23 Φεβρουαρίου 2015

«Καυτές βασίλισσες»: Γαλαζοαίματες που κόβουν την ανάσα, ανάμεσά τους μία Ελληνίδα [εικόνες]

Τη βασίλισσα Ράνια τη γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Εμπρός της δεν υποκλίνονται μόνο οι πολίτες της Ιορδανίας, αλλά και όλος ο κόσμος, χάρη στη σπάνια ομορφιά της, αλλά και την έντονη δράση της. Δεν είναι όμως η μοναδική.

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις ΣΟΚ του Π. Καμμένου: Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σαλταδόρος!

Απίστευτες οι νέες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου ο οποίος κατηγορεί τον μόλις χθες ψηφισθέντα νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σαν σαλτιμπάγκο που τα γυρίζει όπως τον βολεύουν!!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ! Γελάει ο Τζον Ολιβερ με τον Βαρουφάκη: «Τι φοράς; Φέρεσαι σαν μάνατζερ στριπ κλαμπ» [βίντεο]

Στο στόχαστρο του Βρετανού κωμικού Τζον Ολιβερ βρέθηκαν η Ελλάδα, οι εξελίξεις στο Eurogroup και, κυρίως, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κωμικός ξεκίνησε την αναφορά του στην Ελλάδα τόνιζοντας ότι «είναι μια χώρα από και μέσα σε συντρίμμια».

Επικοινωνία Αβραμόπουλου - Παυλόπουλου με μενού... τον Τσίπρα

Τι είπε ο Επίτροπος με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
 
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την περασμένη Τετάρτη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Γελάει ο Βουλγαράκης με τον…«ορίζοντα τετραετίας για τις δεσμεύσεις ΣΥΡΙΖΑ»

Έμπειρος πολιτικός ο Γιώργος Βουλγαράκης σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την νέα ρητορική της κυβέρνησης που κάνει λόγο για ορίζοντα τετραετίας ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της.

ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ-Nonpaper με ΔΗΘΕΝ μεταρρυθμίσεις που ΛΕΕΙ η κυβέρνηση ότι ΘΑ στείλει

[Θα δακρύσει ο Σόιμπλε αν όντως στείλουν αυτές τις παπαριές για πρόγραμμα Θεεσαλονίκης τις οποίες όπως λένε θα στείλουν και χωρίς κοστολόγιο αφού λένε δεν μπορούν ακόμα να το υπολογίσουν... άσχετα αν προεκλογικά μας έλεγαν ότι το πρόγραμμά τους είναι κοστολογημένο... βέβαια θα περιμένουμε και αύριο να επιβεβαιώσει ο Σόιμπλε ότι του έστειλαν αυτά γιατί το πιθανότερο είναι να στείλουν άλλα και να πουλάνε φούμαρα στα γίδια...]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λίγο μετά το πρώτο nonpaper έβγαλαν δεύτερο ακόμα πιο αστείο.... Δείτε πιο κάτω

Θα σταλεί το πρωί της Τρίτης στους ΥΠΟΙΚ του Eurogroup και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη - Συμπεριλαμβάνονται τα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση, τους πλειστηριασμούς, τα «κόκκινα δάνεια», τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

OYTE Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ!Τ.Κουίκ: Η Ελλάδα βγαίνει από τα μέτρα λιτότητας

Για απόδειξη, από τις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών, ότι μετά από 5 χρόνια σκληρής και απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής, η Ελλάδα βγαίνει από τα μέτρα λιτότητας έκανε λόγο ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ με το τέλος της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν είναι τρολιά: Ο Γιάννης Πάριος στην Αλβανία του Χότζα

Απίστευτο αλλά το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας της επίσκεψης του Γιάννη Πάριου στην Αλβανία του Χότζα το 1978! Μάλιστα στη συναυλία που έδωσε τραγούδησε και αλβανικά!! Δείτε το βίντεο:

Τί έκανε πραγματικά η κυβέρνηση ;

Γραφει ο φίλος Γιώργος Π.

Την Παρασκευή το βράδυ η Ελλάδα μπήκε και πάλι “στο σωστό το δρόμο”. Δυστυχώς αυτή η στροφή των τριών και κάτι εβδομάδων ήταν κυκλική και έφερε τη χώρα σε αντιδιαμετρικό σημείο και συγκεκριμένα προς τα πίσω. Δεν παύει όμως να είναι στη σωστή τροχιά, αποφύγαμε τα χειρότερα (υπενθυμίζω πως θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα) και οδεύουμε στο μέλλον.

Εδώ έρχεται όμως ένα ερώτημα προς τους ψηφοφόρους της σημερινής κυβέρνησης. Συνεχίζετε να τους πιστεύετε ; Θέλω να πω πως μιλούσαν για κούγκι κλπ, τι από όλα αυτά έκαναν; ΤΙΠΟΤΑ !

Η μεγάλη ήττα της κυβέρνησης στο eurogroup (ανάλυση της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ και της τελικής συμφωνίας γραμμή-γραμμή)

Πολλή συζήτηση γίνεται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για τη συμφωνία(;) μεταξύ της κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων, αλλά πολλές πλευρές της δεν έχουν φωτιστεί, ή δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα οι ακριβείς προβλέψεις του κειμένου της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου να είναι γνωστές μόνο στους ειδικούς.

Ραχήλ Μακρή (χορεύοντας) για Καμμένο: Δεν τον ξέρω τον κύριο – Ποιος είναι αυτός; [βίντεο]

«Δεν τον ξέρω τον κύριο. Ποιος είναι αυτός;» ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Πάνο Καμμένο.

Διάκριση για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ: 27 παίκτες από τα φυτώρια του παίζουν στην Ευρώπη [λίστα]

Ενας εκ των βασικών στόχων στις μεγάλες ομάδες, είναι να «παράγουν» ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Και εν συνεχεία να πωλούνται στο εξωτερικό με σκοπό το οικονομικό όφελος. Η ιστοσελίδα «football-observatory» έκανε την σχετική καταγραφή για τις ομάδες και πόσους παίκτες έχουν δώσει σε ομάδες της Ευρώπης οι σύλλογοι.

Βίντεο: Τρελό γκολ που θα ζήλευε και ο Μέσι στη Σκόπελο

O Ορέστης Χισάι πέτυχε ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ και μάλιστα μετά από κόρνερ

Καλοί οι Μέσι, οι Κριστιάνο Ρονάλντο κι οι… Κουν Αγουέροι. Η μαγεία όμως της μπάλας είναι ότι γκολάρες (και μάλιστα με αλανιάρικο βολ-πλανέ από κόρνερ) μπορείς να βρεις μέχρι και στη Β’ ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑ!! Καμμένος: Ο Σόιμπλε είναι μόνος του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την αποστολή στους εταίρους, της λίστας με τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες θα προχωρήσει η κυβέρνηση, έτσι ώστε εάν αυτές εγκριθούν από τους θεσμούς, να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που επιτεύχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Eurogroup.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο κομπλεξικός νεοΈλληνας δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ αυτό!

Η Ολλανδική τηλεόραση παρουσίασε ένα πανέξυπνο χιουμοριστικό κλιπάκι στο οποίο κοροϊδεύουν περισσότερο απ' όλους τον δικό τους, τον Ολλανδό! Το χιούμορ, εναντίον όλων, είναι οξυδερκές, μετρημένο και πετυχημένο. Κυρίως όμως ακομπλεξάριστο.

Πληρώσαμε 25 δισ την μετονομασία του μνημονίου και της τρόικας! Δεν μπορεί να πετύχουν σε ένα 4μηνο οι μεταρρυθμίσεις ΣΥΡΙΖΑ

Tο επόμενο διάστημα θα είναι πολύ δύσκολο με οικονομικούς και πολιτικούς όρους για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ διαπραγματεύτηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε στα 3 Eurogroup που πραγματοποιήθηκαν ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ-Καράφλιασε ο Άδωνις μ'αυτό που άκουσε από Υπουργό! Τι του απάντησε;

«Αν οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε, τότε να σπάσουμε τη συνθήκη Σένγκεν και να δώσουμε χαρτιά σε 300.000 μετανάστες που θα διαχυθούν στην Ευρώπη», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αναπληρωτήςυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Γελάει κι ο Peter Spiegel των FT με Βαρουφάκη: Αν έχει πρόβλημα με τη λίστα, να τη στείλει σε εμένα -Θα βρω κάπου να τη δώσω

- O αρθρογράφος των Financial Times υποστηρίζει πως η λίστα της Ελλάδας θα έχει κι άλλες υποχρεώσεις
- Ωστόσο, ο Πίτερ Σπίγκελ αναφέρει πως υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μόνο μέτρα κατά της φοροδιαφυγής
- Ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε απαντήσει παλιότερα στον Πίτερ Σπίγκελ να κρατά αποστάσεις από ύποπτες διαρροές
- Διαβάστε όλα τα tweets αναμέσα στον αρθρογράφο της αμερικανικής εφημερίδας και τον έλληνα υπουργό Οικονομικών

Αρνούνται να αφήσουν την προσωπική τους φρουρά

Απίστευτες δικαιολογίες ακούει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης από πρώην και νυν πολιτικούς που επιθυμούν να διατηρήσουν την προσωπική φρουρά τους. Όπως εξομολογούνταν σε πρώην συντρόφους του της ΔΗΜΑΡ, υπάρχουν πρόσωπα που έχουν να εκλεγούν από το...

ΔΗΛ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ! Πάνος Καμμένος: Ό,τι είπαμε ισχύει για πάντα

Μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να καθησυχάσει τις αντιδράσεις

Μπορεί το κύριο μέτωπο των εσωτερικών αντιδράσεων μετά την συμφωνία στο Eurogroup της Παρασκευής να εστιάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως ενστάσεις ακούγονται και προς τον έτερο κυβερνητικό εταίρο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σωφρονιστικοί: Βαρεθήκαμε να τρώμε ξύλο και να μας βάζουν βόμβες

Σκληρή ανακοίνωση για τη δολοφονία του συναδέλφου τους εξέδωσαν την Κ.Δευτέρα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

«Δυστυχώς, το αίμα που έχει κυλήσει εντός και εκτός των φυλακών δεν έχει ικανοποιήσει ακόμα τους ηθικούς αυτουργούς και αυτής της άνανδρης και καλά σχεδιασμένης τρομοκρατικής ενέργειας.

Στο Ωνάσειο εισήχθη εσπευσμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στο Ωνάσειο εισήχθη εσπευμένα την Καθαρά Δευτέρα με καρδιολογικά προβλήματα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ!«Δεν συμφωνώ με τον πρωθυπουργό – Χάσαμε μια σημαντική μάχη» λέει η Μαρία Μπόλαρη

Δε λέει να κοπάσει η σκόνη που σήκωσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία του Εurogroup της Παρασκευής με τους ευρωπαίους εταίρους, καθώς και η αιχμηρή δήλωση που ακολούθησε από το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

Ποιος πολιτικός δηλώνει πως…ο Ολυμπιακός κέρδισε, και …γιατί;

Με εμφανή ειρωνική διάθεση ο Θάνος Πλεύρης κάνει έναν παραλληλισμό ανάμεσα στο ντέρμπι  Παναθηναικού – Ολυμπιακού που έληξε 2-1 με το αποτέλεσμα του Eurogroup.

''ΔΕΞΙΑ '' ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να δίνεις μία παλαιά απάντηση σε κάθε νέο ερώτημα. Να δογματίζεις αντί να αναλύεις. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στη ΝΔ όπου η συζήτηση για τα αίτια της ήττας περιστρέφεται στα γνωστά :

ΚΛΑΙΩ! Εκτός λίστας η κατάργηση μνημονιακών μέτρων και υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ!! Δείτε τι πάει στις καλένδες...

Πόση είναι η τρύπα από το κόψιμο της ρύθμισης με τις 100 δόσεις; ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο μείον της λίστας που πηγαινοέρχεται με email μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών, είναι η έλλειψη κοστολόγησης των μέτρων, για την οποία η Αθήνα δεν δηλώνει έτοιμη, αφού δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί οι παράμετροι κάθε μιας αλλαγής.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι επίσης, ποια από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν προεκλογικά, μπορούν να ενταχθούν από τώρα στην ελληνική πρόταση, δεδομένου ότι, όποια νέα μέτρα προταθούν, δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιονομικό κόστος.

ΦΩΤΟ-Εννοείται πως δεν τρελλενόμαστε με τον σταλίνα τον Γλέζο... ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι

Κλασική ατάκα των ΣΥΡΙΖΑίων μετά τη χθεσινή ξεφτίλα με τον Γλέζο είναι η μαλ@κία που έγραψε ο κλακαδόρος Βαξεβάνης: "Πολιτική σχιζοφρένεια είναι να αυτοαποκαλείσαι νεοφιλελεύθερος κ να τρίβεις στη μούρη του Τσίπρα όσα είπε ο Γλέζος"... εννοείται ρε νούμερο ότι δεν λέμε έχει δίκιο ο Γλέζος και άδικο ο Τσίπρας... Αυτό που λέμε είναι ότι ο Γλέζος αποκαλύπτει την ξεφτίλα σας ότι κάνατε κ@λοτούμπα από την επανάσταση που πουλούσατε προεκλογικά! Παραδεχτείτε στα γίδια ότι τα κοροϊδέψατε (όχι ότι θα το θυμούνται μέχρι την επόμενη φορά αλλά λέμε τώρα) και πως είχαμε δίκιο για το μονόδρομο, για να πάμε παρακάτω...

Κατά τ'άλλα ξέρουμε πολύ καλά τι εστί Γλέζος:

Τι Σκουρλέτης, Στρατούλης και παπαριές; Νίκος Παππάς!! Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης της κυβέρνησης... με διαφορά όμως!

Γυρνάει τα κανάλια με στύλ μπράβου και έχει ακυρώσει μνημόνια, τρόικες, νόμους, δεσμεύσεις, τα πάντα όλα χωρίς να χρειάζεται την έγκριση κανενός όπως λέει... Φυσικά όλα τα βλέπει καμωμένα όπως έλεγαν προεκλογικά με κορυφαίο το χθεσινό στο πρωινό MEGA "εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια"... Χθες μεταξύ άλλων με ύφος μάγκα της Τρούμπας μας ενημέρωσε ότι:

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΓΡΙΕΣ! Πασίγνωστος τραγουδιστής: Πήρα μάτι τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να αλλάζει μαγιό!

Ο Γιώργος Τσαλίκης γιόρτασε τα Κούλουμα στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όταν μίλησαν για τα παιδιά του, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι βρίσκονται σήμερα στην Κινέτα κι εκεί η συζήτηση κατέληξε μοιραία στην Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Θύμα βιασμού ψ[ωνιο σύζυγος βουλευτή; "Με κακοποίησε 100άδες φορές"

Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα μετά τις καταγγελίες της Karen Danczuk προχώρησαν οι αρχές.
Η 31χρονη σύζυγος του βουλευτή Simon Danczuk ισχυρίζεται πως βιάστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά εκατοντάδες φορές ως παιδί στο σπίτι της στο Μάντσεστερ.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Με email (που θα καταργούνταν) η τρόικα απορρίπτει «100 δόσεις» και «κόκκινα δάνεια»

Δύο από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, οι οποίες, μάλιστα, αποτέλεσαν και σημαία του προγράμματός της, φαίνεται ότι απορρίπτονται από τους εταίρους. Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις και η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Να εδώ η ΑΥΓΗ πανηγυρίζει ότι θα χρησιμοποιήσουν 3 δις του ΤΧΣ για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Είπαμε να το θυμίσουμε κι αυτό επειδή ο Γιάνης με ένα νι Βαρουφάκης δεν έχει ακούσει κανέναν να λέει ότι θα χρησιμοποιήσουν 3 δις του ΤΧΣ για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης:

Ο Βαρουφάκης είναι…ΠΑΣΟΚ, λέει πρωην υπουργός!

Είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης ΠΑΣΟΚ; Ναι, απαντά ο Παντελής Καψής και μάλιστα όπως λέει ο πρώην υπουργός ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ΠΑΣΟΚ και μάλιστα «εκείνο το ΠΑΣΟΚ που...

Απίστευτο ξεβράκωμα Βαρουφάκη: «Άσχετος, υβριστής, ερασιτέχνης, περιθωριακός απατεώνας οικονομολόγος σαν αυτούς που κυκλοφορούν στο ιντερνετ»

Το σκληρότερο άρθρο που γράφτηκε ποτέ για τον Βαρουφάκη: Ο άνθρωπος που πήρε στο λαιμό του τον Τσίπρα
Αντίθετα με ό,τι κραύγαζε ως τώρα, η ελληνική κυβέρνηση κατέληξε να δεχθεί τους όρους της Τρόικα. Σκληρό μάθημα για τους λαϊκιστές της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο σάιτ Slate και είναι ό,τι πιο σκληρό έχει γραφεί για την ελληνική κυβέρνηση.

Εχει τίτλο «Η παράδοση της Ελλάδας»:

Guardian: Απίστευτο, το 1962 γράφαμε πάλι για το ελληνικό χρέος και την ύφεση [εικόνες]

Κι όμως, η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Μένει να φανεί αν γίνεται με τη μορφή φάρσας ή τραγωδίας. Μια αναγνώστρια του Guardian ψάχνοντας στο αρχείο της ανέσυρε ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας από το παρελθόν -συγκεκριμένα από το 1962- και ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν διαπίστωσε πως το «τότε» μοιάζει πολύ με το «σήμερα».

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Στέλεχος των Podemos παραδέχθηκε ότι πήρε 450.000 ευρώ για μελέτες στη Βολιβία

Οι Podemos, το κόμμα της αντι-λιτότητας που κατήγγειλε τη διαφθορά της ισπανικής πολιτικής τάξης πρέπει να απαντήσουν τώρα στις κατηγορίες που δέχεται ένα από τα κορυφαία στελέχη τους για σκοτεινά χρήματα.

Πρόκληση των Τούρκων με "Νότια Κύπρο" και "Μακεδονία"!

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και η ελληνική αποστολή αντιλήφθηκε ότι οι Τούρκοι στα επίσημα αποτελέσματα ανέφεραν τη FYROM ως Μακεδονία και την Κύπρο ως Νότια Κύπρο.

«Βόμβα» Λαπαβίτσα: Με την συμφωνία του Eurogroup ξεχάστε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Με πέντε αμείλικτα ερωτήματα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδομεί την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τα οφέλη της συμφωνίας με τους δανειστές - Τι γράφει για διαγραφή χρέους, άρση λιτότητας, εποπτεία και δημοσιονομικό κόστος, εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και τη μελλοντική διαπραγμάτευση

Όταν σε βλέπουν σαν σκαλοπάτι, αυτά παθαίνεις...

Όταν σε ένα τέτοιο ματς πηγαίνεις για την ισοπαλία και με το σκεπτικό να φυλάξεις τα νώτα σου, τότε και θα χάσεις και θα γελάει ο κόσμος με την απόδοση σου...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ-Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Το μνημόνιο συνεχίζεται-Η τρόικα θα εγκρίνει τα μέτρα

Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να μην κάνει τίποτα χωρίς την συνεργασία των θεσμών, δήλωσε ο Μάρτιν Γέγκερ

Το πρόγραμμα της Ελλάδας συνεχίζεται τόνισε την Δευτέρα ο Μάρτιν Γέγκερ, εκπρόσωπος Τύπου του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

FAZ: Ο Τσίπρας πέτυχε μια πύρρειο νίκη -Αλλη μια τέτοια και έφυγε-Ο Σαμαράς τον εμπαίζει

Ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης ήταν καταδικασμένοι να θριαμβεύσουν. Μετά τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες προσπάθησαν να περάσουν προς τα έξω την πανωλεθρία τους ως νίκη, μόνο που αμέσως άκουσαν την κριτική του προηγούμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που με μια καυστική δήλωση που έκανε είπε πως «αν αυτό λέγεται επιτυχημένη συναλλαγή, τότε τι θα πρέπει να ονομάζουμε φιάσκο;».

ΦΩΤΟ-Ο Μουρούτης για τα ΟΣΚΑΡ και τη δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ

Αιχμηρό όπως άλλωστε το συνηθίζει πάντα  είναι το σχόλιο του  Γιώργου Μουρούτη σχετικά με δημοσκόπηση της ΑΥΓΗΣ.

Ο στενός  συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά με ανάρτηση του στο  Facebook σημειώνει:

Αγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή [βίντεο]

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ! Morgan Stanley: «Τσεκούρι» στην πρόβλεψη για την ελληνική ανάπτυξη το 2015

Βέβαια ο Χατζηνικολάου είναι ικανός να μας πει ότι αυτή είναι καλή ανάπτυξη που θα περάσει στον κόσμο... ενώ η άλλη του Σαμαρά ήταν για τα μπάζα...

 «Τσεκούρι» από τη Morgan Stanley στην πρόβλεψη για την ελληνική ανάπτυξη το 2015
Η πιθανότητα για πολιτικά λάθη, πολιτική αστάθεια και τα ρίσκα στην εφαρμογή παραμένουν υψηλά και μπορεί να αυξηθούν υποστηρίζουν οι αναλυτές της Morgan Stanley Daniele Antonucci και Elga Bartsch.

Για το λόγο αυτό μειώνουν κατακόρυφα τις προβλέψεις τους για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο...

O Mπουτάρης με τσιγάρο στο στόμα χορεύει «Γιάννη μου, το μαντίλι σου» [βίντεο]

Στον χορό το έριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με πολλούς ακόμα Θεσσαλονικείς στο Σέιχ Σου για να γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα.

Υπουργός ζήτησε και του έκανε ιδιωτική ξενάγηση η Κατερίνα Περιστέρη (ΦΩΤΟ)

Ιδιωτική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, ο οποίος έχει μαγνητίσει το τελευταίο διάστημα το παγκόσμιο ενδιαφέρον, έκανε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη στον αναπληρωτή υπουργό...

Δύο ελληνικές παραλίες στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου

Δύο ελληνικές παραλίες βρίσκονται στις 25 καλύτερες του κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TripAdvisor. Πρόκειται για το Ελαφονήσι και τους Εγκρεμνούς Λευκάδας που ξεχωρίζουν ανάμεσα σε παραλίες από την Καραϊβική, την Βραζιλία και τις Σευχέλλες.

Πλεύρης: 60% των κακουργημάτων γίνονται από μετανάστες

Μια σύσταση προς τον  αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  Γιάννη Πανούση έκανε με ανάρτηση του στο  Twitter ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ.  Θάνος Πλεύρης.

Η ισοπέδωση της αριστείας: Η Αριστερά του κ. Μπαλτά δεν αρίστευσε πουθενά στον κόσμο & δεν ξέρει τα ευεργετήματα

Στον χώρο της διανόησης πολλοί παραλογισμοί συγχωρούνται. Ετσι προχωρεί η ανθρώπινη σκέψη: επιτρέπεται σε όλους να λένε το κοντό και το μακρύ τους, οι υπόλοιποι τα ζυγίζουν σε σχέση με την πραγματικότητα και στο τέλος κρατούν τις πραγματικά πρωτοποριακές ιδέες, απορρίπτοντας τις ανοησίες. Υπ’ αυτή την έννοια η ποιητική αντιμετώπιση της νέας τεχνολογίας από τον καθηγητή Αριστείδη Μπαλτά πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα απλό μειδίαμα συγκατάβασης και με την προτροπή «εντάξει, πάμε παρακάτω».

ΠΟΛΥ MACHO ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο Βαρουφάκης ζει μαζί με τα πεθερικά του!

Το ίδιο σπίτι μαζί με την σύζυγό του Δανάη Στράτου και τα πεθερικά του, μοιράζεται ο Υπουργός Οικονομικών.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: O Καμμένος «σκότωσε» 4 τρομοκράτες και αυτοδιαφημίζεται

Σε άσκηση προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης φέρεται πως συμμετείχε ο Ελληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.