25 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Κι όμως... αυτές τις selfie τις έστελνε δασκάλα σε μαθητές!

Αντάλλαζε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και τους έστελνε ημίγυμνες selfie

Μια δασκάλα από το Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι είχε ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της. Η 37χρονη Allison J. Marchese από το Μάντισον συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν με ανάταση χειρός για την παράταση του μνημονίου-Δείτε το αποτέλεσμα

Ομαδική κ@λοτούμπα για το βιβλίο Γκίνες....

Ενα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε στην μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διήρκεσε δώδεκα ώρες, καθώς οι βουλευτές ψήφισαν με ανάταση χειρός.

Εστω και άτυπα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από προτροπή του Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε ψηφοφορία για την συμφωνία με την Ευρωζώνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία «πέρασε» με...

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του ΚΚΕ που παρομοιάζει Τσίπρα με Σαμαρά

«Μα πού σας έχω δει εγώ...». Η ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα στον μεταμφιεσμένο Θανάση Βέγγο, στην ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα» είναι βασική στο βίντεο που ανέβασε το ΚΚΕ στο διαδίκτυο προκειμένου να επικρίνει την συμφωνία ΕΕ-κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Από το "μαύρο"... στις 50 αποχρώσεις του "γκρι" στις οθόνες της ΕΡΤ που δεν άνοιξε την επομένη των εκλογών

Στο γήπεδο του Ραδιομεγάρου προπονείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο προσφιλές της άθλημα, αυτό της κωλοτούμπας.

Έναν ολόκληρο μήνα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ενώ η κυβέρνηση είχε κάνει σημαία την επαναλειτουργία της ΕΡΤ την επόμενη ημέρα της κάλπης και το «γκρι» συνεχίζεται στις 50 αποχρώσεις της διαστροφής από τα προεκλογικά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, στη σκληρή πραγματικότητα της “realpolitik”.

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ! Μέσα σ'ένα μήνα κατάφεραν να πάνε το χρηματοδοτικό κενό από το 1 δις στα 5-7 δις!!!

Θυμίζω ότι η κυβέρνηση Σαμαρά στις συζητήσεις με την τρόικα έλεγε ότι το κενό θα είναι κάτω από 1 δις και γιαυτό δεν ήθελε να πάρι τα μέτρα Χαρδούβελη άμεσα αλλά τον Ιούνιο αν έδειχναν πρόβλημα τα νούμερα. Η Τρόικα έλεγε τότε ότι θα είναι 1,5,2 ή 2,5 δις... τώρα ο Σταθάκης παραδέχεται ότι έχει εκτοξευθεί στα 5-7 δις... φυσικά λόγω στάσης πληρωμών των πολιτών

Διαπραγματευόμαστε με τους εταίρους και το επόμενο διάστημα θα γίνει συζήτηση για να καλυφθεί ομαλά και ασφαλώς η χρηματοδότηση, είπε ο υπουργός Οικονομίας Σταθάκης.

BINTEO-Ντράγκι: Τα 1,9 δις θα δοθούν μόνο αν η Ελλάδα συμμορφωθεί με το πρόγραμμα

Ξέρει κανας μαλ@κας να μας πει πως τα κερδίσαμε αυτά και τα θεωρούμε δικά μας ή επειδή δε βγήκε στις τηλεοράσεις ο Σαμαράς να παλεύει με φανταστικούς εχθρούς δεν κατάλαβαν ότι τα πήραμε με επιτυχή διαπραγμάτευση... ξέρετε απ' αυτή που ο Χατζινικολάου λέει ότι δεν γίνονταν...

Ο λόγος για τα 1,9 δισ. ευρώ που ήθελε να χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιστάθμισμα στα 2,2 δισ. ευρώ που δεν θα εισπραχθούν από ιδιωτικοποιήσεις

Δέκα μήνες φυλακή στον Φάμπιο Καναβάρο!

Επειδή απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα της βίλας του, που έχει κατασχεθεί!

Σε δέκα μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας, Φάμπιο Καναβάρο, καθώς παραβίασε την απαγόρευση που είχε επιβληθεί στον ίδιο και στη σύζυγό του να προσεγγίσουν τη βίλα τους, η οποία είχε κατασχεθεί!

Οι δίδυμες και… ο Άδωνις (ΦΩΤΟ)

Μία νέα φωτογραφία μοιράστηκε μέσω του  Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ.  Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην υπουργός μίλησε στο web tv του STAR με τις αδελφές...

ΚΟΥΙΖ: «Γαλάζιος» πολιτευτής μας συστήνει το «βαφτιστήρι» του Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Το «κρέας – ψάρι» επιχειρεί να βαφτίσει η  κυβέρνηση, αναφέρουν ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση πολιτικοί της αντιπολίτευσης.

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ! Βαρουφάκη: Τον Ιούλιο δεν θα χουμε λεφτά για την αποπληρωμή των δόσεων σε ΔΝΤ-ΕΚΤ

Ρε εδώ δεν θα 'χεις λεφτά τον Απρίλιο για να πληρώσεις τις συντάξεις, έτσι όπως πάνε τα έσοδα και σε μάρανε τον Ιούλιο το ΔΝΤ... εξάλλου ξέρεις εσύ! Αν σε πάρει ο Ντράγκι για λεφτά... κλείσ'του το τηλέφωνο όπως έλεγες πριν μερικούς μήνες

Με μια δήλωση-βόμβα, ο ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, παραδέχθηκε πως τον Ιούλιο, θα έχουμε πρόβλημα στην αποπληρωμή των δόσεων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ».

Fitch: Υπάρχει ακόμη κίνδυνος πρόωρων εκλογών λόγω της συμφωνίας

Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζει ο οίκος αξιολόγησης Fitch την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της. Οπως επισημαίνει, μπορεί η συμφωνία να μειώνει βραχυπρόθεσμα τον κίνδυνο να υπάρξει ρήξη της Ελλάδας με τους πιστωτές της, αλλά δεν αντιμετωπίζει τις αβεβαιότητες στο θέμα του χρέους της χώρας, της χρηματοδότησης τραπεζικού τομέα, ούτε επίσης διασφαλίζει απαραίτητα την επιτυχία των περαιτέρω διαπραγματεύσεων.

ΧΥΛΟΠΙΤΑΑΑ!«Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου», λέει η σέξι υπουργός του Ρέντσι [εικόνες]

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Chi, η νεαρή υπουργός της κυβέρνησης Ρέντσι, δήλωσε: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου», σχολιάζοντας και το ντύσιμό του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! Τσίπρας σε βουλευτές: Πείτε μου ποιοι είστε υπέρ της συμφωνίας και ποιοι κατά

Σε εξέλιξη παραμένει η μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει ως κεντρικό θέμα την συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωζώνη και τη λίστα Βαρουφάκη.

Χριστίνα Ταχιάου (Το Ποτάμι): Γιατί ψήφισα υπέρ Αδωνι στην άρση ασυλίας

Με αφορμή τα όσα γράφονται για την απόρριψη της αίτησης άρσης ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη από το Κοινοβούλιο με 216 «κατά» και μόλις 1 «υπέρ», νιώθω υποχρεωμένη να αιτιολογήσω την ψήφο μου, γράφει η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου στο protagon.

Το email Βαρουφάκη απόλυτη αντιγραφή του Μνημονίου! (Πίνακες)

Ο κ. Βαρουφάκης ως ανέκδοτο δηλώνει ότι η επιστολή του «βάζει τέλος στο Μνημόνιο».

Ο κ. Τσίπρας για να καθησυχάσει το εσωτερικό του κόμματός του, δηλώνει σήμερα ότι δήθεν κατάφερε να διαχωρίσει τη δανειακή σύμβαση από το Μνημόνιο.

Η επική φιγούρα του Καμμένου: Δεν με ικανοποιεί αυτό που πήρε η κυβέρνηση-Δεν θα ψηφίσω ιδιωτικοποιήσεις

Η κυβέρνηση μπορεί να εμφανίζεται ικανοποιημένη από την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους, κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης όμως συνεχίζουν να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με αυτήν.

Πειραματικά σχολεία κ@λόφαρδων αφού οι άριστοι είναι υπό διωγμόν στον κομμουνισμό:Καταργούνται οι εξετάσεις σε 55 Πειραματικά σχολεία -Η εισαγωγή με κλήρωση

Την κατάργηση των εξετάσεων στα 55 Πειραματικά Σχολεία ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Το θέμα, αντίθετα, θα εξεταστεί αν θα ισχύσει για τα πέντε Πρότυπα Σχολεία (Ιωνίδειος, Βαρβάκειος, Ανάβρυτα, Ζωσιμαία, Ευαγγελική Σχολή).

ΝΔ για μετανάστευση: Γκρεμίζουν ότι χτίστηκε με κόπο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης άσκησε έντονη κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης  για τους παράνομους μετανάστες και τα κέντρα κράτησης και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.

Μόνο για την αύξηση ΦΠΑ είναι σίγουροι! Όλα τα άλλα "θα προχωρήσουν", "θα προωθηθούν", "θα γίνουν σε 6-9 μήνες"...

Α! Είναι σίγουροι και για το ότι οι ιδιωτικοποιήσεις συνεχίζονται κανονικά... και για την "επανάσταση" λένε ότι θα επανεξετάσουν τους όρους...

Κανονικά, τουλάχιστον προς το παρόν, και με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, θα προχωρήσει η εξαγγελθείσα από τη Νάντια Βαλαβάνη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις οφειλές προς το Δημόσιο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Μέχρι κι η Μαρίν Λεπέν τους κράζει: Πλήρης υποταγή της κυβέρνησης Τσίπρα σε ΕΕ-Γερμανία

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση ασκεί η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, υποστηρίζοντας ότι "η συμφωνία που επιτεύχθηκε επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε το ευρώ και κατά συνέπεια πρόδωσε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις".

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ->Ο Βαρουφάκης προαναγγέλλει αυξήσεις ΦΠΑ

Μπορεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να διευκρίνισε ότι ο ΦΠΑ στα νησιά δεν θα αυξηθεί, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αύξηση του συγκεκριμένου μεσοσταθμικά σε άλλους τομείς.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε καμεραμάν και το ψώνιο Γιάνη Βαρουφάκη

O Γιάνης Βαρουφάκης πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησε την παράσταση «Ευτυχισμένες μέρες» στο Μικρό Rex, με τη Σοφία Φιλιππίδου, μαζί με τη σύζυγό του.

Η κοσμικογράφος Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστή τον υπουργό Οικονομικών.

Το πρώτο «εξοπλιστικό πρόγραμμα» του Καμμένου … γαβγίζει (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Με έναν διαγωνισμό µέσω της πλατφόρµας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ), ξεκινάει τα «εξοπλιστικά» της προγράμματα για το 2015 η Πολεμική Αεροπορία

Η Πολεμική Αεροπορία θα αγοράσει ως το 2017, 150...

Χαρδούβελης εναντίον Βαρουφάκη: Διαφορές και ομοιότητες του mail με τη λίστα

Σε ποια σημεία συμπίπτουν;
 
Μεγάλη είναι πλέον η συζήτηση γύρω από τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στο e-mail του Γκίκα Χαρδούβελη προς τους δανειστές και της λίστας μεταρρυθμίσεων του Γιάννη Βαρουφάκη.

Θανάσης Χειμωνάς: Έχουν Τσίπρα, δεν έχουν τσίπα και φαιδροποίησαν τη χώρα μας στα μάτια όλης της Γης

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί μέσω της αρθρογραφίας του ο συγγραφέας Θ. Χειμωνάς: «Και στις 25 Ιανουαρίου ήρθαν στην εξουσία. Και ξεκίνησαν ένα show που φαιδροποίησε τη χώρα μας στα μάτια όλων των κατοίκων της Γης. Ένα show που κατέληξε σε μια άνευ όρου παράδοση και στη σιωπηλή παραδοχή πως "Ναι, δεν υπήρχε άλλος δρόμος"»

Η Beyonce χωρίς σουτιέν και με το πουκάμισο ξεκούμπωτο [εικόνες]

Φαίνεται ότι μέσα στη φούρια της για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισης στο νέο της σπίτι, στο Λος Αντζελες, η Beyonce όταν βγήκε χθες για φαγητό ξέχασε κάτι βασικό: να ντυθεί.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ! Έλλειμμα σχεδόν 1 δισ. ευρώ στο πρωτογενές πλεόνασμα

Τρύπα" περίπου 1 δισ. ευρώ στο πρωτογενές πλεόνασμα σε σχέση με το στόχο τον Ιανουάριο  επιβεβαιώνουν  τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, που δείχνουν "καθίζηση" των εσόδων κατά 23% λόγω του εκλογικού κύκλου.

Χαμός στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτησαν το λόγο οι 140 (!!!) από τους 149 βουλευτές

Άγριο κράξιμο στους Τσίπρα-Βαρουφάκη και στις επιλογές τους, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ (α, ρε Γλέζο…) πέφτει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος που –ασυνήθιστα- συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.

Bild: Ο Βαρουφάκης δείχνει στη Γερμανία το μεσαίο δάχτυλό του [εικόνες]

Η Bild ενημερώνει τους Γερμανούς ποιος ζητάει τα δανεικά τους και βάλλει εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη, που σε παλαιότερη εκδήλωση είχε δείξει το μεσαίο δάχτυλό του.

Ε ΔΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΚΙ ΑΛΕΞΗ!Βενεζουέλα: Αστυνομικός πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε "αντιδραστικό" 14χρονο [εικόνες]

Οι εισαγγελικές αρχές στη Βενεζουέλα θεωρούν ύποπτο έναν αστυνομικό για εμπλοκή στον θάνατο ενός 14χρονου εφήβου, κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης εναντίον των δυνάμεων της τάξης στην πόλη Σαν Κριστόμπαλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Καραγκούνης για Βαρουφάκη: Υπέγραψε τα ίδια ακριβώς με το mail Χαρδούβελη – Τώρα τον καταλαβαίνουν και οι δικοί του

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη για όσα ανέφερε στις δηλώσεις του σήμερα αναφορικά με την κατάσταση της οικονομίας και όσα υπέγραψε στην συμφωνία με το Eurogroup, έκανε ο Κώστας Καραγκούνης.

ΜΑΛΑΚ@ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑ! Τσιρώνης: Δεν θα σταματήσει η εξόρυξη στις Σκουριές

Η επένδυση εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού που υλοποιεί η Eldorado Gold στη ΒΑ Χαλκιδική δεν πρόκειται να σταματήσει, όπως διαβεβαίωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΦΟΥ! Επιμένει ο Σόιμπλε: Ούτε ένα ευρώ δεν θα δοθεί πριν η Ελλάδα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της

«Ούτε ένα ευρώ δεν θα δοθεί πριν η Ελλάδα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της», δεσμεύθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο δημόσιο περιφερειακό ραδιοσταθμό SWR.

ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάζει ο Κοντονής

Έτσι έχει ανατραφεί ο Έλληνας! Χουλιγκάνος παντού και στο γήπεδο... Εδώ τους ψήφισαν οι χουλιγκάνοι της πολιτικής και παραξενεύεται με τους χουλιγκάνους των γηπέδων;

Ο Σταύρος Κοντονής, έχοντας πάρει το «ΟΚ» από τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντησή του σήμερα με Super League και Football League ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα αναστέλλονται επ' αόριστον μέχρι να γίνουν συγκεκριμένες δράσεις.

O Ντάισελμπλουμ σας έχει νέα: Μετά τον Ιούνιο τα 7 δις... αν εφαρμόσετε το μνημόνιο

Ξέρετε μωρε! Αυτά τα 7 δις που δεν πήρε ο Σαμαράς επειδή δεν συμφώνησε σε ότι ζητούσε η τρόικα... ο γνωστός Σαμαράς που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν διαπραγματευόταν και έλεγε πάντα ΝΑΙ... τώρα πως γίνεται να μην του έδωσαν τα 7 δις και ταυτόχρονα να μη διαπραγματευόταν και να έλεγε όλο ΝΑΙ, μόνο ο Χατζηνικολάου ξέρει...

Στο τέλος του τετραμήνου, οπότε και εκπνέει η παράταση που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, θα πραγματοποιηθεί η χρηματοδότηση του ελληνικού δημοσίου, με την καταβολή των προγραμματισμένων δόσεων.

Έτσι για ξεκάρφωμα... επίθεση της “Αυγής” στο Mέγαρο Μαξίμου (σκίτσο)


Προσωπικά, τον Τσίπρα, τον Σακελλαρίδη και κάθε νεοσσό των κοινωνικών αγώνων-αυτοματοποιημένο καρεκλοκένταυρο, που τόλμησε να ειρωνευτεί τη διαφοροποίηση του Μανώλη Γλέζου από το Μνημόνιο 3, ξετινάζει –στην κυριολεξία- η «Αυγή», η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, με μία καταπληκτική γελοιογραφία που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ! 22 εκατ. αφίξεις και 13,44 δις τα έσοδα από τον τουρισμό το 2014

Με τα ρεκόρ των 13,44 δισ. ευρώ σε επίπεδο ταξιδιωτικών εισπράξεων και των 22 εκατ. σε επίπεδο αφίξεων από το εξωτερικό (εκτός επισκεπτών με κρουαζιέρα) έκλεισε η τουριστική χρονιά πέρυσι για την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε, χθες, η Τράπεζα της Ελλάδος.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ! Πρόταση νόμου ΚΚΕ για ακύρωση των μνημονίων

Δεν πιστεύω η Ζωή να καθυστερήσει να φέρει την πρόταση στη Βουλή για συζήτηση... εξάλλου δεν έχουν ιδιαίτερη κίνηση στη Βουλή αφού η τρόικα δεν έχει δώσει άδεια για κανένα νομοσχέδιο... 

Πρόταση νόμου κατέθεσε το ΚΚΕ, για την ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

Το 21% των Γερμανών θέλει συνέχιση της βοήθειας στην Ελλάδα-Με αρνητικό επιτόκιο πωλήθηκαν για πρώτη φορά τα 5ετή γερμανικά ομόλογα

Το 36% των Γερμανών που λέει «ναι» είναι ψηφοφόροι της Αριστεράς, το 32% των Πρασίνων και το 26% των Σοσιαλδημοκρατών

Μόλις ένας στους πέντε Γερμανούς (21%) τάσσεται υπέρ της παράτασης της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της INSA για τη γερμανική εφημερίδα Bild.

ΒΙΝΤΕΟ-Και φυσικά η κότα ο Λαπαβίτσας δεν απάντησε στο αν πιστεύει πως υπάρχουν τα λεφτά για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικά ο Λαπαβίτσας (που διαφωνεί αλλά δεν το φωνάζει) πιάστηκε από την φράση της Ασημακοπούλου "ανθρωπιστική κρίση" η οποία την είπε επειδή έτσι το αναφέρουν στα email προς την τρόικα και συμπεριφερόμενος σαν να είναι ακόμα...

ΚΛΑΙΩ! Άδωνις: Ανυπομονώ να ψηφίσω το μνημόνιο του Τσίπρα

«Εγώ έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια. Θα χαλάσω το σερί μου επειδή είναι μνημόνιο του Τσίπρα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ

Έτοιμος να να ψηφίσει όταν έρθει στη Βουλή το «μνημόνιο» του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε  ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Nomura: Γιατί θα αποτύχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Οι τέσσερις επιλογές για την ελληνική κυβέρνηση - Oι αναλυτές του ιαπωνικού οίκου σχολιάζουν τα μετέπειτα βήματα και τις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει στο μέλλον

Ραχόι για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό»

Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα είμαστε εδώ γι' αυτήν, ωστόσο πρέπει να ζητούμε την εφαρμογή των συμφωνιών, σημείωσε

ΝΔ: Θα φέρει η κυβέρνηση την παράταση της δανειακής σύμβασης στη Βουλή;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τον Γιάνη Βαρουφάκη ενημέρωση για το πότε και με ποια διαδικασία θα επικυρωθεί η τετράμηνη παράταση της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης

Τσίπρας στα πρόβατα: Κερδάμε παντού! Σκίσαμε μνημόνια, τρόικες και καλσόν...

Παρουσίασε «τα επιτεύγματα της κυβέρνησης» και υπογράμμισε ότι «πρέπει να αποδείξουμε ότι εκτός από τη διαπραγμάτευση έχουμε ικανότητα και στη διακυβέρνηση»

Συνολική ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της κυβέρνησης από την επομένη των εκλογών μέχρι την συμφωνία με το Eurogroup έκανε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

FT: Η λίστα Βαρουφάκη μοιάζει με τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων

Παρά το γεγονός ότι «η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας μιλούσε για θάνατο του μνημονίου» σχολιάζει η εφημερίδα - Πού κέρδισε και πού έχασε η Ελλάδα - Η αντίδραση της Αριστερής Πλατφόρμας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Μυστήριο: Ανοίγουν συνεχώς κρατήρες στη Σιβηρία

Οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια θεωρία που θέλει την εμφάνιση των κρατήρων να συνδέεται με την εκπομπή μεθανίου που προκαλείται λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη από το λιώσιμο των πάγων

Επιστήμονες ανακάλυψαν 20 μίνι κρατήρες που εμφανίστηκαν από το πουθενά δίπλα σε μια τεράστια τρύπα γεμάτη νερό στη χερσόνησο Γιαμάλ. Ο ανεξήγητος αυτός σχηματισμός κρατήρων στην περιοχή παραμένει μυστήριο.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-> Ο ΟΓΑ χωρίς σάλιο αναβάλλει την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων

Ο Άδωνις φταίει ε; Περίεργο πάντως, που δεν έχει λεφτά ο ΟΓΑ, γιατί Τσίπρας-Καμμένος μας λένε ότι τα λεφτά μας φτάνουν για τις δικές μας ανάγκες και ότι τα δανεικά παίρνουμε πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων... και για να μην ξεχνιόμαστε: άλλη μια απόδειξη γιατί η Μέρκελ δέχθηκε τόσο άνετα τη θολούρα Βαρουφάκη... ξέρει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα καταρρεύσουμε εκ των έσω λόγω στάσης πληρωμών των πολιτών...

Στις 6 Απριλίου αντί στις 27 Μαρτίου σε 700.000-800.000 δικαιούχους - Με καθυστέρηση και τα οικογενειακά επιδόματα που δεν έχουν καταβληθεί έως τώρα από το 2013 και το 2014 εξαιτίας τροποποιήσεων στα εισοδηματικά στοιχεία

Ποιος θέλει μια Βενεζουέλα στο Αιγαίο;

Η λίστα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης στο μικροσκόπιο του γερμανικού τύπου - Για «δούναι και λαβείν» κάνουν λόγο οι σχολιαστές, υπογραμμίζοντας τις σημαντικές παραχωρήσεις της Ελλάδας

ΓΙΔΙΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΒΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ! Τσεκούρι ΣΥΡΙΖΑ σε κοινωνικά επιδόματα και επιδόματα ΔΥ-Ποια μπαίνουν στο στόχαστρο [λίστα]

Κόβουν ΕΚΑΣ-Επίδομα τεκνων-Επίδομα θέρμανσης
Αλλαγές στο Δημόσιο -Το νέο μισθολόγιο και το ψαλίδι στα επιδόματα

Το σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων για τα οποία δεν καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές και για τα οποία ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια φαίνεται ότι προτίθεται να βάλει στο στόχαστρο η κυβέρνηση.