28 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟ-Άρχισε ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Μπόμπολα λέει ο έγκριτος... τον ξεκινά ο Βαρουφάκης

Στην πρώτη γραμμή των παπαγάλων ο έγκριτος κλακαδόρος του Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης μας ενημερώνει ότι άρχισε ο πόλεμος εναντίον της διαπλοκής την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα βαρέσει σα χταπόδι... Δείτε πως:

Ο Κνίτης με την ομπρέλα που τρελαίνει το διαδίκτυο

Κρατούσε την ομπρέλα του Δημήτρη Κουτσούμπα

Το ΚΚΕ είχε προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και όπως φάνηκε δεν τους πτόησε καθόλου η βροχή αφού πήραν τις ομπρέλες τους και έδωσαν το παρών.

Κασιμάτης: Δεν είναι όλοι ίδιοι - κάποιοι είναι χειρότεροι

​Στις 24 του μηνός έλαβα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ την κάτωθι επιστολή, αποτελούμενη από τέσσερις παραγράφους: «Διαβάσαμε στο φύλλο της 5ης Φεβρουαρίου 2015 στην "Καθημερινή", με μεγάλη πράγματι καθυστέρηση, ένα ακόμη ευφυολόγημα, μια λεζάντα στην οποία για ακόμη μια φορά βγάζετε τη χολή σας σε βάρος μιας εκ των πιο δυναμικών Ομοσπονδιών του Δημόσιου Τομέα, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των εκπροσώπων της.

ΒΙΝΤΕΟ-Το μυστήριο του γυμνού άνδρα που πηδάει από παράθυρο... του Μπάκινγκχαμ

Ανάρπαστο έχει γίνει το βίντεο στο διαδίκτυο με έναν γυμνό άνδρα ο οποίος πέφτει στην προσπάθειά του να κατέβει από παράθυρο του Μπάκιγχαμ.

Μοιάζει με κάποιον που...

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Ο Φάνης απέκτησε νέο παπάκι... δώρο των παικτών του ΠΑΟΚ

[Προκειται για τον γνωστό Φάνη ο οποίος κυκλοφορούσε μέχρι τώρα με ένα παπάκι που το συγκρατούσαν κολλητικές ταινίες και σελοτέιπ και στο οποίο είχε προσαρμόσει μια τεράστια σημαία του ΠΑΟΚ]

Η αφοσίωση των οπαδών στις ομάδες τους, πολλές φορές περνά και την… λογική.

Η 23χρονη Ουκρανή καλλονή σύντροφος του δολοφονημένου Νεμτσόφ -Ηταν δίπλα του όταν τον εκτελούσαν [εικόνες]

Είναι μόλις 23 ετών, ονομάζεται Αννα Ντουρίτσκαγια και εργάζεται ως μοντέλο. Ομως δεν έγινε γνωστή από την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας.

ΚΛΑΙΩ! ΤΟΥ'ΜΕΙΝΕ ΑΠ'ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ! Ο Τσίπρας έκανε τον άρρωστο στην ΚΕ για να φύγει και να γλιτώσει το ξύλο

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού  σε νοσοκομείο αμέσως μετά την ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ «λαχτάρησε» τόσο τα στελέχη της Κουμουνδούρου, όσο και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και κάποια ΜΜΕ που ανησύχησαν μην πάθει κάτι το αφεντικό...

Και ενώ οι φήμες (που έβγαλε στη φόρα ο Κουρτάκης του Μαρινάκη στο parapolitika) έκαναν λόγο για υπερκόπωση του πρωθυπουργού η εξήγηση για την επίσκεψη αυτή είναι απλή:

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ TA MNHMONIA! Χρυσαυγίτης γιατρός στη Μυτιλήνη πιάστηκε με φακελάκι

Γιατρός Μαιευτικής Κλινικής του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Α.Δ.  Λέσβου.

O Μουρούτης ανησυχεί για την υγεία του Βαρουφάκη

Τις συνεχόμενες συνεντεύξεις και παρουσίες του υπουργού οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σχολίασε με καυστικό τρόπο, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης.

Τι δεν καταλαβαίνεις; Σαμαράς->+17% το λιανεμπόριο το Δεκέμβριο-Τσίπρας->Μείον 1δις τζίρος εκπτώσεων

Τα παπαγαλάκια να μας πούνε λίγο ακόμα ότι το 80% στηρίζει τους χειρισμούς Τσίπρα... λες κι εμείς δεν κινούμαστε στην κοινωνία να βλέπουμε την μαγκωμάρα που υπάρχει σε όλους από τη μέρα που βγήκε ο Τσίπρας...

Αύξηση 16,6% στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Δεκέμβριο

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο τον Δεκέμβριο του 2014 σημείωσε αύξηση 16,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2014, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα, ως προς τον τυπικό μήνα, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Αυτός είναι ο στενός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας είχε την κωδική ονομασία «Ιάσονας» - Συνεχίζονται οι έρευνες σε σπίτι που διέμενε - Ακόμα ένα άτομο στα χέρια των Αρχών – Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν - Βρέθηκε το κλεμμένο mitsubishi που θα χρησιμοποιούσαν στην απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Η διφορούμενη απάντηση του Λαφαζάνη στα στελέχη της Κουμουνδούρου

Πόλος έλξης αποτέλεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια  της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.  Συγκεκριμένα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης δέχτηκε «βροχή ερωτήσεων τόσο από στελέχη της Κουμουνδούρου , όσο και από βουλευτές.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΑΖ με εκτόνωση Μηλιού και Λαφαζάνη κατά Τσίπρα-Ο Παππάς προειδοποιεί με εκκαθαρίσεις βάσει γκάλοπ

Ο Παππάς σαν άλλος σοβιετικός κομισάριος προειδοποίησε τους διαφωνούντες ότι είναι απέναντι στο λαϊκό αίσθημα... το επόμενο βήμα να τους στείλει σε γκούλαγκ ή να τους δώσει προς λιντσάρισμα στο "λαό"...

Με επίκεντρο τη συμφωνία στο Eurogroup αλλά και την από εδώ και πέρα πορεία του κυβερνητικού έργου και των διαπραγματεύσεων τοποθετούνται ένα-ένα τα μέλη στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαία στελέχη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Πρώτη φορά, τέτοια ξεφτίλα

Δυστυχώς στην Ελλάδα της κρίσης θα τα ζήσουμε όλα. Ακόμη και μια κυβέρνηση του «τρεις λαλούν, δυο χορεύουν κι ένας (με τα πουκάμισα έξω) πετάει πυροτεχνήματα». Αυτή η κυβέρνηση, όμως, ξεπέρασε και τη λαϊκή φαντασία. Οι αυτάρεσκες δηλώσεις του κ. Γιάνη Βαρουφάκη ότι το κείμενο που υπέγραψε εκ μέρους της χώρας με 18 εταίρους είναι «φύλλο συκής» και ότι «οι Ευρωπαίοι ήθελαν ασάφειες για να μπορεί η συμφωνία να περάσει από τα Κοινοβούλιά τους»! (ΑΝΤ1 27.2.2015) δεν είναι απλή γκάφα ενός νεοφώτιστου στην πολιτική. Αποτελεί –πιθανότατα ασυνείδητη– υπονόμευση του στόχου της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη.

Στη Google έναντι 25 εκατ. δολαρίων η διαδικτυακή κατάληξη .app

Η Google ανακοίνωσε ότι αγόρασε τη διαδικτυακή κατάληξη .app έναντι ποσού 25 εκατ. δολαρίων,

Όπως αναφέρει το BBC, το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων αποτελεί ρεκόρ για αντίστοιχες δημοπρασίες. Η θυγατρική της Google, Charleston Road Registry, ανακοίνωσε ότι το .app θα χρησιμοποιηθεί από προγραμματιστές εφαρμογών για «έξυπνες» συσκευές.

Μητσοτάκης σε Βαρουφάκη: Σοβαρέψου! Δεν παίζειςς μπιρίμπα σε καφενείο ούτε είσαι εκδότης περιοδικού μόδας

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Θα μου κάνετε το ερώτημα αυτό εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα» λέει σε σχετική ερώτηση.

Βουλγαράκης: Είμαστε όλοι Αριστεροί;

Γιώργος Α. Βουλγαράκης

Οι πρώτες έρευνες της κοινής γνώμης, αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές καταγράφουν τεράστια ποσοστά αποδοχής της νέα κυβέρνηση, ενώ διερεύνηση της πρόθεσης ψήφου, παραπέμπει όχι απλά σε ποσοστά αυτοδυναμίας, αλλά σε σκηνικό παντοκρατορίας.

ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΗ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ!Η απάντηση του Βαρουφάκη στο Spiegel

Απάντηση στο δημοσίευμα του Spiegel το οποίο κάνει λόγο για «βασανισμένη σχέση του Σόιμπλε και του Βαρουφάκη» δίνει ο υπουργός Οικονομικών, μέσω twitter.

Διαδικτυακή κόντρα Βαρουφάκη – Χατζηδάκη για τον ΦΠΑ (tweets)

Τη διαδικτυακή αντιπαράθεση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη προκάλεσε η δήλωση του κ. Βαρουφάκη για τον ΦΠΑ στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο Σκουρλέτης βρήκε φράγκα και έκανε μια επίδειξη 'λιτού βίού', αδιανόητη επί Βρούτση

Μια έκπληξη σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, περίμενε όσους παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη, ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, με θέμα την απλοποίηση των διαδικασιών στο Σώμα Επιθεώρησης της Εργασίας (ΣΕΠΕ).

ΒΙΝΤΕΟ-Η κορυφαία δήλωση Βαρουφάκη: «Έτσι θα κοροϊδέψω τον Σόιμπλε»... που τρώει κουτόχορτο

Η κορυφαία δήλωση -από τις εκατοντάδες που κάνει καθημερινά ο υπουργός οικονομικών, Γιάνης Μπαρουφάκης, ήταν αυτή με την οποία συνόδεψε την άρνηση του ότι σκοπεύει να αυξήσει τους συντελεστές ΦΠΑ.

Στη συνέντευξή του στον περιπτερά του ANT1 είπε επί λέξη:

Λάβρος Σαμαράς κατά Τσίπρα: Ντροπή σου! -Θα λογοδοτήσεις γι' αυτά που κάνεις

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

«Αδειάζει» στεγνά τον Κουράκη ο Μπαλτάς για την κατάργηση του ΑΣΕΠ στους εκπαιδευτικούς

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες θα καταργηθούν οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών.

ΝΔ: Ψεύδεται ο Τσίπρας που ακόμα να μας πει αν θα φέρει προς ψήφιση την παράταση του μνημονίου

Σκληρή απάντηση της ΝΔ στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο και την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για "γενικόλογες υποσχέσεις"  και ζήτησε εκ νέου απάντηση "αν και πότε θα περάσει τη συμφωνία για την παράταση του προγράμματος από την ελληνική Βουλή".

Spiegel: Η βασανισμένη σχέση του Σόιμπλε και του Βαρουφάκη

«Οικογενειακή βεντέτα: Η βασανισμένη σχέση του Σόιμπλε και του Βαρουφάκη», γράφει το Spiegel τονίζοντας ότι «πριν από την συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιάνη Βαρουφάκη ενεπλάκησαν σε μία σκληρή μάχη υπεροχής».

Κ@λοτούμπα Βαρουφάκη για τα περί «δημιουργικής ασάφειας»

Σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται για τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, περί «δημιουργικής ασάφειας» της απόφασης του Eurogroup και του καταλόγου μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνεται ότι:

Νέα γέλια με Βild... αλλά οι δημοσιοκάφροι την αντιμετωπίζουν σοβαρά για να μπριζώνουν τα γίδια

Φάτε κουτόχορτο... επειδή η BILD έγραψε άλλη μια μαλ@κία σαν αυτές που γράφει κάθε μέρα η ΚΟΝΤΡΑ του Κουρή

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η γερμανική εφημερίδα αναρτά κείμενο γραμμένο στα ελληνικά - Μας καλεί, δήθεν με τόνο φιλεύσπλαχνο, να επιστρέψουμε στη δραχμή, με... ανταλλάγματα! 

Η Αριστερή Πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει για ξεκάρφωμα τροπολογία για τη Συμφωνία -Καλύβης: Είναι ετεροβαρής

Τη συμφωνία την οποία εφαρμόζει ο αρχηγός τους ο Λαφαζάνης...

Με επίκεντρο τη συμφωνία στο Eurogroup αλλά και την από εδώ και πέρα πορεία του κυβερνητικού έργου και των διαπραγματεύσεων τοποθετούνται ένα ένα τα μέλη στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Βίντεο: "Ρατσιστική" επίθεση κατά του Καρεμπέ στη Λεωφόρο από ηλίθιο!

Καλά το γιατί μια επίθεση (μπανάνες, μαϊμού κ.λπ) πρέπει να είναι πιο καταδικαστέα από μια άλλη επίθεση ("γ@μώ το σπίτι σου" ή "είναι πο@τάνα του Δούρου η μάνα") είναι ένα θέμα που εντάσσεται στην αριστερή τρομοκρατία που ζούμε στην Ελλάδα.... όσο για τον μαλ@κα-> ο κλασικός μαγκάκος νεοέλληνας "θα σου γαμ@σω"... μέχρι να βγεί έξω ο Καρεμπέ και να το βάλει στα πόδια...

Video που ανέβηκε στην ιστοσελίδα «spysports» δείχνει οπαδό να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ του Ολυμπιακού.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΕΝΟΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ"; Δύο συλλήψεις για τρομοκρατία-Ο ένας φέρεται να είναι συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

[Έτσι δεν έλεγαν μέχρι πρότινος οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τα παπαγαλάκια τους; Ή τώρα που είναι κυβέρνηση δεν ισχύει ότι έλεγαν για τους άλλους;]

- Σύμφωνα με τις πρώτες και οι δύο συλλήψεις είναι για τρομοκρατία
- Ο ένας από τους συλληφθέντες θεωρείται συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού
- Ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό DNA σε βόμβες δέματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, στη ΔΟΥ Γαλατσίου και σε εισαγγελέα

Τσίπρας: Διαπραγματευόμαστε με άδεια ταμεία και τράπεζες στο όριο

- ''Ο Σαμαράς και συντηρητικοί κύκλοι του εξωτερικού μας είχαν στήσει παγίδες για να μας ρίξουν στα βράχια''
- ''Θα διαψευστούν όσοι νομίζουν πως θα δραπετεύσουμε''
- ''Η τρόικα και το Μνημόνιο είναι πια παρελθόν - Η 4μηνη παράταση είναι προγεφύρωμα για τη μεγάλη αλλαγή''
- Εντύπωση από την επίθεση Τσίπρα στις ηγεσίες Ισπανίας και Πορτογαλίας και την αναγνώριση της θετικής στάσης από Η.Π.Α Γαλλία και Κίνα
- ''Είμαστε στην αρχή της αρχής - Τερατώδες το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής αλλά θα το ξηλώσουμε''
- Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση και να μην γίνει μηχανισμός νομής εξουσίας

ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ! Παύθηκε νοσηλεύτρια έπειτα από δέκα χρόνια... κοπάνας!

[Να θυμίσουμε ότι πριν 20 και βάλε χρόνια ο Αλέξης σαν καταληψίας μαθητής ζητούσε στην Παναγιωταρέα να θεσμοθετηθεί το δικαίωμα των μαθητών στην κοπάνα χωρίς ενημέρωση των γονιών... Γιατί λοιπόν 2 μέτρα και 2 σταθμά; Να ισχύει και το δικαίωμα στην κοπάνα από τον εργαζόμενο χωρίς ενημέρωση των ανωτέρων!]

Απουσίαζε αδικαιολόγητα και συστηματικά από τα υπηρεσιακά της καθήκοντα - Στην καλύτερη περίπτωση εμφανιζόταν στη θέση της δυο τρεις ώρες της βάρδιας της

H Bild για την ψηφοφορία του ελληνικού προγράμματος

Τα ονόματα των Γερμανών βουλευτών που συμμετείχαν στη χθεσινή ψηφοφορία του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου για την παράταση του ελληνικού προγράμματος και το πώς ψήφισε ο καθένας δημοσιεύει σήμερα η Bild, σε τρισέλιδο αφιέρωμα υπό τον τίτλο: «542 ναι, 32 όχι - Έτσι ψήφισαν οι βουλευτές σας... και συνεχίζει να ρέει το χοντρό χρήμα».

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ρόμπες Λαφαζάνης-Στρατούλης φοβούνται να ψηφίσουν ΝΑΙ και λένε δεν χρειάζεται έγκριση της συμφωνίας από τη Βουλή ενώ ο Μητσάρας διαφωνεί για ξεκάρφωμα...

Ενώ αν δεν έρθει να μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τους επαναστάτες στα γίδια... Βέβαια το θέμα παραμένει: Τι φοβούνται αφού έχουν μαζί τους το 80% του λαού όπως λένε οι δημοσκοπήσεις;

Η συμφωνία με τους δανειστές δεν θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, επικαλούμενος τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Καταγγελία Μαχλά κατά ΠΑΟ στο ΣΔΟΕ

Όχι για την καταγγελία που καλά κάνει αν ο βάζελος είναι απατεώνας αλλά για το ότι πριν λίγες μέρες στη συνεδρίαση που έγινε το έλα να δεις, ο Νικολάκης όχι μόνο ξεκίνησε τον καυγά αλλά δεν είδε να γίνεται και τίποτα περίεργο...

Ο ΟΦΗ κι ο Νίκος Μαχλάς κατηγορούν τον Παναθηναϊκό για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Ε; Πορτογαλία: Ξεπληρώνει τον Μάρτιο στο ΔΝΤ το 1/4 όσων της χορηγήθηκαν από το 2011

H Λισαβόνα επιθυμεί να αποπληρώσει σε μέγιστο διάστημα δυόμισι ετών 14 δισ. ευρώ από τα 25,7 δισ. που έχει λάβει σε τρία χρόνια από το ΔΝΤ

Τον Μάρτιο θα αποπληρώσει η Πορτογαλία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έξι δισ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν το ένα τέταρτο των δανείων που της χορηγήθηκαν από το 2011 στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Βίντεο: Η ευφάνταστη γερμανική διαφήμιση για s@x - toy

Ένα ζευγάρι Γερμανών διαφημίζει με τρόπο έξυπνο... σ@ξουαλικά παιχνίδια

Η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι γερμανική και σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Αυτό το έχω ξαναδεί: Τι είναι το deja vu και γιατί μας συμβαίνει; [βίντεο]

Ολοι έχουμε βιώσει deja vu τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Είναι πολύ συνηθισμένο, να νιώθουμε ένα συναίσθημα, ή να βλέπουμε ένα μέρος και να νομίζουμε ότι έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση. Γιατί όμως μας συμβαίνει αυτό;

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ούρησε πάνω στη θεατρική σκηνή

Η Χριστίνας Παππά σίγουρα δε φανταζόταν όταν περιέγραφε στον Μάρκο Σεφερλή στιγμές που λίγο έλειψε από τα γέλια να συμβούν μη επιθυμητά πράγματα επάνω στη σκηνή, πως εκείνος είχε γίνει «μάρτυρας» παρόμοιων συμβάντων και μάλιστα πιο προχωρημένων. Η φράση «κατουρ...

Γελάει ο Μουρούτης με τις δημοσκοπήσεις-ΦΩΤΟ

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη στήριξη του λαού ο Γιώργος Μουρούτης.

Ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά γράφει στο Twitter:

ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Βαρουφάκης: Αν χρειαστεί θα βάλω έκτακτο φόρο - ΒΙΝΤΕΟ

"Εαν χρειαστεί να βάλω έκτακτο φόρο θα το κάνω αλλά θα το κάνω σε αυτούς που έχουν να πληρώσουν" είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης προσθέτοντας ότι αυτός "θα είναι στοχευμένος".

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΙΣ-Στρατούλης: Θα τηρηθεί η δέσμευση για τη 13η σύνταξη -Ετοιμη η ρύθμιση

Η κυβερνητική δέσμευση για τη 13η σύνταξη, ως δώρο Χριστουγέννων, θα τηρηθεί απόλυτα διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Στρατούλης, αναφέροντας ότι είναι έτοιμη η σχετική ρύθμιση.

Κριτική για ξεκάρφωμα από Λαφαζάνη στη συμφωνία: Κρίσιμα προβλήματα στο κείμενο -Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας

Για κρίσιμα προβλήματα στο κείμενο της συμφωνίας, κάνει λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ασκώντας εμμέσως κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ τονίζει ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε αναγκαίο, να εγκριθεί από τη βουλή.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ-Τέλος στις εξετάσεις ΑΣΕΠ για το διορισμό των εκπαιδευτικών -Τι θα ισχύει

Το τέλος των εξετάσεων ΑΣΕΠ, για το διορισμό των εκπαιδευτικών θα προβλέπει πολυνομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί τον Απρίλιο στη Βουλή.

ΦΩΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ: Ότι λέμε ισχύει για πάντα, έτσι;

Γνωστή και πολυακουσμένη τελευταία η προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Σαμαράς προσπάθησε να τους παγιδεύσει με στενά όρια συμφωνώντας μόνο δίμηνη παράταση, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην προλάβει να διαπραγματευτεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου...

Όλα αυτά για τα γίδια γιατί οι υπόλοιποι θυμόμαστε πολύ καλά ότι...

Τούρκοι κατεβάζουν την ελληνική σημαία σε γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί της Λίβερπουλ σήκωσαν τη σημαία της Ελλάδας στη διάρκεια του αγώνα με την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του Europa League.

Η ενέργεια ενόχλησε τους οπαδούς της Μπεσίκτας που...

Και το ΠΑΣΟΚ θέλει Εξεταστική... για το πώς πάμε με φόρα στο Μνημόνιο 3!

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αρχίζοντας από την κατάληξη της ομιλίας του κ. Τσίπρα καλωσορίζουμε τη δέσμευσή του να εισαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια. Προφανώς τα μνημόνια 1, 2 και τώρα 3.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ! Ο Καμμένος έδιωξε τον Α/ΓΕΣ σε 1 χρόνο αλλά εξήγγειλε θητεία 3 χρόνων για τους αρχηγούς

Γελάει ο κόσμος με τον αστείο ιντριγκαδόρο που έκανε κρίσεις μόνο για να φάει τον Μανώλα τον οποίο έδιωξε μετά από 1 χρόνο στη θέση του Α/ΓΕΣ για να έρθει σήμερα να λέει ότι θα θεσμοθετήσει θητεία 3-4 ετών...

Την θεσμοθέτηση θητείας για τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων εξήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο χαιρετισμό του, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του απελθόντος αρχηγού ΓΕΑ πτεράρχου Ευάγγελου Τουρνά στον αντιπτέραρχο Χρήστο Βαϊτση, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ευελπίδων.

Γλέζος: Με τα λάθη θα φέρετε την Χρυσή Αυγή στην εξουσία

Για μία ακόμα φορά ταράζει το πολιτικό σκηνικό ο Μανώλης Γλέζος αφήνοντάς αιχμές για τον Σύριζα και τον Πρωθυπουργό.

Την συνέντευξη του  Μανώλη Γλέζου φιλοξενεί  η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη και την πολιτική του δράση.

Τι απάντησε ο Μηλιός στις φήμες ότι φεύγει από το ΣΥΡΙΖΑ - Βολές κατά Τσίπρα-Βαρουφάκη

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter επέλεξε να απαντήσει ο Γιάννης Μηλιός στις φήμες ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία ημερήσια διαταγή Μανωλά ως Α/ΓΕΣ

Στην τελευταία ημερήσια διαταγή του ο πρώην πλέον Α/ΓΕΣ επεσήμανε ότι αυτό που τον απασχόλησε κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν το προσωπικό.

Όλη η ημερήσια διαταγή Μανωλά:

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατιώτες, Εθνοφύλακες και Πολιτικό Προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να πουλά από την TV παπούτσια για διαβητικούς

Η δουλειά δεν είναι ντροπή λέει και δηλώνει πως θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Βελόπουλο

Απολαυστικός για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, λίγες μέτα τη μεταμφίεσή του σε... Μέρκελ επί τη αφορμή των Αποκριών, κάνει πρόβες για την επιστροφή του στο χώρο του Telemarketing.