20 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ! Η Τρόικα επιστρέφει τον Απρίλιο, τετράμηνη επέκταση του μνημονίου με εκταμίευση των 7 δις μετά από αξιολογήσεις

Τετράμηνη επέκταση του προγράμματος με όρο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης προβλέπει η συμφωνία επί χάρτου που επετεύχθη στο Eurogroup.

Επιφυλακτικό το Μαξίμου μέχρι την τελευταία στιγμή για την επίτευξη συμφωνίας

Η Αθήνα απαιτεί «καθαρή λύση» απόψε - «Όσο είμαστε σε συνεδρίαση, όλα παίζονται» διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές - Ενστάσεις για το συμπληρωματικό έγγραφο των Γερμανών και για την επιμονή των Ευρωπαίων σε τετράμηνη παράταση

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ! Ο Σόιμπλε έφυγε και ο Ντάισελμπλουμ έκανε τη διαπραγμάτευση τηλεφωνικά με τον Τσίπρα

Αποχώρησε από το Eurogroup ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, πριν οριστικοποιηθεί το τελικό κείμενο μεταξύ των εταίρων και της Αθήνας.

Τι λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι προβλέπει η συμφωνία για τετράμηνη επέκταση της δανειακής σύμβασης

Γράφει ο γνωστός καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Ιωάννης Γ. Αντύπας

Η Αθήνα στέλνει κατάλογο με συγκεκριμένα μέτρα μέχρι την Δευτέρα - Δεν υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας ούτε αναφορά σε ολοκλήρωση του μνημονίου, λέει η ελληνική πλευρά - Γιατί η συμφωνία παρατείνεται για 4 μήνες - Οι ενστάσεις Ισπανίας-Πορτογαλίας

ΒΙΝΤΕΟ-«Άτολμος ο Βαρουφάκης στην έναρξη του Eurogroup»-Το φτύσιμο απ'τον Ντράγκι

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφος Peter Spiegel σχολιάζοντας αρνητικά την παρουσία του Έλληνα υπουργού μετά τις διαβουλεύσεις σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο για να γεφυρωθεί το χάσμα

«Άτολμη» χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος των Financial Times, Peter Spiegel, την παρουσία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Eurogroup και μετά τις παράλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ, Σόιμπλε και Βαρουφάκη για να γεφυρωθεί το χάσμα.

ΔΗΛ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΦΟΡΩΝ κ.λπ-Τη Δευτέρα το διευκρινιστικό υπόμνημα της Ελλάδας για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων

Η ελληνική πλευρά, σε συνέχεια της πολιτικής συμφωνίας στην οποία φαίνεται να καταλήγει σήμερα στις Βρυξέλλες, καλείται να υποβάλει ένα υπόμνημα με διευκρινίσεις και λεπτομέρειες σχετικά με την προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Financial Times: Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ακόμη να συμφωνηθούν

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει ακόμη να συμφωνηθούν, παρά τη συμφωνία επί ενός κειμένου, κατά τις συνομιλίες πριν από την έναρξη του Eurogroup, γράφει στο Twitter ο επικεφαλής του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες Peter Spiegel.

Κλαίω με Χατζηνικολάου: Ο Τσίπρας πίεσε τη Μέρκελ και ο Σόιμπλε εμφανίστηκε γατάκι

Τα βάζω εδώ για να υπάρχουν αργότερα που θα εμφανιστεί το κοινό ανακοινωθέν και για τη Δευτέρα που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες τις δεσμεύσεις του... τότε θα τα πούμε αν και ο Νικολάκης για να καλύψει τον κ@λο του λέει στο τέλος προφανώς και έχουν αναληφθεί δεσμεύσεις και όπως μου είπε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ θα προσαρμοστεί ο προυπολογισμός του 2015 στις σημερινές αποφάσεις

«Πληροφορούμαι ότι το τελικό κείμενο, το οποίο ήδη βρίσκεται στα χέρια όλων των υπουργών στο Eurogroup, μιλάει για τέσσερις και όχι για έξι μήνες παράταση», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θέλουμε πρόγραμμα, θέλουμε δημοψήφισμα

Τον έντονο προβληματισμό τους για υποχωρήσεις της Κυβέρνησης από το πρόγραμμα και τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν πολλά στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης (αλλά και άλλα που στηρίζουν την ηγεσία), μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Ευρωπαικο πεδίο με τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Μάλιστα έντονες είναι οι φωνές που ζητούν προσφυγή στο λαό με δημοψήφισμα.

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ! Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δρομολογούμε λογιστικό έλεγχο του χρέους

Εντάξει το θέμα το έχει θάψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη αλλά ποτέ δε βλάπτει λίγο χόρτο στα γίδια...

Μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «έχουμε δρομολογήσει πρωτοβουλίες για λογιστικό έλεγχο του χρέους».

Σκεπτικός ο Βαρουφάκης στη συνεδρίαση του Eurogroup - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Eurogroup, με πηγές τόσο από τις Βρυξέλλες, όσο και από την ελληνική πλευρά να κάνουν λόγο για μία συμφωνία επί ενός κειμένου.

ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο Μέισον ανακάλυψε μετά από χρόνια ότι ο Βαρουφάκης προβλέπει κάθε μέρα την κατάρρευση του ευρώ

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί (πάψτε μαλ@κες δημοσιοκάφροι και κλαίμε απ'τα γέλια) κάνει ο βρετανός δημοσιογράφος Πωλ Μέισον: Οπως υποστηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης του είχε εκμυστηρευθεί πως το ευρώ θα καταρρεύσει σε δύο χρόνια αν δεν γίνουν μεταρρυθμίσεις.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΑΣΠΗ Η ΖΩΗ: Στη Βουλή ανώνυμες καταγγελίες κατά Μαυραγάνη: Κατηγορείται ότι δήθεν πίεζε να βγουν από τη λίστα Λαγκάρντ συγγενείς του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Πρόκειται φυσικά για παπαριές αφού τα λεφτά είναι της οικογένειας της συζύγου του Κεφαλογιάννη η οποία είναι Ιταλίδα αν δεν κάνω λάθος και πάντως δεν είναι Ελληνίδα... απλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να πετάξει λίγη λάσπη και γιαυτό ανακινεί τέτοια θέματα.

To δρόμο για τη Βουλή πήραν ανώνυμες καταγγελίες που είχαν φτάσει πριν από ένα χρόνο στους οικονομικούς εισαγγελείς για παρεμβάσεις στους χειρισμούς της λίστας Λαγκάρντ.

Γιατί άραγε ο Δραγασάκης δεν βρίσκεται σήμερα στο Eurogroup;

Χωρίς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη στο πλευρό του, εκπροσωπεί την Ελλάδα στο κρίσιμο σημερινό Εurogroup ο ΥΠΟΙΚ Γ. Βαρουφάκης.

Επίθεση Βαρβιτσιώτη κατά Τσίπρα για το θέμα της Cosco

Τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σημασία που έχει η παρουσία της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά καυτηρίασε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης χαρακτηρίζοντάς «μία πολύ ωραία κυβίστηση και μετεκλογική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στον ρεαλισμό».

Γελάει μέχρι και το ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση αυτοτρολάρεται διορίζοντας τον εργατοπατέρα Δημήτρη Τσουκαλά

Με ένα ειρωνικό σχόλιο απάντησε το ΠΑΣΟΚ στον διορισμό του πρώην συνδικαλιστή Δημήτρη Τσουκαλά, ως γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ-> O αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας κάνει παραβιάσεις!

Χωρίς προηγούμενο πρόκληση της Άγκυρας – Δημοσίευσαν βίντεο με τον πτέραρχο Οζτούρκ, πιλότο τουρκικού F-16 να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο – Για αναγνωριστική πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο κάνουν λόγο οι Τούρκοι

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ! 4μηνη παράταση μνημονίου-Εκταμίευση των 7 δις σε δόσεις μετά από αξιολογήσεις της τρόικας-Συμφωνία και για 3ο μνημόνιο που έρχεται

[Υπογράψαμε τα πάντα και νικήσαμε λένε από του Μαξίμου... διαψεύδονται πληροφορίες που λένε ότι υπογράψαμε μέχρι και κάποια χαρτιά που δεν χρειαζόταν... Τώρα περιμένουμε τα ΜΕΤΡΑ που θα έρθουν]

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup προβλέπει: Τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης (έτσι θα λέμε πλέον το μνημόνιο) και εκταμίευση της υπολειπόμενης οικονομικής βοήθειας με δόσεις-Δέσμευση για 3ο τρίτο μνημόνιο και μεταρρυθμίσεις

«Λευκός καπνός» από τo Eurogroup στις Βρυξέλλες βγήκε περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης

Σόιμπλε-Βαρουφάκης σε μπαράζ επαφών-Mέτωπο επτά χωρών εναντίον της Ελλάδας

Συνεχίζεται το απίστευτο διπλωματικό θρίλερ, το οποίο, αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα μέσα στο κτίριο όπου θα διεξαχθεί το Eurogroup.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πιερ Μοσκοβισί, Κριστίν Λαγκάρντ και Γερούν Ντάισελμπλουμ έχουν αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή και συναντούν ξεχωριστά τους Σόιμπλε και Βαρουφάκη για να γεφυρώσουν το χάσμα.

Γελάει ο πλανήτης! Bild: Η Ελλάδα έστειλε λάθος επιστολή-αίτημα στο Eurogroup!

Η Bild Zeitung υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση έστειλε λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, ζητώντας την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου την είδηση ότι ο υπουργός Οικονομικών έστειλε στις Βρυξέλλες λάθος επιστολή σχετικά με την επέκταση της δανειακής σύμβασης.

BINTEO-Η Σύγκρουση που θέλουμε να αποφύγουμε

γράφει ο Linksjager

Παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις και ελπίζοντας πως δε θα επιβεβαιωθεί στο σύνολό του, το προεκλογικό βίντεο της ΝΔ, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει πέσει μέσα μέχρι στιγμής, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε το μέλλον της χώρας μας.

Οι συμμαθητές του Μπαλτά απέναντι στις αποφάσεις του

Με καθυστέρηση (δηλώνει εκνευρισμό που ξεχείλισε;) απάντησε ο νέος υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς στα δημοσιεύματα που τον επέκριναν την περασμένη Κυριακή με σφοδρότητα για την κατάργηση δομών αριστείας και στις τρεις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τα Συμβούλια στα ΑΕΙ και τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, λέγοντας ότι «η αριστεία είναι ρετσινιά… είναι μια στρεβλή φιλοδοξία».

Η συνταγή του Έλληνα μπαταχτσή

Του Γιώργου Κράλογλου

Σκοτώνεις, με μαύρα, όσο-όσο μια έκταση εκτός σχεδίου. Δεν πληρώνεις εφορία, ΙΚΑ και ΔΕΗ. Τσιμπάς και δανειάκι. Χτίζεις την σπιταρόνα για το καλοκαίρι. Ψηφίζεις κυβέρνηση κρατιστών σοσιαλιστών ή αριστερών (δεν έχει σημασία) αρκεί να ψάχνουν για λεφτά να πληρώσουν τους πελάτες τους κρατικούς υπαλλήλους. Και με 20 ευρώ τον μήνα νομιμοποιείς το αυθαίρετο, κανείς περαίωση, φτύνεις την Τράπεζα. Και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια με αυτούς που πληρώσανε κανονικά...

Τα μελανιασμένα οπίσθια του «αγγέλου» της Victoria's Secret έγιναν viral

Όταν το μοντέλο από τη Σουηδία έβγαλε τα ρούχα της, αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της και τις μελανιές στα οπίσθια τηςO «άγγελος» της Victoria's Secret, Έλσα Χοσκ, βρέθηκε στο Μαϊάμι για τη φωτογράφηση των νέων εσωρούχων του γνωστού οίκου και οι παπαράτσι κατέγραφαν κάθε της κίνηση.

ΦΩΤΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: Που πήγαν οι συγκεντρώσεις για ανάσες αξιοπρέπειας;

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε την σημερινή (ενόψη Eurogroup) απουσία «αυθόρμητων» οι συγκεντρώσεων συμπαράστασης στην κυβέρνηση ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

ΥΠΟΙΚ Μάλτας: Είναι άσχετοι και δεν ξέρουν ότι Γερμανία-Ολλανδία θα τους πουν "αν θέλετε να φύγετε ορίστε η έξοδος"-ΥΠΟΙΚ Αυστρίας: Δεν θα πληρώνουμε εμείς τις προεκλογικές υποσχέσεις άλλων

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας Έντουαρντ Σικλούνα υποστηρίζει ότι μια ομάδα με επικεφαλής τη Γερμανία είναι πρόθυμη να αφήσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ.

Δε θέλω να χαλάσω την ατμόσφαιρα "γονατισε ο Σόιμπλε" που δημιουργούν οι δημοσιοκάφροι ΣΥΡΙΖΑ αλλά->Spiegel: Η ΕΚΤ προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Τη στιγμή που η Ελλάδα εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με τους εταίρους για την επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος διάσωσης, πίσω από τα φώτα η ΕΚΤ επεξεργάζεται ήδη εναλλακτικές λύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Spiegel.

Επιβεβαιώνουν οι πράξεις του Μπαλτά την κατάργηση των Πειραματικών Σχολείων κι ας διαψεύδει ο ίδιος

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι διαλύει την Δ.Ε.Π.Π.Σ. και θα ανακοινώσει σε λίγες μέρες τις θέσεις του;

Αποδεκτές έκανε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, τις παραιτήσεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.), οι αρμοδιότητες της οποίας θα ασκούνται στο εξής από «υπερκείμενη αρχή».

Ενα τσούρμο απροετοίμαστοι

Τελικώς οι κρίσεις αποκαλύπτουν το ποιόν των κυβερνήσεων πολύ πιο γρήγορα από εκείνο των ανθρώπων. Και στις τρεις εβδομάδες ζωής αυτής της κυβέρνησης αποκαλύφθηκαν πολλά. Αποκαλύφθηκε, για παράδειγμα, ότι δεν είναι «ένα αριστερό τσούρμο», όπως τη χαρακτήρισε στη γερμανική εφημερίδα Zeit ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης (5.2.2014), αλλά ένα «τσούρμο απροετοίμαστων». Στην καλύτερη περίπτωση.

Συνάντηση Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Σόιμπλε και Βαρουφάκη τώρα

Τετραμερής συνάντηση κορυφής πραγματοποιείται αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες και λίγο πριν την έναρξη του κρίσιμου Eurogroup για την Ελλάδα.

Reuters: Ξεπέρασαν το 1 δις ευρώ οι εκροές καταθέσεων το τελευταίο διήμερο

Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων το τελευταίο διήμερο σύμφωνα με τραπεζικές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Οι ίδιες τραπεζικές πηγές συνδέουν την αυξημένη εκροή με το τριήμερο που ακολουθεί.

Καγκελαρία: Η ουσία της ελληνικής πρότασης δεν επαρκεί-Δεν υπάρχει χάσμα Μέρκελ και Σόιμπλε

Επαναλαμβάνοντας την άποψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι η τελευταία πρόταση από την πλευρά της Ελλάδας δεν «προχωράει πολύ τα πράγματα», ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής, επισήμανε πως η ελληνική πρόταση μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας περαιτέρω συζήτησης.

ΦΩΤΟ-Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κουρεύτηκε και ξύρισε τα φρύδια του -Το ίντερνετ τον... γλεντάει χωρίς έλεος

O ηγέτης της Βόρεας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με νέο κούρεμα, ελαφρώς εκκεντρικό για τους Δυτικούς, με αποτέλεσμα το ίντερνετ να το... γλεντάνει αναλόγως.

Τσίπρας στα τέσσερα: Δεσμευθήκαμε για νέο μνημόνιο, τι άλλο να κάνουμε πΧιά;

Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική επιστολή για 6μηνη επέκταση της δανειακής σύμβασης με τις δεσμεύσεις που τη συνοδεύουν (να μην προβαίνουμε σε μονομερείς πράξεις που βαρύνουν τον προυπολογισμό δηλ να μην ψηφίζουμε νόμους χωρίς έγκριση τροικας) θα γίνει αποδεκτή - Η ώρα των ιστορικών πολιτικών αποφάσεων για το μέλλον της Ευρώπης, έφτασε

Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ κόντεψαν να παίξουν... ξύλο στο Εurogroup της Δευτέρας

«Όταν ο πρόεδρος του Eurogroup απέσυρε το κείμενο Μοσκοβισί και εμφάνισε ως δικό του την πρόταση της Γερμανίας, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε νευριασμένος από την καρέκλα του αποκαλώντας ψεύτη τον Ντάισελμπλουμ. Πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια», υποστήριξε στη Liberation υπουργός Οικονομικών, που δεν κατονομάζεται

Φορτσάκης προς Μπαλτά: Ποια είναι, αν υπάρχει, η σχέση της αριστείας με το χιτλερισμό;

Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά έθεσε ο βουλευτής και τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών για το «αυτά είναι Χίτλερ»

Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά, έθεσε ο βουλευτής και τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, σχετικά με το γεγονός ότι ο ο νέος υπουργός είπε ότι θεωρεί χιτλερική πρακτική  την ανάδειξη των αρίστων μέσω εξετάσεων.

Τα ισπανικά της Ραχήλ Μακρή για τις ευχές στην πρόεδρο της Αργεντινής

Χρόνια πολλά στην πρόεδρο της Αργεντινής στέλνει η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή.

Η τελευταία ανάρτηση της κυρίας Μακρή στην προσωπική σελίδα της στο facebook είναι αφιερωμένη στα γενέθλια της Κριστίνα Φερνάντες, της σιδηράς κυρίας της Λατινικής Αμερικής με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε άπταιστα ισπανικά να γράφει...

Κασιμάτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία

Καλέ, έχετε δει ποτέ πιο γλυκό χαμόγελο από του Νίκου Νικολόπουλου;

Ηταν αναμενόμενο ο πρωθυπουργός να το έχει πάρει τόσο προσωπικά, ώστε στη χθεσινή ομιλία του στην Κ.Ο. να μην παραλείψει να αναφερθεί στη λύπη που εξέφρασε ο Σόιμπλε για τον ελληνικό λαό και να τη χαρακτηρίσει «προσβλητική και υποτιμητική». Αναμενόμενο, διότι σε κάθε δημόσια ομιλία του αφότου εξελέγη, ο Αλέξης Τσίπρας προβάλλει εμμέσως, πλην επιμόνως, την πεποίθηση ότι κυρίως (αν όχι κατ’ αποκλειστικότητα) αυτός και το κόμμα του έχουν το προνόμιο να εκφράζουν αυθεντικά τον λαό, παρότι στην πραγματικότητα αυτό που εκφράζει είναι το 38% του 65% του εκλογικού σώματος.

Βασιλιάς μοιράζει στον λαό του πάνω από $30 δισ.! (VIDEO)

Στην Ευρώπη βρέχει... λιτότητα, στη Σ. Αραβία βρέχει λεφτά (στην κυριολεξία)...Στη συνείδηση του κόσμου, οι βασιλιάδες είναι άτομα μεγάλης δύναμης, απομακρυσμένοι από τον λαό, πολλές φορές αδιάφοροι για τη φτώχεια, την πείνα και για όσα δεν μπορούν να τους αγγίξουν.

Σε επέμβαση στον θυροειδή υπεβλήθη η Νατάσα Καραμανλή

Είχε καλοήθη όζο - Πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι

Σε προγραμματισμένη επέμβαση θυρεοειδεκτομής, λόγω καλοήθους όζου, υπεβλήθη χθες Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή, στο Ιατρικό Κέντρο.

Γελάει μέχρι κι ο Economist: O υπερ-παραληρηματικός Τσίπρας πηδάει με θρίαμβο εκτός ευρώ

Δείτε τη γελοιογραφία του βρετανικού περιοδικούΤα βλέμματα όλου του κόσμου παραμένουν στραμμένα στην Ελλάδα και πλήθος είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη χώρα μας που φιλοξενούνται σε κορυφαία διεθνή ΜΜΕ.

Με… τουπέ, προεξοφλεί “ναυάγιο” ο Βαρουφάκης…

Μ’ ένα αδικαιολόγητο για τις δραματικές περιστάσεις «τουπέ», ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, τονίζει σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ότι «έχουμε κάνει πολλά για μια συμφωνία» και συμπληρώνει ότι στην ελληνική κυβέρνηση «είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να απέχουμε από κινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη χρηματοοικονομική σταθερότητα ή την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας».

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Έργο ΝΔ->Πλεόνασμα σχεδόν 1,7 δισ. ευρώ εμφάνισε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 2014

Η άνοδος του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών κατά 2,8 δισ. ευρώ για το 2014 οφείλεται στην άνοδο των καθαρών εισπράξεων από ταξιδιωτικές, μεταφορικές, αλλά και λοιπές υπηρεσίες

Πώς αντιδρούν απέναντι στην Ελλάδα οι χρεωμένες Ισπανία, Γαλλία, Λιθουανία και Ιρλανδία

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων εταίρων, περιμένοντας την επίτευξη ή μη, μιας συμφωνίας που θα ανάψει πράσινο φως σε κάποια εφικτή λύση για το οικονομικό πρόβλημα. Η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, στην ιστοσελίδα της, έχει αναρτήσει άρθρο στο οποίο αναλύονται οι αντιδράσεις τεσσάρων χρεωμένων κρατών.

ΦΩΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!Γκάμπριελ: Δεν μπορούν να πληρώνουν οι Γερμανοί για να είναι πιο εύκολη η κατάσταση για την Ελλάδα

«Ψευτόμαγκες» χαρακτηρίζει τους Τσίπρα-Βαρουφάκη ο γενικός γραμματέας του άλλου κυβερνητικού εταίρου της Άνγκελα Μέρκελ, των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών

«Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να πληρώνουν για να είναι η κατάσταση πιο εύκολη για την ελληνική κυβέρνηση» δηλώνει ο αντικαγκελάριος και υπουργός...

ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Aυγή κατά Καμμένου για το «Κούγκι»: Δεν είναι μόνο τραγελαφικό αλλά και επικίνδυνο

Η ΑΥΓΗ που δημοσίευσε την καρικατούρα του Σόιμπλε σαν SS κατηγορεί τον Καμμένο σαν τραγελαφικό και επικίνδυνο...

Είναι λάθος να φαντασιωνόμαστε μάχες και ναυμαχίες, συγκρούσεις εξ αποστάσεως και εκ του συστάδην, γράφει ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

MA AYTA EINAI ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Οι Γερμανοί θέλουν να επιστραφούν τα 11 δις του ΤΧΣ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των Financial Times, Peter Spiegel, η Γερμανία απαίτησε χθες την επιστροφή των 10,9 δισ. ευρώ από το δάνειο του EFSF που είχαν δεσμευτεί για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, στο Ταμείο.

ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΦΟΥ! Πλειστηριασμοί: Αναβάλλεται η κατάθεση του νομοσχεδίου μέχρι νεωτέρας

Αναβολή λίγων ημερών παίρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση από το υπουργείο Οικονομικών του νομοσχεδίου για την προστασία από τους πλειστηριασμούς... την οποία οι κακεντρεχείς της ΝΔ αποδίδουν στην ελληνική πρόταση παράτασης του μνημονίου όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να απέχει από μονομερείς ενέργειες δηλ. να ψηφίζει νομοσχέδια χωρίς της έγκριση της τρόικα....

Ο (Μπ)αρουφάκης “πρωταγωνιστεί” πλέον (και) στις χίλιες ελληνικές δραχμές

Ως ο πιο αδύναμος κρίκος της( όποιας) ελληνικής προσπάθειας διαπραγμάτευσης αποδεικνύεται ο (Μπ)αρουφάκης.

Τα σχόλια στον διεθνή τύπο εκτός από πικρόχολα και ειρωνικά είναι πλέον και παντελώς απαξιωτικά.

Τα γραφήματα που "σοκάρουν" τους δημοσιοκάφρους δείχνουν ότι η ΝΔ συγκράτησε την κατρακύλα και άρχιζε η ανάκαμψη...

[Φυσικά οι δημοσιοκάφροι δεν βλέπουν τι δείχνουν τα γραφήματα μετά το 2013 γιατί δεν τους βολεύει να ξυπνήσουν τα γίδια...]

Η τωρινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, μπορεί να συγκριθεί με τη Μεγάλη Ύφεση των ΗΠΑ και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Γερμανία μετά το τέλος του Μεγάλου Πολέμου.

Βίντεο: Μάχη με τα κύματα και τα 8 μποφόρ μεταξύ Τήνου και Μυκόνου

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη βίντεο, σε μία ακόμη μάχη με τα κύματα του Αιγαίου, βρέθηκε το οχηματαγωγό Blue Star Paros, το οποίο η κάμερα κατοίκου από τη Μύκονο συνέλαβε την Πέμπτη στο στενό μεταξύ Μυκόνου και Τήνου. Εκείνη τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι έως 8 μποφόρ.

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΤ! Μετά τις διαπραγματεύσεις βάζουν μπροστά την ΕΡΤ

Αυτές τις μέρες τα μάτια όλων είναι στραμμένα στις Βρυξέλλες περιμένοντας τις αποφάσεις του Eurogroup από τις οποίες θα κριθεί το αν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν πολλά από αυτά που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση.