22 Φεβρουαρίου 2015

Κράξιμο Ιγνατίου στον Μπαρουφάκη!! Πρώτα ενημερώνει τους FT και μετά το λαό για τα μέτρα που έστειλε προς έγκριση στην τρόικα

Ο μόνος δημοσιογράφος που δεν δέχεται να ξεφτιλίζεται όπως κάτι Χατζηνικολάου και συνεχίζει να λέει την τρόικα, τρόικα...

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έστειλε στις Βρυξέλλες ένα προσχέδιο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει ώστε να πάρει το πρώτο «πράσινο φως» για την τελική αποστολή αύριο το βράδυ, η εφημερίδα Financial Times δίνει πληροφορίες για το τι θα προτείνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Η εν λόγω εφημερίδα φαίνεται να βρίσκεται μονίμως εσχάτως στο …μυαλό του Ελληνα υπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-1 και τις απίστευτες χειρονομίες του Περέιρα που προκάλεσαν την εισβολή των κάφρων

Αυτός πρέπει να φάει άγριο καμπανίδι! 

Οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου στοχεύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν βγει για μια αναγνωστική βόλτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, κατευθύνθηκε προς στο τέρμα μπροστά από τη Θύρα 13.

Και ο αριστεροφασίστας ο Ζουγανέλης καλεί τον Γλέζο να το βουλώσει για να μη χαλάει την προπαγάνδα

Αυτή είναι η άποψη της αριστεράς για την αντίθετη άποψη... "δεν ξέρεις τι σου γίνεται", "είσαι ανενημέρωτος", "σε βαρεθήκαμε", "να λογοκρίνεσαι για να μη χαλάς την προπαγάνδα"... ενώ ο φασίστας Ζουγανέλης το λέει και ωμά: "κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε" ... μεγάλε αν συνεχίσουν να μιλάνε στείλ'τους σε γκούλαγκ!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε μέσω Facebook το άρθρο-παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου και του έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

Αναλυτικά το σχόλιο του δημοφιλή καλλιτέχνη της πο@τσας:

Κούρδοι εκδίωξαν τζιχαντιστές από 20 χωριά

Κούρδοι μαχητές της Συρίας εξεδίωξαν σήμερα τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από είκοσι χωριά στη βορειοανατολική επαρχία Χασάκα, ανακοίνωσαν το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ένα κουρδικό πολιτικό κόμμα.

“Ξύλο” και από την Σακοράφα στους Τσιπρο-Βαρουφάκηδες για την κ@λοτούμπα

Στο πλευρό του Μανώλη Γλέζου τάσσεται η Σοφία Σακοράφα, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

Η ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε με νόημα πως

Η Ραχήλ παρέλαβε το «Ραχηλιάρικο» (video)

Με ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να «πειράξει» την Ραχήλ Μακρή μια ομάδα καρναβαλιστών στην Κοζάνη. Ένας δημοσιογράφος, που κάλυπτε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, έδωσε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το γνωστό «Ραχηλιάρικο» με αφορμή την προεκλογική δήλωσή της περί τυπώματος χρήματος με την κ. Μακρή να μην αιφνιδιάζεται δείχνοντας να το διασκεδάζει.

Κερδάμε και στην Κύπρο σύντροφοι! Ο λαϊκισμός πουλάει παντού - Δημοσκόπηση

Η στάση της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας φαίνεται να βρίσκει πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του IMR/Πανεπιστημίου Λευκωσίας, την οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Σημερινή», οι Κύπριοι θεωρούν θετικές τις εξελίξεις που δρομολόγησε η εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα και η πλειοψηφία έχει θετική άποψη τόσο για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

ΦΩΤΟ-Να εδώ ο αγιασμός του νεοπαραληφθέντος ελικοπτέρου που δε θα παραλάμβανε ο Πανάρας

Πριν λίγες μέρες ο Καμμένος έβαλε τα παπαγαλάκια τον Πάρη Καρβουνόπουλο και τους Βούλγαρους του defencente.gr να γράφουν ότι δεν θα το παραλάβει (δείτε στο τέλος)... αυτό!

Την Τρίτη τελέστηκε η ακολουθία του αγιασμού στο πρώτο υπό παραλαβή ελικόπτερο ΝΗ90 Ειδικών Επιχειρήσεων (SOH) του Ελληνικού Στρατού Ξηράς ΕΣ 891, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Airbus Helicopters στο Marignane της Μασσαλίας, από τον αρχιερατικό επίτροπο Μασσαλίας Ιωαννίκιο Αθανασιάδη.

Καφριλίκια στη Λεωφόρο - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο πριν από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΜΠΗΚΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ!Σφοδρή αντίδραση της Δαμασκού για την τουρκική επιχείρηση στο μαυσωλείο του Σουλεϊμάν Σαχ

«Κατάφωρη επίθεση» εναντίον της Συρίας χαρακτήρισε την Κυριακή η Δαμασκός την επιχείρηση που διεξήγαγε ο τουρκικός στρατός στα βόρεια της χώρας, σε μια περιοχή που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Τρελό γέλιο με το Fruit Ninja της Θεανώς Φωτίου

Πολλά γέλια και ερωτηματικά προκάλεσε το twett της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου αναφερόταν πως σημείωσε ρεκόρ πόντων στο δημοφιλές παιχνίδι Fruit Ninja!

Χάρρυ Κλυνν βρίζει τον Γλέζο: Κουραστήκαμε να ακούμε πόσο δίκαιο έχεις και πόσο «ήρωας» είσαι

Με σκληρά λόγια αναφέρεται στον Μανώλη Γλέζο, ο Χάρρυ Κλυνν σχολιάζοντας τη συγγνώμη που ζήτησε από το ελληνικό λαό γιατί συνήργησε στον συμβιβασμό.

Ο γνωστός ηθοποιός και παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το προσωπικό του ιστολόγιο, αναφέρει για τον Μανώλη Γλέζο:

ΗΧΗΤΙΚΟ! Λαφαζάνης: Αφήστε τη Βαλαβάνη να τρέχει! Στηρίξτε το ΔΕΝ ΕΧΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργός, Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αιμίλιο. Περδικάρη για το κίνημα "Δεν έχω-Δεν πληρώνω"

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Για «πρώτη φορά αριστερό» ψέκασμα και ξύλο από τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ

Ως γνωστόν χθες σημειώθηκε "ένταση έξω από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, όπου πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας από περίπου 250 άτομα. "Ένταση", έτσι θα λέγεται τώρα το ξύλο που θα ρίχνουν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ σε διαδηλωτές

ΒΙΝΤΕΟ-«Έκλεισε» την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο η κόρη της Μανωλίδου

Παράλληλα με τις σπουδές της, η 16χρονη κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, η πανέμορφη Θεοδώρα Ολυμπία, μπαίνει δυναμικά στο χώρο του θεάματος.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ 9 ΔΙΣ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ! WSJ: Τι πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα η Ελλάδα μέχρι τέλος του 2015

Και όλα αυτά ενώ ο κόσμος έχει κηρύξει στάση πληρωμών όπως του έμαθαν πριν έρθουν στην εξουσία...

Συνολικά χρέη πάνω από 29 δις ευρώ καλείται να πληρώνει η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2015, όπως σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας Wall Street Journal.

Οι αποτυχημένοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα βολευτούν σε θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό

Θυμίζω ότι γιαυτό κατηγορούσαν τη ΝΔ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες και οι κατ'ιδίαν συζητήσεις στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου για τους εκλεκτούς που αναμένεται να αναλάβουν θέσεις-κλειδιά για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού, ενώ ο πρωθυπουργός -από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου- ήταν αυτός που μίλησε για μία κυβέρνηση με νέα ήθη και ύφος εξουσίας.

Δελαστίκ: Τους έλιωσαν οι Γερμανοί! Τσίπρας – Βαρουφάκης σύρθηκαν γονατιστοί μπροστά στην Καγκελάριο

Το άρθρο δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Πριν” και το υπογράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.

Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!

Υπόδουλοι στο Δ΄ Ράιχ θα παραμείνουν οι Έλληνες και με την κυβέρνηση Τσίπρα – και μάλιστα χωρίς να πάρουν ούτε καν ανάσα ανακούφισης στο αστικό πλαίσιο που εκπροσωπούσαν οι προεκλογικές υποσχέσεις του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

576 Έλληνες κροίσοι έχουν περιουσία 88 δισ. δολαρίων (πινακας)

Καθώς οι αυξανόμενες ανισότητες στην κατανομή του πλούτου αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εποχής μας, με την Oxfam να προβλέπει μάλιστα ότι το πλουσιότερο 1% του πληθυσμού του πλανήτη θα αποκτήσει μέσα στο 2016 περισσότερο πλούτο από το υπόλοιπο 99%, δεν είναι να απορεί κανείς που το κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων στο οποίο ανήκει ένας στα 3 εκατομμύρια κατοίκους αποκτά συνεχώς νέα μέλη.

Επιμένει στην αλλαγή ηγεσίας η Κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει σήμερα ένα πολύ σημαντικό μέγεθος που ψήφισε το κόμμα και ήθελε τα μνημόνια να καταργηθούν δεν είναι κάποιοι ανύπαρκτοι όπως σας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Παβλόφ: Τα πειράματα σε σκυλιά και η σχέση του με τους μπολσεβίκους

Πριν γίνει διάσημος για τον “σκύλο” του, ο Παβλόφ μελετούσε το πεπτικό σύστημα των σκύλων. Ο Παβλόφ είχε αναπτύξει μία δική του μέθοδο για να μετρά την ποσότητα γαστρικού υγρού που παρήγαγε ο οργανισμός του σκύλου. Με επεμβάσεις, χώριζε τον οισοφάγο απ’ το στομάχι και το συνέδεε με ένα μπολ στο πάτωμα.

Φλαμπουράρης (έξαλλος) σε Γλέζο: Περιμέναμε o Γλέζος να κάνει γαργάρα την κ@λοτούμπα

Σε δήλωση για το άρθρο του Μανώλη Γλέζου  προχώρησε και ο  υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, και εκφράζοντας μια δόση πικρίας, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου».

ΤΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΧΥΜΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Μπλόκο της Κομισιόν σε 4,2 δισ. για τους αγρότες

Πονοκέφαλο στην Αθήνα προκαλεί το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση 4,2 δισ. ευρώ προς τους αγρότες.

Σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για το άρθρο – παρέμβαση Γλέζου

Σχόλιο για το άρθρο – παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου ανέβασε στον προσωπικού του λογαριασμό στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως ο Μανώλης Γλέζος...

Η Σέχτα Επαναστατών πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού; – Τα τρία σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί

- Οι ομοιότητες με τη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, το 2009 στην Κυψέλη
- Προχειρότητα και ωμότητα χαρακτηρίζουν τις δύο ενέργειες
- Σε ποιους έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου 
- Τα προφητικά λόγια του 47χρονου αρχιφύλακα - Γνώριζε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο 

Πιο ψεύτης πεθαίνεις...

Νοέμβριος του 2012, Αλέξης Τσίπρας: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην κυβέρνηση θα καταργήσει με ένα νόμο και σε ένα άρθρο όλα τα μέτρα λιτότητας».

Θα χρησιμοποιήσουμε μια ατάκα ενός αγαπημένου ήρωα πολλών μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, πιθανότατα και του Τσίπρα. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Στάλιν ο οποίος είχε πει:

Βίντεο: Η χιπ χοπ κόντρα Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ

Η Ολλανδική σατιρική εκπομπή που έφτιαξε το καλύτερο χιπ χοπ "battle" για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Συμμετέχουν και οι Μέρκελ και Πούτιν (Vid)

Η Ολλανδική εκπομπή COJONES έφτιαξε ένα βίντεο σκέτη απόλαυση που σατιρίζει την κόντρα Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ κατά τα τρία διαδοχικά Eurogroup των τελευταίων δύο εβδομάδων.

"ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ"! Στέλνουν με email τις προτάσεις τους για να τις εγκρίνει η τρόικα-Τι μέτρα προτείνει ο Τσίπρας για φόρους, διαφθορά, ολιγάρχες

Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τον καταρτισμό της λίστας με τις μεταρρυθμίσεις κορυφώνονται, καθώς μέχρι αύριο η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει καταθέσει στους θεσμούς την οριστική πρότασή της.

Μεγαλόπολη: Επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον μητροπολίτη Ιερεμία

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί ανάμεσα στον Μητροπολίτη Ιερεμία και τους επισήμους που είχαν πάει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μεγαλόπολη για την επιμνημόσυνη δέηση για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες.

Κατά την είσοδο των επισήμων στον ναό ο δεσπότης...

Μαξίμου: Δεν ξέρει τι του γίνεται ο Γλέζος-Ο Μηλιός συμφωνεί με Γλέζο

Ο Γλέζος δεν είναι καλά πληροφορημένος, απαντά η κυβέρνηση

«Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».

ΒΙΝΤΕΟ-«Άνθρωποι αυτοκτονούν, η χώρα πεινάει» και η Ραχήλ Μακρή ξεφαντώνει σε ρυθμούς γνωστών hits... προφανώς για συμπαράσταση

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως άφησε για μερικές ώρες τις υποχρεώσεις της και... πάρταρε, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα... προφανώς από Τρίτη θα μας ενημερώσει πάλι για τις αυτοκτονίες που άφησε ο Σαμαράς και για την "ανθρωπιστική κρίση" που ζει η χώρα...

Ένα με τη νεολαία έγινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, στο καθιερωμένο πάρτι, το βράδυ του Σαββάτου της Μεγάλης Αποκριάς στην Κοζάνη.

Πέφτουμε απ΄τα σύννεφα! Καταγγελίες δημάρχων ότι εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑίο Καραμέρο!

Ο γνωστός Καραμέρος ο οποίος δεν ξέρει που βρίσκεται η Θεσπρωτία και νομίζει ότι ο ΤΑP θα την καταστρέψει μαζί με τον Αξιόο δημοσιογράφος της πο@τσας με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ... ξαναχτύπησε


Αντιγράφουμε από το blog του Προέδρου της ΚΕΔΕ Πατούλη:

Απαντήσεις με μισόλογα και χωρίς καθαρές κουβέντες από τον κ. Καραμέρο.
Τι φοβάται ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής;

Δεν περιμέναμε «ότι θα ιδρώσει το αυτί» του κ. Καραμέρου από τη βαρύτητα των όσων κατήγγειλαν σε βάρος του, Δήμαρχοι από το Βόρειο Τομέα της Αττικής.

Τι έχουμε εδώ; Α, εθνική υπερηφάνεια αφού ο Πανάρας χαρίζει ελληνικό νησί για να κονομάνε οι Άραβες

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πρόσφερε ένα ελληνικό νησί στο Άμπου Ντάμπι... αν το ίδιο είχε κάνει ο Σαμαράς στους Γερμανούς που είναι πρώτοι παγκοσμίως στις ΑΠΕ θα ήταν προδοσία...

Έχει να κάνει με πρόταση του Καμμένου σύμφωνα με την οποία ελληνικό νησί θα μπορούσε να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενεργειας. Το σχετικό έργο θα εκπονήσει το Ινστιτούτο Masdar το οποίο εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και στο οποίο φοιτούν ως υπότροφοι Έλληνες σπουδαστές.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελές φάπες στον κάφρο του ΣΥΡΙΖΑ από Άδωνι Άδωνις: Και το χρέος αναγνωρίζεις, και το αγγλικό δίκαιο δέχεσαι και παραιτείσαι από κάθε μορφής ασυλία

Δείτε τον κάφρο στο βίντεο πως μιλάει και πως διακόπτει συνε΄χως και ξαναπείτε πως ο Άδωνις δημιουργεί βαβούρα στα κανάλια ή τσιρίζει όπως λενε οι ΣΥΡΙΖΑίοι...

«Δεν περίμενα να τον δω εδώ, περίμενα να έχει μεταναστεύσει». «Μη μου μιλάς τον ενικό, δεν είμαστε φίλοι». Πολιτικός πολιτισμός και σκηνές απείρου κάλους το πρωί, από τον κάφρο ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή Παύλο Πολάκη όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ξεφτίλισε αναφέροντάς του σειρά από κ@λοτούμπες χωρίς να μπορεί να του αντικρούσει καμία.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! «Διά χειρός Λαζαρίδη η ανακοίνωση του ΕΛΚ» λέει η φυλλάδα

Φυσικά η φυλλάδα το λέει σαν κατηγορία αφού προφανώς ο Λαζαρίδης δεν φρόντισε να την ταϊσει όταν ήταν κυβέρνηση....

Πληροφορίες ότι «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οποία ο επικρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο στενός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, επικαλείται η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία.

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ!«Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι με τη συμφωνία στο Eurogroup - Ζητάω συγγνώμη από τον λαό γιατί συνήργησα στην ψευδαίσθηση»

- Λάβρος κατά των χειρισμών της κυβέρνησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
- Όταν μετονομάζεις την τρόικα σε θεσμούς, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση λέει ο Μανώλης Γλέζος
- Έχει περάσει ένας μήνας από τις εκλογές και ακόμη δεν καταργήσαμε με ένα νόμο την τρόικα, αναφέρει σε επιστολή του
- "Δεν υπάρχει συμβιβασμός σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο, τονίζει η ιστορική μορφή της Αριστεράς
- Διαβάστε όλη την επιστολή - κόλαφο για τον Αλέξη Τσίπρα

Δημοσκόπηση αλά ΓΑΠ: Πάνω από 80% η θετική εντύπωση για την κυβέρνηση και η εθνική υπερηφάνεια

Τα 'παμε αυτά, ότι και ο ΓΑΠ όχι μόνο τον πρώτο μήνα αλλά και μετά από 6 μήνες 

Το 81% φτάνει η θετική εντύπωση για την κυβέρνηση, σύμφωνα με τα στοιχεία της πανελλαδικής δημοσκόπησης της Public Issue για την "Αυγή", που διεξήχθη από τις 12 έως τις 17 Φεβρουαρίου.

ΚΛΑΙΩ! Από ποιον έμαθε ο Αβραμόπουλος ότι δεν θα ΄ναι Πρόεδρος Δημοκρατίας

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο πρώην ΥΕΘΑ και νυν Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Τελικά πληροφορήθηκε από την τηλεόραση την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου!

Financial Times: Το παρεάκι της Αίγινας που κυβερνά την Ελλάδα και ο Τσίπρας... Μαραντόνα

Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ολοένα και αυξάνονται. Οι λεπτές ισορροπίες που δημιουργούνται είναι ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στην πολιτική επικαιρότητα.

ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ; ΔΕΝ ΚΕΡΔΑΜΕ; New Yorker: Πώς την πάτησε η Ελλάδα

"Πώς την πάτησε η Ελλάδα" αυτός είναι ο ιντριγκαδόρικος τίτλος στο μακροσκελές άρθρο του John Cassidy στο περιοδικό New Yorker που εξηγεί όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες.

ΚΕΡΔΑΜΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ! ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Reuters: Πώς ο Τσίπρας θα μετατρέψει την ήττα, σε νίκη -Τι πρέπει να κάνει

[Μπορείτε να μου υποδείξετε ένα ξένο ΜΜΕ που να λέει ότι ο Τσίπρας κέρδισε, το μνημόνιο τέλειωσε και η τρόικα πέθανε; Μα καλά όλοι αυτοί οι άσχετοι ξένοι δεν ακούνε Χατζηνικολάου που λέει ότι κερδάμε;]

Να εκπλήξει τους εταίρους στην ευρωζώνη, με τις μεταρρυθμίσεις που θα τους προτείνει τη Δευτέρα, συμβουλεύει το Reuters τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να μετατρέψει την ήττα της συμφωνίας σε νίκη, όπως αναφέρει.

Στίβεν Χόκινγκ: Απαραίτητος ο εποικισμός του διαστήματος

Η διαστημική εξερεύνηση, και η ανάπτυξη τεχνολογιών που θα ανοίξουν τον δρόμο για τη δημιουργία αποικιών σε άλλους πλανήτες, είναι απαραίτητες για να διασφαλισθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

Τα μεταμεσονύκτια «τιτιβίσματα» του Γιάνη Βαρουφάκη

«Φωτιά» πήρε αργά το βράδυ του Σαββάτου το Twitter του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος ξεκίνησε συζητήσεις για την πορεία της ελληνικής διαπραγμάτευσης, απαντώντας σε tweets δημοσιογράφων από διεθνή ΜΜΕ αλλά και σε πολίτες που του ζητούσαν λεπτομέρειες για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup.

Die Welt: Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε να δεχθεί τους όρους λιτότητας-Νίκη του Σόιμπλε επί του Βαρουφάκη

«Η Ελλάδα πρέπει να θάψει τα πολιτικά της όνειρα», αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική Die Welt λίγες ώρες μετά το Eurogroup της Παρασκευής, κάνοντας λόγο για επικράτηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητρόπουλος για την παράταση του μνημονίου: Τέλος η διαγραφή χρέους, τέλος η ακύρωση μνημονίου ενώ έρχονται νέα σκληρά μέτρα

Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα.

Μητσοτάκης: Γι ‘ αυτό χάσαμε στις εκλογές

Την άποψή του για το λόγο που η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έδωσε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ALERT! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός προανήγγειλε πιο αυστηρούς ελέγχους των μεταναστών

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ ανήγγειλε ότι η χώρα θα επιβάλει πιο αυστηρούς ελέγχους στους μετανάστες μετά την ομηρία τον Δεκέμβριο σε ένα καφέ του Σίδνεϊ, στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν δύο όμηροι και ο δράστης.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! FAZ: Ο Βαρουφάκης περιμένει έγκριση μέσω τηλεφώνου

Ρεπορτάζ για την τροπή που έχουν πάρει οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Ευρωζώνης, μετά την κατ’ αρχήν συμφωνία του Eurogroup της Παρασκευής, φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

3,5 δις έκαναν «φτερά» από τις τράπεζες σε μόλις μία εβδομάδα

Εν μέσω της διάχυτης ανησυχίας για την έκβαση των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης – εταίρων, αλλά και των αυξημένων αναγκών ρευστότητας λόγω του τριημέρου, συνεχίστηκαν και προχθές Παρασκευή, με ένταση, οι εκροές καταθέσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ-Παππάς: Δεν διαπραγματευόμαστε θέματα κυριαρχίας

Αυτός ο βλάξ πιστεύει πως όσα δεν συζήτησαν με τον Σόιμπλε δεν τέθηκαν στο τραπέζι και άρα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.... το ότι ο Σόιμπλε έχει πει "εδώ στο Eurogroup δεν συζητάμε τεχνικές λύσεις" δεν το έχει ακούσει... ούτε ότι αυτά τα θέματα τα εξετάζουν τα λεγόμενα "τεχνικά κλιμάκια"... εντάξει τώρα τι να συζητάμε όταν ο άνθρωπος λέει "εμείς πάντα λέγαμε ότι τα λεφτά του ΤΧΣ είναι για τις τράπεζες" ενώ είχαν αναπτύξει ένα ολόκληρο πρόγραμμα βασισμένοι στα 3 δις του ΤΧΣ και η ΑΥΓΗ πανηγύριζε όταν το έλεγε ο Σταθάκης; Όταν ο αστείος λέει "εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ για σκίσιμο" και οι δημοσιοκάφροι τον κοιτάνε, τι να σχολιάσεις; Λένε ότι θέλουν και οι ηλίθιοι τα πιστεύουν όσο δεν έρχονται τα μέτρα... σε λίγες εβδομάδες θα τα δούμε όλα.

Ως ένα «μικρό βήμα, αλλά πολύ σημαντικό γιατί ήταν στην αντίθετη κατεύθυνση από τα βήματα που κάναμε πριν» χαρακτήρισε τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.