03 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ! Γνωρίστε την... Ουκρανή «Μις Γερμανία 2015»

«Αν και βρίσκομαι μακριά από την πατρίδα μου, πάντα την σκέφτομαι και αυτό που εύχομαι ολόψυχα είναι ειρήνη στην Ουκρανία» δήλωσε η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς

Όλγα Χόφμαν. Το αντικείμενο του πόθου των Γερμανών. Ξανθιά, γαλανομάτα, 23 Μαΐων, με ύψος 1.77, απόφοιτη Ιατρικής και καταγωγή από την Ουκρανία. Τη νεαρή κοπέλα, που απέσπασε τον τίτλο της «Μις Γερμανία 2015», οι συμπολίτες της την ξεχώρισαν ανάμεσα σε 5.115 Γερμανίδες που διεκδίκησαν το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ.

Ήρθε το ΣΥΡΙΖΑ Watch για τους συντρόφους που ούτως ή άλλως... αυνανίζονται όλη μέρα

Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑίε τώρα υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να αυνανιστείς ακόμα πιο πολύ αλλά παράλληλα να παράγεις και κάτι

Τα wearable που ακόμη δεν έχουν αποδοθεί στην ελληνική γλώσσα όπως θα τους άξιζε οπότε ας τα αποκαλούμε φορετά, είναι η επανάσταση στα gadget που έχουν χρηστικότητα.


ΔΕΗ: Οι καραγκιόζηδες που δανείστικαν 500 εκ μας λένε ότι δεν θα πληρώσουμε τις αυξήσεις στον Φωτόπουλλο!

Μετά το «μπάχαλο» που έχει προκύψει από την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των απασχολουμένων της ΔΕΗ, η εταιρεία προέβη σε διευκρινίσεις για το «τροφείο» των έξι ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για τους καταναλωτές, ενώ είχε προηγηθεί σχετική διευκρίνιση και από το Μαξίμου.

Αυγενάκης-Κεφαλογιάννης: Να κατονομαστεί ο πολιτικός που εμπλέκεται στην υπόθεση Γιακουμάκη

Οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν από τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, ενημέρωση για την υπόθεση και στην περίπτωση που αληθεύει η εμπλοκή πολιτικού προσώπου «επιβάλλεται να κατονομαστεί»

Χαστούκι του θείου του Βαγγέλη στην Ακρίτα και τον Πανούση: «Το θέμα δεν σε αφορά-Ψάχνεις δημοσιότητα μέσω ενός τραγικού συμβάντος»

-Τι απάντησε η ΣΥΡΙΖΑία;
-Το χαστούκι πάει και στον γελοίο υπουργό Πανούση που έσπευσε να της απαντήσει χωρίς να διαψεύσει τη λάσπη της

«Η κυρία Ακρίτα κάνει τα πάντα για να επανέλθει στη δημοσιότητα» λέει ο θείος του Βαγγέλη, Γιάννης Γιακουμάκης και προσθέτει αναφερόμενος στη δημοσιογράφο: «Με αόριστες και γενικόλογες εκφράσεις δεν βοηθά στην εξέλιξη της υπόθεσης και την πορεία των ερευνών»

Το κοινό tweet Γεωργιάδη-Βορίδη κατά Κουρουμπλή: «Αντί να λασπολογεί, να απαντήσει»

Στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε σε «σκάνδαλα με συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ, για τεχνική βοήθεια στον τομέα της Υγείας, η οποία δεν έχει ποτέ παραδοθεί»

Σκληρή απάντηση έλαβε ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής από τους προκατόχους του στην Αριστοτέλους, κκ Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη για τις «λεόντειες» συμβάσεις που, όπως κατήγγειλε μιλώντας το πρωί της Τρίτης σε Mega και Αντένα, έγιναν την περασμένη διετία με γερμανικές εταιρείες σε βάρος του Δημοσίου.

Νέα μετεκλογική δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑ 41,3% - ΝΔ: 19,2%

Προβάδισμα 22,1 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για λογαριασμό του star.gr, η πρώτη μετά τις εκλογές, που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου σε δείγμα 1.009 ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές», το 41,3% απαντά ΣΥΡΙΖΑ και το 19,2% απαντά ΝΔ. Ακολουθούν....

ΝΔ: Αδιανόητα τα ψέματα του Μαξίμου για τις προκλητικές αυξήσεις της ΔΕΗ-Μαξίμου: Οι αυξήσεις δεν θα πληρωθούν απ'τους καταναλωτές!!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας   Κώστας Καραγκούνης, απάντησε σε υψηλούς τόνους στο non paper της κυβέρνησης για τις έμμεσες αυξήσεις στους μισθούς στη ΔΕΗ, με το οποίο όλες οι ευθύνες επιρρίπτονταν στην κυβέρνηση της Ν.Δ.

ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Φωτόπουλος: «Ξυδάκι σε όσους αντιδρούν στην αύξηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ»

Επίθεση κατά των ΜΜΕ και όσων αντιδρούν στην αύξηση των μισθών της ΔΕΗ εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

Γιατί ο Άδωνις αναφώνησε «θαύμα»;

Ως «θαύμα» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης την τηλεδιάσκεψη που είχε ο υπουργός Οικονομικών με εκπροσώπους της τρόικας.

ΠΑΣΟΚ: Ιδού το ντοκουμέντο των φωτογραφικών διορισμών (ΦΩΤΟ)

Στα κεραμίδια είναι το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για πρακτικές του παρελθόντος, με φωτογραφικούς διορισμούς «ημετέρων».

Πλεύρης: Η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«Εμείς τις συμφωνίες μας τις περνούσαμε από τη Βουλή» σχολίασε μέσω Twitter o Θάνος Πλεύρης  επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κρύβονταν. Μάλιστα στο σχόλιο του ο κ. Πλεύρης  αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ...

Φρίκη! Η Μπόκο Χαράμ ζήλεψε τον ISIS και αποκεφαλίζει κατασκόπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δράση των τζιχαντιστών του ISIS φαίνεται πως ζήλεψε η ισλαμιστική οργάνωση Μποκο Χαράμ που δραστηριοποιείται στη Νιγηρία.

Πυρά Κύρτσου-Βορίδη κατά Βαρουφάκη

«Όταν κάποιος είναι στην κυβέρνηση δεν έχει νόημα να δίνει συνεντεύξεις», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

«Οι συνεντεύξεις δεν παράγουν έννομες συνέπειες, δεν είναι πολιτικές πράξεις. Μπορεί να χρειάζονται στην κυβέρνηση αλλά δεν παράγουν απολύτως τίποτα», σημείωσε, μιλώντας στον Real Fm 97.8.

ΒΙΝΤΕΟ-Το όχημα-κολαστήριο όπου βίαζε ανήλικα ο 40χρονος ανώμαλος-Η μητέρα του τον υπερασπίζεται

Βίντεο από το εσωτερικό του βαν όπου ο 40χρονος παιδεραστής, που συνελήφθη την Δευτέρα, παρέσυρε και βίαζε τα θύματά του.

Το ΙΚΑ ζήτησε δάνειο-μαμούθ 260 εκ € για να πληρώσει συντάξεις Απριλίου αλλά ο Ροβέρτος δίνει τα αποθεματικά για το ΔΝΤ

Σημειώστε 2 πράγματα:
1. Το Φεβρουάριο δανείστηκαν μόνο 150 εκ από το κοντά 1 δις που χρειάζεται μηνιαίως
2. Τα έσοδα από εισφορές τον Φεβρουάριο ήταν 70 εκ λιγότερα από τον Βεβρουάριο του 2014

Ενα από τα μεγαλύτερα, μέχρι σήμερα, δάνεια αποφάσισε να ζητήσει η διοίκηση του ΙΚΑ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του ταμείου και να πληρώσει τις συντάξεις του Απριλίου του 2015.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΞΕΦΤΙΛΑ! Αυτή είναι η απόφαση για τον διορισμό του ξαδέρφου του Τσίπρα... αξιοκρατία λέμε!

Στην δημοσιότητα ήρθε η απόφαση του Νίκου Κοτζιά, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σύμφωνα με την οποία ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας διορίστηκε στο Πολιτικό Γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, σε θέση Ειδικού Συμβούλου.

Εξαφάνισαν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα... και μοιράζουν ψίχουλα 70 ευρώ για ενοίκιο και κουπόνια σίτισης

Το πρόγραμμα θα αξιολογηθεί και θα κριθεί, λέει η κυβέρνηση

«Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί ένα πρώτο, ωστόσο  ολοκληρωμένο βήμα στην υλοποίηση της δέσμευσής μας να αντιμετωπίσουμε ταχύτατα τις συνέπειες της οξύτατης κρίσης στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από αυτήν» αναφέρει η  αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Θεανώ Φωτίου με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τα  άμεσα μέτρα για την  αντιμετώπιση της ανθρωπιστική κρίσης και την κριτική από την Νέα Δημοκρατία.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ! Χασάπης: «Δεν είπα ποτέ ότι θα καταργηθούν τα ΤΕΙ»

«Τίτλοι σε εφημερίδες ή ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στη κατάργηση των ΤΕΙ δεν αντιστοιχούν στη πραγματικότητα» απαντά ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Χασάπης σε όσους του απέδωσαν δήλωση περί του αντιθέτου.

Καπελέρης: «Δεν μου δόθηκε καμία εντολή για έλεγχο»kapele ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ.Ιωάννης Καπελέρης κ. Καπελέρης είπε σήμερα στη δίκη Παπακωνσταντίνου ότι ουδέποτε έλαβε ο ίδιος στα χέρια του τη λίστα Λαγκάρντκαι γενικώς δεν ενημερώθηκε επ” αυτής γιατί δεν τον αφορούσε.

Τουρκία: Συγγνώμη θα σας βομβαρδίζαμε …κατά λάθος!

Σε λάθος συντεταγμένες απέδωσε το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών την δέσμευση του …μισού Αιγαίου για αεροναυτικές ασκήσεις τις οποίες η Άγκυρα αναγκάστηκε να ακυρώσει.

ΠΑΣΟΚ: 40 μέρες κυβέρνηση και τρεις υπουργοί δεν έχουν ορκιστεί ακόμη

Σαράντα μέρες μετά την ανακοίνωσή της νέας κυβέρνησης και τρεις υπουργοί δεν έχουν ορκιστεί.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του:

«Με ποιο Προεδρικό Διάταγμα και πότε διορίστηκαν αναπληρωτές υπουργοί η κα ...

Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησε τους Εισαγγελείς: Ζητούν να αποσυρθεί διάταξη από νομοσχέδιο

Να αποσύρει ως αντισυνταγματική  και εξόχως προβληματική μια διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, για την ανθρωπιστική κρίση, καλεί την κυβέρνηση η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Η Εφη Θώδη, ένας ράπερ και μια πορνοστάρ -Επεσε το ίντερνετ από το βίντεο κλιπ [βίντεο]

Το... άσμα με στίχο «όπως λάχει εμείς οι βλάχοι» έχει 279.803 προβολές από την 1η Μαρτίου που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

Η Εφη Θώδη στην πιο σουρεαλιστική της εμφάνιση, με γίδια, πρόβατα και μια πορνοστάρ, χαρίζει γέλιο και πολλά κλικ στο ίντερνετ. Φαίνεται ότι οι Ελληνες θέλουν να γελάσουν και να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα.

ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!!

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού τεμπέληδες. Στο εξής όχι μόνο δεν θα απολύονται όχι μόνο δεν θα έχουν μείωση αποδοχών, αλλά θα παίρνουν και επίδομα. Η αρχή θα γίνει από η ΔΕΗ, όπου η νέα συλλογική σύμβαση καθιερώνει το λεγόμενο επίδομα παραμονής, στασιμότητας θα ήταν η πιο σωστή λέξη.

Οι 15 χειρότερες οικονομίες σύμφωνα με το Bloomberg - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Με μία απλή εξίσωση: «ανεργία+αλλαγή στον δείκτη καταναλωτή=δυστυχία» το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg δημοσιεύει έρευνα με τις 15 χειρότερες οικονομίες για το 2015.

Να μωρέ εδώ ένα βίντεο με την φρουρά Βαρουφάκη... ξέρετε τώρα... αυτή που δεν έχει

Την περασμένη Παρασκευή, μιλώντας στον Αντ1 και στην εκπομπή του περιπτερά Γιώργου Παπαδάκη, ο Γιάνης με ένα νι Βαρουφάκης δήλωσε με στόμφο μεταξύ άλλων ότι αν αναγκαστεί να μετακινείται φρουρούμενος θα παραιτηθεί από τη θέση του.

Τις επόμενες μέρες είχαμε από τους παπαγάλους μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Γιάνη με ένα νι που κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια:

Ο στρατάρχης Νικόλας μετά τα «πουστ@κια» και αφού ο Πανάρας κατέλαβε τα Αντικύθηρα... ετοιμάζεται για πόλεμο με την Τουρκία

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ με το απίστευτο tweet του Νικολόπουλου για τις... προετοιμασίες για τον πόλεμο
«Ξεκινήσαμε από τα Κύθηρα και σε όλη την Ελλάδα. Προετοιμαζόμαστε πάντα για τον καιρό του πολέμου». Ενα tweet που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες για να καταλάβει κανείς σε ποιον ανήκει.

Ανάσα Αξιοκρατίας γίδια! Ο ξάδερφος του Τσίπρα διορίσθηκε σύμβουλος του Κοτζιά στο Υπουργείο Εξωτερικών!

Η είδηση είναι από τον σημερινό Βηματοδότη, και αφορά τον πρώτο ξάδερφο του Αλέξη Τσίπρα, Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή  ο οποίος λίγες ώρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης “εθνικής αξιοπρέπειας” κ.λ.π. διορίσθηκε στο ΥΠΕΞ, ως ειδικός σύμβουλος του Νίκου Κοτζιά.

Δείτε ποια ήδη νομοθετημένα μέτρα της ΝΔ εξήγγειλε η κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση εξαγγέλλει κοινωνικά μέτρα, που η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είχε νομοθετήσει και είχε εντάξει στον τρέχοντα προϋπολογισμό», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης αναφορικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και εξηγεί:

Reuters: “Ο ανόητος Βαρουφάκης προκαλεί φυγή καταθέσεων” (εικόνες)

Κοτζάμ… υπουργός μιας χώρας που βρίσκεται «με το πιστόλι στον κρόταφο» ανά πάσα στιγμή και ο τιτάνας Βαρουφάκης, λες και δεν έχει πολλή δουλειά κι αντικείμενο, κάθεται και «παίζει» κάθε τόσο και λιγάκι στο twitter!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Ετσι είναι οι μέσοι Αμερικανοί -Δείτε ανθρώπους να ψωνίζουν σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]

Θαυμάζουμε τη χώρα, μιμούμαστε κάποια πρότυπά της, ο Πρόεδρός της θεωρείται ακόμη πλανητάρχης. Πώς είναι όμως ο μέσος Αμερικανός; Ενα σάιτ έχει την απάντηση.

Telegraph: Η Ελλάδα θα γίνει Ζιμπάμπουε αν δεν πληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ

Στο πρόβλημα ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας απασχολεί τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία σημειώνει πως αν η Ελλάδα δεν αποπληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ θα ενταχθεί στους παρίες του κόσμου και θα μοιάζει με τη Ζιμπάμπουε.

ΠΣΟΦΑ ΜΩΡΗ!! Μητέρα Τσάκαλου: Ναι, έκρυψα την Αγγελική, αλλά δεν έχω καμία σχέση με τρομοκρατία

Ολα πάνω του θα τα πάρει, στην τυπική απολογία που δίνει αυτή την ώρα, ο Χρήστος Τσάκαλος, καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

ΚΑΛΑ! ΣΚΙΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ ΠΑΛΙ! Η ΝΔ για τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις

Για «προκλητικό ποδοπάτημα» της έννοιας της αξιοκρατίας κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις κρίσεις στις ένοπλες δυνάμεις από την κυβέρνηση. Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει εκδικητική διάθεση από την πολιτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και τονίζει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα στελέχη τους.

Προς αποφυλάκιση Μιχαλολιάκος - Παππάς

Την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου στις 29 Μαρτίου (ανώτατου εκ του νόμου χρόνου προσωρινής κράτησης), προτείνουν οι εισαγγελείς Προβατάρης-Ασπρογέρακας.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ! Το τηλεφώνημα του Γιάνη Βαρουφάκη στις 5 το πρωί σήμερα στο ΔΝΤ

Εκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Καθηγητής του Χάρβαρντ: Δεν φταίει η λιτότητα που η Ελλάδα έμεινε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στίγκλιτς

Ο Ρικάρντο Χάουσμαν υπήρξε υπουργός Ανάπτυξης στη Βενεζουέλα και επικεφαλής οικονομολόγος στην αμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης. Τώρα είναι καθηγητής στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και μάλλον κάτι έχει να πει για το πρόβλημα της Ελλάδας.

Εργατολόγος με το αδήλωτο μύριο: Στην 4μηνη παράσταση υπάρχει παρελθόν μνημόνιο

Τη διαφοροποίησή του ως προς την τετράμηνη παράσταση εξέφρασε για άλλη μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

ΠΑΨΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ! Σακελλαρίδης: Θα πάρουμε τη γνώμη των δανειστών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

«Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε τη δόση» είπε... ξέρετε αυτή τη δόση που δεν την ήθελαν γιατί μας κάνει ναρκομανείς όπως έχει πει ο Βαρουφάκης; Τώρα παρακαλάνε αλλά δεν...

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης με αφορμή τα  σκωπτικά σχόλια της «Αυγής».

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΕΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-Eρευνα Prorata: Μόνο το 48% αποτιμά θετικά τη συμφωνία

Θετικά κρίνουν οι πολίτες τις πρώτες κυβερνητικές ενέργειες, είναι όμως σκεπτικοί απέναντι στη συμφωνία του Eurogroup για επέκταση του πμνημονίου, όπως προκύπτει από έρευνα της Prorata.

Κακλαμάνης: Δεν πρόκειται για δημιουργική ασάφεια, αλλά για δημιουργική παπάρα

Με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο περιέγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης τα περί δημιουργικής ασάφειας της συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές.

Times: Ελληνας εφοπλιστής κρύβεται πίσω από την αμοιβή της Αμάλ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Έλληνας εφοπλιστής κρύβεται πίσω από την τεράστια αμοιβή που θα λάβει το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται η Αμάλ Κλούνεϊ για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Νομοσχέδιο για τον πο@τσο! Ο Νόμος της κυβέρνησης για την "ανθρωπιστική κρίση" χωρίς κοστολόγηση και όποτε βγουν οι ΚΥΑ

Χόρτο για τα γίδια το δήθεν νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη φτώχεια αφού για να εφαρμοστεί όπως όλα πρέπει να βγούν υπουργικές αποφάσεις... όποτε εγκρίνει η τρόικα και βγουν τα ξαναλέμε...

Σε δημόσια διαβούλευση βρίσκεται το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» και αναμένεται η κατάθεση του σήμερα ή αύριο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! «Δεν γνώριζω για την αύξηση των μισθών στην ΔΕΗ»!

[... είπε ο Βαρουφάκης και ο Χατζηνικολάου τον βασάνισε λέγοντάς του "είναι μια καλή απάντηση αυτή"... στο τέλος της εκπομπής δε όταν ο Χατζηνικολάου είδε ότι έτρωγε κράξιμο στο twitter που κατάπιε αμάσητο το "δεν ξέρω" είπε "τι να κάνω; ο υπουργός μου λέει ότι δεν ξέρει και τον πιστεύω, ας περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε τις ενέργειές του"

Σημειώστε ότι το κράτος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΔΕΗ και τις μετοχές τις έχει το ΥΠΟΙΚ δηλ. δόθηκαν αυξήσεις 10% και ο μεγαλομέτοχος Βαρουφάκης είπε "δεν ξέρω"... εύγε Νικόλα για τη δημοσιογραφική επιτυχία...]

Πρωτοφανές δημοσιογραφικά και πολιτικά το γεγονός που συνέβη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον (Μπ)αρουφάκη.

Εκεί όπου ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει έκπληκτος στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την προκλητκή αύξηση των μισθών στη ΔΕΗ

ΕΠΟΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Πως κάνετε έτσι για ένα καφέ κι ένα σάντουιτς ρε γύφτοι!

- Τι απαντά ο αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Κώστας Κουτσοδήμας για τις αυξήσεις που αποφασίσθηκαν
- Στα 33 εκατομμύρια ευρω το χρόνο το κόστος του καφέ και του σάντουιτς στους εργαζόμενους της ΔΕΗ
- Οι συνδικαλιστές θα πληρώνονται βάρδια και ας μην είναι στο πόστο τους

Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να διεκδικούν και να πετυχαίνουν το καλύτερο! Όμως, όταν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες αντιμετωπίζονται σα να μην υπάρχει κρίση και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι εξακολουθούν να ζουν αυτό που ονομάζουμε εργασιακό μεσαίωνα, τότε η οργή φουντώνει.

ΜΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ! Βόμβα σε μισθούς και εργασιακά – Επιστρέφουν οι συμβάσεις αλλά οι εταιρείες “κλειδώνουν” ατομικές συμβάσεις

- Τσουνάμι ατομικών συμβάσεων από τις εταιρείες για να προλάβουν τις συλλογικές
- Με μείωση ωραρίου μειώνουν τον μισθό για να μην ισχύσουν τυχόν αυξήσεις που έρχονται

Μια τεράστια παγίδα στήνεται για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αποδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη εξαγγελία Στρατούλη-ΣΥΡΙΖΑ είναι για τα μπάζα και ανεφάρμοστη 

Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει κανένα θέμα! Τα γίδια συνεχίζουν να πληρώνουν 5€ στο νοσοκομείο και 1€ για συνταγές - ΒΙΝΤΕΟ

Την κλασική λάσπη από τηλεοράσεως πέταξε ο Κουρουπλής... τα έχει ξαναπεί στα μουλωχτά χωρίς στοιχεία και χωρίς να κάνει επίσημες ανακοινώσεις... μιλάμε για απίστευτο λασπολόγο και καραγκιόζη

Μία καταγγελία της πλάκας έκανε στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις με γερμανικές εταιρείες, οι οποίες δεν έχουν παραδώσει τίποτα για να του απαντήσει λίγο αργότερα ο Άδωνις στο twitter.

Πλήρωνε Μα^%$α Ελληνα!!! PriceWaterHouse: Στον πάτο της λίστας η Ελλάδα σε Περιβαλλοντικά έργα και η κυβέρνηση θέλει να κόψει τα ΣΔΙΤ!!Αριστο έργο αξιολογεί αυτό της Δυτικής Μακεδονίας!


 Η PriceWaterhouse Coopers Λουξεμβούργου, μελέτησε για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την κατάσταση του τομέα Περιβάλλοντος στην Ελλάδα και τις προοπτικές του εν όψει της προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Η συνολική θέση της είναι ότι η χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ότι αφορά τις πολιτικές διαχείρισης απορριμμάτων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2014. Ανάμεσα στα άλλα το πρόβλημα της έλλειψης βασικών υποδομών σε πολλές περιοχές της χώρας αναδεικνύεται ως ιδιαιτέρως σημαντικό και κρίσιμο για το μέλλον. Σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης, πολλά περιβαλλοντικά έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, με σημαντικές περιβαλλοντικές συνέπειες στις τοπικές κοινωνίες.