10 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Παραμυθάδες απαγγέλουν ποιήματα στη Βουλή και... αλληλοσυγχαίρονται

Στην προηγούμενη Βουλή το «κλου» ήταν τα ενδυματολογικά: Τα αμπέχωνα του Διαμαντόπουλου (με τα «ραντεβού στα γουναράδικα») και οι… παπαγάλοι της κυρίας Ραχήλ. Στη σημερινή, ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία πλέον, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν υιοθετήσει την απαγγελία ποιημάτων!

Γελάει ο Βουλγαράκης με τις κ@λοτούμπες του παλιού γνωστού του Φίλη

Αλλαγή στη στάση του  Νίκου Φίλη βλέπει ο  πρώην υπουργός,  Γιώργος Βουλγαράκης, όπως αναφέρει σε παρέμβαση του μέσω  Twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Πάσχος με τις "αυθόρμητες συγκεντρώσεις"... ΣΥΡΙΖΑίων

Πάσχος Μανδραβέλης: «Αυθόρμητες διαδηλώσεις» με σποτ που δείχνουν ΣΥΡΙΖΑ... Άκουσαν μισή τη συμβουλή της Παπαρήγα:

Δείτε το αυθόρμητο βίντεο και τι τους είπε η Παπαρήγα:

ΠΑΛΙ ΦΑΠΑ! «Σφαγή» Κοτζιά -Σταϊνμάγερ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων χάλασε το κλίμα της συνάντησης ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Φρανκ Σταϊνμάγερ, με τον Ελληνα και τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών να διαφωνούν μπροστά στις κάμερες για το «καυτό» ζήτημα.

Ο Ντάισελμπλουμ απαντά σε Καμμένο για τα περί Ρωσίας: Οι απειλές από κανέναν δεν βοηθούν [εικόνα]

«Η Ελλάδα και οι άλλες χώρες της ΕΕ να σταματήσουν να απειλούν ξανά και ξανά», ήταν το κύριο μήνυμα της συνέντευξης του Ολλανδού πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚτσής προκαλεί εγκεφαλικά και καυγά μεταξύ Τάκη και Άκη!

Ο κακός χαμός έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, «Άντε Γεια», όταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ζήτησε από τους παρουσιαστές να σχολιάσουν μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μανιάτη.

ΤΟ ΜEGA METΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ! Δημοσκόπηση GPO: Στο 79,2% οι θετικές γνώμες για τις προγραμματικές δηλώσεις

Το 85,5% υποστηρίζει ότι είναι συνεπείς με τις προεκλογικές εξαγγελίες - Το 73,6% εκτιμά ότι η τακτική της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε συμβιβασμό

Θετικά αντιμετωπίζουν οχτώ στους δέκα (79,2%) ερωτηθέντες σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του MEGA τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το 17,9% να εκφράζει αρνητική γνώμη.

ΘΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ!Βαρβιτσιώτης: H Τρόικα μου έστειλε e-mail για να «μπλοκάρει» την επένδυση της Cosco που ενοχλούσε ανταγωνιστικά λιμάνια της Βορείου Ευρώπης

Διαβάστε τι έγραφε στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ματίας Μορς σε ηλεκτρονική επικοινωνία με τον τότε υπουργό Ναυτιλίας

Την αντίθεση της Τρόικας στην επένδυση της Κινεζικής Cosco αποκάλυψε ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Βουλή ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» πιθανή ακύρωση της συμφωνίας από την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Βαλαβάνη: Πληρώστε τους φόρους σας κορόιδα!

Από τα εισοδήματα του 2015 το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ - Δεν θα εφαρμοστεί η αύξηση του ΦΠΑ σε τουρισμό και τρόφιμα

Κριτική άσκησε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στην φορολογική πολιτική που ασκήθηκε τα περασμένη χρόνια,  μιλώντας στη Βουλή, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα εφαρμοστεί η αύξηση του ΦΠΑ σε  τουρισμό και τρόφιμα.

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ! Σόιμπλε:”H Ελλάδα έχει ήδη πρόγραμμα, δεν διαπραγματευόμαστε νέο”

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το σενάριο πως η Κομισιόν πρόκειται να «προσφέρει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του αυριανού Eurogroup εξάμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το διαψεύδει.

Στα χέρια της οι διαπραγματεύσεις… γέφυρα ανταρτών – κυβέρνησης

Στα χέρια της  Μις Υφήλιος 2014,  Πολίνα Βέγκα, φαίνεται πως περνούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης της Κολομβίας και το ανταρτών των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας ( FARC).

Στο στόχαστρο της εφορίας για φοροδιαφυγή ο ηγέτης του Podemos

Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του ηγέτη του Podemos, Pablo Iglesias, ξεκινούν οι φορολογικές αρχές της Ισπανίας με στόχο να διευκρινιστεί εάν έχει υποπέσει σε αδικήματα φοροδιαφυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ ΑΥΡΙΟ! Βαρουφάκης: Τι ποσοστό του Μνημονίου αποδεχόμαστε; 0%

«Μας ζητάτε να δεσμευθούμε ότι δεν θα πάμε σε ρήξη, για να μας στηρίξετε» είπε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι σχήμα οξύμωρο, γιατί έτσι δεν διαπραγματεύσαι» - «Καλύτερα να κάτσουμε εδώ, να οργανώσουμε τα υπουργεία και να παίρνουμε εντολές από e-mail»

Γιατί ο Ιορδανός πιλότος έδειχνε ήρεμος όταν τον έκαιγαν οι τζιχαντιστές;

Πριν μία εβδομάδα οι τζιχαντιστές έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο με την πυρπόληση του Ιορδανού πιλότου Moaz al-Kasasbeh - Ιστοσελίδα της Σαουδικής Αραβίας ισχυρίζεται ότι ο άτυχος νέος δεν ένιωθε ό,τι του συνέβαινε

ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕ! Νικολούδης: Ο πατριωτισμός πολλών σταματάει εκεί που αρχίζει να πονάει η τσέπη τους– ΒΙΝΤΕΟ

"Η προστασία της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου τόσο από εσωτερικές προσβολές – δηλαδή εγκλήματα υπαλλήλων του ίδιου του Δημοσίου – όσο και από εξωτερικές προσβολές, αποτελεί μέγιστο πρόταγμα για την κυβέρνηση και θα επιχειρηθεί με όλα τα διαθέσιμα ποινικά και διοικητικά μέσα και μέτρα" τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

Σαμαράς σε Μέρκελ: "Βοήθα την Ελλάδα"

Τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός στην Καγκελάριο στο ΕΛΚ
 
Έκκληση προς τους ευρωπαίους εταίρους να βάλουν πλάτη προκειμένου να βρεθεί "βιώσιμη λύση" στην πορεία εξόδου από την κρίση αναμένεται ότι θα απευθύνει ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την Πέμπτη.

Μουρούτης: Ποια «γέφυρα»; Μνημόνιο και θα 'ναι μέρα μεσημέρι!

Το  πρόγραμμα «γέφυρα»που ζητά η κυβέρνηση δεν είναι παρά η  παράταση του Μνημονίου, σύμφωνα με τον  Γιώργο Μουρούτη.

ΚΛΑΙΩ!Σόιμπλε: Δεν υπάρχει συμφωνία Ελλάδας - Κομισιόν για νέο πρόγραμμα όπως γράφουν

«Δεν υπάρχει συμφωνία Ελλάδας – Κομισιόν» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι «τα δημοσιεύματα πρέπει να είναι λάθος».

ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ! Φίλης: Η αντιπολίτευση να στηρίξει την προσπάθεια για το χρέος

Ρε μεγάλε αφού έχεις μαζί σου το 70% του λαού ξερωγω, τι τον θες τον Σαμαρά

Να συνεισφέρει ουσιαστικά στην εθνική προσπάθεια για το χρέος και το τέλος της λιτότητας, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Αγωγός TAP: Πόσα χρήματα θα πάρουν ως αποζημίωση οι ιδιοκτήτες γης

Από 1.000 έως 40.000 ευρώ το στρέμμα διαμορφώνονται οι τιμές της γης με βάση τις οποίες θα αποζημιώνονται οι ιδιοκτήτες στη διαδρομή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ ενώ για την απώλεια αγροτικού εισοδήματος από καλλιέργειες η Κοινοπραξία θα καταβάλει στους καλλιεργητές αποζημιώσεις ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας (μονοετής, πολυετής, τιμές παραγωγού), τη φάση ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται, τη στρεμματική απόδοση, τις επιδοτήσεις αλλά και το είδος του περιορισμού που επιβάλλεται λόγω της διέλευσης του αγωγού.

Αυτές είναι οι επτά ελληνικές εταιρείες που είναι ανάμεσα στις 110 κορυφαίες της Ευρώπης


Σημαντική διάκριση για επτά ελληνικές εταιρείες οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στο πλαίσιο των European Business Awards 2014-2015.


Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε η RSM Greece σε έναν διαγωνισμό στον οποίο οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».

ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-MEGA κλπ-ALCO: Στηρίζει την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση το 75%

Στο ερώτημα για την αξιολόγηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης το 67% τις αξιολογεί θετικά και πολύ θετικά, το 9% αρνητικά και πολύ αρνητικά, το 19% δείχνει αδιάφορο και το 6% δεν απαντά. Υπερ της στάσης στη διαπραγμάτευση το 75%.

Γιώργος: Η αλητεία στο απόγειό της…

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Φαλσιανί, ότι ο Σαρκοζί εκβίασε τον τότε πρωθυπουργό για να έρθει η τρόικα στην Ελλάδα.

AYTO EINAI "ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ" ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Πορτογαλία θα αποπληρώσει νωρίτερα τα 14 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ

Την πρόθεση αυτή γνωστοποίησε η πορτογαλική κυβέρνηση με επιστολή που απηύθυνε την περασμένη εβδομάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Η Πορτογαλία προτίθεται να αποπληρώσει προκαταβολικά στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 14 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή λίγο περισσότερο από το ήμισυ των δανείων που έλαβε το 2011, μέσα σε ένα διάστημα δυόμισι ετών, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών της Πορτογαλίας.

#SYRIZA_Leaks: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με τον "καλό μπάτσο" και όλα καλά

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο πρόεδρος της Κομισιόν
 
Πυρετός διαβουλεύσεων εξελίχθηκε σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και σε Ευρωπαίους παράγοντες. Από το Μέγαρο Μαξίμου έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει στις 3:30 τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, ο οποίος ως γνωστόν έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την εξεύρευσης συμβιβαστικής φόρμουλας ανάμεσα σε Αθήνα και τους Ευρωπαίους εταίρους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΚ@ΛΟ! Δείτε τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βλέποντας δύο κοριτσάκια

Νόμιζε πως είναι κλειστό το μικρόφωνο;

«Κοιτάξτε τι ωραία αυτά τα τσουλ...» ακούστηκε να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ώρα που στο λινκ μιλούσαν δύο κοριτσάκια, πιθανότατα μη γνωρίζοντας πως το μικρόφωνο της είναι ανοιχτό.

KGB-Η Ζωή Κωνσταντόπουλου καταγράφει το χρόνο ομιλίας των βουλευτών με ακρίβεια δευτερολέπτου!

«Από 7 λεπτά μίλησε 13.42''» είπε η πρόεδρος της Βουλής για τον Α.Λοβέρδο - Κανέλλη, Μητσοτάκης, Νικ.Κακλαμάνης παρενέβησαν εκφράζοντας την άποψή τους - Να τηρείται ο προκαθορισμένος χρόνος διάρκειας των ομιλιών ζήτησε ο βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης από την πρόεδρο της Βουλής

Όπως ο Αντρέας το 81 έτσι κι ο Τσίπρας της αλλάζει τ' όνομα και τα φώτα: Η ιστορία της ΕΥΠ

Από “βαφτίσια” άλλο τίποτα. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών “ξαναβαφτίζεται”. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις είπε ότι θα λέγεται Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας. ΥΠΕΚ δηλαδή.

Με πρόγραμμα Ολαντρέου ο Τσίπρας

Η προχθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα ήταν σαν η Ελλάδα να βρίσκεται πίσω στο 2009.Ο κ. Τσίπρας απευθυνόταν σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί οι προηγούμενες τρεις μνημονιακές κυβερνήσεις απέτυχαν. Ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Που είναι θαμμένοι οι χαμένοι θησαυροί του κόσμου-Τα 35 πιθανά σημεία [εικόνες]

Τα αμύθητα πλούτη ξακουστών ληστών, διαβόητων τυχοδιωκτών και πειρατών έχουν στοιχειώσει τα όνειρα των απανταχού κυνηγών. Ενας χάρτης που δημιουργήθηκε για το ebay αποκαλύπτει τα 35 σημεία στα οποία πιθανολογείται ότι είναι θαμμένοι και κρυμμένοι οι χαμένοι θησαυροί του κόσμου.

Σταύρος Καλεντερίδης: Γιατί αυτό που περιμέναμε είμαστε εμείς οι ίδιοι… και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ!

Σταύρος Καλεντερίδης

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη χώρα μας και αντιλαμβάνομαι πως για πολλούς από εμάς αυτό που ζούμε είναι πράγματι πρωτόγνωρο.

H συνέχεια στο infognomonpolitics

Δεν εξελέγησαν βουλευτές και γύρισαν στο… μεροκάματο-Τι δουλειές κάνουν;

Η ανανέωση της  Βουλής σε πρόσωπα είχα σαν αποτέλεσμα πολλά κορυφαία ονόματα να μην εκτός και να γυρίσουν στο… μεροκάματο.

Κώστας Μαρκόπουλος, Δάνης Τζαμτζής, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Μιχελάκης, Μιχάλης Ταμήλος, Άννα Διαμαντοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργος Καλατζής, Μιχάλης Κασσής είναι μόνο μερικοί από τους πρώην βουλευτές που επιστρέφουν στις δουλειές τους.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Τι εννοούσε όταν αποκάλεσε «απίθανο» τον Αλέξη Τσίπρα

Έβαλαν τον Τσίπρα να του στείλει ευχαριστήριο τηλεγράφημα και ο Μητσοτάκης εννοούσε ότι είναι απίστευτα τα όσα λένε!

Ενα σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή, τις οποίες έσπευσε να παρακολουθήσει, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους πολιτικούς κύκλους και όλοι προσπάθησαν να ερμηνεύσουν αν το είπε αρνητικά ή θετικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπλε μαρέ έκανε ο Κυριάκος τον Κατρούγκαλο για τα ψέμματά του! «Ξύλο» και στη Ζωίτσα!

«Να ανακαλέσετε παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητική Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ενας Αμλετ της Αριστεράς

Ο κανονικός Αμλετ, ο ήρωας του Σαίξπηρ, όταν η μητέρα του Γερτρούδη τον ρωτάει γιατί είναι ντυμένος πένθιμα ενώ τα ανάκτορα γιορτάζουν, απαντάει πως το πένθος που βλέπουν τα μάτια της δεν είναι σημαντικό. Αυτό που κουβαλάει μέσα του είναι το πιο βαρύ. Υπέροχη θέα στο εσωτερικό τοπίο της ύπαρξης μέσα από το πνεύμα του ποιητή, που μοιάζει να ανοίγει διάλογο με τον Ορέστη, όταν στο τέλος των «Χοηφόρων« του Αισχύλου, λέει πως έχει αρχίσει να βλέπει τις κόρες της νύχτας, τις Ερινύες, που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει. Οι ενοχές για τον φόνο της μητέρας του έχουν αρχίσει να τον κυνηγούν και τις κουβαλάει μέσα του.

ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΧΩΣΤΗΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ! Άγριος τσακωμός Στάη και Μητσοτάκη

Τσακωμός στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής μεταξύ της Έλλης Στάη και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Την ώρα της συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεώρησε πως η Έλλη Στάη ήταν επιθετική απέναντί του, με την ίδια να του τονίζει πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, επικαλούμενη τα χρόνια που γνωρίζονται. Του είπε δε πως ο ίδιος είναι επιθετικός!

ΠΟΥ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Το Reuters «βλέπει» αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας-ΕΕ

Λίγες μόνο ώρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα και ενώ η κυβέρνηση εκφράζει την αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της, υψηλόβαθμος κοινοτικός αξιωματούχος υπογραμμίζει πως «Αθήνα και Ευρωζώνη δεν είναι πολύ κοντύτερα σε λύση».

Το επικοινωνιακό πυροτέχνημα Καμμένου για «επανασύσταση των ΜΟΜΑ»-Η ιστορία των ΜΟΜΑ

Σε ομιλία του στη Βουλή στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος δήλωνε πως «είμαστε αποφασισμένοι να ανασυγκροτήσουμε σε νέες σύγχρονες βάσεις την υπηρεσία που ουσιαστικά ανοικοδόμησε την καθημαγμένη από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Ελλάδα.  Τις τεχνικές υπηρεσίες του στρατού, την παλαιά ΜΟΜΑ. Είναι απόφαση της Κυβέρνησης και θα το κάνουμε πολύ γρήγορα», σπεύδοντας να αποδεχθεί σχετική πρόταση των ΑΝ.ΕΛ που κατατέθηκε κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Χωρίς οποιαδήποτε μελέτη για το εγχείρημα, ο υπουργός προανήγγειλε την επανανασύσταση των ΜΟΜΑ, επιδεικνύοντας τραγική άγνοια για την ευρωπαϊκή νομοθεσία αφού ήταν αναμενόμενη η αρνητική γνωμοδότηση των Βρυξελλών λόγω παραβίασης των κανόνων περί ανταγωνισμού [1].

ΦΟΡΤΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ! «Συγκεκριμένες προτάσεις» για το «υπάρχον πρόγραμμα»

Από τον Καναδά τάχθηκε και πάλι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι η γερμανική πολιτική προσανατολίζεται προς τα εκεί

Μια ημέρα πριν από το κρίσιμο έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ επανέλαβε από τον Καναδά τις «κόκκινες γραμμές» του Βερολίνου, θέτοντας το πλαίσιο των συζητήσεων με την ελληνική κυβέρνηση.

ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΑ ΜΑΣ! Φαλτσιανί: Ο Παπανδρέου έφερε την Τρόικα για να μην του βγάλουν στη φόρα τα 500 εκατ. της μητέρας του στην Ελβετία

Απίστευτες αναπόδεικτες ασυναρτησίες και συνομωσιολογίες που δεν αλλάζουν το γεγονός ότι είχαμε συνεχώς ελλείμματα και είμασταν κράτος μπο@ρδέλο! Όλα τ'άλλα είναι σαπουνόφουσκες!

Σε αποκαλύψεις-φωτιά για το παρασκήνιο του 2010, αλλά και τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη γνωστή ως «λίστα Λαγκάρντ» των Ελλήνων και ξένων που «φυγάδευσαν» παράνομα τεράστια ποσά στην ελβετική τράπεζα HSBC, προχωρά το πρώην στέλεχος της τράπεζας Ερβέ Φαλτσιάνι σε βιβλίο του.

ΜΟΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΟΛΧΟΖ ΔΕΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ!! Λαφαζάνης: Μνημόνιο και τρόικα τέλος! Ακυρώνονται όλες οι ιδιωτικοποιήσεις επανεξετάζονται όσες έγιναν

Σαφές μήνυμα κυρίως στο οικονομικό επιτελείο από τον υπουργό Περιβάλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη όσον αφορά στα όσα ακούγονται περι υιοθέτησης του 70% του μνημονίου.
«Επειδή βλέπω πολλούς αναστατωμένους, να σας διαβεβαιώσω, μην ανησυχείτε, τα μνημόνια και η τρόικα τέλος. Το ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα μας θα το εφαρμόσουμε πλήρως, απολύτως και κατά γράμμα», είπε στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων στην Βουλή.

Αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων - Το προανήγγειλε ο Μάρδας

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμη η νέα ευνοϊκότερη ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Διατηρούνται οι 100 δόσεις, στις οποίες όμως θα μπορούν να ενταχθούν και οι οφειλέτες με χρέη άνω του 1 εκ. ευρώ.

Πάγκαλος: «Αθλιο υποκείμενο» ο Βαρουφάκης με αποκάλεσε "τροφαντό"

«Είναι άθλιο υποκείμενο. Πάντα είχα αυτήν την άποψη γι’ αυτόν. Και σταματάω αυθωρεί να τον σχολιάζω. Έχασε. Όσο τον σχολίαζα, ήταν στην επικαιρότητα. Τώρα, που σταματάω να τον σχολιάζω, έχασε», δηλώνει ο πρώην υπουργός.

Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών: Αισχρό και προσβλητικό το σκίτσο της «Αυγής»

Την εφημερίδα «Αυγή» εγκαλεί η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με αφορμή μια γελοιογραφία του Τάσου Αναστασίου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Δεύτερο χτύπημα για την Βέφα Αλεξιάδου μέσα σε λίγους μήνες: Πέθανε κι η δεύτερη κόρη της!

Έσβησε το χαμόγελο και της δεύτερης της κόρης Αγγελικής, αύριο στη 1 το μεσημέρι η κηδεία της στο νεκροταφείο Νέας Ερυθραίας

Η σημερινή ημέρα επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι για την κ. Βέφα Αλεξιάδου. Από τη μια τον εορτασμό των γενεθλίων της εγγονής της Χαρούλας και από την άλλη τον αποχαιρετισμό και της δεύτερής της κόρης της Αγγελικής που έφυγε από τη ζωή νικημένη από την επάρατο νόσο.

ΘΕΟΣ! Στρος Καν: «Δεν ήξερα ότι έκανα σεξ με ιερόδουλες»

Ότι δεν διέπραξε «ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα» είπε ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ απολογούμενος

Ότι δεν διέπραξε «ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα» είπε σήμερα, ενώπιον του δικαστηρίου, κατά την πρώτη ημέρα της απολογίας του, ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι Τροϊκανοί μένουν στα Υπυργεία μέχρι να... φύγουν

Αξιωματούχοι που διακρίθηκαν για τις σκληρές πολιτικές τους περιμένουν τις νεότερες οδηγίες

Η τρόικα ζει και βασιλεύει! Μπορεί η κυβέρνηση να άλλαξε και ο Αλ. Τσίπρας να ετοιμάζεται να τη διώξει από τη χώρα, ωστόσο οι στενοί συνεργάτες των τριών αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παραμένουν στην Ελλάδα, αναμένοντας οδηγίες.

ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΠΑΕΙ! Η Βουλή της Ζωής Κωνσταντοπούλου «σπάει» ρεκόρ...

Όπως η ίδια ενημέρωσε, άρχισε να καταρρίπτει και τα ρεκόρ ωρών συνεδρίασης

Σε Πρόεδρο των ρεκόρ εξελίσσεται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς μετά τις περισσότερες ψήφους που συγκέντρωσε για την εκλογή της από οποιοδήποτε άλλο Πρόεδρο της Βουλής, άρχισε να καταρρίπτει και τα ρεκόρ ωρών συνεδρίασης!

Αίτηση αποφυλάκισης από Παπαγεωργόπουλο. Συζητείται την άλλη Τετάρτη

Να αφεθεί ελεύθερος ζητά ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ο οποίος κατέθεσε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

ΦΡΙΚΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ! Δεν μπορεί να παραιτήσει κομματικά τους διοικητές νοσοκομείων!

Ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής είχε κάνει λόγο για παραιτήσεις απο την πρώτη κιόλας ημέρα, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να παραιτηθούν, αλλά το υπουργείο υποστηρίζει ότι προέχει η αξιολόγησή τους

ΕΝΤΑΞΕΙ! ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Τα μαζεύει ο Βαρουφάκης για το "η Ιταλία θα χρεοκοπήσει"

«Δεν είπα ποτέ ότι η Ιταλία κινδυνεύει με χρεοκοπία, με τον Ιταλό ομόλογό μου, Πιερ Κάρλο Πάντοαν, δεν υπάρχουν προβλήματα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης στην ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».