουρός της μηχανής Βαρουφάκης του ζητάει να μας βγάλει μαζί με τον Τσίπρα, από το ευρώ και τους αποθεώνει

«Θα σας παραδεχτώ αν μας βγάλετε από το ευρώ» φώναζε σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών η Ελένη Λουκά απευθυνόμενοι στους Γιάνη Βαρουφάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Πώς θα υπολογίζεται πόσο πλούσιος απ'τον ΣΥΡΙΖΑ; Πάνω από 300.000 έρχεται κουτουλιά ως 3.000 ευρώ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Νέα φορολογία σε όλα τα επίπεδα ετοιμάζει το νέο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης υλοποιώντας ουσιαστικά τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις της.

Γιούνκερ σε Τσίπρα: Μη νομίζεις ότι η Ευρωζώνη θα αποδεχθεί τα σχέδιά σου

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Jean-Claude Juncker, συμβούλεψε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποθέτει ότι η Ευρωζώνη απλώς θα αποδεχθεί όλες τις υποσχέσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στους Έλληνες ψηφοφόρους.

Αριστερή πτέρυγα ΣΥΡΙΖΑ: O Αλέξης Τσίπρας θα αναδειχτεί «Ήρωας Αλλιέντε ή προδότης Σιάντος»

Στο ομότιτλο άρθρο, που υπογράφει ο κ. Ανδρέας Ζαφείρης, πολιτευτής του κόμματος, προτείνεται να εφαρμοστεί από την κυβέρνηση ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα χωρίς κανένα «ευρωατλαντικό taboo»

Το ιστορικό ερώτημα, για το αν στις παρούσες κρίσιμες εθνικές συνθήκες και ασφυκτικές πιέσεις από το εξωτερικό, ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, θα αναδειχτεί «Αλλιέντε ή Σιάντος», τίθεται σήμερα στην ιστοσελίδα, «iskra.gr», της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΟΙ ΧΑΥΓΙΤΕΣ!Τα πάνω κάτω φέρνει ο υπουργός Δικαιοσύνης σε φυλακές Δομοκού, ομόφυλα ζευγάρια και κουκουλοφόρους

Μούγγα ο Καμμένος με τις κόκκινες γραμμές του... ή ήταν υπερ του διαλόγου με κουκουλοφόρους και του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφιλους; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ... ΟΛΟΥ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ... ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! 

Τριγμούς προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλου από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων καθώς προχώρησε σε τέσσερις σημαντικές εξαγγελίες.

Κασουλίδης: Δεν τίθεται θέμα Ρωσικής βάσης στην Κύπρο

Η ρωσική πλευρά δεν έχει υποβάλει καν τέτοιο αίτημα, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών

Δεν υπάρχει - ούτε υπήρξε - κανένα θέμα ρωσικών αεροπορικών ή ναυτικών βάσεων στο έδαφος της Κύπρου κι η ρωσική πλευρά δεν έχει υποβάλει καν τέτοιο αίτημα, δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, στις Βρυξέλλες.

ΤΑ 100 ΕΚ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΤ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Από 1η Μαρτίου ο Κοντομηνάς αυξάνει τον κατώτατο μισθό στον Alpha... φαντάζομαι θα ακολουθήσει το MEGA και ο Ψυχάρης

Η πρώτη άτυπη ανακοίνωση έγινε δια στόματος Νίκου Μανεση... ο οποίος ξέχασε να μας ενημερώσει αν το αφεντικό του σκέφτεται να επιστρέψει τα 100 εκ που έφαγε απ'το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα πληρώσαμε εμείς... αλλά τώρα θα του τα πάρει ο Τσίπρας... τι όχι;

Ο  ΑLPHA είναι το πρώτο ιδιωτικό ΜΜΕ το οποίο σκοπεύει να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ από πρώτη Μαρτίου.Το ίδιο θα  συμβεί και στον όμιλο DeMCO στον οποίο ανήκει ο ΑLPHA.

Άλλη μια μούφα του Κουρτάκη-Τελικά δεν αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας

Oργή και αναστάτωση στους συγγενείς των θυμάτων των σατανιστών της Παλλήνης προκάλεσε η ψευδής, όπως αποδείχθηκε, είδηση ότι ο 44χρονος σήμερα εγκέφαλος της ομάδας, Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, ύστερα από 21 χρόνια κράτησης.

Γονέας ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο τον διευθυντή ζητώντας ισότιμη ενημέρωση με την πρώην γυναίκα του!

Ο οξύθυμος πατέρας προκάλεσε ζημιές στο γραφείο, πετώντας καρέκλες και ξυλοκοπώντας τον διευθυντή

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βέροιας όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε, βιαιοπράγησε και τραυμάτισε σοβαρά τον διευθυντή του σχολείου μέσα στο γραφείο του.

Στα κάγκελα 1.986 εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές - Με τι απειλούν

Στο δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν 1.986 εργαζόμενοι αν σταματήσουν οι εργασίες στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές οι οποίοι απειλούν να...οχυρωθούν στα ορυχεία και αποκλείσουν τη Βουλή.

Αποθεώθηκε ο Τσίπρας στην Αυστριά... από 10 μετρημένους ΣΥΡΙΖΑίους-Και ο Φάιμαν του μετέφερε το μήνυμα

- Σε εξέλιξη οι δηλώσεις στο Μέγαρο της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Αυστρίας στη Βιέννη, του Αλέξη Τσίπρα με τον Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν
- Υπο αντίξοες συνθήκες έφτασε στην αυστριακή πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός
- Αποθέωση Τσίπρα στην Αυστρία - Χιονοθύελλα καθυστέρησε την άφιξή του στην Βιέννη

Ο Τσίπρας ευχαρίστησε τον Επίτιμο για τις χθεσινές του ευχές (photo)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε τηλεγράφημα στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για να τον ευχαριστήσει, διότι χθες...

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας μπορεί να μας εξηγήσει πως από το "μην τολμήσετε να ζητήσετε παράταση" έφτασε στο "ζητάμε 6μηνη παράταση"

ΝΔ: «Ας πει ο κ. Τσίπρας πόση παράταση του μνημονίου επιθυμεί» - ΠΑΣΟΚ: «Η νέα κυβέρνηση αρνείται να ζητήσει παράταση, αλλά θα ήθελε να έχει βρει τη χώρα σε καθεστώς εξάμηνης και όχι δίμηνης παράτασης του μνημονίου!» - Στην αντεπίθεση περνά η ΝΔ για τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ζήτησε μόνο δύο μήνες παράταση του προγράμματος για να στριμωχθεί η νέα κυβέρνηση

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ "ΑΝΑΣΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ"!Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Καμία αλλαγή στη γερμανική θέση για την Ελλάδα-Συνεργάτης Μέρκελ: Είμαστε έτοιμοι για Grexit

Είπε πως η συμφωνία-γέφυρα θα συζητηθεί στο Eurogroup

Η θέση της Γερμανίας απέναντι στις απαιτήσεις της Ελλάδας δεν έχει αλλάξει, ξεκαθάρισε σήμερα η εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Γιάννα η σοσιαλίστρια!

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Αυτή τη φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν χρειάστηκε να λιποθυμήσει για να πετύχει τον σκοπό της.
Όπως τότε που επιστράτευσε όλη τη γυναικεία πονηριά για να γοητεύσει τον σημερινό σύντροφο της Θόδωρο Αγγελόπουλο. Άλλωστε το φλερτ αυτή τη φορά δεν είναι ερωτικό. Είναι πολιτικό.

ΑΛΕΞΗ ΑΥΤΟΝ ΒΓΑΛΤΟΝ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!Ιρλανδός υπ. Γεωργίας: «Ο,τι πάρει η Ελλάδα να ισχύσει και για μας»

Οποιαδήποτε νέα ή καλύτερη διαπραγμάτευση εξασφαλίσει η Ελλάδα θα ισχύσει και για την Ιρλανδία, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, ο Υπουργός Γεωργίας της Ιρλανδίας Simon Coveney.

ΠΡΩΔΩΣΗΑ! O Ηλίας θέλει διαπραγμάτευση με τους τοκογλύφους για νέα δανεικά αλλά αν δεν δώσουν: "Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή"

Χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητορική της κυβέρνησης εντός της χώρας ενώ υποστήριξε ότι άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν στο εξωτερικό

Συμπαράσταση και στήριξη σε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση προανήγγειλε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζοντας ότι εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"-ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 12,8% στις πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιανουάριο

Αντίθετα, μείωση 6,1% καταγράφηκε στις πωλήσεις των μοτοσικλετών

Θετικά άρχισε το 2015 για τις πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιανουάριο εφέτος κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά...

Φαήλος: Ο λαός δεν έδωσε στον Τσίπρα εντολή να μας βγάλει από το ευρώ

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σαμαράς: «Είστε λαϊκιστές»-Η αλήθεια για τα 3 «πρωθυπουργικά αεροσκάφη»

Την οργή του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες η αναφορά του πρωθυπουργού κ. Αλ. Τσίπρα στην πώληση του ενός από τα τρία πρωθυπουργικά αεροσκάφη.

Αλήθειες για το Χρέος

Μη βιώσιμο το χρέος και θα κουρευτεί είτε το θέλει η Μέρκελ είτε όχι μας ενημερώνει εδώ και πολύ καιρό ο Κος Βαρουφάκης. Φυσικά αποτελεί πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κο Τσίπρα να δηλώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί η Κα Μέρκελ τις προτάσεις του.

Δύο σημαντικά ερωτήματα...

Η συνέχεια στο imperatorlex

ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ! Γλέζος: Μου θύμισε τον Ζαχαριάδη ο Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

Με το ιστορικό γράμμα του κομμουνιστή, υπεύθυνου για τον "εμφύλιο" (για να μην πω συμμοριτοπόλεμο και θεωρηθώ "φασίστας"), Νίκου Ζαχαριάδη το 1940 παρομοίασε το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της βουλής κατά την εκφώνηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν μιλάει για το πρώτο γράμμα όπου λόγω σοβιετοχιτλερικής συμμαχίας έλεγε ότι ο πόλεμος των Ελλήνων στα βουνά της Αλβανίας είναι ιμπεριαλιστικός και δεν αφορά την εργατιά.