12 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει πως έκανε σ@ξ σε δημόσιο χώρο και έβλεπε πορνό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή έκανε γνωστή  Ελληνίδα ηθοποιός.
Ο λόγος για τη  Μαρία Κωνσταντάκη που μιλώντας στην εκπομπή «Αργά» και τον  Θοδωρή Αθερίδη αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ σε υπόγειο με ψόφιες κατσαρίδες να την περιβάλουν.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! «Θεσμικά όργανα» και όχι τρόικα θα λέγονται οι Κοστέλλο, Μαζούχ και Γκογιάλ

ΆΝΤΕ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...

Η ανακοίνωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ντάισελμπλουμ και η διαφαινόμενη σύγκλιση Ελλάδας και Ευρώπης στις Βρυξέλλες εισάγουν, όπως όλα δείχνουν και έναν νέο όρο.

ΠΑΨΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ!! Κουρής στην Bild: Εσείς οι Γερμανοί μας γ@μ@τε!

«Εσείς οι Γερμανοί μας γ...!», δηλώνει ο Γιώργος Κουρής σε μία χειμαρρώδη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Σε δηλώσεις του στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, ο Έλληνας εκδότης εξηγεί γιατί χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στο έντυπό του όταν αναφέρεται στο γερμανικό λαό, την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Φενερμπαχτσέ: Σεξουαλική …παρενόχληση εν ώρα πανηγυρισμού (video)

Κάθε όριο  ξεπέρασε ο  Μεχμέτ Τοπάλ στη διάρκεια πανηγυρισμών για ένα από τα γκολ που πέτυχε η Φενερμπαχτσέ  στο χθεσινό νικηφόρο 4-1 εκτός έδρας επό της  Ριζεσπόρ για το κύπελλο Τουρκίας.

Βίντεο: Τα κύματα «καταπίνουν» το φρούριο του Κούλε στο Ηράκλειο

Τα κύματα έφτασαν μέχρι και τα είκοσι μέτρα σε ύψος λόγω των θυελλωδών ανέμων

Κύματα που ξεπερνούν μέχρι και τα 20 μέτρα σε ύψος δημιούργησαν οι θυελλώδεις άνεμοι που τις τελευταίες ημέρες έπλητταν όλη την Κρήτη.

ΓΑΤΑΚΙ! Λαφαζάνης: Στηρίζει την κατασκευή των αγωγών TAP & IGB

Την πλήρη στήριξη στο σχέδιο της κατασκευής του αγωγού TAP εξέφρασε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την επίσκεψή του στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ, παράλληλα, έθεσε τα αιτήματα της ελληνικής πλευράς.

Δημοσιοκάφροι: Ωραίο κασκόλ ο Τσίπρας.... Σε άλλα νέα: Ξεκινάνε αύριο οι συνομιλίες ΣΥΡΙΖΑ-τρόικας για το υπάρχων μνημόνιο...

Το συμφώνησαν Τσίπρας και Ντάισελμπλουμ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής - Ξαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για τη γεφύρωση των διαφορών με χρονικό ορίζοντα το Eurogroup της Δευτέρας

«Λευκός καπνός» από τις εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων δανειστών (δεν το λέμε τρόικα φτου φτου φτού!), προκειμένου να επιτευχθεί συμβιβαστική λύση, που θα αποτρέψει το ενδεχόμενο «εκτροχιασμού» της Ελλάδας, βγήκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) από τις Βρυξέλλες. 

Τα άστρα ενώνουν Τσίπρα και Μέρκελ

Τα  άστρα…χρόνια δεν κοιτούν, όπως είναι γνωστό αυτό που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι πως δεν κοιτούν ούτε τις πολιτικές διαφορές. Τι κι αν έχουν 20 χρόνια διαφορά και μεταξύ τους υπάρχει πολιτική άβυσσος, η συναστρία της  Καγκελαρίου Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι έχουν κάθε δυνατότητα για μια δυνατή και πολύ καλή σχέση.

Ψήφισμα της Ευρωβουλής για τους ομαδικούς τάφους αγνοουμένων στα κατεχόμενα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε την Πέμπτη ψήφισμα που κατέθεσαν από κοινού όλες οι πολιτικές ομάδες σχετικά με τους ομαδικούς τάφους αγνοουμένων της Άσσιας στο κατεχόμενο χωριό Ορνίθι.

Άδωνις: Η κυβέρνηση κατάλαβε ότι έλεγε μπούρδες

«Σήμερα ξέρουμε πια ότι η ελληνική κυβέρνηση παραιτήθηκε από το αίτημα για κούρεμα του χρέους. Η ελληνική κυβέρνηση κατάλαβε ότι έλεγε μπούρδες εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι ευχάριστο ότι το κατάλαβε», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97.8.

Το ΕΛΚ καλεί τον Τσίπρα να μην διακινδυνεύσει το έργο Σαμαρά

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να μην είναι το εμπόδιο στη βοήθεια προς τους Έλληνες» είναι το μήνυμα που έστειλε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στον Έλληνα πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και ανάκτησης της αξιοπιστία της».

BINTEO-Απίστευτο ξύλο στην Βουλή της Ουκρανίας - Μπουνιές και ματωμένες μύτες μπροστά στις κάμερες

Απίστευτο ξύλο μπροστά στις κάμερες, «έπαιξαν» δύο Ουκρανοί βουλευτές στους διαδρόμους του κοινοβουλίου τους.

Η Μάρκου απαντά για το ηλεκτρικό


Απαντήσεις στα όσα τις αποδίδονται  σχετικά με τις δηλώσεις της για την ηλεκτροδότηση σε απόρους έδωσε η Κατερίνα Μάρκου, με εκτενή ανάρτηση της στο facebook.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: 13χρονος βίασε και έκαψε ζωντανό… 8χρονο!

Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να καταδικαστεί το ανθρωπόμορφο «τέρας» που βίασε και έκαψε ζωντανό ένα 8χρονο παιδί, το οποίο κάποια χρόνια αργότερα πέθανε από καρκίνο δέρματος.

Κάντε διαθήκη... τον λογαριασμό σας στο Facebook-ΦΩΤΟ

«Απάντηση» σε μια ερώτηση που φαίνεται πως απασχολεί τους χρήστες του Facebook εδώ και καιρό δίνει το δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι θα γίνει με τον λογαριασμό μου όταν πεθάνω» είναι ένα κλασσικό ζήτημα και το Facebook δίνει τη δική του λύση.

Ποιος θα πληρώσει τη νύφη όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τα δόντια του στα ΜΜΕ;

Το πολιτικό κόστος από τυχόν επιδείνωση του δείκτη ανεργίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στη χειμαζόμενη δημοσιογραφική οικογένεια σταθμίζουν αυτές τις ημέρες σύμβουλοι υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ μετά τη ρητή εντολή του αντιπροέδρου Γ.Δραγασάκη προς τους τραπεζίτες για κλείσιμο της κάνουλας δανειοδότησης των επιχειρήσεων Τύπου και ΜΜΕ.

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΣΥ; Νέα εγκώμια Μπαλτάκου για ΣΥΡΙΖΑ: Ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο

Το μόνο που μπορεί να έχει δίκιο είναι ότι αν μας πάνε στα βράχια η ΝΔ πρέπει να είναι πολυ προσεκτική πως θα χειριστεί την καταστροφή γιατί ως γνωστόν οι Έλληνες είναι κομπλεξικοί και τιμωρούν αυτόν που τους επισημαίνει τα λάθη τους

Με θετικά λόγια, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, εκφράστηκε την Πέμπτη ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

ΑΛΗΤΕΙΑ ΒΡΟΥΤΣΗ! Δε θα πληρώνουμε τη σύνταξη 46χρονης άγαμης θυγατέρας που έχασε τον στρατιωτικό πατέρα της! ΑΙΣΧΟΣ!

Περιττό να πούμε ότι όποιες είναι πάνω από 50 ετών τις δικαιούνται κανονικά μετά από 5 χρόνια μνημονίων... άρα μας χρειάζονται ακόμα καμιά 100στή χρόνια μνημονίων μπας και όλοι οι Ελληνες γίνουμε ίσιοι απέναντι στο νόμο... 

Το ελεγκτικό συνέδριο απέρριψε αίτηση κόρης στρατιωτικού που ζητούσε να συνταξιοδοτηθεί λόγω θανάτου του πατέρα της χωρίς να έχει συμπληρώσει το 50ο έτος ηλικίας.
Συνταγματικοί οι περιορισμοί στις συντάξεις άγαμων θυγατέρων των ενστόλων, λέει το Ελεγκτικό

Διαψεύδει η τελειωμένη Γιαννάκου: Στο «μυστικό δείπνο» δεν συζητήσαμε για την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ

Αυτοί όλοι νομίζουν ότι αν φύγει ο Σαμαράς θα επιστρέψουν καβάλα στο άλογο και ο κόσμος θα διαλέξει κάποιον από το γνωστό καλάθι... ε τους έχω νέα! Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί όλους και θα στραφεί σε κάποιον άσχετο που δεν έχει απασχολήσει ούτε σέρνει βαρίδια... αυτό!

Σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου διευκρινίζει ότι δεν συζητήθηκε το θέμα ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια του χθεσινού δείπνου που διοργάνωσε με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος.

Και ξαφνικά η πρώτη παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη παραίτηση μετά τις εκλογές ήρθε από την Θεσσαλονίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Σαμανίδης, παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Κράτησε ωστόσο την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ψυχρή χειραψία Τσίπρα-Μέρκελ και προσγείωση με το καλημέρα-Ολος ο διάλογος

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑίος Τσιγουρής του MEGA μόνο που δεν μας είπε ότι η Μέρκελ έτρεξε και τον αγκάλιασε... Φυσικά το βίντεο μιλάει από μόνο του: Ο Τσίπρας μιλάει με τον Ολάντ και μόλις βλέπει πιο πέρα τη Μέρκελ αφήνει τον Ολάντ και πηγαίνει γρήγορα προς το μέρος της να τη χαιρετίσει... τόσο απλά

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε θερμή χειραψία με την Γερμανίδα Καγκελάριο λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής.

ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤ@ΡΙΟ ΡΕ! Ο Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός στον Τσίπρα: Ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό τον Νικολόπουλο!

Ο Ξαβιέ Μπετέλ δεν έχει ξεχάσει τα περσινά ομοφοβικά σχόλια του βουλευτή των ΑΝΕΛ...

Ένα απρόσμενο στιγμιότυπο εκτυλίχθηκε στις Βρυξέλλες, όταν, πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής, ο δρόμος του Αλέξη Τσίπρα «διασταυρώθηκε» με αυτόν του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ.

Σαμαράς στη σύνοδο του ΕΛΚ: “Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας’

«Στόχος μου είναι να διασφαλίσω την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, για αυτό είμαι εδώ. Και βέβαια η αίσθηση αδιεξόδου δεν βοηθάει», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες που προηγήθηκε της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Διαφήμιση Mercedes: Ακόμα και τα ζόμπι θέλουν γνήσια ανταλλακτικά

H Mercedes-Benz βρήκε (;) ένα μάλλον τρομαχτικό τρόπο για να αποτρέψει τη χρήση ιμιτασιόν ανταλλακτικών.

To φερόμενο ως διαφημιστικό video της Mercedes-Benz για να αποτρέψει τους πελάτες της από τη χρήση ιμιτασιόν ανταλλακτικών θα μπορούσε να το έχει σκηνοθετήσει ο George Romero.

Οι Ειδικές Δυνάμεις της Ιορδανίας κατά των τζιχαντιστών - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ιορδανίας έχουν υποσχεθεί σκληρή αντιποινα για τον θάνατο του Ιορδανού πιλότου, μετά την δημοσιοποίηση βίντεο απο το Ισλαμικό Κράτος που δείχνει την στιγμή της φρικαλέας εκτέλεσης του. Ο Moaz al-Kasasbe κάηκε ζωντανός απο τους τζιχαντιστές, σ'ενα κλουβί.
Η Ιορδανία εκδικήθηκε τον θάνατο του πιλότου την προηγούμενη βδομάδα άμεσα εκτελώντας 2 τζιχαντιστές κρατούμενους και χτυπώντας στόχους του Ισλαμικού Κράτους με 56 αεροπορικές επιδρομές σε τρείς μέρες.

Αλλα πέρα απο τις αεροπορικές επιδρομές η Ιορδανία θα μπορούσε να συμβάλει περαιτέρω στην καταπολέμηση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους μέσω των εξαιρετικά αποτελεσματικών μονάδων των ειδικών της δυνάμεων. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές οι Ειδικές Δυνάμεις της Ιορδανίας προσπάθησαν αλλα απέτυχαν στην αποστολή διάσωσης του Ιορδανού πιλότου. Ωστόσο το Υπουργείο Άμυνας της Ιορδανίας αρνείται οτι μια τέτοια αποστολή έλαβε χώρα.
Επιπλέον σχετικα με τον φρικαλέο θάνατο του πιλότου, νεα στοιχεία δείχνουν οτι ο πιλότος ήταν σε καταστολή κατα την διάρκεια της εκτέλεσης του απο τους τζιχαντιστές


Οι Ειδικές Δυνάμεις της Ιορδανίας, υπο την Κοινή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Ιορδανίας, ειναι 14.000 σε αριθμό και απο τις πιο αποτελεσματικές και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της περιοχή, εκπαιδεύονται συχνά με αυτες των ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν πηγές, οι Ειδικές Δυνάμεις της Ιορδανίας έλαβαν μέρος στην αποστολή διάσωσης του Τζέιμς Φολει και του Πίτερ Κασινγκ με τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ.

Σε αυτο το σημείο αξίζει να αναφέρουμε οτι η Ιορδανία ειναι παγκόσμιο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων.




Το κέντρο Εκπαιδευσης Ειδικών Επιχειρήσεων του βασιλιά Αμπντάλα (KASOTC) είναι κεντρικό στις δυνατότητες της χώρας στον τομέα των Ειδικών Επιχειρήσεων και χρησιμοποιείται κατά κόρον από άλλες χώρες.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν και εκπαιδευση σε προσομοιωτή αεροπειρατείας, αλλα και μάχες σωμα με σώμα σε πολύ στενούς χώρους όπως και ασκήσεις Κ9. Στις εγκαταστάσεις των Ειδικών Δυνάμεων η Ιορδανία φιλοξενεί επίσης το ετήσιο συνέδριο Ειδικών Δυνάμεων Ειδικών και Επιχειρήσεων

Παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο απο το περσινό συνέδριο...





Η εστίαση στον τομέα τον Ειδικών Δυνάμεων μάλλον αντικατοπτρίζει το παρελθόν του Ιορδανού βασιλιά Αμπντάλα Β 'στις Ειδικές Δυνάμεις του έθνους και την πιστοποίηση του ως πιλότος Cobra. Το 1996, με τη βοήθεια των ΗΠΑ, ο Αμπντουλάχ άρχισε την αναδιοργάνωση των ειδικών δυνάμεων της χώρας σε μια πιο σύγχρονη δύναμη.

Οι Δυνάμεις της Ιορδανίας σε άσκηση

Οι Ιορδανικές Ειδικές Δυνάμεις συγκροτήθηκαν το 1963 έχουν εκπαιδευτεί για αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις και για την διεξαγωγή αποστολών επιτήρησης, μεταξύ άλλων. Ένα από τα κύρια καθήκοντα των ειδικών δυνάμεων της Ιορδανίας ειναι η φύλαξη των εθνικών συνόρων της Ιορδανίας. Αυτη η αποστολή έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις μετα τα γεγονότα στο Ιράκ το 2006.

Βέβαια οι πιθανότητες διάχυσης της τρομοκρατίας απο το Ιράκ και τη Συρία στην Ιορδανία έχουν θέσει τις ειδικές δυνάμεις της Ιορδανίας σε επιφυλακή συνεπώς προκαλώντας μεγαλύτερη έμφαση σε αντιτρομοκρατικες επιχειρήσεις.



Εκτός από στρατιωτικές δυνατότητες, οι ειδικές δυνάμεις της Ιορδανίας έχουν αποδείξει οτι ειναι ικανές στην συλλογή πληροφοριών καθώς η εσωτεριή αστάθεια και η τρομοκρατία εχουν προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες για την ιορδανική μοναρχία.
Σημαντικό στην εξέλιξη των ειδικών δυνάμεων της Ιορδανίας και το πολεμικό κλίμα στην περιοχή καθώς έχουν επίσης ωφεληθεί από πραγματικές εμπειρίες πολέμου, συμπεριλαμβανομένων και πολλαπλών αποστολών στο Αφγανιστάν.

Business Insider/ Reuters
onalert.gr

ΦΩΤΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ από τον Μητσάρα για τη σκληρή διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ!

Μια καταγγελία σοκ κάνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τη σκληρή διαπραγμάτευση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη με τους Βαρουφάκη και Τσίπρα!! Ο γνωστός Μητσάρας της πολιτικής καταγγέλλει ότι...

BINTEO-ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΔΩΝΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΝ! Φάπες Άδωνι σε Κουρτάκη

Στο τέλος τους έκανε και κατάπιαν τη γλώσσα τους αφού τους είπε "το πρόγραμμα γέφυρα τέλειωσε χθες. Χάσαμε 18-1! Αν εσείς θέλετε να λέμε "τι ωραία που παίξαμε κι ας χάσαμε 18-1" πείτε το"...
Δείτε το ανελέητο ξύλο στους δημοσιοκάφρους και το ξεβράκωμα ότι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ:

Βίντεο: Δείτε πώς φωτίζεται ο ουρανός της Ν. Ζηλανδίας από μετεωρίτη!

Οδηγός απαθανάτισε τη μαγευτική στιγμή - Σπάνιο φαινόμενο που κάνει τη νύχτα - μέρα

Ο Τζος Σέρμπον, κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας, απαθανάτισε με την κάμερά του, την πανέμορφη στιγμή, κατά την οποία ένας μετεωρίτης περνά από το νυχτερινό ουρανό της χώρας και κυριολεκτικά κάνει τη νύχτα μέρα.

Σκίτσο του Ηλία Μακρή

Σκίτσο του Ηλία Μακρή:

Επιμένουν οι Financial Times να ξεβρακώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ: Υπήρχε συμφωνία κανονικά και με το νόμο

Την αντίδραση των Financial Times προκάλεσε η διάψευση Ελλήνων αξιωματούχων του ρεπορτάζ τους ότι η Ελλάδα χθες συμφώνησε σε κοινό ανακοινωθέν αλλά μετά από τηλεφώνημα Βαρουφάκη στον Τσίπρα, υπαναχώρησε.

Γελάει το Reuters: Δεν είχε καν γραπτές τις προτάσεις του ο Βαρουφάκης

Το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής συνεδρίασης του Eurogroup ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Οχι μόνο γιατί το θέμα της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης ήταν η Ελλάδα αλλά γιατί ήταν το πρώτο Eurogroup της καριέρας του και όλοι οι συνάδελφοί του περίμεναν να τον δουν…

ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Νταβούτογλου: Γιατί δεν λειτουργεί το τζαμί στη Θεσσαλονίκη;

Την περίοδο των Σεπτεμβριανών καυτηρίασε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, τονίζοντας «δεν είναι δυνατό να ξεχάσουμε τις πληγές των γεγονότων της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου».

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Ε; Έπεσε στο μισό το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2015

Μόλις στα 443 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2015, έναντι στόχου για 1,36 δισ. ευρώ

Υστέρηση εσόδων 936 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου

Μόλις στα 443 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2015, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 835 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2014 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1.366 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού.

ΘΕΟΣ! Στρος Καν: Είχα αγοράσει μια γκαρσονιέρα για σ@ξ και επαγγελματικά ραντεβού

Κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα της απολογίας του, ο πρώην Δον Ζουάν της Γαλλίας, παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου στη Λιλ, ότι διατηρούσε μια γκαρσονιέρα στο 16ο διαμέρισμα των Παρισίων για δύο λόγους: Πρώτον για σεξ και δεύτερον για τα εργασιακά του καθήκοντα. Μάλιστα, είπε πως επειδή ήταν παντρεμένος, είχε βάλει στο ο κουδούνι άλλο όνομα!

Είναι ο Τσίπρας ο Δούρειος Ίππος ενός νομισματικού πολέμου;

Ποιο μήνυμα στέλνει άραγε μια χώρα που την ίδια στιγμή που συμβαίνει το πιο κρίσιμο Eurogroup για το μέλλον της, εκείνη βρίσκεται δια του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά στη Μόσχα και δια του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Λαφαζάνη στο Αζερμπαϊτζάν;

Α. Σαμαράς στο ΕΛΚ: Συμβιβαστική λύση εντός ευρώ

Της Μαρίνας Μάνη

Συμβιβαστική λύση που θα διαφυλάξει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα που συνεδριάζει από το πρωί στις Βρυξέλλες.

Από του Γαβαλά αγόρασε το κασκόλ ο Γιάνης Βαρουφάκης;

«Το είχε πάρει από το μαγαζί μου»

Όλοι σχολιάζουν τις ενδυματολογικές επιλογές του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, είναι δυνατόν να μην ρωτούσε ο Γιώργος Λιάγκας για την άποψη του Λάκη Γαβαλά;

Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες φέρονται σαν χούλιγκαν.Ο Βαρουφάκης εξαπάτησε το Eurogroup

​Το ελληνικό ζήτημα πρωταγωνιστεί και σήμερα στα Γερμανικά ΜΜΕ. Όλες οι ξένες μεγάλες εφημερίδες σχολιάζουν το παρασκήνιο της πρώτης συνεδρίασης του Eurogroup με τους Γερμανούς δημοσιογράφους να είναι το ίδιο σκληροί, όσο και ο τσάρος της Γερμανικής Οικονομίας Β.Σόιμπλε.

Τατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με τους “ψεκασμένους και σαλταρισμένους”!

Λάβρος κατά της κυβερνητικής συνεργασίας του άλλοτε κόμματός του, του ΣΥΡΙΖΑ, με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες ή με τους ψεκασμένους», όπως τους χαρακτήρισε, εμφανίστηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στην Αθήνα έρχεται ο πρόεδρος της Eldorado Gold - «Αισιόδοξος» για την επένδυση στις Σκουριές

Συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης θα έχει ο πρόεδρος της Eldorado Gold. Αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το σχέδιο εξόρυξης στις Σκουριές.

Σουλτς: Θα σας πω εγώ γιατί νίκησε στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι «τελείως σίγουρα» το Βερολίνο δεν προβοκάρει ένα Grexit και πως κανείς δεν θέλει την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναγνωρίσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν οι προκάτοχοί της και να τηρήσει τις συμφωνίες, διατυπώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Άφησε την γραβάτα και φόρεσε ζιβάγκο ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληξη προκάλεσε ομολογουμένως η εμφάνιση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,  Άδωνι Γεωργιάδη, με ζιβάγκο, τζιν παντελόνι και ορειβατικό μποτάκι στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος.

Επικό Βίντεο: Απίστευτο βρισίδι στο δσ Βόλου από τον ΣΥΡΙΖΑίο Μπέου σε δημοτική σύμβουλο!

«Ρεσιτάλ» από τον Αχιλλέα Μπέο και τη δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη - «Κάνω πολύ ωραίο σεξ» - «Θα σε έλεγα καρ..λα αλλά κι αυτές έχουν κάποια αξία»

Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του βόλου κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου μεταξύ του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και της δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη.

Γελάει ο Βουλγαράκης με το «ζύμωμα» Γιαννάκου

[Στη φώτο τον βλέπετε να περιγράφει το τρίγωνο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την Πρεσβεία... δηλ. την αρχή τους τέλους του, γιατί όλα τα άλλα για offshore, Βατοπέδια κ.λπ είναι κουραφέξαλα]

Ο Γιώργος Βουλγαράκης αναφέρθηκε στο Τwitter για την μέρα μετά την ήττα στην Νέα Δημοκρατία, αλλά και για το αστείο δείπνο που παρέθεσε η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου σε κορυφαία «γαλάζια» στελέχη μια άλλης εποχής που εξέθεσαν και χρεοκόπησαν τον Κ. Καραμανλή.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 25,8% η ανεργία

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ στο 25,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας τον Νοέμβριο του 2014, σημειώνοντας πτώση από το...

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη παραδοχή Φίλη στη συναίνεση Βρούτση: Το κόμμα είναι πάνω απ'την πατρίδα γιαυτό δεν πληρώναμε φόρους επι ΝΔ

Καλεσμένοι στο πρωινό του ΣΚΑΪ ήταν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Βρούτσης και Φίλης με τον τελευταίο να αποκαλύπτει με κυνικότητα ότι ο κόσμος δεν έπρεπε να πληρώνει φόρους επί ΝΔ ενώ πρέπει να τους πληρώνει τώρα επειδή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ!!