21 Φεβρουαρίου 2015

Δήλωση ΣΟΚ του Παπαδημούλη: «Το μνημόνιο τελείωσε, ζήτω το νέο μνημόνιο-Αλλαγή συσκευασίας και όχι αλλαγή ουσίας»!!

Δηλώσεις ΣΟΚ έκανε, σε συνέντευξή του στο ΚΟΚΚΙΝΟ, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κάνοντας λόγο για «αλλαγή συσκευασίας και όχι αλλαγή ουσίας» ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις λέει χαρακτηριστικά «το μνημόνιο τελείωσε, ζήτω το νέο μνημόνιο». Παράλληλα ο κ. Παπαδημούλης αποκαλύπτει ότι μόνο με την υπογραφή μνημονίου μπορεί...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 22-02-2015

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

ΒΙΝΤΕΟ-Εισβολή: Δύο αδέλφια έπεσαν μαχόμενα στην ίδια μάχη

Στα σπλάχνα της μάνας γης τάφηκαν σήμερα δύο αδέλφια που έπεσαν μαχόμενα στην ίδια μάχη στο Συγχαρί. Μάλιστα ο τρίτος αδερφός έβλεπε τη μάχη από μακριά.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ!Ο Καμμένος έστειλε τον γιο της Μανωλίδου στον Εβρο

Αμέτρητα φύλλα πορείας φαίνεται πως μοίρασε ο Πάνος Καμμένος τις πρώτες του ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ενώ, πρέπει να χάρηκε ιδιαίτερα την απόφαση που αφορά έμμεσα τον Αδωνι Γεωργιάδη.

ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ελεύθεροι οι πρώτοι 20 λαθρομετανάστες από την Αμυγδαλέζα

Μούγγα ο Πανάρας που έλεγε ότι αυτό είναι κόκκινη γραμμή...

Ξεκίνησε το Σάββατο η υλοποίηση των εξαγγελιών Πανούση περί κατάργησης των κέντρων κράτησης.

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Σαμαρά: Εμείς στέλνουμε καλά mail ενώ εσείς στέλνατε κακά...

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγορεί ότι "είναι υπόλογος για την μνημονιακή καταστροφή και την προσπάθεια παγίδευσης της κυβέρνησης", εξαπολύει η κυβέρνηση, ενώ έτσι για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το Δεκέμβριο έλεγαν μη τολμήσετε και υπογράψετε παράταση του μνημονίου, για να έρθουν τώρα και να λένε ότι τους παγίδευσε επειδή υπέγραψε παράταση 2 μηνών αντί για 6 που ήθελαν...

Εξοργισμένος ο Αβραμόπουλος με την αθλιότητα του Τσίπρα για δύο λόγους

Δικαιολογημένα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι εξοργισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτον γιατί κανείς από το Μέγαρο Μαξίμου δεν φρόντισε να τον ειδοποιήσει έγκαιρα για την επιλογή Παυλόπουλου, την οποία πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση.

ΠΕΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!Βαρουφάκης: Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές όσον αφορά τα μέτρα της Δευτέρας!

«Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές για τις μεταρρυθμίσεις»

Την αισιοδοξία του για έγκριση των μεταρρυθμίσεων που θα υποβάλει τη Δευτέρα η Ελλάδα, από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την έξοδό του από το κυβερνητικό συμβούλιο.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – Ανθρωποκυνηγητό για τους εκτελεστές του αρχιφύλακα Δομοκού

Με μπλόκα και έρευνες σε όλη τη Φθιώτιδα αστυνομικοί αναζητούν τους εκτελεστές του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού,  τον οποίο «γάζωσαν» με 30 σφαίρες έξω από το σπίτι του στη Στυλίδα.

Η Γερμανίδα Μπριζίτ Μπαρντό – Η 21χρονη που κόβει την ανάσα [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να ακούγεται ως «ιεροσυλία», ωστόσο, η εμφανής ομοιότητα της καλλονής Anna Ewers έχει κάνει αρκετούς να τη χαρακτηρίσουν ως «Μπριζίτ Μπαρντό της Γερμανίας».

Οι αντιδράσεις των Πομάκων σε δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ

«Εξεδήλωσε την αντίθεσή του στη χρήση της λέξης Πομάκοι, σαν να μην υπάρχουν 40.000 Πομάκοι στην ελληνική Θράκη», αναφέρει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων Ιμάμ Αχμέτ

Πλήρης υποταγή στους δανειστές-Ανάλυση της συμφωνίας παράγραφο-παράγραφο

Δείτε τι συμφώνησε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, η οποία θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα άρθρο, θα έδιωχνε την τρόϊκα με τις κλωτσιές, θα διέγραφε το χρέος και θα εφάρμοζε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

1.- «Το Eurogroup επαναλαµβάνει την εκτίµησή του για τις αξιοσηµείωτες προσπάθειες προσαρµογής που αναλήφθηκαν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών»

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αποδέχεται ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!Καμμένος καταγγέλλει ΣΥΡΙΖΑ:«Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει παράδοση της χώρας στους δανειστές, πτώχευση και κατάσχεση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας»

Τρίζουν τα θεμέλια της συγκυβέρνησης!!

Νέες δηλώσεις σοκ έκανε ο Καμμένος θέτοντας εν αμφιβόλω τη συνέχιση της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία ως γνωστόν κατέθεσε αίτημα επέκτασης της δανειακής σύμβασης. Όπως αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Πάνος Καμμένος θα αντισταθεί στην υπογραφή δανειακής σύμβασης γιατί σημαίνει παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας στους δανειστές της Μέρκελ και του Σόιμπλε!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Καμμένου "αποτελεί απόλυτη κόκκινη γραμμή το θέμα της δανειακής σύμβασης. Θεωρώ ότι...

Η «αμαρτωλή» απόλαυση του Γερούν Ντάισελμπλουμ: Τι έτρωγε περιμένοντας τον Βαρουφάκη [εικόνα]

Μια φωτογραφία από τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισλεμπλουμ, φαίνεται πως ήταν αρκετά πεινασμένος ή ανήσυχος και... κατέφυγε σε μια «αμαρτωλή απόλαυση».

Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα: Βάπτισαν την επιστροφή στο Μνημόνιο επιτυχία

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ιρλανδός υπΟικ: Αν δεν συμφωνούσαμε οι τράπεζες της Ελλάδας θα κατέρρεαν την Τετάρτη

Για την μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπιζε η Ελλάδα σε περίπτωση που το χθεσινό Eurogroup έφτανε σε αδιέξοδο μίλησε ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών, Μάικλ Νούναν.

Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει αλλαγή ηγεσίας, καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη συμφωνία

Σκληρή ανακοίνωση κατά της χθεσινής διαπραγμάτευσης στο Eurogroup εξέδωσε η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία στο Eurogroup. «Συνιστά υποταγή της κυβέρνησης στον εκβιασμό της τρόικας. Η συμφωνία προβλέπει 4μηνη παράταση – όχι απλά της «δανειακής σύμβασης» – αλλά όπως αναφέρεται ρητά, του «προγράμματος, δηλαδή του Μνημονίου», τονίζει η ανακοίνωση με τη συνιστώσα να ζητάει αλλαγή ηγεσίας και να καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τη συμφωνία.

Ο Άδωνις στην Κορριέρε Ντέλλα Σέρα: Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο

«Ο πρώην υπουργός που υπέγραψε τις περικοπές στην υγεία δηλώνει: Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο. Τα χρέη μας είναι ακόμη εκεί», τιτλοφορεί η ιταλική εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη.

FAZ: Την Δευτέρα σοβαρεύουν τα πράγματα και σύντομα έρχεται και δεύτερο τεστ

«Την Δευτέρα τα πράγματα θα σοβαρέψουν», είναι ο τίτλος άρθρου γνώμης της «Frankfurter Allgemeine Zeitung», σχετικά με τις αποφάσεις του Eurogroup, στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα και το Eurogroup κατέληξαν σε μια συμφωνία στην οποία θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει ήδη πριν από δέκα μέρες, ενώ το πρώτο τεστ θα γίνει την Δευτέρα, με την παρουσίαση των ελληνικών προτάσεων.

Νταβανέλος εναντίον Τσίπρα: Μονομερής ηγετική επιλογή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ

Εντονη κριτική με σκληρούς χαρακτηρισμούς ασκεί μέσα από άρθρο του στον ιστότοπο rprozect.gr το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος, υπό τον τίτλο «η κυβέρνηση με ‘κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ’, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά».

Τατσόπουλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γατόνι-Ο Βαρουφάκης αν συμβεί «ατύχημα» θα πάει στο Τέξας

Γατόνι αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος στις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους υποστηρίζοντας πως   εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, καθώς όπως είπε έστειλε στην Ευρώπη τους ρεαλιστές.

Spiegel: Η Ελλάδα έχασε το δικαίωμα στις γερμανικές αποζημιώσεις λόγω... Κολ

Ήταν ο τότε καγκελάριος της Γερμανίας και πολιτικός μέντορας της Άνγκελα Μέρκελ, Χέλμουτ Κολ, εκείνος που στέρησε από την Ελλάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, γράφει το Spiegel.

Τσίπρας: Σύντροφοι κερδάμε! αφήσαμε πίσω λιτότητα, τρόικα και μνημόνια-ΒΙΝΤΕΟ

Βαφτίζει το κρέας ψάρι αφού έχει την αβάντα όλων των δημοσιοκάφρων...

«Για πρώτη φορά έγινε αληθινή διαπραγμάτευση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του μετά τη χθεσινοβραδινή συμφωνία στο Eurogroup επισημαίνοντας πως «τα δύσκολα είναι μπροστά».

Σοκ στη Φθιώτιδα: Σκότωσαν τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του, στην Κουβέλα Στυλίδας.

ΦΩΤΟ-Τι έχουμε εδώ; Α μάλιστα! ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ ψεκάζουν διαδηλωτές με χημικά που θα απαγορεύονταν... άψογα!

Ένταση με διαδηλωτές και ΜΑΤ στην Αμυγδαλέζα και η πρώτη ΦΩΤΟ είναι όλα τα λεφτά!

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης περίπου 300 ατόμων για το άμεσο κλείσιμο του κέντρου κράτησηςΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του κέντρου κράτησης της Αμυγδαλέζας πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου περίπου 300 άτομα από οργανώσεις της αριστεράς και υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ! Νέα υποβάθμιση της Ρωσίας από τον Moody’s

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moodys υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ρωσίας σε Ba1 από Baa3, επικαλούμενος τις επιπτώσεις από την κρίση στην Ουκρανία καθώς και την απότομη πτώση των τιμών του πετρελαίου και της ισοτιμίας του ρουβλίου.

«Μπλόκο» από την Ελβετία για τη λίστα Λαγκάρντ - Φρένο στις δικαστικές συνδρομές

Το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης, με εγκύκλιό του, ουσιαστικά απαγορεύει την ικανοποίηση αιτημάτων δικαστικής συνδρομής από ξένες χώρες, εφόσον σχετίζονται με το υποκλαπέν υλικό από ελβετικές τράπεζες.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Συνεχίζουν στον ELA-Έχασαν τα 10,6 δισ. του ΤΧΣ-Απορρίφθηκε νέο αίτημα αύξησης εντόκων

Στα nonpaper των ΣΥΡΙΖΑίων αναφέρουν σαν κέρδος το ότι οι Τράπεζες θα ξαναρχίσουν να δανείζονται φθηνά από την ΕΚΤ αντί για τον "ακριβό δανεισμό από τον ELΑ" (ξέρετε αυτόν που "δεν υπάρχει πρόβλημα θα δανειζόμαστε απ'τον ELA")... Παραβλέπουμε ότι δεν μπορεί να είναι νίκη η επιστροφή σε μια κατάσταση που παρέλαβες (ο Σαμαράς τους παρέδωσε και οι τράπεζες δανείζονταν από την ΕΚΤ και με τις παπαριές τις έστειλαν στον ακριβό ELA) και εξαιτίας ηλιθιοτήτων σου χειροτέρεψες, για να πούμε ότι οι Τράπεζες θα αρχίσουν να δανείζονται από την ΕΚΤ όταν αυτή θα κρίνει ότι το πρόγραμμα πάει προς επιτυχές κλείσιμο και όχι άμεσα από Δευτέρα... άρα μέχρι νεοτέρας συνεχίζουν στον "ακριβό" ΕΛΑ όπως παραδέχονται τώρα...

Υπό τον απόλυτο έλεγχο των ευρωπαϊκών θεσμών και δη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έθεσε κάθε πιθανή πηγή χρηματοδότησης του Ελληνικού Δημοσίου το Eurogroup, με τη χθεσινή του απόφαση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι σου είναι η ζωή! Δρίτσας κατηγορεί Πάκη που συμφωνεί με ΧΑυγίτισσα Σκορδέλη

Η Σκορδέλη λέει τα γνωστά για τον Αγ. Παντελεήμονα, ο Προκόπης Παυλόπουλος συμφωνεί λέγοντας στον Δρίτσα "πες μου τι είναι υπερβολικό απ ότι είπε, τι ακραίο είπε η κ. Σκορδέλη" και ο Δρίτσας του λέει...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίες; Η φοιτήτρια που έφτιαξε γιαούρτι με βακτήρια από το αιδοίο της

Υπάρχουν διδακτορικές εργασίες που έχουν αλλάξει τον ρου της ιστορίας, υπάρχουν και άλλες που δίνουν τροφή για... σκέψη. Τον περασμένο Αύγουστο, η Cecilia Westbrook, από το Πανεπιστήμιο University of Wisconsin στο Madison, αποφάσισε να κάνει διατριβή εξερευνώντας τη δύναμη του αιδοiου της.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιάνη να εδώ ακούω Σταθάκη να λέει ότι θα πάρει 3 δις ΤΧΣ για πρόγραμμα Θεσσαλονίκης...

Σύμφωνα με την απόφαση του Eurogroup τα 11 δις του ελληνικού ΤΧΣ που περίσσεψαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επιστρέφουν στον Ευρωπαϊκό EFSF και στη δικαιοδοσία της ΕΚΤ να τα διαθέσει στις ελληνικές τράπεζες αν τα χρειαστούν.

Ως γνωστόν μέρος αυτών (τα 3 δις) οι ΣΥΡΙΖΑίοι έλεγαν ότι θα τα χρησιμοποιήσουν για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που κοστολογούσαν στα 12 δις.

Όταν χθες ρωτήθηκε ο Βαρουφάκης επί τους θέματος, αν δηλ. θα μπορούν...

ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Ντάισελμπλουμ: Ή αυτό ή τέλος - Τσίπρας: Ε, καλά! Αυτό...

«Οι Έλληνες θα πρέπει να 'καταπιούν' βαρύ κόστος» φέρονται να δηλώνουν στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», κύκλοι προσκείμενοι στη διαπραγμάτευση, που που έγινε χθες στο Eurogroup.

ΟΣΚΑΡ

Καταρχάς πρέπει να πάρω όσκαρ ηλιθίου πολίτη. Γιατί τόσα χρόνια να είμαι συνεπής φορολογούμενος; Γιατί να πληρώνω ντούκου και τους φόρους μου και τον ΕΝΦΙΑ; Ακούω για κουρέματα, 100 δόσεις, 200 δόσεις, γιατί τα πλήρωνα; Καλά να πάθω!

Σύμμαχος της Περιστέρη η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης!

Σύμμαχο στο πρόσωπο της υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης( με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και τη Θράκη) Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά βρήκε η αρχαιολόγος και επικεφαλής της ανασκαφής στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης, Κατερίνα Περιστέρη. Όπως είπε η κ. Τσαρουχά, η οποία γνωρίζεται πολλά χρόνια με την κ. Περιστέρη θα «στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την παραμονή της τελευταίας στη συγκεκριμένη ανασκαφή», την ώρα που ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Ξυδάκης, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και οι πληροφορίες για…

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ! Guardian: Η συμφωνία της Ελλάδας είναι το πρώτο βήμα στο δρόμο που οδηγεί πίσω στη λιτότητα

Ως ένα πρώτο βήμα προς τη λιτότητα χαρακτηρίζει αρθρογράφος του Guardian τη συμφωνία της Ελλάδας στο Eurogroup, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτή η δεξιά ορθοδοξία που κυριαρχεί στις Βρυξέλλες επιβλήθηκε ξανά στους δύσμοιρους Ελληνες.

"ΜΕΤΡΑ"; ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ; Σακελλαρίδης: Εγιναν υποχωρήσεις -Ποια μέτρα θα μπουν στη λίστα της Δευτέρας

Για αμοιβαίες υποχωρήσεις έκανε λόγο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ τόνισε ότι η πραγματική μάχη τώρα αρχίζει και αναφέρθηκε στα μέτρα που θα συμπεριληφθούν στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να παρουσιάσει η κυβέρνηση τη Δευτέρα.

ΣΙΓΑ ΠΑΝΟ! ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ!Λαφαζάνης: Δεν θα συνεχίσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις -Δεν μας ενδιαφέρουν οι κεντροαριστεροδεξιές σούπες

Κάθετα αντίθετος στη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συνεχίσει αυτή τη διαδικασία και πολύ περισσότερο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως είπε.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΛΕΝΕ!Νίκη Σόιμπλε «βλέπουν» στη συμφωνία τα γερμανικά ΜΜΕ

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «επικράτησε» του Γιάνη Βαρουφάκη και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να «θάψει» τα πολιτικά της όνειρα. Κάπως έτσι βλέπουν τη συμφωνία με την Ελλάδα τα γερμανικά ΜΜΕ.

Που να φανταζόταν η Βασιλικούλα ότι τα 11 δις του ΤΧΣ θα φεύγαν απ'την Ελλάδα με υπογραφή Τσίπρα και όχι Σαμαρά...

Ως γνωστόν στο χθεσινό Eurogroup αποφασίστηκε τα 11 δις (ομόλογα που μπορούσαν να ρευστοποιηθούν άμεσα) που περίσσεψαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να φύγουν από το ταμείο του ελληνικού ΤΧΣ και να περάσουν στον ευρωπαϊκό ΕFSF ο οποίος με απόφαση της ΕΚΤ θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τις ελληνικές τράπεζες... 

Που να φανταζόταν η Βασιλικούλα όταν έγραφε το παρακάτω σενάριο πως Σαμαράς-Μέρκελ και Σόϊμπλε θέλουν να τα φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδος για...

ΦΩΤΟ-Το σημερινό επετειακό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ

Δείτε το:

LOL ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ! Μάρδας: Συμβατή με τη συμφωνία η ρύθμιση των 100 δόσεων... θα αφήσουμε την τρόικα να την εγκρίνει

Συμβατή με τη συμφωνία της Παρασκευής είναι η ρύθμιση των 100 δόσεων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί.
Οπως είπε ο κ. Μάρδας σε δηλώσεις του στο Mega, η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι συμβατή «με το γράμμα και το πνεύμα της παραγράφου της συμφωνίας που αναφέρεται στις μονομερείς κινήσεις οι οποίες δεν πρέπει να έχουν δημοσιονομικό κόστος».

Σόιμπλε: Συνεχίζουμε με Μνημόνιο και τρόικα-Είχα προειδοποιήσει τον Tσίπρα να μην υπόσχεται τίποτα

«Η ελληνική κυβέρνηση θα έχει ούτως ή άλλως δυσκολίες να εξηγήσει πράγματα στους ψηφοφόρους της, εμείς δεν θέλουμε να της προσθέσουμε και άλλες», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Βαλαβάνη: «Δεν πρέπει να νιώθουν βλάκες όσοι πλήρωσαν τα χρέη τους στην εφορία»

«Όποιος πλήρωσε κανονικά το 2012,2013 και το 2014 θα έχει ένα μπόνους. Μπορεί να γίνει και μόνιμου χαρακτήρα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της οικονομίας»

«Δεν πρέπει να νιώθουν βλάκες όσοι πλήρωσαν τα χρέη τους στην εφορία» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και απευθυνόμενη στους συνεπείς φορολογούμενους.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΥΛΟ; WSJ: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό deal

Έπειτα από εβδομάδες τεταμένων διαπραγματεύσεων, η Ελλάδα κατέληξε σε μια αδύναμη συμφωνία με την υπόλοιπη ευρωζώνη για την παράταση του προγράμματος διάσωσης μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το δύσκολο κομμάτι, τώρα, θα είναι η εφαρμογή της συμφωνίας, όπως απαιτείται από την ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η οποία παραθέτει τα πέντε πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για το deal:

Σε μια διαπραγμάτευση 18 εναντίον 1 μαντέψτε ποιος νίκησε... ο ΣΥΡΙΖΑ LoL

Οι νικητές και οι ηττημένοι της διαπραγμάτευσης για την Ελλάδα

Στους κερδισμένους και χαμένους της διαπραγμάτευσης στο Eurogroup αναφέρεται με δημοσίευμά του το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg. Οπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι ο «μεγάλος νικητής» της διαπραγμάτευσης στο Eurogroup, εξέλιξη που μάλλον ήταν αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα κλήθηκε να αναμετρηθεί με 18 «αντιπάλους».

ΦΩΤΟ-Ακόμα γελάει ο Άδωνις με την κ@λοτούμπα-Επική ατάκα Κυριάκου

-Μητσοτάκης: Βρεθήκαμε με μνημόνιο χωρίς χρήματα…
-Κύρτσος: Το παραμύθι δεν είχε διάρκεια

Η συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωζώνη πάνω στο δισέλιδο κείμενο, ήταν η αφορμή για να... τρολάρει την Κυβέρνηση μέσω Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ με χαρακτηριστικό τρόπο ανέφερε σε tweet του...

ΒΙΝΤΕΟ-Σόμπλε: Θα δυσκολευτούν να εξηγήσουν την επέκταση του μνημονίου στους ψηφοφόρους τους-Μετά από αξιολογήσεις των 3 θεσμών που πριν λέγαμε τρόικα οι εκταμιεύσεις

Στη δήλωσή του ο Σόιμπλε έκανε λόγο τόσο για Μνημόνιο όσο και για τρόικα... για να ξέρουμε που βρισκόμαστε αν και αν δεν το γράψει η ΑΥΓΗ και δεν το πει ο Χατζηνικολάου εμείς δεν το πιστεύουμε ότι συνεχίζουμε με μνημόνιο και τρόικα

Ικανοποιημένος για την επέκταση του προγράμματος που αφορά την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Βολφανγκ Σόιμπλε, ωστόσο παρέμεινε κάθετος στους όρους και σκληρός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Για μια συμφωνία "αίνιγμα" στο Eurogroup γραφεί το iskra του Λαφαζάνη

Για μια συμφωνία-αίνιγμα στο Eurogroup κάνει λόγο η ιστοσελίδα iskra του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κρίσιμης συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το «αίνιγμα» αυτό, «γεννά» ερωτηματικά, ελπίδες, αγωνίες και ανησυχίες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΩΝΙΟ, ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ! Βαρουφάκης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στους μεταφραστές

Την έλλειψη εμπιστοσύνης στους μεταφραστές εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το Eurogroup.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ! Γιατί επελέγη η 4μηνη παράταση αντί της 6μηνης που ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Η απειλή Ντράγκι μέσα στο Eurogroup

Που είναι οι εποχές ρε Γιάνη με ένα νι που σε ρώταγαν κι αν πάρει ο Ντράγκι και απαντούσες "θα του κλεινα το τηλέφωνο"

Τετράμηνη επέκταση του προγράμματος με όρο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης προβλέπει η συμφωνία επί χάρτου που επετεύχθη στο Eurogroup.

Με αυτόν τον τρόπο η ΕΚΤ «δένει» ουσιαστικά την ελληνική πλευρά ώστε να πάρει άλλο δάνειο, προκειμένου να αποπληρώσει το πακέτο ομολόγων που λήγουν τον Ιούνιο.

Υπό όρους η Κατσέλη-Απορρίφθηκε από την ΕΚΤ ο Γιώργος Μιχελής για CEO της Εθνικής!

Απορρίφθηκε από τον SSM της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η τοποθέτηση του κ. Γιώργου Μιχελή στη θέση του διευθύνοντος συμβουλου της Εθνικής Τράπεζα, σύμφωνα με το capital.gr.

Ξένα ΜΜΕ: Κινδυνεύει με αντιδράσεις στην χώρα του ο Τσίπρας

Η σημερινή συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωζώνη πάνω στο δισέλιδο κείμενο για την 4μηνη παράταση του προγράμματος, έγινε δεκτή με ποικίλα σχόλια απο μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα ανά τον κόσμο.

ΝΔ: Αποφεύχθηκε το χειρότερο, αλλά όχι το νέο «Μνημόνιο»

«Η νέα κυβέρνηση επανέρχεται στο σημείο που παρέλαβε από την προηγούμενη, αλλά υπό πολύ χειρότερες συνθήκες»

Για «νέο Μνημόνιο» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, η οποία, ωστόσο, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup χαρακτηρίζει θετικό το γεγονός ότι «για την ώρα αποφεύχθηκε το χειρότερο».

Στις φλόγες ουρανοξύστης στο Ντουμπάι – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε στον 50στό όροφο του ουρανοξύστη «Torch» στο Ντουμπάι, ενώ χιλιάδες  άτομα εκκένωσαν το φλεγόμενο κτίριο.

Όπως αναφέρει το gulfnews.com, η φωτιά ξέσπασε στον 50στο όροφο και εξαπλώνεται.

Μαξίμου: Νικήσαμε! Μπορούμε να νομοθετήσουμε για το πότε θα γίνει το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ... αν δεν έχει δημοσιονομικό κόστος

Σε θριαμβευτικούς τόνους ήταν τα πρώτα σχόλια του μεγάρου Μαξίμου για την συμφωνία στο Eurogroup αφού ακόμα δεν χρειάζεται να αναφερθούν σε μέτρα και δεν τέλειωσε ο μήνας να δούν την υστέρηση εσόδων να τρομάξουν...

«Η Ελλάδα σήμερα γύρισε σελίδα» λένε κυβερνητικές πηγές που τονίζουν ότι «διαπραγμάτευση είναι να δίνεις μάχες χωρίς να κάνεις πίσω από τη λαϊκή εντολή».

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Κερδίσαμε! Κράτησα την κόκκινη γραμμή στο γιακά του σακακιού μου

Για αλλαγή σελίδας έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup... ξέχασε μόνο να μας πει ότι λεφτά δεν έχει χωρίς αξιολογήσεις ή ότι δεν θα μπορούν να ψηφίζουν τίποτα χωρίς την έγκριση της τρόικας.... αλλά αυτά θα τα δούμε τις επόμενες μέρες...

Συνοπτικά τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών: