18 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό το φιλμ είναι πολύ πιο σ@ξι από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες & βίντεο]

Ολος ο πλανήτης έχει «βαφτεί» με τις 50 αποχρώσεις του γκρι, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο και πολύ περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, με την έξαψη της αναμονής να κορυφώνεται για την ταινία που προβάλλεται πλέον στους κινηματογράφους. Υπάρχει όμως και η βρετανική απάντηση σε αυτό.

Ποιες σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ...βίζιτες (ονόματα)

Διάσημες κυρίες που έδρασαν και δρουν ακόμη στον χώρο του θεάματος ξεκίνησαν ή συνέχισαν την καριέρα τους ως… πόρνες πολυτελείας! Μιλάμε φυσικά για τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ με ταλέντο και αστείρευτη γοητεία, την οποία χάριζαν επί πληρωμή. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να θέλουν λαμπερά ονόματα όπως αυτά των

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε τι έγινε στο Κούγκι... όπου δεν είχαν ελικόπτερα όπως ο Πανάρας

Φυσικά ο Σαμουήλ πριν τα τινάξει όλα στον αέρα είχε συνθηκολογήσει και είχαν αποχωρήσει όλοι... σήμερα βέβαια ο Πανάρας έχει ελικόπτερο της ΠΑ και με το πρώτο μπράφ θα γίνει Λούης και θα αφήσει όλους τους άλλους να ανατιναχτούν

"Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε στη διαπραγμάτευση θα το κάνουμε Κούγκι" είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους. Μάθετε λοιπόν τι έγινε στο Ολοκαύτωμα στο Κούγκι το 1803.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου είναι αν μη τι άλλο..."εμπρηστικές".

Το Ολοκαύτωμα στο Κούγκι

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Πανάρα

MEGA ANT1 όλα καλά Πρώεδρε;

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι εργαζόμενοι και στη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι οι απειλές κατά ΜΜΕ αποτελούν θέμα Δημοκρατίας:

Διαρρέουν συμφωνία οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλλά δεν μας λένε τους όρους

Πολύ κοντά σε συμβιβασμό βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με τους εταίρους, 48 ώρες πριν εκπνεύσει το «τελεσίγραφο» των Βρυξελλών προς την Αθήνα.

Το γνωστό σκοπιανολάγνο σούργελο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισε Παυλόπουλο

Μια αιφνιδιαστική απουσία είχε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τη βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Γαϊτάνη, η απουσία της οποίας ήταν συνειδητή, καθώς είχε διαφωνήσει με την επιλογή προσώπου από τον χώρο της Δεξιάς.

Νοστάλγησαν τον Δάνη Τζαμτζή - Τα θαλάσσωσε ο ΣΥΡΙΖΑίος ψηφολέκτης!

Σε όλες τις προηγούμενες ψηφοφορίες στην Βουλή, είτε ήταν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε ήταν για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, είτε για κάποια ονομαστική ψηφοφορία, ο πρώην πλέον βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής ήταν εκείνος που οριζόταν ψηφολέκτης και έπαιζε στα δάχτυλα στην κυριολεξία την ψηφοφορία.

ΕΚΤ: Αυξήθηκε στα 68,3 δισ. ευρώ το όριο της έκτακτης ρευστότητας στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε σήμερα να συνεχίσει τη χορήγηση έκτακτης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες και να αυξήσει το όριο του ποσού το οποίο μπορεί να αντληθεί στα 68,3 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με μια πηγή ενήμερη για τις διαβουλεύσεις στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο Καμμένος τρομοκρατεί τα ΜΜΕ-Πανάρας: «Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια»

«Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τρομοκρατεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, για τις απαράδεκτες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΣΚΙΤΣΟ-Άδωνις: Ο Αλέξης ετοιμάζεται να πέσει από το παράθυρο…

Ένα αιχμηρό tweet που παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ως μωρό έτοιμο να πέσει από το παράθυρο-Ευρωπαϊκή Ένωση-, ανάρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΝΔ: Οι Ιταλοί βγάζουν στρατό στους δρόμους και ο Πανούσης αφήνει τους λάθρο ελεύθερους-Ο Πανούσης: Θα έσπαγα την Σένγκεν και θα άνοιγα τα σύνορα να μπουν 500.000 στην ΕΕ

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε η δήλωση του Γιάννη Πανούση σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχετικά με τη συνθήκη Σένγκεν.

Βενιζέλος: Εξήγησα στον Τσίπρα γιατί το Μνημόνιο έχει άρρηκτη σχέση με τη δανειακή σύμβαση (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ταυτόσημη η δανειακή σύμβαση με το Μνημόνιο, λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παιζει παιχνίδια πάνω στα ευγενικά αισθήματα πατριωτισμού και αξιοπρέπειας του λαού - Κατά τον κ. Βενιζέλο «η κυβέρνηση πηγαίνει πλησίστια σε Μνημόνιο 3 φωνάζοντας ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση»
Τα σημειώματα του ΠΑΣΟΚ για το πού βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους δανειστές και για το τι σήμαινε η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ότι στο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου η ελληνική πλευρά ήταν έτοιμη να υπογράψει το αποκαλούμενο «προσχέδιο Μοσκοβισί», τα οποία ενεχείρισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ! Πληρώστε στην Εφορία 201 ευρώ και άνω για να κερδίσετε «μπόνους» άλλα τόσα!

Αυτά είναι τα κριτήρια "περι φοροδοτικής ικανότητας" που έλεγαν ότι θα έβαζαν... δηλ. κανένα κριτήριο... το ποιος μπορεί αλλά δεν πληρώνει δεν τους απασχολεί καν αφού το θέμα είναι "μαζέψτε ότι μπορείτε γιατί τον Μάρτιο άντε Απρίλιο δεν θα'χουμε για μισθούς και συντάξεις"! Τώρα το λαμόγιο που είχε και δεν πλήρωνε θα πάει να πληρώσει και καθάρισε... αντίθετα ο ταλαίπωρος που χρωστούσε 2-3.000 γιατί δεν είχε, σν βρει 1.500 ευρώ να ξεχρεώσει γράψτε μου... να θυμίσουμε εδώ ότι η ΝΔ είχε εξαιρέσει τους μεγαλοφειλέτες από τη ρύθμιση...

Τι αλλάζει στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις - Πώς θα λειτουργεί το κούρεμα χρέους που εισάγει το υπουργείο Οικονομικών για τα 4,1 εκατ.οφειλέτες του Δημοσίου - Αν οφείλεις 5.000 ευρώ και πληρώσεις τα 2.500 ευρώ, τα άλλα 2.500 θα διαγράφονται! - Στα 20 ευρώ η ελάχιστη μηνιαία δόση

ΤΑ ΑΛΛΑ 50 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μόνο με 50 ένσημα αντί για 100

Την παροχή ασφαλιστικής ικανότητας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με 50 ένσημα, αντί για 100 που προβλέπει ο σχετικός νόμος, στους ασφαλισμένους του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας.

Ακούστε τα πέντε υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας για την Eurovision

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τετάρτη (18/02) αποσπάσματα από τα πέντε τραγούδια που θα "κονταροχτυπηθούν" για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Βιέννη.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι!ΣτΕ: Πράσινο φως για τις εργασίες στα Μεταλλεία χρυσού Χαλκιδικής

Το έργο αφορά την εκμετάλλευση κοιτασμάτων στις περιοχές Ολυμπιάδας, Σκουριών και Μαύρων Πετρών των μεταλλείων Κασσάνδρας σε έκταση 264.000 στρεμμάτων.

Ευτυχώς που ο Γιούνκερ είναι σύμμαχος του Τσίπρα: Στη βάση των παλιών δεσμεύσεων η νέα συμφωνία

Η «βάση» για οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων της πρέπει να είναι πως η νέα κυβέρνηση θα τηρήσει τις οικονομικές δεσμεύσεις που ανάλαβαν οι προκάτοχοί της, τονίζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο περιοδικό WirtschaftsWoche.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ!Αφηρημένος ο Βαρουφάκης, τον... σκούντηξε ο Τσίπρας!

Δεν άκουσε το... όνομά του ο υπουργός Οικονομικών στη ψηφοφορία του προέδρου της Δημοκρατίας!

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, πρέπει να έχει πολλά στο μυαλό του.

ΚΙ ΟΜΩΣ! Ο Πάκης νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εξελέγη από τις κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΑΝΕΛ
 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επίθεση Λαπαβίτσα σε Τσίπρα για τον (Φ)αυλόπουλο

Αρνητική η στάση του γνωστού οικονομολόγου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μέσω του blog του ο κ.Λαπαβίτσας έγραψε το παρακάτω κείμενο διαφωνώντας, ανοιχτά και δημόσια, με τις επιλογές του αρχηγού του:

Ο Στρατούλης «αδειάζει» Ρωμανιά: Μην ακούτε τις παπαριές που λέγαμε και πληρώστε τις εισφορές σας

Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, σχολιάζοντας «ανακοινώσεις και σχόλια», για την κατάργηση των ασφαλιστικών εισφορών, του κ. Ρωμανιά σε τηλεοπτικό σταθμό.

Λιου σε Βαρουφάκη: Συνεργαστείτε με ΕΕ και ΔΝΤ αλλιώς έρχονται κακουχίες για την Ελλάδα

Ο Βαρουφάκης λέει ότι του είπε ότι αυτό ισχύει και για την Ευρώπη... να υποθέσουμε δηλ. ότι ο Λιου πήρε Σόιμπλε και του είπε βρες τα με Μπαρουφάκη αλλιώς ο γερμανικός λαός θα περάσει κακουχίες... ΟΚ τον πιστέψαμε

Στη διάρκεια τηλεφωνική συνομιλίας που είχε με τον ελληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αμερικανός ομόλογός του Τζακ Λιου του επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.

Ο Guardian ρωτάει «πότε η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα;» και το Reuters απαντάει

Χωρίς τη συμφωνία για παράταση του πακέτου διάσωσης, η χώρα είναι πιθανό να μείνει χωρίς ρευστό, εξηγεί η βρετανική εφημερίδα

Τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να παρουσιάσει αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης βασισμένο στο κείμενο Μοσκοβισί-Γιούνκερ, κάτι που απορρίπτει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο βρετανικός Guardian διερωτάται πότε η Ελλάδα θα ξεμείνει από χρήματα.

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Παπαγεωργόπουλου-«Σφίγγω τα δόντια, στέκομαι όρθιος»

Αν και ο εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δεν υιοθέτησε αυτή την πρόταση.

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός γρονθοκοπεί την κοπέλα του κι εκείνη τον σκοτώνει

Η αστυνομικός Andreia Ferreira σκότωσε τον σύντροφο της σε περιστατικό που έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Βραζιλίας. Και οι δύο ήταν όργανα της τάξης.

ΣΩΣΤΟΣ ο Κυριάκος: Οι τρεις λόγοι που δεν θα ψηφίσω Πάκη

«Δεν  αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα», αναφέρει στη δήλωσή του

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός Σόιμπλε!! "Μπορεί ο Βαρουφάκης που είναι γνωστός καθηγητής να έχει κάποια λύση που εμείς δεν σκεφτήκαμε γιατί δεν έχουμε καλούς οικονομολόγους"

Απόλυτα ειρωνικός εμφανίστηκε ο Σόιμπλε σε χθεσινές δηλώσεις του και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Βαρουφάκης τον πλησίασε τη Δευτέρα και του είπε "ντρέπομαι πολύ για τη γελοιογραφία στην κομματική εφημερίδα αλλά να ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ"
Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτάει Παυλόπουλο και μετά πιάνει το κεφάλι του (VIDEO)

Αποκαλυπτικό στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
 
Η ανακοίνωση του ονόματος του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκάλεσε μεγάλη παγωμάρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού οι μισοί δεν χειροκρότησαν τον Αλέξη Τσίπρα όταν ανακοίνωσε το όνομά του.

ΣΚΙΤΣΟ-Βαρουφάκης επικοντιστής

Σκίτσο του Ηλία Μακρή:

Εκεί που οι άλλοι πέτυχαν... η Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς – Έχουν δίκιο σε πολλά οι Ευρωπαίοι

Η νέα κυβέρνηση καλείται την διαχρονική ελληνική αποτυχία να την μετουσιώσει σε επιτυχία με όρους ευρωπαικούς όχι ελληνικούς

Σε μια περίοδο που όλα τα μέσα ενημέρωσης ή σχεδόν όλα εγκατέλειψαν εν μια νυκτί τον Σαμαρά και την ΝΔ και ξεκίνησαν να υποστηρίζουν την νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά όχι γιατί στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί ανησυχούν για τα υπέρογκα δάνεια χωρίς collaterals και τις συχνότητες, παρασυρόμαστε από την γενική τάση και προσπερνάμε την λογική.

Ρε Πάνο έχουμε κανα νέο απ'τη ΜΟΜΑ; Άτνε γιατί οι εργολάβοι έχουν τρομάξει!

Στην πραγματικότητα προσγείωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το αστείο θέμα που άνοιξε ο Πάνος Καμμένος με τις ΜΟΜΑ, ο πολύπειρος υφυπουργός, Νίκος Τόσκας, ο οποίος «παίζει στα δάχτυλα» τα θέματα, όντας εν αποστρατεία ανώτατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, με θητεία σε κάθε γωνιά της μεθορίου, όπου ως αξιωματικός ή/και διοικητής, εκλήθη ουκ ολίγες φορές να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», παρέχοντας πολύτιμη συνδρομή στις τοπικές κοινωνίες.

Σώτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ύφος Ελληνα τσίφτη που θα στριμώξει τους κουτόφραγκους

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την οικονομική και πολιτική θέση της Ελλάδας. Ενδιαφέρεται για τη δημοτικότητά του στο εσωτερικό της χώρας, για μια δημοτικότητα λαϊκιστικού τύπου: δώστε στον λαό ό,τι θέλει, γράφει η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, σε ένα άρθρο-καταπέλτη για τη διαπραγμάτευση, στο περιοδικό Athens Voice.

Με τα κεφάλια έξω... οι απατεώνες της δραχμής

Του Γιώργου Κράλογλου

Αλίμονο μας αν στη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνουν και το λαό που (πολύ ορθά) μαζεύεται αυθόρμητα στις πλατείες τις ιστορικές ώρες του κινδύνου ρήξης με την Ευρώπη. Γιατί οι μόνοι που (με βεβαιότητα) προστέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ κοντά στα τρωκτικά και κάποιους «μεγαλόσχημους» επιχειρηματίες είναι οι πολλαπλώς αυξημένοι απατεώνες της δραχμής. Αλίμονο μας αν θεωρήσουν δύναμη τους εκδηλωτικούς Έλληνες και ξαναταλαιπωρήσουν την χώρα με δημοψηφίσματα ή εκλογές.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ! Ο Πολ Μέισον στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ... τώρα ξέρουμε ποιος του έδωσε γραμμένα τα φερόμενα έγγραφα Μοσκοβισί

Σαν καλός Άγγλος εργαζόμενος θέλει να διαλυθεί η ευρωζώνη για να σιγουρέψει τη θέση του το City και η εφημερίδα που βγάζει το ψωμί του... άρα δεν μας προκαλεί εντύπωση που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και ελπίζει να διαλυθούν τα πάντα... Τώρα βέβαια σιγουρευόμαστε και για το ποιος του έδωσε το δεύτερο χαρτί που το παπαγαλάκι παρουσίασε σαν έγγραφο Μοσκοβισί και στην πραγματικότητα έγραψε ο Βαρουφάκης... Θυμίζουμε ότι το παπαγαλάκι, προκειμένου να μη γίνει ρόμπα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να το έχει γράψει έλληνας δηλ. ο Βαρουφάκης, αλλά τα ελληνικά ΜΜΕ που βαράνε παλαμάκια σε ότι πει ο ΣΥΡΙΖΑ έθαψαν την παραδοχή του αυτή...

Διαβάστε και γελάστε:

Η ΡΑΧΗΛ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ! Με την Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε η Ραχήλ ενόψει της ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι δεν έχει λάβει ακόμα τις τελικές τις αποφάσεις αλλά ξεκαθαρίζει ότι θα είναι παρούσα στην ψηφοφορία

Στα «κάγκελα» εξακολουθεί να βρίσκεται η κυρία Ραχήλ Μακρή αναφορικά με την επιλογή του πρωθυπουργού να προτείνει τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θετική η εισήγηση του Εισαγγελέα στην αίτηση αποφυλάκισης Παπαγεωργόπουλου

Συζητείται σήμερα στο  Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει ο πρώην δήμαρχος

Θετική είναι η εισήγηση του Εισαγγελέα στην αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Πέντε «κόκκινες γραμμές» στο αίτημα της Αθήνας

«Δεν είναι αποδεκτή και δεν θα γίνει αποδεκτή μία παράταση χωρίς την εφαρμογή των συμπεφωνημένων μεταρρυθμίσεων δήλωσε ο Μάρτιν Γέγκερ

Κάθε παράταση της διεθνούς βοήθειας προς την Ελλάδα μετά τις 28 Φεβρουαρίου δεν διαχωρίζεται από την υλοποίηση, από την Αθήνα, των προβλεπομένων από το τρέχον πρόγραμμα στήριξης μεταρρυθμίσεων, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, τονίζοντας πως δεν έχει οριστεί ακόμα έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα.

ΣΗΓΑ ΠΩΕΔΡΕ ΤΟ ΚΑΛΣΩΝ! Καμμένος: Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας της κυβέρνησης, σχολιάζοντας το χάσμα στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Ευρώπης και τις πιέσεις των εταίρων στη χώρα, προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση.

Καραγκούνης: Το non paper Βαρουφάκη παραδέχεται τα επιτεύγματα της ΝΔ

Απάντηση στα non papers Βαρουφάκη που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, έδωσε η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου Τύπου Κώστα Καραγκούνη.

Ο Κυριάκος δεν θα ψηφίσει Πάκη κι η Πιπιλή χαίρεται που δεν θα αναγκαστεί να τον ψηφίσει

Δεν θα προσέλθει στη Βουλή για να ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο βουλευτής της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός είχε εκφράσει αντιρρήσεις και επιφυλάξεις σχετικά με την πρόταση του Παυλόπουλου λέγοντας πως δεν αποτελεί επιλογή του.

Η γυναίκα του Μπεργκ αποστόμωσε οπαδό για tweet με σεξουαλική πρόκληση [εικόνα]

Εντονο διάλογο με οπαδό είχε η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοσεφίν με οπαδό στο Twitter. Η γυναίκα του Σουηδού σέντερ φορ του Παναθηναϊκού δεν αδιαφόρησε σε πρόκληση οπαδού.

Το σχέδιο Ρωμανιά: Ενιαία σύνταξη πείνας για όλους με παρακράτηση φόρου και όχι με εισφορές

Γατάκια δικαστές, γιατροί, στρατιωτικοί, δικηγόροι για να σας δω τώρα! Πάρτε ίδια σύνταξη με τον εργάτη του ΙΚΑ...

Ενιαία σύνταξη για όλους τους ασφαλισμένους, με κοινές προϋποθέσεις και αδιακρίτως κλάδου απασχόλησης, εισηγείται ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς στην κυβέρνηση. Ταυτόχρονα εισηγείται τα χρήματα των συντάξεων να προέρχονται μέσω μηνιαίας παρακράτησης φόρου, αντί της καταβολής εισφορών στα ταμεία.

Aποκαλύψεις για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ σήμερα [εικόνες & βίντεο]

Πλησιάζουμε στους 14 μήνες από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το σοβαρό ατύχημα, στα τέλη του 2013, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 βρίσκεται στο σπίτι του στη Γενεύη, το οποίο και μοιάζει πλέον με σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης.

Σαμαράς: Η επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

ΝΑ ΛΑΪΚΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ: 54 οι νεκροί από τη γρίπη και ο Κουρουπλής ψάχνετε πως θα αλλάξει Διοικητές νοσοκομείων

Τέτοια δεν ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια; 

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας της εποχικής γρίπης, που βρίσκεται στην κορύφωσή της στην Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη απόλαυση με Πάκη είναι ότι βγάζει αφρούς ο ψήστης της Πάρου και άρχισε τις κατινιές για θωρακισμένη Mercedes 200.000 ευρώ

Μιλάει το κρατικοδίαιτο ορφανό του ΓΑΠ με τη βίλα στην Πάρο που όταν ήρθε στα πράγματα έστελνε τον εισαγγελέα σε όσους είχαν άλλη άποψη και τους εκβίαζε με τον Γκιόλια και τον εκβιαστή!!

Καταπέλτης ήταν για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

Μιράντα Ξαφά: Τσίπρας-Βαρουφάκης θέλουν να κάνουν παροχές με τα λεφτά των άλλων

Αν η κυβέρνηση θέλει να πείσει τους εταίρους ότι χρειάζεται πραγματική αλλαγή, θα πρέπει πρώτα να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι η αλλαγή έρχεται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες, όχι μέσα από παροχές με τα λεφτά των άλλων, γράφει η Μιράντα Ξαφά σε άρθρο της στο protagon.

Dow Jones: Οταν ο Βαρουφάκης μπήκε με κάμερα στο Eurogroup και ο Ντάισελμπλουμ έγινε έξαλλος

Ήταν κάτι παραπάνω από ενόχληση: ήταν δυσθυμία, αλλά και εκνευρισμός για την παραβίαση των άγραφων κανόνων που ισχύουν στην Ευρωζώνη και την οικονομική διπλωματία.

Επιφυλάξεις Κυριάκου Μητσοτάκη για Παυλόπουλο

"Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ
 
Επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας εξέφρασε χθες το βράδυ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στην εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου 360ᵒ στον ALPHA o κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά:

Συμπλοκές και τραυματίες βουλευτές στη τουρκική Βουλή [εικόνες&βίντεο]

Πέντε βουλευτές της τουρκικής αντιπολίτευσης τραυματίστηκαν την Τρίτη το βράδυ, όταν βουλευτές ήρθαν στα χέρια πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των συζητήσεων για ένα πολύ αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης που ενισχύει τις εξουσίες της αστυνομίας.

Σύζυγος Βασίλη Παπαγεωργόπουλου: Τον περιμένω σπίτι σήμερα

Η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Ελένη Παπαγεωργοπούλου ελπίζει ότι σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Θεσσαλονίκης και η σύζυγός του δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της.

Είναι ρατσιστές και το χαίρονται οι οπαδοί της Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ντροπιαστικό για την Τσέλσι βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Guardian, οπαδοί των μπλε του Λονδίνου, απέτρεψαν σε έναν έγχρωμο Γάλλο άντρα να μπει στο βαγόνι.

Αυτή είναι η πρόταση Βαρουφάκη για το αίτημα χορήγησης του παρά

Τον πλήρη φάκελο των παρουσιάσεων που έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκη, κατά τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Eurogroup, με τα non papers τεκμηρίωσης που παρείχε η διαπραγματευτική ομάδα, έδωσε σήμερα, Τετάρτη, στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.