27 Φεβρουαρίου 2015

Follow up στην προπαγάνδα: «Μεγάλη επιτυχία Κοτζιά-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα υπάρξουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία»

Όπως θα θυμάστε ένα από τα πρώτα θέματα που ασχολήθηκε και νίκησε η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης ήταν το δήθεν παρολίγο βέτο και η αποφυγή νέων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας μετά από χτύπημα του χεριού στο τραπέζι από τον γίγαντα Κοτζιά...

Ο τίτλος του "εγκριτου" κλακαδόρου, Βαξεβάνη, ενδεικτικός

ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας βάζει φίμωτρο στον Βαρουφάκη γιατί εκνευρίζει τους Γερμανούς...

Με στίχους από το αξέχαστο τραγούδι των Σταύρου Κουγιουμτζή/Μιχάλη Μπουρμπούλη «Σου στέλνω χαιρετίσματα» ο πρωθυπουργός άφησε σαφείς αιχμές προς υπουργούς και βουλευτές για τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών.

Αδωνις: Εμένα έλεγαν μαϊντανό των ΜΜΕ και τους έτυχε Βαρουφάκης – Το λες και Θεία Δίκη

Το «αίμα του πίσω» πήρε ο Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε για τις συχνές τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έσπευσε να...

Ο Αντετοκούνμπο μοντέλο στο περιοδικό GQ - «Πάνω» του η ξανθιά σταρ Μάλιν Άκερμαν [εικόνες]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει μπει για τα καλά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αλλά και σε αυτόν του star system των Η.Π.Α. Το GQ έκανε ένα αφιέρωμα στην τηλεοπτική σειρά «Sin City Saints» και για να πλαισιώσει την πανέμορφη Μάλιν Άκερμαν, κάλεσε στο στούνιο τον Έλληνα άσο των Μιλγουόκι Μπακς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕ! Καταγγελία Βρούτση: Ο Σκουρλέτης ζήτησε 130 εκ από ΟΑΕΔ για τις ανάγκες του κράτους!

Τα χρήματα αυτά προορίζονται για επιδόματα ανεργίας, σύμφωνα με τον τέως υπουργό Εργασίας

Την ανησυχία του για τον τρόπο αντιμετώπισης του χρέους εξέφρασε ο τέως υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ρ/σ Παραπολιτικά και την Έλλη Στάη.

Ο Ντάισελμπλουμ αποκαλύπτει: Αυτό ψιθύρισα στο αυτί του Βαρουφάκη [βίντεο]

Ενα καλά κρυμμένο μυστικό αποφάσισε να αποκαλύψει από τηλεοράσεως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ: Τι είχε ψιθυρίσει στο αυτί του Γιάνη Βαρουφάκη σ' εκείνη την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, στις 30 Ιανουαρίου, προκαλώντας την χαρακτηριστική αντίδραση του υπουργού Οικονομικών με ένα «ουάου».

Επικοινωνιακό σόου Τσίπρα: "Δεν θα υπογράψω νέο Μνημόνιο τον Ιούνιο" είπε... και γέλασε όλη η Ελλάδα

Τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσίασε ο ρπωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Κυβερνητικό Συμβούλιο.

Συνοπτικά τι είπε ο πρωθυπουργός:

BINTEO-Πέθανε ο Mr. Spock του «Star Trek» με τον οποίο μεγαλώσαμε...

Ο ηθοποιός Λέοναρντ Νίμοϊ έχασε τη ζωή του σε ηλικία 83 ετών - Ποιο ήταν το τελευταίο του μήνυμα στο Twitter

Ο Mr. Spock της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Star Trek», ο ηθοποιός Λέοναρντ Νίμοϊ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 83 ετών.

ΝΔ για Βαρουφάκη: Όσο μιλάει, τόσο δείχνει ότι δεν ξέρει τι λέει

Τι απαντά το Μαξίμου

Tοποθέτηση κύκλων της Λεωφόρου Συγγρου με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών λέει ότι «ο κ. Βαρουφάκης καταφέρνει κάθε φορά να μας εκπλήσσει! Αν και όχι ευχάριστα: Όσο μιλάει, τόσο δείχνει ότι δεν ξέρει τι λέει, δεν ξέρει γιατί ακριβώς μιλάει και δεν ξέρει τι έχει υπογράψει… ».

Στο αναλυτικό σημείωμα προς τα μέλη του κόμματος αναφέρουν:

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει Γιάνη Βαρουφάκη.. έχει μερικές αμφιβολίες αλλά θα ψηφίσει σαν πρόβατο και «αδειάζει» όσους δήθεν δεν καταλαβαίνουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τη Ραχήλ οι ασυλίες Άρονται (11:40 του βίντεο)... δεν ΑΊρονται...μέλος της Ελληνικής Βουλής το 2015...

Απο μια βουλευτή που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι η ίδια μέλος του βρήκε την πιο θερμή της στήριξη η κυβερνητική πολιτική.

Ο λόγος για την Ραχήλ Μακρή που βρέθηκε στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΙ απαντώντας πως όποιος έχει μελετήσει τα κείμενα δεν έχει απορίες αλλά η ίδια κατανοεί την δημοσιογραφική ανάγκη για να «βγουν» τίτλοι.

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ!! Πίεση στην Αθήνα μέχρι να «σκάσει» - Η ΕΚΤ δεν θα αυξήσει το όριο έκδοσης εντόκων γραμματίων

Τελικά το "V" δεν είναι for Varoufakis αλλά for Vendouza...

Να σφίξουν τη θηλιά μέχρι ασφυξίας, είναι αποφασισμένοι οι Ευρωπαίοι, έτσι ώστε να υποχρεώσουν την ελληνική κυβέρνηση να συμφωνήσει τάχιστα σε μια λίστα μέτρων και μεταρρυθμίσεων, που δεν θα απέχει από τις απαιτήσεις του Μνημονίου.

Reuters: Ξεμένει από λεφτά η Ελλάδα - Δύσκολο να τα βγάλει πέρα χωρίς νέα βοήθεια

Πυκνώνουν οι φωνές για τρίτο πακέτο στήριξης

Η Ελλάδα μπορεί να εξασφάλισε τετράμηνη παράταση στο πρόγραμμα διάσωσης, ωστόσο, οι πιθανότητες που έχει να τα βγάλει πέρα μόνη της χωρίς να χρειαστεί επιπλέον βοήθεια, ολοένα και στενεύουν, όπως επισημαίνει το Reuters.

Φουκς: Ο Βαρουφάκης ήταν προσβλητικός προς την Μέρκελ και τον Σόιμπλε γιαυτό οι Γερμανοί είναι αρνητικοί

«Ο Βαρουφάκης ήταν προσβλητικός προς την Άνγκελα Μέρκελ», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών, Μίκαελ Φουκς, σε συνέντευξή του στο CNBC.

Προσπαθούν να τα μαζέψουν για την παράταση στις δόσεις του ΔΝΤ: Μια μαλ@κία είπε ο Φλαμπουράρης... μη δίνετε σημασία στο τι λέει έχει χαζέψει

Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε η κυβερνητική άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σχετικά με το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση παράταση επί δίμηνο της αποπληρωμής των δόσεων του ΔΝΤ.

Δημοσκόπηση Metron Analysis αλά ΓΑΠ: Μεγάλο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρώ....

Τ α ξανάπαμε... ο ΓΑΠ μέχρι και τον Ιούνιο του 2010 είχε μεγαλύτερα ποσοστά... με τη γνωστή κατάληξη του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ μετά από 5 χρόνια...

Μεγάλο προβάδισμα πρόθεσης ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό...

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ->ΠΟΕΣΥ: Ευχαριστούμε τους Γερμανούς δημοσιογράφους

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους Γερμανούς δημοσιογράφους «για την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν καταδικάζοντας την εμπρηστική και προσβλητική για τους Έλληνες εκστρατεία της εφημερίδας Bild».

Ερώτηση του Μητσοτάκη στον Βαρουφάκη

Για τη νομιμότητα της διαδικασίας επιστροφής ομολόγων από το ΤΧΣ και τον EFSF, ζητεί να ενημερωθεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ερώτηση που κατέθεσε και απευθύνει στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ; Πώς ο Κουρουμπλής ονειρεύεται να εισπράξει 1 δισ. από τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες

Εν τω μεταξύ ο αστείος ΠΑΣΟΚος επιμένει να λέει ότι υπάρχουν ανασφάλιστοι χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία όταν εδώ και ένα χρόνο το θέμα έχει ρυθμιστεί με απόφαση Άδωνι... δηλ. εσείς τι λέτε; Αρρωσταίνουν ανασφάλιστοι, δεν τους δέχονται τα νοσοκομεία και πεθαίνουν και δεν το αναφέρει κανείς; Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει να είπαν για κάποιον από τα 2-3 εκ ανασφάλιστους ότι πήγε στο νοσοκομείο και δεν τον δέχθηκαν...

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τις εταιρίες να δεσμευτούν ότι στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα υλοποιήσουν στα νοσοκομεία της χώρας κλινικές μελέτες και ότι θα επενδύσουν στην παραγωγή και συσκευασία φαρμάκων

ELIVSE STO GELIO O SOIMPLE! Βερολίνο προς Βαρουφάκη: Δεν ισχύουν τα περί «συνεννοημένης ασάφειας στη συμφωνία»

Ο στόχος του πλεονάσματος μόνο για φέτος μπορεί να αλλάξει - Από το 2016 θα πρέπει να είναι ύψους 4,5% ξεκαθαρίζει η εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι "κύκλοι του υπουργείου" Λαφαζάνη έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση… εκπλήσσονται με τους εργαζομένους στις Σκουριές!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ "ΚΥΚΛΟΥΣ"!

Επίσημη ανακοίνωση σε κανονικό επιστολόχαρτο έστειλε πριν από λίγο το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης αναφέροντας ότι …οι κύκλοι του είναι έκπληκτοι για την αντίδραση των εργαζομένων στις Σκουριές.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΟΥ! FT: Εκτός από την Ελλάδα όλη η Ευρωζώνη πάει καλά – Ο Γολιάθ με το κοστούμι και ο Δαυίδ χωρίς γραβάτα

Και ο Γερμανός Αστυνομικός που ευχαρίστησε τον Βαρουφάκη για ότι κάνει για τους εργαζόμενους όλης της Ευρώπης κύριε; Δεν ήξερε τι του γινόταν; Γιατί να μας πουλάει φούμαρα ο Βαρουφάκης αποκλείεται...

Οι εξελίξεις στο «μέτωπο» της οικονομίας είναι θετικές για όλη σχεδόν την Ευρώπη, ωστόσο, το ελληνικό δράμα επισκιάζει τα καλά μηνύματα υποστηρίζουν οι Financial Times.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΙ ΑΠ' ΑΡΙΣΤΕΡΑ-Βαρουφάκης: Ελεγκτές-«πελάτες» θα εντοπίζουν όσους δεν κόβουν αποδείξεις

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μεθόδους της αμερικανικής φορολογικής υπηρεσίας IRS για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Μεθόδους εμπνευσμένες από την αμερικανική φορολογική υπηρεσία IRS θα υιοθετήσουν και οι ελληνικοί φοροελεγκτικοί μηχανισμοί, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο βασιλιάς της ανακολουθίας: Τι είχε κάνει στον Παπανδρέου o Aλεξάκης

Η αποθέωση της γελοιότητας απαντάται στο πρόσωπο της κυβέρνησης με την άρνησή τους (ακόμα) να φέρουν στη Βουλή το μνημόνιο, στο οποίο σύρθηκαν, παρά τις προεκλογικές τους εξαγγελίες.

Ακριβά κόστισε στην Ορνέλα Μούτι το δείπνο με τον Πούτιν

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση ή εναλλακτικά σε πρόστιμο 30.000 ευρώ καταδικάστηκε η Ορνέλα Μούτι καθώς κατέθεσε ψευδές ιατρικό πιστοποιητικό προκειμένου να παραστεί σε δείπνο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΚΕΔΕ για ηλίθιο Καραμέρο: Συμπεριφέρεται ως επί παντός επιστητού τηλεοπτικός μαϊντανός

«Υπάρχει ζήτημα πολιτικού ήθους, όταν γίνεται αποδεκτό ένας αντι-περιφερειάρχης να δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και να διαχωρίζει τους Δημάρχους σε «δεξιούς και μη δεξιούς», αναφέρει η ανακοίνωση

ΣΑ ΧΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! Έταξαν στον ψεκασμένο Σγουρίδη εξαίρεση ελληνικών προϊόντων απ'το εμπάργκο

Εκτός των περιορισμών του ρωσικού εμπάργκο και ...εντός της ρωσικής αγοράς ενδέχεται να βρεθούν ξανά τα ελληνικά ροδάκινα, φράουλες και πορτοκάλια, αν αποδώσει καρπούς η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, για την εξαίρεσή τους από τον αποκλεισμό, μεταξύ του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σγουρίδη και του εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Γεωργίας, Αλέξιε Αλεξένκο (Alexie Alekseenko).

Ποια ηθοποιός δήλωσε: « Για μένα ο Βαρουφάκης δεν είναι καθόλου s@xy»

Επιτέλους βρέθηκε και μια γυναίκα που δεν θεωρεί s@xy τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη!

Η Μαρία...

Καραμανλή-Τσούκαλης κράζουν το Βαρουφάκη: Από αξιοπρέπεια να φάνε κι κότες

Α. Καραμανλή: Ο Βαρουφάκης έχει ξεφύγει

«Βολές» εναντίον του  υπουργού Οικονομικών εξαπολύει με ανάρτηση της στο  Facebook η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα  Άννα Καραμανλή.

Η  βουλευτής της ΝΔ σχολιάζει δηκτικά πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως».

Αφορμή για το αιχμηρό σχόλιο της κα Καραμανλή στάθηκε δήλωση του κ.  Βαρουφάκη στην οποία σημείωνε: « Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπεια».




Τσούκαλης: Από αξιοπρέπεια να φάνε κι κότες

«Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπεια», δήλωσε ο  υπουργός Οικονομικών,  Γιάννης Βαρουφάκης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν δηκτικά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν και ο πρώην βουλευτής  Νίκος Τσούκαλης.

«Κύριε Βαρουφάκη οι παλιοί έλεγαν «από αξιοπρέπεια να φαν κι  οι κότες» ….αν είχαμε όμως και κανένα μεροκάματο…», γράφει ο  πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στο  Twitter.


Το γιοτ του Steve Jobs περνάει «ξυστά» ανάμεσα σε μια γέφυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απίστευτη στιγμή που το σουπεργιότ του Steve Jobs, «γλιστράει» κυριολεκτικά μέσα από μια ασφυκτικά στενή γέφυρα στην Καραϊβική χωρίς μια γρατσουνιά, κατέγραψε με την κάμερα drone, ο Brian Muston και το δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Κατρακύλισμα προς τον Πάτο: Η απάντηση ενός «αφελούς» επιστήμονα στη «ρετσινιά» του Αιέν Αριστεύειν

Του Σταμάτη Κριμιζή*

Λίγο πριν την κατάθεση του Νόμου Διαμαντοπούλου σε άρθρο μου στην Καθημερινή (31 Ιουλίου 2011)  είχα περιγράψει την τότε κατάσταση του Ελληνικού Πανεπιστημίου ως εξής «Όλοι λίγο – πολύ είμαστε γνώστες των ποικίλων προβλημάτων στα ελληνικά πανεπιστήμια: κακή διοίκηση, νεποτισμός στις προσλήψεις προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια, έλλειψη αξιολόγησης διδακτικού/ερευνητικού προσωπικού, εσωστρέφεια, καταλήψεις και διακοπές των μαθημάτων, βανδαλισμοί της ερευνητικής υποδομής, ατιμωρησία της παρανομίας κ.λπ.»

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ο Μητσάρας: Για τα χωράφια είχα αγροτικό αλλά για τη Βουλή θέλω κούρσα σικάτη

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα πάρει τα κλειδιά από τις κρατικές λιμουζίνες όμως καθώς φαίνεται δεν έχει την …συναίνεση του κόμματος του! Οι πρώτες διαφωνίες εκφράστηκαν ήδη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ πληθαίνουν οι αντιδράσεις!

Όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Γυμνόστηθες FEMEN έξω από τη γερμανική Βουλή χορεύουν συρτάκι και πίνουν ούζο [εικόνες]

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία εντός της γερμανικής Βουλής με αντικείμενο την τετράμηνη επέκταση της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας, τρεις γυμνόστηθες FEMEN διαμαρτυρήθηκαν με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο.

Μολότοφ σκάει στα πόδια μοτοσικλετιστή αστυνομικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ Αστυνομίας και αντιεξουσιαστών κοντά στο Πολυτεχνείο στα Εξάρχεια, δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει τo βλέμμα του Business Insider.

Που κατάντησαν τα γίδια! Τα δουλεύει και η Ξουλίδου: Θα ψηφίζαμε πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημονίου

«Όταν θα έρθει και θα είναι διατυπωμένη στα πλαίσια της πολιτικής μας κατεύθυνσης φυσικά και θα το ψηφίσω», ανέφερε η βουλευτής των ΑΝΕΛ - Δεν θεωρεί πάντως ότι η συμφωνία της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους συνιστά νέο Μνημόνιο

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΜΠΑΤΙΡΗ; Του Αλέξη δεν του άρεσε το παλιό χρηματοκιβώτιο και πήρε άλλο

Περίπου ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το Μέγαρο Μαξίμου αγόρασε καινούργιο χρηματοκιβώτιο για τις ανάγκες του πρωθυπουργικού γραφείου.

Πέθανε ο διάσημος και ιδιαιτέρως αγαπητός σεισμολόγος Γιώργος Σταυρακάκης

Μετά από μάχη λίγων μηνών με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο διάσημος και ιδιαιτέρως αγαπητός από το κοινό σεισμολόγος Γιώργος Σταυρακάκης, ένα πρόσωπο που είχαμε ταυτίσει με την έγκυρη ενημέρωση κάθε φορά που η Ελλάδα δεχόταν ένα χτύπημα από τον Εγκέλαδο.

Το σκίτσο του Latuff: Ο Τσίπρας απολογείται και η Ελλάδα εκνευρίζεται [εικόνα]

Πίσω από τη βαριά καρέκλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προβάλλει ένα χέρι με τον αντίχειρα να δείχνει προς τα πάνω, δείγμα ότι συμφωνεί με όσα έχουν υπογραφεί. Το πραγματικό... δράμα όμως παίζεται αλλού.

Ο Λαφαζάνης ανακάλεσε 2 άδειες στις Σκουριές και οι εργαζομένοι του απαντάνε "θα γίνουμε ο εφιάλτης σας"

Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία έστειλαν επιστολή σε Τσίπρα στην οποία εξαπολύουν επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά Λαφαζάνη και προσθέτουν: «Μην παίζετε με τις ζωές μας, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας»

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! Παππάς: Θα αυξήσουμε το τέλος ΕΡΤ για να ξαναπροσλάβουμε τους δικούς μας-Θα φέρουμε στη Βουλή τη συμφωνία σελίδα-σελίδα

«Νομίζω ότι μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες» - Οπως αναφέρεται «δεν θα υπάρξουν ρεβανσισμοί προς τους εργαζόμενους που νομίμως εργάζονται στο σημερινό φορέα»

Η ΝΔ θυμίζει τις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη δανειακή σύμβαση

Στόχος να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της κυβέρνησης - Η ερώτηση-καταγγελία του Λαφαζάνη με την οποία η Συγγρού επιδιώκει να αποδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «κωλοτούμπα»

Ερώτηση του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη με ημερομηνία 2.6.2011 προς τον τότε υπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ με την οποία καταγγέλλει την δανειακή σύμβαση και ζητά από την τότε κυβέρνηση να την φέρει προς συζήτηση στη Βουλή διακινούν κύκλοι της ΝΔ προκειμένου να αναδείξουν τις «αντιφάσεις» - όπως αναφέρουν – του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ! Πέντε νομοσχέδια και μια εξεταστική ετοιμάζει η κυβέρνηση για την ερχόμενη εβδομάδα

Aπό Δευτέρα αναμένεται η κατάθεση τουλάχιστον πέντε νομοσχεδίων

Κοινοβουλευτική αντεπίθεση με σειρά νομοσχεδίων και πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα ερευνήσει το Μνημόνιο, ετοιμάζει η κυβέρνηση για την ερχόμενη εβδομάδα.

ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΥΡΙΖΑ! Ζουγανέλης: Έχω πάρει «μαύρα» λεφτά από δημόσιους φορείς

Σε συνέντευξη του, ο ηθοποιός, λέει ότι δημόσιοι φορείς του έδωσαν «μαύρα» χρήματα για συναυλία... αφού στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και δεν θα τον καλέσει το ΣΔΟΕ ή κανας εισαγγελέας να τον ρωτήσει "τι λες ρε μεγάλε;"  

Ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια του, κάθε φορά που αποφασίζει να δώσει μία συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ-> Στο 1,3% η ανάπτυξη του δ' τριμήνου, δείχνει η αναθεώρηση

Κατά 1,3% και όχι κατά 1,7% που είχε δείξει η αρχική εκτίμηση αυξήθηκε το ΑΕΠ της Ελλάδας στο δ' τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ. Μάλιστα απ' το γ' τρίμηνο το ΑΕΠ μειώθηκε σε όρους όγκου κατά 0,4%.

Το CNN βρήκε τον Τζιχάντι Tζόν... είναι ο Πούτιν! ΒΙΝΤΕΟ

Γκάφα τεραστίων διαστάσεων φαίνεται να έκανε το Αμερικανικο κανάλι CNN κατα την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων και εν μέσω της αποκάλυψης του 'Τζιχάντι Τζον.' Του διαβόητου τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους που μέχρι στιγμής εχει αποκεφαλίσει δεκάδες ανθρώπους.

Lara Logan: Με εσωτερική αιμορραγία η δημοσιογράφος που παρενόχλησαν 300 κάφροι στην πλατεία Ταχρίρ

Στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία μεταφέρθηκε εσπευσμένα η όμορφη ανταποκρίτρια του CBS News Lara Logan.

Η ανταποκρίτρια της εκπομπής 60 Minutes εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη με εκκολπωματίτιδα και εσωτερική αιμορραγία.

Δε μας φτάναουν οι δικοί μας έχουμε και τους λάθροανώμαλους: Προφυλακίστηκε 40χρονος Πακιστανός για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος ξεμονάχιασε το κοριτσάκι σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η Ελληνίδα σύζυγός του στην Σκύρο...

Die Welt: «Η κλάψα της Ελλάδας ενοχλεί τα πρώτα θύματα της κρίσης»

Η ΥπΟικ της Εσθονίας αρνείται τον όρο ανθρωπιστική κρίση και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να πει την αλήθεια στο λαό

Με αυτό τον προκλητικό τίτλο επιλέγει η Die Welt να παρουσιάσει την άποψη της Εσθονίας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό. Η Εσθονία χτυπήθηκε από την κρίση αρχικά, όμως πλέον συμμετέχει στην προσπάθεια χρηματοδότησης της Ελλάδας.