11 Φεβρουαρίου 2015

Η νεαρή που χόρευε Μότσαρτ με το στήθος της το γύρισε στον Μπετόβεν για χάρη του Αγίου Βαλεντίνου [βίντεο]

Η, ομολογουμένως πανέμορφη, Sara X Mills έχει βρει την καλύτερη δουλειά τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να γίνει παγκοσμίως γνωστή.

Είναι το κορίτσι που έμαθε το Διαδίκτυο επειδή μπορούσε να «χορέψει» Μότσαρτ με το στήθος της και αυτό την έκανε σταρ του youtube.

Ο Γιάννης Δραγασάκης παραδέχεται το «στρατό» συμβούλων... τον θεωρεί επιβεβλημένο

Με ήπιο τρόπο (ενώ θα μπορούσαν να απαντήσουν και με μολότοφ ή γκαζάκια δηλ;) απάντησαν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης στις επικρίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους 20 συνολικά συμβούλους που θα απασχολεί.

ΦΩΤΟ-Απόλυτη ομοφωνία στην Κυβέρνηση, ειδικά στο ΥΠΕΘΑ! Καμμένος-Ήσυχος ούτε τανγκό να χόρευαν ...

... για τέτοιο συντονισμό μιλάμε! Βέβαια η διγλωσσία είναι εσκεμμένη για να ικανοποιούνται τα γίδια εκατέρωθεν... μέχρι να τους καταλάβουν και να ακουστεί ο ήχος από τα ελικόπτερα..

Καμμένος τη Δευτέρα:

Σε 16 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο καπετάνιος του Costa Concordia

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν για 26 χρόνια κάθειρξη - Ο ίδιος υποστήριξε ότι έπεσε βορά των Μέσων Ενημέρωσης

Σε ποινή κάθειρξης 16 ετών καταδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο ιταλός καπετάνιος του Κόστα Κονκόρντια Φραντσέσκο Σκετίνο αν και η πρόταση της εισαγγελέως ήταν για φυλάκιση 26 ετών.

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! CNN money: Η Ελλάδα «ζητιανεύει» - Κίνα, Ρωσία και ΗΠΑ θα την σώσουν; [εικόνα]

Στο σενάριο δανεισμού της Ελλάδας από πηγές εκτός Ε.Ε., δηλαδή την Ρωσία και την Κίνα ή τις ΗΠΑ, αναφέρεται δημοσίευμα του CNN money. Παραθέτοντας τα δεδομένα απευθύνθηκε σε καθηγητές Οικονομικών, οι οποίοι εκτιμού ότι οι χώρες αυτές, δεν πρόκειται να σώσουν τη χώρα μας.

ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ->Ούτε δωμάτιο στις Βρυξέλλες δεν έκλεισε ο Σόιμπλε για το αποψινό Eurogroup

Διαδικαστικό χαρακτήρα θέλει να προσδώσει στο σημερινό Eurogroup για την Ελλάδα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, κατεβάζοντας τις προσδοκίες το Βερολίνο.

Σύμβουλος του Βαρουφάκη… πρώην κηπουρός του ΓΑΠ

Είναι θεσμική οικονομολόγος, ειδική στα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και στην αντίστοιχη διαχείριση του δημόσιου τομέα και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Αν τη γλιτώσουμε τώρα, η επόμενη περίοδος θα είναι πιο ήρεμη, δεν θα υπάρχει κανείς να στήνει «λαϊκά δικαστήρια» και «κρεμάλες»

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Το 2011 είχαμε κάνει μια ζαβολιά, είχαμε δημοσιεύσει ένα τεστ, εσείς σε πόσες από αυτές τις αλλαγές συμφωνείτε. Όταν ο αναγνώστης γύρναγε ανάποδα την εφημερίδα για να δει το σκορ του, διάβαζε ότι αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις που προτείνει το μνημόνιο. Και θύμωνε βέβαια, θύμωνε γιατί είχε ψηφίσει θετικά αφού πολλά από αυτά ήταν πράγματα που και μόνοι μας λέγαμε ότι πρέπει να τα κάνουμε από τη δεκαετία του ’90 ακόμη.

FT: Η Ελλάδα χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης 38 δισ. ευρώ!

Στην καλύτερη περίπτωση...όπως τονίζεται

Ένα από τα προβλήματα που κάνουν δύσκολες τις ελληνικές διαπραγματεύσεις, αλλά στο οποίο κανείς δεν αναφέρεται, είναι ότι η χώρα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο διάσωσης, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στις κρίσιμες συναντήσεις της επόμενης εβδομάδας, γράφουν οι Financial Times.

Σταθάκης: Οι προτάσεις του ΟΟΣΑ γράφονται από Έλληνες και είναι για πέταμα...

Δείτε πρώτα το βίντεο μετά το 0:30":

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!Tην ώρα του κρίσιμου Eurogroup ο Τσίπρας τουϊτάρει μια φωτογραφία και λέει τι του δίνει δύναμη [εικόνα]

Με τη διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες στην έκτακτη σύσκεψη του Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες τουϊτάρει μια φωτογραφία από την Αθήνα και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.

ΠΑΝΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ!Με συνοδεία πολεμικού το Μπαρμπαρός "αλωνίζει" στην Κυπριακή ΑΟΖ

Τουρκικό πολεμικό παρακολουθεί τις έρευνες για φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο TCG Καλλίπολη συνεχίζει την παρακολούθηση των κινήσεων της πλατφόρμας γεώτρησης Saipem-10000 για τις έρευνες για φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην περιοχή νότια του νησιού.

ΕΠΙΚΟΣ! Σόιμπλε: Το πρόγραμμα θα εκτελείται από την τρόικα, που δεν θα την λέμε τρόικα!

Όλα εξαρτώνται από αυτά που θα πει ο Βαρουφάκης συμπλήρωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών

Το ελληνικό πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί, διεμήνυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος πριν από λίγη ώρα στο έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα.

Δηλώσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι

Μεγάλη δημοσιότητα έχουν πάρει στην Τουρκία οι δηλώσεις μεγαλο-στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Βιέννη - και υποψήφιου Ευρωβουλευτή στην Αυστρία με τον συνασπισμό κομμάτων ''Ευρώπη Διαφορετικά''- ότι τα συρματοπλέγματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο πρέπει να καταργηθούν.

Ο Τατσόπουλος εξηγεί τις βασικές αρχές της… Πόκας

Είπε ότι αποσύρεται από την πολιτική αλλά τα πολιτικά του σχόλια έχουν πυκνώσει και είναι ακόμα πιο δηκτικά.

Ο λόγος για τον  Πέτρο Τατσόπουλο που χαρακτήρισε τη διαπραγματευτική γραμμή της  κυβέρνησης… Πόκα.

Ο Μπέπε Γκρίλο στηρίζει Ελλάδα και θέλει συνάντηση με τον Βαρουφάκη

Μέτωπο χωρών του νότου ζήτησαν οι βουλευτές και οι γερουσιαστές του κόμματος που επισκέφθηκαν τον ελληνα πρέσβη στη Ρώμη

Δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία του κινήματος Πέντε Αστέρων μετέβη, την Τετάρτη το μεσημέρι, στην ελληνική πρεσβεία στην Ρώμη για να εκφράσει συμπαράσταση προς την Ελλάδα.

Καυστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για της δημοσκοπήσεις

Μεγαλύτερη αποδοχή από τον Τσίπρα είχε ο Παπανδρέου
 
Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ευρύτερη αποδοχή της κυβέρνησης (για τις οποίες κυβερνητικά στελέχη εξέφραζαν την ικανοποίησή τους) με την παράθεση στοιχείων των δημοσκοπήσεων, που διεξήχθησαν το πρώτο διάστημα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου (2009).

Αυτά που δεν “έπιασαν” οι κάμερες: Οι απ’ ευθείας διάλογοι Τσίπρα-Σαμαρά

Άκρως διαφωτιστικά είναι τα πρακτικά της Βουλής, όσον αφορά τους απ’ ευθείας διαλόγους που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στην αίθουσα της ολομέλειας του Σώματος.

Εχθρικό κλίμα στις Βρυξέλλες και ο Βαρουφάκης φοράει μόνο κασκόλ-Συνάντηση με Λαγκάρντ

Απανωτές συναντήσεις με την ηγεσία του ΔΝΤ έκανε το ελληνικό οικονομικό επιτελείο λίγο πριν ξεκινήσει το Eurogroup στις Βρυξέλλες, το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Μια διερμηνέας απόλαυση: Δείτε πώς αντιδρά στο «ουάου» του Αντώνη Σαμαρά [βίντεο]

Εγινε το πρόσωπο της ημέρας από την στιγμή που την ανακάλυψε το iefimerida. Η διερμηνέας νοηματικής της Βουλής εκτός από την απολαυστική μετάδοση της ακατανόητης ομιλίας του Κώστα Ζουράρι, είχε μια ξεκαρδιστική απομίμηση και για το «ουάου» του Αντώνη Σαμαρά.

ΥΠΟΙΚ: Διευκρινίσεις για το ενδεχόμενο να λαμβάνουν πριμ παραγωγικότητας οι εφοριακοί

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο να λαμβάνουν πριμ παραγωγικότητας (Bonus) οι εφοριακοί, επί των προστίμων που εισπράττονται, προέβη με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

ΦΩΤΟ-Αλέξη η ζωή είναι μεγάλη σκύλα!

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει στον "προδότη" Έλληνα Πρωθυπουργό που τόλμησε και κάλεσε τον ΟΟΣΑ να κάνει προτάσεις για αντικατάσταση 30% του μνημονίου... σήμερα μάλιστα ο "προδότης" θα έχει και συνάντηση με τον Προέδρό του τον Ανχελ Γκουρία, παρουσία του ΥΠΟΙΚ... και ο Αλέξης τον κατακεραυνώνει:

Βλέποντας τον βολονταρισμό του Τσίπρα πως το 5% θα αλλάξει την Ευρώπη... αναπολείς τον Φλωράκη και τον Κύρκο

Η γενιά του Χ. Φλωράκη, του Λ. Κύρκου και τα αποπαίδια της

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι σημαντικό να βλέπεις σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της πατρίδας σου να επιβεβαιώνονται οι αιωνίως ισχύοντες κανόνες, που άφθαρτοι στο χρόνο, αποκλήθηκαν κοινοτοπίες. Μια από αυτές τις κοινοτοπίες είναι η σημαντική συμβολή των βιωμάτων, των εμπειριών, στη διαμόρφωση -εφόσον μιλούμε για πολιτική- της πολιτικής συμπεριφοράς ενός ηγέτη ή μιας ηγετικής ομάδας.

Οι χιονισμένοι Εύζωνες -Η κακοκαιρία τους έκανε τη ζωή δύσκολη [εικόνες]

Από το μεσημέρι της Τρίτης έπεφτε πυκνό χιόνι ακόμη και στην πλατεία Συντάγματος. Παρά το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες συνθήκες όμως, κάποιοι έπρεπε να είναι στο πόστο τους: οι Εύζωνες.

Μία μέρα κράτησε η μείωση συμβούλων του Τσίπρα... την άλλη μέρα έφτιαξε γραφείο ο Δραγασάκης-Δείτε πόσους προσέλαβε!

Δε λένε ότι η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια; Ε, λοιπόν το ίδιο πρέπει να κάνει και η κυβέρνηση. Ρωτάμε λοιπόν; Ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας ότι θα κοπούν οι στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων στα γραφεία στελεχών της κυβέρνησης;

Βέμπερ: Ο Τσίπρας καταστρέφει την εμπιστοσύνη που δημιούργησε ο Σαμαράς

Ιδιαίτερα επιθετικός εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (ενώ του Σαμαρά μέχρι χθες του πέταγαν τριαντάφυλλα οι αριστεροί...) - Οι περισσότεροι από τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου υποστήριξαν ότι θα πρέπει να δοθεί μία ευκαιρία στη νέα ελληνική κυβέρνηση, να παρουσιάσει το νέο της μεταρρυθμιστικό σχέδιο και κατόπιν να διεξαχθεί η συζήτηση, για την αποπληρωμή του χρέους

To γραφείο της Αμάλ Κλούνεϊ πήρε 200.000 στερλίνες αμοιβή για την υπόθεση των Γλυπτών-Ποιος τα πλήρωσε;

Ηταν μία από τις σταθερές ερωτήσεις, στη σκιά της γοητείας της Αμάλ Κλούνεϊ και της διεθνούς προβολής από την επίσκεψή της στην Αθήνα και την ενασχόλησή της με την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: πότε και πώς θα αμειφθεί για τις νομικές υπηρεσίες της.

Χατζηδάκης: Η σύγχυση της κυβέρνησης δεν κρύβεται με τίποτα

Τη συνέχιση της συνεργασίας της κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ σχολίασε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ! Μάρδας: Μπόνους στους εφοριακούς επί των προστίμων που κόβουν

Φαντάζεστε να το είχε πει αυτό κανας Μαυραγάνης τι θα γινόταν; Ο Χατζηνικολάου θα είχε φάει τα μικρόφωνα...

Το ενδεχόμενο να λαμβάνουν οι εφοριακοί και οι λοιποί κρατικοί υπάλληλοι που συνδέονται με το κρίσιμο ζήτημα για την κυβέρνηση, αυτό του κυνηγιού της φοροδιαφυγής, μπόνους επί των προστίμων, εξετάζει η κυβέρνηση.

Νίκος Δήμου: Ο ζωολογικός κήπος της κυβέρνησης με τα μαλάκια και τα κήτη

Το κύτος είναι σίγουρα ο Φίλης, τώρα για τους άλλους θα σας γελάσω...

Θεωρεί o Nίκος Δήμου πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια αστραφτερή, στίλβουσα εξυπνάδα, όμως η κυβέρνησή του έχει μια ποικιλία... πανίδας που ενθουσιάζει τους ανθρωπο-ζωολόγους.

ΕΣΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟΔΟΧΟΣ! Τσίπρας: Η εργαλειοθήκη ήταν της προηγούμενης κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τον ΟΟΣΑ ανακοίνωσε ο Ελληνας Πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του οργανισμού Ανχελ Γκουρία.

ΚΛΑΙΩ! Η ΠΑΣΟΚα ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!Κακό κλίμα στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα -Ενα ραντεβού με Λαγκάρντ

Αναχώρησε για τις Βρυξέλλες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η κυβερνητική αποστολή με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός πάει νωρίτερα στις Βρυξέλλες

Άνω του 20% η απόδοση στο 3ετές ομόλογο

Εν αναμονή της μάχης, που θα ξεκινήσει σήμερα στo Eurogroup στις 18.30, τα ελληνικά ομόλογα πιέζονται εκ νέου, με την απόδοση στο 3ετές να ξεπερνά νωρίτερα το 20%. Τελευταία η απόδοση στο 3ετές βρισκόταν στο 20,52%, το 5ετές βρισκόταν στο 16,20% ενώ το 10ετές αγγίζει πάλι το 11%.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΔ! Φρόντισε να δώσει φορολογική ασυλία ακόμα και μετά που θα πεφτε από κυβέρνηση στους νταβατζήδες... που την έσκισαν

Δυο πραματάκια και στα γρήγορα:
1. Όποιος διαβάσει τα παρακάτω και ξαναδεί ανακοίνωση της ΝΔ ότι "μας βαράνε, μας κάνουν, μας δείχνουν τα ΜΜΕ" θα πέσει ανάσκελα απ'τα γέλια, με το πόσο βλάκες είναι οι δεξιοί! Τα ΜΜΕ όντως βαράνε τη ΝΔ αφού εδώ και 15 πανηγυρίζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει αντίθετη άποψη... μάλιστα χθες ο Χατζηνικολάου έφτασε να αποκαλεί τον Σαμαρά "Αντωνάκη"... για τέτοια ανυποληψία μιλάμε... Αλλά οι βλάκες της ΝΔ φρόντισαν να επιβραβεύσουν τους νταβατζήδες απαλλάσσοντάς τους όλα τα χρόνια του μνημονίου από τη φορολόγηση των διαφημίσεων... ακόμα και όταν θα έφευγαν από κυβέρνηση!
2. Φαντάζομαι ότι τα σαϊνια του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν άμεσα την εγκύκλιο που αλλάζει στο πι και φι χωρίς δικαιολογίες για νόμους κ.λπ ώστε να πληρώσουν οι νταβατζήδες όπως ο Κοντομηνάς που έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό για να μην τον ενοχλήσουν για τη μάσα των 100 εκ από το ΤΤ... και μετά ξυπνήσατε κι εσείς γίδια .... μπεεε
3. Μην ακούσω καμιά δικαιολογία "ήταν δουλειά Χαρδούβελη" ή ξερω γω τι! Και να μην ξέρατε εσείς πρέπει να το λουστείτε γιατί εσείς διαλέξατε Σαββαϊδου

Διαβάστε την αποκάλυψη του makpress: Πώς η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χάρισε ξανά τον φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων στα κανάλια.

Θυμάστε την υπόθεση με τον περιβόητο φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων (μνημονιακή υποχρέωση) του οποίου την εφαρμογή κατάφεραν να αναβάλλουν ΕΞΗ (-6-) φορές οι τελευταίες κυβερνήσεις; Ε, δείτε λοιπόν τι έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2015, ΤΡΕΙΣ ημέρες πριν τις εκλογές, τελευταία ημέρα δημοσίευσης Υπουργικών Αποφάσεων σε ΦΕΚ, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ:

«Αυθόρμητες συγκεντρώσεις» σε όλη την Ελλάδα για «να αποκτήσει ο λαός μας ανάσες»... ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κοζάνη έβγαλαν μέχρι και ανακοίνωση!! Και θα βγει ο Χατζηνικολάου και το MEGA να μιλάνε για αυθόρμητες συγκεντρώσεις.... ΈΛΕΟΣ!

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για συμμετοχή στα συλλαλητήρια σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Η αντίδραση της μεταφράστριας στη νοηματική -Τι έκανε ενώ μιλούσε ο Ζουράρις αρχαία ελληνικά [βίντεο]

Η χθεσινή ομιλία του Κώστα Ζουράρι στη Βουλή, επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και άφησε άφωνους αρκετούς. Οχι, όμως, και την υπάλληλο της Βουλής που έκανε τη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ-SZ: Οταν ο Τσίπρας σταματήσει να παίζει τον Ελληνα ήρωα, τότε θα υπάρξει συμβιβασμός-Spiegel: Οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα

«Σκληρή προσγείωση (στην πραγματικότητα) για τους λαϊκιστές» είναι ο τίτλος σχολίου στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Der Spiegel, που αναφέρεται στην διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα.

ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ALERT! Βαρουφάκης: Οι Γερμανοί είναι καλύτεροι ευρωπαίοι από τους Έλληνες-Η Μέρκελ είναι η πιο έξυπνη πολιτικός της Ευρώπης-Ο Σόιμπλε έχει πνευματική ουσία

Μεγάλε όσο κι αν γλύφεις δε σε σώζει τίποτα σήμερα.... φρόντισε να πάρεις ζακέτα και κράνος μαζί σου

Για τη ζωή του ως υπουργός «λίγων ημερών», για τα ταξίδια του ανά την Ευρώπη και τις συναντήσεις του με κορυφαίους παράγοντες της Ευρώπης, αλλά και για τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, αναφέρθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο γερμανικό περιοδικό Stern.

«Οχι» από τον Σουλτς στον Γλέζο για συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ο Μάρτιν Σουλτς απέρριψε πρόταση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου για συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ; Αυστριακός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα να θέσει τέλος στην διαμάχη – Αλλιώς η αντίδραση θα είναι σκληρή

Θυμίζω ότι χθες στην ομιλιά του στη Βουλή ο Τσίπρας είπε επί λέξη; «Φεύγοντας ο Αυστριακός Φάιμαν μου είπε "συμφωνώ με ότι λέτε και θα τα προωθήσω στη Μέρκελ" αλλά ο δικός σας ο κ. Σαμαράς τι θα της πει αύριο στη σύνοδο του ΕΛΚ;»
Διαβάζοντας τα όσα δήλωσε σήμερα ο Αυστριακός ΥΠΟΙΚ μάλλον βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Φάιμαν σε δούλευε Αλέξη

Υπάρχει ακόμη χρόνος για την Ελλάδα να θέσει τέλος στη διαμάχη με τους ευρωπαίους εταίρους για το χρέος, αν και δεν υπάρχει plan B, σημείωσε ο υπουργός οικονομικών της Αυστρίας, προσθέτοντας ότι η Αθήνα πρέπει να τηρήσει τους όρους του προγράμματος διάσωσης.

Tσίπρας: «Ο Γκουρία είναι Μεξικάνος, μόνο με το Μεξικό συγκρινόμαστε σε διαφθορά»

Στην κοινή συνέντευξη των κκ. Τσίπρα και του πρώην νεοφιλελεύθερου γύπα Γκουρία, ο οποίος όμως τώρα έγινε "φίλος" επειδή τον έφερε ο Μπαρουφάκης, οι δύο άνδρες δήλωσαν τα εξής:

"Οι επικίνδυνες πολεμικές αποζημιώσεις"

Σιλβί Γκουλάρ

«Ελλάδα, Γερμανία: χρέος και ειρήνη».

Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα βασίζεται πάνω σε ηθικές επιλογές, οι οποίες δεν πρέπει ποτέ να παραβλέπονται ή να ξεχνιούνται γιατί είναι πολύ σημαντικές. Πρόκειται για τη «συνεργασία αντί της εκδίκησης», το «κράτος δικαίου» και την «αλληλεγγύη». «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αντικρούσουμε την ιδέα που έχει διαδοθεί αυτή την περίοδο εντός κι εκτός Ελλάδος: μια διαγραφή του ελληνικού χρέους δικαιολογείται από το χρέος του ναζιστικού Ράιχ στη χώρα» υποστηρίζει η Γκουλάρ.

Business Insider: Οι Ελληνες σκάβουν τον λάκκο τους

Σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Businnes Insider, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι έντονα δυσαρεστημένοι με την στάση της Ελλάδας, πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Οι βιολετί γόβες, η ακριβή τσάντα και το σικ ντύσιμο της… Αριστερής βουλευτού (photo)

Τελικά, έχει «άστρο» αυτή η γυναίκα. Εδώ και έντεκα χρόνια που βρίσκεται στην ενεργό πολιτική, της έρχονται όλα… Δεξιά, παρότι τελευταία έχει γίνει πιο Αριστερή, ακόμα κι από τον Λαφαζάνη και τον γίγαντα Νταβανέλο!

Focus: Στο 29% οι μαλ@κες στη Γερμανία... στο 48% οι σοβαροί

Μόνον το 29% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση για λογαριασμό του περιοδικού Focus τίθενται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας

Περίπου το 48% των Γερμανών είναι υπέρ μιας εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου ερευνών INSA για λογαριασμό του περιοδικού Focus.

Το μυστηριώδες e-mail Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα μυστηριώδες e-mail έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη το μεσημέρι, χωρίς να καταλάβουν τον λόγο ύπαρξής του

Φουχς (Αντιπρόεδρος ΚΟ Μέρκελ): Η νέα ηγεσία της Ελλάδας προκαλεί, μειώνει την προθυμία μας να βοηθήσουμε

Η ανοικτή πρόκληση της νέας κυβέρνησης στην Αθήνα κάνει τους βουλευτές της Γερμανίας λιγότερο πρόθυμους να συμφωνήσουν σε περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής/Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης Μίχαελ Φουχς.

Έκανε το hands free… μπεγλέρι ο Τσίπρας! (εικόνες)

Πολλές οι χρήσεις τελικά για τα hands free.

Μια από αυτές είναι και α το χρησιμοποιούμε και ως… μπεγλέρι- ακολουθώντας το παράδειγμα του Τσίπρα όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτό:

Spiegel: Αυτά είναι τα πιστεύω του Τσίπρα για την Μέρκελ

«Το 2012, ο Τσίπρας είχε δηλώσει πως η Γερμανίδα καγκελάριος, Μέρκελ, είναι υπεύθυνη για την κρίση», υπενθυμίζει το γερμανικό περιοδικό

«Αυτή είναι η άποψη του Έλληνα πρωθυπουργού για την Γερμανίδα καγκελάριο», γράφει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» στην ιστοσελίδα του, υπενθυμίζοντας...

ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;;; Κίνα: Δεν ξέρουμε τίποτα για οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα

Η Αθήνα έστειλε μηνύματα, αλλά το Πεκίνο δεν τα έλαβε ποτέ. Σε αντίθεση με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ θα λάβει οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία και την Κίνα, η τελευταία δηλώνει άγνοια.

Φθιώτιδα: Ο ένας γιος σκότωσε τον πατέρα και ο άλλος τη μάνα

Ο θάνατος μυστήριο της ηλικιωμένης γυναίκας εξυχνιάστηκε καθώς η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι πέθανε βασανιστικά από ασφυξία

Σαν αρχαία τραγωδία: Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως για το δράμα μιας οικογένειας στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης.

Ο Πούτιν έκανε δώρο στον Αιγύπτιο πρόεδρο ένα καλάσνικοφ [εικόνα&βίντεο]

Την πρώτη επίσκεψή του στο Κάιρο εδώ και μία δεκαετία πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ώστε να συνομιλήσει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, καθώς η Μόσχα προσπαθεί να ενισχύσει τους δεσμούς της με την αραβική χώρα.

Μπαρουφάκης πλακώθηκε με δημοσιογράφο του Reuters στο twitter: "Άλλα λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Βαρουφάκης -Αυτοί οι τύποι μιλάνε μεταξύ τους;"

Σκληρή απάντηση στον αρθρογράφο του Reuters Σάιμον Νίξον έδωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο Νίξον είχε αναφέρει την Τρίτη «τώρα ο Τσίπρας λεει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισεκ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;»

Ο Τατσόπουλος μας αποκαλύπτει τι… αναστατώνει τον Λαφαζάνη (εικόνα)

Με ειρωνικό τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και συγκεκριμένα την ενδεχόμενη συμφωνία κυβέρνησης εταίρων για επέκταση του προγράμματος, το οποίο ωστόσο ονομάζουν πρόγραμμα «γέφυρα».