14 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή η εκρηκτική Ελληνίδα καλλονή έγινε η μούσα του Dior [εικόνες]

Στο Παρίσι θα βρεθεί τον επόμενο μήνα η εκρηκτική Βενετία Κυρίου. Ο λόγος; Θα συμμετάσχει στο σόου του οίκου Dior, από τις 3 έως τις 11 Μαρτίου, και μάλιστα θα είναι το πρώτο όνομα!

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 15-02-2015

Δείτε τα:

Η κυβέρνηση δεν περιμένει συμφωνία τη Δευτέρα -Πώς θα αντιδράσει σε άκαμπτη στάση στο Eurogroup

Πολύ χαμηλά κρατάνε στο οικονομικό επιτελείο τον πήχη των προσδοκιών για συμφωνία ή πλαίσιο συμφωνίας τη Δευτέρα, καθώς παρά το καλό κλίμα στις τεχνικές συζητήσεις των τελευταίων 48 ωρών, το εισηγητικό κείμενο των τεχνοκρατών της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ εκτιμάται ότι θα είναι αρνητικό.

Αυτός είναι ο τρομοκράτης που σκόρπισε τον τρόμο στη Δανία -Ηθελε μακελειό τύπου Charlie Hebdo [εικόνα]

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Krudttønden cafe στην Κοπεγχάγη, όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση για την ισλαμοφοβία και την ελευθερία έκφρασης.

Τσίπρας ντεμέκ αποδοκιμάζει το σκίτσο της Αυγής με τον Σόιμπλε... αλλά σέβεται την καλλιτεχνική χυδαιότητα

Αποστάσεις από το περιεχόμενο της γελοιογραφίας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή» και είχε ως θέμα τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λαμβάνει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Stern».

Ένας νεκρός από επίθεση με "άρωμα" Charlie Hebdo στην Κοπεγχάγη

Οι δύο δράστες της επίθεσης στην Κοπεγχάγη διέφυγαν με αυτοκίνητο, ανακοίνωσε η αστυνομία δίνοντας στη δημοσιότητα την περιγραφή και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Ενας άνδρας, άγνωστης ταυτότητας, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ τρεις αστυνομικοί της δύναμης που ήταν επιφορτισμένη με την ασφάλεια της εκδήλωσης, τραυματίσθηκαν.

ΚΑΡΤΕΣ-Να εδώ γελάω με το πόσο γίδια είναι οι Έλληνες και παίρνω θάρρος βλέποντας την κατάληξη

Την κατάληξη του Παπανδρέου την βλέπουμε όλοι: Απαξίωση από το εκλογικό σώμα, απαξίωση από τα ΜΜΕ που τον έγλυφαν, απαξίωση από την κοινωνία που τον αποθέωνε... είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα την ίδια κατάληξη θα έχει και ο Τσίπρας που τον κληρονόμησε και μαζί του όλο το κομμάτι της Ελλάδας της παρακμής...

Δείτε γιατί σε λίγο καιρό θα γελάμε με τον Τσίπρα και αυτοί που σήμερα τον αποθεώνουν θα τον κάνουν ανέκδοτο:

"Ζητούν λεφτά ακροδεξιοί και ακροαριστεροί για να τα πετάξουν από το παράθυρο"

- Ο στενός συνεργάτης της Μέρκελ δηλώνει πως η τρόικα δεν είναι αυτό καθ' εαυτό το πρόβλημα
- Ο Μίκαελ Φουκς απορρίπτει την πρόταση του Βαρουφάκη για την ανταλλαγή ομολόγων
- Απορρίπτεται από το σύνολο των γερμανών αξιωματούχων οποιοδήποτε κούρεμα του χρέους
- Οι ελληνικές απαιτήσεις στο επίκεντρο της συνάντησης της Μέρκελ με τον γερμανό ΥΠΟΙΚ. Β. Σόιμπλε

ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ!! Η απάντηση του Άδωνι στον ξεφτίλα που έφαγε 11 μονάδες στο κεφάλι από τον ΓΑΠ...

Την απάντησή του σε όσα αστεία («Δεν γίνεται να απολύεις και να γελάς, ή να κόβεις δαπάνες για την υγεία και να φωτογραφίζεσαι στο twitter ως μεταρρυθμιστής») λέει στον κλακαδόρο του ΣΥΡΙΖΑ (RealNews) ο ξεφτίλας Στυλιανίδης, έδωσε πριν λίγο ο Άδωνις ο οποίος έγραψε ποιο είναι το σωστό, στο Twitter:

Οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϋ πρωταγωνίστριες στις 50 αποχρώσεις του γκρι! (ΦΩΤΟ)

Η Άριελ η μικρή γογρόνα με τον Έρικ, η Γιασμίν με τον Αλαντίν και άλλες αγαπημένες πριγκίπισσες της Ντίσνεϋ σε "καυτές" σκηνές α λα... Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι; Κι όμως, το Cosmopolitan έχει μεγάλη φαντασία...

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Το 51% θεωρεί ότι θα πάρουμε πούλο στη «διαπραγμάτευση»

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω άρθρο του ΔΟΛ το συγκεκριμένο εύρημα δεν αναφέρεται και γιαυτό το προσθέτω:

Το 48,1% πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με επιτυχία ενώ το 51,1% εμφανίζεται απαισιόδοξο και ανήσυχο.

Θετικά αντιμετωπίζει τη νέα κυβέρνηση το 60,6% των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής. Αισιοδοξία υπάρχει και για την τελική συμφωνία που θα πετύχει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Σταθερά υπέρ του ευρώ οι πολίτες, υψηλή η δημοτικότητα των υπουργών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ! O «άρρωστος» ΠΑΟΚτσης που πήγε στο αεροδρόμιο για να εμψυχώσει του παίκτες του Δικεφάλου!

Μαζί με την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο, έγινε και αυτή ενός οπαδού του Δικεφάλου, ο οποίος ήθελε να εμψυχώσει τους παίκτες των «ασπρόμαυρων».

PLS ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ! Επιστολή-παρέμβαση Παπανδρέου σε Βρυξέλλες και ΔΝΤ

Αρωγός στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ο πρώην πρωθυπουργός
 
Στους θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, καθώς και τους 28 ηγέτες των κρατών - μελών της ΕΕ απευθύνεται ο Γιώργος Παπανδρέου με έκτακτη επιστολή του σήμερα.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!! Κεφαλογιάννης: Το ΕΛΚ ζήτησε το αυτονόητο αλλά κάποιοι για να «γρατζουνίσουν» τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της ΝΔ με το ΕΛΚ

Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΕΛΚ χαιρέτισε την πρόοδο που έγινε με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων 2,5 χρόνων, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα. Ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα.

Τι δήλωσε ο Τζιτζικώστας όταν ρωτήθηκε για το «αν θα επιστρέψει στη ΝΔ»

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο Real FM και στους δημοσιογράφους, Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, έδωσε από την έκθεση τουρισμού της Στοκχόλμης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το «αν η επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να θεωρείται δεδομένη», ο Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε ότι...

ΡΟΖΟΥΛΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια -Αμεσα η νομοθετική παρέμβαση από την κυβέρνηση

Ρύθμιση ανάλογη με εκείνη που ισχύει για το σύμφωνο συμβίωσης στα ετερόφυλα ζευγάρια προωθεί άμεσα για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης και για τα ομόφυλα ζευγάρια που επιθυμούν να τακτοποιήσουν νόμιμα τις προσωπικές και περιουσιακές τους σχέσεις.

Επίθεση ιταλικού περιοδικού στον Αλέξη Τσίπρα: «Γιατί πρέπει να πληρώσουμε εμείς για εκείνον»; [εικόνες]

Τι κι αν ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι ήταν ένας από τους συμμάχους του Ελληνα πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής;

Το ιταλικό περιοδικό Πανόραμα, το οποίο φιλοξενεί τον Αλέξη Τσίπρα στο εξώφυλλό του, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στην Ελλάδα αναρωτόμενο «γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς (οι Ιταλοί) για εκείνον;».

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΥΤΟΣ-> Του σούργελου Στυλιανίδη του φταίει ο Άδωνις!!

Δείτε στο τέλος το βίντεο για να θυμόμαστε ποιοι ξεφτίλισαν τον Καραμανλή και τώρα λειτουργούν αντ'αυτού... τι να πεις; Πόσο ακόμα θα παίζουν όλοι αυτοί οι γελοίοι με τα νεύρα μας;

«Ένα καίριο λάθος είναι η μετατόπισή μας από την "ήπια προσαρμογή" του Κώστα Καραμανλή στο "δόγμα σοκ" του Αντώνη Σαμαρά» δηλώνει ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης για την τακτική της Νέας Δημοκρατίας.

Σε θυρίδες, σεντούκια και στρώματα 10 δισ. ευρώ

Σε θυρίδες, σεντούκια και στρώματα βρίσκονται περί τα 10 δισ. ευρώ, από τα 20 δισ. των καταθέσεων που έφυγαν από το τραπεζικό σύστημα από το τέλος Νοεμβρίου έως σήμερα.

Αλλα 6 δισ. περίπου...

ΡΟΖΟΥΛΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Πανούσης: Τέλος οι επιχειρήσεις-σκούπα-Ελεύθερα θα κινούνται οι λάθρο στις πόλεις-Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ.

«Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ., παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν αυτοδιαλυθούν, θα τους διαλύσω», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Υπέκυψε η 32χρονη γυμνάστρια που την πυροβόλησε ο Αλβανός σύντροφός της και μετά αυτοκτόνησε [εικόνες & βίντεο]

Με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος της συγκλονιστικής ιστορίας, που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε νεαρή γυμνάστρια και ύστερα αυτοπυροβολήθηκε.

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! Πυρά Γιαννάκου κατά Σαμαρά: "Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές"


Ποια είναι η Γιαννάκου που βγηκε σαν το γυμνοσάλιγκα μετά τη βροχή και κάνει τον εκπρόσωπο του Καραμανλή; Καλά όλοι αυτοί οι σάπιοι Αντώναροι δεν καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζουν τον Καραμανλή; Ρε Κωστάκη βάλτους λίγο χέρι πριν σε ξεφτιλίσουν τελείως! 

Πυρά Γιαννάκου κατά Σαμαρά: Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές
Απαντήσεις για όλα έδωσε η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στον Real Fm 97,8, εξαπολύοντας πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Δένδιας: Η κυβέρνηση Σαμαρά διαπραγματευόταν και μάλιστα σκληρά

Ο κ. Δένδιας δηλώνει πως «η ΝΔ υπέστη μία μεγάλη στρατηγική ήττα», γεγονός που εν μέρει αποδίδει στην απομάκρυνση του κόμματός του από τον ιδεολογικό του πυρήνα

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΛΛΑ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ!Απαγκιστρώνεται από το μνημόνιο η Πορτογαλία: Είναι ήδη στις αγορές από τις αρχές του 2013

Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα προγράμματα διάσωσης (μνημόνια). Αμφότερες αρνήθηκαν την προληπτική γραμμή πίστωσης, η οποία προβλεπόταν, αφότου είχαν διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις τους. Η Πορτογαλία, επίσης, αρνήθηκε την τελευταία δόση του προγράμματος, η οποία ανερχόταν στα 2,6 δισ. ευρώ, και εξήλθε του μνημονίου νωρίτερα από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Γελάει όλη η Ελλάδα με Καμμένο! Η ΜΟΜΑ του θα φτιάχνει μόνο χωματόδρομους... το οποίο ήδη κάνει

Τα περισσότερα δημόσια έργα επιδοτούνται κατα το μεγαλύτερο ποσοστό τους από την ΕΕ και πρέπει ο ανάδοχος να βγαίνει από διαγωνισμό στον οποίο εννοείται ότι δεν μπορεί να συμμετέχει το κράτος... αλλά που να τα σκεφτεί αυτά ο Καμμένος και οι ψεκασμένοι που πανηγύριζαν ... Και επειδή όπως έχουμε γράψει εδώ η "ΜΟΜΑ" ήδη υπάρχει και δεν περίμενε τον Καμμένο, να θυμίσουμε ότι τέτοια έργα (που δεν μπορούν να επιδοτηθούν από την ΕΕ) ήδη φτιάχνει το Μηχανικό του ΕΣ... άρα οι εξαγγελίες του Προέδρου ήταν κουτόχορτο για τα γίδια!

Τελικά οι δεσμεύσεις της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται πως βάζουν φρένο στο να ριχτούν οι «νέες ΜΟΜΑ» δυναμικά στην αναδημιουργία της χώρας, και έτσι το έργο τους θα περιοριστεί μόνο σε μικρά έργα.

Βραζιλία ΣΥΡΙΖΑ: Πλιάτσικο σε φορτηγό που τράκαρε με νεκρό τον οδηγό του (VIDEO)

Ένα απίστευτο Video κατέγραψε διερχόμενος οδηγός σε περιφερειακό δρόμο της Βραζιλίας, όπου συνέβη ένα θανατηφόρο ατύχημα, με θύμα οδηγό φορτηγού.

Η ρόζ κορδέλα Καμμένου: Σκοπιανή ρωτάει τον Τσίπρα για τη «Μακεδονία» κι αυτός χαχανίζει

Στην συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός δέχτηκε ερώτηση από σκοπιανή δημοσιογράφο σχετικά με το ζήτημα του ονόματος του ψευδοκράτους. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα σε ποια χώρα αναφέρεται από τον ίδιο τον Τσίπρα, η Μιλέβκα δήλωσε με θράσος:

ΦΩΤΟ-Νάντια σου'χω νέα!

Να μωρε, λέω να ξεκινήσω κι εγώ μ' αυτό:

Ποιος κυβερνητικός βουλευτής ξεκίνησε την…αντιπολίτευση;

Αποφασισμένος να μην κάτσει ούτε λεπτό ήσυχος στην ηρεμία των κυβερνητικών εδράνων είναι ο δαιμόνιος Αχαιός βουλευτής, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και συνεργαζόμενος με του ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Αγωγή ύψους 520.000 ευρώ σε Λιάγκα και Σταμάτη από Σπυροπούλου;

Πόλεμος φαίνεται πως ξεκινά ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές...

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και με όσα αναφέρει η Ντέμη Ντάβαρη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής και ζητά από εκείνους αποζημίωση 520.000 ευρώ (260.000 έκαστος).

Σε τρεις "δόσεις" οι αλλαγές Στρατούλη στο ασφαλιστικό

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Μήνας δεν θα περνάει μέχρι τον Απρίλιο που να μην περνά μία σημαντική αλλαγή στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα.

Αυτοί είναι οι 84 Έλληνες που έλειπαν από την αρχική λίστα Λαγκάρντ (Λίστα)

Μέσα στο κύμα των αποκαλύψεων της περασμένης εβδομάδας σχετικά με τους λογαριασμούς καταθετών της HSBC, στο φως ήρθαν 86 επιπλέον ελληνικοί λογαριασμοί που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική, μετά από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων της τράπεζας.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ! Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους φόρους σε ακίνητα και εισόδημα

- Από το 2016 οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώνουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και τις αποταμιεύσεις
- Η φορολογική δήλωση θα αντικαθιστά οποιαδήποτε υπάρχουσα δήλωση πόθεν έσχες για οποιονδήποτε
- Τουλάχιστον 3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα επωφεληθούν από το νέο φόρο στα ακίνητα
- Η μείωση των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να φτάσει μέχρι και το 35%

ΨΕΥΤΡΟΝΙ! Μάρδας: "Παραλάβαμε έλλειμμα 4,6 δισ. ευρώ"... και η ΕΛΣΤΑΤ λέει ψέμματα δηλ;

Σε μια διαπραγμάτευση δεν πετυχαίνεις το 100% που ζητάς» - «Ο,τι εξαγγέλθηκε, εξαγγέλθηκε» είπε, «περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα στο Eurogroup.

«Στα 4,6 δισ. ευρώ ανέρχεται το έλλειμμα που παραλάβαμε» ανάφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας και έθεσε ως ορόσημο για τις εξαγγελίες της κυβέρνησης το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ "ΔΕΙΠΝΟ" ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ: «Στη ΝΔ δεν χωρούν συνιστώσες και φράξιες»

Κατάντια να θέλει η Όλγα (που πήγε με τον επικοινωνιολόγο της και απέρριψε πρόταση Σαμαρά να είναι υποψήφια) να δημιουργήσει ή ακόμα και να συμμετάσχει σε εξελίξεις....

Η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δεν πρέπει να γίνεται όπλο εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ, τόνισε η βουλευτής και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.

ΤΟΣΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ->«Τρύπα» 5 δις στο δημοσιονομικό πρόγραμμα: Στο 1 δις ευρώ η υστέρηση εσόδων τον Ιανουάριο

Τις «τρύπες» που υπάρχουν τόσο στο δημοσιονομικό πρόγραμμα όσο και στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας για φέτος εξετάζουν –μεταξύ άλλων– από χθες τα τεχνικά κλιμάκια της κυβέρνησης και των τριών θεσμικών εταίρων της χώρας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) στις Βρυξέλλες.

ΚΛΑΙΩ!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ-Φλαμπουράρης: Ό,τι έχει συμβασιοποιηθεί δεν θα το διαλύσουμε

Τι είπε για Ελληνικό και αεροδρόμια - Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευσης - Δεν απέκλεισε νέα σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής, αν και εξέφρασε βεβαιότητα πως η συμφωνία θα κλείσει στο Eurogroup της Δευτέρας

Κατέρρευσε κατά 70% το νόμισμα της Βενεζουέλας του ΣΥΡΙΖΑ

«Βουτιά» άνω του 70% σημείωσε το μπολιβάρ έναντι του αμερικανικού δολαρίου, κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της νέας αγοράς συναλλάγματος που ανακοίνωσε προ ημερών η κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!Φάρατζ: «Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω»

Την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη εκφράζει με άρθρο γνώμης στον Independent ο Νάιτζελ Φάρατζ, ευρωβουλευτής και ηγέτης του ακραία αντιευρωπαϊκού, ξενοφοβικού, λαϊκίστικου, εθνικο-πατριωτικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKΙΡ).

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ορισμός του «άνδρα» εξηγεί ότι θέλει να του «γλύψει η Μέρκελ τα παπάρια»... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πώς αντέδρασαν ρεπόρτερ και παρουσιάστρια;

Ένα ακατάλληλο περιστατικό έφερε σε δύσκολη θέση τη Λίνα Κλείτου, του Epsilon, που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων και βέβαια, τη ρεπόρτερ που δεν γνώριζε γερμανικά.

Ποιος συγκρίνει την Βαλαβάνη με τον …Μουσολίνι; Αυτοί που εξέθρεψε η ίδια φυσικά...

Σκληρή επίθεση κατά της αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη εξαπέλυσε το κίνημα « Δεν πληρώνω» επειδή  κάλεσε τους φορολογούμενους να πληρώσουν φόρους και να ρυθμίσουν οφειλές, επικαλούμενη το πατριωτικό τους καθήκον.

FT: Τα 3 σενάρια για συμβιβασμό Ελλάδας-Ευρώπης - Απομακρύνεται η παράταση, απορρίπτεται η «γέφυρα»SOOC/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Στην καρδιά της επικαιρότητας θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες η Ελλάδα με το βλέμμα όλων στραμμένο στο Eurogroup της Δευτέρας και οι Financial Times δίνουν τη δική τους εκτίμηση για το αποτέλεσμα.

Η αριστερή που προτείνουν οι «Λαφαζανέοι» για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Πρόταση βόμβα που ανατρέπει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην κούρσα της Προεδρικής Εκλογής έχει κάνει το «στρατόπεδο» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος προκειμένου να χρυσώσουν το χάπι της παράτασης του μνημονίου στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αριστερή Πλατφόρμα «κατεβάζει» πρόταση για την συγγραφέα...

ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ Ο ΡΑΧΟΪ! Podemos εγκαταλείπει ΣΥΡΙΖΑ: Ελλάδα και Ισπανία δεν είναι συγκρίσιμες, εμείς έχουμε άλλους όρους διαπραγμάτευσης

Ο Ραχόι φρόντισε να θυμίσει στους Ισπανούς πόσα μας έχουν δανείσει και να αναδείξει ότι οι σύμμαχοι του Podemos, δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητάνε να τα κουρέψουν, οπότε οι ισπανοί άπλυτοι πήραν αποστάσεις... μεγάλη μαγκιά

Η Ελλάδα και η Ισπανία δεν είναι συγκρίσιμες και μια ευρωπαϊκή συμφωνία για την ελληνική οικονομία θα είχε ελάχιστες επιπτώσεις στο αποτέλεσμα των ισπανικών βουλευτικών εκλογών, υποστήριξε σήμερα ο ηγέτης του αντιφιλελεύθερου κόμματος Podemos που ορισμένες δημοσκοπήσεις το φέρουν να προηγείται στην προτίμηση των Ισπανών ψηφοφόρων.

Ρε παιδιά την ανακοίνωση του ΕΛΚ την διάβασε κανείς ή απλά σας ψεκάζουν;

Πολλοί «Χρυσοχοϊδηδες» μας προέκυψαν στη Νέα Δημοκρατία. Μάλλον δεν διάβασε κανείς την ανακοίνωση του ΕΛΚ...

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, είναι πως δεν διαβάζουν. Δεν διαβάζουν ανακοινώσεις, δεν διαβάζουν νομοσχέδια, δεν διαβάζουν γενικά.

Το νέο Pony θα «φοράει» μηχανικά μέρη της Lada [video]

Απ’ ό,τι όλα δείχνουν η Ελλάδα θα αποκτήσει σύντομα την πρώτη της αυτοκινητοβιομηχανία για τον 21ο αιώνα.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, η Namco ήρθε σε συμφωνία με τη ρωσική Lada για την προμήθεια μηχανικών μερών.

Αστυνομικός αυτοκτόνησε στις γραμμές του μετρό (VIDEO)

Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει
 
Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης παρακολούθησης του σταθμού του μετρό κατέγραψε την απίστευτη αυτοκτονία του αστυνομικού.

Δεκάδες νεκροί τζιχαντιστές μετα απο αεροπορικές επιδρομές - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον 20 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές της υπό τις ΗΠΑ συμμαχίας στη βορειοανατολική Συρία κοντά στη μεθόριο με το Ιράκ, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.